Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 104 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, futsal, koripallo, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jyväskylä

Jalkapallo - Jyväskylä

Jyväskylän Nousu T 0102 Nimenhuuto.com

Nousun paras 01/02-tyttöjoukkue! Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa, pääasiassa Halssila-Jyskä-Huhtasuo alueella. Harjoituksissa opettelemme jalkapallon perusasioita leikkien, kilpailujen ja pienpelien kautta. Tämän lisäksi pelaamme mm. tyttöjen piirisarjaa ja seuran omaa turnausta Halssila cupia. Innokkaille harjoittelijoille on myös tarjolla seuran järjestämää taitokoulutoimintaa. Joukkueen vahvuus on tällä hetkellä 14 pelaajaa, uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen! Let's go Nousu, hei, hei, hei!!!!

Joukkue etsii pelaajia: Etsitkö Jyväskylän alueella jalkapallojoukkuetta 2001 tai 2002 syntyneelle ty...

Ilpo kirjoitti: Huomio! Jäähyväiskeilausta varten ja loppiaisen ratoksi varattu 3 rataa Hutungista maanantaina 6.1. klo 14. Joukkueen loput rahat n. 70 euroa saadaan käytettyä tähän ja omilla rahoilla voi halutessaan ostaa hiukopalaa keilaamisen jälkeen. Tulkaahan kaikki tytöt viettämään joukkueen päättäjäisiä j... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
15

Komeetat 2000 Nimenhuuto.com

Komeetat 2000-joukkue on perustettu 2008 ja on osallistunut toimintansa aikana Suomessa lukuisiin turnauksiin sekä Keski-Suomen piirisarjaan. Joukkueessa on monen tasoisia pelaajia ja kaikki ovat saaneet tasapuolisesti näyttää osaamistaan peleissä. Joukkue harjoittelee noin 2-6 kertaa viikossa. Joukkueemme pääsee harjoittelemaan hyvillä pelikentillä, koska Jyväskylän jalkapallo-olosuhteet ovat parantuneet hienoilla uusilla tekonurmikentillä.

Lauri kirjoitti: kioskiin + äiti ja pellillinen mokkapaloja (21 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
51

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Toiminnan pääpaino on tällä hetkellä perusliikuntataitojen ja jalkapallon perustekniikoiden harjoittelussa. Toiminnassa korostuu vahvasti leikinomaisuus.

Hanna kirjoitti: Ilmoitin kaikki tytöt mukaan Hippoturnaukseen - jos oma pelaajasi ei syystä tai toisesta pääse mukaan, laitathan siitä pikimmiten viestiä! t. Hanna :) (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
25

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

janne kirjoitti: yövuoro kutsuu (8 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
34

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Juha kirjoitti: Ilkka tolppien väliin (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
28

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Olemme perustamassa ensi kaudelle (2013) 6.div joukkuetta keski-suomen piirin...

Lasse kirjoitti: Kyllä on kiva olla voittavassa tiimissä! Vuoden tärkein peli voitettu 3-0! (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Kaljottelu, Kaukalopallo, Futis, Sähly ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
95

NOUSU T04 Nimenhuuto.com

Nousun vuonna 2004 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue. Tyttöjä joukkueessa on noin 15 ja kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa.

Joukkue etsii pelaajia: Oletko jalkapallosta kiinnostunut v. 2004 syntynyt tyttö Jyväskylän seudulta/...

Aada kirjoitti: Saako joku napattua Aadan kyytiin? (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
23

JJK-00 Haastaja Nimenhuuto.com

Joukkueen kaikki tapahtumat löytyvät Nimenhuudosta. Harjoituksiin ja nimettyihin otteluihin ilmoittaudutaan laittamalla poika IN/OUT laatikkoon osallistumisen mukaan. Harjoitusaktiivisuutta seurataan ja tilastot saadaan suoraan Nimenhuudosta.

