Jalkapallo Jokela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jokela ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, palokunta, sähly, sähläys ja koris.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jokela

Jalkapallo - Jokela

JoKi P01 Nimenhuuto.com

Jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulevana kautena Opel-liigaan (haastajat, kuten viime kaudellakin. Pelipäivä on aina tiistaisin ja ne pelataan pääsääntöisesti Keski-Uudenmaan alueella. http://opelliiga.sporttisaitti.com/ikaluokat/01_e11/joukkueet/ Mukaan mahtuu vielä hyvin pelaamaan - tällä hetkellä mukana on noin kymmenkunta poikaa. Kantavana teemana on liikunnan riemu hienon jalkaharrastuksen lomassa. Asioita ei oteta liian vakavasti, mutta kuitenkin sillä periaatteella, että jalkapallotaidot kehittyvät ja jokainen pääsee pelaamaan. Ota yhteyttä Tuomoon (p. 040-9022 097), jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan. Aloittaa voi vaikka käymällä tutustumassa joukkueen harjoituksissa.

Joukkue etsii pelaajia: Jokelan Kisa - jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulev...

Tuomo kirjoitti: Kevään viimeinen futiskerho pidetään 26.4. Kolsassa klo 18-19. Pelataan vaihteeksi säbää eli ottakaa mailat mukaan! T. Tuomo (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
16

FC JokeLadies Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan naisten harrastejalkapallojoukkue aloitti toukokuussa 2009. Tällä hetkellä mukana on noin 30 innokasta futaajatarta. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa ja pelaamme ystävyysotteluita lähikuntien vastaavien joukkueiden kanssa. Päätavoitteet hauskanpito ja kunnon kohotus :)

Petra kirjoitti: saatan myöhästyä muutaman min, tulen suoraan Oton pelistä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
29

JoKi P09-10 Nimenhuuto.com

JoKi P09-10 joukkue on perustettu syksyllä 2015. Joukkueessa on pääasiassa vuonna 2009 ja 2010 syntyneitä poikia Jokelasat ja lähialueilta. Joukkueessa harjoittelee n. 25 pelaajaa. Joukkueessa pelaamiseen kuuluu säännölliset viikkotreenit, harjoituspelejä, turnaukset ja kesäsarjat. Mukaan mahtuu jokelalaiset ja lähialueen pojat! Tervetuloa!

Kaisa kirjoitti: Värisilmäturnauksen (11.-12.6., Rajamäki) joukkuejaot ovat: JoKi/Musta, enemmän pelanneiden sarja Kuutti, Juho, Aatos, Valtteri, Aatu, Frans JoKi/Punainen, vähemmän pelanneiden sarja Lauri, Juuso, Jesse, Noa, Niilo, Miro, Axel JoKi/Valkoinen, vähemmän pelanneiden sarja Kauri, Aleksi, Leo, Eero,Ve... (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Pojat
35

JoKi T06-07 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tytöt 06-07 joukkueen sivut.

Milla kirjoitti: oliko nämä peruutettu tänään?Milla myöhästyi, mutta tekiksellä ei ollut ketään. (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
46

JoKiT0405 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tyttöjoukkue 2004 ja 2005 syntyneille tytöille.

Kerttu kirjoitti: Onko kesäkuussa sunnuntaisin ollenkaan harkkoja? Entäpä onko treenejä heinäkuussa vai onko tauko? (25 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
36

JoKi T08-09 Nimenhuuto.com

JoKi T08-09 joukkue on perustettu syksyllä 2015. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa (Ti ja Su), pelaamme keväällä ja syksyllä Jokelassa Kyläliigaa. syksyllä karuselliturnaus Mukaan rohkeasti kaikki 2008 ja 2009 syntyneet Jokelalaiset ja lähialueen tytöt!

