Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 102 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, futsal, koripallo, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jyväskylä

Jalkapallo - Jyväskylä

Jyväskylän Nousu T 0102 Nimenhuuto.com

Nousun paras 01/02-tyttöjoukkue! Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa, pääasiassa Halssila-Jyskä-Huhtasuo alueella. Harjoituksissa opettelemme jalkapallon perusasioita leikkien, kilpailujen ja pienpelien kautta. Tämän lisäksi pelaamme mm. tyttöjen piirisarjaa ja seuran omaa turnausta Halssila cupia. Innokkaille harjoittelijoille on myös tarjolla seuran järjestämää taitokoulutoimintaa. Joukkueen vahvuus on tällä hetkellä 14 pelaajaa, uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen! Let's go Nousu, hei, hei, hei!!!!

Joukkue etsii pelaajia: Etsitkö Jyväskylän alueella jalkapallojoukkuetta 2001 tai 2002 syntyneelle ty...

Ilpo kirjoitti: Huomio! Jäähyväiskeilausta varten ja loppiaisen ratoksi varattu 3 rataa Hutungista maanantaina 6.1. klo 14. Joukkueen loput rahat n. 70 euroa saadaan käytettyä tähän ja omilla rahoilla voi halutessaan ostaa hiukopalaa keilaamisen jälkeen. Tulkaahan kaikki tytöt viettämään joukkueen päättäjäisiä j... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
15

Komeetat 2000 Nimenhuuto.com

Komeetat 2000-joukkue on perustettu 2008 ja on osallistunut toimintansa aikana Suomessa lukuisiin turnauksiin sekä Keski-Suomen piirisarjaan. Joukkueessa on monen tasoisia pelaajia ja kaikki ovat saaneet tasapuolisesti näyttää osaamistaan peleissä. Joukkue harjoittelee noin 2-6 kertaa viikossa. Joukkueemme pääsee harjoittelemaan hyvillä pelikentillä, koska Jyväskylän jalkapallo-olosuhteet ovat parantuneet hienoilla uusilla tekonurmikentillä.

Hannele kirjoitti: Hei, Tähän otetaan myös ilmoitautumisia vastaan. (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
50

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Juha kirjoitti: Ilkka pääsee häkkiin (3 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
28

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Toiminnan pääpaino on tällä hetkellä perusliikuntataitojen ja jalkapallon perustekniikoiden harjoittelussa. Toiminnassa korostuu vahvasti leikinomaisuus.

Ronja kirjoitti: Meiltä lähtee Ronjan kanssa kaksi aikuista.. =) (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
25

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

Timo kirjoitti: Tullaan jos vain suinkin ennätän...... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
33

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Olemme perustamassa ensi kaudelle (2013) 6.div joukkuetta keski-suomen piirin...

Tatu kirjoitti: In olen jos vaan kerkeän... (4 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Kaljottelu, Kaukalopallo, Futis, Sähly ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
93

NOUSU T04 Nimenhuuto.com

Nousun vuonna 2004 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue. Tyttöjä joukkueessa on noin 15 ja kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa.

Joukkue etsii pelaajia: Oletko jalkapallosta kiinnostunut v. 2004 syntynyt tyttö Jyväskylän seudulta/...

Pilvi kirjoitti: Pilvi ei tilaa ruokaa ennakkoon kummallekaan päivälle. (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
23

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: Tikkakosken Tikassa on harrastajaryhmälle nimenhuuto.com-palvelu kaikenlaiselle liikuntatapahtumille. Löytyy nimenhuuto.com:sta Tikkakosken Tikka Aikuiset -ryhmänä. Siellä on mm. hölkkäporukan ilmoituksia ja miesten ringette harjoitukset. Tällä viikolla alkaa ns. keskiviikkohölkkä, lähtö Tikkakos... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
21

JJK-00 Haastaja Nimenhuuto.com

Joukkueen kaikki tapahtumat löytyvät Nimenhuudosta. Harjoituksiin ja nimettyihin otteluihin ilmoittaudutaan laittamalla poika IN/OUT laatikkoon osallistumisen mukaan. Harjoitusaktiivisuutta seurataan ja tilastot saadaan suoraan Nimenhuudosta.

