Jalkapallo Jokela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jokela ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, palokunta, sähly, sähläys ja koris.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jokela

Jalkapallo - Jokela

JoKi P01 Nimenhuuto.com

Jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulevana kautena Opel-liigaan (haastajat, kuten viime kaudellakin. Pelipäivä on aina tiistaisin ja ne pelataan pääsääntöisesti Keski-Uudenmaan alueella. http://opelliiga.sporttisaitti.com/ikaluokat/01_e11/joukkueet/ Mukaan mahtuu vielä hyvin pelaamaan - tällä hetkellä mukana on noin kymmenkunta poikaa. Kantavana teemana on liikunnan riemu hienon jalkaharrastuksen lomassa. Asioita ei oteta liian vakavasti, mutta kuitenkin sillä periaatteella, että jalkapallotaidot kehittyvät ja jokainen pääsee pelaamaan. Ota yhteyttä Tuomoon (p. 040-9022 097), jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan. Aloittaa voi vaikka käymällä tutustumassa joukkueen harjoituksissa.

Joukkue etsii pelaajia: Jokelan Kisa - jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulev...

Tuomo kirjoitti: Kevään viimeinen futiskerho pidetään 26.4. Kolsassa klo 18-19. Pelataan vaihteeksi säbää eli ottakaa mailat mukaan! T. Tuomo (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
16

JoKi P09-10 Nimenhuuto.com

JoKi P09-10 joukkue on perustettu syksyllä 2015. Joukkueessa on pääasiassa vuonna 2009 ja 2010 syntyneitä poikia Jokelasat ja lähialueilta. Joukkueessa harjoittelee n. 25 pelaajaa. Joukkueessa pelaamiseen kuuluu säännölliset viikkotreenit, harjoituspelejä, turnaukset ja kesäsarjat. Mukaan mahtuu jokelalaiset ja lähialueen pojat! Tervetuloa!

Aatu kirjoitti: 30.8 buffaan kaivataan uusia vapaaehtoisia. Kuutin äiti on lupautunut tähän vuoroon, vielä tarvitaan 3 vanhempaa avuksi. Kaisa ja Jaana olivat alunperin lupautuneet tähän vuoroon, mutta tekivät vuoronsa jo tänään, joten lisää vanhempia kaivataan tähän tärkeään ja mukavaan hommaan. Lilli (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela
Pojat
35

FC JokeLadies Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan naisten harrastejalkapallojoukkue aloitti toukokuussa 2009. Tällä hetkellä mukana on noin 30 innokasta futaajatarta. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa ja pelaamme ystävyysotteluita lähikuntien vastaavien joukkueiden kanssa. Päätavoitteet hauskanpito ja kunnon kohotus :)

Taru kirjoitti: Tsau, Nyt syys- ja lokakuun treenivuorot lisätty Nimenhuutoon tapahtumiksi Jokelan tekonurmen varauskalenterin mukaisesti. Näissä taphtumissa ei ole otettu vielä huomioon tulevia pelejä tekiksellä, joten toivomme aktiivisuutta kaikilta infota jos on tiedossa pelejä meidän treenivuoroille. Yhteist... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
29

JoKi T06-07 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tytöt 06-07 joukkueen sivut.

Pihla kirjoitti: Pihla tarvis kyydin peliin ja takasin... (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
45

JokiP0203 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan 2002-2003 syntyneiden poikien joukkue.

Jani kirjoitti: Jake tarvitsee myös kyydin. Menen suoraan töistä Porvooseen. (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
68

Joki P0405 Nimenhuuto.com

Jalkapalloa 2004-2005 syntyneille pojille Jokelassa. Ringissä tällä hetkellä n. 40 pelaajaa!

