Jalkapallo Laihia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laihia ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko ja kansantanssi.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Laihia

Jalkapallo - Laihia

Laihian Luja P09 Nimenhuuto.com

Laihian Luja P09 joukkue on perustettu syksyllä 2014 ja mukana on joukko innokkaita pelaajia. Joukkue harjoittelee kerran viikossa.

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
26

FC LUJA Nimenhuuto.com

Laihian Lujan edustusjoukkue Miehet jalkapallo- Viitosdivarin jalkapallojoukkue

Kari kirjoitti: Tulen suoraan kentälle töistä päin! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Laihia
Miehet
23

LAIHIAN LUJA P06 Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Hei vanhemmat! Tammikuulla on paljon pelejä. Katsokaa ja kuitatkaa IN/OUT ne pelit joissa pojalla on kutsu. (24 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
34

Laihian Luja P02 Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Kumoaako tuo vanhempainillan ilmoitus pelipassien hankinnasta sen edellisen; koskien uusia pelaajia? Eli myös uudet pelaajatko hommaavat pelipassin itse, ei seura (ja vain lasku jälkikäteen vanhemmille) niinkuin edellisessä tiedossa informoitiin ? (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
30

LujaT0809 Nimenhuuto.com

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
11

LujaP07 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Linkissä jaostotiedote taitokoulua koskien http://files.nimenhuuto.com/team_files/39697/447187_QEJ1tesS4S_original.pdf?1421922944. Halukkaat pitävät huolen, että harjoitusprosentti on yli 70%. Näette osallistumistilastosta harjoitusprosentin. Tällä hetkellä 6 poikaa ylittää 70 % ja useampi poika ... (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
25

LujaT0607 Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: Kuplahallin vuotamisen takia sen lämpötila lähes sama kuin ulkoilma, joten LASKETAAN PAKKASRAJA 12 ASTEESEEN!!! (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
22

LAIHIAN LUJA P08 Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: terve. Huomenna 22.1 olevat P08 jalkapalloharkat kuplassa on peruttu pakkasen takia. T:Pekka Hemminki (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.