Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 111 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, futsal, koripallo, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jyväskylä

Jalkapallo - Jyväskylä

Jyväskylän Nousu T 0102 Nimenhuuto.com

Nousun paras 01/02-tyttöjoukkue! Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa, pääasiassa Halssila-Jyskä-Huhtasuo alueella. Harjoituksissa opettelemme jalkapallon perusasioita leikkien, kilpailujen ja pienpelien kautta. Tämän lisäksi pelaamme mm. tyttöjen piirisarjaa ja seuran omaa turnausta Halssila cupia. Innokkaille harjoittelijoille on myös tarjolla seuran järjestämää taitokoulutoimintaa. Joukkueen vahvuus on tällä hetkellä 14 pelaajaa, uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen! Let's go Nousu, hei, hei, hei!!!!

Joukkue etsii pelaajia: Etsitkö Jyväskylän alueella jalkapallojoukkuetta 2001 tai 2002 syntyneelle ty...

Ilpo kirjoitti: Huomio! Jäähyväiskeilausta varten ja loppiaisen ratoksi varattu 3 rataa Hutungista maanantaina 6.1. klo 14. Joukkueen loput rahat n. 70 euroa saadaan käytettyä tähän ja omilla rahoilla voi halutessaan ostaa hiukopalaa keilaamisen jälkeen. Tulkaahan kaikki tytöt viettämään joukkueen päättäjäisiä j... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
15

Komeetat 2000 Nimenhuuto.com

Komeetat 2000-joukkue on perustettu 2008 ja on osallistunut toimintansa aikana Suomessa lukuisiin turnauksiin sekä Keski-Suomen piirisarjaan. Joukkueessa on monen tasoisia pelaajia ja kaikki ovat saaneet tasapuolisesti näyttää osaamistaan peleissä. Joukkue harjoittelee noin 2-6 kertaa viikossa. Joukkueemme pääsee harjoittelemaan hyvillä pelikentillä, koska Jyväskylän jalkapallo-olosuhteet ovat parantuneet hienoilla uusilla tekonurmikentillä.

Lauri kirjoitti: Onko pelit vaan lauantaina vai onko pelejä myös sunnuntaina? (26 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
58

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Toiminnan pääpaino on tällä hetkellä perusliikuntataitojen ja jalkapallon perustekniikoiden harjoittelussa. Toiminnassa korostuu vahvasti leikinomaisuus.

Eevi kirjoitti: Korjasimme pelien jälkeen talteen oranssit törpöt Vehkalta. Minne toimitetaan? T. Leena (19 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
31

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

Tommi kirjoitti: Hei, ollaanko menossa tänään jos tulee vain 4 paikalle...? Ei viittis turhan takia Haapaniemeen asti lähteä, kun on paljon työhommia vielä tänään. Mites on? (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
34

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Heikki kirjoitti: Hyvä jätkät!! Nousujohteinen turnaus. Pelaajia oli hyvin paikalla. Kiitos osallistumisesta. Laittakaas pelin tulokset ja omat tehot alle jos muistatte. Ite taisin saaha 1+1. (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
33

Komeetat 2006 Nimenhuuto.com

Komeettojen 2006 -syntyneiden ikäkausijoukkue, johon kuuluu jo 35 innokasta poikaa. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa. Tavoitteenamme on kasvattaa esimerkillisesti käyttäytyviä urheilijoita ja taitavia jalkapalloilijoita, joilla on kipinä lajiin ja hauskaa yhdessä! Jos haluat tulla mukaan joukkueeseemme, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan osoitteessa: komeetat2006@gmail.com

Joonas kirjoitti: Moi, Joonas tarvitsee lainaksi pelipaidan torstain turnaukseen. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
47

KaDy Nimenhuuto.com

Kampuksen Dynamo, tuttavallisemmin KaDy edustaa keskisuomalaista jalkapallo-osaamista.

Joukkue etsii pelaajia: Keski-Suomen 5. divarissa pelaava Kampuksen Dynamon joukkue etsii kesälle 201...

Jussi kirjoitti: Huom! Paikka muuttunut: Vehkalampi ---> Viitaniemi (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
49

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: Miesten harrastejalkapallojoukkue Futarit pelaavat Tikkakosken urheilukentän yläkentällä sunnuntaisin. Vuoden 2015 toukokuussa peliaika on 19:30-21:00. (25 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
23

JJK-00 Haastaja Nimenhuuto.com

Joukkueen kaikki tapahtumat löytyvät Nimenhuudosta. Harjoituksiin ja nimettyihin otteluihin ilmoittaudutaan laittamalla poika IN/OUT laatikkoon osallistumisen mukaan. Harjoitusaktiivisuutta seurataan ja tilastot saadaan suoraan Nimenhuudosta.

