Jääkiekko Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 35 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, lentopallo, koripallo, pesäpallo, muodostelmaluistelu, voimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kuopio

Jääkiekko - Kuopio

Kalpa 05 etelä Nimenhuuto.com

KalPa 05 etelän joukkue koostuu noin 30 innokkaasta jääkiekkoilijasta. Olemme lajin alkutaipaleella, mutta sitäkin innokkaampi ja nälkäisempi joukkue. Halu ja tahto kuvastavat jokaisen pelaajamme luonteepiirrettä ja niiden kautta menestymisemme on tulevaisuudessa mahdollista. Lisätieto joukkueesta web-sivuiltamme: http://05-1.juniorikalpa.fi

Kaisu kirjoitti: Nyt kipin kapin IN/OUT Vesileppis 05-turnaukseen joka on 6-7.9. Ilmoittautuminen puuttuu Eemil, Jole, Konsta, Veeti V, Jere, Joose, Antti, Ari, Jussi!!! --> tämän jälkeen valmennus tekee kokoonpanot ym aikataulu selviää (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jääkiekko
Kuopio
Pojat
39

KUOVU Nimenhuuto.com

KUOVU on Kuopion Varuskunnan Urheilijoista muodostettu harrastekiekkoporukka joka pelaa perinteistä savolaista, aktiiviseen kiekkokontrolliin perustuvaa taitokiekkoa. Onko kiekko sitten meidän vai vastustajan kontrollissa, jää nähtäväksi. Joukkueemme keski-ikä on noin 40 vuotta, joten kokemusta löytyy useista kaukaloista ja niiden ulkopuolelta. Vastustajille tiedoksi, että meidän peliä on turha seurata nauhalta hidastettuna, ellei sitten halua katsoa still-kuvaa.

Mika kirjoitti: Millibaari - KUOVU 12-1 (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
23

TOIVALAN TRAKTORI Nimenhuuto.com

Toivalan Traktorin kotihalli Tuplajäät (www.tuplajaat.net) sijaitsee Siilinjärven Toivalassa, aivan Kuopion kupeessa. Joukkueen rungon muodostavat talousalueen merkittävimmät maarakennusalan vaikuttajat, joille jääkiekko on muodostunut aikuisiän harrastukseksi mittavan kiekkouran tai pelkän innostuksen kautta. Nykyään rosterissa on myös luiskasta löytyneitä, taitavia pelaajia sekä yksi vakituinen maalivahti.Pitkään nimettömänä pysytellyt joukkue tunnettiin hetken nimellä HC Heijari, mutta joukkueen ikärakenteen vuoksi hieman pilkkaavaksi koettu nimi vaihdettiin alkuvuodesta yhteisellä GM:n päätöksellä Traktoriksi. Nimen katsottiin kuvaavan paremmin 70-lukulaista, neuvostotyyppistä nöyrää taitoa sekä kykyä nauraa toisille.

Tero kirjoitti: Saunailtaa varten on katsastettu perjantai-iltapäivän vuoroa. 9.5. löytyy vapaata jäältä klo 19:45-20:45. Pikkaisen on myöhäinen ajankohta, mutta muutakaan ei ole tarjolla. Kommentit pelataanko näin myöhään, vai mennäänkö suoraan asiaan eli saunaan vaikkapa alkaen klo 18? Alustavasti festivaalit ... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Sekajoukkue
43

Seger Hockey Nimenhuuto.com

Kevyesti alueen parasta norjalaistyyppistä harrastejääkiekkoa!

Heikki kirjoitti: Löytyykö Segerin riveistä innokkaita liigapörssin pelaajia? Arvelin että voisi perustaa kimpan jos saisi mukaan riittävästi osallistujia. (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Harrastekiekko ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
40

KYS RTG Nimenhuuto.com

KYS Röntgen urheilee! Lisätkää vapaasti uusia kuntoilutapahtumia. Ilmoittautukaa IN tai OUT käytettävyytenne mukaan tapahtumiin.

Aleksi kirjoitti: Tämän päivän sählyyn ilmoittautuminen menossa nimenhuudossa. Ilmoitathan tulostasi, jotta tiedetään hyvissä ajoin saadaanko pelit! (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Sähly, Jalkapallo ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
28

KalPa03etelä Nimenhuuto.com

KalPa -03 etelä -joukkueen sivusto

(poistettu pelaaja) kirjoitti: 7 tulossa - pelataanko? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
5

Kalpa 05 Pohjoinen Nimenhuuto.com

05- syntyneiden Jääkiekkojoukkue Harjoittelee Tuplajäillä Kotisivut osoitteessa : http://05-2.juniorikalpa.fi/etusivu

Oskari kirjoitti: Voisiko tähän reissuun kasata kimppakyytiä? Minä voisin ottaa kyytiin useamman? (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jääkiekko
Siilinjärvi / Kuopio
Ei asetettu
42

