Jääkiekko Etelä-pohjanmaan kurikka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Etelä-pohjanmaan kurikka ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Etelä-Pohjanmaan Kurikka

Jääkiekko - Etelä-Pohjanmaan Kurikka

Kury03 Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Toimitaan junioreiden pelaajakorttien (eli pelaajakuvien) kanssa seuraavasti: 1) Linkin pelaajakortti-kuviin saa jakaa pelaajille. Kuvia voi käyttää some-profiileissa kunhan mainitsee kuvaajan (eli Instagramissa @reneluhtala ja Facebookissa @Mediaworks Rene Luhtala) 2) Laskut kuvista on lähetetty... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Etelä Pohjanmaan Kurikka
Ei asetettu
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.