Jalkapallo Jokela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jokela ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, jääkiekko, palokunta, urheilu, streethockey, lentopallo, sähly ja sähläys.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jokela

Jalkapallo - Jokela

JoKi P01 Nimenhuuto.com

Jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulevana kautena Opel-liigaan (haastajat, kuten viime kaudellakin. Pelipäivä on aina tiistaisin ja ne pelataan pääsääntöisesti Keski-Uudenmaan alueella. http://opelliiga.sporttisaitti.com/ikaluokat/01_e11/joukkueet/ Mukaan mahtuu vielä hyvin pelaamaan - tällä hetkellä mukana on noin kymmenkunta poikaa. Kantavana teemana on liikunnan riemu hienon jalkaharrastuksen lomassa. Asioita ei oteta liian vakavasti, mutta kuitenkin sillä periaatteella, että jalkapallotaidot kehittyvät ja jokainen pääsee pelaamaan. Ota yhteyttä Tuomoon (p. 040-9022 097), jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan. Aloittaa voi vaikka käymällä tutustumassa joukkueen harjoituksissa.

Joukkue etsii pelaajia: Jokelan Kisa - jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulev...

Tuomo kirjoitti: Kevään viimeinen futiskerho pidetään 26.4. Kolsassa klo 18-19. Pelataan vaihteeksi säbää eli ottakaa mailat mukaan! T. Tuomo (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
16

FC JokeLadies Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan naisten harrastejalkapallojoukkue aloitti toukokuussa 2009. Tällä hetkellä mukana on noin 30 innokasta futaajatarta. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa ja pelaamme ystävyysotteluita lähikuntien vastaavien joukkueiden kanssa. Päätavoitteet hauskanpito ja kunnon kohotus :)

Niina kirjoitti: Jos saatais kymmenkunta in,niin voitais pelata vaikka sählyä?? Muuten normi lihaskuntotreenit. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
30

JokiP0203 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan 2002-2003 syntyneiden poikien joukkue.

Willem kirjoitti: Willem flunssassa. Terv. Ilona (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
47

JoKi P07-08 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan pojat 2007 ja 2008 syntyneiden joukkue.

Julian kirjoitti: Sairaana (17 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
30

JoKiT0405 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tyttöjoukkue 2004 ja 2005 syntyneille tytöille.

Ari kirjoitti: Huomiset treenit peruttu. Treenit olisivat olleet hiekkakentällä ja se on sateen johdosta huonossa kunnossa. T: Ari (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
27

JoKiTB18 Nimenhuuto.com

JoKi TB18

Joukkue etsii pelaajia

Kimmo kirjoitti: Moi Tarvitseeko kukaan pelisortseja olisi ylimääräiset kahdet S ja yhdet M kokoset, jos ei tarvetta ole niin palautan ne Puhokselle ens viikolla. a17eur/kpl…ilmoitelkaa..t. Kimmo (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
24

JoKi T06-07 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tytöt 06-07 joukkueen sivut.

Henna kirjoitti: Huom! Tulkaa ajoissa,niin saadaan porukka kokoon. Asuna peliasu;punanen pelipaita,shortsit ja punaiset sukat (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
25

Joki P0405 Nimenhuuto.com

Jalkapalloa 2004-2005 syntyneille pojille Jokelassa. Ringissä tällä hetkellä n. 40 pelaajaa!

Janne kirjoitti: Janne pakannut torstaina Lepolan koulun Pukkarista omien kamojen lisäksi jonkun Joki pelaajan pelishortsit.Perjantaina oli kysellyt oman luokan pelikavereiltaan,mutta omistajaa ei löytynyt.Voi olla,että ovat jääneet jo aikaisemmin joltain muulta pukkariin.Puuttuuko joltain 04 shortsit?Jos ei omis... (11 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Ei asetettu
47

Joki M6 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan miesten 6- divari joukkue

Jami kirjoitti: Olen mukana aamupäivän (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Miehet
34

JoKi P99 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Pojat siirtyneet pelaamaan B-poikiin edelleen Jokelassa

DENIS kirjoitti: Niko N laita tekstarilla tilinumero niin maksan Deniksen nappikset. 040-7681397 Pete (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
27

JoKi T02-03 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Ilmoittauduthan kaikkiin harkkapeleihin huhtikuussa, pelit 12.4., 18.4. ja 25.4. Su 12.4. on peräkkäin kaksi peliä, ilmoittauduthan molempiin, valmentaja ilmoittaa sitten peliryhmät eli kummassa pelissä kukin pelaa. (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
30

Joki 06 Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Jaakko on ollut koko viikon kuumeessa. Lauantain turnaus jää valitettavasti väliin. -Petri- (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
28

JoKi yj B-tytöt Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tänään su 26.10. ei ole treenejä. Seuraava tapahtuma päättäjäiset. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
16

Jokelan Kisa M1 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa. Joukkueeseen on luotu muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa joukkueen tiedot managerin omalla sivulla, sen jälkeen voit helposti lisätä uusia pelaajia, sekä tutustua palveluun muutenkin paremmin. (Vuosi sitten)

Jalkapallo
Jokela
Miehet
29

RaKe-JoKi T02 Akatemia Nimenhuuto.com

Kaisa kirjoitti: Hei, viimeinen mahdollisuus valita itse oman turnauksen työvuoro! Kevät Cup -turnaus pelataan viikon kuluttua la 28.-su 29.3.2015. Varaa nyt työvuoro ja leipominen: http://1drv.ms/1aUrPnj. Huomenna klo 15.00 jälkeen jojot jakavat työvuorot kaikille vanhemmille, jotta saadaan turnausjärjestelyt et... (11 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Rajamäki/Jokela
Tytöt
27

Sporttiseura2012 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Moi.. olisko viikonloppuna harkkaajia? Sissitreeni tai tuusulanjärven ympärijuoksu? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Urheilu, Jalkapallo, Streethockey, Koripallo ja Lentopallo
Jokela
Ei asetettu
9

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.