Jääkiekko Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, everypadi, lentopallo, kaukalopallo, sulkapallo, koripallo ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Haukipudas

Jääkiekko - Haukipudas

ahmat-04 Nimenhuuto.com

Haukiputaan Ahmat E2

Pasi kirjoitti: Vanhempain palaveri Ahmahallilla 7.9.2014 kello 18.00 – 19.30 (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Sekajoukkue
29

Buffalo HT Nimenhuuto.com

Pelataan joukkueena.

Jonne kirjoitti: Noniin jätkät, roster full! Käykää nyt kaikki pelaajat kirjautumassa vielä tänne nimehuutoon niin saadaan varmuus että meillä on tuo tarvittava määrä eli 12 kenttäpelaajaa rosterissa. Pyrimme kuitenkin pelaamaan matsit aina sillä 10 kenttäpelaajalla, jotta kaikki saisivat tarpeeksi peliaikaa. Pal... (19 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
17

köppäukot Nimenhuuto.com

Ahmojen harrastejoukkue. Reeneissä pääasiassa keskitytään pelaamiseen, sekä toisten neuvomiseen. Rosteri toistaiseksi täynnä.

J-P kirjoitti: Moro Köpät. Millonkas kannattas koittaa järkätä saunailtaa? Oisko täsä piakkoin vai siirretäänkö suosiolla heinäkuun loppuun/elokuun alkuun.? Antakaapa kuulua mielipiteitä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Harrastekiekko
Haukipudas
Ei asetettu
20

Ahmat A Nimenhuuto.com

Haukiputaan Ahmat A-juniorien jääkiekkojoukkue

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
21

KKP- Ahmat 02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Mikäli olet vailla pelipaikkaa ja haluat olla osa innokasta ja motivoitu...

Valtteri kirjoitti: Tämän päivän 29.8. Jäälin salitreeneihin sählymailat mukaan! Br. Immonen (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Kiiminki, Haukipudas
Ei asetettu
31

Ahmat03 Nimenhuuto.com

Erkki kirjoitti: Terähuolto korkeanpaikan leirille jään jälkeen (8 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
24

Keskiviikkokiekko Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Syysmaksu 148€ voi maksaa koko syksyn kerralla, tai sitten 2-erässä. Laskun eräpäivä 5.9. Tilinumero OP fi87 5131 0020 1322 55. Varamiehiltä maksu on 10€/kerta. Maksettava hallilla tai ennen vuoroa ylhäällä olevalle tilille. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
53

LämyAkat Nimenhuuto.com

Mammajääkiekon pohjoisen edustaja! Haukiputaan Ahmojen alainen jääkiekkoporukka, joka on perustettu syksyllä 2002. Halusimme äideille oman harrastuksen, mutta jo alusta asti joukkueessamme on pelannut myös muitakin kuin äitejä, sillä olemme halunneet tarjota jääkiekon tuoman ilon kaikille. Pääasia joukkueessamme on, että kaikilla on iloinen ja rento mieli - liian vakavaksi ei touhua päästetä! Joukkueeseen pääsyn kriteerinä on 30-vuoden ikä, sopivasti intoa ja rutkasti huumoria, ei mennä ihan sata lasissa. Joukkueessa tällä hetkellä mukana noin reilut parikymmentä upeaa naista. Kaudella 2013 - 2014 harjoittelemme joko torstaisin klo 20:50 – 21:50 Haukiputaan jäähallilla tai perjantaisin klo 21:30 – 22:30 Linnanmaan jäähallilla. https://sites.google.com/site/lamyakatnet/

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Naiset
39

Haukiputaan Ahmat 06 Nimenhuuto.com

Ahmojen nuorimpien ikäryhmien joukkue. Treenien pääpaino luistelussa ja treenauksen opettelussa, hauskanpitoa unohtamatta.

Jani kirjoitti: Poikkeukselliset treeniajat ENSI viikolla: 8.9 maanantaina F1/F2 normaalisti 9.9 tiistaina G:llä EI treenejä 10.9 keskiviikkona G:llä treenit klo 16.10-17.10 11.9 torstaina treenit normaalisti 14.9 sunnuntaina F1/F2:sella treenit kiekkokoulun vuorolla (jonka ajan näkee sitten ensi viikona aikana ... (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
35

oulunjyrä Nimenhuuto.com

Jonne kirjoitti: Noniin laittakaapa nimiä IN, ja Tomppa laita se tekstiviesti niin tulostan niitä lappuja! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
55

Buffalo Ht int Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.