Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 118 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, futsal, lentopallo, pesäpallo, sulkapallo, kaukalopallo ja koripallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jyväskylä

Jalkapallo - Jyväskylä

fcv07 Nimenhuuto.com

FCV 07 joukkueessa on mukana tällä hetkellä 25 poikaa. Joukkue koostuu reippaista, iloisista ja mukavista pojista, jotka nauttivat jalkapallon pelaamisesta. Kesällä harkat pidetään 2-3 kertaa viikossa Jyskän tekonurmella ja / tai Vaajakosken keskuskentällä. Keväällä 2016 pelaamme kahdella joukkueella piirisarjaa. Syksyllä lisäksi kovimmat pojat pääsevät pelaamaan 06 sarjaa. Osallistumme myös muutamiin junioriturnauksiin kesän 2016 aikana. Uudet pojat on tervetulleita mukaan joukkueeseen. ☺ Uusia pelaajia otetaan mukaan joukkueeseen huhtikuun alussa.

Piija kirjoitti: Varusteet ovat saapuneet ja jaettu niiltä osin kun olette kuitteja minulle toimttaneet. Ensi viikon harkoissa sitten lisää. Osa tuotteista on vielä painossa. Ja osa tulee jälkitoimituksena. Teen nyt vielä maanantaina yhden tilauksen, joten jos joku kokee että tarttee vielä jotain, alla on linkki.... (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
34

Komeetat 2006 Nimenhuuto.com

Komeettojen 2006 -syntyneiden ikäkausijoukkue, johon kuuluu jo noin 35 innokasta poikaa. Joukkue harjoittelee 2-5 kertaa viikossa. Tavoitteenamme on kasvattaa esimerkillisesti käyttäytyviä urheilijoita ja taitavia jalkapalloilijoita, joilla on kipinä lajiin ja hauskaa yhdessä! Jos haluat tulla mukaan joukkueeseemme, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan osoitteessa: komeetat2006@gmail.com

Essi kirjoitti: Hienossa säässä saatiin viedä turnaus Säynätsalossa läpi. Tuotto oli hyvä; laskelmat vielä tarkennuksia vaille valmiit. Kiitokset iloisella ilmeellä pelanneille pojille sekä kaikille talkoisiin osallistuneille. Erityiskiitokset Tanja K, Tanja P, Minna K ja Matti! Essi (21 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
45

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Toiminnan pääpaino on tällä hetkellä perusliikuntataitojen ja jalkapallon perustekniikoiden harjoittelussa. Toiminnassa korostuu vahvasti leikinomaisuus.

Eevi kirjoitti: Mahtoiko jonkun mukaan tarttua ylimääräiset Adidaksen mustat housut ('rähinät') tänään sha-treenien jälkeen? 04-joukkueen Venny Vilkunan housut lähtivät jonkun matkaan. Leena (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
38

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Pekka kirjoitti: Maukka, maistuuko kenttäpelaajan rooli jos Ilkka menee maaliin? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
37

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

KALLE kirjoitti: Muhosen Jyrki kyseli halukkaita 50+ pelimiehiä höntsäämään. Tarkoitus olisi pelailla maanantaisin kortepohjan koulun kentällä. Laita viestiä tämän perään, jos kiinnostaa. (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
34

KaDy Nimenhuuto.com

Kampuksen Dynamo, tuttavallisemmin KaDy edustaa keskisuomalaista jalkapallo-osaamista.

Hannu kirjoitti: Minulla pelipaidat pestävänä. Tuon ne näihin treeneihin, koska en tod. näk. pääse ke peliin. (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
42

JJK Green 01-03 Nimenhuuto.com

Pelaamme piirisarjaa. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Joukkue on avoin uusille pelaajille.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan harrastejalkapalloa JJK Green 00-02! Iloisella meiningil...

