Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 107 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, futsal, kaukalopallo, koripallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jyväskylä

Jalkapallo - Jyväskylä

Jyväskylän Nousu T 0102 Nimenhuuto.com

Nousun paras 01/02-tyttöjoukkue! Joukkue harjoittelee 2-3 kertaa viikossa, pääasiassa Halssila-Jyskä-Huhtasuo alueella. Harjoituksissa opettelemme jalkapallon perusasioita leikkien, kilpailujen ja pienpelien kautta. Tämän lisäksi pelaamme mm. tyttöjen piirisarjaa ja seuran omaa turnausta Halssila cupia. Innokkaille harjoittelijoille on myös tarjolla seuran järjestämää taitokoulutoimintaa. Joukkueen vahvuus on tällä hetkellä 14 pelaajaa, uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueeseen! Let's go Nousu, hei, hei, hei!!!!

Joukkue etsii pelaajia: Etsitkö Jyväskylän alueella jalkapallojoukkuetta 2001 tai 2002 syntyneelle ty...

Ilpo kirjoitti: Huomio! Jäähyväiskeilausta varten ja loppiaisen ratoksi varattu 3 rataa Hutungista maanantaina 6.1. klo 14. Joukkueen loput rahat n. 70 euroa saadaan käytettyä tähän ja omilla rahoilla voi halutessaan ostaa hiukopalaa keilaamisen jälkeen. Tulkaahan kaikki tytöt viettämään joukkueen päättäjäisiä j... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
15

Komeetat 2000 Nimenhuuto.com

Komeetat 2000-joukkue on perustettu 2008 ja on osallistunut toimintansa aikana Suomessa lukuisiin turnauksiin sekä Keski-Suomen piirisarjaan. Joukkueessa on monen tasoisia pelaajia ja kaikki ovat saaneet tasapuolisesti näyttää osaamistaan peleissä. Joukkue harjoittelee noin 2-6 kertaa viikossa. Joukkueemme pääsee harjoittelemaan hyvillä pelikentillä, koska Jyväskylän jalkapallo-olosuhteet ovat parantuneet hienoilla uusilla tekonurmikentillä.

Eetu kirjoitti: tuun testaa (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
53

Komeetat 2006 Nimenhuuto.com

Komeettojen 2006 -syntyneiden ikäkausijoukkue, johon kuuluu jo 35 innokasta poikaa. Joukkue harjoittelee 2-4 kertaa viikossa. Tavoitteenamme on kasvattaa esimerkillisesti käyttäytyviä urheilijoita ja taitavia jalkapalloilijoita, joilla on kipinä lajiin ja hauskaa yhdessä! Jos haluat tulla mukaan joukkueeseemme, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan osoitteessa: komeetat2006@gmail.com

Tanja kirjoitti: Tänään meillä olikin hieman erilaiset harkat graniitilla :) Boavontadesta saatiin vierailulle kaksi ohjaajaa ja pojat pääsivät tutustumaan Capoeiraan :) Hienosti pojat uskaltautuivat kaikkia uusia juttuja kokeilemaan ja sivusta seurattuna kaikki olivat tekemisestä innoissaan!! Kiitokset kaikille ... (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
50

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Marko kirjoitti: FI31 1045 3000 1867 66 on predatorsin iban tilinummero. Teen ens vkon alussa listan ketkä on maksamatta eli vielä on aikaa olla jäämättä mustalle listalle :) (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
32

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Toiminnan pääpaino on tällä hetkellä perusliikuntataitojen ja jalkapallon perustekniikoiden harjoittelussa. Toiminnassa korostuu vahvasti leikinomaisuus.

Aino kirjoitti: Hei! Hippos-hallilta lähtiessä äsken Aino ei löytänyt omaa vihreää tuulitakkiaan. Ainoa vihreä jäljellä oleva takki oli kyllä oikeaa kokoa(140 cm.) mutta numero rinnassa oli 23. Onkohan se lähtenyt jonkun päällä tai repussa kotia kohti? Ainolla pelinumero pitäisi olla 6. T. Minna (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
29

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

Mikko kirjoitti: Joko Haapaniemen kenttä alkaa olemaan sula ???? :) (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
34

JJK 02 Red Nimenhuuto.com

JJK:n -02 ikäluokan haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Mikko kirjoitti: Moi Vehkalammen halliprojektin jatkuva viivästyminen aiheuttaa tällä hetkellä harjoitusvuorojen suhteen aikamoista sählinkiä suuntaan ja toiseen, josta tänään jo saitte yhden esimerkin ja minä sähläsin toisen. Toivon teiltä kaikilta entistäkin aktiivisempaa ja tarkkaavaisempaa Nimenhuudon seuraam... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
35

JJK-00 Haastaja Nimenhuuto.com

Joukkueen kaikki tapahtumat löytyvät Nimenhuudosta. Harjoituksiin ja nimettyihin otteluihin ilmoittaudutaan laittamalla poika IN/OUT laatikkoon osallistumisen mukaan. Harjoitusaktiivisuutta seurataan ja tilastot saadaan suoraan Nimenhuudosta.

