Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 109 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, futsal, kaukalopallo, koripallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jyväskylä

Jalkapallo - Jyväskylä

Komeetat 2000 Nimenhuuto.com

Komeetat 2000-joukkue on perustettu 2008 ja on osallistunut toimintansa aikana Suomessa lukuisiin turnauksiin sekä Keski-Suomen piirisarjaan. Joukkueessa on monen tasoisia pelaajia ja kaikki ovat saaneet tasapuolisesti näyttää osaamistaan peleissä. Joukkue harjoittelee noin 2-6 kertaa viikossa. Joukkueemme pääsee harjoittelemaan hyvillä pelikentillä, koska Jyväskylän jalkapallo-olosuhteet ovat parantuneet hienoilla uusilla tekonurmikentillä.

Pasi kirjoitti: Klo 18.15 tulen (13 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
47

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Toiminnan pääpaino on tällä hetkellä perusliikuntataitojen ja jalkapallon perustekniikoiden harjoittelussa. Toiminnassa korostuu vahvasti leikinomaisuus.

Eevi kirjoitti: Eilen treeneissä joitain jäi pinkki pallo Jyskän kentälle. Sitä voi tiedustella Unitedin valmentajalta, Tommi Korolaiselta. T. Leena (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
32

Komeetat 2006 Nimenhuuto.com

Komeettojen 2006 -syntyneiden ikäkausijoukkue, johon kuuluu jo 35 innokasta poikaa. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa. Tavoitteenamme on kasvattaa esimerkillisesti käyttäytyviä urheilijoita ja taitavia jalkapalloilijoita, joilla on kipinä lajiin ja hauskaa yhdessä! Jos haluat tulla mukaan joukkueeseemme, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan osoitteessa: komeetat2006@gmail.com

Jami kirjoitti: Saakohan varusteita huomenna tiistaina kentältä? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
46

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Pekka kirjoitti: Holaa, mikäs meidän vuorojen tilanne on? Milloin alkaa säbä/lätkä? Vai tehtiinkö me vielä mitään varauksia? (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
33

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

Mikko kirjoitti: Yritän keretä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
34

KaDy Nimenhuuto.com

Kampuksen Dynamo, tuttavallisemmin KaDy edustaa keskisuomalaista jalkapallo-osaamista.

Joukkue etsii pelaajia: Keski-Suomen 5. divarissa pelaava Kampuksen Dynamon joukkue etsii kesälle 201...

Jussi kirjoitti: Kohosen Hannu Noususta ehdotti tämän matsin siirtoa aiemmaksi (heillä on saunailta pelin jälkeen). Säykissä olisi kuulemma kenttä vapaa klo 17.30, ja hän ehdotti sitä. Lienee liian aikainen meille? Lämmöt jää aika lyhyeksi, jos porukalla on töitä pitkälle iltapäivään. Yritän muistaa kysyä maanant... (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
52

JJK 02 Red Nimenhuuto.com

JJK:n -02 ikäluokan haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Justus kirjoitti: Justus keskittyy treeneissä vielä tämän viikon salibandyn SM-karsintoihin (pojat pääs ekasta osasta jatkoturnaukseen, joka pelataan jossain päin Suomea heti ensi viikonloppuna). Ensi viikko mennään sitten jalkapallo edellä. Koitetaan löytää huomiselle kyyti säbäpelistä Huhtasuolle, niin pääsis ed... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
30

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Pasi kirjoitti: Jos tuo polvi ois armollinen... (16 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko, Kaukalopallo ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
88

JJK-00 Haastaja Nimenhuuto.com

Joukkueen kaikki tapahtumat löytyvät Nimenhuudosta. Harjoituksiin ja nimettyihin otteluihin ilmoittaudutaan laittamalla poika IN/OUT laatikkoon osallistumisen mukaan. Harjoitusaktiivisuutta seurataan ja tilastot saadaan suoraan Nimenhuudosta.