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
28

JJK 02 Red Nimenhuuto.com

JJK:n -02 ikäluokan haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Mikko kirjoitti: Tämän päivän treenit on peruttu. Minä (Mikko) sairastuin äkillisesti eikä muutkaan valmentajat pääse paikalle. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
30

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: Tikkakosken Tikassa on harrastajaryhmälle nimenhuuto.com-palvelu kaikenlaiselle liikuntatapahtumille. Löytyy nimenhuuto.com:sta Tikkakosken Tikka Aikuiset -ryhmänä. Siellä on mm. hölkkäporukan ilmoituksia ja miesten ringette harjoitukset. Tällä viikolla alkaa ns. keskiviikkohölkkä, lähtö Tikkakos... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
21

KaDy Nimenhuuto.com

Kampuksen Dynamo, tuttavallisemmin KaDy edustaa keskisuomalaista jalkapallo-osaamista.

Jari kirjoitti: pakko tykätä jannen syystä :) (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
41

Komeetat Miehet Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu Komeettojen A-junioreista, seuran valmentajista ja jalkapalloa mukavana harrastuksena pelaavista pelaajista.

Risto kirjoitti: Lisäsin Biltema-cupin talkoot tulevana viikonloppuna. Ainakin kenttien järjestelyihin tarvitaan muutama henkilö. Pelit alkaa aamuisin klo 8.30 ja kentät sitä ennen kuntoon. ONKO miesten joukkueesta halukkaita tuomarihommiin? Minulle tieto ennen torstaita. Turnauksen tulot jaetaan tehtyjen työtunt... (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
23

Jypk00 Nimenhuuto.com

Jypk-00 joukkueen tavoitteena on tarjota kaikille motivoituneille, kilpaurheilusta kiinnostuneille, vuonna 2000 syntyneille, tytöille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa tavoitteellisesti, kuitenkin kohtuullisin kustannuksin.

Antti kirjoitti: http://www.resultcode.fi/sarjat/joukkue/jou_ottelut.php?piiri_id=100007&joukkue_id=124831&seura_id=100852&frm_alku=2014-03-09&frm_loppu=2014-09-29 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
31

JJK04juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Tuomas kirjoitti: Hienoja kuvia hienosta pelistä! (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
58

Komeetat 2006 Nimenhuuto.com

Komeettojen 2006-syntyneiden ikäkausijoukkue. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ja siihen kuuluu yli 20 innokasta poikaa. Tavoitteenamme on kasvattaa esimerkillisesti käyttäytyviä urheilijoita ja taitavia jalkapalloilijoita.

Eewert kirjoitti: Teemu Ketelin tuulipuvuntakki meillä. Mitali taisi olla tuo Mikon repussa matkannut. kuletetaan takkia harkoissa mukana. (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
44

JJK05juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2005 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Tero kirjoitti: Jyväskylä Cupin valokuvat ovat saapuneet postissa. Osan jo jaoinkin tänään harkoissa. Minulta löytyy vielä Jasperin, Aukustin, Oliverin ja Tomaksen kuvat. Kuvaa ei saa antaa pojalle, vaan huoltajalle jonka on täytettävä lipuke jolla sitoutuu ottamaan kuvat katsottavaksi 20 päivän ajaksi. Siis ko.... (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
54

Jyväskylän Valtit Nimenhuuto.com

Jääurheiluseura Jyväskylän Valtit ry. Pelaa talvet kaukista ja kesät harrastaa jalkapalloa.

Ville kirjoitti: vanhaan malliin,maalivahtien ei tartte osallistua noihin finassijuttuihin... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Kaukalopallo ja Harrastefutis
Jyväskylä
Miehet
29

JJK04 red Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
1

JJK-01 Nimenhuuto.com

Tervetuloa JJK -01 Kilpa1 Nimenhuutoon!

Aleksi kirjoitti: Moro! Aleksi ilmoitti lopettavansa pelaamisen kokonaan. Kiitoksia valmennukselle , vanhemmille ja ennen kaikkea mukaville pojille. Hyvää kesän jatkoa ja onnea kesän peleihin! Tommi Palviainen (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
26

JJK-03 Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n ikäluokan 2003 kilpajoukkue

Teemu kirjoitti: Moi kaikki! Vielä varusteasiaa: eilen treeneissä jaetut valkoiset pelipaidat otetaan siis Kotkaan mukaan, kuten Jussi aamulla viestissään infosi. Vanhat valkoiset, asuntomessuja mainostavat paidat, jäävät siis pelikäytöstä pois. Viininpunaiset shortsit ja pelipaita tulevat myös puuttuvassa L-koos... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.