Päivitetty 27 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
27

JJK 02 Red Nimenhuuto.com

JJK:n -02 ikäluokan haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Mikko kirjoitti: Tämän päivän treenit on peruttu. Minä (Mikko) sairastuin äkillisesti eikä muutkaan valmentajat pääse paikalle. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
30

JJK-01 Nimenhuuto.com

Tervetuloa JJK -01 Kilpa1 Nimenhuutoon!

Aleksi kirjoitti: Moro! Aleksi ilmoitti lopettavansa pelaamisen kokonaan. Kiitoksia valmennukselle , vanhemmille ja ennen kaikkea mukaville pojille. Hyvää kesän jatkoa ja onnea kesän peleihin! Tommi Palviainen (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
25

JJK05juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2005 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Tero kirjoitti: Varustetilausasiaa! JJK virallinen peliasu on nykyisin kokonaan viininpunainen asu ja mekin siirrymme käyttämään ko. peliasua. Teemme siis yhteistilauksen pelipaidasta, shortseista ja sukista. Lisäksi jotkut vanhemmat ovat kyselleet mahdollisuutta tilata itselleen ”Fanipaita”, joten tämä onnistuu... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
53

JJK04juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Benjamin kirjoitti: Moikka! Sattuikohan joku tänään (4.7.) epähuomiossa nappaamaan Vehka 2:lta Benjaminin collegepaidan, nro 49? :) (28 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
61

KaDy Nimenhuuto.com

Kampuksen Dynamo, tuttavallisemmin KaDy edustaa keskisuomalaista jalkapallo-osaamista.

Bubi kirjoitti: OBS! Laitoin siirtopyynnön tästä reenistä kaupngille -> Vehka 2B klo 19:00-20:15 jotta päästään pelailemaan LPK:n kanssa. Mitä myös toivoivat. (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
41

Fc Potkupalloilijat Nimenhuuto.com

Lajit ovat kaikenlainen urheilu tai sinnepäin. Päälajit Jalkapallo ja Pesäpallo, pipolätkä...Keksikää lajeja ja tapahtumia.

Tommi kirjoitti: Pesistä. Oiskos potkupalloilijoilla intoa käydä lyömässä ja ottamassa kiinni pesäpalloa. Voitais sopia aikaa jos innostusta löytyy. Paikkana voisi olla esim. Valorinteen kenttä (tuntuu olevan lähes aina tyhjänä). -t- (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo, Pesis ja Pipolätkä
Jyväskylä
Ei asetettu
25

Komeetat Miehet Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu Komeettojen A-junioreista, seuran valmentajista ja jalkapalloa mukavana harrastuksena pelaavista pelaajista.

Ossi kirjoitti: Tulen taas toiselle jaksolle mukaan (11 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
26

Jypk00 Nimenhuuto.com

Jypk-00 joukkueen tavoitteena on tarjota kaikille motivoituneille, kilpaurheilusta kiinnostuneille, vuonna 2000 syntyneille, tytöille mahdollisuus harrastaa jalkapalloa tavoitteellisesti, kuitenkin kohtuullisin kustannuksin.

Antti kirjoitti: http://www.resultcode.fi/sarjat/joukkue/jou_ottelut.php?piiri_id=100007&joukkue_id=124831&seura_id=100852&frm_alku=2014-03-09&frm_loppu=2014-09-29 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
31

PaRiBP2 Nimenhuuto.com

Palokan Riento B-Pojat 2

Riku kirjoitti: Mulla jäi pelipaita eilen kentälle keltäköhä löytyy numero 34 (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
25

JJK Koskiketut 06 Nimenhuuto.com

JJK:n ylpeys

Jani kirjoitti: Kokoontuminen 17.00 Kuohun kentällä! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kuohu, Jyväskylä
Ei asetettu
18

Komeetat 2006 Nimenhuuto.com

Komeettojen 2006-syntyneiden ikäkausijoukkue. Joukkue harjoittelee 3-4 kertaa viikossa ja siihen kuuluu yli 20 innokasta poikaa. Tavoitteenamme on kasvattaa esimerkillisesti käyttäytyviä urheilijoita ja taitavia jalkapalloilijoita.

Mikko kirjoitti: Vaaleansiniset pitkähihaiset pelipaidat kerätään logopainatukseen. Toimittakaa paidat pestynä reeneihin Mikolle, Tanjalle tai Marjolle 4.7. mennessä. Pelipaitoihin tulee seuran uuden sponsorin painatus. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
44

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.