Fotboll Pargas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pargas ja lajina on fotboll. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on fotboll. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, rinkbandy, innebandy, käsipallo, handboll, footboll jalkapallo, fotboll jalkapallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan fotbolljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - fotboll - Pargas

Fotboll - Pargas

Team-82 Oldboys Nimenhuuto.com

2016: Uteträning / Ulkoharkat (Aktia Arena - Tisdagar / Tiistaisin 20.00-21.30) Björkhagen - Torsdagar / Torstaisin 20.30-22.00 Välkommen med / Tervetuloa mukaan!!

Joukkue etsii pelaajia: Team-82 Oldboys är öppet för nya spelare i Pargas. Vi har träning en gång i v...

John kirjoitti: Ett år till, sen blir det väl M45 för min del (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Fotboll
Pargas
Miehet
69

FC Bluff Nimenhuuto.com

FC Bluff spelar innebandy, fotboll och rinkbandy. Föreningen är i Pargas.

Tony kirjoitti: Lista ketä EI ole maksanut 60€ vielä!!!! AALTONEN,MICKE,HEVI,TOFFE,MAITO,ALLU,MIKA VAHALAHTI,DENNIS,SVÄNÄ,KALLE....Bluffin tilinumero FI62 6601 0001 8616 32. JA MAKSU HETI (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Fotboll, Innebandy ja Rinkbandy
Pargas
Ei asetettu
30

PIF P03 Nimenhuuto.com

PIF P03/P02/ C juniorer

Petra kirjoitti: PIF center stängt för renoveringen ännu nästa vecka men vädret blir varmare och vi kan kanske hålla träningar ute. Måndagens träning inhiberad, men håll koll på nimenhuuto, ev träningar el tränings match på tisdag. PIF center vielä ensi viikon remontissa, mutta sää lämpenee ja voimme ehkä harjoit... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Fotboll jalkapallo
Pargas
Pojat
34

PIFP01 Nimenhuuto.com

PIF P-01 Information om träningar, matcher, turneringar, kioskturer och annat som hör juniorfotboll till.

Michael kirjoitti: Hej / Hei, Här hittar ni resultaten från kartingkörningen: Täältä löytyy tulokset karting ajoista: http://pifp01.nimenhuuto.com/team_files/file_show?as=Turku_Karting_results.pdf&id=634536 Hälsningar / Terveisin, Micke (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Fotboll
Pargas
Pojat
37

PIF-FT03-05 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Micke kirjoitti: Beachfutisturnaus 22.7. peruttu liian pienen joukkuemäärän takia. Turneringen 22.7. ordnas ej pga för lite anmälda lag. /Micke (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Fotboll
Pargas
Tytöt
28

PIF futis P05 Nimenhuuto.com

Vincent kirjoitti: Vincent stötte nacken på träningen igår och fick nackstöd idag så han deltar ej i träningarna resten av veckan. H. Patrik (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo ja Fotboll
Pargas / Parainen
Pojat
31

PIF P-04 Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Muistakaa ilmoittautua Kemiiön turnaukseen nimenhuudossa. Muutama on vielä ilmoittautumatta. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Fotboll
Pargas
Pojat
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Fotbolljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on fotboll on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.