Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 110 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, lentopallo, pesäpallo, futsal, kaukalopallo, koripallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jyväskylä

Jalkapallo - Jyväskylä

Jyväskylän Nousu T 0102 Nimenhuuto.com

Nousun paras 01/02-tyttöjoukkue! Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa, pääasiassa Halssila-Jyskä-Huhtasuo alueella. Harjoituksissa opettelemme jalkapallon perusasioita leikkien, kilpailujen ja pienpelien kautta. Tämän lisäksi pelaamme mm. tyttöjen piirisarjaa ja seuran omaa turnausta Halssila cupia. Innokkaille harjoittelijoille on myös tarjolla seuran järjestämää taitokoulutoimintaa. Joukkueen vahvuus on tällä hetkellä 14 pelaajaa, uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen! Let's go Nousu, hei, hei, hei!!!!

Joukkue etsii pelaajia: Etsitkö Jyväskylän alueella jalkapallojoukkuetta 2001 tai 2002 syntyneelle ty...

Ilpo kirjoitti: Huomio! Jäähyväiskeilausta varten ja loppiaisen ratoksi varattu 3 rataa Hutungista maanantaina 6.1. klo 14. Joukkueen loput rahat n. 70 euroa saadaan käytettyä tähän ja omilla rahoilla voi halutessaan ostaa hiukopalaa keilaamisen jälkeen. Tulkaahan kaikki tytöt viettämään joukkueen päättäjäisiä j... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
15

Komeetat 2006 Nimenhuuto.com

Komeettojen 2006 -syntyneiden ikäkausijoukkue, johon kuuluu jo 35 innokasta poikaa. Joukkue harjoittelee 2-4 kertaa viikossa. Tavoitteenamme on kasvattaa esimerkillisesti käyttäytyviä urheilijoita ja taitavia jalkapalloilijoita, joilla on kipinä lajiin ja hauskaa yhdessä! Jos haluat tulla mukaan joukkueeseemme, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan osoitteessa: komeetat2006@gmail.com

Niklas kirjoitti: Hei, Ihmeteltiinkin että miten Niklaksen takki oli niin kutistunut:) Tuodaan huomenna harkkoihin Mankolaan. T: Mikaela (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
50

Komeetat 2000 Nimenhuuto.com

Komeetat 2000-joukkue on perustettu 2008 ja on osallistunut toimintansa aikana Suomessa lukuisiin turnauksiin sekä Keski-Suomen piirisarjaan. Joukkueessa on monen tasoisia pelaajia ja kaikki ovat saaneet tasapuolisesti näyttää osaamistaan peleissä. Joukkue harjoittelee noin 2-6 kertaa viikossa. Joukkueemme pääsee harjoittelemaan hyvillä pelikentillä, koska Jyväskylän jalkapallo-olosuhteet ovat parantuneet hienoilla uusilla tekonurmikentillä.

Ron kirjoitti: vanhempainillassa, ehkä vähän myöhästyn... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
53

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Marko kirjoitti: FI31 1045 3000 1867 66 on predatorsin iban tilinummero Vähän kattelin sellasille äijille, jotka käyny muutaman hassun kerran ja laitoin niille, että tulee jäsenmaksu ja osallistumisen kustannukset. (21 päivää sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
32

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Toiminnan pääpaino on tällä hetkellä perusliikuntataitojen ja jalkapallon perustekniikoiden harjoittelussa. Toiminnassa korostuu vahvasti leikinomaisuus.

Niina kirjoitti: Moikka! Voisitteko ilmoittaa pääsettekö osallistumaan lehden jakoon? Olisi vähän helpompi suunnitella lehden jaon toteuttamista, kun tietäisi kuinka monta pääsee osallistumaan. Kiitos :) Terkuin, Niina (8 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
30

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

Mikko kirjoitti: Joko Haapaniemen kenttä alkaa olemaan sula ???? :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
34

KaDy Nimenhuuto.com

Kampuksen Dynamo, tuttavallisemmin KaDy edustaa keskisuomalaista jalkapallo-osaamista.

Joukkue etsii pelaajia: Keski-Suomen 5. divarissa pelaava Kampuksen Dynamon joukkue etsii kesälle 201...

Markku kirjoitti: Markoo! Koukkaatko tätä kautta? (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
45

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Leppis kirjoitti: Jaakko - Jesse T - väiski Lahtinen - Leppis - Lari P Niko N - Mikko A - V.V SamiL - Tiki Pasanen - Eero K Karhapää (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Kaljottelu, Kaukalopallo, Futis, Sähly, Jalkapallo ja Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
91

JJK-00 Haastaja Nimenhuuto.com

Joukkueen kaikki tapahtumat löytyvät Nimenhuudosta. Harjoituksiin ja nimettyihin otteluihin ilmoittaudutaan laittamalla poika IN/OUT laatikkoon osallistumisen mukaan. Harjoitusaktiivisuutta seurataan ja tilastot saadaan suoraan Nimenhuudosta.

