Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 104 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, kaukalopallo, futsal, koripallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jyväskylä

Jalkapallo - Jyväskylä

Jyväskylän Nousu T 0102 Nimenhuuto.com

Nousun paras 01/02-tyttöjoukkue! Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa, pääasiassa Halssila-Jyskä-Huhtasuo alueella. Harjoituksissa opettelemme jalkapallon perusasioita leikkien, kilpailujen ja pienpelien kautta. Tämän lisäksi pelaamme mm. tyttöjen piirisarjaa ja seuran omaa turnausta Halssila cupia. Innokkaille harjoittelijoille on myös tarjolla seuran järjestämää taitokoulutoimintaa. Joukkueen vahvuus on tällä hetkellä 14 pelaajaa, uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen! Let's go Nousu, hei, hei, hei!!!!

Joukkue etsii pelaajia: Etsitkö Jyväskylän alueella jalkapallojoukkuetta 2001 tai 2002 syntyneelle ty...

Ilpo kirjoitti: Huomio! Jäähyväiskeilausta varten ja loppiaisen ratoksi varattu 3 rataa Hutungista maanantaina 6.1. klo 14. Joukkueen loput rahat n. 70 euroa saadaan käytettyä tähän ja omilla rahoilla voi halutessaan ostaa hiukopalaa keilaamisen jälkeen. Tulkaahan kaikki tytöt viettämään joukkueen päättäjäisiä j... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
15

Komeetat 2000 Nimenhuuto.com

Komeetat 2000-joukkue on perustettu 2008 ja on osallistunut toimintansa aikana Suomessa lukuisiin turnauksiin sekä Keski-Suomen piirisarjaan. Joukkueessa on monen tasoisia pelaajia ja kaikki ovat saaneet tasapuolisesti näyttää osaamistaan peleissä. Joukkue harjoittelee noin 2-6 kertaa viikossa. Joukkueemme pääsee harjoittelemaan hyvillä pelikentillä, koska Jyväskylän jalkapallo-olosuhteet ovat parantuneet hienoilla uusilla tekonurmikentillä.

Lauri kirjoitti: tuun vähän myöhässä (Päivä sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
52

Komeetat 2006 Nimenhuuto.com

Komeettojen 2006 -syntyneiden ikäkausijoukkue, johon kuuluu jo 35 innokasta poikaa. Joukkue harjoittelee 2-4 kertaa viikossa. Tavoitteenamme on kasvattaa esimerkillisesti käyttäytyviä urheilijoita ja taitavia jalkapalloilijoita, joilla on kipinä lajiin ja hauskaa yhdessä! Jos haluat tulla mukaan joukkueeseemme, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan osoitteessa: komeetat2006@gmail.com

Tanja kirjoitti: Hei! Otettu talteen sunnuntaina hippokselta Selectin pallo. Kyselkää harkoissa :) Terkuin Tanja (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
46

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Pekka kirjoitti: Sammy Davis kyseli jos lähettäisiin säbä turnaukseen mukaan. Ilmoitin meidät samantien :) ajankohta tulee olemaan noin 1kk sisällä (jokin lauantai) , turnaus pelataan ilmeisesti palokassa ja tason pitäisi olla meille ihan sopiva (joukkueita mm. Pandalta ja Meltexiltä yms). Hinta kai noin 60€/jouk... (3 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
32

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Toiminnan pääpaino on tällä hetkellä perusliikuntataitojen ja jalkapallon perustekniikoiden harjoittelussa. Toiminnassa korostuu vahvasti leikinomaisuus.

Erin kirjoitti: Moikka! Erin on kipeänä, joten Eriniltä jää tämän päivän treenit väliin. (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
29

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

KALLE kirjoitti: Jyrki Muhonen valtuutti pyytämään futsal vuorolle kävijöitä. Viitaniemen amiksella tiistaisin klo 16-18.00. Käynti Vehkalammen puolelta. Vuoro ei maksa mitään ja vakituiseen voi käydä... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
34

JJK-00 Haastaja Nimenhuuto.com

Joukkueen kaikki tapahtumat löytyvät Nimenhuudosta. Harjoituksiin ja nimettyihin otteluihin ilmoittaudutaan laittamalla poika IN/OUT laatikkoon osallistumisen mukaan. Harjoitusaktiivisuutta seurataan ja tilastot saadaan suoraan Nimenhuudosta.

