Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 103 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, futsal, koripallo, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jyväskylä

Jalkapallo - Jyväskylä

Jyväskylän Nousu T 0102 Nimenhuuto.com

Nousun paras 01/02-tyttöjoukkue! Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa, pääasiassa Halssila-Jyskä-Huhtasuo alueella. Harjoituksissa opettelemme jalkapallon perusasioita leikkien, kilpailujen ja pienpelien kautta. Tämän lisäksi pelaamme mm. tyttöjen piirisarjaa ja seuran omaa turnausta Halssila cupia. Innokkaille harjoittelijoille on myös tarjolla seuran järjestämää taitokoulutoimintaa. Joukkueen vahvuus on tällä hetkellä 14 pelaajaa, uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen! Let's go Nousu, hei, hei, hei!!!!

Joukkue etsii pelaajia: Etsitkö Jyväskylän alueella jalkapallojoukkuetta 2001 tai 2002 syntyneelle ty...

Ilpo kirjoitti: Huomio! Jäähyväiskeilausta varten ja loppiaisen ratoksi varattu 3 rataa Hutungista maanantaina 6.1. klo 14. Joukkueen loput rahat n. 70 euroa saadaan käytettyä tähän ja omilla rahoilla voi halutessaan ostaa hiukopalaa keilaamisen jälkeen. Tulkaahan kaikki tytöt viettämään joukkueen päättäjäisiä j... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
15

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jussi kirjoitti: karkaan taas aikasemmin pois. (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
29

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

Tuomas kirjoitti: luultavasti +1 (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
34

Komeetat 2000 Nimenhuuto.com

Komeetat 2000-joukkue on perustettu 2008 ja on osallistunut toimintansa aikana Suomessa lukuisiin turnauksiin sekä Keski-Suomen piirisarjaan. Joukkueessa on monen tasoisia pelaajia ja kaikki ovat saaneet tasapuolisesti näyttää osaamistaan peleissä. Joukkue harjoittelee noin 2-6 kertaa viikossa. Joukkueemme pääsee harjoittelemaan hyvillä pelikentillä, koska Jyväskylän jalkapallo-olosuhteet ovat parantuneet hienoilla uusilla tekonurmikentillä.

Bazjan kirjoitti: Tuun ehk vhä myöhässä (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
51

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Toiminnan pääpaino on tällä hetkellä perusliikuntataitojen ja jalkapallon perustekniikoiden harjoittelussa. Toiminnassa korostuu vahvasti leikinomaisuus.

Helmi kirjoitti: Jos tarvitsette lisäpelaajia, Helmi voi hypätä jonkun ohiajavan kyytiin Kuohulta. (26 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
26

NOUSU T04 Nimenhuuto.com

Nousun vuonna 2004 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue. Tyttöjä joukkueessa on noin 15 ja kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa.

Joukkue etsii pelaajia: Oletko jalkapallosta kiinnostunut v. 2004 syntynyt tyttö Jyväskylän seudulta/...

Ilpo kirjoitti: Tähän peliin Aada, Enna, Pihlis, Pihla, Pilvi, Ronja, Tao (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
23

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Olemme perustamassa ensi kaudelle (2013) 6.div joukkuetta keski-suomen piirin...

Leppis kirjoitti: Tiedoksi: Poistan 19.9. klo 19:00 pelaajalistoilta sellaiset pelaajat kotka eivät ole kirjautuneet kertaakaan vuoden 2014 puolella (3 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Kaljottelu, Kaukalopallo, Futis, Sähly ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
96

JJK-00 Haastaja Nimenhuuto.com

Joukkueen kaikki tapahtumat löytyvät Nimenhuudosta. Harjoituksiin ja nimettyihin otteluihin ilmoittaudutaan laittamalla poika IN/OUT laatikkoon osallistumisen mukaan. Harjoitusaktiivisuutta seurataan ja tilastot saadaan suoraan Nimenhuudosta.

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
31

JJK 02 Red Nimenhuuto.com

JJK:n -02 ikäluokan haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Kaapo kirjoitti: Hei! Pääsisikö Kaapo jonkun kyydissä huomenna Suolahteen? Marko (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
26

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: 2014 loppuvuoden vuorot on vaihdettu lauantai-iltaan kello 17:00, koska sunnuntailla on samaan aikaan harrastesähly (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
22

Komeetat Miehet Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu Komeettojen A-junioreista, seuran valmentajista ja jalkapalloa mukavana harrastuksena pelaavista pelaajista.

