Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 106 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, kaukalopallo, futsal, koripallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jyväskylä

Jalkapallo - Jyväskylä

Jyväskylän Nousu T 0102 Nimenhuuto.com

Nousun paras 01/02-tyttöjoukkue! Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa, pääasiassa Halssila-Jyskä-Huhtasuo alueella. Harjoituksissa opettelemme jalkapallon perusasioita leikkien, kilpailujen ja pienpelien kautta. Tämän lisäksi pelaamme mm. tyttöjen piirisarjaa ja seuran omaa turnausta Halssila cupia. Innokkaille harjoittelijoille on myös tarjolla seuran järjestämää taitokoulutoimintaa. Joukkueen vahvuus on tällä hetkellä 14 pelaajaa, uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen! Let's go Nousu, hei, hei, hei!!!!

Joukkue etsii pelaajia: Etsitkö Jyväskylän alueella jalkapallojoukkuetta 2001 tai 2002 syntyneelle ty...

Ilpo kirjoitti: Huomio! Jäähyväiskeilausta varten ja loppiaisen ratoksi varattu 3 rataa Hutungista maanantaina 6.1. klo 14. Joukkueen loput rahat n. 70 euroa saadaan käytettyä tähän ja omilla rahoilla voi halutessaan ostaa hiukopalaa keilaamisen jälkeen. Tulkaahan kaikki tytöt viettämään joukkueen päättäjäisiä j... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
15

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Toiminnan pääpaino on tällä hetkellä perusliikuntataitojen ja jalkapallon perustekniikoiden harjoittelussa. Toiminnassa korostuu vahvasti leikinomaisuus.

Tapani kirjoitti: Teille vanhemmille, jotka olette menossa Joulupelihin 21.12. - löytyisikö teiltä glögiä/mehua ja pipareita pelin jälkeen nautittavaksi. Ilmoittakaa Nimenhuutoon tai suoraan Martille. Tapsa Jojo-tonttu (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
28

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Pekka kirjoitti: Tsekatkaa vuodenvaihteen hajavuorot! Sulatellaan porukalla joulut tuomat kilot poes! (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
32

Komeetat 2000 Nimenhuuto.com

Komeetat 2000-joukkue on perustettu 2008 ja on osallistunut toimintansa aikana Suomessa lukuisiin turnauksiin sekä Keski-Suomen piirisarjaan. Joukkueessa on monen tasoisia pelaajia ja kaikki ovat saaneet tasapuolisesti näyttää osaamistaan peleissä. Joukkue harjoittelee noin 2-6 kertaa viikossa. Joukkueemme pääsee harjoittelemaan hyvillä pelikentillä, koska Jyväskylän jalkapallo-olosuhteet ovat parantuneet hienoilla uusilla tekonurmikentillä.

Pasi kirjoitti: Voi olla että en ehdi, yritän toki... (11 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
52

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

KALLE kirjoitti: Eikös Ryhdin vuoro ole vielä lokakuunkin? Onko se 19.45, vai myöhemmin? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
34

JJK-00 Haastaja Nimenhuuto.com

Joukkueen kaikki tapahtumat löytyvät Nimenhuudosta. Harjoituksiin ja nimettyihin otteluihin ilmoittaudutaan laittamalla poika IN/OUT laatikkoon osallistumisen mukaan. Harjoitusaktiivisuutta seurataan ja tilastot saadaan suoraan Nimenhuudosta.

Antti kirjoitti: löytyykö kenenkään laukusta mun copa mundia? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
34

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Olemme perustamassa ensi kaudelle (2013) 6.div joukkuetta keski-suomen piirin...

Jaakko kirjoitti: seuraavaan kiekkovuoroon melkein kolme viikkoa aikaa, kaikki pelaamaan! (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Kaljottelu, Kaukalopallo, Futis, Sähly ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
90

JJK 02 Red Nimenhuuto.com

JJK:n -02 ikäluokan haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Justus kirjoitti: Oliskohan joku ottanut mukaansa Jupun palloa? (14 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
30

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: 2014 loppuvuoden vuorot on vaihdettu lauantai-iltaan kello 17:00, koska sunnuntailla on samaan aikaan harrastesähly (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
22

JJK-03 Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n ikäluokan 2003 edustusjoukkue

Alvar kirjoitti: Hyvä Hyvä. Vielä kuitenkin tarvitaan lisää yhteistyökumpaneita kalenteriin. Myynti aikaa sponsoreille on lisätty ensi tiistaihin saakka. Sen jälkeen kerkeämme painaa kalenterit vielä pukin konttiin. Minulta saa pyydättäessä sähköisen version jonka voi lähettää s-postilla jotta idea kalenteri main... (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
22

Komeetat03 Nimenhuuto.com

Joukkueen sähköpostiosoite: komeetat03@gmail.com

Kati-Marjut kirjoitti: Hei, Kokkolaan lähtijät 29.11. käykää sähköpostillanne heti!! Tärkeitä asioita:) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
33

JJK -06 Nimenhuuto.com

JJK nolla kuus, joukkue tosi kova ja ihan uus !