Sami kirjoitti: Ilmoittautukaa ajoissa in/ out kaikille vuoroille. tyttöjen omiin vuoroihin minimi osallistuja määrä on neljä. muuten treenit perutaan siltä päivältä. Näin jää turhat/ turhauttavat kentällä käynnit pois. Jos kyyti ongelmia niin laittakaa viestiä, näin saadaan tytöt treeneihin ja peleihin. hyvää J... (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
12

Joki P0405 Nimenhuuto.com

Jalkapalloa 2004-2005 syntyneille pojille Jokelassa. Ringissä tällä hetkellä n. 40 pelaajaa!

Petri kirjoitti: PIHAPELI PÄIVÄ! Moi kaikille 04/05 joukkueen pelaajille tarkoitettu nk. Pihapelipäivä käynnistyy ke 01.06. Klon aika 18-19. Paikkana Notkopuisto ja siellä joko hiekka / minikaukalo / puiston nurmialue riippuen missä tilaa. Huom! Ei nappiksia vaan lenkkarit tms mukaan. Välttämättä ihan joka ke ei ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Ei asetettu
47

JoKi P07-08 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan pojat 2007 ja 2008 syntyneiden joukkue.

Aapo kirjoitti: Tullaan myöhässä, mutta kuitenkin... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
29

JokiP0203 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan 2002-2003 syntyneiden poikien joukkue.

Kosti kirjoitti: Kostin käsi käytiin perjantaina kuvauttamassa, kun oli vielä pallotällistä kovin kipeä. Selkeätä murtumaa ei onneksi näkynyt (röntgenlääkärin lausunto saadaan ma) mutta sormi on lastassa, pelitaukoa lääkäri arvioi 1 vko jos ei murtumaa. Kosti on nyt isällään espoossa 3.7. asti, eli sen jälkeen ta... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
64

JoKiTB18 Nimenhuuto.com

JoKi TB18

Joukkue etsii pelaajia

Kimmo kirjoitti: Moi Tarvitseeko kukaan pelisortseja olisi ylimääräiset kahdet S ja yhdet M kokoset, jos ei tarvetta ole niin palautan ne Puhokselle ens viikolla. a17eur/kpl…ilmoitelkaa..t. Kimmo (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
25

JoKi P99 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Pojat siirtyneet pelaamaan B-poikiin edelleen Jokelassa

DENIS kirjoitti: Niko N laita tekstarilla tilinumero niin maksan Deniksen nappikset. 040-7681397 Pete (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
27

JoKi 06 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Moikka! Facebookista löytyy JoKi P06 ryhmä, tiedoksi uusien sekä vanhojen pelaajien vanhemmille. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
37

JoKi T02-03 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Hyvää alkanutta kesälomaa! Kesä-,heinä- ja elokuussa siis treenit tekiksellä maanantaisin klo 17-18.30 (omat, puolikas kenttä) ja keskiviikkoisin klo 18.30-20 yhdessä akatemia/T04 kanssa (koko kenttä). Huomiset 6.6 treenit kuitenkin peruttu stadi-cup viikon takia. Pelejä oli tänään Espoossa ja ti... (24 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
25

Jokelan Kisa M1 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa. Joukkueeseen on luotu muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa joukkueen tiedot managerin omalla sivulla, sen jälkeen voit helposti lisätä uusia pelaajia, sekä tutustua palveluun muutenkin paremmin. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jokela
Miehet
35

JoKi yj B-tytöt Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tänään su 26.10. ei ole treenejä. Seuraava tapahtuma päättäjäiset. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
14

RaKe-JoKi T02 Akatemia Nimenhuuto.com

Kirsi kirjoitti: Pyysin Eerikkilän urheiluopistolta tarjouksen kattavasta testipaketista ja tarjosivat ne kuuluvaksi leirin hintaan 12.8 16:00 -13.8. 18:00. Keskustellaan vanhempainpalaverissa leiristä (nimenhuudossa jo tapahtuma). (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Rajamäki/Jokela
Tytöt
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.