J Järvenpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Järvenpää ja lajina on j. Niitä löytyy yhteensä 56 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, koripallo, ringette, lentopallo, sähly, paini ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - j - Järvenpää

J - Järvenpää

Haukat 05 Nimenhuuto.com

Lisätietoja Haukat E2005:n toiminnasta antavat joukkueenjohtajat: - Sami Erikkilä (0400 669 436, haukat05@gmail.com) A ja AA -taso sekä yleiset asiat - Janne Strand (050 554 5074, janne.strand@makelan.fi) AAA-taso - Mikko Leino (040 846 9117, mikko.leino@elisanet.fi) pelijojo AAA-taso Syyskausi 2016 avattiin kotiturnauksella: http://www.cuponline.se/games.aspx?cupid=20402 Kevätkauden odotettu huipennus oli HK-turnaus 2016: http://www.cuponline.se/information.aspx?cupid=18968. Osallistumme useisiin vierasturnauksiin kauden 2016-17 aikana.

Joukkue etsii pelaajia: Järvenpään Haukat E 2005 ottaa avosylin vastaan jokaisen jääkiekosta kiinnost...

Teemu kirjoitti: Lisäillään sarjapelejä Nimenhuutoon sitä mukaa, kun ajat varmistuvat. Kaikille kuitenkin tiedoksi, että joulukuun puoleen väliin saakka pelataan joka viikonloppu. (7 minuuttia sitten)

Päivitetty 7 minuuttia sitten

Jääkiekko
Järvenpää
Ei asetettu
53

Haukat 06 Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukat -06 joukkue toivottaa tervetulleeksi kaikki 2006 syntyneet pojat ja tytöt tutustumaan jääkiekon kiehtovaan maailmaan. Ottamalla yhteyttä joukkueenjohtoon saa lisätietoa mitä tarvitsette liittymiseen joukkueen toimintaan ja harjoituksiin. Joukkueemme mukana saa harjoitella ilmaiseksi sovitun ajan 2-4 viikkoa. Mikäli olette kiinnostunut jääkiekosta Haukat -06 joukkueessa, ottakaa yhteyttä: Joukkueen johtaja: Ari Luukkonen p.0407526978 A Joukkueen johtaja: Sami Aalto p.0400127838 AA Joukkueen johtaja: Marko Liski p.0503207889 AAA Joukkueen johtaja:Vili Pesu p.0405716314

Joukkue etsii pelaajia: HAUKAT-06 JOUKKUE TOIVOTTAA LÄMPIMÄSTI TERVETULLEEKSI KAIKKI VUONNA 2006 SYNT...

Teemu kirjoitti: Ryhmäjako 26.9. – 09.10.2016 Jää 1 paikalla 30 min ennen harjoitusta. Jää 2 paikalla 10 min ennen harjoitusta. Veskarit jaetaan hallilla sen mukaan miten tarvitaan ja miten veskareita on paikalla. Kun maalivahti on kettäpelaajana harkoissa, menee hän jäälle ryhmässä 1. Jää 1 Musta Onni A Arttu L ... (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
JÄrvenpÄÄ
Ei asetettu
59

Kela Chiefs Nimenhuuto.com

KELA Chiefs on 2014 perustettu amatöörijääkiekko joukkue. Chiefsin pääkallopaikkana toimii Kellokosken jäähalli jossa pelaamme Kellokosken Alun alaisuudessa. Varsinaiset pelit eivät vielä ole alkaneet, mutta tarkoituksena olisi aloittaa pelaamaan miesten 5-divisioonaa vuoden 2015 syksyllä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tuun sittenkin. (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jääkiekko
Järvenpää
Miehet
33

KJT D02 Nimenhuuto.com

KJTHaukat D02 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue joka toimii Keski-Uusimaalla. Joukkue perustettiin v. 2008 ja kesällä 2015 KJT:n ja Haukkojen 02 peliryhmät yhdistivät voimansa yhdeksi ikäluokaksi. Tällä hetkellä ikäluokassa on neljä peliryhmää AAA Liiga, AAA Divisioona, AA ja A tasolla. Toivotamme uudet pelaajat tervetulleiksi joukkueeseen. Pelaamme kauden aikana paljon harjoituspelejä, aluesarjaa sekä osallistumme turnauksiin. Joukkuessa on erittäin hyvä henki ja reipas & rehti meno - tervetuloa tutustumaan toimintaamme.

