Jalkapallo Jokela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jokela ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, palokunta, sähly, sähläys ja koris.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jokela

Jalkapallo - Jokela

JoKi P01 Nimenhuuto.com

Jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulevana kautena Opel-liigaan (haastajat, kuten viime kaudellakin. Pelipäivä on aina tiistaisin ja ne pelataan pääsääntöisesti Keski-Uudenmaan alueella. http://opelliiga.sporttisaitti.com/ikaluokat/01_e11/joukkueet/ Mukaan mahtuu vielä hyvin pelaamaan - tällä hetkellä mukana on noin kymmenkunta poikaa. Kantavana teemana on liikunnan riemu hienon jalkaharrastuksen lomassa. Asioita ei oteta liian vakavasti, mutta kuitenkin sillä periaatteella, että jalkapallotaidot kehittyvät ja jokainen pääsee pelaamaan. Ota yhteyttä Tuomoon (p. 040-9022 097), jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan. Aloittaa voi vaikka käymällä tutustumassa joukkueen harjoituksissa.

Joukkue etsii pelaajia: Jokelan Kisa - jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulev...

Tuomo kirjoitti: Kevään viimeinen futiskerho pidetään 26.4. Kolsassa klo 18-19. Pelataan vaihteeksi säbää eli ottakaa mailat mukaan! T. Tuomo (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
16

FC JokeLadies Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan naisten harrastejalkapallojoukkue aloitti toukokuussa 2009. Tällä hetkellä mukana on noin 30 innokasta futaajatarta. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa ja pelaamme ystävyysotteluita lähikuntien vastaavien joukkueiden kanssa. Päätavoitteet hauskanpito ja kunnon kohotus :)

Petra kirjoitti: saatan myöhästyä muutaman min, tulen suoraan Oton pelistä (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
29

JoKi P09-10 Nimenhuuto.com

JoKi P09-10 joukkue on perustettu syksyllä 2015. Joukkueessa on pääasiassa vuonna 2009 ja 2010 syntyneitä poikia Jokelasat ja lähialueilta. Joukkueessa harjoittelee n. 25 pelaajaa. Joukkueessa pelaamiseen kuuluu säännölliset viikkotreenit, harjoituspelejä, turnaukset ja kesäsarjat. Mukaan mahtuu jokelalaiset ja lähialueen pojat! Tervetuloa!

Yousif kirjoitti: Yousif couldnt come today, he was tired a little bit. (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Pojat
36

JoKi T08-09 Nimenhuuto.com

JoKi T08-09 joukkue on perustettu syksyllä 2015. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa (Ti ja Su), pelaamme keväällä ja syksyllä Jokelassa Kyläliigaa. syksyllä karuselliturnaus Mukaan rohkeasti kaikki 2008 ja 2009 syntyneet Jokelalaiset ja lähialueen tytöt!

Sami kirjoitti: Perjantaisin Lepolan urheilukentällä yhteisvuoro poikien kanssa klo 17-18. vuorot alkaa jo tänään!! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
12

JoKi T06-07 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tytöt 06-07 joukkueen sivut.

Mika kirjoitti: Ronja, Ellen ja Jade. Oletteko tulossa torstain kyläliigaan ? Ilmoittakaapas IN/OUT kiitos. (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
46

JoKi P07-08 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan pojat 2007 ja 2008 syntyneiden joukkue.

Nooa kirjoitti: Nooa tarvitsisi kyydin tähän peliin. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
29

Joki P0405 Nimenhuuto.com

Jalkapalloa 2004-2005 syntyneille pojille Jokelassa. Ringissä tällä hetkellä n. 40 pelaajaa!

Petri kirjoitti: PIHAPELI PÄIVÄ! Moi kaikille 04/05 joukkueen pelaajille tarkoitettu nk. Pihapelipäivä käynnistyy ke 01.06. Klon aika 18-19. Paikkana Notkopuisto ja siellä joko hiekka / minikaukalo / puiston nurmialue riippuen missä tilaa. Huom! Ei nappiksia vaan lenkkarit tms mukaan. Välttämättä ihan joka ke ei ... (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Ei asetettu
47

JokiP0203 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan 2002-2003 syntyneiden poikien joukkue.

Kosti kirjoitti: Huono Murphyn laki-onni meillä jatkuu; Kosti loukkasi eilen illalla trampoliinilla jalkansa ja varmaan näillä näkymin ainakin huomenna torstaina pois treeneistä :( tv. Minni (18 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
56

JoKiT0405 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tyttöjoukkue 2004 ja 2005 syntyneille tytöille.

Sara kirjoitti: Onko treenit? (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
36

JoKiTB18 Nimenhuuto.com

JoKi TB18

Joukkue etsii pelaajia

Kimmo kirjoitti: Moi Tarvitseeko kukaan pelisortseja olisi ylimääräiset kahdet S ja yhdet M kokoset, jos ei tarvetta ole niin palautan ne Puhokselle ens viikolla. a17eur/kpl…ilmoitelkaa..t. Kimmo (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
25

JoKi P99 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Pojat siirtyneet pelaamaan B-poikiin edelleen Jokelassa

DENIS kirjoitti: Niko N laita tekstarilla tilinumero niin maksan Deniksen nappikset. 040-7681397 Pete (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
27

JoKi 06 Nimenhuuto.com

Elisa kirjoitti: Heippa kaikki! Niinkuin tapahtumista näkyy meillä on taas kunnia järjestää karuselliturnaus! Tänä vuonna se on 3.-4.9. Tapahtumaan olikin jo kirjoitettu että jokaisen olisi hyvä varata tuohon viikonlopulle aikaa turnausta varten jotta saadaan kahvio ja muut hommat hoidettua kunnialla läpi. Perjan... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
34

JoKi T02-03 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: HUOM! Huhtikuun lopulla Jokelassa keskeytetylle ottelulle Rake/Joki YJ2 - KOPSE/PPS YJ ei ole löytynyt yhteistä uusintaotteluaikaa, joten ottelun keskeytysajan tulos 0-1 jää voimaan piirisarjassa. Eli peliä ei uusita. (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
25

Jokelan Kisa M1 Nimenhuuto.com

Valtteri kirjoitti: Ootte kaikki homppeleita jos ei nousta kolmoseen ens vuonna, pois lukien Topi, se on jo! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jokela
Miehet
35

JoKi yj B-tytöt Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tänään su 26.10. ei ole treenejä. Seuraava tapahtuma päättäjäiset. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
14

RaKe-JoKi T02 Akatemia Nimenhuuto.com

Kirsi kirjoitti: Maanantain harkat siirtyvät nurmelle ja aikaistuvat klo 18:30-20:00. (9 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Rajamäki/Jokela
Tytöt
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.