Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 93 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, futsal, koripallo, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jyväskylä

Jalkapallo - Jyväskylä

Jyväskylän Nousu T 0102 Nimenhuuto.com

Nousun paras 01/02-tyttöjoukkue! Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa, pääasiassa Halssila-Jyskä-Huhtasuo alueella. Harjoituksissa opettelemme jalkapallon perusasioita leikkien, kilpailujen ja pienpelien kautta. Tämän lisäksi pelaamme mm. tyttöjen piirisarjaa ja seuran omaa turnausta Halssila cupia. Innokkaille harjoittelijoille on myös tarjolla seuran järjestämää taitokoulutoimintaa. Joukkueen vahvuus on tällä hetkellä 14 pelaajaa, uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen! Let's go Nousu, hei, hei, hei!!!!

Joukkue etsii pelaajia: Etsitkö Jyväskylän alueella jalkapallojoukkuetta 2001 tai 2002 syntyneelle ty...

Ilpo kirjoitti: Huomio! Jäähyväiskeilausta varten ja loppiaisen ratoksi varattu 3 rataa Hutungista maanantaina 6.1. klo 14. Joukkueen loput rahat n. 70 euroa saadaan käytettyä tähän ja omilla rahoilla voi halutessaan ostaa hiukopalaa keilaamisen jälkeen. Tulkaahan kaikki tytöt viettämään joukkueen päättäjäisiä j... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
15

Komeetat 2000 Nimenhuuto.com

Komeetat 2000-joukkue on perustettu 2008 ja on osallistunut toimintansa aikana Suomessa lukuisiin turnauksiin sekä Keski-Suomen piirisarjaan. Joukkueessa on monen tasoisia pelaajia ja kaikki ovat saaneet tasapuolisesti näyttää osaamistaan peleissä. Joukkue harjoittelee noin 2-6 kertaa viikossa. Joukkueemme pääsee harjoittelemaan hyvillä pelikentillä, koska Jyväskylän jalkapallo-olosuhteet ovat parantuneet hienoilla uusilla tekonurmikentillä.

Jussi kirjoitti: Moi. Varmistu, että saamme tämän tällöin pitää. Odallistujiakin on jo ilmoittautunut, hienoa. Vielä voisi ainakin kahden pojan vanhemmat ilmoittautua, niin saadaan jaettua n. 2h vuorot. Kiiskiset tuo grillin ja kaasut. Pystytetään myös seuran katos jossa grillaus tapahtuu. (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
50

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

Tuomas kirjoitti: Olis turnausta tarjolla! http://www.apeteam.com/apecup/index.php (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
30

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Marko kirjoitti: saatan tunniksi ehtiä möllöttään (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
28

NOUSU T04 Nimenhuuto.com

Nousun vuonna 2004 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue. Tyttöjä joukkueessa on noin 15 ja kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa.

Joukkue etsii pelaajia: Oletko jalkapallosta kiinnostunut v. 2004 syntynyt tyttö Jyväskylän seudulta/...

Sisko kirjoitti: Moikka Minna, kyselit, voisiko Nimenhuutoon laittaa näkyviin sen, milloin on kyseessä meidän kotiottelu, jotta sinä ja muutkin tietäisivät paremmin varautua kioskin pitoon. Minun käsittääkseni kotijoukkue on aina se, joka ottelussa mainitaan ensimmäisenä. Minullekin jäi eilisessä vanhempainpalave... (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
23

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Olemme perustamassa ensi kaudelle (2013) 6.div joukkuetta keski-suomen piirin...

Jaakko kirjoitti: alaraajavamma (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Kaljottelu, Kaukalopallo, Futis, Sähly ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
91

JJK-00 Haastaja Nimenhuuto.com

Joukkueen kaikki tapahtumat löytyvät Nimenhuudosta. Harjoituksiin ja nimettyihin otteluihin ilmoittaudutaan laittamalla poika IN/OUT laatikkoon osallistumisen mukaan. Harjoitusaktiivisuutta seurataan ja tilastot saadaan suoraan Nimenhuudosta.

Jarkko kirjoitti: Harkat peruttu tältä päivältä. Kentät taitokisojen käytössä. Jarkko (10 kuukautta sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
24

JJK 02 Red Nimenhuuto.com

JJK:n -02 ikäluokan haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Mikko kirjoitti: Tämän päivän treenit on peruttu. Minä (Mikko) sairastuin äkillisesti eikä muutkaan valmentajat pääse paikalle. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
27

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: Tikkakosken Tikassa on harrastajaryhmälle nimenhuuto.com-palvelu kaikenlaiselle liikuntatapahtumille. Löytyy nimenhuuto.com:sta Tikkakosken Tikka Aikuiset -ryhmänä. Siellä on mm. hölkkäporukan ilmoituksia ja miesten ringette harjoitukset. Tällä viikolla alkaa ns. keskiviikkohölkkä, lähtö Tikkakos... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
19

JJK05juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2005 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Fatih kirjoitti: Hei Olli, Me emme syö sianliha. Onko mahdollista meille kalkkuna nakkia tai broileri makkara joka ei sisällä sianliha lainkaan? Terveisin Köksal (32 minuuttia sitten)

Päivitetty 32 minuuttia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
55

KaDy Nimenhuuto.com

Kampuksen Dynamo, tuttavallisemmin KaDy edustaa keskisuomalaista jalkapallo-osaamista.

