Jääkiekko Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, lentopallo, triathlon, joukkuevoimistelu, kaukalopallo, sulkapallo ja salibändy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Haukipudas

Jääkiekko - Haukipudas

Haukiputaan Ahmat 06 Nimenhuuto.com

Ahmojen F1-ikäluokan joukkue. Joukkue on sitoutunut pelaajien tasapuoliseen kehittämiseen ja peluuttamiseen. Harjoitusajat ovat erinomaiset seuran omassa hallissa Haukiputaalla. Lisäksi pelijäitä Linnanmaalla. Joukkueella on kokeneet valmentajat ja huikean hyvä yhteishenki. Joukkue osallistuu Oulun alueen Leijonaliigaan sekä Pohjoisen E2-ikäluokan aluesarjaan.

Jani kirjoitti: Huomisten treenien aikana tai jälkeen on kuvaus. Otetaan joukkuekuva, joten ottakaa KOTIPELIPAIDAT mukaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
37

köppäukot Nimenhuuto.com

Ahmojen harrastejoukkue. Reeneissä pääasiassa keskitytään pelaamiseen, sekä toisten neuvomiseen. Rosteri toistaiseksi täynnä.

Matti kirjoitti: tuun vähän myöhässä kartsa tulee aloitukseen (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Harrastekiekko
Haukipudas
Ei asetettu
23

ahmat-04 Nimenhuuto.com

Haukiputaan Ahmat E2

Konsta kirjoitti: Raha-asiat: maksellaan kuukausimaksu (150 €) vielä huhtikuulta. Kesän maksuista ja treeneistä keskustellaan ilmeisesti tulevassa vanhempainpalaverissa. Kuukausimaksuissa voitte huomioida sen, että Raappana ja Alapuranen ovat maksaneet 15 € liikaa Raahen ruokailuista ja että Ruskolta puuttuu 15 € ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Sekajoukkue
26

Buffalo HT Nimenhuuto.com

Pelataan joukkueena.

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
10

KKP- Ahmat 02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Mikäli olet vailla pelipaikkaa ja haluat olla osa innokasta ja motivoitu...

Lauri kirjoitti: Laurin äiti voi keitellä kahvit pikkujouluissa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Kiiminki, Haukipudas
Ei asetettu
31

Haukiputaan Ahmat 05 Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Moro Minäkin tässä kiittelen kaikkia, toimihenkilöitä ja vanhempia aktivisesta osallitumisesta joukkueen yhteiseen toimintaa. Kaikki on mennyt hiemosti näinkin pienellä porukalla. Varmasti törmäillään tulevissa peleissä. Mukavaa kevättä ja kesää sekä Hauskaa Vappua Kaikille ps. ja Pojille tsemppi... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Pojat
23

Keskiviikkokiekko Nimenhuuto.com

Sakari kirjoitti: Kevätkausimaksu on 169€(18vuoroa) eräpäivä 15.1.2016. Tilinumero OP FI82 5471 0940 0236 24. Varamiehiltä maksu on 10€/kerta. Maksettava hallilla tai ennen vuoroa ylhäällä olevalle tilille. Voi maksaa kahdessa erässä toinen erä viimeistään 1.3.2016 mennessä (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
65

LämyAkat Nimenhuuto.com

Mammajääkiekon pohjoisen edustaja! Haukiputaan Ahmojen alainen jääkiekkoporukka, joka on perustettu syksyllä 2002. Halusimme äideille oman harrastuksen, mutta jo alusta asti joukkueessamme on pelannut myös muitakin kuin äitejä, sillä olemme halunneet tarjota jääkiekon tuoman ilon kaikille. Pääasia joukkueessamme on, että kaikilla on iloinen ja rento mieli - liian vakavaksi ei touhua päästetä! Joukkueeseen pääsyn kriteerinä on 30-vuoden ikä, sopivasti intoa ja rutkasti huumoria, ei mennä ihan sata lasissa. Joukkueessa tällä hetkellä mukana noin reilut parikymmentä upeaa naista. Kaudella 2014 - 2015 harjoittelemme torstaisin klo 20:50 – 21:50 Haukiputaan jäähallilla. https://sites.google.com/site/lamyakatnet/

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Naiset
38

Hog hockey Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Moro. Halli suljettu ja vuoroa ei ole. Hyvää tulevaa kesää kaikille! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
29

Haukiputaan Ahmat 07 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Hei! Olen tapellut tuon uuden pukukopin kanssa, eikä ilmoittelu mene nyt oikein putkeen,, Koitan tätä kautta tavoittaa teitä. Elikkäs ensi viikko on taas joukkueemme kahviovuoroviikko,, Katjan tytär on jälleen käytettävissä korvausta vastaan mikäli tarvetta ilmenee (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
26

oulunjyrä Nimenhuuto.com

Jonne kirjoitti: Noniin laittakaapa nimiä IN, ja Tomppa laita se tekstiviesti niin tulostan niitä lappuja! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
54

Buffalo Ht int Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
14

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.