Jääkiekko Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, futsal, everypadi, lentopallo, kaukalopallo, sulkapallo, koripallo ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Haukipudas

Jääkiekko - Haukipudas

köppäukot Nimenhuuto.com

Ahmojen harrastejoukkue. Reeneissä pääasiassa keskitytään pelaamiseen, sekä toisten neuvomiseen. Rosteri toistaiseksi täynnä.

J-P kirjoitti: Moro Köpät. Millonkas kannattas koittaa järkätä saunailtaa? Oisko täsä piakkoin vai siirretäänkö suosiolla heinäkuun loppuun/elokuun alkuun.? Antakaapa kuulua mielipiteitä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Harrastekiekko
Haukipudas
Ei asetettu
19

Ahmat A Nimenhuuto.com

Haukiputaan Ahmat A-juniorien jääkiekkojoukkue

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
21

KKP- Ahmat 02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Mikäli olet vailla pelipaikkaa ja haluat olla osa innokasta ja motivoitu...

Jarmo kirjoitti: Moro ! Talkoita olis tarjolla: Oulun Liikekeskus tarvii Korttelihaipakka tapahtumaan 14.8 järjestyksenvalvojia 6 hlö klo 17.30 - 22.30 ja 2 hlö klo 18.00 - 22.30 Kiikelin sillalle liikenteenohjaajaksi. 1-2 hlö näistä pitäisi olla järjestysmieskortillisia, joten kortista ilmoitus samalla. Korvaus ... (2 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jääkiekko
Kiiminki, Haukipudas
Ei asetettu
31

Ahmat03 Nimenhuuto.com

Juha-Matti kirjoitti: Moro, Uusi työkalu ja uudet vinkeet. Ajatus oli, että me ilmoitamme kaikki pelaajat treeneihin mukaan ja pelaat/vanhemmat voi sitten käydä merkkaamassa itsensä ulos. Pelien ja talenttien osalta merkkaamme tänne kokoonpanon. Eli peleihin ja talentteihin vain valmentajat merkkaavat pelaajia In-osuu... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
26

Maanantaijäkis Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Maaliskuun jäkis 35€. Eräpäivä 5.3.Tilille 513100-20132255. Perin huhtikuun laskun myöhemmin, kun tiiän millo on vika vuoro. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
51

Buffalo HT Nimenhuuto.com

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
22

LämyAkat Nimenhuuto.com

Mammajääkiekon pohjoisen edustaja! Haukiputaan Ahmojen alainen jääkiekkoporukka, joka on perustettu syksyllä 2002. Halusimme äideille oman harrastuksen, mutta jo alusta asti joukkueessamme on pelannut myös muitakin kuin äitejä, sillä olemme halunneet tarjota jääkiekon tuoman ilon kaikille. Pääasia joukkueessamme on, että kaikilla on iloinen ja rento mieli - liian vakavaksi ei touhua päästetä! Joukkueeseen pääsyn kriteerinä on 30-vuoden ikä, sopivasti intoa ja rutkasti huumoria, ei mennä ihan sata lasissa. Joukkueessa tällä hetkellä mukana noin reilut parikymmentä upeaa naista. Kaudella 2013 - 2014 harjoittelemme joko torstaisin klo 20:50 – 21:50 Haukiputaan jäähallilla tai perjantaisin klo 21:30 – 22:30 Linnanmaan jäähallilla. https://sites.google.com/site/lamyakatnet/

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Naiset
38

oulunjyrä Nimenhuuto.com

MV kirjoitti: reissussa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
55

Buffalo Ht int Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
15

Ahmat99-98 Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.