Jalkapallo Jokela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jokela ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, streethockey, urheilu, palokunta, jääkiekko, lentopallo, sähly ja sähläys.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jokela

Jalkapallo - Jokela

JoKi P01 Nimenhuuto.com

Jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulevana kautena Opel-liigaan (haastajat, kuten viime kaudellakin. Pelipäivä on aina tiistaisin ja ne pelataan pääsääntöisesti Keski-Uudenmaan alueella. http://opelliiga.sporttisaitti.com/ikaluokat/01_e11/joukkueet/ Mukaan mahtuu vielä hyvin pelaamaan - tällä hetkellä mukana on noin kymmenkunta poikaa. Kantavana teemana on liikunnan riemu hienon jalkaharrastuksen lomassa. Asioita ei oteta liian vakavasti, mutta kuitenkin sillä periaatteella, että jalkapallotaidot kehittyvät ja jokainen pääsee pelaamaan. Ota yhteyttä Tuomoon (p. 040-9022 097), jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan. Aloittaa voi vaikka käymällä tutustumassa joukkueen harjoituksissa.

Joukkue etsii pelaajia: Jokelan Kisa - jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulev...

Tuomo kirjoitti: Kevään viimeinen futiskerho pidetään 26.4. Kolsassa klo 18-19. Pelataan vaihteeksi säbää eli ottakaa mailat mukaan! T. Tuomo (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
16

FC JokeLadies Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan naisten harrastejalkapallojoukkue aloitti toukokuussa 2009. Tällä hetkellä mukana on noin 30 innokasta futaajatarta. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa ja pelaamme ystävyysotteluita lähikuntien vastaavien joukkueiden kanssa. Päätavoitteet hauskanpito ja kunnon kohotus :)

Maria kirjoitti: Hei vaan!! Minun osaltani treenit taitavat olla tästä lähtien hieman pienenmmällä kerroille,uudun työn takia. (17 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
32

JoKi P07-08 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan pojat 2007 ja 2008 syntyneiden joukkue.

Jari kirjoitti: Su 19.10 harkat PERUTTU. Valmentajat estyneet. (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
30

JokiP0203 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan 2002-2003 syntyneiden poikien joukkue.

Jesse kirjoitti: Hei. Minulla olisi kahviovuoro perjantaina. Silloin on kaksi poikien peliä, mutta onko tietoa onko silloin muita pelejä, eli minkä välisenä aikana kahvio pidetään? Tanja, Jessen äiti (2 kuukautta sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
48

JoKiTB18 Nimenhuuto.com

JoKi TB18

Jenna kirjoitti: JOUKKUEEN KAUDEN PÄÄTTÄRIT Soitin tänään Tallink Siljalle ja kyselin noita (vielä) varattavissa olevia ryhmämatkoja perjantaille (Helsinki-Tallinna-Helsinki). Joulukuulle ei näyttäny enää olevan vapaata, mutta tammikuussa sitten tilaa löytyisi seuraavilta päiviltä (kaikki perjantaina lähteviä lai... (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
28

JoKiT0405 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tyttöjoukkue 2004 ja 2005 syntyneille tytöille.

Reetta kirjoitti: Muistutuksena!!!! Viikonloppuna olisi tarjolla Äitien kesken mukavaa jutustelua ja tutustumista mökkeillen! Mökki sijaitsee lähellä eli Kellokoskella, joten kiva jos mahdollisimman moni pääsisi edes piipahtamaan. Mökille pääsee jo kello 14, mutta saapua saa ihan oman aikataulun mukaan. Muutenkaan... (11 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
34

JoKi T06-07 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tytöt 06-07 joukkueen sivut.

Johanna kirjoitti: HUOMIO! Vanhemmat tervetuloa mukaan näihin harjoituksiin. Pidämme lapset vs.vanhemmat pelin!:) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
25

Joki M6 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan miesten 6- divari joukkue

Jeremias kirjoitti: Vikassa matsissa viis viikkoa sitten tullut puujalka ei oo vielä täysin parantunut, enkä sillä palloa uskalla potkasta, mut ehkä tässä hölkkälenkkiä vois vähitellen yrittää, josko sitten kentällekin pääsis taas jossain vaiheessa. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Miehet
29

JoKi P99 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut jalkapallosta asut lähellä Jokelaa ja olet syntynyt 199...

DENIS kirjoitti: Niko N laita tekstarilla tilinumero niin maksan Deniksen nappikset. 040-7681397 Pete (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
26

JoKi yj B-tytöt Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tänään su 26.10. ei ole treenejä. Seuraava tapahtuma päättäjäiset. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
16

Joki 06 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Tänään SUNNUNTAINA 26.10 ei harkkoja. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
29

JoKi T02-03 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Tiedoksi, että treenimme pidetään jatkossakin keskiviikkona. Laitan tapahtumiin, kun saan vahvistuksen kellonajasta. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
36

Jokelan Kisa M1 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa. Joukkueeseen on luotu muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa joukkueen tiedot managerin omalla sivulla, sen jälkeen voit helposti lisätä uusia pelaajia, sekä tutustua palveluun muutenkin paremmin. (7 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Jokela
Miehet
30

RaKe-JoKi T02 Akatemia Nimenhuuto.com

Kirsi kirjoitti: Kykyryhmän harjoitusaika siirtynyt 15min eteenpäin 18:45-20:15 johtuen kenttävuoron tarkentumisesta. 15min alkulämpö kapteeniston vetämänä kentän laidalla, 1h kenttäaikaa ja 15min taas kentän laidalla. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Rajamäki/Jokela
Tytöt
25

Sporttiseura2012 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Moi.. olisko viikonloppuna harkkaajia? Sissitreeni tai tuusulanjärven ympärijuoksu? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Urheilu, Jalkapallo, Streethockey, Koripallo ja Lentopallo
Jokela
Ei asetettu
9

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.