Jalkapallo Laihia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laihia ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on lentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Laihia

Jalkapallo - Laihia

FC LUJA Nimenhuuto.com

Laihian Lujan edustusjoukkue Miehet jalkapallo- Viitosdivarin jalkapallojoukkue

Kari kirjoitti: Tulen suoraan kentälle töistä päin! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Laihia
Miehet
23

LAIHIAN LUJA P06 Nimenhuuto.com

Santeri kirjoitti: Hep Mites noiden paitamyyntien/ jäsenhakemusten laita olikaan, eli kenelle ne onnistuneet jäsenmyyntilomakkeet tulee toimittaa+ rahat tilittää? Henkilö /aika/ paikka? On tämä varmaan ilmoitettu mutta tuo muisti kun on mitä on :-) (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
37

LujaP07 Nimenhuuto.com

Viljami kirjoitti: Niin kyllähän nämä toimii jos halua löytyy... helpottais vaan tuota Juhankin hommaa kun täältä saa harjoitus aktiivisuus tilastot yms. valmiina, ei tarvis kaikkia näplätä exeliin. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
9

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.