Jääkiekko Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 48 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, sähly, koripallo, lentopallo, pesäpallo, alppihiihto, kaukalopallo ja muodostelmaluistelu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kuopio

Jääkiekko - Kuopio

Kalpa 05 etelä Nimenhuuto.com

KalPa 05-Etelän joukkue koostuu noin 30 innokkaasta jääkiekkoilijasta. Olemme lajin alkutaipaleella, mutta sitäkin innokkaampi ja nälkäisempi joukkue. Halu ja tahto kuvastavat jokaisen pelaajamme luonteenpiirrettä ja niiden kautta menestymisemme on tulevaisuudessa mahdollista. Lisätieto joukkueesta web-sivuiltamme: http://05-1.juniorikalpa.fi

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Pojat
46

TOIVALAN TRAKTORI Nimenhuuto.com

Toivalan Traktorin kotihalli Tuplajäät (www.tuplajaat.net) sijaitsee Siilinjärven Toivalassa, aivan Kuopion kupeessa. Joukkueen rungon muodostavat talousalueen merkittävimmät maarakennusalan vaikuttajat, joille jääkiekko on muodostunut aikuisiän harrastukseksi mittavan kiekkouran tai pelkän innostuksen kautta. Nykyään rosterissa on myös luiskasta löytyneitä, taitavia pelaajia sekä yksi vakituinen maalivahti.Pitkään nimettömänä pysytellyt joukkue tunnettiin hetken nimellä HC Heijari, mutta joukkueen ikärakenteen vuoksi hieman pilkkaavaksi koettu nimi vaihdettiin alkuvuodesta yhteisellä GM:n päätöksellä Traktoriksi. Nimen katsottiin kuvaavan paremmin 70-lukulaista, neuvostotyyppistä nöyrää taitoa sekä kykyä nauraa toisille.

Tero kirjoitti: Kausi on paketissa. Se päätettiin tyylillä n. 8-4 voittoon Claybaystä. Nokkimisjärjestys tuli siis palautettua ja kesän saa huojentuneena tankata. Pelaajien lisäksi iso kiitos myös sponsseille, faneille sekä kotiväelle. Syyskuussa jatketaan, jos ei mitään mullistavia tapahdu. -GM (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Sekajoukkue
48

KUOVU Nimenhuuto.com

KUOVU on Kuopion varuskunnan harrastekiekkoporukka, joka pelaa perinteistä savolaista, aktiiviseen kiekkokontrolliin perustuvaa taitokiekkoa. Onko kiekko sitten meidän vai vastustajan kontrollissa, jää nähtäväksi. Joukkueesta löytyy kokemusta useista kaukaloista ja niiden ulkopuolelta. Vastustajille tiedoksi, että meidän peliä on turha seurata nauhalta hidastettuna, ellei sitten halua katsoa still-kuvaa.

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
28

Savon Peliveikot Nimenhuuto.com

Savon alueella harjoitteleva pikkuporukka. Maalivahdit meillä on, tosin useimmiten turhaan, jos pelaajien osumatarkkuudesta puhutaan. Vauhti ei ole tärkeintä, mutta ainoa meidän yhteys oikeaan jääkiekkoon. Toivottavasti kuntosi ei anna myöten liian pitkille vaihdoille. Pelipaikat on toistaiseksi täytetty

Pasi kirjoitti: Tervetuloa kauden 2014-2015 vakiopelaajat ja uudet tulokkaat. Uudet pelaajat voivat toistaiseksi liittyä vielä remmiin, ensikaudeksi suunnitelmana kasata vakiopelaajista porukka joilla mahdollisuus osallistua kaikkiin harjoituksiin. Vierailijat/uudet pääsee mukaan aina kun tilaa on. Kumminkin koh... (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
31

Old Diesel Nimenhuuto.com

Huru-ukkojen lätkäporukka

Ari kirjoitti: Pyyhkeitä löytyy 25:lle. Omat juomat mukaan. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
22

Claybay Nimenhuuto.com

Claybay Skeleguins on ammattimaisesti harjoitteleva jääkiekkojoukkue, joka on syntynyt lunastamaan kaupungin kalleimmat päänahat.

Toni kirjoitti: Jotta saa täydet ketjut. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko ja Kendopallo
Kuopio
Sekajoukkue
97

Kalpa 05 Pohjoinen Nimenhuuto.com

Jääkiekkojoukkue 05 syntyneille Harjoittelee Tuplajäillä Kotisivut osoitteessa : http://05-2.juniorikalpa.fi/etusivu

Mikko kirjoitti: Terve Tulevalla viikolla treenataan ma, ke ja pe. Tapahtumat merkattu nimenhuutoon ja normaalit ilmoittautumiset IN tai OUT. Halukkaat pelurit mukaan liikkumaan ja treenaamaan. -Mikko (18 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Siilinjärvi / Kuopio
Ei asetettu
40

Seger Hockey Nimenhuuto.com

Kevyesti alueen parasta norjalaistyyppistä harrastejääkiekkoa!

