J Järvenpää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Järvenpää ja lajina on j. Niitä löytyy yhteensä 55 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, koripallo, lentopallo, ringette, sähly, paini ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - j - Järvenpää

J - Järvenpää

Haukat 06 Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukat -06 joukkue toivottaa tervetulleeksi kaikki 2006 syntyneet pojat ja tytöt tutustumaan jääkiekon kiehtovaan maailmaan. Ottamalla yhteyttä joukkueenjohtoon saa lisätietoa mitä tarvitsette liittymiseen joukkueen toimintaan ja harjoituksiin. Joukkueemme mukana saa harjoitella ilmaiseksi sovitun ajan 2-4 viikkoa. Mikäli olette kiinnostunut jääkiekosta Haukat -06 joukkueessa, ottakaa yhteyttä: Joukkueenjohtajat: Ari Luukkonen 040-7526978 Marko Liski 050-3207889

Joukkue etsii pelaajia: HAUKAT F1-06 JOUKKUE TOIVOTTAA LÄMPIMÄSTI TERVETULLEEKSI KAIKKI VUONNA 2006 S...

Topias kirjoitti: Mustattehan kaikki, että kuukausimaksu 85€ erääntyy JOKA kuukauden 10. päivä. Kävin tänään maksut läpi ja lähes kymmenen pelaajan kesäkuun maksu (eräpäivä 10.7) edelleen puuttui joukkueen tililtä. Laitathan pikaisesti maksuun mikäli huomaat tämän viestin pistävän sydämessäsi! Leiri tulee maksaa j... (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jääkiekko
JÄrvenpÄÄ
Ei asetettu
58

Haukat 05 Nimenhuuto.com

Lisätietoja Haukat E2005:n toiminnasta antavat joukkueenjohtajat: Sami Erikkilä (0400 669 436, haukat05@gmail.com) ja Janne Strand (050 554 5074, janne.strand@makelan.fi) Kevätkauden odotettu huipennus oli HK-turnaus 2016: http://www.cuponline.se/information.aspx?cupid=18968. Järjestimme perinteisen välipäivien turnauksen Järvenpään jäähallissa 26.-27.12. 2015. http://www.cuponline.se/information.aspx?cupid=14325 Osallistumme useisiin vierasturnauksiin kauden 2016-17 aikana.

Joukkue etsii pelaajia: Järvenpään Haukat E 2005 ottaa avosylin vastaan jokaisen jääkiekosta kiinnost...

Leo kirjoitti: Mukana torstaina ja perjantaina (27 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jääkiekko
Järvenpää
Ei asetettu
51

Kela Chiefs Nimenhuuto.com

KELA Chiefs on 2014 perustettu amatöörijääkiekko joukkue. Chiefsin pääkallopaikkana toimii Kellokosken jäähalli jossa pelaamme Kellokosken Alun alaisuudessa. Varsinaiset pelit eivät vielä ole alkaneet, mutta tarkoituksena olisi aloittaa pelaamaan miesten 5-divisioonaa vuoden 2015 syksyllä.

Petri kirjoitti: Ei pysty. On kondis vähä huono. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Järvenpää
Miehet
36

KJT D02 Nimenhuuto.com

KJTHaukat D02 on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue joka toimii Keski-Uusimaalla. Joukkue perustettiin v. 2008 ja kesällä 2015 KJT:n ja Haukkojen 02 peliryhmät yhdistivät voimansa yhdeksi ikäluokaksi. Tällä hetkellä ikäluokassa on neljä peliryhmää AAA Liiga, AAA Divisioona, AA ja A tasolla. Toivotamme uudet pelaajat tervetulleiksi joukkueeseen. Pelaamme kauden aikana paljon harjoituspelejä, aluesarjaa sekä osallistumme turnauksiin. Joukkuessa on erittäin hyvä henki ja reipas & rehti meno - tervetuloa tutustumaan toimintaamme.

Jarmo kirjoitti: moikka Ensi viikon harjoitukset on nyt lisätty Nimenhuudon tapahtumiin. Terveisin Jarmo (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava Ja Järvenpää
Ei asetettu
79

JäPS P03 Nimenhuuto.com

Ikäluokkaamme kuuluu yli 40 innokasta jalkapalloilijaa. Kaikki vuonna 2003 syntyneet pojat ovat tervetulleita mukavan harrastuksen pariin! Tule vain reippaasti harjoituksiimme, niin pääset mukaan kivaan ryhmään jolla on toimintaa ympäri vuoden. Lisätietoja toiminnasta antaa ikäluokkavastaava Leena Mäkinen: marialeenamakinen@gmail.com, puh. 0400 928 220

Miro kirjoitti: Miro tarvitsee kyydin sinne Turkuun.. (19 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Pojat
50

HC Kiekkokeijot Nimenhuuto.com

Kaveriporukalla pelaamisesta alkanut harrastajarinki.

Joukkue etsii pelaajia: Harrastelijaporukassa olisi tilaa muutamalle kenttäpelaajalle. Useimmiten vuo...

Markku kirjoitti: Moi,selkä jumissa,joten laitan out (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko
Järvenpää/Kellokoski
Miehet
73

JäPS N2 Nimenhuuto.com

Olemme naisten joukkue, joka koostuu -99/-92 ikäisistä pelaajista. Pelaamme naisten nelosdivaria ja suunnitelmissa on nousta kaudelle 2017 kolmosdivariin. Treenejä on keskimäärin 3 kertaa viikossa, pääasiassa Järvenpäässä.

