Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 103 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, futsal, koripallo, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jyväskylä

Jalkapallo - Jyväskylä

Jyväskylän Nousu T 0102 Nimenhuuto.com

Nousun paras 01/02-tyttöjoukkue! Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa, pääasiassa Halssila-Jyskä-Huhtasuo alueella. Harjoituksissa opettelemme jalkapallon perusasioita leikkien, kilpailujen ja pienpelien kautta. Tämän lisäksi pelaamme mm. tyttöjen piirisarjaa ja seuran omaa turnausta Halssila cupia. Innokkaille harjoittelijoille on myös tarjolla seuran järjestämää taitokoulutoimintaa. Joukkueen vahvuus on tällä hetkellä 14 pelaajaa, uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen! Let's go Nousu, hei, hei, hei!!!!

Joukkue etsii pelaajia: Etsitkö Jyväskylän alueella jalkapallojoukkuetta 2001 tai 2002 syntyneelle ty...

Ilpo kirjoitti: Huomio! Jäähyväiskeilausta varten ja loppiaisen ratoksi varattu 3 rataa Hutungista maanantaina 6.1. klo 14. Joukkueen loput rahat n. 70 euroa saadaan käytettyä tähän ja omilla rahoilla voi halutessaan ostaa hiukopalaa keilaamisen jälkeen. Tulkaahan kaikki tytöt viettämään joukkueen päättäjäisiä j... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
15

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Toiminnan pääpaino on tällä hetkellä perusliikuntataitojen ja jalkapallon perustekniikoiden harjoittelussa. Toiminnassa korostuu vahvasti leikinomaisuus.

Erin kirjoitti: Ovatko nämä treenit sisällä vai ulkona? (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
27

Komeetat 2000 Nimenhuuto.com

Komeetat 2000-joukkue on perustettu 2008 ja on osallistunut toimintansa aikana Suomessa lukuisiin turnauksiin sekä Keski-Suomen piirisarjaan. Joukkueessa on monen tasoisia pelaajia ja kaikki ovat saaneet tasapuolisesti näyttää osaamistaan peleissä. Joukkue harjoittelee noin 2-6 kertaa viikossa. Joukkueemme pääsee harjoittelemaan hyvillä pelikentillä, koska Jyväskylän jalkapallo-olosuhteet ovat parantuneet hienoilla uusilla tekonurmikentillä.

Otto kirjoitti: Tuun vähän myöhässä (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
52

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Juha kirjoitti: Jos Ilkka vois varautua myös kentälle, 2 mokea ilmoittautunut tällähetkellä. (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
31

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

KALLE kirjoitti: Eikös Ryhdin vuoro ole vielä lokakuunkin? Onko se 19.45, vai myöhemmin? (30 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
34

JJK-00 Haastaja Nimenhuuto.com

Joukkueen kaikki tapahtumat löytyvät Nimenhuudosta. Harjoituksiin ja nimettyihin otteluihin ilmoittaudutaan laittamalla poika IN/OUT laatikkoon osallistumisen mukaan. Harjoitusaktiivisuutta seurataan ja tilastot saadaan suoraan Nimenhuudosta.

Antti kirjoitti: löytyykö kenenkään laukusta mun copa mundia? (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
34

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Olemme perustamassa ensi kaudelle (2013) 6.div joukkuetta keski-suomen piirin...

Nea kirjoitti: Jälleen hei! Mankolassa Parin naiset kaipais taas pelikavereita 17.30. 6 in, pääseekö täältä ketään? Kavereita saa taas pyydellä kans. (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Kaljottelu, Kaukalopallo, Futis, Sähly ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
89

JJK 02 Red Nimenhuuto.com

JJK:n -02 ikäluokan haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Justus kirjoitti: <juppu tulee, jos ei säbäpelejä (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
25

NOUSU T04 Nimenhuuto.com

Nousun vuonna 2004 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue. Tyttöjä joukkueessa on noin 15 ja kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Harjoittelemme 2-3 kertaa viikossa.

Joukkue etsii pelaajia: Oletko jalkapallosta kiinnostunut v. 2004 syntynyt tyttö Jyväskylän seudulta/...

Sara kirjoitti: Onko tiistain 30.9. harkat peruttu? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
21

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: 2014 loppuvuoden vuorot on vaihdettu lauantai-iltaan kello 17:00, koska sunnuntailla on samaan aikaan harrastesähly (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
22

JJK -06 Nimenhuuto.com

JJK nolla kuus, joukkue tosi kova ja ihan uus !

