Jalkapallo Laihia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Laihia ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, jääkiekko, kansantanssi ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Laihia

Jalkapallo - Laihia

Laihian Luja P09 Nimenhuuto.com

Laihian Luja P09 joukkue on perustettu syksyllä 2014 ja mukana on joukko innokkaita pelaajia. Joukkue harjoittelee kerran viikossa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Kuten keskustelimme vanhempainillassa, tulevan hallikauden kuluja katetaan paperimyyntikampanjalla, kannatusmaksuilla sekä turnauksilla. Tähän liittyen olen lähettänyt tänään kannatusmaksulaskut osalle pelaajista (laskuissa huomioitu paperimyynnit). Tarkistakaa laskut ja olkaa yhteydessä min... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
35

LujaT0607 Nimenhuuto.com

kesän 2015 joukkue

Kari kirjoitti: Hallin turvallisuusohjeet "kuvat ja materiaalit" kansion alla (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
28

Laihian Luja P04 Nimenhuuto.com

Laihian Luja P04 jalkapallo juniorit. Jalkapallon harrastamista reilussa ja hyvä henkisessä joukkueessa. Tavoitteena luoda puitteet laadukkaalle jalkapallon pelaamiselle ja harjoittelulle hyvässä seurassa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
2

Laihian Luja P05 Nimenhuuto.com

Parasta palloilua Laihialla. Jalkapalloa himotreenaajille ja harrastelijoille. Tervetuloa mukaan!

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
28

LAIHIAN LUJA P08 Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: POP areenalle autolla saapuminen tapahtuu tästä eteenpäin talven ajan Myllymäentien kautta. http://lujafutisry.fi/imgs/kartta.png Kaukalon puolelta on kulku suljettu. (15 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
42

LujaP07 Nimenhuuto.com

Viljami kirjoitti: Ma. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
22

LujaT0809 Nimenhuuto.com

Adelina kirjoitti: Kioskivastaavan terveisiä... Tytöillä on kotiturnaus POP-areenalla lauantaina 21.11. klo 10.00 alkaen. Meidän tehtävänä on pitää tapahtumassa kioskia. Kioskissa myydään ainakin kahvia, pillimehuja, pientä makeaa ja suolaista syötävää (kuten mokkapaloja ja pitsapaloja), karkkia jne. Kioskivastaava... (18 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Tytöt
28

LAIHIAN LUJA P06 Nimenhuuto.com

Luukas kirjoitti: Huomenna leiripäivänä mukana myös maalivahti valmentaja Juuso Kevari. Pojat voi ottaa varuiksi hanskat mukaan niin katsotaan aamulla ketkä haluaa mennä treenaamaan näitä asioita. (14 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
36

Laihian Luja P02 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Arvoisa POP Areenan käytäjä ja vastuuvalmentaja, POP Areenan toiminta on lähtenyt loistavasti liikkeelle ja on ilo huomata miten tehokkaaseen käyttöön POP Areena saatiin heti startista. Perhepolettikäyttäjille on lisätty halliin ”munakello” huoltohallin päätyyn, josta saa kerralla 2h valoja pääll... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Laihia
Pojat
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.