Timanttiterät Nimenhuuto.com

Kuopion timanttisin jääkiekkojoukkue. *Jääurheilua hyvässä seurassa jo vuodesta 2009*

Sami kirjoitti: Mahtuisko jonkun kyydissä hallille ja sieltä poiskin? Taikka pelkät kamatkin jos saisi kyydin niin onnistuis. (Noin 24 tuntia sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
20

Eisbären Nimenhuuto.com

ei tartte mitään kuvauksia ku on tarpeeks kova

Janne kirjoitti: Mikä systeemi harkoissa joukkueen ulkopuolisten pelaajien suhteen, naapuri ois halukas käymään pelailemassa, kävi pari kertaa loppukaudesta? Onko tänä vuonna tarkotus ilmoittaa aina pelaajien, onko tulossa vai ei, ja sitten ulkopuoliset, jos näyttää ettei tarpeeksi pelaajia? (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
28

eph Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa jo vuodesta 1996 alkaen

Arto kirjoitti: La 30.8 peli EPH - KIEKKOKUKOT tuplajäät A2 klo:14:15 Muistakaa maksaa lisenssit. Kaikki ukot paikalle!!! (7 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Harrastekiekko
Kuopio
Miehet
27

Daltons Team Nimenhuuto.com

Daltons Team on Kuopiolainen harrastajajoukkue. Kokoonpanomme on ollut kasassa jo vuodesta 2000. Suosio katsomossa ja kaukalossa on ollut suunnaton! Daltonien motto on ollut alusta asti "tärkeintä ei ole voitto, vaan jalo urheilujuoma".

Marko kirjoitti: Kauden sarja-avaus takana ja 58minuutin peliajasta noin puolet pysyttiin mukana. Vastustajalla 3 kentällistä miehiä meidän reilua kentällistä vastaan. Lopputulos 2-8. Olisi tosi kiva jos liki 30 maksaneen jäsenen joukosta saisimme jatkossa jopa kaksi kentällistä pelaajia, vähintään. Parin viikon ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
40

Kalla HT Nimenhuuto.com

Parasta harrastekiekkoa Savossa, ikään ja kokoon katsomatta.

Janne kirjoitti: pääsen duunista kuudelta joten myöhästyn vähän (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
49

KalPa 04 pohjoinen Nimenhuuto.com

Joukkueen viralliset kotisivut: http://04-2.juniorikalpa.fi/

Nea kirjoitti: HUOM: Tiistain 2.9. harkkapeleihin on kokoonpanot julkaistu kyseisen tapahtuman tietoihin. Huomioikaa oman lapsen kokoontumisaika ja peliaika. Alustava tieto: Samoilla kokoonpanoilla mennään myös lauantaina 6.9. Pieksämäellä. Poissaolot tms saattaa aiheuttaa muutoksia. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
38

Claybay Nimenhuuto.com

Claybay Skeleguins on ammattimaisesti harjoitteleva jääkiekkojoukkue, joka on syntynyt lunastamaan kaupungin kalleimmat päänahat.

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko ja Kendopallo
Kuopio
Sekajoukkue
70

KuopionDumarit Nimenhuuto.com

http://www.kuopionjaakiekkotuomarit.fi/

KassuSWT kirjoitti: Hiljaista on tuomarien ilmoittautuminen vai reagoivat vasta lähempänä=)?? Kommentoikaapa tuota meidän SWT:n vuoroa Lippumäessä että kiinnostaako tuomareita se ylipäätään? Viime ti taisi olla 5-6 ukkoa että tulevaisuudessa mietitään kutsutaanko tänne toinen sakki jos ei homma skulaa.. Mielellään t... (9 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
43

KHL ry Nimenhuuto.com

Kuopion rennoin höpölätkä seura!

Jarno kirjoitti: Joukkueen tilinumero ja tästä eteenpäin vierailijat 10e kertokaa kavereillenne! =) (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
30

JTB Nimenhuuto.com

JTB:n (Juurusveden Tractor Bis) juuret ulottuvat 80-luvun alkupuolelle.

toni kirjoitti: Vastustaja riippuu sarjataulukosta mutta eiköhän se oo finaali peli :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Sekajoukkue
15

VIP Hockey Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tiedättekö ketään kuka pystyisi käymään ko. vuorolla tämän syksyn? Edes silloin tällöin.. Minulla menee suurinosa vuoroista ohi. (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jääkiekko ja Rullakiekko
Kuopio
Miehet
38

Tarina Hockey Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Viimenen maanantai tähän kellon aikaan. Jatkossa 22:20 jaettu vuoro Timanttiterien kanssa. (Vuosi sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
15

HC POIJJAT Nimenhuuto.com

Iiro kirjoitti: yrööös (19 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.