Jalkapallo Laihia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laihia ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, kansantanssi ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Laihia

Jalkapallo - Laihia

LujaT0607 Nimenhuuto.com

kesän 2015 joukkue

Kari kirjoitti: Tervehdys jalkapalloilevat perheet! Kausi 2015 alkaa olla takanapäin ja nyt on aika viettää kauden päätösjuhlaa koko perheen voimin. Vietämme päätösjuhlaa Laihialaisittain nuukasti yhdistämällä päätöstilaisuuteen myös POP Areenan avajaiset. Juhlaan on tulossa myös Suomen palloliiton terävin kärki... (14 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
28

Laihian Luja P04 Nimenhuuto.com

Laihian Luja P04 jalkapallo juniorit. Jalkapallon harrastamista reilussa ja hyvä henkisessä joukkueessa. Tavoitteena luoda puitteet laadukkaalle jalkapallon pelaamiselle ja harjoittelulle hyvässä seurassa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
2

Laihian Luja P09 Nimenhuuto.com

Laihian Luja P09 joukkue on perustettu syksyllä 2014 ja mukana on joukko innokkaita pelaajia. Joukkue harjoittelee kerran viikossa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Kuten keskustelimme vanhempainillassa, tulevan hallikauden kuluja katetaan paperimyyntikampanjalla, kannatusmaksuilla sekä turnauksilla. Tähän liittyen olen lähettänyt tänään kannatusmaksulaskut osalle pelaajista (laskuissa huomioitu paperimyynnit). Tarkistakaa laskut ja olkaa yhteydessä min... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
36

Laihian Luja P05 Nimenhuuto.com

Parasta palloilua Laihialla. Jalkapalloa himotreenaajille ja harrastelijoille. Tervetuloa mukaan!

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
31

LAIHIAN LUJA P06 Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Moro! Muistattehan kuitata nuo avajaisiin ja kauden päätösjuhlaan liittyvät tapahtumat omalta osaltanne. Kaikki vaan innolla mukaan juhlimaan (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
36

Laihian Luja P02 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Hei kaikki pelaajat/vanhemmat, Nyt on treeneistä pieni tauko. Jatkamme jo kuitenkin lähiviikkoina tai viimeistään marraskuun alussa uudessa kuplahallissa ja monnarilla. Pelaamme talvella futsal sarjaa johon olemmekin jo ilmoittautuneet. Muistakaa ilmoittautumiset päätösjuhalaan jossa palkinnot ja... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
24

LujaP07 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Moikka kaikille! 10.10 klo 9-15 tarvittaisiin vielä halli kökkään poppoota, että päästään sitten piakkoin reenaamaan! Kaikki kynnelle kykenevät apuihin :D (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
21

LAIHIAN LUJA P08 Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Tiedoite kuplahallista. Vielä olisi viimeinen iso ponnistus tehtävänä POP Areenalla, että saadaan aloittaa harjoittelu. Jaatteko tiedon joukkueissanne, että lauantaina 10.10 klo: 9-15 välisenä aikana olisi reilusti viimeistelytyötä tehtäväksi ja pitäisi saada porukkaa paikalle. · Valomainosteline... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
39

LujaT0809 Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.