Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 105 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, futsal, kaukalopallo, koripallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jyväskylä

Jalkapallo - Jyväskylä

Jyväskylän Nousu T 0102 Nimenhuuto.com

Nousun paras 01/02-tyttöjoukkue! Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa, pääasiassa Halssila-Jyskä-Huhtasuo alueella. Harjoituksissa opettelemme jalkapallon perusasioita leikkien, kilpailujen ja pienpelien kautta. Tämän lisäksi pelaamme mm. tyttöjen piirisarjaa ja seuran omaa turnausta Halssila cupia. Innokkaille harjoittelijoille on myös tarjolla seuran järjestämää taitokoulutoimintaa. Joukkueen vahvuus on tällä hetkellä 14 pelaajaa, uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen! Let's go Nousu, hei, hei, hei!!!!

Joukkue etsii pelaajia: Etsitkö Jyväskylän alueella jalkapallojoukkuetta 2001 tai 2002 syntyneelle ty...

Ilpo kirjoitti: Huomio! Jäähyväiskeilausta varten ja loppiaisen ratoksi varattu 3 rataa Hutungista maanantaina 6.1. klo 14. Joukkueen loput rahat n. 70 euroa saadaan käytettyä tähän ja omilla rahoilla voi halutessaan ostaa hiukopalaa keilaamisen jälkeen. Tulkaahan kaikki tytöt viettämään joukkueen päättäjäisiä j... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
15

Komeetat 2006 Nimenhuuto.com

Komeettojen 2006 -syntyneiden ikäkausijoukkue, johon kuuluu jo 35 innokasta poikaa. Joukkue harjoittelee 2-4 kertaa viikossa. Tavoitteenamme on kasvattaa esimerkillisesti käyttäytyviä urheilijoita ja taitavia jalkapalloilijoita, joilla on kipinä lajiin ja hauskaa yhdessä! Jos haluat tulla mukaan joukkueeseemme, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan osoitteessa: komeetat2006@gmail.com

Tanja kirjoitti: Hei! Viikonlopun peleistä talteen otettu juomapullo ja yksinäinen sisäpelikenkä... (11 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
48

Komeetat 2000 Nimenhuuto.com

Komeetat 2000-joukkue on perustettu 2008 ja on osallistunut toimintansa aikana Suomessa lukuisiin turnauksiin sekä Keski-Suomen piirisarjaan. Joukkueessa on monen tasoisia pelaajia ja kaikki ovat saaneet tasapuolisesti näyttää osaamistaan peleissä. Joukkue harjoittelee noin 2-6 kertaa viikossa. Joukkueemme pääsee harjoittelemaan hyvillä pelikentillä, koska Jyväskylän jalkapallo-olosuhteet ovat parantuneet hienoilla uusilla tekonurmikentillä.

Carita kirjoitti: VAIHTORI FIM Cupissa 28.-29.3.2015 Lahjoita tarpeettomat ja hyväkuntoiset futiskamat kiertoon nappikset sisäpelikengät harkkapaidat, pelipaidat, shortsit, hyväkuntoiset sukat yms… Ostajan markkinat: Maksu omantunnon mukaan! Pöydän tuotolla tuetaan Komeetta –junioreiden harrastetoimintaa Päivän/vi... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
54

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Toiminnan pääpaino on tällä hetkellä perusliikuntataitojen ja jalkapallon perustekniikoiden harjoittelussa. Toiminnassa korostuu vahvasti leikinomaisuus.

Aino kirjoitti: Hei! Hippos-hallilta lähtiessä äsken Aino ei löytänyt omaa vihreää tuulitakkiaan. Ainoa vihreä jäljellä oleva takki oli kyllä oikeaa kokoa(140 cm.) mutta numero rinnassa oli 23. Onkohan se lähtenyt jonkun päällä tai repussa kotia kohti? Ainolla pelinumero pitäisi olla 6. T. Minna (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
28

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Marko kirjoitti: Saakohan tälle illalle toista mokkee? (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
32

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

KALLE kirjoitti: Jyrki Muhonen valtuutti pyytämään futsal vuorolle kävijöitä. Viitaniemen amiksella tiistaisin klo 16-18.00. Käynti Vehkalammen puolelta. Vuoro ei maksa mitään ja vakituiseen voi käydä... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
34

JJK-00 Haastaja Nimenhuuto.com

Joukkueen kaikki tapahtumat löytyvät Nimenhuudosta. Harjoituksiin ja nimettyihin otteluihin ilmoittaudutaan laittamalla poika IN/OUT laatikkoon osallistumisen mukaan. Harjoitusaktiivisuutta seurataan ja tilastot saadaan suoraan Nimenhuudosta.

