Jalkapallo Laihia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laihia ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Laihia

Jalkapallo - Laihia

FC LUJA Nimenhuuto.com

Laihian Lujan edustusjoukkue Miehet jalkapallo- Viitosdivarin jalkapallojoukkue

Kari kirjoitti: Tulen suoraan kentälle töistä päin! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Laihia
Miehet
23

LujaP07 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei! Marraskuun viikolla 46 pidämme vanhempainillan. Olen merkinnyt tapahtumakalenteriin 3 vaihtoehtoa päivistä, joista voitte ilmoittaa itsenne teille parhaiten sopivaan päivään. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
24

LAIHIAN LUJA P06 Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Moi! Vanhempainilta kuittauksia puuttuu vielä muutama. Kuittaatteko in/out. Pojilla on treenit tuolloin samaan aikaan normaalisti. Lisäksi poistin treenit 9.11 vietetään silloin isänpäivää ilman treenejä. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
37

LujaT0607 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Teimme teille myös esimerkkipelaajan ja -tapahtuman. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. (28 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
23

LAIHIAN LUJA P08 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Teimme teille myös esimerkkipelaajan ja -tapahtuman. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.