Antti kirjoitti: löytyykö kenenkään laukusta mun copa mundia? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
32

JJK 02 Red Nimenhuuto.com

JJK:n -02 ikäluokan haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Mikko kirjoitti: Moi Vehkalammen halliprojektin jatkuva viivästyminen aiheuttaa tällä hetkellä harjoitusvuorojen suhteen aikamoista sählinkiä suuntaan ja toiseen, josta tänään jo saitte yhden esimerkin ja minä sähläsin toisen. Toivon teiltä kaikilta entistäkin aktiivisempaa ja tarkkaavaisempaa Nimenhuudon seuraam... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
35

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: Vuosi 2015 aloitetaan sitten kun kenttä sulaa. Futarit yrittää varata ajan sunnuntai-illalle kello 18 kaudelle 2015. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
22

Komeetat Miehet Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu jalkapalloa aktiivisesti harrastuksena pelaavista pelaajista, Komeettojen A-junioreista ja seuran valmentajista.

Risto kirjoitti: TÄNÄÄN 16.4. MIESTEN+A-JUN HARKAT SIIRTYNEET VEHKAHALLIIN KLO 19.45-21.00!! Ja tuokaa minulle pelipaitoja uuden sponsorin TarraPaidan logopainatukseen. (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
39

JJK05juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2005 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Jari kirjoitti: TÄNÄÄN Valmentajakoulutuksen malliryhmään tarvitaan ainakin 4 poikaa lisää. Tapahtuman kohdalla lisää asiasta. (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
59

JJK-01 Nimenhuuto.com

Tervetuloa JJK -0 Nimenhuutoon!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Niinkuin jo kaikki tietävätkin Joni vaihtaa joukkuetta ja minä jäin jo pari viikkoa sitten pois -01 valmennuksesta. Kiitokset pojille ja vanhemmille menneestä kaudesta, oli hienoa olla mukana joukkueessa. Haluan toivottaa kaikille hyvää jatkoa jalkapallon parissa ja kentällä ja kentän laidalla nä... (19 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
26

Blackbird Nimenhuuto.com

III div. Jalkapalloseura Jyväskylästä

Mikko kirjoitti: Pienellä varauksella (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
31

JJK -06 Nimenhuuto.com

JJK nolla kuus, joukkue tosi kova ja ihan uus !

Vesa kirjoitti: Moi, 26.4. Turnausmaksu 15 eur poika, ei sisällä ruokailija, makselkaa tilille ja muistakaa viitenumero. Vesa (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
51

JJK04juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien kilpajoukkueen oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Taneli kirjoitti: Hei, kaikki. Päätimme käyttää osan Piispalan tapahtuma tuotosta tällaisen omanharjoittelun tuki ohjelman hankkimiseen. Ohessa ohje, jolla voitte liittyä joukkueen isoccer ryhmään. isoccer on ikäänkuin peli, jossa jokainen pelaaja voi itse mobiililaitteilla syöttää uusia ennätyksiä erilaisiin teht... (25 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
46

JJK04 red Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Mika kirjoitti: Hei HUOM Harkat alkaa la 25.4. klo 13.30. Harjoituksen jälkeen klo 15.00 on joukkueen yhteinen uinti, ruokailu ja palaveri Scandic Jyväskylässä. Koko saunaosasto on meidän joukkueen käytössä. Ottakaa mukaan uikkarit, pyykkeet löytyy paikanpäältä. Ota pieni välipala mukaan, joka syödään heti treen... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
37

JyPK-B16 Nimenhuuto.com

Jypk-B16 joukkue osallistuu kaudella 2015 B-tyttöjen ykkösdivisioonaan

Juha kirjoitti: Laukaan -00 tytöt tarvitsee sunnuntaina mikkeliin muutaman tytön meiltä mukaan pelaamaan turnaukseen, onko halukkaita lähtijöitä? Kaksi peliä, pu-62 ja ihk helsingistä vastassa. Ilmoita minulle jos halukkuutta. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
35

Komeetat03 Nimenhuuto.com

Joukkueen sähköpostiosoite: komeetat03@gmail.com

Iiro kirjoitti: Pekka myös koulumajoitukseen poikien kanssa, jos Iirokin tulee mukaan (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
42

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.