Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 110 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, lentopallo, pesäpallo, futsal, kaukalopallo, koripallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jyväskylä

Jalkapallo - Jyväskylä

Komeetat 2006 Nimenhuuto.com

Komeettojen 2006 -syntyneiden ikäkausijoukkue, johon kuuluu jo noin 40 innokasta poikaa. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa. Tavoitteenamme on kasvattaa esimerkillisesti käyttäytyviä urheilijoita ja taitavia jalkapalloilijoita, joilla on kipinä lajiin ja hauskaa yhdessä! Jos haluat tulla mukaan joukkueeseemme, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan osoitteessa: komeetat2006@gmail.com

Tanja kirjoitti: Hei! Tarjolla maalivahtileiri Imatralla 14.-15.11.2015. Viime vuonna järjestetyllä leirillä oli yli 50 osallistujaa. Lisätietoja leiristä: http://www.palloliitto.fi/sites/default/files/liitteet/Piiri-Kaakkois-Suomi/Pelaajakehitys/basecamp_mv_leiri_2015.pdf (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
51

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Pekka kirjoitti: Huomenna pääsisi taas Kuntopoisin vuorolle pelaanmaan. Moke + kenttäpelaajia mahtuu. Klo 19.00 Killeri. (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
33

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Toiminnan pääpaino on tällä hetkellä perusliikuntataitojen ja jalkapallon perustekniikoiden harjoittelussa. Toiminnassa korostuu vahvasti leikinomaisuus.

Aada kirjoitti: Hola! Aadalta näyttää olevan kateissa Uuden joukkuetuulipuvun housut, Adidas, kokoa 152. Sisäpu8lella lapussa lukee nimi ja pelinumero. Olisikohan kenenkään mukaan eksynyt? Terkuin, Jarno (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
31

Komeetat 2000 Nimenhuuto.com

Komeetat 2000-joukkue on perustettu 2008 ja on osallistunut toimintansa aikana Suomessa lukuisiin turnauksiin sekä Keski-Suomen piirisarjaan. Joukkueessa on monen tasoisia pelaajia ja kaikki ovat saaneet tasapuolisesti näyttää osaamistaan peleissä. Joukkue harjoittelee noin 2-6 kertaa viikossa. Joukkueemme pääsee harjoittelemaan hyvillä pelikentillä, koska Jyväskylän jalkapallo-olosuhteet ovat parantuneet hienoilla uusilla tekonurmikentillä.

Saku kirjoitti: Alla oleva ottelumatkan matkan viesti T: Risto (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
43

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

Mikko kirjoitti: Yritän keretä (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
34

JJK-00 Haastaja Nimenhuuto.com

Joukkueen kaikki tapahtumat löytyvät Nimenhuudosta. Harjoituksiin ja nimettyihin otteluihin ilmoittaudutaan laittamalla poika IN/OUT laatikkoon osallistumisen mukaan. Harjoitusaktiivisuutta seurataan ja tilastot saadaan suoraan Nimenhuudosta.

Antti kirjoitti: löytyykö kenenkään laukusta mun copa mundia? (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
34

JJK 02 Red Nimenhuuto.com

JJK:n -02 ikäluokan haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

James kirjoitti: Onko reenit tänään? (13 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
32

KaDy Nimenhuuto.com

Kampuksen Dynamo, tuttavallisemmin KaDy edustaa keskisuomalaista jalkapallo-osaamista.

Joukkue etsii pelaajia: Keski-Suomen 5. divarissa pelaava Kampuksen Dynamon joukkue etsii kesälle 201...

Bubi kirjoitti: Tälle päivälle tulossa myös KaDyn 20-vuotisjuhlan juttuja. Saunaa saatetaan joutua siirtämään myöhäisemmäksi. Lisätiedot juhlatoimikunnan puheenjohtajalta Riku Buchtilta. riku.bucht@gmail.com (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
52

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: Jatkamme edelleen syyskuussa sunnuntaina klo 18, kunnes toisin ilmoitetaan (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
24

JJK -06 Nimenhuuto.com

JJK nolla kuus, joukkue tosi kova ja ihan uus !

