Jääkiekko Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, futsal, sulkapallo, kaukalopallo, lentopallo, koripallo, joukkuevoimistelu ja salibändy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Haukipudas

Jääkiekko - Haukipudas

ahmat-04 Nimenhuuto.com

Haukiputaan Ahmat E2

Jarno kirjoitti: Hei kaikille, Maanantaina 22.12 ja tiistaina 23.12 ei pidetä oheisia laisinkaan. Maanantaina pelaillaan vanhemmat vastaan termiitit mikäli porukkaa saadaan riittävästi kasaan. Tiistaina seku lauotaan, kurvaillaan ja kisaillaan jotain hauskaa. Hauskaa ja rentouttavaa joulunaikaa kaikille! -jarno (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Sekajoukkue
30

Buffalo HT Nimenhuuto.com

Pelataan joukkueena.

Jonne kirjoitti: Tuleeko loput ukot pelaamaan vai alanko kysellä varamiehiehiä?Maalivahtiakaan ei ole kun Toni (seula) on vihulaisilla maalissa. (18 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
17

köppäukot Nimenhuuto.com

Ahmojen harrastejoukkue. Reeneissä pääasiassa keskitytään pelaamiseen, sekä toisten neuvomiseen. Rosteri toistaiseksi täynnä.

Heikki kirjoitti: vasen takareisi revähti kohtuullisen reippaasti, joten syyskauden pelit on pelattu. käyn ottamassa lämpöhoitoa floridassa joulukuun loppupuoliskon, niin eiköhän jo tammikuussa taas rosterissa. (27 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Harrastekiekko
Haukipudas
Ei asetettu
21

KKP- Ahmat 02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Mikäli olet vailla pelipaikkaa ja haluat olla osa innokasta ja motivoitu...

Lauri kirjoitti: Laurin äiti voi keitellä kahvit pikkujouluissa. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Kiiminki, Haukipudas
Ei asetettu
31

Ahmat03 Nimenhuuto.com

Juha-Matti kirjoitti: Pelataan vanhempia vastaan. (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
25

Keskiviikkokiekko Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Vuoro peruttu 17.12. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
55

LämyAkat Nimenhuuto.com

Mammajääkiekon pohjoisen edustaja! Haukiputaan Ahmojen alainen jääkiekkoporukka, joka on perustettu syksyllä 2002. Halusimme äideille oman harrastuksen, mutta jo alusta asti joukkueessamme on pelannut myös muitakin kuin äitejä, sillä olemme halunneet tarjota jääkiekon tuoman ilon kaikille. Pääasia joukkueessamme on, että kaikilla on iloinen ja rento mieli - liian vakavaksi ei touhua päästetä! Joukkueeseen pääsyn kriteerinä on 30-vuoden ikä, sopivasti intoa ja rutkasti huumoria, ei mennä ihan sata lasissa. Joukkueessa tällä hetkellä mukana noin reilut parikymmentä upeaa naista. Kaudella 2014 - 2015 harjoittelemme torstaisin klo 20:50 – 21:50 Haukiputaan jäähallilla. https://sites.google.com/site/lamyakatnet/

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Naiset
38

Haukiputaan Ahmat 06 Nimenhuuto.com

Ahmojen nuorimpien ikäryhmien joukkue. Treenien pääpaino luistelussa ja treenauksen opettelussa, hauskanpitoa unohtamatta.

Jani kirjoitti: Huomatkaa, että maanantaina 22.12 ei ole treenejä! (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
29

Haukiputaan Ahmat 07 Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: HUOMIO, HUOMIO! Loppiaisen talviturnaukseen järjestetään ruokailu pelaajille, joka maksaa 7,5 €. Ilmoitan ruokailijoiden määrän sen mukaan, mikä tilanne on nimenhuudossa ke 17.12 mennessä. Maksakaa ruokailu joulukuun hallimaksun yhteydessä! (11 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
26

Haukiputaan Ahmat F1 05 Nimenhuuto.com

Vertti kirjoitti: Hei! Vertin maila jäi harkkoihin ja sitä ei enää sen jälkeen löytynyt. Onkohan maila lähtenyt jonkun mukaan? Annukka (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Pojat
30

oulunjyrä Nimenhuuto.com

Jonne kirjoitti: Noniin laittakaapa nimiä IN, ja Tomppa laita se tekstiviesti niin tulostan niitä lappuja! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
55

Buffalo Ht int Nimenhuuto.com

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.