Jalkapallo Laihia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laihia ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, kansantanssi ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Laihia

Jalkapallo - Laihia

LujaT0607 Nimenhuuto.com

kesän 2015 joukkue

Markku kirjoitti: Vielä tännekin tiedoksi, että treenit kestävät tänään klo.17-18 (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
25

Laihian Luja P05 Nimenhuuto.com

Parasta palloilua Laihialla. Jalkapalloa himotreenaajille ja harrastelijoille. Tervetuloa mukaan!

Jani kirjoitti: Hei, päivän treenit muutettu vapaa vuoroksi valmentaja pulan vuoksi, myös maalienkasauskökkä peruttu tekijöiden puuttuessa (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
30

Laihian Luja P09 Nimenhuuto.com

Laihian Luja P09 joukkue on perustettu syksyllä 2014 ja mukana on joukko innokkaita pelaajia. Joukkue harjoittelee kerran viikossa.

Jami kirjoitti: Moi :) Jamin pallo jäi kuplaan, ottiko joku sitä boxiin ? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
37

Laihian Luja P04 Nimenhuuto.com

Laihian Luja P04 jalkapallo juniorit. Jalkapallon harrastamista reilussa ja hyvä henkisessä joukkueessa. Tavoitteena luoda puitteet laadukkaalle jalkapallon pelaamiselle ja harjoittelulle hyvässä seurassa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
2

Laihian Luja P02 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Hei, Nyt on jalkapallosta kesätauko. Alustavasti harjoitukset alkavat taas 19.7. Tämä voi aikaistua riippuen P03 peleistä. Pojat ovat pelanneet hienosti ja asenne on ollut kaikilla kohdallaan. Jatketaan samaan malliin tauon jälkeen. - P03 syksyn peliohjelma selviää toivottavasti ensi viikolla jol... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
32

LujaP07 Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Taasen iso kaunis kiitos tämän päivän loistavasti onnistuneesta varainkeruu kampanjasta! Rahaa tienattiin pojille kolmen tunnin aikana 367,50! Tästä osa käytettiin teltan/katteen ostamiseen, josta on varmasti matkan varrella monestikin hyötyä :) mukavaa juhannusta kaikille! Niin ja samaan hengenv... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
23

LAIHIAN LUJA P08 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Hei Tässä maksutiedot ja viitteet: Saaja: Laihian Luja Ry Pankki: Kyrönmaan Osuuspankki IBAN:FI93 4727 0010 1139 95 BIC:POPFFI22 Nimi Yhteensä Viitenumero Viljami Timo 107,8 20082309 Benjamin Mäkinen 69,1 20082338 Onni Rintamäki 30,9 20082163 Sisu Alho 74,7 20082118 Sakari Toivonen 16,9 20082312 ... (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
46

LujaT0809 Nimenhuuto.com

Adelina kirjoitti: Hei kaikille! Ensimmäinen kotipeli tytöillä 20.6. Me vanhemmat pidämme kioskia kotipeleissä. Meillä on tätä varten kioskiryhmä whatsappissa. Laitathan viestillä numerosi minulle, jos et ole mukana kioskiringissä. Lisään sinut ryhmään. :) Kioskivastaavana 09-peleissä Susanna Finlander ja 08-peleis... (16 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
26

LAIHIAN LUJA P06 Nimenhuuto.com

Luukas kirjoitti: Hei, Lisäsin tiedoistoihin äitien (tai miksei isienkin) kannattajahupparin kuvan. Painetaan tuohon huppariin lujan logo ja vaikka joku lujafutis teksti (että menee yksi huppari jos on useammassa joukkueessa lapsia). Naisten malli on tuo 900243.200 (sovituskokona naisten malli sinisenä seuralla) j... (21 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
40

Laihian Luja T10 Nimenhuuto.com

Kesän lähestyessä aloitetaan jalkapalloharjoitukset T10 joukkueella.

Marko kirjoitti: Tänään harkat POP Areenassa (17 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.