Antti kirjoitti: löytyykö kenenkään laukusta mun copa mundia? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
32

JJK 02 Red Nimenhuuto.com

JJK:n -02 ikäluokan haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Mikko kirjoitti: Moi Vehkalammen halliprojektin jatkuva viivästyminen aiheuttaa tällä hetkellä harjoitusvuorojen suhteen aikamoista sählinkiä suuntaan ja toiseen, josta tänään jo saitte yhden esimerkin ja minä sähläsin toisen. Toivon teiltä kaikilta entistäkin aktiivisempaa ja tarkkaavaisempaa Nimenhuudon seuraam... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
36

JyPK-B16 Nimenhuuto.com

Jypk-B16 joukkue osallistuu kaudella 2015 B-tyttöjen ykkösdivisioonaan

Reijo kirjoitti: Terve Tässä tämänhetkinen talkoovelkalista (siis tekemättömät talkootunnit): Liisa Clark 29 Iida Fredrikson 20 Henna Honkonen 8,75 Riina Hult 6,5 Emilia Kauppinen 22 Inka Keteli 30 Matleena Koskinen 19,5 Nina Kumpu 9,5 Julia Kärkkäinen 32 Jade Poutiainen 35 Lotta Puolakka 35 Henna Rahkola 31,5 Ii... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
35

JJK-01 Nimenhuuto.com

Tervetuloa JJK -0 Nimenhuutoon!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Niinkuin jo kaikki tietävätkin Joni vaihtaa joukkuetta ja minä jäin jo pari viikkoa sitten pois -01 valmennuksesta. Kiitokset pojille ja vanhemmille menneestä kaudesta, oli hienoa olla mukana joukkueessa. Haluan toivottaa kaikille hyvää jatkoa jalkapallon parissa ja kentällä ja kentän laidalla nä... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
28

JJK04 red Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Wäinö kirjoitti: Muuramessa pelaa 27.5. Seuraavat henkilöt: Arttu Wäinö Aapo Jaakko Ukko Alex H Mikael Ha Matias Alex G (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
42

JJK04juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien kilpajoukkueen oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Hugo kirjoitti: Hei! Keskiviikkona ja torstaina harjoitusten aikana mahdollisuus sovittaa paitoja. Harjoituspaita ja pikeepaita, Stadiumin omat mallit, 9,90€/kpl. Pitkähihainen harjoituspaita "osavetoketjulla" (Nike), 34,90€/kpl. Ajatuksena olisi, ettei harjoitus- ja pikeepaitoihin painettaisi mitään kustannuste... (23 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
48

JJK05juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2005 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Lukas kirjoitti: Juuri, kun Lukas oli innolla rantautunut jalkapalloon, oikea käsi murtui välituntipelissä. Kipsi on 4 viikkoa, mutta katsotaan missä vaiheessa saa luvan juosta. (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
60

Komeetat Miehet Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu jalkapalloa aktiivisesti harrastuksena pelaavista pelaajista, Komeettojen A-junioreista ja seuran valmentajista.

Janne kirjoitti: Yövuoroa pukkaa (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
38

JJK -06 Nimenhuuto.com

JJK nolla kuus, joukkue tosi kova ja ihan uus !

Vesa kirjoitti: Moi! Muistakaa ilmoittautua tapahtumiin in tai out. Ainoastaan peleihin ei tarvitse ilmoittautua kuin niiden jotka nimetty mukaan. Mukaan nimetyt muistavat ilmoittautua. Kaikkiin muihin tapahtumiin pitäisi infota in tai out. Tämä helpottaa valmentajien työtä suuresti. 5.6. Virkistysiltaan myös il... (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
52

Komeetat03 Nimenhuuto.com

Joukkueen sähköpostiosoite: komeetat03@gmail.com

Juuso kirjoitti: Juusolta on kadoksissa Komeetta tuuli-/sadetakki. Jos jonkun kassista löytyy ylimääräinen tai on muuten korjautunut talteen niin olisi tarpeellinen. Niskalapussa on Juuson nimi. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
44

Blackbird Nimenhuuto.com

III div. Jalkapalloseura Jyväskylästä

Oula kirjoitti: Tuun klo 16 jälkeen (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
31

FC Märkäpää Nimenhuuto.com

''Pallo voi mennä ohi, mutta mies ei!''

sami kirjoitti: hyvä jätkät. pistetili avattu :) (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
11

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.