Antti kirjoitti: löytyykö kenenkään laukusta mun copa mundia? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
35

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Olemme perustamassa ensi kaudelle (2013) 6.div joukkuetta keski-suomen piirin...

Lasse kirjoitti: Lyökäähän Tatu ja Jaakko inniä tänne jos olette tänään pelaamaan tulossa, niin lisään osallistujamäärät Lonkerokerhon puolelle. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Kaljottelu, Kaukalopallo, Futis, Sähly ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
92

JJK 02 Red Nimenhuuto.com

JJK:n -02 ikäluokan haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Justus kirjoitti: Oliskohan joku ottanut mukaansa Jupun palloa? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
31

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: 2014 loppuvuoden vuorot on vaihdettu lauantai-iltaan kello 17:00, koska sunnuntailla on samaan aikaan harrastesähly (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
22

JyPK-B16 Nimenhuuto.com

Jypk-B16 joukkue osallistuu kaudella 2015 B-tyttöjen ykkösdivisioonaan

Juha kirjoitti: Perjantaihin asti aikaa ilmoittautua sunnuntain poikien peliin, sitten alan kyseleen apuja B18:sta Terv. Juha (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
42

JJK05juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2005 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Jari kirjoitti: Hei. Lauantaina pelien yhteydessä laitetaan kioski pystyyn. Pelipäivään osallistuvien poikien vanhemmat ovat etuoikeutettuja valitsemaan työtehtävät. Perinteistä leivontaa, myyntityötä tarjolla. Paikalla noin puolituntia ennen pelien alkua, kuten varmaan pojatkin. (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
53

JJK -06 Nimenhuuto.com

JJK nolla kuus, joukkue tosi kova ja ihan uus !

Marko kirjoitti: Tuli tietoa, että huomenna onkin mahdollisuus osallistua taitokouluun klo 16-17 !! T: Marko (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
50

JJK-03 Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n ikäluokan 2003 edustusjoukkue

Veli-Jussi kirjoitti: Harkat huomenna ma 26.1. Killerillä (puolikas) klo 18.30-20.15 (kenttävuoro klo 19-20!) (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
40

JJK04 red Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Sami kirjoitti: Su 1.2 harjoituspeli peruttu päällekkäisyyksien takia. - SS (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
39

Blackbird Nimenhuuto.com

III div. Jalkapalloseura Jyväskylästä

Juuso kirjoitti: suoraan killerille (2 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
32

Komeetat Miehet Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu jalkapalloa mukavana harrastuksena pelaavista pelaajista, Komeettojen A-junioreista ja seuran valmentajista.

Joona kirjoitti: Tulen suoraan koulusta, joka loppuu siinä 18.30, joten saatan olla hieman myöhäs (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
29

JJK04juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien kilpajoukkueen oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Leo kirjoitti: Turnauksen pohjoisin joukkue ylsi komeasti kolmanneksi. Hyvin ja kurinalaisesti JJK:n näköistä peliä pelatut pelit kärsivät vastustajien "pitkä ja perään" - ylläreistä. Tästä joukkiosta oli lähes mahdotonta päästä pelaamalla läpi ja ohi. Tsempparipalkinnon nappasi erinoimaisesti maalia vartioinut... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
44

Komeetat03 Nimenhuuto.com

Joukkueen sähköpostiosoite: komeetat03@gmail.com

Joona kirjoitti: Hei, Joona ei voi tällä viikolla osallistua treeneihin, koska jalka ilmeisesti nyrjähtänyt jalkapallokerhossa ja nyt edessä myös röntgen kuva torstaina, koska kipu jalassa tuntuu vanhan murtuman kohdalla jalkapöydässä :( T. Joonan äiti (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
33

LPK Nimenhuuto.com

LPK

Joukkue etsii pelaajia

Olli kirjoitti: http://www.sexwork.net/oppilaat_nayta_k.php?land=EST&city=Tallinn (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
58

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.