Vesa kirjoitti: Moi, lauantaina vielä joukkueen sisäinen turnaus ennen joululomaa. Ottakaa mukaan pelipaidat, osa pelaa niillä ja osa liiveillä? Tampereen turnaukseen lähtijät saavat peliaikataulut viikonlopun aikana. Vesa (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
51

Komeetat 2006 Nimenhuuto.com

Komeettojen 2006 -syntyneiden ikäkausijoukkue, johon kuuluu jo 35 innokasta poikaa. Joukkue harjoittelee 2-4 kertaa viikossa. Tavoitteenamme on kasvattaa esimerkillisesti käyttäytyviä urheilijoita ja taitavia jalkapalloilijoita, joilla on kipinä lajiin ja hauskaa yhdessä!

Tanja kirjoitti: Kiitos kaikille pojille ja vanhemmille, sekä tietysti Ossille ja kaikille toimihenkilöille kuluneesta kaudesta sekä kiitokset joulupostista :) Rauhallista ja rentouttavaa Joulun odotusta kaikille!! Terkuin Tanja (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
48

Jyväskylän Valtit Nimenhuuto.com

Jääurheiluseura Jyväskylän Valtit ry. Pelaa talvet kaukista ja kesät harrastaa jalkapalloa.

Matti kirjoitti: saatanpa tulla. (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Kaukalopallo ja Harrastefutis
Jyväskylä
Miehet
31

Komeetat Miehet Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu Komeettojen A-junioreista, seuran valmentajista ja jalkapalloa mukavana harrastuksena pelaavista pelaajista.

Ville kirjoitti: Riippuu onko kokeeseen lukeminen missä mallissa (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
30

JyPK-B16 Nimenhuuto.com

Jypk-B16 joukkue osallistuu kaudella 2015 B-tyttöjen ykkösdivisioonaan

Tuomo kirjoitti: Hei hienosti on mennyt talkoovuoroihin ilmoittautumiset, kiitos. Kaksi vuoroa on enää vapaana Toyrus pe 19.12. klo 11-16 Keljo ti 23.12. klo 14-17 Jos vielä joku voisi ottaa nämä vuorot, olisi mahtavaa. Kokonaisuutena olette tehneet hyvin työnne ja on tullut positiivista palatutetta toimeksiantaj... (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
42

JJK-01 Nimenhuuto.com

Tervetuloa JJK -0 Nimenhuutoon!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Futsalin Final four- lopputurnaus pelataan lauantaina 22.3. Sydän-Laukaan koululla. Nimenhuutoon on nyt tarkennettu tapahtumatiedot sekä kokoonpanot. Olen poistanut tapahtumassa aiemmin olleet pelaajien IN -merkinnät, joten kokoonpanoon merkittyjen osalta tehkää nyt IN tai OUT -merkintä mahd... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
25

JJK05juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2005 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Jari kirjoitti: Tammikuun vuorot kalenterissa. Mielenkiintoisena lisänä 13.1 alkaen Vehkalammen kuplassa harjoitusvuoro. Nyt merkittyjen vuorojen on tarkoitus olla joukkueemme vakiovuoroja tämän kevään ajan. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
57

MaPS Capitals Nimenhuuto.com

Fides est semper nequam MaPSiansiser! MaPS Capitals jatkaa (2011->) pääkaupunkiseudulla kesällä 2005 Jyväskylän Mattilanniemessä perustetun jalkapalloseura MaPSin kunniakasta taivalta jalkapalloveralla ja futsalparketilla sekä erityisesti niiden ulkopuolella.

Ville kirjoitti: SPL Helsingin piirin futsalharrastefutsalin "Mestareiden Liiga" 2014-15 Hakaniemi 13.12.2014 Kruunun Urheilijat - MaPS Capitals 3-3 (1-2) 11.min 0-1 Kuju (Juice) 14.min 1-1 15.min 1-2 Joonas (Viltsu) 22.min 2-2 33.min 3-2 33.min 3-3 Juice (Jugi T.) Roster Mv: Josefsson Niclas Puolutus: Puroaho Pe... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Mattilanniemi, Jyväskylä
Ei asetettu
23

JJK04juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien kilpajoukkueen oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Oliver kirjoitti: Heissan, kahviomme tuotti tänään 262,55. Suuret kiitokset kaikille perheille runsaista tuomisista! T. Anu (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
42

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.