Martti kirjoitti: Moro! Ei kenenkään kassista ole sattunut löytymään sinistä pelipaitaa no. 21? Ollut harhateillä jo jonkin aikaa. Havainnoista kiitollisena: mape (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava Ja Järvenpää
Ei asetettu
74

JäPS P03 Nimenhuuto.com

Ikäluokkaamme kuuluu yli 40 innokasta jalkapalloilijaa. Kaikki vuonna 2003 syntyneet pojat ovat tervetulleita mukavan harrastuksen pariin! Tule vain reippaasti harjoituksiimme, niin pääset mukaan kivaan ryhmään jolla on toimintaa ympäri vuoden. Lisätietoja toiminnasta antaa ikäluokkavastaava Leena Mäkinen: marialeenamakinen@gmail.com, puh. 0400 928 220

Max kirjoitti: Max tarvitsisi huomenna kyydin Porvooseen.Voidaan tuoda se Järvenpäähän. Tulemme itse hakemaan Maxn pelistä . Laittakaa viestiä kenen kyytiin Max pääsisi 0400462232/Kirsi (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Pojat
47

JäPS N2 Nimenhuuto.com

Olemme naisten joukkue, joka koostuu -99/-92 ikäisistä pelaajista. Pelaamme naisten nelosdivaria ja suunnitelmissa on nousta kaudelle 2017 kolmosdivariin. Treenejä on keskimäärin 3 kertaa viikossa, pääasiassa Järvenpäässä.

Joukkue etsii pelaajia: Jos haluat aloittaa joukkueessamme, ota yhteyttä mila.toivanen@hotmail.com

Sofi kirjoitti: En varmaa vielä pysty vetää täysii mut tuun kokeilemaan rauhassa :) (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Naiset
24

Haarahockey Nimenhuuto.com

Haaraockeyn sivut http://haarahockey.sporttisaitti.com Olli Anttonen 040-708 6028 olli.anttonen@kolumbus.fi

Joukkue etsii pelaajia: Haarahockeyn porukkaan mahtuu vielä mukaan... Jos jääkiekko kiinnostaa, ota y...

Olli kirjoitti: Oisko maalivahteja huomiseksi mistään haalittavissa? (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Järvenpää
Ei asetettu
114

NouLadies Nimenhuuto.com

Nouseva Laaka, naisten harrastefutista hyvässä hengessä. Ikähaarukka 22-40v.

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme uusia pelaajia naisten harrastejoukkueeseen Aiempi kokemus jalkapallo...

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Naiset
24

HC Kiekkokeijot Nimenhuuto.com

Kaveriporukalla pelaamisesta alkanut harrastajarinki.

Joukkue etsii pelaajia: Harrastelijaporukassa olisi tilaa muutamalle kenttäpelaajalle. Useimmiten vuo...

Petri kirjoitti: Olit vakiokävijänä Kellokosken vuorolla viimekaudella. Olet tulevalla kaudella myös, jos et muuta ilmoita. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Järvenpää/Kellokoski
Miehet
74

JäPS P01-P02 Nimenhuuto.com

Järvenpään palloseura JäPS:n pojat C14-15

Joukkue etsii pelaajia: Järvenpään Palloseuran P01-P02 C-pojat etsivät lisää pelaajia! Jos olet aiemm...

Kaarlo kirjoitti: tartten kyydin. tulen yhteislähtöön (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Pojat
57

Pipolätkä Järvenpää Nimenhuuto.com

Pipolätkä/Jäkälän jäät. Kaikki tervetulleita. Pelataan harrastesäännöillä vermeet päällä. http://pipolatkajarvenpaa.nimenhuuto.com/public_join

Joukkue etsii pelaajia: Harrastekiekkoa Järvenpäässä keskiviikkoisin klo 22-23.30. Maalivahdit aina p...