Joukkue etsii pelaajia: Jos haluat aloittaa joukkueessamme, ota yhteyttä mila.toivanen@hotmail.com

Liza kirjoitti: Myöhästyn lämpästä töiden takia (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Naiset
23
Jalkapallo
Järvenpää
Naiset
27

Pipolätkä Järvenpää Nimenhuuto.com

Pipolätkä/Jäkälän jäät. Kaikki tervetulleita. Pelataan harrastesäännöillä vermeet päällä. http://pipolatkajarvenpaa.nimenhuuto.com/public_join

Joukkue etsii pelaajia: Harrastekiekkoa Järvenpäässä keskiviikkoisin klo 22-23.30. Maalivahdit aina p...

Tomi kirjoitti: Moro! Laitetaas nyt inffoo tännekin. Kaveri toimittaa sopuhintaisia pelaajien mailoja Suomeen. Jos kiinnostaa, niin käykää tsekkaa www.400.fi (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jääkiekko
Järvenpää 1
Miehet
52

Haarahockey Nimenhuuto.com

Haaraockeyn sivut http://haarahockey.sporttisaitti.com Olli Anttonen 040-708 6028 olli.anttonen@kolumbus.fi

Joukkue etsii pelaajia: Haarahockeyn porukkaan mahtuu vielä mukaan... Jos jääkiekko kiinnostaa, ota y...

Tomi kirjoitti: Moro! Laitetaas nyt inffoo tännekin. Kaveri toimittaa sopuhintaisia pelaajien mailoja Suomeen. Jos kiinnostaa, niin käykää tsekkaa www.400.fi (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jääkiekko
Järvenpää
Ei asetettu
113

JäPS P01-P02 Nimenhuuto.com

Järvenpään palloseura JäPS:n pojat C14-15

Joukkue etsii pelaajia: Järvenpään Palloseuran P01-P02 C-pojat etsivät lisää pelaajia! Jos olet aiemm...

Olli kirjoitti: Muistutus kaikille! YHTEISLÄHTÖ TOKMANNILTA on kaunis pyyntö saapua paikalle katsomaan onko kaikille pelaajille varmasti kyyti pelipaikalle. On ok, jos poimii muita poikia omilta kulmilta kyytiin, kunhan ilmoittaa siitä. Jos 10 poikaa on vailla kyytiä Tokmannilla ja autoja tulee paikalle 2, kun k... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Pojat
57

Järvenpään Haukat -04 Nimenhuuto.com

Haukat-04; Keski-Uudenmaan parhainta juniorijääkiekkoa. Joukkue pelaa kolmella sarjatasolla AA, AAA alempi ja AAA ylempi.

Roni kirjoitti: Hei huomenta, onko terotuskone paikalla ja saako luistimet muotoiltua tänään, Ronilla uudet, kun vanhat ei yllättäen enää mahdu jalkaan! T. Maria (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jääkiekko
Järvenpää
Ei asetettu
110

JÄPS T06 Nimenhuuto.com

Vuonna 2006-syntyneiden tyttöjen futisikäluokka Järvenpäässä! Tervetuloa kaikki uudet pelaajat mukavan harrastuksen pariin! :)

Siina kirjoitti: JäPS futisviikko 6.- 10.6.2016 Koivusaaren kentällä! JäPS järjestää 2005 - 10-syntyneille pelaajille suunnatun futisleirin. Osallistujia ei ole erikseen vakuutettu, oma vakuutus tai pelipassi vakuutus kattaa. Leirin hinta on 50 € /vko tai 12 €/pvä. Ohjelma 9:13 Kokoontuminen ja ilmoittautuminen 9... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Tytöt
32

JäPS N ja BT Nimenhuuto.com

JäPS B-tytöt ja naiset

Maarit kirjoitti: pääsen sittenki (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Naiset
85

JäPS P08 Nimenhuuto.com

Vuonna 2008-syntyneiden poikien futisikäluokka Järvenpäässä! Tervetuloa kaikki uudet pelaajat mukavan harrastuksen pariin! :)

Olli kirjoitti: Olli Nieminen (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Pojat
50

Haukat08 Nimenhuuto.com

Joukkue perustettiin keväällä 2015. Lisätietoa antavat joukkueenjohtajat; Ari Luukkonen 040-7526978 Jussi Torvinen 040-5937328

Jussi kirjoitti: Haukat08/Fudis: suunnitellaksemme jatkoa Opelliigaan syksylle, nyt tulisi tietää mikäli ei enää jatka fudiksessa tai haluaisi liittyä joukkoon mukaan. Ilmoituksia tähän ketjuun alle. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Järvenpää
Pojat
74

JäPS P00 Nimenhuuto.com

Järvenpään Palloseura: P00-ikäluokka

Timo kirjoitti: Kuka vei numero 4 repun jossa Adidas verkkarit ja juomapullo. Kiva kävellä kotiin shortseilla. Jos vahingossa otit. palautatko mahtuu. pian minulle t. Atte (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Pojat
28

JäPS P06 Nimenhuuto.com

Järvenpään Palloseuran P06-ikäluokka

Pasi kirjoitti: Moi Latasin kuvia tuosta iltapäivästä, jos jollakulla lisää kuvia jaettavaksi niin eikun jakamaan... -Pasi (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Pojat
61

Haukat Nimenhuuto.com

http://www.haukat.fi http://haukat.sporttisaitti.com/

Janne kirjoitti: 50/50 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Järvenpää
Miehet
70

JäPS T07-08 Nimenhuuto.com

Kaikki v. 2007-08 syntyneet tytöt ovat tervetulleita mukaan JäPSin toimintaan ja jalkapalloharrastuksen pariin.Lisätietoa joukkueen toiminnasta ja mukaan liittymisestä antaa ikäluokkavastaava Suvi Hänninen su.hanninen@gmail.com

Heta kirjoitti: Heta ja Ninni ei ihan puoli yhdeksäksi kerkeä paikalle.... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Järvenpää
Tytöt
47

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on j on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.