Bubi kirjoitti: Huom! Obs! Tähelepanu! Huomatkaa, että TO 24.4. reenejä aikaistettu puolella tunnilla: 20:30-21:30. (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
37

JJK04juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Eliel kirjoitti: Eliel tarvitsisi lainaksi pelipaitaa Kyläseppä cupiin.. M tai L koko. Pelataakohan siellä lyhyt-vai pitkähihaisella.. puh. 040 5812712, josta tavoittaa tai harkoista. Toivottavasti jollain olisi lainata, jotta pääsisi pelaamaan. T. Sari (Päivä sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
60

PaRiBP2 Nimenhuuto.com

Palokan Riento B-Pojat 2

Timo kirjoitti: BP1 on tilaamassa takin ja collegeasut torstaina. Takki 55,- ja collegeasu 20,- Jos meidän joukkueesta joku haluaa tilata kyseiset tuotteet, niin on tänään yhteydessä Virve Huotariin 040 5391258 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen virve.huotari@gmail.com Virvellä on kotona sovituskappaleet, jos ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
22

Komeetat 2006 Nimenhuuto.com

Komeettojen 2006-syntyneiden ikäkausijoukkue. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ja siihen kuuluu yli 20 innokasta poikaa. Tavoitteenamme on kasvattaa esimerkillisesti käyttäytyviä urheilijoita ja taitavia jalkapalloilijoita.

Ossi kirjoitti: Laittakaahan lapset meille "hoitoon" ensimmäiseksi lomaviikoksi! Stephen Clarkin jalkapallokoulu: http://komeetat.fi/112 Tarjolla siis intensiivistä palloilua ja mukavaa yhdessäoloa. Torstai on perinteisesti ollut "grillipäivä". :) Kokonaan toinen asia: Jos teillä on tuttavaperheissä 2006-2010-sy... (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
40

JJK-01 Nimenhuuto.com

Tervetuloa JJK -01 Kilpa1 Nimenhuutoon!

Kirsi kirjoitti: Hei! Futsalin Final four- lopputurnaus pelataan lauantaina 22.3. Sydän-Laukaan koululla. Nimenhuutoon on nyt tarkennettu tapahtumatiedot sekä kokoonpanot. Olen poistanut tapahtumassa aiemmin olleet pelaajien IN -merkinnät, joten kokoonpanoon merkittyjen osalta tehkää nyt IN tai OUT -merkintä mahd... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
30

Jypk00 Nimenhuuto.com

Jypk-00 joukkueen tavoitteena on tarjota kaikille motivoituneille, kilpaurheilusta kiinnostuneille, vuonna 2000 syntyneille, tytöille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa tavoitteellisesti, kuitenkin kohtuullisin kustannuksin.

Antti kirjoitti: http://www.resultcode.fi/sarjat/joukkue/jou_ottelut.php?piiri_id=100007&joukkue_id=124831&seura_id=100852&frm_alku=2014-03-09&frm_loppu=2014-09-29 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
34

Komeetat Miehet Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu Komeettojen A-junioreista, seuran valmentajista ja jalkapalloa mukavana harrastuksena pelaavista pelaajista.

Risto kirjoitti: Tulen harkkojen aikana hallille. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
30

JJK Cityketut Nimenhuuto.com

JJK Cityketut - jalkapalloa tosissaan, muttei vakavissaan. Pääasiallisena sarjana jalkapallon Keski-Suomen piirin Kutonen, talvella harjoitusmielessä futsalin Keski-Suomen piirin harrastesarja.

Valtteri kirjoitti: voiko mun serkku tulla treeneihi (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
35

JJK-03 Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n ikäluokan 2003 kilpajoukkue

Veli-Jussi kirjoitti: Futsal-peliin pitkähihainen pelipaita, JJK verkkarit jalkaan. Eero ja Sami luovuttaa pallot, heille sisäpelikengät tms (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
22

Fc Potkupalloilijat Nimenhuuto.com

Lajit ovat kaikenlainen urheilu tai sinnepäin. Päälajit Jalkapallo ja Pesäpallo, pipolätkä...Keksikää lajeja ja tapahtumia.

Tuomo kirjoitti: Laitoin Nenäinniemen nurmikentälle vuorohakemuksen TF II/FC Potkupalloilijoille, että saisimme jollekin illalle (esim. ti) klo 20-21 vakiovuoron kesä-elokuuksi. Vuorot ovat ainakin aikaisemmin olleet ilmaisia..Nenäinniemissä hyväkuntoinen juniorikenttä/maalit. (9 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo, Pesis ja Pipolätkä
Jyväskylä
Ei asetettu
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.