Jääkiekko Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 12 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, futsal, lentopallo, joukkuevoimistelu, triathlon, kaukalopallo, sulkapallo ja koripallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Haukipudas

Jääkiekko - Haukipudas

ahmat-04 Nimenhuuto.com

Haukiputaan Ahmat E2

Jarno kirjoitti: Hei, Pelaamme harjoituspelin meidän jäävuorolla K-Laseria vastaan. Seuraavalla viikolla on toinen harjoituspeli Ahmat -05:a vastaan jossa pelaa poissa olevat pelaajat. Tähän peliin tarvitaan toimitsijoita normaali määrä. Veeti R Nico Arttu Konsta P Jimi Matias Joona Akseli Veeti Kode Maalissa: Ma... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Sekajoukkue
30

köppäukot Nimenhuuto.com

Ahmojen harrastejoukkue. Reeneissä pääasiassa keskitytään pelaamiseen, sekä toisten neuvomiseen. Rosteri toistaiseksi täynnä.

Heikki kirjoitti: vasen takareisi revähti kohtuullisen reippaasti, joten syyskauden pelit on pelattu. käyn ottamassa lämpöhoitoa floridassa joulukuun loppupuoliskon, niin eiköhän jo tammikuussa taas rosterissa. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Harrastekiekko
Haukipudas
Ei asetettu
21

Buffalo HT Nimenhuuto.com

Pelataan joukkueena.

Jonne kirjoitti: Kevätkauden maksut pitäisi maksaa 15.1 mennessä ilmoitti rahastonhoitaja. Saaja: Oulun Jyrä Tilinumero Oulun OP: 574089-20148068 Viesti: Kevätkauden pelimaksu (oma nimi) Maksun määrä: 120€ (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
15

KKP- Ahmat 02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Mikäli olet vailla pelipaikkaa ja haluat olla osa innokasta ja motivoitu...

Lauri kirjoitti: Laurin äiti voi keitellä kahvit pikkujouluissa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kiiminki, Haukipudas
Ei asetettu
31

Keskiviikkokiekko Nimenhuuto.com

Sakari kirjoitti: Maksakaa toinen erä 43,75€ 30.3.2015 mennessä. Tilinumero OP FI82 5471 0940 0236 24. (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
60

Ahmat03 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: Joonalla edelleen välillä polvi reistaa! Pitää vähän seurailla mitä voi tehdä! Pitänee varmaan lähtä kohta lääkäriin sen verran pitkään vaivannut... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
26

LämyAkat Nimenhuuto.com

Mammajääkiekon pohjoisen edustaja! Haukiputaan Ahmojen alainen jääkiekkoporukka, joka on perustettu syksyllä 2002. Halusimme äideille oman harrastuksen, mutta jo alusta asti joukkueessamme on pelannut myös muitakin kuin äitejä, sillä olemme halunneet tarjota jääkiekon tuoman ilon kaikille. Pääasia joukkueessamme on, että kaikilla on iloinen ja rento mieli - liian vakavaksi ei touhua päästetä! Joukkueeseen pääsyn kriteerinä on 30-vuoden ikä, sopivasti intoa ja rutkasti huumoria, ei mennä ihan sata lasissa. Joukkueessa tällä hetkellä mukana noin reilut parikymmentä upeaa naista. Kaudella 2014 - 2015 harjoittelemme torstaisin klo 20:50 – 21:50 Haukiputaan jäähallilla. https://sites.google.com/site/lamyakatnet/

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Naiset
41

Haukiputaan Ahmat 06 Nimenhuuto.com

Ahmojen nuorimpien ikäryhmien joukkue. Treenien pääpaino luistelussa ja treenauksen opettelussa, hauskanpitoa unohtamatta.

Jimi kirjoitti: moi jimi ei tule reeneihin loukkasi liikuntatunnilla jalan ja nyt lähden viemään poikaa ouksiin terveisin kirsi Haataja (12 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
37

Haukiputaan Ahmat 07 Nimenhuuto.com

Miika kirjoitti: Jos joku sai koko joukkueen kuvattua, laittakaa tänne jakoon. Itse olin liian lähellä. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
31

Haukiputaan Ahmat F1 05 Nimenhuuto.com

Jasper kirjoitti: Hei! Saisinko tulla keskiviikon F1 treeneihin? T:Jasper (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Pojat
29

oulunjyrä Nimenhuuto.com

Jonne kirjoitti: Noniin laittakaapa nimiä IN, ja Tomppa laita se tekstiviesti niin tulostan niitä lappuja! (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
55

Buffalo Ht int Nimenhuuto.com

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.