Jalkapallo Jokela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jokela ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, palokunta, sähly, sähläys ja koris.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jokela

Jalkapallo - Jokela

JoKi P01 Nimenhuuto.com

Jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulevana kautena Opel-liigaan (haastajat, kuten viime kaudellakin. Pelipäivä on aina tiistaisin ja ne pelataan pääsääntöisesti Keski-Uudenmaan alueella. http://opelliiga.sporttisaitti.com/ikaluokat/01_e11/joukkueet/ Mukaan mahtuu vielä hyvin pelaamaan - tällä hetkellä mukana on noin kymmenkunta poikaa. Kantavana teemana on liikunnan riemu hienon jalkaharrastuksen lomassa. Asioita ei oteta liian vakavasti, mutta kuitenkin sillä periaatteella, että jalkapallotaidot kehittyvät ja jokainen pääsee pelaamaan. Ota yhteyttä Tuomoon (p. 040-9022 097), jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan. Aloittaa voi vaikka käymällä tutustumassa joukkueen harjoituksissa.

Joukkue etsii pelaajia: Jokelan Kisa - jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulev...

Tuomo kirjoitti: Kevään viimeinen futiskerho pidetään 26.4. Kolsassa klo 18-19. Pelataan vaihteeksi säbää eli ottakaa mailat mukaan! T. Tuomo (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
16

FC JokeLadies Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan naisten harrastejalkapallojoukkue aloitti toukokuussa 2009. Tällä hetkellä mukana on noin 30 innokasta futaajatarta. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa ja pelaamme ystävyysotteluita lähikuntien vastaavien joukkueiden kanssa. Päätavoitteet hauskanpito ja kunnon kohotus :)

Maria kirjoitti: Joulukuusia ostamaan! Meiltä löytyy Nuppulinnasta. Valinnan jälkeen kaadetaan, eli ei ole kuiva. Hintaan 35€/kpl, josta 5€ T08-09 joukkueelle. Hyvä valikoima. Pituudet alkaen n.130cm (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
30

JoKi P08-09 Nimenhuuto.com

JoKi P08-09 joukkueessa on pääasiassa vuonna 2008 ja 2009 syntyneitä poikia Jokelasta ja lähialueilta. Joukkueessa harjoittelee n. 25 pelaajaa. Joukkueessa pelaamiseen kuuluu säännölliset viikkotreenit, harjoituspelejä, turnaukset ja kesäsarjat. Mukaan mahtuu jokelalaiset ja lähialueen pojat! Tervetuloa!

Jesse kirjoitti: Hei, kaivataan peliseuraa huomenna Lepolan jäälle klo 17.30 ->. Mitä useampi pääsee, sen paremmat kiekkopelit saadaan käyntiin. T: Jesse (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Pojat
38

JoKi T06-07 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tytöt 06-07 joukkueen sivut.

Mika kirjoitti: Muita tulossa pelaamaan ? Pääseekö huoltajia lisää paikalle ? Pelaamme siis kolmella porukalla yhtäaikaa. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
45

Joki P0405 Nimenhuuto.com

Jalkapalloa 2004-2005 syntyneille pojille Jokelassa. Ringissä tällä hetkellä n. 40 pelaajaa!

Kari kirjoitti: Aikaa sitten pidetyn vanhempain illan koonti on jäänyt aikaa sitten tekemättä, mutta tässä tulee asioita joita oli esillä: Tulevalla kaudella pelataan siis kolmella joukkueella Piirin sarjoissa: -04 Kakkonen (kilpa) - (c) Otso (a) Olavi -05 Kakkonen (kilpa) - (c) Ossi (a) Jonttu -05 Kolmonen (har... (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Ei asetettu
45

JoKi P10-11 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan pojat 2010 ja 2011 syntyneiden joukkue. Tervetuloa uudet pelaajat!

Petri kirjoitti: Moi en pääse tuleva su sisäharkkoihin. Mikäs apuvalkkujen tilanne on, pystyttekö hoitamaan treenit? Pete (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jokela
Pojat
19

JokiP0203 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan 2002-2003 syntyneiden poikien joukkue.

Rasmus kirjoitti: TALVILIIGAN sarjataulukko nähtävänä http://jokip0203.nimenhuuto.com/team_files/folder_show?id=&name=&upload_finished=true Pete (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
62

JoKi T08-09 Nimenhuuto.com

JoKi T08-09 joukkue on perustettu syksyllä 2015. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa (Ti ja Su), pelaamme keväällä ja syksyllä Jokelassa Kyläliigaa. syksyllä karuselliturnaus Mukaan rohkeasti kaikki 2008 ja 2009 syntyneet Jokelalaiset ja lähialueen tytöt!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervehdys ja hyvää alkanutta vuotta kaikille! Valitettavasti Aadalla on into lopahtanut pelata jalkapalloa ja hän lopettaa joukkueessa. Kiitos joukkueelle, valmentajille ja huoltojoukoille kuluneesta ajasta! T: Minja (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
14

JoKiT0405 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tyttöjoukkue 2004 ja 2005 syntyneille tytöille.

Essi kirjoitti: Rauhallista Joulunaikaa koko valmennukselle ja kaikille tytöille! (29 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
31

JoKi P07-08 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan pojat 2007 ja 2008 syntyneiden joukkue.

Jari kirjoitti: Auta ruokaostoksillasi tukemaan Jokelan Kisaa. Lisäämällä seuran tunnuksen Plus-kortin tietoihisi seura saa tukea K-Supermarket Jokelasta. Tämä ei vaikuta sinun omiin etuihin tai plussakertymään vaan seura saa sen lisäksi tukea kauppiaalta ostosten määrästä riippuen. Ilmoittaudu siis mukaan spons... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
32

JoKiTB18 Nimenhuuto.com

JoKi TB18

Joukkue etsii pelaajia

Kimmo kirjoitti: Moi Tarvitseeko kukaan pelisortseja olisi ylimääräiset kahdet S ja yhdet M kokoset, jos ei tarvetta ole niin palautan ne Puhokselle ens viikolla. a17eur/kpl…ilmoitelkaa..t. Kimmo (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
25

JoKi P99 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Pojat siirtyneet pelaamaan B-poikiin edelleen Jokelassa

DENIS kirjoitti: Niko N laita tekstarilla tilinumero niin maksan Deniksen nappikset. 040-7681397 Pete (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
27

JoKi P06-07 Nimenhuuto.com

Lassi kirjoitti: Hei. Lassille tuli flunssan jälkitautina silmätulehdus ja ei pääse tänään harjoituksiin. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
58

JoKi T02-03 Nimenhuuto.com

Annika kirjoitti: Annika pitää nyt harkkataukoa ja yrittää saada polven kuntoon. T. Jonna ja Annika (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
21

Jokelan Kisa M1 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa. Joukkueeseen on luotu muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa joukkueen tiedot managerin omalla sivulla, sen jälkeen voit helposti lisätä uusia pelaajia, sekä tutustua palveluun muutenkin paremmin. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Jokela
Miehet
35

JoKi yj B-tytöt Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tänään su 26.10. ei ole treenejä. Seuraava tapahtuma päättäjäiset. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
14

RaKe-JoKi yj T0203 Nimenhuuto.com

Vilma kirjoitti: Olen toivonut viikon 11 viikonloppua vapaaksi, joten 18.3 la peli on huoltajan suhteen ok. Kun saan työvuorolistaa viikolia 6~7, voin vp:ien mukaan huoltajana toimia. Haluaisin nähdä huoltolaukun sisällön. Kuka päivittää sisältöä? (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Rajamäki/Jokela
Tytöt
35

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.