Jalkapallo Jokela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jokela ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 16 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, palokunta, urheilu, streethockey, lentopallo, sähly ja sähläys.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jokela

Jalkapallo - Jokela

JoKi P01 Nimenhuuto.com

Jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulevana kautena Opel-liigaan (haastajat, kuten viime kaudellakin. Pelipäivä on aina tiistaisin ja ne pelataan pääsääntöisesti Keski-Uudenmaan alueella. http://opelliiga.sporttisaitti.com/ikaluokat/01_e11/joukkueet/ Mukaan mahtuu vielä hyvin pelaamaan - tällä hetkellä mukana on noin kymmenkunta poikaa. Kantavana teemana on liikunnan riemu hienon jalkaharrastuksen lomassa. Asioita ei oteta liian vakavasti, mutta kuitenkin sillä periaatteella, että jalkapallotaidot kehittyvät ja jokainen pääsee pelaamaan. Ota yhteyttä Tuomoon (p. 040-9022 097), jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan. Aloittaa voi vaikka käymällä tutustumassa joukkueen harjoituksissa.

Joukkue etsii pelaajia: Jokelan Kisa - jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulev...

Tuomo kirjoitti: Kevään viimeinen futiskerho pidetään 26.4. Kolsassa klo 18-19. Pelataan vaihteeksi säbää eli ottakaa mailat mukaan! T. Tuomo (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
16

FC JokeLadies Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan naisten harrastejalkapallojoukkue aloitti toukokuussa 2009. Tällä hetkellä mukana on noin 30 innokasta futaajatarta. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa ja pelaamme ystävyysotteluita lähikuntien vastaavien joukkueiden kanssa. Päätavoitteet hauskanpito ja kunnon kohotus :)

Niina kirjoitti: HUOM,HUOM!!!! Tekiksellä on T-02 turnaus, joka kestää 17 asti!! Voi olla ettei heti 17 ole kentät vapaana?? Eli sopikaa pidetäänkö tunnin (tai vajaa) treenit. Minulla olikin kalenterissa ylhäällä tuo turnaus,mutta kaikkea en ulkoa muista joten unohdin Tarulle siitä sanoa kun juttelimme lokakuun v... (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
28

Joki P0405 Nimenhuuto.com

Jalkapalloa 2004-2005 syntyneille pojille Jokelassa. Ringissä tällä hetkellä n. 40 pelaajaa!

Kari kirjoitti: Hellurei, Kausi alkaa olemaan paketissa, ja uutta pukkaa heti perään. Harkkavuorot, tosin vielä alustavat tulevat olemaan 1.-11. - 31.5. seuraavat: Ma 18-19:30 Ke 17-18:30 To 17-18:30 Pidetään vanhempainilta marraskuun alkupuolella, tuolloin lienee selvillä tulevan kauden suunnitelmat. Syyslomavi... (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Ei asetettu
52

JoKiT0405 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tyttöjoukkue 2004 ja 2005 syntyneille tytöille.

Anni kirjoitti: Hei! Annilta murtui sormi eilen korispelissä. On pois treeneistä aikakin 3 viikkoa. yst t Ulla (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
30

JokiP0203 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan 2002-2003 syntyneiden poikien joukkue.

Tuukka kirjoitti: Hei! Jatkuvatko treenit kutenkin normaalisti aiemmin ilmoitetusta treenitauosta poiketen? Minna (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
61

JoKi P07-08 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan pojat 2007 ja 2008 syntyneiden joukkue.

Aapo kirjoitti: Ehditään paikalle noin klo 12.45. t. ErkkiP (12 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
36

JoKi T06-07 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tytöt 06-07 joukkueen sivut.

Aino kirjoitti: Aino ja Hilkka tarvitsisi kyydin (ja valvojan, niin pääsisin joogaani..) T. Ilona (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
40

Joki M6 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan miesten 6- divari joukkue

Jari kirjoitti: Paniikki! Jokelan Kisa on vuosittain järjestänyt liikenteenohjauksen Tour de Helsinki pyöräilytapahtumaan. Tänä vuonna se on Su 30.8. Nyt mulla puuttuu vielä 15 ohjaajaa. Mulla paniikki koska mun piti jo eilen ilmoittaa ohjaajat. Ohjaus helppoa, siinä menee noin 2.5h (riippuen risteyksestä, noin ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jokela
Miehet
26

JoKiTB18 Nimenhuuto.com

JoKi TB18

Joukkue etsii pelaajia

Kimmo kirjoitti: Moi Tarvitseeko kukaan pelisortseja olisi ylimääräiset kahdet S ja yhdet M kokoset, jos ei tarvetta ole niin palautan ne Puhokselle ens viikolla. a17eur/kpl…ilmoitelkaa..t. Kimmo (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
26

JoKi P99 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Pojat siirtyneet pelaamaan B-poikiin edelleen Jokelassa

DENIS kirjoitti: Niko N laita tekstarilla tilinumero niin maksan Deniksen nappikset. 040-7681397 Pete (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
27

JoKi 06 Nimenhuuto.com

Robin kirjoitti: Nyt en kyllä löydä harkkoja mistään. Onko niin, että tänään ja koko ensi viikolla ei harkkoja? Ekat, jotka mulla näkyy on 13.10? (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
32

JoKi T02-03 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: FC Espoon talvisarjan alkusarjan otteluohjelmat ovat ilmestyneet FC Espoon nettisivuille. Siellä pääsee katsomaan talvisarjan otteluaikoja ja sääntöjä sekä ottelupäivät. Joki tytöt on ilmoittautunut Espoon talvisarjaan peräti 5 joukkueella (T02, T03, T04 2 joukkuetta ja T05). Käy tsekkaamassa Fc ... (19 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
30

JoKi yj B-tytöt Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tänään su 26.10. ei ole treenejä. Seuraava tapahtuma päättäjäiset. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
15

Jokelan Kisa M1 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa. Joukkueeseen on luotu muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa joukkueen tiedot managerin omalla sivulla, sen jälkeen voit helposti lisätä uusia pelaajia, sekä tutustua palveluun muutenkin paremmin. (Yli vuosi sitten)

Jalkapallo
Jokela
Miehet
27

RaKe-JoKi T02 Akatemia Nimenhuuto.com

Juri kirjoitti: RaKella myynnissä talvea varten craft pelaajahanska: hanska on lämmin, ja siinä on Windstopper- ominaisuus kämmenen päällä. Se on ergonomisesti suunniteltu, minkä vuoksi hanska on napakka ja jämpti kädessä. Silikonivalmisteiset tartuntapinnat antavat loistavan pidon. Saatavilla olevat koot: XS, S... (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Rajamäki/Jokela
Tytöt
31

Sporttiseura2012 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Moi.. olisko viikonloppuna harkkaajia? Sissitreeni tai tuusulanjärven ympärijuoksu? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Urheilu, Jalkapallo, Streethockey, Koripallo ja Lentopallo
Jokela
Ei asetettu
9

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.