Jalkapallo Jokela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jokela ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, palokunta, sähly, sähläys ja koris.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jokela

Jalkapallo - Jokela

JoKi P01 Nimenhuuto.com

Jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulevana kautena Opel-liigaan (haastajat, kuten viime kaudellakin. Pelipäivä on aina tiistaisin ja ne pelataan pääsääntöisesti Keski-Uudenmaan alueella. http://opelliiga.sporttisaitti.com/ikaluokat/01_e11/joukkueet/ Mukaan mahtuu vielä hyvin pelaamaan - tällä hetkellä mukana on noin kymmenkunta poikaa. Kantavana teemana on liikunnan riemu hienon jalkaharrastuksen lomassa. Asioita ei oteta liian vakavasti, mutta kuitenkin sillä periaatteella, että jalkapallotaidot kehittyvät ja jokainen pääsee pelaamaan. Ota yhteyttä Tuomoon (p. 040-9022 097), jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan. Aloittaa voi vaikka käymällä tutustumassa joukkueen harjoituksissa.

Joukkue etsii pelaajia: Jokelan Kisa - jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulev...

Tuomo kirjoitti: Kevään viimeinen futiskerho pidetään 26.4. Kolsassa klo 18-19. Pelataan vaihteeksi säbää eli ottakaa mailat mukaan! T. Tuomo (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
16

FC JokeLadies Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan naisten harrastejalkapallojoukkue aloitti toukokuussa 2009. Tällä hetkellä mukana on noin 30 innokasta futaajatarta. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa ja pelaamme ystävyysotteluita lähikuntien vastaavien joukkueiden kanssa. Päätavoitteet hauskanpito ja kunnon kohotus :)

Terhi kirjoitti: Heräsin ihan jäätävään flunssaan. Jos ei olo parane voi olla että jään pois... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
23

JoKi P09-10 Nimenhuuto.com

JoKi P09-10 joukkue on perustettu syksyllä 2015. Joukkueessa on pääasiassa vuonna 2009 ja 2010 syntyneitä poikia Jokelasat ja lähialueilta. Joukkueessa harjoittelee n. 25 pelaajaa. Joukkueessa pelaamiseen kuuluu säännölliset viikkotreenit, harjoituspelejä, turnaukset ja kesäsarjat. Mukaan mahtuu jokelalaiset ja lähialueen pojat! Tervetuloa!

Juho kirjoitti: Hei kaikille! Loin Facebookin joukkueelle oman ryhmän helpottamaan viestintää vanhempien välillä. Ryhmä löytyy osoitteesta: https://www.facebook.com/groups/1727999907421660/ Tervetuloa! T. Kaisa K (joukkueen nettivastaava) (21 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Pojat
33

Joki P0405 Nimenhuuto.com

Jalkapalloa 2004-2005 syntyneille pojille Jokelassa. Ringissä tällä hetkellä n. 40 pelaajaa!

Kari kirjoitti: Tänään piti laittaa paperi tilaus eteenpäin, kasassa nyt 61+52 pakettia (wc+talous) Pidennetään vielä aikaa ensi viikolle, josko saataisiin vielä tilauksia :-) Kiitokset jo tilanneille! -Kari (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Ei asetettu
49

JoKi P07-08 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan pojat 2007 ja 2008 syntyneiden joukkue.

Nooa kirjoitti: Nooa edelleen kipeä, ei pääse treeneihin tällä viikolla. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
33

JoKi T06-07 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tytöt 06-07 joukkueen sivut.

Kaisu kirjoitti: voin tulla huoltajaksi peliin. Anu Antila (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
42

JokiP0203 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan 2002-2003 syntyneiden poikien joukkue.

Olavi kirjoitti: Olavi ei pääse treeneihin tällä viikolla sairastelunsa vuoksi. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
58

JoKi T08-09 Nimenhuuto.com

JoKi T08-09 joukkue on perustettu syksyllä 2015. Harjpoittelemme kaksi kertaa viikossa ja pelaamme keväällä ja syksyllä Jokelassa Kyläliigaa. Mukaan rohkeasti kaikki 2008 ja 2009 syntyneet jokelalaiset ja lähialueen tytöt!

Jari kirjoitti: 19.1 pidetään treenit ja ne jotka treeneihin tulee niin lämmintä päälle. Emme ole sopineet pakkasrajaa tai merkittävämpihän on pakkasen purevuus. Joukkueissamme on useita eri käytäntöjä: a) pakkasraja, -12 tai -15 astetta b) jojot tekevät valmennuksen kanssa päätöksen ennusteiden mukaisesti, pakk... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
9

JoKiT0405 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tyttöjoukkue 2004 ja 2005 syntyneille tytöille.

Katja kirjoitti: Hei Perutaan treenit, koska menee tuulen kanssa niin lähelle pakkasrajaa. Perjantaina sisätreenit seuraavan kerran 15.1.2016 (26 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
33

Joki M6 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan miesten 6- divari joukkue

Jari kirjoitti: Paniikki! Jokelan Kisa on vuosittain järjestänyt liikenteenohjauksen Tour de Helsinki pyöräilytapahtumaan. Tänä vuonna se on Su 30.8. Nyt mulla puuttuu vielä 15 ohjaajaa. Mulla paniikki koska mun piti jo eilen ilmoittaa ohjaajat. Ohjaus helppoa, siinä menee noin 2.5h (riippuen risteyksestä, noin ... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jokela
Miehet
26

JoKiTB18 Nimenhuuto.com

JoKi TB18

Joukkue etsii pelaajia

Kimmo kirjoitti: Moi Tarvitseeko kukaan pelisortseja olisi ylimääräiset kahdet S ja yhdet M kokoset, jos ei tarvetta ole niin palautan ne Puhokselle ens viikolla. a17eur/kpl…ilmoitelkaa..t. Kimmo (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
25

JoKi P99 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Pojat siirtyneet pelaamaan B-poikiin edelleen Jokelassa

DENIS kirjoitti: Niko N laita tekstarilla tilinumero niin maksan Deniksen nappikset. 040-7681397 Pete (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
27

JoKi T02-03 Nimenhuuto.com

Iida kirjoitti: Iida Ronkaisella rasitusvamma jalassa ei osallistu kahteen viikkoon harjoituksiin (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
30

JoKi 06 Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Jaakolla 4. päivä kuumeessa ja vielä tuntuu jatkuvan. Muilla perheenjäsenillä kuumeilua on ollut vähintään 6 päivää. Ensi lauantain turnaus jätetään väliin, ettei tulisi jälkitauteja. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
32

Jokelan Kisa M1 Nimenhuuto.com

Valtteri kirjoitti: Ootte kaikki homppeleita jos ei nousta kolmoseen ens vuonna, pois lukien Topi, se on jo! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jokela
Miehet
36

JoKi yj B-tytöt Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tänään su 26.10. ei ole treenejä. Seuraava tapahtuma päättäjäiset. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
14

RaKe-JoKi T02 Akatemia Nimenhuuto.com

Juri kirjoitti: T03:t pelasivat tänään viimeisen alkusarjaottelun talvisarjassa voitokkaasti kauniilla syöttöpelillä. Näin otimme puhtaalla pelillä lohkovoiton ja paikan neljän parhaan joukossa. Finaalipelit pelataan 26.3. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Rajamäki/Jokela
Tytöt
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.