Jääkiekko Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, futsal, lentopallo, joukkuevoimistelu, triathlon, kaukalopallo, sulkapallo ja salibändy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Haukipudas

Jääkiekko - Haukipudas

ahmat-04 Nimenhuuto.com

Haukiputaan Ahmat E2

Jarno kirjoitti: Tere moro hei ja sitä rattaa, Kiekko-Oulun -05 porukka kyseli harjoituspeliä to 17.30 - 18.30. Tiedän, että osa on fudis-hommissa, mutta koitetaan saada 10 pelaajan rinki kehiin. Laittaisitteko lauantai klo 21.00 mennessä pääsettekö pelailemaan. Maalissa Lari, kentällä Jani ja Markus. Perutaan ha... (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Sekajoukkue
29

köppäukot Nimenhuuto.com

Ahmojen harrastejoukkue. Reeneissä pääasiassa keskitytään pelaamiseen, sekä toisten neuvomiseen. Rosteri toistaiseksi täynnä.

Mauri kirjoitti: Kiitokset Köppäukoille sparrausavusta. Voitimma viikonloppuna Nitro- Kärppien joukkueella SM kultaa Helsingissä. Maukka (11 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Harrastekiekko
Haukipudas
Ei asetettu
21

Buffalo HT Nimenhuuto.com

Pelataan joukkueena.

Jonne kirjoitti: Kevätkauden maksut pitäisi maksaa 15.1 mennessä ilmoitti rahastonhoitaja. Saaja: Oulun Jyrä Tilinumero Oulun OP: 574089-20148068 Viesti: Kevätkauden pelimaksu (oma nimi) Maksun määrä: 120€ (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
15

KKP- Ahmat 02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Mikäli olet vailla pelipaikkaa ja haluat olla osa innokasta ja motivoitu...

Lauri kirjoitti: Laurin äiti voi keitellä kahvit pikkujouluissa. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kiiminki, Haukipudas
Ei asetettu
31

Ahmat03 Nimenhuuto.com

Erkki kirjoitti: Terähuoltoa tänään (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
25

Keskiviikkokiekko Nimenhuuto.com

Sakari kirjoitti: Maksakaa toinen erä 43,75€ 30.3.2015 mennessä. Tilinumero OP FI82 5471 0940 0236 24. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
60

LämyAkat Nimenhuuto.com

Mammajääkiekon pohjoisen edustaja! Haukiputaan Ahmojen alainen jääkiekkoporukka, joka on perustettu syksyllä 2002. Halusimme äideille oman harrastuksen, mutta jo alusta asti joukkueessamme on pelannut myös muitakin kuin äitejä, sillä olemme halunneet tarjota jääkiekon tuoman ilon kaikille. Pääasia joukkueessamme on, että kaikilla on iloinen ja rento mieli - liian vakavaksi ei touhua päästetä! Joukkueeseen pääsyn kriteerinä on 30-vuoden ikä, sopivasti intoa ja rutkasti huumoria, ei mennä ihan sata lasissa. Joukkueessa tällä hetkellä mukana noin reilut parikymmentä upeaa naista. Kaudella 2014 - 2015 harjoittelemme torstaisin klo 20:50 – 21:50 Haukiputaan jäähallilla. https://sites.google.com/site/lamyakatnet/

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Naiset
39

Haukiputaan Ahmat 06 Nimenhuuto.com

Ahmojen nuorimpien ikäryhmien joukkue. Treenien pääpaino luistelussa ja treenauksen opettelussa, hauskanpitoa unohtamatta.

Elmo kirjoitti: Moikka! Viime harkoissa (maanantaina, kun oli harkkapeli F1 vastaan) Elmon Bauerin Nexus -maila hävisi jonnekin jo ennen pelin alkua "mailatelineestä"! Olisko jollakin tietoa tai onko tullut otettua vahingossa väärä maila? Mailaa on jo Jarkon avustuksella etsitty päättäjäisten aikaan hallilta, tu... (27 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
38

Haukiputaan Ahmat F1 05 Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Moi, Tosi hienosti olivat kaikki testeihin osallistuneet positiivisella asenteella menossa mukana sekä tsemppasivat hyvässä joukkuehengessä itseään ja muita. Tulkaahan kaikki joukolla myös ensi maanantain treeneihin, otetaan silloin vielä ketteryysradalla ajat, niin saadaan sitten syksyllä ihaste... (11 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Pojat
29

Haukiputaan Ahmat 07 Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Kiireellinen ja tärkeä muistutus! Pelipaidat pitää tuoda pestynä ja ilman nimikylttiä minulle viimeistään päättäjäisissä (ke 29.4) tai huomenna reeneihin. Harjoituspaidat pitää myös palauttaa pestynä varustekoppiin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
31

oulunjyrä Nimenhuuto.com

Jonne kirjoitti: Noniin laittakaapa nimiä IN, ja Tomppa laita se tekstiviesti niin tulostan niitä lappuja! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
55

Buffalo Ht int Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.