Jalkapallo Laihia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laihia ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, kansantanssi, pesäpallo ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Laihia

Jalkapallo - Laihia

Laihian Luja P05 Nimenhuuto.com

Parasta palloilua Laihialla. Jalkapalloa himotreenaajille ja harrastelijoille. Tervetuloa mukaan! Täältä löytyvät myös Laihian Luja P04 -joukkueen tapahtumat!

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
38

LujaT0607 Nimenhuuto.com

kesän 2015 joukkue

Katja kirjoitti: Heippa. 21.1. Kotiturnaus lähestyy :) Paikalla tällä tietoa 4 muuta joukkuetta. Tässä tehtävänjakoa. Kuitatkaa alle kommentteihin mahdollisimman pian oma homma, niin tiedän, että kaikki sujuu! Jos joku homma tihkaisee, voi koittaa vaihtaa osuuttaan itse jonkun toisen kanssa :) Aikatauluhan on kut... (12 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
25

Laihian Luja P09 Nimenhuuto.com

Laihian Luja P09 joukkue on perustettu syksyllä 2014 ja mukana on joukko innokkaita pelaajia. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa.

SÄHLYKOORD kirjoitti: Kolmas kerta toden sanoo... Hope so! Sählyvuorolistaan oli vanhan excel-taulukkopohjan myötä siirtynyt jälleen pvm/viikkonumero-virhe ja porukka myös pieneni yhden pelaajan verran, joten valvontavuorolista on nyt korjattu/uudelleen laadittu. Pahoittelen ylimääräistä sählinkiä ja tästä johtuvaa sä... (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
38

LujaP07 Nimenhuuto.com

Elmeri kirjoitti: Treenien yhteydessä pidetyssä palaverissä äänestettiin myös Pirkan "hyllyjen vetelyn" jatkosta ja jatkoa kannatettiin. Pirkkakökkä alkaa taas ma 30.1.2017, klo 17-18.30 Kökkäkausi kestää 9 maanantaita (jos joku kerta perutaan, lisätään se loppupäähän). Jos monella jää minimi-osallistuminen täytty... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
28

LAIHIAN LUJA P06 Nimenhuuto.com

Ilkka kirjoitti: 6-7.1 turnausten kioskin pidosta tilitetty osallistuneille perheen poikien "tilille" 50,81 €. 6.1 osuus 27,90 (307€) ja 7.1 osuus 22,91 (274,95€) yhteensä (581,95€) (10 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
35

LAIHIAN LUJA P11 Nimenhuuto.com

Sisu kirjoitti: Sisulle numero 21 (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
22

Laihian Luja P02 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Muistutus taas ! - Tänään viimeinen ilmoittautumispäivä harjoitusotteluun joka on 21.1 ! - Tänään viimeinen ilmoittautumispäivämäärä malliryhmään 5.2 ! (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
29

LAIHIAN LUJA P08 Nimenhuuto.com

Onni kirjoitti: Hei kaikki. Joukkueen monnarin valvontavuorot lähestyy. P08 joukkueen valvontavuorot viikoilla 8 ja 18. Paikalla monnarilla on oltava klo 18-20. Jaetaan vuorot kahden tunnin pätkiin eli 1: klo 18-20 ja 2: klo 20-22 Vuorot jaettu alla olevasti. Mikäli sinulle nimetty vuoro ei millään käy niin kesk... (26 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
39

LujaT0809 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: T09 peli huomenna monnarilla! Keksitään sinne vielä sopivan kokoinen kenttä :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
20

Laihian Luja T10 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Ensi viikon perjantai (23.) vietetään joulua ja jatketaan 30. päivä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.