Jalkapallo Laihia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laihia ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, kansantanssi ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Laihia

Jalkapallo - Laihia

LujaT0607 Nimenhuuto.com

kesän 2015 joukkue

Nelli kirjoitti: Olisko äitienpäivän kunniaksi matsi tytöt vs. äidit paikallaan? (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
24

Laihian Luja P09 Nimenhuuto.com

Laihian Luja P09 joukkue on perustettu syksyllä 2014 ja mukana on joukko innokkaita pelaajia. Joukkue harjoittelee kerran viikossa.

Jami kirjoitti: Moi :) Jamin pallo jäi kuplaan, ottiko joku sitä boxiin ? (12 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
38

Laihian Luja P05 Nimenhuuto.com

Parasta palloilua Laihialla. Jalkapalloa himotreenaajille ja harrastelijoille. Tervetuloa mukaan!

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
30

Laihian Luja P04 Nimenhuuto.com

Laihian Luja P04 jalkapallo juniorit. Jalkapallon harrastamista reilussa ja hyvä henkisessä joukkueessa. Tavoitteena luoda puitteet laadukkaalle jalkapallon pelaamiselle ja harjoittelulle hyvässä seurassa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
2

LujaP07 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Pipo tilaus vol2. Jos tilaajia vielä tarpeeksi niin tilaan uuden satsin pipoja kun vien vaatteet ens kerran painoon.. Huikkaa tähän viesti ketjuun montako pipoo tarve. Aikusten tai lasten. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
24

Laihian Luja P02 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Tilatut jalkapallovarusteet ovat saapuneet (jotain pientä puuttuu, mutta tulee myöhemmin jälkitoimituksena) ja ne on viety tällä viikolla painatukseen. Painatuksessa on sattuneesta syystä hieman ruuhkaa, mutta varusteita on lupailtu meille sieltä 4.5., joten olettavasti varusteet saadaan jakoon p... (9 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
35

LAIHIAN LUJA P06 Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Hei! Tullaan lauantaina hallille klo 9:30. Ensimmäinen peli alkaa klo 10:10. Ruokailua ei ole joten hyvää evästä riittävästi pojille mukaan. T. Jussi (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
39

LAIHIAN LUJA P08 Nimenhuuto.com

Onni kirjoitti: Hei Ohessa viimeisin kioskilistaus. Voitteko jokainen kuitata että luettu ja tehtävä hoituu :) minna.pera-rintamaki@netikka.fi, sähköposti tai tänne nimenhuutoon. Kiitos! t.Minna (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
43

LujaT0809 Nimenhuuto.com

Adelina kirjoitti: Kioskivastaavan terveisiä... Tytöillä on kotiturnaus POP-areenalla lauantaina 21.11. klo 10.00 alkaen. Meidän tehtävänä on pitää tapahtumassa kioskia. Kioskissa myydään ainakin kahvia, pillimehuja, pientä makeaa ja suolaista syötävää (kuten mokkapaloja ja pitsapaloja), karkkia jne. Kioskivastaava... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
29

Laihian Luja T10 Nimenhuuto.com

Kesän lähestyessä aloitetaan jalkapalloharjoitukset T10 joukkueella.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
8

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.