Antti kirjoitti: löytyykö kenenkään laukusta mun copa mundia? (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
33

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: Uuraisten jalkapalloturnaukseen lähtö tänään kello 17 Tikkakosken jäähallin parkkipaikalta. Pyytäkää kaverit mukaan, jotta saadaan joukkue kasaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
24

Descom Nimenhuuto.com

Descomin Jyväskylän liikuntavuorot. Mukaan mahtuu hyvin. Eli myös kaverivahvistukset ovat tervetulleita.

Perttu kirjoitti: Summer games are over. Winter floorball events added. Welcome everyone. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Sähly, Jalkapallo, Futsal ja Sulkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
95

Komeetat Miehet Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu jalkapalloa aktiivisesti harrastuksena pelaavista pelaajista, Komeettojen A-junioreista ja seuran valmentajista.

Joona kirjoitti: Tänään treeneissä katson kunnon, pystynkö pelaamaan torstaina. Nyt on vähän flunssanen olo, joten katsellaan. (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
35

Blackbird Nimenhuuto.com

III div. Jalkapalloseura Jyväskylästä

Petteri kirjoitti: Vähän myöhäs pääsen töist klo 19:30. (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
32

JJK05juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2005 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Jari kirjoitti: Lisäsin kuvat ja materiaalit kansioon joukkueen syksyä hahmottelevan kirjeen. Jos tuota lukiessa herää kysymyksiä tai jokin asia jää hämäräksi, niin kysykää. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
57

JJK04juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien kilpajoukkueen oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Tuomas kirjoitti: Iltaa! Toivoisin joukkueenjohdolta, että sovituista ja ilmoitetuista harjoitusajoista pidettäisiin kiinni. Varsinkin nyt, kun koulu on taas alkanut, olisi tärkeää voida etukäteen suunnitella päivän rytmi - niin pelaajan kuin muidenkin perheenjäsenten osalta. Meillä haasteena vielä aika pitkä koti... (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
46

JyPK-B16 Nimenhuuto.com

Jypk-B16 joukkue osallistuu kaudella 2015 B-tyttöjen ykkösdivisioonaan

Juha kirjoitti: Pelaajat lauantain pkku peliin; Julia,matte,Vilma,Henna r,Nina,jade,sara,Kaisa,Anni,Henna h, Liisa,Emilia,Riina,sohvi,Iida s,Iida r. (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
34

FC Märkäpää Nimenhuuto.com

''Pallo voi mennä ohi, mutta mies ei!''

Roope kirjoitti: Kiitos jätkille menneestä kaudesta :) ei jääty jumbo sijalle ja peli rupesi loppua kohden rullaamaan aivan mainiosti :) seuraava kautta odotellessa ;) (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
12

JJK-03 Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n ikäluokan 2003 edustusjoukkue

Teemu kirjoitti: Moikka! Tehdään varustetilausta, joten jos pelaaja tarvitsee uusia varusteita, laita tilausta minulle satukor@jippii.fi tai p. 0407545875. Varusteiden mallit säilyvät edelleen samoina, uutena tilataan Stadiumin mallistosta treenipipo. Hinta on 4,90 ja painatus päälle, uskoakseni painatus n. 3,80-... (19 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
34

JJK04 red Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Jarkko kirjoitti: Moi, 04 piirisarjan loppukauden pelit pelataan 9 pelaajan kokoonpanoilla, jotka valmennus nimeää peleihin viimeistään peliä edeltävänä päivänä. Laittakaa jäljellä oleviin piirisarjan peleihin hyvissä ajoin OUT, jos tiedätte että ette pääse paikalle. 9 pelaajalla saadaan luotua kaikin puolin laadu... (12 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
41

JJK -06 Nimenhuuto.com

JJK nolla kuus, joukkue tosi kova ja ihan uus !

Vesa kirjoitti: Moi! Muistutus: Kuukausimaksut pitää maksaa että saadaan hommaa pyöritettya. Myös aika paljon maksamatta turnausmaksuja, jokunen hotellimaksu (kun poika ollut yksin ja majoittunut joukkueen maksamassa huoneessa) ja harjoituspaitojakin maksamatta. Hoitakaa maksut tämän viikon aikana kuntoon omalta... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
50

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.