Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 103 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, futsal, koripallo, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jyväskylä

Jalkapallo - Jyväskylä

Jyväskylän Nousu T 0102 Nimenhuuto.com

Nousun paras 01/02-tyttöjoukkue! Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa, pääasiassa Halssila-Jyskä-Huhtasuo alueella. Harjoituksissa opettelemme jalkapallon perusasioita leikkien, kilpailujen ja pienpelien kautta. Tämän lisäksi pelaamme mm. tyttöjen piirisarjaa ja seuran omaa turnausta Halssila cupia. Innokkaille harjoittelijoille on myös tarjolla seuran järjestämää taitokoulutoimintaa. Joukkueen vahvuus on tällä hetkellä 14 pelaajaa, uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen! Let's go Nousu, hei, hei, hei!!!!

Joukkue etsii pelaajia: Etsitkö Jyväskylän alueella jalkapallojoukkuetta 2001 tai 2002 syntyneelle ty...

Ilpo kirjoitti: Huomio! Jäähyväiskeilausta varten ja loppiaisen ratoksi varattu 3 rataa Hutungista maanantaina 6.1. klo 14. Joukkueen loput rahat n. 70 euroa saadaan käytettyä tähän ja omilla rahoilla voi halutessaan ostaa hiukopalaa keilaamisen jälkeen. Tulkaahan kaikki tytöt viettämään joukkueen päättäjäisiä j... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
15

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Toiminnan pääpaino on tällä hetkellä perusliikuntataitojen ja jalkapallon perustekniikoiden harjoittelussa. Toiminnassa korostuu vahvasti leikinomaisuus.

Lumi kirjoitti: Lumi saattaa vähän myöhästyä, tullaan toisesta harrastuksesta (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
27

Komeetat 2000 Nimenhuuto.com

Komeetat 2000-joukkue on perustettu 2008 ja on osallistunut toimintansa aikana Suomessa lukuisiin turnauksiin sekä Keski-Suomen piirisarjaan. Joukkueessa on monen tasoisia pelaajia ja kaikki ovat saaneet tasapuolisesti näyttää osaamistaan peleissä. Joukkue harjoittelee noin 2-6 kertaa viikossa. Joukkueemme pääsee harjoittelemaan hyvillä pelikentillä, koska Jyväskylän jalkapallo-olosuhteet ovat parantuneet hienoilla uusilla tekonurmikentillä.

Bazjan kirjoitti: Riippuu kyydista (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
52

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Pekka kirjoitti: Tiedostot/kuntotestit löytyy tuloksia tämän syksyn testeistä. otamme uudestaan viimeistään keväällä. hienoa olisi jos saataisiin enemmän kuin 3 osallistujaa :) Lihaskuntotesti voidaan myös järkätä jos sellaiselle löytyy kysyntää. Vauhditonta pituutta ja mitä niitä oli :) ?? (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
30

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

KALLE kirjoitti: Eikös Ryhdin vuoro ole vielä lokakuunkin? Onko se 19.45, vai myöhemmin? (20 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
34

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Olemme perustamassa ensi kaudelle (2013) 6.div joukkuetta keski-suomen piirin...

Lasse kirjoitti: Ei taida tämä turnaus onnistua? (Päivä sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Kaljottelu, Kaukalopallo, Futis, Sähly ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
84

JJK 02 Red Nimenhuuto.com

JJK:n -02 ikäluokan haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Justus kirjoitti: <juppu tulee, jos ei säbäpelejä (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
25

JJK-00 Haastaja Nimenhuuto.com

Joukkueen kaikki tapahtumat löytyvät Nimenhuudosta. Harjoituksiin ja nimettyihin otteluihin ilmoittaudutaan laittamalla poika IN/OUT laatikkoon osallistumisen mukaan. Harjoitusaktiivisuutta seurataan ja tilastot saadaan suoraan Nimenhuudosta.

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
34

NOUSU T04 Nimenhuuto.com

Nousun vuonna 2004 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue. Tyttöjä joukkueessa on noin 15 ja kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa.

Joukkue etsii pelaajia: Oletko jalkapallosta kiinnostunut v. 2004 syntynyt tyttö Jyväskylän seudulta/...

Sara kirjoitti: Onko tiistain 30.9. harkat peruttu? (23 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
21

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: 2014 loppuvuoden vuorot on vaihdettu lauantai-iltaan kello 17:00, koska sunnuntailla on samaan aikaan harrastesähly (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
22

JJK -06 Nimenhuuto.com

JJK nolla kuus, joukkue tosi kova ja ihan uus !

