Jalkapallo Jokela

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jokela ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: koripallo, salibandy, streethockey, urheilu, palokunta, jääkiekko, lentopallo, sähly ja sähläys.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jokela

Jalkapallo - Jokela

JoKi P01 Nimenhuuto.com

Jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulevana kautena Opel-liigaan (haastajat, kuten viime kaudellakin. Pelipäivä on aina tiistaisin ja ne pelataan pääsääntöisesti Keski-Uudenmaan alueella. http://opelliiga.sporttisaitti.com/ikaluokat/01_e11/joukkueet/ Mukaan mahtuu vielä hyvin pelaamaan - tällä hetkellä mukana on noin kymmenkunta poikaa. Kantavana teemana on liikunnan riemu hienon jalkaharrastuksen lomassa. Asioita ei oteta liian vakavasti, mutta kuitenkin sillä periaatteella, että jalkapallotaidot kehittyvät ja jokainen pääsee pelaamaan. Ota yhteyttä Tuomoon (p. 040-9022 097), jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan. Aloittaa voi vaikka käymällä tutustumassa joukkueen harjoituksissa.

Joukkue etsii pelaajia: Jokelan Kisa - jalkapallo P01 - kausi 2012 Pojat 01 -joukkue osallistuu tulev...

Tuomo kirjoitti: Kevään viimeinen futiskerho pidetään 26.4. Kolsassa klo 18-19. Pelataan vaihteeksi säbää eli ottakaa mailat mukaan! T. Tuomo (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
16

FC JokeLadies Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan naisten harrastejalkapallojoukkue aloitti toukokuussa 2009. Tällä hetkellä mukana on noin 30 innokasta futaajatarta. Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa ja pelaamme ystävyysotteluita lähikuntien vastaavien joukkueiden kanssa. Päätavoitteet hauskanpito ja kunnon kohotus :)

Anna kirjoitti: Näillä näkymin pääsen mukaa! :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
32

JokiP0203 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan 2002-2003 syntyneiden poikien joukkue.

Jesse kirjoitti: Hei. Minulla olisi kahviovuoro perjantaina. Silloin on kaksi poikien peliä, mutta onko tietoa onko silloin muita pelejä, eli minkä välisenä aikana kahvio pidetään? Tanja, Jessen äiti (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela, Tuusula
Pojat
49

JoKiTB18 Nimenhuuto.com

JoKi TB18

Jonna kirjoitti: Pääseekö huomenna jonkun kyydissä peliin?? (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Naiset
33

JoKi P07-08 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan pojat 2007 ja 2008 syntyneiden joukkue.

Jari kirjoitti: Moi P07-08 joukkueen vanhemmat, Seura on mukana Tour de Helsinki pyöräilytapahtumassa ohjaamassa pyöräilijöitä risteyksissä ja pysäyttämässä liikenteen. Joukkueet saavat tuosta 30€/hlö. Homma on pysäyttää liikenne pyöräilijöiden edestä (”tikkari” ja liivi tulevat), aikaa menee noin 2,5h. Välillä ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
27

JoKi T06-07 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tytöt 06-07 joukkueen sivut.

Johanna kirjoitti: Kyläliigan ohjelma löytyy täältä: file:///C:/Users/jossu/AppData/Local/Temp/Jokelan%20kyl%C3%A4liiga%20otteluohjelma%20P07-08%20jT06-07%20syksy%20%20%202014.pdf (13 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
23

Joki M6 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan miesten 6- divari joukkue

Ari kirjoitti: Moro, Jari vahvisti, että treenit tänään klo. 20.00 tekiksellä. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Miehet
32

JoKiT0405 Nimenhuuto.com

Jokelan Kisan tyttöjoukkue 2004 ja 2005 syntyneille tytöille.

Essi kirjoitti: Essi tarvitsisi kyydin la peleihin... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
36

JoKi P99 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut jalkapallosta asut lähellä Jokelaa ja olet syntynyt 199...

Artzi kirjoitti: 2 purkkia , dänks. t.AL (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
25

Joki 06 Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Iltaa arvon vanhemmat! Sieltä olisi taas tulossa muutama kotipeli opel-liigan merkeissä syyskuussa, päivät olisi tiistait 2.9, 9.9 ja 23.9. klo 18.00 Sinne siis tarvittaisiin taas myyjiä ja leipojia, 2-3/ilta. Tähän viestiin vastaamalla voi ilmoittautua, itse en ole valitettavasti käytettävissä m... (11 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
30

JoKi T02-03 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Pienellä talkoolla joukkueelle 150€. Jalkapallojaoksen järjestämä karuselliturnaus, jonka avulla osaltaan pystytään pitämään jalkapallojaoksen toimintamaksu alhaisena! Tässä jokaisen joukkueen tulee hoitaa yksi kahden tunnin vuoro, jossa tarvitaan yhteensä 5 henkilöä ja lisäksi pitää leipoa kaksi... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Tytöt
35

JoKi yj B-tytöt Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: No, niin palavereista vihdoinkin tultu kotiin ja koneen ääreen. Iitu laittoi WU ryhmään jo tiedon. Helsingin piirilitä tuli illalla tieto että Myllypuron nurmi on suljettu ja peliä ei voi pelata siellä. Heillä ei ole tarjota arki-illoiksi kuin hiekkakenttä ja kellonajoista ei ollut puhe. Vastusta... (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jokela
Ei asetettu
16

Jokelan Kisa M1 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa. Joukkueeseen on luotu muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Ensimmäiseksi kannattaa tarkistaa joukkueen tiedot managerin omalla sivulla, sen jälkeen voit helposti lisätä uusia pelaajia, sekä tutustua palveluun muutenkin paremmin. (5 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Jokela
Miehet
30

RaKe-JoKi T02 Akatemia Nimenhuuto.com

Kirsi kirjoitti: Huominen VJS peli peruttu, siirtyy uuteen ajankohtaan (ilmoitetaan kun saadaan sovittua). VJS:n jojo soitti, että he eivät saa joukkuetta kasaan muutaman loukkaantumisen ja flunssa-aallon takia. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Rajamäki/Jokela
Tytöt
29

Sporttiseura2012 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Moi.. olisko viikonloppuna harkkaajia? Sissitreeni tai tuusulanjärven ympärijuoksu? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Urheilu, Jalkapallo, Streethockey, Koripallo ja Lentopallo
Jokela
Ei asetettu
9

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.