Jalkapallo Jokela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jokela ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, streethockey, urheilu, palokunta, jääkiekko, lentopallo, sähly ja sähläys.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jokela

Jalkapallo - Jokela

JoKi P01 Nimenhuuto.com

Jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulevana kautena Opel-liigaan (haastajat, kuten viime kaudellakin. Pelipäivä on aina tiistaisin ja ne pelataan pääsääntöisesti Keski-Uudenmaan alueella. http://opelliiga.sporttisaitti.com/ikaluokat/01_e11/joukkueet/ Mukaan mahtuu vielä hyvin pelaamaan - tällä hetkellä mukana on noin kymmenkunta poikaa. Kantavana teemana on liikunnan riemu hienon jalkaharrastuksen lomassa. Asioita ei oteta liian vakavasti, mutta kuitenkin sillä periaatteella, että jalkapallotaidot kehittyvät ja jokainen pääsee pelaamaan. Ota yhteyttä Tuomoon (p. 040-9022 097), jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan. Aloittaa voi vaikka käymällä tutustumassa joukkueen harjoituksissa.

Joukkue etsii pelaajia: Jokelan Kisa - jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulev...

Tuomo kirjoitti: Kevään viimeinen futiskerho pidetään 26.4. Kolsassa klo 18-19. Pelataan vaihteeksi säbää eli ottakaa mailat mukaan! T. Tuomo (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
16

FC JokeLadies Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan naisten harrastejalkapallojoukkue aloitti toukokuussa 2009. Tällä hetkellä mukana on noin 30 innokasta futaajatarta. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa ja pelaamme ystävyysotteluita lähikuntien vastaavien joukkueiden kanssa. Päätavoitteet hauskanpito ja kunnon kohotus :)

Maria kirjoitti: Hellou Ladies ja Seppo! Tämä neiti on saanut selkänsä siihen kuntoon että ainakin loppuvuosi menee toipuessa. Koitamme palata ensi vuoden alussa kentille. Oikein rauhallista joulua kaikille ja hyvää uutta vuotta!!! (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
30

Joki P0405 Nimenhuuto.com

Jalkapalloa 2004-2005 syntyneille pojille Jokelassa. Ringissä tällä hetkellä n. 40 pelaajaa!

Kari kirjoitti: P05 treenipeli 20.12. peruttu - ei riittävästi pelaajia. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Ei asetettu
45

JokiP0203 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan 2002-2003 syntyneiden poikien joukkue.

Jesse kirjoitti: Hei. Minulla olisi kahviovuoro perjantaina. Silloin on kaksi poikien peliä, mutta onko tietoa onko silloin muita pelejä, eli minkä välisenä aikana kahvio pidetään? Tanja, Jessen äiti (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
49

JoKiTB18 Nimenhuuto.com

JoKi TB18

Joukkue etsii pelaajia

Heidi kirjoitti: Joukkueen tilinumero unohtui viestistäni, tässäpä vihdoinkin: FI31 5062 1720 0310 89 (OKOYFIHH) (21 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
29

JoKiT0405 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tyttöjoukkue 2004 ja 2005 syntyneille tytöille.

Evi kirjoitti: Säärisuojat 120-140cm(koko viisi) "mitre" ja puma nappikset, mustat koko 34, yhteensä 5eur. (25 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
32

JoKi T06-07 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tytöt 06-07 joukkueen sivut.

Johanna kirjoitti: HUOMIO! Vanhemmat tervetuloa mukaan näihin harjoituksiin. Pidämme lapset vs.vanhemmat pelin!:) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
26

JoKi P07-08 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan pojat 2007 ja 2008 syntyneiden joukkue.

Aapo kirjoitti: Hei tytöillä oli pikkujoulut kisan majalla nyyttärimeiningillä. Onko pojilla pikkujouluja? (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
29

Joki M6 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan miesten 6- divari joukkue

Jeremias kirjoitti: Vikassa matsissa viis viikkoa sitten tullut puujalka ei oo vielä täysin parantunut, enkä sillä palloa uskalla potkasta, mut ehkä tässä hölkkälenkkiä vois vähitellen yrittää, josko sitten kentällekin pääsis taas jossain vaiheessa. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jokela
Miehet
29

JoKi P99 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut jalkapallosta asut lähellä Jokelaa ja olet syntynyt 199...

DENIS kirjoitti: Niko N laita tekstarilla tilinumero niin maksan Deniksen nappikset. 040-7681397 Pete (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
26

Joki 06 Nimenhuuto.com

Miro kirjoitti: Moi! Onko tänään Miron mahdollista päästä McDonaldsista keilahallille jonkun kyydissä? Ehdimme kyllä hakea hallilta pois klo 19 kun keilaus loppuu ,mutta välikyyti tuottaa hieman päänvaivaa.. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
28

JoKi T02-03 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Loputkin varusteet jaossa ke 3.12 klo 20.00! Ota kuitti mukaan, jos et ole sitä vielä näyttänyt, niin saat vieraspelipaidan ja mahdolliset muut elokuussa tilaamasi varusteet mukaasi. (16 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
34

JoKi yj B-tytöt Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tänään su 26.10. ei ole treenejä. Seuraava tapahtuma päättäjäiset. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
16

Jokelan Kisa M1 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa. Joukkueeseen on luotu muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa joukkueen tiedot managerin omalla sivulla, sen jälkeen voit helposti lisätä uusia pelaajia, sekä tutustua palveluun muutenkin paremmin. (9 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Jokela
Miehet
30

RaKe-JoKi T02 Akatemia Nimenhuuto.com

Kirsi kirjoitti: Vapautus koulutyöstä lupalappu kykykoulutapahtumaa varten löytyy kuvat ja materiaalit alavalikon alta. (14 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Rajamäki/Jokela
Tytöt
29

Sporttiseura2012 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Moi.. olisko viikonloppuna harkkaajia? Sissitreeni tai tuusulanjärven ympärijuoksu? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Urheilu, Jalkapallo, Streethockey, Koripallo ja Lentopallo
Jokela
Ei asetettu
9

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.