Jussi kirjoitti: Joku unohti rightin kepin merkkiä bauer koppiin. Kenen se on? Nappasin mukaan ja minulta saa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Harrastekiekko ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
43

Daltons Team Nimenhuuto.com

Daltons Team on Kuopiolainen harrastajajoukkue. Kokoonpanomme on ollut kasassa jo vuodesta 2000. Suosio katsomossa ja kaukalossa on ollut suunnaton! Daltonien motto on ollut alusta asti "tärkeintä ei ole voitto, vaan jalo urheilujuoma".

Marko kirjoitti: Käykäähän kuittaamassa itsenne In/Out yhdistyksen vuosikokoukseen joka pidetään 26.4.2016 klo 18.00 alkaen Ritmos Oy:n tiloissa osoitteessa Puijonkatu 15, 70100 KUOPIO (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
38

KuopionDumarit Nimenhuuto.com

http://www.kuopionjaakiekkotuomarit.fi/

Antti kirjoitti: Jos kerkeän töistä (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
59

eph Nimenhuuto.com

Harrastekiekkoa jo vuodesta 1996 alkaen

Arto kirjoitti: Moi! Maksakaa 50e lippumäen vuoroista joukkueen tilille: FI4080002136558128 Viimeinen eräpäivä perjantai 13.5! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Harrastekiekko
Kuopio
Miehet
31

Eisbären Nimenhuuto.com

ei tartte mitään kuvauksia ku on tarpeeks kova

Kalle kirjoitti: Ilmottaudun varamieheksi tähänkin matsiin! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
41

KYS RTG Nimenhuuto.com

KYS Röntgen urheilee! Lisätkää vapaasti uusia kuntoilutapahtumia. Ilmoittautukaa IN tai OUT käytettävyytenne mukaan tapahtumiin.

Petri kirjoitti: Sori, ei millään ehdi tänään (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sähly, Jalkapallo ja Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
35

Kalla HT Nimenhuuto.com

Parasta harrastekiekkoa Savossa, ikään ja kokoon katsomatta.

Atte kirjoitti: Osallistun, kunhan ei ole viikolla 19 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Ei asetettu
50

Timanttiterät Nimenhuuto.com

Kuopion timanttisin jääkiekkojoukkue. *Jääurheilua hyvässä seurassa jo vuodesta 2009*

Mikko kirjoitti: Morjens! Joukkueenjohto on päättänyt jättää toistaiseksi käyttämättä Timanttiterien torstai-illan vakiovuoron. Tilannetta tarkkaillaan ja mahdollisesti otetaan irtovuoroja pitkin kautta. Niistä ilmoittelee Tuplajäät tuossa osoitteessa https://www.facebook.com/groups/1647964058777302/ Tuolta Kuopi... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
25

KalPa02 Nimenhuuto.com

Juniori-KalPan 2002 syntyneiden 3 A joukkue.

Sami kirjoitti: Miten tämä toimii (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Kuopio
Pojat
7

KHL ry Nimenhuuto.com

Kuopion rennoin höpölätkä seura!

Jarno kirjoitti: Muistakaa Pelipassit ennen 30.8. Jos meinasitte peliin päästä. finhockey/oikopolut ja sieltä lunasta pelipassi. Toisella sivulla kysyy joukkuetta nii siihen harraste savo-karjala jos ei khllää löydy. Kiitos (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Kuopio
Miehet
29

JTB Nimenhuuto.com

JTB:n (Juurusveden Tractor Bis) juuret ulottuvat 80-luvun alkupuolelle.

toni kirjoitti: Vastustaja riippuu sarjataulukosta mutta eiköhän se oo finaali peli :) (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Kuopio
Sekajoukkue
15

TosiÄijät Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Howdy, Ensikauden viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.8.2016 ja alustavaa utelua tuli jo viimekauden palautteen annon yhteydessä. Sen verran viime kaudesta opittua, että peleihin olisi hyvä saada vähintään kaksi ketjua omia ukkoja ilman vierailijoiden etsintää kissojen ja koirien kanssa. Vaatii t... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Harrastejääkiekko
Kuopio
Miehet
38

Kalpa tytöt Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Tervehdys Kaikille, Juhannus on jo ovella ja aloitetaan siitä jakso, jolloin ei harjoitella yhdessä vaan jokainen harjoittelee omatoimisesti. Täällä Nimenhuudossa on Materiaalit-osiossa harjoitusohjelma, jonka mukaan harjoitellaan heinäkuun loppuun saakka. Ottakaa isit, äidit, siskot, veljet, mum... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Kuopio
Tytöt
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.