Marko kirjoitti: Moi ! Tänään saatiin vaatteita soviteltua pojille jo suurin osa. Sunnuntaina jatketaan loput ja ne perheet, jotka vielä jäivät miettimään joitakin lisätilauksia, niin voidaan käydä ne sitten sunnuntaina läpi. Teen sitten alkuviikosta yhteenvedon kaikkien tilattavista tavaroista ja voitte sitten t... (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
50

MaPS Capitals Nimenhuuto.com

Fides est semper nequam MaPSiansiser! MaPS Capitals jatkaa (2011->) pääkaupunkiseudulla kesällä 2005 Jyväskylän Mattilanniemessä perustetun jalkapalloseura MaPSin kunniakasta taivalta jalkapalloveralla ja futsalparketilla sekä erityisesti niiden ulkopuolella.

Riku kirjoitti: Meillä näyttää tuo 8.11. pelattava Luton-peli tosi heikolta. 4 inessä ja 6 ulkona (mm. minäkin). Lisäksi Kuju ja Vesku eivät ilmeisesti pääse peliin.. Tästä johtuen yritän vielä siirtää matsia - katsotaan, onnistuuko.. Riku (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Mattilanniemi, Jyväskylä
Ei asetettu
23

JJK04 red Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Aapo kirjoitti: Aapolle tarttunut käsiin ma Vehkalla S.S. merkityt mustat toppahanskat, koosta päätellen kuuluvat ennemmin Sulolle kuin Samille :D Aapo ottaa to Killerille ne mukaan, saa vaihtaa Aapo-merkkisiin. (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
35

JJK04juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien kilpajoukkueen oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Kristian kirjoitti: Hei! Krisulla ei ole kyytiä Vehkalle. Pystyykö kukaan viemään? Puh. 045-1139315 T. Marina (23 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
55

JJK-03 Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n ikäluokan 2003 edustusjoukkue

Joona kirjoitti: Heippa! En tiedä onko jossakin ollut esilläkin, mutta itselle ihan uutena asiana tuolta nettisivuilta bongasin ja ilmoittautumisaika alkaa olla lopuillaan, joten linkitänpä tännekkin jos joltain muultakin on mennyt ohi: http://juniorit.jjk.fi/uutiset/nostojutut/ilta-vanhemmille-mukaan-vaan/ Jenny (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
23

JJK05juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2005 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Jyrki kirjoitti: Lisäsin materiaalit osioon koosteen (exel) JJK 05 taitokisasuorituksista 2012-2014. Piti muuten eileisen treenin jälkeen laittaa viestiä myös siitä, että jos jollain on omia futsalpalloja niin niitä voi ottaa keskiviikoisin mukaan. Ostamme kyllä joukueelle pari omaakin palloa, joilla pitkälle var... (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
57

JyPK-B16 Nimenhuuto.com

Jypk-B16 joukkue osallistuu kaudella 2015 B-tyttöjen ykkösdivisioonaan ja C-tyttöjen piirisarjaan

Antti kirjoitti: Tehdäänpä tytöt niin että käytte nyt heti treenien jälkeen päivittämässä nimenhuudon profiiliin huoltajienne yhteystiedot. Toinen mahdollisuus on ilmoittaa ne minulle sähköpostilla. Ne ovat aivan välttämättömiä, jotta joukkueen toiminta saadaan kunnolla käyntiin. Johanna saattaa tästä vielä muist... (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
41

Komeetat Miehet Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu Komeettojen A-junioreista, seuran valmentajista ja jalkapalloa mukavana harrastuksena pelaavista pelaajista.

Risto kirjoitti: Onko jollain maalivahdin hanskoja? Kommentoi ilmoittautumisen yhteydessä, jos on käytettävissä hanskat. Tarvittaessa joukkueen hanskat voi noutaa Ristolta. Olen reissussa loppuviikon. (3 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
27

JJK-01 Nimenhuuto.com

Tervetuloa JJK -0 Nimenhuutoon!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Futsalin Final four- lopputurnaus pelataan lauantaina 22.3. Sydän-Laukaan koululla. Nimenhuutoon on nyt tarkennettu tapahtumatiedot sekä kokoonpanot. Olen poistanut tapahtumassa aiemmin olleet pelaajien IN -merkinnät, joten kokoonpanoon merkittyjen osalta tehkää nyt IN tai OUT -merkintä mahd... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
24

Jyväskylän Valtit Nimenhuuto.com

Jääurheiluseura Jyväskylän Valtit ry. Pelaa talvet kaukista ja kesät harrastaa jalkapalloa.

Ville kirjoitti: vanhaan malliin,maalivahtien ei tartte osallistua noihin finassijuttuihin... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kaukalopallo ja Harrastefutis
Jyväskylä
Miehet
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.