Jääkiekko Haukipudas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukipudas ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, futsal, sulkapallo, kaukalopallo, lentopallo, koripallo, joukkuevoimistelu ja salibändy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Haukipudas

Jääkiekko - Haukipudas

ahmat-04 Nimenhuuto.com

Haukiputaan Ahmat E2

Matias kirjoitti: Hei. Matiaksen uusi maila merkkiä Bauer nexus 600 oli kadonnut joukkueen varastosta hallilta. Olisiko kellään mitään tietoa asiasta? T. Antti Ukkola (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Sekajoukkue
29

Buffalo HT Nimenhuuto.com

Pelataan joukkueena.

Jonne kirjoitti: Pelisukat saapuneet, eli te jotka tilasitte niin maksakaa 19€ Kurkelan Mikon tilille: 574075-248256. Viesti: Pelisukat. Sukat saatte sunnuntaina 9.11 Mjälby pelissä. (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
18

köppäukot Nimenhuuto.com

Ahmojen harrastejoukkue. Reeneissä pääasiassa keskitytään pelaamiseen, sekä toisten neuvomiseen. Rosteri toistaiseksi täynnä.

J-P kirjoitti: Moro. Sarjaohjelma löytyy kuvat ja materiaalit kansiosta! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Harrastekiekko
Haukipudas
Ei asetettu
20

Ahmat A Nimenhuuto.com

Haukiputaan Ahmat A-juniorien jääkiekkojoukkue

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
21

KKP- Ahmat 02 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Mikäli olet vailla pelipaikkaa ja haluat olla osa innokasta ja motivoitu...

Samuel kirjoitti: Hei, Samuelin vanhat pelipaidat menivät jonkun muun kassiin Haukiputaalla. Toisitko seuraaviin harkkoihin? (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko
Kiiminki, Haukipudas
Ei asetettu
31

Ahmat03 Nimenhuuto.com

Juha-Matti kirjoitti: Villasukat taikka vanhat pelisukat mukaan (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
24

Keskiviikkokiekko Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Syysmaksu 148€ voi maksaa koko syksyn kerralla, tai sitten 2-erässä. Laskun eräpäivä 5.9. Tilinumero OP fi87 5131 0020 1322 55. Varamiehiltä maksu on 10€/kerta. Maksettava hallilla tai ennen vuoroa ylhäällä olevalle tilille. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
53

LämyAkat Nimenhuuto.com

Mammajääkiekon pohjoisen edustaja! Haukiputaan Ahmojen alainen jääkiekkoporukka, joka on perustettu syksyllä 2002. Halusimme äideille oman harrastuksen, mutta jo alusta asti joukkueessamme on pelannut myös muitakin kuin äitejä, sillä olemme halunneet tarjota jääkiekon tuoman ilon kaikille. Pääasia joukkueessamme on, että kaikilla on iloinen ja rento mieli - liian vakavaksi ei touhua päästetä! Joukkueeseen pääsyn kriteerinä on 30-vuoden ikä, sopivasti intoa ja rutkasti huumoria, ei mennä ihan sata lasissa. Joukkueessa tällä hetkellä mukana noin reilut parikymmentä upeaa naista. Kaudella 2014 - 2015 harjoittelemme torstaisin klo 20:50 – 21:50 Haukiputaan jäähallilla. https://sites.google.com/site/lamyakatnet/

Sahlström kirjoitti: Harkkapelejä tarjolla. Eli Kärppäleidien valmentaja ehdotti, että pelattais pari harkkapeliä ja toinen niistä olisi meidän vuorolla to 13.11. ja toinen joko la 15.11. klo 12.30 tai su 16.11. klo 18.45. Laitoin sekä la että su vaihtoehdot tapahtumiksi, käykää pikimmiten ilmoittautumassa miten pääs... (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Naiset
38

Haukiputaan Ahmat 06 Nimenhuuto.com

Ahmojen nuorimpien ikäryhmien joukkue. Treenien pääpaino luistelussa ja treenauksen opettelussa, hauskanpitoa unohtamatta.

Jani kirjoitti: Vielä tiedoksi vaatteiden hinnat maksuja varten: Takki: Jr 49€, Sr 52€. Housut: Jr 31€, Sr 35€. Pipo 10€ Painatus: 5€ Eli painatuksella koko lapsen puku 85€. (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
30

Haukiputaan Ahmat F1 05 Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: sunnuntain peli Kello Kuusikko Kuulutus Södö Lisäksi tarvitaan kaksi tuomaria Havana Paani Toinen valmentaja on pois niin saan itse olla aitiossa Matin kanssa Jos Sova toimisi huoltajana niin homma kunnossa Kuitatkaa Minulle Markku (Päivä sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Pojat
30

Haukiputaan Ahmat 07 Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Muistutus harkkapeleistä: su 2.11, klo:12.30 Oulunsalon jäähalli, Tuohikuja 6 ti 4.11, klo:17.20 Ahma-halli Kotiharkkapelissä tuomareina Aki ja VP. Olisko Sotaniemen Mikko tai Mikkosen Matti kuuluttaja/kellottaja? t. Susanna (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
26

oulunjyrä Nimenhuuto.com

Jonne kirjoitti: Noniin laittakaapa nimiä IN, ja Tomppa laita se tekstiviesti niin tulostan niitä lappuja! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Miehet
55

Buffalo Ht int Nimenhuuto.com

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Haukipudas
Ei asetettu
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.