Jääkiekko Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 46 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sähly, koripallo, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, rugby ja harrastekiekko.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kuopio

Jääkiekko - Kuopio

KUOVU Nimenhuuto.com

KUOVU on Kuopion Varuskunnan Urheilijoista muodostettu harrastekiekkoporukka joka pelaa perinteistä savolaista, aktiiviseen kiekkokontrolliin perustuvaa taitokiekkoa. Onko kiekko sitten meidän vai vastustajan kontrollissa, jää nähtäväksi. Joukkueemme keski-ikä on noin 40 vuotta, joten kokemusta löytyy useista kaukaloista ja niiden ulkopuolelta. Vastustajille tiedoksi, että meidän peliä on turha seurata nauhalta hidastettuna, ellei sitten halua katsoa still-kuvaa.

Pasi kirjoitti: Heitetäänpä nyt ilmoille se ajatus uudesta pelipaidasta. Joku tokasi kopissa kerran ihan vitsillä idean M/05 paidasta, eipähän tarvitsisi miettiä vaihtopaitaa, kun ei kellään ole samanväristä. Pikainen luonnos tässä: http://i.imgur.com/QQX6a10.png Kuosi ei ole tietenkään täysin sama vaan netistä ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
25

TOIVALAN TRAKTORI Nimenhuuto.com

Toivalan Traktorin kotihalli Tuplajäät (www.tuplajaat.net) sijaitsee Siilinjärven Toivalassa, aivan Kuopion kupeessa. Joukkueen rungon muodostavat talousalueen merkittävimmät maarakennusalan vaikuttajat, joille jääkiekko on muodostunut aikuisiän harrastukseksi mittavan kiekkouran tai pelkän innostuksen kautta. Nykyään rosterissa on myös luiskasta löytyneitä, taitavia pelaajia sekä yksi vakituinen maalivahti.Pitkään nimettömänä pysytellyt joukkue tunnettiin hetken nimellä HC Heijari, mutta joukkueen ikärakenteen vuoksi hieman pilkkaavaksi koettu nimi vaihdettiin alkuvuodesta yhteisellä GM:n päätöksellä Traktoriksi. Nimen katsottiin kuvaavan paremmin 70-lukulaista, neuvostotyyppistä nöyrää taitoa sekä kykyä nauraa toisille.

Tero kirjoitti: Jeeees! 2x MV huomiselle :) (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Sekajoukkue
45

Kalpa 05 etelä Nimenhuuto.com

KalPa 05-Etelän joukkue koostuu noin 30 innokkaasta jääkiekkoilijasta. Olemme lajin alkutaipaleella, mutta sitäkin innokkaampi ja nälkäisempi joukkue. Halu ja tahto kuvastavat jokaisen pelaajamme luonteenpiirrettä ja niiden kautta menestymisemme on tulevaisuudessa mahdollista. Lisätieto joukkueesta web-sivuiltamme: http://05-1.juniorikalpa.fi

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kuopio
Pojat
44

Savon Peliveikot Nimenhuuto.com

Savon alueella harjoitteleva pikkuporukka. Maalivahdit meillä on, tosin useimmiten turhaan, jos pelaajien osumatarkkuudesta puhutaan. Vauhti ei ole tärkeintä, mutta ainoa meidän yhteys oikeaan jääkiekkoon. Toivottavasti kuntosi ei anna myöten liian pitkille vaihdoille. Pelipaikat on toistaiseksi täytetty

Pasi kirjoitti: Tervetuloa kauden 2014-2015 vakiopelaajat ja uudet tulokkaat. Uudet pelaajat voivat toistaiseksi liittyä vielä remmiin, ensikaudeksi suunnitelmana kasata vakiopelaajista porukka joilla mahdollisuus osallistua kaikkiin harjoituksiin. Vierailijat/uudet pääsee mukaan aina kun tilaa on. Kumminkin koh... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
30

Daltons Team Nimenhuuto.com

Daltons Team on Kuopiolainen harrastajajoukkue. Kokoonpanomme on ollut kasassa jo vuodesta 2000. Suosio katsomossa ja kaukalossa on ollut suunnaton! Daltonien motto on ollut alusta asti "tärkeintä ei ole voitto, vaan jalo urheilujuoma".

Joukkue etsii pelaajia: Wanted Daltons Team ottaa mukaan pelamaan harrastejääkiekosta kiinnostuneita ...

Marko kirjoitti: Moi! Järjestämme seuraavat Rocklätkäskabat 16.-18.10.2015 Leppävirralla. Kasvatamme joukkueiden määrää kahdella ja toivomme mukaan liittyvän jo edellisiin kisoihin melkein tulleen Team Korakin Helsingistä ja myös jo edellisistä kisoista kiinnostuneen (vielä nimettömän?) Tampereen jengin. Matsien ... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
34

Kalpa 05 Pohjoinen Nimenhuuto.com

Jääkiekkojoukkue 05 syntyneille Harjoittelee Tuplajäillä Kotisivut osoitteessa : http://05-2.juniorikalpa.fi/etusivu

Mikko kirjoitti: Tänään lauantaina 28.11 oli joukkueen varustekoppi lukitsematta ovi auki klo 10 aikaan kun menin hallille. Asiaan tulee kiinnittää huomiota ja ovi on lukittava poistuttaessa, liian usein koppi on lukitsematta. Älkää jättäkö asiaa pelkästään lasten vastuulle vaan tarkistakaa itse kun haette varust... (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jääkiekko
Siilinjärvi / Kuopio
Ei asetettu
43

Seger Hockey Nimenhuuto.com

Kevyesti alueen parasta norjalaistyyppistä harrastejääkiekkoa!

