Jalkapallo Laihia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laihia ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, kansantanssi, pesäpallo ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Laihia

Jalkapallo - Laihia

LujaT0607 Nimenhuuto.com

kesän 2015 joukkue

Katja kirjoitti: Heippa. Kotiturnaus lähestyy :) Tiedän, että meistä monella on varsin kiireinen viikonloppu tuolloin tulossa, koska on myös lenttisturnaus sunnuntaina, mutta yritetään saada kioskit pystyyn molempiin kisoihin. Tässä tehtävänjakoa. Kuitatkaa alle kommentteihin mahdollisimman pian oma homma, niin t... (17 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
24

Laihian Luja P09 Nimenhuuto.com

Laihian Luja P09 joukkue on perustettu syksyllä 2014 ja mukana on joukko innokkaita pelaajia. Joukkue harjoittelee kaksi kertaa viikossa.

Tomi kirjoitti: SÄHLYN PELAAJILLE TIEDOTE Hei, Sähly on ollut hyvin suosittu ja kivaa ollut. Jatketaan samaan malliin, mutta muistetaan muutama asia: - Maila ei saa nousta yli polven, korkeasta mailasta heti vapari vastustajalle. (näin säilytetään hampaat ehjinä) - Mailalla ei myöskään lyödä toisen mailaan, eikä... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
39

Laihian Luja P05 Nimenhuuto.com

Parasta palloilua Laihialla. Jalkapalloa himotreenaajille ja harrastelijoille. Tervetuloa mukaan! Täältä löytyvät myös Laihian Luja P04 -joukkueen tapahtumat!

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
39

LAIHIAN LUJA P11 Nimenhuuto.com

Anu-Maria kirjoitti: Kiitos Heli! (13 päivää sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
22

LujaP07 Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Varainhankintaa: Meille on tarjoutunut tilaisuus Minimanin inventaarioon. Inventaario olisi 7.1.2017 luultavimmin klo 18.00 (hieman aiemmin paikalle). Palkkana 10 euroa/tunti seka ruoka ja kahvi. Sitovat ilmottautumiset tarvitsevat Minimanissa jouluun mennessa, eli ilmoitelkaa mahdollisimman pian... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
28

Laihian Luja P02 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Laihian Lujan juniorijalkapallojaostossa on vapautumassa rahastonhoitajan pesti ja tehtävään etsitään henkilöä, jolla on kiinnostusta lähteä mukaan jaoston toimintaan sekä jonkin verran kokemusta tehtävän hoitamisessa tarvittavista asioita (esim. kirjanpidon perusteiden tunteminen on hyödyksi). N... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
31

LAIHIAN LUJA P06 Nimenhuuto.com

Ilkka kirjoitti: Olemme tilaamassa jalkapalloreppuja. Reppu tilataan lähtökohtaisesti kaikille, myös siis valmentajille. Jos kuitenkin joku ei sitä halua niin ilmoittaa siitä huomiseen keskiviikko 9.11 klo. 19.00 mennessä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
35

LujaT0809 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: T09 peli huomenna monnarilla! Keksitään sinne vielä sopivan kokoinen kenttä :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
20

LAIHIAN LUJA P08 Nimenhuuto.com

Onni kirjoitti: Hei Tiedoksi että kuplasta oli löytnyty tänään 34 numeron verkkatakki. Jos joku kaipaa niin kuplan löytötavaralaatikosta löytyy. T. Minna (17 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
40

Laihian Luja T10 Nimenhuuto.com

Maya kirjoitti: WC ja Talouspaperi Tilitykset Saaja: Laihian Luja Ry IBAN: FI93 4727 0010 1139 95 Summat ja viitenro pelaajan nimen perässä (Viitenro sama kuin kausimaksussa) Eräpäivä: 22.9.2016 Aro Maisa Summa: 96€ Viitenro: 211 016 142 Korpi Venla Summa: 384€ Viitenro: 211 016 032 Niemelä Maya Summa: 546€ Viit... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.