Mikko kirjoitti: Moi! Jokainen ottakaa mukaan musta ja valkoinen treenipaita! Olen itse kaverin polttareissa enkä luultavasti ehdi tulla, järjestän asian niin että sinne tulee joku laittamaan teille pelit käyntiin ja jakaa joukkueen valkoisiin ja mustiin! Mikko (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
33

JJK 02 Red Nimenhuuto.com

JJK:n -02 ikäluokan haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Onni kirjoitti: Huomenna 24.1. Sunnuntaina Green 01-03 harkat kello 15-16. Koko halli käytössä. Valmentajaa ei ole paikalla. Vapaata pelaamista. Greenejä on tulossa 9, joten mukaan mahtuu pelaamaan. Tervetuloa. Siis Killerillä. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
32

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Tommi kirjoitti: Sukkakätinen saapuu hieman myöhässä... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
24

JyPK 09-10 Nimenhuuto.com

Jyväskylän Pallokerho 09/10-juniorijoukkue JyPK09/10

Sari kirjoitti: Moikka! Kesä tekee tuloaan ja sen myötä tytöt pääsevät kentälle tositoimiin peli-iltojen ja kortteliliigan merkeissä. Ulkokautta ajatellen on hyvä varmistaa, että kaikilta löytyy säärisuojat. Tutustukaapa myös Stadiumin teamsales -sivustolta, http://www.stadiumteamsales.fi/jypk/jypk, löytyvään se... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
24

Komeetat03 Nimenhuuto.com

Joukkueen sähköpostiosoite: komeetat03@gmail.com

Sanna kirjoitti: Moikka, Uusien treenipaitojen maksun aika. Eli käyttäkää poikien omia viitteitä ja maksakaa joukkueen tilille. Paidan hinta 20€ voi maksaa seuraavan kk maksun yhteydessä tai erikseen heti. Alla lista ne joita tämä maksu koskee: ************************************ Miska H. x 2 Tuomas P. Belal F. ... (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
30

Blue Eyes Team II Nimenhuuto.com

Treenit maksuttomia kausimaksun maksaneille. Muut 5€ per kerta.

Petteri kirjoitti: Ehkä myöhässä, tulen suoraan toisista reeneistä. (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
JyvÄskylÄ
Miehet
25

JyPK-B16 Nimenhuuto.com

Jypk-B16 joukkue osallistuu kaudella 2016 B-tyttöjen ykkösdivisioonaan. JyPK:n edustuksen ja B-tyttöjen yhteinen kausijulkaisu osoitteessa: http://www.e-julkaisu.fi/jypk/kausijulkaisu_2016/

Sole kirjoitti: JyPK edustuksen ja B-tyttöjen kausijulkaisu 2016 on valmis. Löytyy osoitteesta: http://www.e-julkaisu.fi/jypk/kausijulkaisu_2016/ Tätä voi ja pitää jakaa! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
56

Komeetat -08 Nimenhuuto.com

Komeettojen yhdistetty 08/09 syntyneiden joukkue. Valmentajina Isaac Hamdi, Tanja Puskala ja Simo Monto. Jalkapallon kanssa hauskaa pitämään mahtuu edelleen lisää pelaajia!

Jussi kirjoitti: Hienoa taistelua kaikilta pelaajilta tänään! Kiitos osallistumisesta kioskiin! (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
29

Komeetat B2 Nimenhuuto.com

Joukkue harjoittelee noin 3-4 kertaa viikossa.

Julius kirjoitti: Jään Kuopioon (10 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
33

JJK05juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2005 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Vilho kirjoitti: Vilholta hävisi verkkarihousut nro 38, onkohan lähtenyt jonkun matkaan. T:Kari (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
42

Komeetat Miehet Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu jalkapalloa aktiivisesti harrastuksena pelaavista pelaajista, Komeettojen A-junioreista ja seuran valmentajista.

Ville kirjoitti: Onkin vaan harjoituspääsykoe tänään, niin jos teen sen noin 2h aikana niin ehdin (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
34

JyPKB18 Nimenhuuto.com

JyPK BSM joukkue

Juha kirjoitti: http://www.palloliitto.fi/valmennuslinja/valmennus Palloliiton uusi valmennuslinja. Sieltä lukemaan mitä pitäisi Teidän ikäisenä osata ja mitä majussa vaaditaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
33

JJK-03 Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n ikäluokan 2003 edustusjoukkue

Veli-Jussi kirjoitti: Ruokapaikan osoite muuttui ja on Neulamäentie 2 (20 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
48

Blackbird Nimenhuuto.com

III div. Jalkapalloseura Jyväskylästä

Petteri kirjoitti: Myöhäs pääsen töist klo 19:30 (11 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
36

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.