Jalkapallo Jokela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jokela ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, palokunta, sähly, sähläys ja koris.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jokela

Jalkapallo - Jokela

JoKi P01 Nimenhuuto.com

Jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulevana kautena Opel-liigaan (haastajat, kuten viime kaudellakin. Pelipäivä on aina tiistaisin ja ne pelataan pääsääntöisesti Keski-Uudenmaan alueella. http://opelliiga.sporttisaitti.com/ikaluokat/01_e11/joukkueet/ Mukaan mahtuu vielä hyvin pelaamaan - tällä hetkellä mukana on noin kymmenkunta poikaa. Kantavana teemana on liikunnan riemu hienon jalkaharrastuksen lomassa. Asioita ei oteta liian vakavasti, mutta kuitenkin sillä periaatteella, että jalkapallotaidot kehittyvät ja jokainen pääsee pelaamaan. Ota yhteyttä Tuomoon (p. 040-9022 097), jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan. Aloittaa voi vaikka käymällä tutustumassa joukkueen harjoituksissa.

Joukkue etsii pelaajia: Jokelan Kisa - jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulev...

Tuomo kirjoitti: Kevään viimeinen futiskerho pidetään 26.4. Kolsassa klo 18-19. Pelataan vaihteeksi säbää eli ottakaa mailat mukaan! T. Tuomo (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
16

JoKi P09-10 Nimenhuuto.com

JoKi P09-10 joukkue on perustettu syksyllä 2015. Joukkueessa on pääasiassa vuonna 2009 ja 2010 syntyneitä poikia Jokelasat ja lähialueilta. Joukkueessa harjoittelee n. 25 pelaajaa. Joukkueessa pelaamiseen kuuluu säännölliset viikkotreenit, harjoituspelejä, turnaukset ja kesäsarjat. Mukaan mahtuu jokelalaiset ja lähialueen pojat! Tervetuloa!

Kaisa kirjoitti: Hei! Lähetin eilen osalle pelaajista lisätietokyselyä sähköpostilla. Ainakin seuraavien pelaajien tiedoissa oli puutteita: Ilari, Ukko, Aatu, Juho, Julius, Miro, Axel, Frans ja Patrick. Tarkista siis sähköpostisi ja toimita tiedot minulle / Jari Kuusraiselle pikimmiten, jotta saamme tilattua peli... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Pojat
35

FC JokeLadies Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan naisten harrastejalkapallojoukkue aloitti toukokuussa 2009. Tällä hetkellä mukana on noin 30 innokasta futaajatarta. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa ja pelaamme ystävyysotteluita lähikuntien vastaavien joukkueiden kanssa. Päätavoitteet hauskanpito ja kunnon kohotus :)

Jenni kirjoitti: Jos sataa ihan kauheasti niin jään kotiin kun meinaa pukata flunssaa. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
27

JoKi T06-07 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tytöt 06-07 joukkueen sivut.

Jari kirjoitti: Turnausvastaavana, joten pelien vetoon tarvitaan muita. (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
46

JokiP0203 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan 2002-2003 syntyneiden poikien joukkue.

Kosti kirjoitti: Kosti jäi tänään vatsataudissa kotiin. Ei siis pääse treeneihin ja huominen peliin pääseminenkin siis epävarmaa (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
56

Joki P0405 Nimenhuuto.com

Jalkapalloa 2004-2005 syntyneille pojille Jokelassa. Ringissä tällä hetkellä n. 40 pelaajaa!

Kari kirjoitti: Moikka! Sarjat ovat päässeet hyvin käyntiin, Joukkueemme ensimmäinen virallinen sarjapistekin haettiin Nastolan vieraana! :-D Kokoonpanot pyritään nimeämään hyvissä ajoin, edellyttää että nimenhuuto on kunnossa. Etenkin Black pelaajat huom! teemme ensi viikolla listan kevään ja kesän peleistä ja ... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Ei asetettu
48

JoKi P07-08 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan pojat 2007 ja 2008 syntyneiden joukkue.

Nooa kirjoitti: Nooa tarvitsisi kyydin tähän peliin. (11 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
31

JoKiT0405 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tyttöjoukkue 2004 ja 2005 syntyneille tytöille.

Paula kirjoitti: Mahtaako tytöillä olla harkkoja ensi sunnuntaina ja siitä eteen päin? Ainakaan minä en löydä nimenhuudosta. (29 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
36

JoKi T08-09 Nimenhuuto.com

JoKi T08-09 joukkue on perustettu syksyllä 2015. Harjpoittelemme kaksi kertaa viikossa ja pelaamme keväällä ja syksyllä Jokelassa Kyläliigaa. Mukaan rohkeasti kaikki 2008 ja 2009 syntyneet jokelalaiset ja lähialueen tytöt!

Elina kirjoitti: ei vuoroa! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
11

Joki M6 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan miesten 6- divari joukkue

Jari kirjoitti: Paniikki! Jokelan Kisa on vuosittain järjestänyt liikenteenohjauksen Tour de Helsinki pyöräilytapahtumaan. Tänä vuonna se on Su 30.8. Nyt mulla puuttuu vielä 15 ohjaajaa. Mulla paniikki koska mun piti jo eilen ilmoittaa ohjaajat. Ohjaus helppoa, siinä menee noin 2.5h (riippuen risteyksestä, noin ... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Jokela
Miehet
26

JoKiTB18 Nimenhuuto.com

JoKi TB18

Joukkue etsii pelaajia

Kimmo kirjoitti: Moi Tarvitseeko kukaan pelisortseja olisi ylimääräiset kahdet S ja yhdet M kokoset, jos ei tarvetta ole niin palautan ne Puhokselle ens viikolla. a17eur/kpl…ilmoitelkaa..t. Kimmo (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
25

JoKi P99 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Pojat siirtyneet pelaamaan B-poikiin edelleen Jokelassa

DENIS kirjoitti: Niko N laita tekstarilla tilinumero niin maksan Deniksen nappikset. 040-7681397 Pete (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
27

JoKi T02-03 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Hei! Teemme varustetilauksen toukokuussa. Tilattavat tuotteet löytyvät Jokelan Kisan sivuilta kuvineen. Laitathan tilauksesi s-postilla minulle, mutanen.tiina@gmail.com. 15.5 mennessä. Tilauksessa tulee olla pelaajan nimi, pelinumero, vaatteen tuotenimi/-nro, koko ja painatus tai ilman painatusta... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
25

JoKi 06 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Moikka! Facebookista löytyy ryhmä JoKi P06 se on tarkoitettu meille vanhemmille yhteydenpidon helpottamiseksi, kuvien sekä tulosten jakamiseksi yms. Käykää liittymässä ryhmään. (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
34

Jokelan Kisa M1 Nimenhuuto.com

Valtteri kirjoitti: Ootte kaikki homppeleita jos ei nousta kolmoseen ens vuonna, pois lukien Topi, se on jo! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jokela
Miehet
37

JoKi yj B-tytöt Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tänään su 26.10. ei ole treenejä. Seuraava tapahtuma päättäjäiset. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
14

RaKe-JoKi T02 Akatemia Nimenhuuto.com

Juri kirjoitti: Katselin kalenteria muun häppeningin järjestämiseksi ja tilaa näyttää touko-kesäkuussa olevan su 8.5. Kuinka moni pääsisi iltapäivällä/illalla? Laittakaa tapahtumaan in/out. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Rajamäki/Jokela
Tytöt
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.