Jalkapallo Laihia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laihia ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, kansantanssi, pesäpallo ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Laihia

Jalkapallo - Laihia

LujaT0607 Nimenhuuto.com

kesän 2015 joukkue

Nenna kirjoitti: Äiti mukana. Vahvuus 2 +2 (21 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
24

Laihian Luja P09 Nimenhuuto.com

Laihian Luja P09 joukkue on perustettu syksyllä 2014 ja mukana on joukko innokkaita pelaajia. Joukkue harjoittelee kerran viikossa.

SÄHLYKOORD kirjoitti: Hei Sählyyn osallistuvien pelaajien huoltajien valvontavuorot jaetaan (2 huoltajaa/vuoro). Ilmoita tähän alle kommentoimalla pe 16.9 klo 21 mennessä vuorot, jolloin tiedät olevasi joko estynyt tai halukas tulemaan valvontavuoroon. Muussa tapauksessa sählykoordinaattorit jakavat vuorot automaattis... (14 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
40

Laihian Luja P05 Nimenhuuto.com

Parasta palloilua Laihialla. Jalkapalloa himotreenaajille ja harrastelijoille. Tervetuloa mukaan!

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
32

Laihian Luja P04 Nimenhuuto.com

Laihian Luja P04 jalkapallo juniorit. Jalkapallon harrastamista reilussa ja hyvä henkisessä joukkueessa. Tavoitteena luoda puitteet laadukkaalle jalkapallon pelaamiselle ja harjoittelulle hyvässä seurassa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
2

LujaP07 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Laittakaa tähän alle mitä kukin syö Duudsonparkissa. 27.9 mennessä.Menu löytyy siitä tapahtuman kohdalta. Ja kuka ken sinne lähtee " valvomaan" & kuskiksi. Ruuan voi varata myös aikuisille jos joku näistä listalla olevista kiehtoo;) (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
24

LAIHIAN LUJA P06 Nimenhuuto.com

Mikael kirjoitti: Hip-hei! Laihian lujan logolla varustettuja sinisiä pipoja on haluttu myös meidän joukkueelle. Kävin tänään kysymässä Tai-Texillä niistä ja tätä Puijo-pipoa on saatavissa kolmea eri syvyyskokoa: lyhyt (21cm), medium (24cm) ja pitkä (28cm). Tämä on kouluikäisille ja aikuisille sopiva malli. On myö... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
41

Laihian Luja P02 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Muistakaa ilmoittautumiset sekä kuplahallin päätöstilaisuuteen että aikuisille tarkoitettuun iltatilaisuuteen ! Poikien ei tarvi olla kuplalla koko päivää mutta viimeistään peliin joka on siis 15:30. Paikalla viimeistään 15:00. http://laihianlujap02.nimenhuuto.com/team_files/file_show?as=JAOSTOTI... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
31

LAIHIAN LUJA P11 Nimenhuuto.com

Anu-Maria kirjoitti: Talvikauden harjoitukset perjantaisin klo 17.15-18.30. Alkaen 7.10. Käytössä 1/4 kenttää, jaamme kentän puoliskan T10/11-joukkueen kanssa. (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
16

LujaT0809 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: T09 peli huomenna monnarilla! Keksitään sinne vielä sopivan kokoinen kenttä :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
26

LAIHIAN LUJA P08 Nimenhuuto.com

Pyry kirjoitti: Hei, Tuossa paperimyyntilistassa on virhe Pyryn kohdalla. Jos se vimppa numero on tilitettävä hinta. Pyry myi 9 säkkiä talouspaperia ja 10 vessapaperisäkkiä. yhteensä tekee vain 288 euroa, ei 408, kuten listassa lukee. Jos tulkitsen listaa nyt oikein. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
43

Laihian Luja T10 Nimenhuuto.com

Maya kirjoitti: WC ja Talouspaperi Tilitykset Saaja: Laihian Luja Ry IBAN: FI93 4727 0010 1139 95 Summat ja viitenro pelaajan nimen perässä (Viitenro sama kuin kausimaksussa) Eräpäivä: 22.9.2016 Aro Maisa Summa: 96€ Viitenro: 211 016 142 Korpi Venla Summa: 384€ Viitenro: 211 016 032 Niemelä Maya Summa: 546€ Viit... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.