Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 101 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, futsal, koripallo, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jyväskylä

Jalkapallo - Jyväskylä

Jyväskylän Nousu T 0102 Nimenhuuto.com

Nousun paras 01/02-tyttöjoukkue! Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa, pääasiassa Halssila-Jyskä-Huhtasuo alueella. Harjoituksissa opettelemme jalkapallon perusasioita leikkien, kilpailujen ja pienpelien kautta. Tämän lisäksi pelaamme mm. tyttöjen piirisarjaa ja seuran omaa turnausta Halssila cupia. Innokkaille harjoittelijoille on myös tarjolla seuran järjestämää taitokoulutoimintaa. Joukkueen vahvuus on tällä hetkellä 14 pelaajaa, uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen! Let's go Nousu, hei, hei, hei!!!!

Joukkue etsii pelaajia: Etsitkö Jyväskylän alueella jalkapallojoukkuetta 2001 tai 2002 syntyneelle ty...

Ilpo kirjoitti: Huomio! Jäähyväiskeilausta varten ja loppiaisen ratoksi varattu 3 rataa Hutungista maanantaina 6.1. klo 14. Joukkueen loput rahat n. 70 euroa saadaan käytettyä tähän ja omilla rahoilla voi halutessaan ostaa hiukopalaa keilaamisen jälkeen. Tulkaahan kaikki tytöt viettämään joukkueen päättäjäisiä j... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
15

Komeetat 2000 Nimenhuuto.com

Komeetat 2000-joukkue on perustettu 2008 ja on osallistunut toimintansa aikana Suomessa lukuisiin turnauksiin sekä Keski-Suomen piirisarjaan. Joukkueessa on monen tasoisia pelaajia ja kaikki ovat saaneet tasapuolisesti näyttää osaamistaan peleissä. Joukkue harjoittelee noin 2-6 kertaa viikossa. Joukkueemme pääsee harjoittelemaan hyvillä pelikentillä, koska Jyväskylän jalkapallo-olosuhteet ovat parantuneet hienoilla uusilla tekonurmikentillä.

Matti kirjoitti: 1. Minulla KCsta salista mukaan otettu Barcelonan pyyhe. 2. Tänään kaikki pojat harjoittelee yhdessä, koska ei ole järkeä pitää kahta eri harkkaa, kun poissaoloja on runsaasti. Harkkaaika klo 17.30-19.45. Harjoittelu rauhallista, teemana lihashuolto, liikkuvuus ja potkutaito. Ottakaa juomista muk... (Päivä sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
50

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Juha kirjoitti: Ilkalle olis taas häkkivuoroa tarjolla! (Päivä sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
28

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

Nelli kirjoitti: Tulee niin vähän ihmisiä etten taida lähteä nitkuttamaan täältä.. (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
33

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Toiminnan pääpaino on tällä hetkellä perusliikuntataitojen ja jalkapallon perustekniikoiden harjoittelussa. Toiminnassa korostuu vahvasti leikinomaisuus.

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
3

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Olemme perustamassa ensi kaudelle (2013) 6.div joukkuetta keski-suomen piirin...

Tuomas kirjoitti: jarppa tulossa maaliin. samalla 40v juhlistamista. (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Kaljottelu, Kaukalopallo, Futis, Sähly ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
93

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: Tikkakosken Tikassa on harrastajaryhmälle nimenhuuto.com-palvelu kaikenlaiselle liikuntatapahtumille. Löytyy nimenhuuto.com:sta Tikkakosken Tikka Aikuiset -ryhmänä. Siellä on mm. hölkkäporukan ilmoituksia ja miesten ringette harjoitukset. Tällä viikolla alkaa ns. keskiviikkohölkkä, lähtö Tikkakos... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
21

NOUSU T04 Nimenhuuto.com

Nousun vuonna 2004 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue. Tyttöjä joukkueessa on noin 15 ja kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa.

Joukkue etsii pelaajia: Oletko jalkapallosta kiinnostunut v. 2004 syntynyt tyttö Jyväskylän seudulta/...

Ilpo kirjoitti: Hei, kerätään kevään mittaan käytyjen turnausten ruokailumaksut, maksettava 14.7. mennessä joukkueen tilille FI11 1045 3500 8194 52: Pihla F. Kyläseppä 6,5e+Palokka 6e = 12,50e Ronja Kyläseppä 6,5+Palokka 6+ Huima 2x6 = 24,50e Inka Kyläseppä 6,5+Huima 6= 12,50e Sara Kyläseppä 6,5+Huima 6 + Tykkim... (16 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
23

JJK-00 Haastaja Nimenhuuto.com

Joukkueen kaikki tapahtumat löytyvät Nimenhuudosta. Harjoituksiin ja nimettyihin otteluihin ilmoittaudutaan laittamalla poika IN/OUT laatikkoon osallistumisen mukaan. Harjoitusaktiivisuutta seurataan ja tilastot saadaan suoraan Nimenhuudosta.