Antti kirjoitti: löytyykö kenenkään laukusta mun copa mundia? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
32

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Leppis kirjoitti: NHL:n playoffs ohjelma: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/index.php?option=com_content&view=article&id=4&stgid=3663 (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kaljottelu, Kaukalopallo, Futis, Sähly, Jalkapallo ja Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
91

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: Vuosi 2015 aloitetaan sitten kun kenttä sulaa. Futarit yrittää varata ajan sunnuntai-illalle kello 18 kaudelle 2015. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
22

KaDy Nimenhuuto.com

Kampuksen Dynamo, tuttavallisemmin KaDy edustaa keskisuomalaista jalkapallo-osaamista.

Jussi kirjoitti: Lupasin, että otamme haasteen vastaan. Eiköhän me saada täysi kentällinen kokoon, kun nyt on jo 1+6. (11 päivää sitten)

Päivitetty 5 minuuttia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
42

LPK Nimenhuuto.com

Lohikosken pallokerho (LPK) est. 1982. Jalkapalloa Keski-Suomen nelosessa ja futsalissa II-divaria. Aina mahtuu tryoutille. Myös kesken kauden! Ota yhteyttä => ville.tormala@iki.fi / 0400 921 796.

Joukkue etsii pelaajia

Sami kirjoitti: Moi jätkät! Mun LPK-ura on nyt ohi:/ Oon edelleen Jyväskylässä, mut kesällä oon paljon Helsingissä, joten ei pysty sitoutuu tarpeeks futikseen. Syksyllä muutan iteki sit Helsinkiin. Ootte tehnyt musta paremman pelaajan ja ihmisen!!! (ja mä teistä paremman joukkueen) HAHA! eiköhän tässä vielä nähd... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo ja Futsal
Jyväskylä
Miehet
65

Komeetat Miehet Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu jalkapalloa aktiivisesti harrastuksena pelaavista pelaajista, Komeettojen A-junioreista ja seuran valmentajista.

Tomi kirjoitti: tulen jos kerkeän ristiäisistä (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
37

JJK05juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2005 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Jari kirjoitti: Sininen (Janin) joukkue peli14:15, paikalla 13:45. Punainen ( Petterin) joukkue peli 15:00, paikalla 14:30 (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
59

JyPK-B16 Nimenhuuto.com

Jypk-B16 joukkue osallistuu kaudella 2015 B-tyttöjen ykkösdivisioonaan

Juha kirjoitti: 18.45 aloitetaan tänään(sunnuntai) (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
34

JJK04juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien kilpajoukkueen oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Taneli kirjoitti: Hei, kaikki. Päätimme käyttää osan Piispalan tapahtuma tuotosta tällaisen omanharjoittelun tuki ohjelman hankkimiseen. Ohessa ohje, jolla voitte liittyä joukkueen isoccer ryhmään. isoccer on ikäänkuin peli, jossa jokainen pelaaja voi itse mobiililaitteilla syöttää uusia ennätyksiä erilaisiin teht... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
45

JJK-01 Nimenhuuto.com

Tervetuloa JJK -0 Nimenhuutoon!

Eemil kirjoitti: Mahtuisiko Eemille V jonkun kyytiin Joutsaan? Voimme tuoda hänet sovittuun paikkaan.. Esa Vauhkonen p.0400151165 (Vuosi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
27

JJK-03 Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n ikäluokan 2003 edustusjoukkue

Olli kirjoitti: Moikka!! Tänään Killerille klo 16 valmiina. Pelataan virallisessa peli-asussa (viininpunainen). (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
42

Blackbird Nimenhuuto.com

III div. Jalkapalloseura Jyväskylästä

Oula kirjoitti: Suoraan (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
34

Komeetat03 Nimenhuuto.com

Joukkueen sähköpostiosoite: komeetat03@gmail.com

Kati-Marju kirjoitti: Eilen on jaettu lupalappuja huomiselle kuvaukselle, joten niillä keillä on, muistakaa ottaa mukaan. Kiitos minunkin puolestani koko joukkueen vanhemmille talkoisiin osallistumisesta ja nähdään huomenna. KM (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
37

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.