Jarno kirjoitti: Miltä näyttää pipolätkän aikataulu syksyllä 2016? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Järvenpää 1
Miehet
58

Haukat08 Nimenhuuto.com

Joukkue perustettiin keväällä 2015. Lisätietoa antavat joukkueenjohtajat; Ari Luukkonen 040-7526978 Jussi Torvinen 040-5937328

Jussi kirjoitti: Moro! Viime vanhempainkokouksessa esitelty idea lasten varustekasseista on edennyt. Meillä on nyt tarjoukset (CCM Bauer ja Tackla) jotka kaikki ovat luokkaa 70-75€/per kassi sisältäen alv:n, kustomoidut painatukset logo ja pelinro. Esim Tackla http://www.tackla.com/fi/jaakiekko/laukut/tackla-rull... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jääkiekko
Järvenpää
Pojat
74

JäPS N ja BT Nimenhuuto.com

JäPS B-tytöt ja naiset

Maisa kirjoitti: Tuun myöhässä partion takia (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Naiset
80

Järvenpään Haukat -04 Nimenhuuto.com

Haukat-04; Keski-Uudenmaan parhainta juniorijääkiekkoa. Joukkue pelaa kolmella sarjatasolla AA, AAA alempi ja AAA ylempi.

Harri kirjoitti: Mainospaikkojen myynti Kypärä GlamoxLuxo Lighting Oy 500,- Housut Etureidet x2 Takareidet x2 Peppu Sivut Varattu(Aaltovoima) Sukat ?????? Paidat Ensisijaisesti vanhat mainostajat, päätökset viimeistään 9.10 mennessä. Tämän jälkeen mainostilat vapaassa myynnissä. Mainossopimus lisätään viikonlopun... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Järvenpää
Ei asetettu
103

JäPS P06 Nimenhuuto.com

Järvenpään Palloseuran P06-ikäluokka

Veeti kirjoitti: löytyiskö veetille kyytiä turnaukseen tai ainakin takas kotiin LA ja SU? Ei noi toiset pojat jaksa kuitenkaa olla kentän laidalla niin pitkää aikaa. (23 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Pojat
64

HC NouLa Nimenhuuto.com

Meil aika kova nippu. Ei ehkä maailman paras mut top 20 varmaa ainaki...

Jarkko kirjoitti: muksujen kans kattoo ellen saa niit lainaan jonnekki (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Järvenpää
Sekajoukkue
22

JÄPS T06 Nimenhuuto.com

Vuonna 2006-syntyneiden tyttöjen futisikäluokka Järvenpäässä! Tervetuloa kaikki uudet pelaajat mukavan harrastuksen pariin! :)

Iiris kirjoitti: Iiris joutuu lepäämään jalkansa vuoksi ainakin ensi torstaihin saakka, on severin tauti jalassa. (19 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Tytöt
35

Haukat Nimenhuuto.com

http://www.haukat.fi http://haukat.sporttisaitti.com/

Toni kirjoitti: suoraan jäälle (17 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Järvenpää
Miehet
69

JäPS T07-08 Nimenhuuto.com

Kaikki v. 2007-08 syntyneet tytöt ovat tervetulleita mukaan JäPSin toimintaan ja jalkapalloharrastuksen pariin.Lisätietoa joukkueen toiminnasta ja mukaan liittymisestä antaa ikäluokkavastaava Suvi Hänninen su.hanninen@gmail.com

Anne kirjoitti: Moi, nyt on kaikki Opel-liigan pelit laitettu tänne nimenhuutoon (toivottavasti oikein :)), joten kaykäähän klikkaamassa in tai out. Terkuin, Anne (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Tytöt
51

JäPS P00 Nimenhuuto.com

Järvenpään Palloseura: P00-ikäluokka

Timo kirjoitti: Kuka vei numero 4 repun jossa Adidas verkkarit ja juomapullo. Kiva kävellä kotiin shortseilla. Jos vahingossa otit. palautatko mahtuu. pian minulle t. Atte (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Pojat
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on j on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.