Ice hockey­joukkueita

Ice hockey on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ice hockey. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ice hockey­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ice hockey­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ice hockeyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 6 ja niissä on yhteensä yli 120 pelaajaa.

Ice hockey: joukkueet kartalla
Kartta - ice hockey

Jo 6 ice hockeyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

CMS-OldBoys Nimenhuuto.com

Cardigan Mountain School - Finland Alumni Cardigan Old Boys Hyvinkää ry

Kari kirjoitti: Valitettavasti en pääse mukaan.... Lontoossa... Pitäkää hauskaa ja tsemppiä peliin... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Ice hockey ja Basketball
Hyvinkää
Miehet
32

Griunvaldas Nimenhuuto.com

Domantas kirjoitti: Sveiki visi, kadangi šiandien susirinkimas, tai dar vieną klausimą prisiminkim - sirgalių atributika mums, tėvams. Aš darysiuosi šiltą džemperį su logotipu. Lyg buvo norinčių prisijungti? Įdedu nuorodą į džemperio pavyzdį (medvilninis džemperis su pūkeliu): http://www.bliuzonai.lt/lt/bliuzonas-sl... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Ice hockey
Kaunas
Pojat
57

HLD Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ice hockey
Pori
Miehet
26

HC Mix Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Ice hockey
Rauma
Miehet
24

Kiekkohait Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Welcome! This is an example message on your team's bulletin board. It's great to have your team onboard! If you have any questions, don't hesitate to contact: support@playerlineup.com Best, Jussi from support. PS: If you want, you can remove example messages and players from your team :) (4 kuukautta sitten)

Ice hockey
Ei asetettu
Sekajoukkue
3

KSYK Säbä 17 Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Welcome! This is an example message on your team's bulletin board. It's great to have your team onboard! If you have any questions, don't hesitate to contact: support@playerlineup.com Best, Jussi from support. PS: If you want, you can remove example messages and players from your team :) (9 päivää sitten)

Ice hockey
Ei asetettu
Miehet
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja