Jalkapallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 121 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, lentopallo, sähly, pesäpallo, koripallo, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Jyväskylä

Jalkapallo - Jyväskylä

JyPKNH Nimenhuuto.com

JyPK:n naisten harrastejoukkue on lauma jalkapallosta innostuneita ja yleensä aiemmin aktiivisesti pelanneita naisihmisiä, joille tärkeintä ei ole voitto vaan verenmaku suussa hankittu murskavoitto... Tai sitten ei. Säännöllisen harjoittelun lisäksi joukkueemme osallistuu kesäisin Suomen Palloliiton Keski-Suomen piirin järjestämään naisten kuntoliigaan ja talvisin piirin futsal-sarjaan. Lisäksi kokemusta on hankittu ja tullaan jatkossakin hankkimaan rantafutiksesta, suopotkupallosta ja muista "kepeämmistä" rinnakkaislajeista. Mitään varsinaisia pääsyvaatimuksia joukkueeseen ei ole, mutta plussaa on omata jonkin verran pelikokemusta oikeasta jalkapallosta (tms. pallopelistä) ja reilusti asennetta. Ilman rautaista huumorintajua joukossamme ei myöskään pärjää.

Tuija kirjoitti: Hoi, onko joku innokas lähtemään nyx ja ex Tikruporukalla Suofutikseen 2017? (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Naiset
21

JyPK05 Nimenhuuto.com

JyPK’05 on marraskuussa 2012 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue. Joukkueemme koostuu pääsääntöisesti vuonna 2005 syntyneistä tytöistä mutta joukossamme on myös muutamia vuonna 2006 syntyneitä reippaita palloilijoita. Toiminnan pääpaino on tällä hetkellä perusliikuntataitojen ja jalkapallon perustekniikoiden harjoittelussa. Toiminnassa korostuu vahvasti leikinomaisuus.

Eevi kirjoitti: Mahtoiko jonkun mukaan tarttua ylimääräiset Adidaksen mustat housut ('rähinät') tänään sha-treenien jälkeen? 04-joukkueen Venny Vilkunan housut lähtivät jonkun matkaan. Leena (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
32

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Pekka kirjoitti: Pipari turnaukseen me Janin kanssa katsotaan ketkä pelaa. Porukkaa noin puolet ja puolet Predators/Kuntopois. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
36

fcv07 Nimenhuuto.com

FCV 07 joukkueessa on mukana tällä hetkellä 25 poikaa. Joukkue koostuu reippaista, iloisista ja mukavista pojista, jotka nauttivat jalkapallon pelaamisesta. Kesällä harkat pidetään 2-3 kertaa viikossa Jyskän tekonurmella ja / tai Vaajakosken keskuskentällä. Keväällä 2016 pelaamme kahdella joukkueella piirisarjaa. Syksyllä lisäksi kovimmat pojat pääsevät pelaamaan 06 sarjaa. Osallistumme myös muutamiin junioriturnauksiin kesän 2016 aikana. Uudet pojat on tervetulleita mukaan joukkueeseen. ☺ Uusia pelaajia otetaan mukaan joukkueeseen huhtikuun alussa.

Piija kirjoitti: Seurapäivät Stadiumilla, hyvää joulua! Stadium toivottaa kaikki Team Sales -seurat tervetulleiksi Seurapäiville. Seurapäivä on hyvä mahdollisuus Teille hankkia sporttiset joululahjat parhaaseen hintaan ja samalla tukea omaa Seuraanne/joukkuettanne! Ennen kuin käytät tämän mahdollisuuden niin varm... (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
37

Fc HaaPa Nimenhuuto.com

Fc HaaPa on palloa säännöllisesti keskenään potkiva joukkue. Pelaajarosterista löytyy saunajohtokunnan asettamien tavoitteiden edellyttämää laajuutta ja mielenlujuutta, joten olemme valmiita tuleviin koitoksiin keskenään ja muita joukkueita vastaan. Kokoonpanoon ei tällä hetkellä oteta uusia pelaajia! Manageri: Otto M.Rosti o.rosti (ät) gmail (piste) com

KALLE kirjoitti: Tais nyt kuolla tämä vuoro.... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
42

JJK Green 02-03 Nimenhuuto.com

Pelaamme piirisarjaa. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Joukkue on avoin uusille pelaajille.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan harrastejalkapalloa JJK Green 00-02! Iloisella meiningil...

Mikko kirjoitti: Pienellä varauksella ehtiikö hoitamaan muuton ajoissa (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
27

JJK 02 Red Nimenhuuto.com

JJK:n -02 ikäluokan haastajajoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: JJK 02 RED on JJK junioreiden 02 ikäluokan haastaja joukkue. Joukkueemme on t...

Jesper kirjoitti: Jepulla hävisi viime viikon keskiviikon harkoissa pitkähihainen harkkapaita (73). Olisiko joku laittanut vahingossa paidan omaan reppuunsa? Vehkalta sitä ei löytynyt. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
30

KaDy Nimenhuuto.com

Kampuksen Dynamo, tuttavallisemmin KaDy edustaa keskisuomalaista jalkapallo-osaamista.

Riku kirjoitti: Hei! Muistuttelen kausimaksuista vielä. Koko kausi 170e/85e (työelämän ulkopuolella), max 5 peli kausi 85e/42,50e, pelkät treenit 50e/30e. Tilinumero FI61 5290 0220 5021 97 Tässä maksetut summat. Yhteensä tilille tullut 2170e, budjetoitu 3315e (Budjettia laatiessa ajateltu, että 27 pelaajaa, 12 t... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
42

PaRi M35 Nimenhuuto.com

Palokan Riennon vanha edari! M35 ikäjoukkue. Vuoro on maanantaisin klo 21.00 - 22.00 Mankolan tekonurmella. Hinta 40 € / koko kesä tai 4 € / kerta.