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
27

JJK 02 Red Nimenhuuto.com

JJK:n -02 ikäluokan haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Mikko kirjoitti: Tämän päivän treenit on peruttu. Minä (Mikko) sairastuin äkillisesti eikä muutkaan valmentajat pääse paikalle. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
30

Komeetat 2006 Nimenhuuto.com

Komeettojen 2006-syntyneiden ikäkausijoukkue. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ja siihen kuuluu yli 20 innokasta poikaa. Tavoitteenamme on kasvattaa esimerkillisesti käyttäytyviä urheilijoita ja taitavia jalkapalloilijoita.

Mikko kirjoitti: Vaaleansiniset pitkähihaiset pelipaidat kerätään logopainatukseen. Toimittakaa paidat pestynä reeneihin Mikolle, Tanjalle tai Marjolle 4.7. mennessä. Pelipaitoihin tulee seuran uuden sponsorin painatus. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
44

KaDy Nimenhuuto.com

Kampuksen Dynamo, tuttavallisemmin KaDy edustaa keskisuomalaista jalkapallo-osaamista.

Anttoni kirjoitti: 50/60 (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
40

JJK05juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2005 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Tero kirjoitti: Osoitteita viikonlopuksi Poriin: Majoitus Yyterin kylpylä, Sipintie 1, 28840 Pori. Pelikentät: Noormarkku: Finbyntie 1 b. Ruosniemi: Myyrynkuja 3. Ruokailu Cygnaeuksen ruokapalvelukeskus, Tasavallankatu 1, 28100 Pori. (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
53

Jypk00 Nimenhuuto.com

Jypk-00 joukkueen tavoitteena on tarjota kaikille motivoituneille, kilpaurheilusta kiinnostuneille, vuonna 2000 syntyneille, tytöille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa tavoitteellisesti, kuitenkin kohtuullisin kustannuksin.

Antti kirjoitti: http://www.resultcode.fi/sarjat/joukkue/jou_ottelut.php?piiri_id=100007&joukkue_id=124831&seura_id=100852&frm_alku=2014-03-09&frm_loppu=2014-09-29 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
31

JJK-03 Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n ikäluokan 2003 kilpajoukkue

Matias kirjoitti: Matiaksella on Alvarin sadetakki ja valkoinen pelipaita. Tuodaan kuivattuna tiistain peliin. Onko Matiaksen sadetakki Alvarilla ? Juha S. (24 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
27

Komeetat Miehet Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu Komeettojen A-junioreista, seuran valmentajista ja jalkapalloa mukavana harrastuksena pelaavista pelaajista.

Ossi kirjoitti: Tulen taas toiselle jaksolle mukaan (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
27

JJK04juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Benjamin kirjoitti: Moikka! Sattuikohan joku tänään (4.7.) epähuomiossa nappaamaan Vehka 2:lta Benjaminin collegepaidan, nro 49? :) (19 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
61

JJK-01 Nimenhuuto.com

Tervetuloa JJK -01 Kilpa1 Nimenhuutoon!

Aleksi kirjoitti: Moro! Aleksi ilmoitti lopettavansa pelaamisen kokonaan. Kiitoksia valmennukselle , vanhemmille ja ennen kaikkea mukaville pojille. Hyvää kesän jatkoa ja onnea kesän peleihin! Tommi Palviainen (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
25

JJK Cityketut Nimenhuuto.com

JJK Cityketut - jalkapalloa tosissaan, muttei vakavissaan. Pääasiallisena sarjana jalkapallon Keski-Suomen piirin Kutonen, talvella harjoitusmielessä futsalin Keski-Suomen piirin harrastesarja.

Aaron kirjoitti: Tuun suoraa Korpilahelle (15 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
37

Fc Potkupalloilijat Nimenhuuto.com

Lajit ovat kaikenlainen urheilu tai sinnepäin. Päälajit Jalkapallo ja Pesäpallo, pipolätkä...Keksikää lajeja ja tapahtumia.

Tommi kirjoitti: Katukorista! Oisko halua/intoa pelailla jonain iltana katukorista? Väh. 4 innokasta siis tarvittais. Kelit olisivat nyt kys. lajille suotuisat. (18 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo, Pesis ja Pipolätkä
Jyväskylä
Ei asetettu
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.