Jääkiekko Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 49 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sähly, koripallo, lentopallo, pesäpallo, alppihiihto, kaukalopallo ja muodostelmaluistelu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kuopio

Jääkiekko - Kuopio

Kalpa 05 etelä Nimenhuuto.com

KalPa 05-Etelän joukkue koostuu noin 30 innokkaasta jääkiekkoilijasta. Olemme lajin alkutaipaleella, mutta sitäkin innokkaampi ja nälkäisempi joukkue. Halu ja tahto kuvastavat jokaisen pelaajamme luonteenpiirrettä ja niiden kautta menestymisemme on tulevaisuudessa mahdollista. Lisätieto joukkueesta web-sivuiltamme: http://05-1.juniorikalpa.fi

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Pojat
45

TOIVALAN TRAKTORI Nimenhuuto.com

Toivalan Traktorin kotihalli Tuplajäät (www.tuplajaat.net) sijaitsee Siilinjärven Toivalassa, aivan Kuopion kupeessa. Joukkueen rungon muodostavat talousalueen merkittävimmät maarakennusalan vaikuttajat, joille jääkiekko on muodostunut aikuisiän harrastukseksi mittavan kiekkouran tai pelkän innostuksen kautta. Nykyään rosterissa on myös luiskasta löytyneitä, taitavia pelaajia sekä yksi vakituinen maalivahti.Pitkään nimettömänä pysytellyt joukkue tunnettiin hetken nimellä HC Heijari, mutta joukkueen ikärakenteen vuoksi hieman pilkkaavaksi koettu nimi vaihdettiin alkuvuodesta yhteisellä GM:n päätöksellä Traktoriksi. Nimen katsottiin kuvaavan paremmin 70-lukulaista, neuvostotyyppistä nöyrää taitoa sekä kykyä nauraa toisille.

Tero kirjoitti: Kausi on paketissa. Se päätettiin tyylillä n. 8-4 voittoon Claybaystä. Nokkimisjärjestys tuli siis palautettua ja kesän saa huojentuneena tankata. Pelaajien lisäksi iso kiitos myös sponsseille, faneille sekä kotiväelle. Syyskuussa jatketaan, jos ei mitään mullistavia tapahdu. -GM (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Sekajoukkue
48

KUOVU Nimenhuuto.com

KUOVU on Kuopion varuskunnan harrastekiekkoporukka, joka pelaa perinteistä savolaista, aktiiviseen kiekkokontrolliin perustuvaa taitokiekkoa. Onko kiekko sitten meidän vai vastustajan kontrollissa, jää nähtäväksi. Joukkueesta löytyy kokemusta useista kaukaloista ja niiden ulkopuolelta. Vastustajille tiedoksi, että meidän peliä on turha seurata nauhalta hidastettuna, ellei sitten halua katsoa still-kuvaa.

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
27

Savon Peliveikot Nimenhuuto.com

Savon alueella harjoitteleva pikkuporukka. Maalivahdit meillä on, tosin useimmiten turhaan, jos pelaajien osumatarkkuudesta puhutaan. Vauhti ei ole tärkeintä, mutta ainoa meidän yhteys oikeaan jääkiekkoon. Toivottavasti kuntosi ei anna myöten liian pitkille vaihdoille. Pelipaikat on toistaiseksi täytetty

Pasi kirjoitti: Tervetuloa kauden 2014-2015 vakiopelaajat ja uudet tulokkaat. Uudet pelaajat voivat toistaiseksi liittyä vielä remmiin, ensikaudeksi suunnitelmana kasata vakiopelaajista porukka joilla mahdollisuus osallistua kaikkiin harjoituksiin. Vierailijat/uudet pääsee mukaan aina kun tilaa on. Kumminkin koh... (Vuosi sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
30

Eisbären Nimenhuuto.com

ei tartte mitään kuvauksia ku on tarpeeks kova

Kalle kirjoitti: Ilmottaudun varamieheksi tähänkin matsiin! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
41

Seger Hockey Nimenhuuto.com

Kevyesti alueen parasta norjalaistyyppistä harrastejääkiekkoa!

Jussi kirjoitti: Moro! Tässäpä tietopakettia kesäsarjasta. Kesäsarjaan ilmoittautuneet pistäkää vielä varmistusta, jos jostain syystä ette pääsekään mukaan tai jos ette ole ilmoittautuneet mukaan, mutta haluaisitte päästä peleille. Lasken kustannukset pelaajamäärän mukaan. Pro Shop -kesäsarja aloitetaan maanantai... (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Harrastekiekko ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
42

Claybay Nimenhuuto.com

Claybay Skeleguins on ammattimaisesti harjoitteleva jääkiekkojoukkue, joka on syntynyt lunastamaan kaupungin kalleimmat päänahat.