Sakari kirjoitti: Eilen tuossa Sutisen Laurin kanssa oli puhetta, että olisiko Seger Hockeyllä haluja tulla nöyryyttämään RockSurfersia :) Jos löytyisi tarpeeksi sakkia aamujäille Niiralaan, niin tarjottaisiin tiistai 8.12 klo 09.00 aikaa. Meillä se treenin aika on 45 min. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Harrastekiekko ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
44

KalPa 04 pohjoinen Nimenhuuto.com

Joukkueen viralliset kotisivut: http://04-2.juniorikalpa.fi/

Joni kirjoitti: Hei, Jonilta hävisi eilen 2A:n pelissä hansikas (musta kahdella heijastinnauhalla varustettu ja sisällä nimi). Lienee lähtenyt erehdyksessä jonkun matkaan, laittakaa viestiä jos löytyy. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
35

Eisbären Nimenhuuto.com

ei tartte mitään kuvauksia ku on tarpeeks kova

Samuli kirjoitti: PELI PERUTTU!! Tarina ei saanut kun yhden pelaajan kasaan ja ilmoittivat antavansa luovutusvoiton ja jättävänsä pelin pelaamatta. Alla olevan ottelun lopputulos on siis 0-5. 45768 la 25.4.2015 klo 15.45-16.45 Tarina Hockey – KuoLo Eisbären Tuplajäät A2 Samuli (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
39

Claybay Nimenhuuto.com

Claybay Skeleguins on ammattimaisesti harjoitteleva jääkiekkojoukkue, joka on syntynyt lunastamaan kaupungin kalleimmat päänahat.

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko ja Kendopallo
Kuopio
Sekajoukkue
83

eph Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa jo vuodesta 1996 alkaen

Olli-Pekka kirjoitti: Jaa eipä täällä lippumäessä taidakkaan olla tänään reenejä... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Harrastekiekko
Kuopio
Miehet
28

Old Diesel Nimenhuuto.com

Huru-ukkojen lätkäporukka

Petri kirjoitti: Saattaa jäädä väliin selkä kipuilee vielä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
23

KYS RTG Nimenhuuto.com

KYS Röntgen urheilee! Lisätkää vapaasti uusia kuntoilutapahtumia. Ilmoittautukaa IN tai OUT käytettävyytenne mukaan tapahtumiin.

Teppo kirjoitti: Takapäivystys voi rajoittaa pelaamaan pääsyä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sähly, Jalkapallo ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
33

Kalla HT Nimenhuuto.com

Parasta harrastekiekkoa Savossa, ikään ja kokoon katsomatta.

Mika kirjoitti: Mökkeilee vielääääh (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
50

Timanttiterät Nimenhuuto.com

Kuopion timanttisin jääkiekkojoukkue. *Jääurheilua hyvässä seurassa jo vuodesta 2009*

Mikko kirjoitti: Morjens! Joukkueenjohto on päättänyt jättää toistaiseksi käyttämättä Timanttiterien torstai-illan vakiovuoron. Tilannetta tarkkaillaan ja mahdollisesti otetaan irtovuoroja pitkin kautta. Niistä ilmoittelee Tuplajäät tuossa osoitteessa https://www.facebook.com/groups/1647964058777302/ Tuolta Kuopi... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
25

KalPa02 Nimenhuuto.com

Juniori-KalPan 2002 syntyneiden 3 A joukkue.

Sami kirjoitti: Miten tämä toimii (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Pojat
7

KuopionDumarit Nimenhuuto.com

http://www.kuopionjaakiekkotuomarit.fi/

Antti kirjoitti: Jos kerkeän töistä (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
48

KHL ry Nimenhuuto.com

Kuopion rennoin höpölätkä seura!

Jarno kirjoitti: Muistakaa Pelipassit ennen 30.8. Jos meinasitte peliin päästä. finhockey/oikopolut ja sieltä lunasta pelipassi. Toisella sivulla kysyy joukkuetta nii siihen harraste savo-karjala jos ei khllää löydy. Kiitos (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
29

JTB Nimenhuuto.com

JTB:n (Juurusveden Tractor Bis) juuret ulottuvat 80-luvun alkupuolelle.

toni kirjoitti: Vastustaja riippuu sarjataulukosta mutta eiköhän se oo finaali peli :) (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Sekajoukkue
15

Lämäri 40 Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: Muistutus ensi lauantain pelistä: Lämäri – Tosi Äijät, Tuplajäät A1 (+40) 28.11.2015 klo 09.45 Merkatkaa Nimenhuutoon in/out ootteko pelaamassa. Jos ei onnistu/pysty/jaksa merkata, niin laittakaa mulle vaikka txt-viesti. Jos osallistujia kymmenen tai enemmän, niin maksu 10€. Jos osallistujia alle... (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.