Joukkue etsii pelaajia: Palokan Riennon vanha edari! M35 ikäjoukkue. Vuoro on maanantaisin klo 21.00 ...

Niko kirjoitti: Sesongin viimeinen vuoro. Kaikki mukaan, niin saadaan hyvät pelit aikaiseksi! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
44

Tikkakosken futarit Nimenhuuto.com

Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin.

Joukkue etsii pelaajia: Aikuisten miesten jalkapalloa Tikkakoskella ja välillä jotain muutakin. Lisät...

Mika kirjoitti: Torstaina 28.7. on Uuraisten jalkapalloturnaus. Ilmoittaudu Nimenhuuto-sivustolla, jos et ole jo ilmoittautunut Whatsapp-ryhmässämme. Lähtö on kello 17:00 tikkakosken urheilukentältä. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
24

Komeetat03 Nimenhuuto.com

Joukkueen sähköpostiosoite: komeetat03@gmail.com

Miko kirjoitti: Onko huomenna 11.12. treenejä? (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
33

JyPK03 United Nimenhuuto.com

2003 tyttöjen kilpajoukkue. Tosissaan mutta ei otsa rypyssä!

Tommi kirjoitti: Anni kyydissä. (Vuosi sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Tytöt
58

Blackbird Nimenhuuto.com

III div. Jalkapalloseura Jyväskylästä

Paavo kirjoitti: Vielä epävarmaa mutta alustavasti in (17 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
33

JJK05juniorit Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2005 syntyneiden poikien haastajajoukkueen (JJK 05 RED) oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Jari kirjoitti: Talkoita tarjolla tänään / huomenna. Tänään esimerkiksi harkkojen aikaan ja huomenna pelien aikaan/jälkeen. Ilmoittakaa jos olette kykeneviä tuonne saapumaan ja mihin aikaan pääsette. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
40

Komeetat 2006 Nimenhuuto.com

Komeettojen 2006 -syntyneiden ikäkausijoukkue, johon kuuluu jo noin 32 innokasta poikaa. Joukkue harjoittelee 2-5 kertaa viikossa. Jos haluat tulla mukaan joukkueeseemme, ota yhteyttä joukkueenjohtajaan osoitteessa: komeetat2006@gmail.com

Sami kirjoitti: SEURAPÄIVÄT STADIUMILLA, HYVÄÄ JOULUA! Stadium toivottaa kaikki Team Sales -seurat tervetulleiksi Seurapäiville. Seurapäivä on hyvä mahdollisuus Teille hankkia sporttiset joululahjat parhaaseen hintaan ja samalla tukea omaa Seuraanne/joukkuettanne! ENNEN KUIN KÄYTÄT TÄMÄN MAHDOLLISUUDEN NIIN VARM... (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
33

Jyväskylän Valtit Nimenhuuto.com

Jääurheiluseura Jyväskylän Valtit ry. Pelaa talvet kaukista ja kesät harrastaa jalkapalloa.

Jussi kirjoitti: Jos flunssalta ja lastenhoidolta joudan.. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kaukalopallo ja Harrastefutis
Jyväskylä
Miehet
28

Komeetat B-juniorit Nimenhuuto.com

Joukkue harjoittelee noin 3-4 kertaa viikossa.

Tero kirjoitti: Huone 1 Arsi Antti Miika Aapo H Huone 2 Elias Ossi Late Mika Huone 3 Riku Teemu K Saku Luke Huone 4 Rasse Petteri Jesse Niko Huone 5 Sampo Lasse Onni Oskari Huone 6 Janne Vili Teemu H Aapo R Huone 7 Samuli Nico Eetu (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
46

Komeetat Miehet Nimenhuuto.com

Joukkue koostuu jalkapalloa aktiivisesti harrastuksena pelaavista pelaajista, Komeettojen A-junioreista ja seuran valmentajista.

Risto kirjoitti: Seurapäivät Stadiumilla, hyvää joulua! Stadium toivottaa kaikki Team Sales -seurat tervetulleiksi Seurapäiville 7.12-11.12.2016. Seurapäivä on hyvä mahdollisuus Teille hankkia sporttiset joululahjat parhaaseen hintaan ja samalla tukea omaa Seuraanne/joukkuettanne! Ennen kuin käytät tämän mahdolli... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
29

JJK04 red Nimenhuuto.com

JJK Juniorit ry:n 2004 syntyneiden poikien oma joukkuesivusto harjoituksia, pelejä ja tapahtumia varten.

Jerry kirjoitti: Moi! Jerryltä todennäköisesti jäi eilen Killerille seuran Niken kevyttoppatakki, jossa ei ole mitään painatuksia. Olisko kellään siitä mitään havaintoja? Seija :) (16 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Jyväskylä
Pojat
37

SolteqJKL Nimenhuuto.com

Solteqin Jyväskylän toimiston liikuntavuorot. Mukaan mahtuu hyvin. Eli myös kaverivahvistukset ovat tervetulleita.

Mikko kirjoitti: Naapurikentälle on tulossa moke, jos tarvii yhdistää pelit. Tuomas K lupasi mennä toiseen päätyyn maaliin. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Sähly, Jalkapallo, Futsal ja Sulkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
98

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.