Risto kirjoitti: Ilmoittautukaa ajoissa peliin lauantaina 27.9. Viitasaarelle. KAIKKIA tarvitaan taas, koska apuja ei ole tulossa junnuista. Autoja tarvitaan ainakin 4. Joukkue maksaa matkakorvauksen autoilijalle. (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
25

KaDy Nimenhuuto.com

Kampuksen Dynamo, tuttavallisemmin KaDy edustaa keskisuomalaista jalkapallo-osaamista.

Jussi kirjoitti: Tyyppi Redsistä soitti ja ehdotti pelin siirtoa samalle päivälle klo 14.15 Jyskän kentälle. Heillä on kuulemma joku hieno urheilutapahtuma ja haluaisivat useamman ottelun siihen yhteyteen. Matkahan tulisi suurimmalle osalle meistä olemaan lyhyempi kuin Säynätsaloon ja pelin jälkeen ei tarvitsisi ... (11 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
41

Komeetat 2006 Nimenhuuto.com

Komeettojen 2006 -syntyneiden ikäkausijoukkue, johon kuuluu jo 35 innokasta poikaa. Joukkue harjoittelee 2-4 kertaa viikossa. Tavoitteenamme on kasvattaa esimerkillisesti käyttäytyviä urheilijoita ja taitavia jalkapalloilijoita, joilla on kipinä lajiin ja hauskaa yhdessä!

Teemu kirjoitti: Kiitos hyvin järjestetystä reissusta! Essi (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
48

JJK-03 Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n ikäluokan 2003 kilpajoukkue

Joona kirjoitti: Hei! Jostain syystä sähköposti nyt herjaa osoitteita virheellisiksi enkä saanut vastattua kuumana käyvään kyytikeskusteluun joten yritetäänpä nimenhuudon kautta. Kopsasin siis listan kenen autoon kukakin tällä hetkellä menossa: Joona tulisi siis Ollin kyydissä mennen tullen. 1. Tommi (kuski) + Jo... (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
27

JJK05juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2005 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Tero kirjoitti: MINISOCCER-TURNAUS 2014 Vanhempaintapaamisessa oli puhetta minisoccer-turnauksesta. Ajatus siis niin, että pojat itse kasaavat omia viiden pojan ryhmiä. Peluutukset yms. pojat hoitavat itse. Vanhemmat huolehtivat, että pojat ovat oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Lisätietoja turnauksesta http://w... (4 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
55

MaPS Capitals Nimenhuuto.com

Fides est semper nequam MaPSiansiser! MaPS Capitals jatkaa (2011->) pääkaupunkiseudulla kesällä 2005 Jyväskylän Mattilanniemessä perustetun jalkapalloseura MaPSin kunniakasta taivalta jalkapalloveralla ja futsalparketilla sekä erityisesti niiden ulkopuolella.

Niclas kirjoitti: I´m in Stockholm the tournament weekend. But I want to play in the league and traning. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Mattilanniemi, Jyväskylä
Ei asetettu
24

JJK04juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Markus kirjoitti: Saan tänään varusteita sovitukseen.Treenien jälkeen on mahdollista sovittaa ja sunnuntaina piirisarjan pelien jälkeen onnistuu myös.T:Markus S (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
57

JJK04 red Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Alex kirjoitti: Hei! Alla viesti seuran puheenjohtajalta... Vastaathan JJK Juniorien seurakyselyyn mahdollisimman pian jos et ole sitä jo tehnyt! Vastauksia tarvitaan huomattavasti tähän mennessä kertynyttä määrää enemmän, jotta seuran toimintaa voidaan suunnitella ja kehittää kyselyn tuloksia apuna käyttäen. JJ... (12 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
30

JJK-01 Nimenhuuto.com

Tervetuloa JJK -01 Kilpa1 Nimenhuutoon!

Aleksi kirjoitti: Moro! Aleksi ilmoitti lopettavansa pelaamisen kokonaan. Kiitoksia valmennukselle , vanhemmille ja ennen kaikkea mukaville pojille. Hyvää kesän jatkoa ja onnea kesän peleihin! Tommi Palviainen (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
26

Jypk00 Nimenhuuto.com

Jypk-00 joukkueen tavoitteena on tarjota kaikille motivoituneille, kilpaurheilusta kiinnostuneille, vuonna 2000 syntyneille, tytöille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa tavoitteellisesti, kuitenkin kohtuullisin kustannuksin.

Antti kirjoitti: http://www.resultcode.fi/sarjat/joukkue/jou_ottelut.php?piiri_id=100007&joukkue_id=124831&seura_id=100852&frm_alku=2014-03-09&frm_loppu=2014-09-29 (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.