Antti kirjoitti: löytyykö kenenkään laukusta mun copa mundia? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
31

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Ville kirjoitti: jos saan lomat (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kaljottelu, Kaukalopallo, Futis, Sähly ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
91

JJK 02 Red Nimenhuuto.com

JJK:n -02 ikäluokan haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Mikko kirjoitti: Moi Vehkalammen halliprojektin jatkuva viivästyminen aiheuttaa tällä hetkellä harjoitusvuorojen suhteen aikamoista sählinkiä suuntaan ja toiseen, josta tänään jo saitte yhden esimerkin ja minä sähläsin toisen. Toivon teiltä kaikilta entistäkin aktiivisempaa ja tarkkaavaisempaa Nimenhuudon seuraam... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
34

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: Vuosi 2015 aloitetaan sitten kun kenttä sulaa. Futarit yrittää varata ajan sunnuntai-illalle kello 18 kaudelle 2015. (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
22

JJK-01 Nimenhuuto.com

Tervetuloa JJK -0 Nimenhuutoon!

Eemil kirjoitti: Mahtuisiko Eemille V jonkun kyytiin Joutsaan? Voimme tuoda hänet sovittuun paikkaan.. Esa Vauhkonen p.0400151165 (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 minuuttia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
25

Blackbird Nimenhuuto.com

III div. Jalkapalloseura Jyväskylästä

Oula kirjoitti: Suoraan killerille (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
38

JyPK-B16 Nimenhuuto.com

Jypk-B16 joukkue osallistuu kaudella 2015 B-tyttöjen ykkösdivisioonaan

Juha kirjoitti: Tiistaihin asti aikaa ilmoittautua lauantain kokkolan reissuun, keskiviikkona valitsen joukkueen Terv.juha (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
37

JJK05juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2005 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Jari kirjoitti: Kiitokset vanhemmille kommenteista ja keskustelualoitteista liittyen joukkueen toimintaan. Näistä asioista on hyvä jatkaa keskustelua vanhempain tapaamisessa, joka järjestetään maaliskuun aikana, mielellään seuraavien parin viikon aikana. (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
56

Jyväskylän Valtit Nimenhuuto.com

Jääurheiluseura Jyväskylän Valtit ry. Pelaa talvet kaukista ja kesät harrastaa jalkapalloa.

Ville kirjoitti: jos paikat kestää... (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Kaukalopallo ja Harrastefutis
Jyväskylä
Miehet
31

MaPS Capitals Nimenhuuto.com

Fides est semper nequam MaPSiansiser! MaPS Capitals jatkaa (2011->) pääkaupunkiseudulla kesällä 2005 Jyväskylän Mattilanniemessä perustetun jalkapalloseura MaPSin kunniakasta taivalta jalkapalloveralla ja futsalparketilla sekä erityisesti niiden ulkopuolella.

Ville kirjoitti: "MaPSin musta lauantai" SPL Helsingin piirin futsalharrastefutsalin "Mestarien Liiga" 2014-15 Hakaniemi, AC3 28.2.2015 MaPS Capitals - AC Tali 2-11 (0-5) 2.min 0-1 3.min 0-2 14.min 0-3 18.min 0-4 19.min 0-5 21.min 0-6 23.min 1-6 Juice (JP) 29.min 1-7 32.min 1-8 34.min 1-9 39.min 1-10 rp 40.min 2-... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Mattilanniemi, Jyväskylä
Ei asetettu
23

Komeetat Miehet Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu jalkapalloa aktiivisesti harrastuksena pelaavista pelaajista, Komeettojen A-junioreista ja seuran valmentajista.

Risto kirjoitti: Vuoroa siirrettiin JJK:n kanssa tunnilla eteenpäin. JJK pelaa harjoitusottelun ja peli päättyy klo 18 mennessä. Eli vuoro on klo 18-19 1/2-kenttää. Toinen puoli on Komeettojen 04 ja 03 joukkueilla. (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
32

JJK -06 Nimenhuuto.com

JJK nolla kuus, joukkue tosi kova ja ihan uus !

Janne kirjoitti: Moi. Hiihtolomalla Killerille pääsee pelaileen klo 10-12 aikoihin oheisen linkin mukaisesti. http://juniorit.jjk.fi/uutiset/lomapelit-killerin-juniorihallissa/ (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
51

JJK-03 Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n ikäluokan 2003 edustusjoukkue

Niklaksen kirjoitti: Samin pallo otettiin killeriltä mukaan. Tuuaan huomenna peleihin = ) (15 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
41

JJK04juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien kilpajoukkueen oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Sami kirjoitti: Hei! Hiihtoloman ratoksi suunnittelin K3 turnaukset heinäkuun loppuun saakka, zekatkaa kalenterista. Lisäksi tämän päälle tulee piirisarja touko-kesäkuussa (+elo-syyskuu), johon K3-joukkue on ilmoitettu D12-sarjaan. Enempää turnauksia en aio haalia. Elo-lokakuun turnauksien raamit suunnittelen pä... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
45

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.