Miska kirjoitti: MOI Voisko joku ottaa Miska K:n kyytiin Vehkalammen parkkipaikalta klo 15.30 huomiseen Killerin harkkoihin ja myös palauttaa? T. Seppo (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
50

MaPS Capitals Nimenhuuto.com

Fides est semper nequam MaPSiansiser! MaPS Capitals jatkaa (2011->) pääkaupunkiseudulla kesällä 2005 Jyväskylän Mattilanniemessä perustetun jalkapalloseura MaPSin kunniakasta taivalta jalkapalloveralla ja futsalparketilla sekä erityisesti niiden ulkopuolella.

Riku kirjoitti: Breaking news: harrastesarjan ohjelma julkaistu! Meillä lohkossa meidän lisäksi 10 jengiä, joista ainakin kolme vanhoja tuttuja - ainakin AC Tali, Luton, RoPS. Eka peli on 1.11. Tän vuoden puolella puolet peleistä eli viisi. Matsipäivät ovat: 1.11., 8.11., 29.11., 6.12. (itsenäisyyspäivänä siis) ... (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Mattilanniemi, Jyväskylä
Ei asetettu
23

JJK04 red Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Alex kirjoitti: Kausi saatiin hienosti päästökseen ja pelitkin sujuivat hienosti vaikka pokaali ei tällä kertaa kotiin jäänytkään. Uudet pojatkin pääsivät hienosti mukaan, tästä on hyvä jatkaa. Pidämme nyt pienen treenitauon. Tauon aikana on hyvä laittaa pikku vammat kuntoon kenellä niitä on ollut. Muistakaa lad... (15 päivää sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
33

JJK05juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2005 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Tero kirjoitti: Nyt on kaikilla mahdollisuus vaikuttaa: JJK Juniorit kerää seuran toimintaa koskevaa palautetta ja kehittämisehdotuksia palautelomakkeella http://www.weblomake.fi/jjkj-2014-kysely.php Kysely on tarkoitettu pelaajille, vanhemmille, valmentajille ja joukkueenjohdon jäsenille. Kaikkien saaminen kyse... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
62

JJK-03 Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n ikäluokan 2003 edustusjoukkue

Matias kirjoitti: Porevirran treenisali kartan mukaan Tuupovaarassa, lienee Jkl:ssä. Minä lähden Pohjois-Karjalaan j... (3 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
25

JyPK-B16 Nimenhuuto.com

Jypk-B16 joukkue osallistuu kaudella 2015 B-tyttöjen ykkösdivisioonaan ja C-tyttöjen piirisarjaan

Antti kirjoitti: Nonniin nyt on B16:n nimenhuudon osoite muutettu ja uudet pelaajat lisätty. Käykääpä tsekkaamassa omat tietonne, puhelinnumerot ja vanhempienne (ei koske Juhaa tms.) sähköpostiosoitteet kohdalleen tuolla oma profiili kohdassa. T:Antti (20 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
42

Komeetat Miehet Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu Komeettojen A-junioreista, seuran valmentajista ja jalkapalloa mukavana harrastuksena pelaavista pelaajista.

Ville kirjoitti: Näillä näkymin pääsen (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
25

JJK04juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien kilpajoukkueen oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Kristian kirjoitti: Hei! Krisulla ei ole kyytiä Vehkalle. Pystyykö kukaan viemään? Puh. 045-1139315 T. Marina (13 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
56

Komeetat 2006 Nimenhuuto.com

Komeettojen 2006 -syntyneiden ikäkausijoukkue, johon kuuluu jo 35 innokasta poikaa. Joukkue harjoittelee 2-4 kertaa viikossa. Tavoitteenamme on kasvattaa esimerkillisesti käyttäytyviä urheilijoita ja taitavia jalkapalloilijoita, joilla on kipinä lajiin ja hauskaa yhdessä!

Tanja kirjoitti: Hei, Komeetat suosittelee: "Lapseni urheilee" -ilta 10.11.2014 urheilevien alakoululaisten vanhemmille ja valmentajille! Katso ohjelma: http://www.kesli.fi/?x103997=453463 Mielenkiintoinen tilaisuus, joka on maksuton ja avoin kaikille asiasta kiinnostuneille. Ilmoittautuminen tapahtumaan sivulla ... (10 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
49

Jyväskylän Valtit Nimenhuuto.com

Jääurheiluseura Jyväskylän Valtit ry. Pelaa talvet kaukista ja kesät harrastaa jalkapalloa.

Ville kirjoitti: vanhaan malliin,maalivahtien ei tartte osallistua noihin finassijuttuihin... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kaukalopallo ja Harrastefutis
Jyväskylä
Miehet
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.