Jalkapallo Jokela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jokela ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, palokunta, sähly, sähläys ja koris.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jokela

Jalkapallo - Jokela

JoKi P01 Nimenhuuto.com

Jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulevana kautena Opel-liigaan (haastajat, kuten viime kaudellakin. Pelipäivä on aina tiistaisin ja ne pelataan pääsääntöisesti Keski-Uudenmaan alueella. http://opelliiga.sporttisaitti.com/ikaluokat/01_e11/joukkueet/ Mukaan mahtuu vielä hyvin pelaamaan - tällä hetkellä mukana on noin kymmenkunta poikaa. Kantavana teemana on liikunnan riemu hienon jalkaharrastuksen lomassa. Asioita ei oteta liian vakavasti, mutta kuitenkin sillä periaatteella, että jalkapallotaidot kehittyvät ja jokainen pääsee pelaamaan. Ota yhteyttä Tuomoon (p. 040-9022 097), jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan. Aloittaa voi vaikka käymällä tutustumassa joukkueen harjoituksissa.

Joukkue etsii pelaajia: Jokelan Kisa - jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulev...

Tuomo kirjoitti: Kevään viimeinen futiskerho pidetään 26.4. Kolsassa klo 18-19. Pelataan vaihteeksi säbää eli ottakaa mailat mukaan! T. Tuomo (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
16

JoKi P09-10 Nimenhuuto.com

JoKi P09-10 joukkue on perustettu syksyllä 2015. Joukkueessa on pääasiassa vuonna 2009 ja 2010 syntyneitä poikia Jokelasat ja lähialueilta. Joukkueessa harjoittelee n. 25 pelaajaa. Joukkueessa pelaamiseen kuuluu säännölliset viikkotreenit, harjoituspelejä, turnaukset ja kesäsarjat. Mukaan mahtuu jokelalaiset ja lähialueen pojat! Tervetuloa!

Riku kirjoitti: Riku on päättänyt lopettaa jalkapallon. Kenelle tästä ilmoitetaan ja millä tavalla ? (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela
Pojat
36

FC JokeLadies Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan naisten harrastejalkapallojoukkue aloitti toukokuussa 2009. Tällä hetkellä mukana on noin 30 innokasta futaajatarta. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa ja pelaamme ystävyysotteluita lähikuntien vastaavien joukkueiden kanssa. Päätavoitteet hauskanpito ja kunnon kohotus :)

Taru kirjoitti: Tsau, Nyt syys- ja lokakuun treenivuorot lisätty Nimenhuutoon tapahtumiksi Jokelan tekonurmen varauskalenterin mukaisesti. Näissä taphtumissa ei ole otettu vielä huomioon tulevia pelejä tekiksellä, joten toivomme aktiivisuutta kaikilta infota jos on tiedossa pelejä meidän treenivuoroille. Yhteist... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
29

JoKiT0405 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tyttöjoukkue 2004 ja 2005 syntyneille tytöille.

Tauno kirjoitti: Opel-liigan lopputurnaus pelataan Järvenpään lukion kentällä. Tiedot päivitetty tapahtuminén kohdalle. Punaisten pelissä paikalla 9.15 mustien pelissä klo 10.15 mustien peliryhmästä puuttuu vielä pelaajia. Mahdollsia siirtoja tulossa punaisten ja mustien välillä (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
31

Joki P0405 Nimenhuuto.com

Jalkapalloa 2004-2005 syntyneille pojille Jokelassa. Ringissä tällä hetkellä n. 40 pelaajaa!

Kari kirjoitti: Muistutuksena vanhemmille, että järjestämme pienempien -07 Karusellin Tekiksellä 10.-11.9. Näin saadaan hyvä kassatilanne ensi kauteen. Kulupuoli kun ei ole ainakaan laskemaan päin... Piirin sarjat, turnaukset, valmennus ja tuomarointikulut, varusteet yms.... Viikonlopun tuotoilla voinemme jatkaa... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Ei asetettu
46

JoKi T06-07 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tytöt 06-07 joukkueen sivut.

Mika kirjoitti: Huom! Tämä 06 Opel liigapeli HYPS-Joki Tekiksellä TO 29.9 pelin alkuaika onkin 18.00 eikä 19.00. (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
47

JokiP0203 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan 2002-2003 syntyneiden poikien joukkue.

Kaapo kirjoitti: Onkohan se mun buffavuoro Millan kanssa... Tuleeko vaihtokassa kentälle vai haenko jostain. Leipasenko mokkapaloja? T. Ekakertalainen (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
68

JoKi P07-08 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan pojat 2007 ja 2008 syntyneiden joukkue.

Miro kirjoitti: Ei ehditä kyllä 9.30 vaan lähemmäs klo 10 (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
32

JoKi T08-09 Nimenhuuto.com

JoKi T08-09 joukkue on perustettu syksyllä 2015. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa (Ti ja Su), pelaamme keväällä ja syksyllä Jokelassa Kyläliigaa. syksyllä karuselliturnaus Mukaan rohkeasti kaikki 2008 ja 2009 syntyneet Jokelalaiset ja lähialueen tytöt!

Elvi kirjoitti: Hei, Elvi kipeänä, ei pääse torstain treeneihin, mutta toivottavasti sunnuntain. terv m (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
16

JoKiTB18 Nimenhuuto.com

JoKi TB18

Joukkue etsii pelaajia

Kimmo kirjoitti: Moi Tarvitseeko kukaan pelisortseja olisi ylimääräiset kahdet S ja yhdet M kokoset, jos ei tarvetta ole niin palautan ne Puhokselle ens viikolla. a17eur/kpl…ilmoitelkaa..t. Kimmo (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
25

JoKi P99 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Pojat siirtyneet pelaamaan B-poikiin edelleen Jokelassa

DENIS kirjoitti: Niko N laita tekstarilla tilinumero niin maksan Deniksen nappikset. 040-7681397 Pete (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
27

JoKi 06 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Iso kiitos koko talkooporukalle. (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
37

JoKi T02-03 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Hyvää alkanutta kesälomaa! Kesä-,heinä- ja elokuussa siis treenit tekiksellä maanantaisin klo 17-18.30 (omat, puolikas kenttä) ja keskiviikkoisin klo 18.30-20 yhdessä akatemia/T04 kanssa (koko kenttä). Huomiset 6.6 treenit kuitenkin peruttu stadi-cup viikon takia. Pelejä oli tänään Espoossa ja ti... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
23

Jokelan Kisa M1 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa. Joukkueeseen on luotu muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa joukkueen tiedot managerin omalla sivulla, sen jälkeen voit helposti lisätä uusia pelaajia, sekä tutustua palveluun muutenkin paremmin. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jokela
Miehet
34

JoKi yj B-tytöt Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tänään su 26.10. ei ole treenejä. Seuraava tapahtuma päättäjäiset. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
14

RaKe-JoKi T02 Akatemia Nimenhuuto.com

Kirsi kirjoitti: TD13 RiPS - JoKi peli siirtyi pelattavaksi ke 21.9 klo 20:00. Ilmoittautukaa nimenhuutoon mahd. pian. (12 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Rajamäki/Jokela
Tytöt
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.