Toni kirjoitti: Jotta saa täydet ketjut. (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko ja Kendopallo
Kuopio
Sekajoukkue
88

Kalpa 05 Pohjoinen Nimenhuuto.com

Jääkiekkojoukkue 05 syntyneille Harjoittelee Tuplajäillä Kotisivut osoitteessa : http://05-2.juniorikalpa.fi/etusivu

Mikko kirjoitti: Terve. Nyt kun ollaan huilattu ja vedetty kunnolla henkeä pitkän kauden jälkeen niin voidaankin keskiviikkona aloittaa uusi kausi treenien merkeissä :) . Laitoin toukokuun harjoitustapahtumat nimenhuutoon paikallaan, joten voitte katsoa sieltä harjoitusajat ja mitä varustusta tarvitaan mukaan. Il... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Siilinjärvi / Kuopio
Ei asetettu
40

eph Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa jo vuodesta 1996 alkaen

Arto kirjoitti: Moi! Maksakaa 50e lippumäen vuoroista joukkueen tilille: FI4080002136558128 Viimeinen eräpäivä perjantai 13.5! (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Harrastekiekko
Kuopio
Miehet
30

Old Diesel Nimenhuuto.com

Huru-ukkojen lätkäporukka

Tomi kirjoitti: Dieselin vuoro lauantaina 16.4 alkaa klo 17:00 (areena 2) ja lauantaina 30.4 klo 13:30. (24 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
22

KYS RTG Nimenhuuto.com

KYS Röntgen urheilee! Lisätkää vapaasti uusia kuntoilutapahtumia. Ilmoittautukaa IN tai OUT käytettävyytenne mukaan tapahtumiin.

Petri kirjoitti: Sori, ei millään ehdi tänään (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Sähly, Jalkapallo ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
35

Daltons Team Nimenhuuto.com

Daltons Team on Kuopiolainen harrastajajoukkue. Kokoonpanomme on ollut kasassa jo vuodesta 2000. Suosio katsomossa ja kaukalossa on ollut suunnaton! Daltonien motto on ollut alusta asti "tärkeintä ei ole voitto, vaan jalo urheilujuoma".

Marko kirjoitti: Käykäähän kuittaamassa itsenne In/Out yhdistyksen vuosikokoukseen joka pidetään 26.4.2016 klo 18.00 alkaen Ritmos Oy:n tiloissa osoitteessa Puijonkatu 15, 70100 KUOPIO (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
38

Kalla HT Nimenhuuto.com

Parasta harrastekiekkoa Savossa, ikään ja kokoon katsomatta.

Atte kirjoitti: Osallistun, kunhan ei ole viikolla 19 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
50

KalPa 04 pohjoinen Nimenhuuto.com

Joukkueen viralliset kotisivut: http://04-2.juniorikalpa.fi/

Nea kirjoitti: Perjantain 8.4 harkat lyhennettynä: päättyvät klo 17:30. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
40

KuopionDumarit Nimenhuuto.com

http://www.kuopionjaakiekkotuomarit.fi/

Antti kirjoitti: Jos kerkeän töistä (Vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
58

Timanttiterät Nimenhuuto.com

Kuopion timanttisin jääkiekkojoukkue. *Jääurheilua hyvässä seurassa jo vuodesta 2009*

Mikko kirjoitti: Morjens! Joukkueenjohto on päättänyt jättää toistaiseksi käyttämättä Timanttiterien torstai-illan vakiovuoron. Tilannetta tarkkaillaan ja mahdollisesti otetaan irtovuoroja pitkin kautta. Niistä ilmoittelee Tuplajäät tuossa osoitteessa https://www.facebook.com/groups/1647964058777302/ Tuolta Kuopi... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
25

KalPa02 Nimenhuuto.com

Juniori-KalPan 2002 syntyneiden 3 A joukkue.

Sami kirjoitti: Miten tämä toimii (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Kuopio
Pojat
7

KHL ry Nimenhuuto.com

Kuopion rennoin höpölätkä seura!

Jarno kirjoitti: Muistakaa Pelipassit ennen 30.8. Jos meinasitte peliin päästä. finhockey/oikopolut ja sieltä lunasta pelipassi. Toisella sivulla kysyy joukkuetta nii siihen harraste savo-karjala jos ei khllää löydy. Kiitos (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
29

JTB Nimenhuuto.com

JTB:n (Juurusveden Tractor Bis) juuret ulottuvat 80-luvun alkupuolelle.

toni kirjoitti: Vastustaja riippuu sarjataulukosta mutta eiköhän se oo finaali peli :) (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Sekajoukkue
15

RiVo Nimenhuuto.com

Aki kirjoitti: Merkatkaa ootteko tulossa pelamaan vai ette ja kutsukaa muitakin pelaamaan (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jääkiekko
Kuopio
Sekajoukkue
37

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.