Jääkiekko Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, futsal, joukkuevoimistelu, lentopallo, triathlon, kaukalopallo, sulkapallo ja salibändy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Haukipudas

Jääkiekko - Haukipudas

Haukiputaan Ahmat 06 Nimenhuuto.com

Ahmojen F1-ikäluokan joukkue. Joukkue on sitoutunut pelaajien tasapuoliseen kehittämiseen ja peluuttamiseen. Harjoitusajat ovat erinomaiset seuran omassa hallissa Haukiputaalla. Lisäksi pelijäitä Linnanmaalla. Joukkueella on kokeneet valmentajat ja huikean hyvä yhteishenki. Joukkue osallistuu Oulun alueen Leijonaliigaan sekä Pohjoisen E2-ikäluokan aluesarjaan.

Mika kirjoitti: Rlakeuden alkusarjan pelit on nyt NHuudossa. Käykää vahvistamassa ja laittakaa viestiä jos kysyttävää tms. (25 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
42

ahmat-04 Nimenhuuto.com

Haukiputaan Ahmat E2

Konsta kirjoitti: Kuvat ja materiaalit -osastolta löytyy Aura Hämäläisen otoksia Ahmat - SoKi -pelistä. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Sekajoukkue
30

köppäukot Nimenhuuto.com

Ahmojen harrastejoukkue. Reeneissä pääasiassa keskitytään pelaamiseen, sekä toisten neuvomiseen. Rosteri toistaiseksi täynnä.

Jarmo kirjoitti: Peli. PehmoHaukat - Köppäukot (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Harrastekiekko
Haukipudas
Ei asetettu
23

Buffalo HT Nimenhuuto.com

Pelataan joukkueena.

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
10

KKP- Ahmat 02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Mikäli olet vailla pelipaikkaa ja haluat olla osa innokasta ja motivoitu...

Lauri kirjoitti: Laurin äiti voi keitellä kahvit pikkujouluissa. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Kiiminki, Haukipudas
Ei asetettu
31

Ahmat03 Nimenhuuto.com

Erkki kirjoitti: Terähuolto pelitälliä silmällä pitäen! (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
25

Haukiputaan Ahmat 05 Nimenhuuto.com

Hermanni kirjoitti: Olisiko Kälkäjä / Hanhela perheissä halukkuutta vaihtaa toimitsijavuoroa? Tulevan lauantain pelissä olisi tarjolla vuoro jäähyaitiovahtina ja torjuntojen laskijana. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Pojat
25

Keskiviikkokiekko Nimenhuuto.com

Sakari kirjoitti: Kevätkausimaksu on 169€(18vuoroa) eräpäivä 15.1.2016. Tilinumero OP FI82 5471 0940 0236 24. Varamiehiltä maksu on 10€/kerta. Maksettava hallilla tai ennen vuoroa ylhäällä olevalle tilille. Voi maksaa kahdessa erässä toinen erä viimeistään 1.3.2016 mennessä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
65

LämyAkat Nimenhuuto.com

Mammajääkiekon pohjoisen edustaja! Haukiputaan Ahmojen alainen jääkiekkoporukka, joka on perustettu syksyllä 2002. Halusimme äideille oman harrastuksen, mutta jo alusta asti joukkueessamme on pelannut myös muitakin kuin äitejä, sillä olemme halunneet tarjota jääkiekon tuoman ilon kaikille. Pääasia joukkueessamme on, että kaikilla on iloinen ja rento mieli - liian vakavaksi ei touhua päästetä! Joukkueeseen pääsyn kriteerinä on 30-vuoden ikä, sopivasti intoa ja rutkasti huumoria, ei mennä ihan sata lasissa. Joukkueessa tällä hetkellä mukana noin reilut parikymmentä upeaa naista. Kaudella 2014 - 2015 harjoittelemme torstaisin klo 20:50 – 21:50 Haukiputaan jäähallilla. https://sites.google.com/site/lamyakatnet/

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Naiset
38

Haukiputaan Ahmat 07 Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Hei kaikille! Olisiko halukkuutta osallistua tulevaisuuden tähdet turnaukseen 3.4.2016 linnanmaalla. Kuukausimaksuun sisältyvä turnausmaksun käytimme rantalakeus turnaukseen joten tämä turnaus maksettaisiin itse. Kahdella joukkueella olisi tarkoitus lähteä ja maksu olisi 350€ joukkue eli yhteensä... (18 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
25

Hog hockey Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Koitetaan selviytyä.. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
29

oulunjyrä Nimenhuuto.com

Jonne kirjoitti: Noniin laittakaapa nimiä IN, ja Tomppa laita se tekstiviesti niin tulostan niitä lappuja! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
54

Buffalo Ht int Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
14

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.