Jääkiekko Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 42 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sähly, lentopallo, koripallo, pesäpallo, amerikkalainen jalkapallo, kaukalopallo ja rugby.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kuopio

Jääkiekko - Kuopio

KUOVU Nimenhuuto.com

KUOVU on Kuopion Varuskunnan Urheilijoista muodostettu harrastekiekkoporukka joka pelaa perinteistä savolaista, aktiiviseen kiekkokontrolliin perustuvaa taitokiekkoa. Onko kiekko sitten meidän vai vastustajan kontrollissa, jää nähtäväksi. Joukkueemme keski-ikä on noin 40 vuotta, joten kokemusta löytyy useista kaukaloista ja niiden ulkopuolelta. Vastustajille tiedoksi, että meidän peliä on turha seurata nauhalta hidastettuna, ellei sitten halua katsoa still-kuvaa.

Mika kirjoitti: Moro !! Harrastekiekkosarjat käynnistyvät lähiaikoina. KUOVU pelaa tulevan kauden taas Kevyt-A-sarjassa, jossa mukana on 9 joukkuetta. Mitään maatakaatavaa aikaisempiin vuosiin ei pitäisi olla tiedossa muutamia pikkupäivityksiä lukuunottamatta. Suurin muutos lienee tulossa tulospalveluun, mikäli ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
26

TOIVALAN TRAKTORI Nimenhuuto.com

Toivalan Traktorin kotihalli Tuplajäät (www.tuplajaat.net) sijaitsee Siilinjärven Toivalassa, aivan Kuopion kupeessa. Joukkueen rungon muodostavat talousalueen merkittävimmät maarakennusalan vaikuttajat, joille jääkiekko on muodostunut aikuisiän harrastukseksi mittavan kiekkouran tai pelkän innostuksen kautta. Nykyään rosterissa on myös luiskasta löytyneitä, taitavia pelaajia sekä yksi vakituinen maalivahti.Pitkään nimettömänä pysytellyt joukkue tunnettiin hetken nimellä HC Heijari, mutta joukkueen ikärakenteen vuoksi hieman pilkkaavaksi koettu nimi vaihdettiin alkuvuodesta yhteisellä GM:n päätöksellä Traktoriksi. Nimen katsottiin kuvaavan paremmin 70-lukulaista, neuvostotyyppistä nöyrää taitoa sekä kykyä nauraa toisille.

Tero kirjoitti: Tervehdys! Kausi alkaa painamaan päälle. Vuorot on varattu ajalle 4.9.2015 - 29.4.2016 perinteiseen aikaan perjantaisin klo 7:15-8:15. Katsotaan ja tiedotellaan mahdollisista juhlapyhämuutoksista kauden aikana erikseen (taitaa osua kohdalle Joulupäivä ja Pitkäperjantai). Vuoroja on siis 33-35. Mi... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Sekajoukkue
46

Kalpa 05 etelä Nimenhuuto.com

KalPa 05-Etelän joukkue koostuu noin 30 innokkaasta jääkiekkoilijasta. Olemme lajin alkutaipaleella, mutta sitäkin innokkaampi ja nälkäisempi joukkue. Halu ja tahto kuvastavat jokaisen pelaajamme luonteenpiirrettä ja niiden kautta menestymisemme on tulevaisuudessa mahdollista. Lisätieto joukkueesta web-sivuiltamme: http://05-1.juniorikalpa.fi

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Pojat
45

Savon Peliveikot Nimenhuuto.com

Savon alueella harjoitteleva pikkuporukka. Maalivahdit meillä on, tosin useimmiten turhaan, jos pelaajien osumatarkkuudesta puhutaan. Vauhti ei ole tärkeintä, mutta ainoa meidän yhteys oikeaan jääkiekkoon. Toivottavasti kuntosi ei anna myöten liian pitkille vaihdoille. Pelipaikat on toistaiseksi täytetty

Pasi kirjoitti: Tervetuloa kauden 2014-2015 vakiopelaajat ja uudet tulokkaat. Uudet pelaajat voivat toistaiseksi liittyä vielä remmiin, ensikaudeksi suunnitelmana kasata vakiopelaajista porukka joilla mahdollisuus osallistua kaikkiin harjoituksiin. Vierailijat/uudet pääsee mukaan aina kun tilaa on. Kumminkin koh... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
28

Kalla HT Nimenhuuto.com

Parasta harrastekiekkoa Savossa, ikään ja kokoon katsomatta.

Mika kirjoitti: Mökkeilee vielääääh (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
49

Kalpa 05 Pohjoinen Nimenhuuto.com

Jääkiekkojoukkue 05 syntyneille Harjoittelee Tuplajäillä Kotisivut osoitteessa : http://05-2.juniorikalpa.fi/etusivu

Mikko kirjoitti: Lauantai 19.9 Pyhäjärven pelireissun ja lauantai - sunnuntai 17.-18.10 Alajärven turnauksen lähtijöiden lukumäärän kartoittamiseksi käykää vahvistamassa osallistuminen tai siirtämässä OUT jos estynyt osallistumasta. Tarkastaminen perjantaihin 4.9 klo 16 mennessä. Bussikyydit ja majoitukset varata... (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Siilinjärvi / Kuopio
Ei asetettu
43

Daltons Team Nimenhuuto.com

Daltons Team on Kuopiolainen harrastajajoukkue. Kokoonpanomme on ollut kasassa jo vuodesta 2000. Suosio katsomossa ja kaukalossa on ollut suunnaton! Daltonien motto on ollut alusta asti "tärkeintä ei ole voitto, vaan jalo urheilujuoma".