Vesa kirjoitti: La meidän järjestämät pelit! 2-3 tuomaria tarvittaisiin ja mahdollisesti pikkuisen kahvia tms. Vesa (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
52

JJK05juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2005 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Johanna kirjoitti: JJK Seurakysely 2015 Pelaajat: http://www.weblomake.fi/kysely/index.php/529346/lang-fi Vanhemmat: http://www.weblomake.fi/kysely/index.php/199325/lang-fi Valmentajat: http://www.weblomake.fi/kysely/index.php/481923/lang-fi Jojot: http://www.weblomake.fi/kysely/index.php/541269/lang-fi Olemme saan... (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
58

JyPK-B16 Nimenhuuto.com

Jypk-B16 joukkue osallistuu kaudella 2015 B-tyttöjen ykkösdivisioonaan

Juha kirjoitti: Mahdollinen Harkkapeli sunnuntaina Viitaniemessä puolelta päivin, ei siis varma. Käy ilmoittautumassa heti on/out jos olisit tulossa peliin mikäli pelataan. (10 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
34

Komeetat Miehet Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu jalkapalloa aktiivisesti harrastuksena pelaavista pelaajista, Komeettojen A-junioreista ja seuran valmentajista.

Risto kirjoitti: Vielä kaikki pelaamaan. Ja nyt jo hiukan lämmintä päälle niin on mukava pelata illallakin. Tämän jälkeen pidetään pieni tauko syyslomaviikon loppuun. JA Ilmoittautukaa Tukholman ottelumatkalle tulevalla viikolla 41. Mukaan mahtuu vielä. (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
33

JJK-03 Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n ikäluokan 2003 edustusjoukkue

Teemu kirjoitti: Moikka! Tilatut varusteet ovat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta saapuneet, joten olisi laskutuksen aika. Aloitetaan koko joukkuetta koskevasta varusteesta eli piposta. Yhden pipon hinta logolla ja pelinumerolla on 8,70 e. Tämän summan 8,70 maksavat Sami, Konsta, Elmo, Tuukka, Patut, Jussi, Al... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
42

JJK04 red Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Mika kirjoitti: Hei Kesän varustetilauksen maksutaulukko löytyy materiaaleista. Tarkistathan että kaikki on oikein. Maksu tilille lokakuun 15.pvään mennessä. Maksuaikaa tullut ainakin riittävästi kun jäänyt laskuttamatta. Jos haluat maksaa kahdessa erässä niin ota yhteyttä. Mika (11 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
44

JJK04juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien kilpajoukkueen oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Taneli kirjoitti: Moi kaikki, Viime kerralla SHA:ssa annettiin itsearviointitehtävä. Tänään on viimeinen päivä tehdä tehtävä. Käydään kaikkien tehtävän tehneiden kanssa niitä läpi huomenna bussissa. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
28

JJK-01 Nimenhuuto.com

Tervetuloa JJK -0 Nimenhuutoon!

Gilbert kirjoitti: Hei! Taitokisat tänään Killerillä, ei Vehkalla. Korjattu Nimenhuutossa. Harkkapeli Vehkahallilla. t Jojo (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
29

JJK Cityketut Nimenhuuto.com

JJK Cityketut - jalkapalloa tosissaan, muttei vakavissaan. Pääasiallisena sarjana jalkapallon Keski-Suomen piirin Kutonen, talvella harjoitusmielessä futsalin Keski-Suomen piirin harrastesarja.

Juha kirjoitti: kuntosarjaan varmaan mieluummin (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
43

Komeetat03 Nimenhuuto.com

Joukkueen sähköpostiosoite: komeetat03@gmail.com

Isaac kirjoitti: Ti 6.10. JJK vs Komeetat: Valjakka Mykkänen Zad Björn Rahkonen Nikoskinen Ohra-aho Mahonen Reina Puttonen Suhonen Krasnigi Berisha Isomöttönen Säynäjäkangas (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
49

Blackbird Nimenhuuto.com

III div. Jalkapalloseura Jyväskylästä

Olli kirjoitti: Työt loppuu 19,myöhästyn vähän (18 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.