Jääkiekko Etelä-pohjanmaan kurikka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Etelä-pohjanmaan kurikka ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Etelä-Pohjanmaan Kurikka

Jääkiekko - Etelä-Pohjanmaan Kurikka

Kury03 Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Moro, lauantain järjestyksenvalvoja kurssille tarvittaisiin vielä yksi osallistuja. Jos tuota yhtä ei löydy niin kurssi peruuntuu. Välittäkää tietoa eteenpäin että saataisiin kurssi täyteen. Ilmoittautuminen perjantai 26.8.2016 klo 14 mennessä. Aki Kulkula / Kurikan Ryhti puh. 040-416 8955 aki.ku... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Etelä Pohjanmaan Kurikka
Ei asetettu
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.