Ahti kirjoitti: black joukkueen pelaajat ilmottautukaa ajoissa peleihin ,helpottaisi joukkueen nimeämistä kun olisi tiedossa käytössä olevat pelaajat.Myös harkkoihin osallistuminen viime aikoina ollut vaisua, paikalla yleensä 5-8 poikaa.Harkkojen vetäminen/suunnittelu näin pienelle ryhmälle aika haastavaa. (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Ei asetettu
46

JoKi P07-08 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan pojat 2007 ja 2008 syntyneiden joukkue.

Jonny kirjoitti: Nimetyt pelaajat laitettu IN. Jos et pääse käy siirtämässä OUT. Saadaan ajoissa pyytää lisäpelaajia. Tämä ensimmäinen 8vastaan8 harkkapeli puolikentällä. (16 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
29

JoKi T08-09 Nimenhuuto.com

JoKi T08-09 joukkue on perustettu syksyllä 2015. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa (Ti ja Su), pelaamme keväällä ja syksyllä Jokelassa Kyläliigaa. syksyllä karuselliturnaus Mukaan rohkeasti kaikki 2008 ja 2009 syntyneet Jokelalaiset ja lähialueen tytöt!

Elvi kirjoitti: Hei, Elvi kipeänä, ei pääse torstain treeneihin, mutta toivottavasti sunnuntain. terv m (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
15

JoKiT0405 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tyttöjoukkue 2004 ja 2005 syntyneille tytöille.

Essi kirjoitti: Tänään lauantaina, Lohjalla olleet pelaajat, tarkistaisitko, kenellä on vaihtunut Jokin tuulitakki Essin kanssa! Essin takissa lukee niskalapussa nimi! Nyt meillä on jonkun muun takki. 152 cm. Vaihdetaan harkoissa tms..... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
31

JoKiTB18 Nimenhuuto.com

JoKi TB18

Joukkue etsii pelaajia

Kimmo kirjoitti: Moi Tarvitseeko kukaan pelisortseja olisi ylimääräiset kahdet S ja yhdet M kokoset, jos ei tarvetta ole niin palautan ne Puhokselle ens viikolla. a17eur/kpl…ilmoitelkaa..t. Kimmo (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
25

JoKi P99 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Pojat siirtyneet pelaamaan B-poikiin edelleen Jokelassa

DENIS kirjoitti: Niko N laita tekstarilla tilinumero niin maksan Deniksen nappikset. 040-7681397 Pete (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
27

JoKi 06 Nimenhuuto.com

Elisa kirjoitti: Sunnuntaita kaikille! Tiedostoihin on nyt lisätty viimeisin versio työvuoroista ensi viikon turnaukseen. Siellä olisi vielä jollekin innokkaalle hommia tarjolla sunnuntaille klo 15.00 alkaen! :) Osan 31.7. jälkeen ilmoittautuneiden toiveita en pystynyt toteuttamaan koska täytimme listan "nopeet s... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
38

JoKi T02-03 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Hyvää alkanutta kesälomaa! Kesä-,heinä- ja elokuussa siis treenit tekiksellä maanantaisin klo 17-18.30 (omat, puolikas kenttä) ja keskiviikkoisin klo 18.30-20 yhdessä akatemia/T04 kanssa (koko kenttä). Huomiset 6.6 treenit kuitenkin peruttu stadi-cup viikon takia. Pelejä oli tänään Espoossa ja ti... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
25

Jokelan Kisa M1 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa. Joukkueeseen on luotu muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa joukkueen tiedot managerin omalla sivulla, sen jälkeen voit helposti lisätä uusia pelaajia, sekä tutustua palveluun muutenkin paremmin. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jokela
Miehet
34

JoKi yj B-tytöt Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tänään su 26.10. ei ole treenejä. Seuraava tapahtuma päättäjäiset. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
14

RaKe-JoKi T02 Akatemia Nimenhuuto.com

Kirsi kirjoitti: Perutaan huomiset treenit kuormituksen ja sairastamisen takia. (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Rajamäki/Jokela
Tytöt
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.