Jääkiekko Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, futsal, lentopallo, joukkuevoimistelu, kaukalopallo, sulkapallo, koripallo ja salibändy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Haukipudas

Jääkiekko - Haukipudas

ahmat-04 Nimenhuuto.com

Haukiputaan Ahmat E2

Pasi kirjoitti: Kaikki moket maaliin. (11 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Sekajoukkue
29

Buffalo HT Nimenhuuto.com

Pelataan joukkueena.

Jonne kirjoitti: Kevätkauden maksut pitäisi maksaa 15.1 mennessä ilmoitti rahastonhoitaja. Saaja: Oulun Jyrä Tilinumero Oulun OP: 574089-20148068 Viesti: Kevätkauden pelimaksu (oma nimi) Maksun määrä: 120€ (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
16

köppäukot Nimenhuuto.com

Ahmojen harrastejoukkue. Reeneissä pääasiassa keskitytään pelaamiseen, sekä toisten neuvomiseen. Rosteri toistaiseksi täynnä.

Heikki kirjoitti: vasen takareisi revähti kohtuullisen reippaasti, joten syyskauden pelit on pelattu. käyn ottamassa lämpöhoitoa floridassa joulukuun loppupuoliskon, niin eiköhän jo tammikuussa taas rosterissa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Harrastekiekko
Haukipudas
Ei asetettu
21

KKP- Ahmat 02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Mikäli olet vailla pelipaikkaa ja haluat olla osa innokasta ja motivoitu...

Lauri kirjoitti: Laurin äiti voi keitellä kahvit pikkujouluissa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kiiminki, Haukipudas
Ei asetettu
31

Ahmat03 Nimenhuuto.com

Juha-Matti kirjoitti: Hiihtolomalla vapaaehtoiset treenit. Jäät normaalisti käytettävissä, mutta ohjattua toimintaa ei välttämättä ole. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
25

Keskiviikkokiekko Nimenhuuto.com

Sakari kirjoitti: Jääkiekkomaksu näkyy olevan useammalla maksamatta. Hoitakaa maksu tämänpäivän aikana! (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
60

LämyAkat Nimenhuuto.com

Mammajääkiekon pohjoisen edustaja! Haukiputaan Ahmojen alainen jääkiekkoporukka, joka on perustettu syksyllä 2002. Halusimme äideille oman harrastuksen, mutta jo alusta asti joukkueessamme on pelannut myös muitakin kuin äitejä, sillä olemme halunneet tarjota jääkiekon tuoman ilon kaikille. Pääasia joukkueessamme on, että kaikilla on iloinen ja rento mieli - liian vakavaksi ei touhua päästetä! Joukkueeseen pääsyn kriteerinä on 30-vuoden ikä, sopivasti intoa ja rutkasti huumoria, ei mennä ihan sata lasissa. Joukkueessa tällä hetkellä mukana noin reilut parikymmentä upeaa naista. Kaudella 2014 - 2015 harjoittelemme torstaisin klo 20:50 – 21:50 Haukiputaan jäähallilla. https://sites.google.com/site/lamyakatnet/

Sahlström kirjoitti: Hei naiset! Lisäsin kuvat ja materiaalit -osioon Ylöjärvi 2015 kansioon Ma-Donnien turnauskutsun. Meillä on tällä hetkellä 5 naista ilmoittautunut mukaan ja n. 10 pitäisi vielä saada lisää. Eli ei muuta kuin kaikki mukaan! Sitovat ilmoittautumiset 10.3. mennessä niin ehtii hommaamaan kyytiä, majo... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Naiset
41

Haukiputaan Ahmat 06 Nimenhuuto.com

Ahmojen nuorimpien ikäryhmien joukkue. Treenien pääpaino luistelussa ja treenauksen opettelussa, hauskanpitoa unohtamatta.

Markku kirjoitti: Moro F1 joukkue voinee hoitaa tilauksen yhtä aikaa teidän kanssa latan tämän saman viestin meidän sivuille Markku (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
35

Haukiputaan Ahmat F1 05 Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Tervehdys kaikille, Eilen seuran maalivahtivahtivalmentaja kertoi ennen mv-jäitä että seuran maalivahtijäät on peruttu koko loppukauden osalta. Syynä tähän on lienee rahojen loppuminen. Voisko esim. Markku tai Mika laittaa tietoa menemään myös F2:lle. -tero&ville (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Pojat
29

Haukiputaan Ahmat 07 Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Marika täällä huutelee :) Millaisia takkitoiveita keväälle olisi? Olis ehdolla sofshell, tuulitakkia ja baseball takkia:) Kuvasto on mulla jossa mallit on ja jotenki jos saisin ne tänneki... Mutta siis alustavia mielipiteitä kiitos niin katsotaan mihin päädytään! (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
31

oulunjyrä Nimenhuuto.com

Jonne kirjoitti: Noniin laittakaapa nimiä IN, ja Tomppa laita se tekstiviesti niin tulostan niitä lappuja! (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
55

Buffalo Ht int Nimenhuuto.com

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.