Jääkiekko Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, futsal, joukkuevoimistelu, lentopallo, triathlon, kaukalopallo, sulkapallo ja salibändy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Haukipudas

Jääkiekko - Haukipudas

ahmat-04 Nimenhuuto.com

Haukiputaan Ahmat E2

Jarno kirjoitti: Morjens, Kauden 2015-2016 pelipassit ovat taas myynnissä. Huomioikaa, että vanha pelipassi+vakuutus päättyi 30.4.2015. Pelipassi ilman vakuutusta kustantaa 43 €/kausi, vakuutukselliset lisessit pojat 73 €/kausi ja tytöt 38€/kausi. Lisätietoja: http://www.finhockey.fi/palvelut/pelipassit/ Ps. Jääh... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Sekajoukkue
28

köppäukot Nimenhuuto.com

Ahmojen harrastejoukkue. Reeneissä pääasiassa keskitytään pelaamiseen, sekä toisten neuvomiseen. Rosteri toistaiseksi täynnä.

Jarmo kirjoitti: Meiltä lähtee 4 ihmistä. (18 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Harrastekiekko
Haukipudas
Ei asetettu
21

Buffalo HT Nimenhuuto.com

Pelataan joukkueena.

Jonne kirjoitti: Kevätkauden maksut pitäisi maksaa 15.1 mennessä ilmoitti rahastonhoitaja. Saaja: Oulun Jyrä Tilinumero Oulun OP: 574089-20148068 Viesti: Kevätkauden pelimaksu (oma nimi) Maksun määrä: 120€ (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
15

KKP- Ahmat 02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Mikäli olet vailla pelipaikkaa ja haluat olla osa innokasta ja motivoitu...

Lauri kirjoitti: Laurin äiti voi keitellä kahvit pikkujouluissa. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kiiminki, Haukipudas
Ei asetettu
31

Ahmat03 Nimenhuuto.com

Juha-Matti kirjoitti: Hockey Base Tossulätkä Turnaus 27.6.2015 alkaen klo 10- Sarjat 8-12v ja 13-16v. Sarjoissa kaikki joukkueet pelaavat kerran toisiaan vastaan. Jonka jälkeen ykkönen ja kakkonen pelaa finaalin. Jos tasapisteissä niin maaliero ratkaisee ja jos se on sama niin keskinäinen pelattu ottelu ratkaisee. Kai... (22 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
25

Keskiviikkokiekko Nimenhuuto.com

Sakari kirjoitti: Maksakaa toinen erä 43,75€ 30.3.2015 mennessä. Tilinumero OP FI82 5471 0940 0236 24. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
60

LämyAkat Nimenhuuto.com

Mammajääkiekon pohjoisen edustaja! Haukiputaan Ahmojen alainen jääkiekkoporukka, joka on perustettu syksyllä 2002. Halusimme äideille oman harrastuksen, mutta jo alusta asti joukkueessamme on pelannut myös muitakin kuin äitejä, sillä olemme halunneet tarjota jääkiekon tuoman ilon kaikille. Pääasia joukkueessamme on, että kaikilla on iloinen ja rento mieli - liian vakavaksi ei touhua päästetä! Joukkueeseen pääsyn kriteerinä on 30-vuoden ikä, sopivasti intoa ja rutkasti huumoria, ei mennä ihan sata lasissa. Joukkueessa tällä hetkellä mukana noin reilut parikymmentä upeaa naista. Kaudella 2014 - 2015 harjoittelemme torstaisin klo 20:50 – 21:50 Haukiputaan jäähallilla. https://sites.google.com/site/lamyakatnet/

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Naiset
39

Haukiputaan Ahmat 06 Nimenhuuto.com

Ahmojen nuorimpien ikäryhmien joukkue. Treenien pääpaino luistelussa ja treenauksen opettelussa, hauskanpitoa unohtamatta.

Jani kirjoitti: Lisätietoa vielä leiristä: 05-06 leiri on ke-pe ja 07-08 leiri on ma-ke. Meidän joukkuelaiset siis ke-pe leirille. Maksut joukkueen tilille! (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
39

Haukiputaan Ahmat 05 Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Moi Kaikille! Olemme järjestämässä Ahmojen kiekkoleiriä seuraavalle ajankohdalle: 5-7.8. Tämä kiekkoleiri on tarkoitettu Ahmojen E2(05) ja F1(06) -joukkueissa pelaaville, joten ikähaitari on joustava. Leiri alkaa keskiviikkona 5.8 klo 9.00 Linnanmaan jäähallilla. Keskiviikkona on 1 jää sekä torst... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Pojat
26

Haukiputaan Ahmat 07 Nimenhuuto.com

Miika kirjoitti: Terve! Olemme järjestämässä Ahmojen kiekkoleiriä seuraavalle ajankohdalle: 3-5.8. Tämä kiekkoleiri on tarkoitettu Ahmojen F2(07) ja tulevalle G(08 ja nuoremmat) -joukkueissa pelaaville ja jääkiekkoa miettiville samanikäisille. Leiri alkaa maanantaina 3.8 klo 7:30 Linnanmaan jäähallilla. Maanantai... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
31

oulunjyrä Nimenhuuto.com

Jonne kirjoitti: Noniin laittakaapa nimiä IN, ja Tomppa laita se tekstiviesti niin tulostan niitä lappuja! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
55

Buffalo Ht int Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.