Jalkapallo Jokela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jokela ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, streethockey, urheilu, palokunta, jääkiekko, lentopallo, sähly ja sähläys.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jokela

Jalkapallo - Jokela

JoKi P01 Nimenhuuto.com

Jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulevana kautena Opel-liigaan (haastajat, kuten viime kaudellakin. Pelipäivä on aina tiistaisin ja ne pelataan pääsääntöisesti Keski-Uudenmaan alueella. http://opelliiga.sporttisaitti.com/ikaluokat/01_e11/joukkueet/ Mukaan mahtuu vielä hyvin pelaamaan - tällä hetkellä mukana on noin kymmenkunta poikaa. Kantavana teemana on liikunnan riemu hienon jalkaharrastuksen lomassa. Asioita ei oteta liian vakavasti, mutta kuitenkin sillä periaatteella, että jalkapallotaidot kehittyvät ja jokainen pääsee pelaamaan. Ota yhteyttä Tuomoon (p. 040-9022 097), jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan. Aloittaa voi vaikka käymällä tutustumassa joukkueen harjoituksissa.

Joukkue etsii pelaajia: Jokelan Kisa - jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulev...

Tuomo kirjoitti: Kevään viimeinen futiskerho pidetään 26.4. Kolsassa klo 18-19. Pelataan vaihteeksi säbää eli ottakaa mailat mukaan! T. Tuomo (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
16

FC JokeLadies Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan naisten harrastejalkapallojoukkue aloitti toukokuussa 2009. Tällä hetkellä mukana on noin 30 innokasta futaajatarta. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa ja pelaamme ystävyysotteluita lähikuntien vastaavien joukkueiden kanssa. Päätavoitteet hauskanpito ja kunnon kohotus :)

Katja kirjoitti: Mulle ei sovi 28.3, Sorry! (11 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
30

Joki M6 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan miesten 6- divari joukkue

Jari kirjoitti: Kauden 2015 joukkue - uusia pelaajia tullut Järvenpäästä 4-5 mukaan ja vanhoista suuri osa jatkaa? Ilmoita minulle oletko jälleen mukana 2015 pelikaudella. Myös pelaajat jotka ei ollut viime kaudella mutta on jakelussa, oletteko nyt mukana? Oikein hyvää ja Rauhallista Joulua! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela
Miehet
33

JokiP0203 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan 2002-2003 syntyneiden poikien joukkue.

Jesse kirjoitti: Hei. Minulla olisi kahviovuoro perjantaina. Silloin on kaksi poikien peliä, mutta onko tietoa onko silloin muita pelejä, eli minkä välisenä aikana kahvio pidetään? Tanja, Jessen äiti (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
48

JoKiTB18 Nimenhuuto.com

JoKi TB18

Joukkue etsii pelaajia

Kimmo kirjoitti: Moi Tarvitseeko kukaan pelisortseja olisi ylimääräiset kahdet S ja yhdet M kokoset, jos ei tarvetta ole niin palautan ne Puhokselle ens viikolla. a17eur/kpl…ilmoitelkaa..t. Kimmo (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
28

JoKi T06-07 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tytöt 06-07 joukkueen sivut.

Johanna kirjoitti: HUOMIO! Vanhemmat tervetuloa mukaan näihin harjoituksiin. Pidämme lapset vs.vanhemmat pelin!:) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
29

JoKiT0405 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tyttöjoukkue 2004 ja 2005 syntyneille tytöille.

Ari kirjoitti: KIIREELLINEN VIESTI TÄMÄN PÄIVÄN HARJOITUKSET PERUSTTU KELIOLOSUHTEIDEN JOHDOSTA T: Ari (20 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
32

Joki P0405 Nimenhuuto.com

Jalkapalloa 2004-2005 syntyneille pojille Jokelassa. Ringissä tällä hetkellä n. 40 pelaajaa!

Aslak kirjoitti: Vanhempainillassa oli puhetta että jos 04 taitokoulussa on tilaa niin 05 voivat osallistua myös.. mikä tämä pelaajamäärä oli, että 05 voi ilmoittautua mukaan, alle 15? (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Ei asetettu
46

JoKi P07-08 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan pojat 2007 ja 2008 syntyneiden joukkue.

Aapo kirjoitti: Hei tytöillä oli pikkujoulut kisan majalla nyyttärimeiningillä. Onko pojilla pikkujouluja? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
28

JoKi P99 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Pojat siirtyneet pelaamaan B-poikiin edelleen Jokelassa

DENIS kirjoitti: Niko N laita tekstarilla tilinumero niin maksan Deniksen nappikset. 040-7681397 Pete (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
27

JoKi T02-03 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Mustat ja punaiset pelipaidat mukaan tänään T04 (03) peleihin. t: Jari (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
31

Joki 06 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Viikonlopun turnaukseen joukkueet on muutettu. Mustissa pelaa Miro,Roope T,Elias,Ahti,Roope,Robin,Karri,Niklas. Punaisissa pelaa Markus,Ville,Eeli,Jaakko,Rasmus,Axu,Niko. Joukkueet on tehty kaikista mukaan ilmoittautuneista pelaajista. Pelaamaan mahtuu mukaan ,vaikkei vielä olisi ilmoittautunut.O... (23 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
28

JoKi yj B-tytöt Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tänään su 26.10. ei ole treenejä. Seuraava tapahtuma päättäjäiset. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
16

Jokelan Kisa M1 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa. Joukkueeseen on luotu muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa joukkueen tiedot managerin omalla sivulla, sen jälkeen voit helposti lisätä uusia pelaajia, sekä tutustua palveluun muutenkin paremmin. (11 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Jokela
Miehet
30

RaKe-JoKi T02 Akatemia Nimenhuuto.com

Kirsi kirjoitti: RaKen palkintogaalan kuvat löytyvät linkistä http://1drv.ms/15CH6WN. Onnittelut Pepille ja Janicalle vuoden tsemppari- ja vuoden pelaaja -palkinnoista sekä kaikille taitokilpailumitalien saajille unohtamatta Oonan mielettömän hienoja suomen ennätystä pujottelussa, Uudenmaan piirin kultaa ja SM-ho... (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Rajamäki/Jokela
Tytöt
27

Sporttiseura2012 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Moi.. olisko viikonloppuna harkkaajia? Sissitreeni tai tuusulanjärven ympärijuoksu? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Urheilu, Jalkapallo, Streethockey, Koripallo ja Lentopallo
Jokela
Ei asetettu
9

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.