Jalkapallo Jokela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jokela ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, palokunta, sähly, sähläys ja koris.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jokela

Jalkapallo - Jokela

JoKi P01 Nimenhuuto.com

Jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulevana kautena Opel-liigaan (haastajat, kuten viime kaudellakin. Pelipäivä on aina tiistaisin ja ne pelataan pääsääntöisesti Keski-Uudenmaan alueella. http://opelliiga.sporttisaitti.com/ikaluokat/01_e11/joukkueet/ Mukaan mahtuu vielä hyvin pelaamaan - tällä hetkellä mukana on noin kymmenkunta poikaa. Kantavana teemana on liikunnan riemu hienon jalkaharrastuksen lomassa. Asioita ei oteta liian vakavasti, mutta kuitenkin sillä periaatteella, että jalkapallotaidot kehittyvät ja jokainen pääsee pelaamaan. Ota yhteyttä Tuomoon (p. 040-9022 097), jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan. Aloittaa voi vaikka käymällä tutustumassa joukkueen harjoituksissa.

Joukkue etsii pelaajia: Jokelan Kisa - jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulev...

Tuomo kirjoitti: Kevään viimeinen futiskerho pidetään 26.4. Kolsassa klo 18-19. Pelataan vaihteeksi säbää eli ottakaa mailat mukaan! T. Tuomo (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
16

JoKi P08-09 Nimenhuuto.com

JoKi P08-09 joukkueessa on pääasiassa vuonna 2008 ja 2009 syntyneitä poikia Jokelasta ja lähialueilta. Joukkueessa harjoittelee n. 25 pelaajaa. Joukkueessa pelaamiseen kuuluu säännölliset viikkotreenit, harjoituspelejä, turnaukset ja kesäsarjat. Mukaan mahtuu jokelalaiset ja lähialueen pojat! Tervetuloa!

Kaisa kirjoitti: Jannelta tuli tieto että Lepolan koululla oli infottu että koulun iltakäyttö on kielletty 5.12. – 8.1. Eli seuraavat taitotreenit ovat 11.1. (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Pojat
37

FC JokeLadies Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan naisten harrastejalkapallojoukkue aloitti toukokuussa 2009. Tällä hetkellä mukana on noin 30 innokasta futaajatarta. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa ja pelaamme ystävyysotteluita lähikuntien vastaavien joukkueiden kanssa. Päätavoitteet hauskanpito ja kunnon kohotus :)

Taru kirjoitti: Np niin, nyt tulis Järvenpäästä turnausinfoo, johon toivotaan pikaisia vastauksia . Ajankohtana la 17.12.2016 klo 9-17 ja su 29.1.2017. Mukaan mahtuu vain 8 joukkuetta! Pikaiset sitovat kiinnostukset tähän alle. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
28

Joki P0405 Nimenhuuto.com

Jalkapalloa 2004-2005 syntyneille pojille Jokelassa. Ringissä tällä hetkellä n. 40 pelaajaa!

Petri kirjoitti: Alla olevien pelaajien lämppäri college paidat noutamatta: Thomas Sebastian Valtteri Axel Matti Jaan Sten Rex Toivo Seuraava jako päivä ma treenit klo 16:15 (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Ei asetettu
46

JoKi T06-07 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tytöt 06-07 joukkueen sivut.

Mika kirjoitti: Saimme kutsun eilen JÄPSiltä T06 harkkapeliin ensi LA 10.12 klo. 10:00 - 11:00. Eli 06:t ilmoittautumaan IN/OUT mahdollisimman pian niin ehditään sitten rekytoimaan 07:sta apuja jos tarpeen. (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
44

JokiP0203 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan 2002-2003 syntyneiden poikien joukkue.

Otto kirjoitti: Otto on kuumeessa joten ei valitettavasti pysty osallistumaan huomiseen peliin (21 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
68

JoKiT0405 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tyttöjoukkue 2004 ja 2005 syntyneille tytöille.

Anni-Lotta kirjoitti: Kiitos kivasta viikonlopusta kaikille osallisille:) (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
31

JoKi P10-11 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan pojat 2010 ja 2011 syntyneiden joukkue. Tervetuloa uudet pelaajat!

Petri kirjoitti: Moi en pääse näihin treeneihin. Löytyisikö vanhemmista vapaa ehtoisia treeni vetäjiä? Ihan pelailu treenit riittää. (10 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Pojat
16

JoKi T08-09 Nimenhuuto.com

JoKi T08-09 joukkue on perustettu syksyllä 2015. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa (Ti ja Su), pelaamme keväällä ja syksyllä Jokelassa Kyläliigaa. syksyllä karuselliturnaus Mukaan rohkeasti kaikki 2008 ja 2009 syntyneet Jokelalaiset ja lähialueen tytöt!

Jari kirjoitti: Auta ruokaostoksillasi tukemaan Jokelan Kisaa. Lisäämällä seuran tunnuksen Plus-kortin tietoihisi seura saa tukea K-Supermarket Jokelasta. Tämä ei vaikuta sinun omiin etuihin tai plussakertymään vaan seura saa sen lisäksi tukea kauppiaalta ostosten määrästä riippuen. Ilmoittaudu siis mukaan spons... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
15

JoKi P07-08 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan pojat 2007 ja 2008 syntyneiden joukkue.

Jari kirjoitti: Auta ruokaostoksillasi tukemaan Jokelan Kisaa. Lisäämällä seuran tunnuksen Plus-kortin tietoihisi seura saa tukea K-Supermarket Jokelasta. Tämä ei vaikuta sinun omiin etuihin tai plussakertymään vaan seura saa sen lisäksi tukea kauppiaalta ostosten määrästä riippuen. Ilmoittaudu siis mukaan spons... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
32

JoKiTB18 Nimenhuuto.com

JoKi TB18

Joukkue etsii pelaajia

Kimmo kirjoitti: Moi Tarvitseeko kukaan pelisortseja olisi ylimääräiset kahdet S ja yhdet M kokoset, jos ei tarvetta ole niin palautan ne Puhokselle ens viikolla. a17eur/kpl…ilmoitelkaa..t. Kimmo (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
25

JoKi P99 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Pojat siirtyneet pelaamaan B-poikiin edelleen Jokelassa

DENIS kirjoitti: Niko N laita tekstarilla tilinumero niin maksan Deniksen nappikset. 040-7681397 Pete (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
27

JoKi P06-07 Nimenhuuto.com

Lassi kirjoitti: Hei. Lassille tuli flunssan jälkitautina silmätulehdus ja ei pääse tänään harjoituksiin. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
57

JoKi T02-03 Nimenhuuto.com

Annika kirjoitti: Annika pitää nyt harkkataukoa ja yrittää saada polven kuntoon. T. Jonna ja Annika (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
21

Jokelan Kisa M1 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa. Joukkueeseen on luotu muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa joukkueen tiedot managerin omalla sivulla, sen jälkeen voit helposti lisätä uusia pelaajia, sekä tutustua palveluun muutenkin paremmin. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Jokela
Miehet
35

JoKi yj B-tytöt Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tänään su 26.10. ei ole treenejä. Seuraava tapahtuma päättäjäiset. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
14

RaKe-JoKi yj T0203 Nimenhuuto.com

Kirsi kirjoitti: Tänään fysiikkatreenit klo 18:50 alkaen, ei juoksua koska tiet jäässä. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Rajamäki/Jokela
Tytöt
34

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.