Jalkapallo Laihia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laihia ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, kansantanssi ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Laihia

Jalkapallo - Laihia

Laihian Luja P09 Nimenhuuto.com

Laihian Luja P09 joukkue on perustettu syksyllä 2014 ja mukana on joukko innokkaita pelaajia. Joukkue harjoittelee kerran viikossa.

Miika kirjoitti: Moi! Kun puhuttiin, että olis mukava tehdä joukkueen kanssa jotain kauden päätökseksi, niin kysyin ilmajoelta namituvalta olisko heillä jotain kivaa tarjota, on toki hieman kalliimpaa kuin pitsalla käynti... Mutta heitän vaihtoehtona. Alla vastaus jonka sain. -Tomi Hei. Esimerkiksi juoksubengi (h... (1 päivä sitten)

Päivitetty 11 minuuttia sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
39

Laihian Luja P05 Nimenhuuto.com

Parasta palloilua Laihialla. Jalkapalloa himotreenaajille ja harrastelijoille. Tervetuloa mukaan!

Jani kirjoitti: HUOMIO!!! Varainkeruu ensi talven hallimaksuihin alkaa NYT paperinmyynnillä lopussa olevilla ohjeilla. Me, P05, keräämme myynneillä vähintään 60 €/ poika, niin että nyt voi myydä papereita niin paljon kuin pystyy. Yhteenlasketusti siis pitää kerätä tuottoa 60€. 1. Myyntiaika 17.8-29.8.2016 2. Myy... (12 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
31

LujaT0607 Nimenhuuto.com

kesän 2015 joukkue

Juulia kirjoitti: Juulia tulee 17.50 (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
25

Laihian Luja P04 Nimenhuuto.com

Laihian Luja P04 jalkapallo juniorit. Jalkapallon harrastamista reilussa ja hyvä henkisessä joukkueessa. Tavoitteena luoda puitteet laadukkaalle jalkapallon pelaamiselle ja harjoittelulle hyvässä seurassa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
2

LujaP07 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Kausi lähenee loppuaan!muutama peli vielä ja Norrvalla cup! Sitten voitas twhdä yhdessä jotain hubaa!Katsokaa duudsonpark päivistä kumpi ois enemmistölle paree ja panen varaten sen sitten. Jos näistä ei Kumpikaan tunnu sopivan niin jätetään marraskuulle.... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
24

LAIHIAN LUJA P11 Nimenhuuto.com

Anu-Maria kirjoitti: Hei! Varojen hankinta mahdollisuus paperinmyynnillä nyt myös P11-joukkueella 17.8.-29.8.16! Myytävä WC-paperi 18euroa (32rll) ja talouspaperi 12e (16rll). Setteinä tai erikseen. Tuotto WC-paperista 7,05e ja talouspaperista 4,91e. Pelaaja kerää myymiensä papereiden tuoton itselleen (= helpotus tal... (14 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
15

Laihian Luja P02 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Hei, 1. Ilmoittakaa paperimyyntimääränne minulle tänään ! 2. Ilmoittautukaa loppuihin P03 peleihin ajoissa ! 3. Huomioikaa muuttuneet treeniajat/paikka tällä viikolla ! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
32

LAIHIAN LUJA P06 Nimenhuuto.com

Susanna kirjoitti: Kiitos kaikille kökässä olleille omasta ja seuran puolesta. Toivottavasti kaikki meni hyvin, huonosta kelistä huolimatta. Otan rahastonhoitajaan yhteyden palkan maksun suhteen. Kiitos! -Susanna- (9 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
41

LujaT0809 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: T09 peli huomenna monnarilla! Keksitään sinne vielä sopivan kokoinen kenttä :) (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
26

LAIHIAN LUJA P08 Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Tiedoksi. Osa pojista pelaa pelin P09 poikia vastaan harkkojen yhteydessä. Pelaava kokoonpano valitaan harkkojen yhteydessä sen mukaan, että saadaan tasaväkinen peli. (17 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
42

Laihian Luja T10 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Tänään harkat POP Areenassa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.