Marko kirjoitti: Moi! Järjestämme seuraavat Rocklätkäskabat 16.-18.10.2015 Leppävirralla. Kasvatamme joukkueiden määrää kahdella ja toivomme mukaan liittyvän jo edellisiin kisoihin melkein tulleen Team Korakin Helsingistä ja myös jo edellisistä kisoista kiinnostuneen (vielä nimettömän?) Tampereen jengin. Matsien ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
34

KYS RTG Nimenhuuto.com

KYS Röntgen urheilee! Lisätkää vapaasti uusia kuntoilutapahtumia. Ilmoittautukaa IN tai OUT käytettävyytenne mukaan tapahtumiin.

Petro kirjoitti: Vieläkö jostain yks löytys? mielellään kolme lisää. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Sähly, Jalkapallo ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
31

Old Diesel Nimenhuuto.com

Huru-ukkojen lätkäporukka

jarko kirjoitti: laittelen rahhoo viimenen päivä, kuhan vien tyhjätpullot. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
22

KalPa 04 pohjoinen Nimenhuuto.com

Joukkueen viralliset kotisivut: http://04-2.juniorikalpa.fi/

Nea kirjoitti: Moi! Komento takaisin seura-asujen jaon kanssa. Meidän laatikoista puuttui useammat takit ja housut. Jaan vaatteet sitten kun koko tilaus on tullut. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
36

Timanttiterät Nimenhuuto.com

Kuopion timanttisin jääkiekkojoukkue. *Jääurheilua hyvässä seurassa jo vuodesta 2009*

Mikko kirjoitti: Morjens! Joukkueenjohto on päättänyt jättää toistaiseksi käyttämättä Timanttiterien torstai-illan vakiovuoron. Tilannetta tarkkaillaan ja mahdollisesti otetaan irtovuoroja pitkin kautta. Niistä ilmoittelee Tuplajäät tuossa osoitteessa https://www.facebook.com/groups/1647964058777302/ Tuolta Kuopi... (14 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
25

Seger Hockey Nimenhuuto.com

Kevyesti alueen parasta norjalaistyyppistä harrastejääkiekkoa!

Lauri kirjoitti: Kaikki kesäsarjapelaajat muistaa: Pelaajilla pitää olla voimassa oleva pelipassi! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Harrastekiekko ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
47

Eisbären Nimenhuuto.com

ei tartte mitään kuvauksia ku on tarpeeks kova

Samuli kirjoitti: PELI PERUTTU!! Tarina ei saanut kun yhden pelaajan kasaan ja ilmoittivat antavansa luovutusvoiton ja jättävänsä pelin pelaamatta. Alla olevan ottelun lopputulos on siis 0-5. 45768 la 25.4.2015 klo 15.45-16.45 Tarina Hockey – KuoLo Eisbären Tuplajäät A2 Samuli (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
34

eph Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa jo vuodesta 1996 alkaen

Arto kirjoitti: Keskiviikkona 19.8 jäävuoro Lippumäessä klo: 20.45 So What Teamin kanssa!!! (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Harrastekiekko
Kuopio
Miehet
27

Claybay Nimenhuuto.com

Claybay Skeleguins on ammattimaisesti harjoitteleva jääkiekkojoukkue, joka on syntynyt lunastamaan kaupungin kalleimmat päänahat.

Päivitetty 29 päivää sitten

Jääkiekko ja Kendopallo
Kuopio
Sekajoukkue
78

KalPa02 Nimenhuuto.com

Juniori-KalPan 2002 syntyneiden 3 A joukkue.

Sami kirjoitti: Miten tämä toimii (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Pojat
7

KuopionDumarit Nimenhuuto.com

http://www.kuopionjaakiekkotuomarit.fi/

Antti kirjoitti: Jos kerkeän töistä (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
48

KHL ry Nimenhuuto.com

Kuopion rennoin höpölätkä seura!

Jarno kirjoitti: Muistakaa Pelipassit ennen 30.8. Jos meinasitte peliin päästä. finhockey/oikopolut ja sieltä lunasta pelipassi. Toisella sivulla kysyy joukkuetta nii siihen harraste savo-karjala jos ei khllää löydy. Kiitos (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
34

JTB Nimenhuuto.com

JTB:n (Juurusveden Tractor Bis) juuret ulottuvat 80-luvun alkupuolelle.

toni kirjoitti: Vastustaja riippuu sarjataulukosta mutta eiköhän se oo finaali peli :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Kuopio
Sekajoukkue
15

Nitro Nimenhuuto.com

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.