Jalkapallo Lieto

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lieto ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis ja football. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, futsal, agility, futis, hiihto, sulkapallo, lentis ja juoksu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Lieto

Jalkapallo - Lieto

Lieto Nimenhuuto.com

Liedon Pallo, Naiset

Joukkue etsii pelaajia: Haemme joukkueeseen uusia pelureita.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: ehkä (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lieto
Naiset
20

Äijäpelit Lieto Nimenhuuto.com

Näyttäviä suoritteita pyöreän välineen parissa, tuskaa unohtamatta.

Henri kirjoitti: Moro. Ei kettään mittään kiinnostaisi sählyä pelailla jo? Käydään toisella porukalla pelailemassa sunnuntaisin klo. 16.00 Liedon keskuskoululla, Lieto-Koriksen vuoro kyseessä (jotain tulee kauden päätyttyä maksamaankin, kunnan salit kun maksaa), mutta mä ainut koristaustainen siellä... sama ongel... (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy ja Futis
Lieto
Miehet
26

Ilmarinen Village Nimenhuuto.com

Ilmarinen Village, Maaleja liukuhihnalta jo vuodesta 2011

Sami kirjoitti: Huomenna kotimatsi eli kanttiinivuoro meillä. Meiltä tulee kahvit ja tee. Teemun äiti lupasi tuoda makeaa. Tuleeko Suomisilta suolaista? Jotain muuta makeaa voisi tulla Launisilta. Onnistuuko tämä? Sami (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Ilmarinen, Lieto
Ei asetettu
17

ilmaristen IFK Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Tänään harkat koulun kentällä, Realilla on turnaus Halmelassa. Tekonurmen saumojen tiivistykset puuttuvat, katsotaan jos päästäis ensi viikolla Halmelaan Petri (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Ilmarinen,Lieto
Ei asetettu
20

Kirkonkulma 05-06-tytöt Nimenhuuto.com

Nina kirjoitti: Näin Heidin äsken treeneissä ja hän pyysi välittämään viestin. Huomiset peli pelataan Halmelan kentällä, osoite Halmelantie 3. Ei siis Ilmaristen kentällä, vaan Halmelassa. Vanhalta Tampereentieltä kääntyy Halmelantie, jatka tietä noin 100m ja sitten oikealle Halmelan kenttä. Huomiseen! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lieto
Tytöt
21

Liedon Pallo P00 Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Sunnuntain peli pelataan jäkärlän nurmikentällä. Piiriltä saadun ilmoituksen mukaan nurmikenttä peleissä on kelivaraus. Tämän hetken tietojen mukaan ottelu pitäisi pystyä pelaamaan nurmella. Tämä on varasuunnitelma siltä varalta, että kentät menisivät pelikelvottomiksi ja/tai ne jouduttaisiin sul... (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo
Lieto
Pojat
15

Liedon Pallo A-pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Lieto
Pojat
21

AC FC Kirkonkulma Nimenhuuto.com

Joel kirjoitti: Menee harmittavasti päällekkäin salibandya pelaavien poikien ensimmäisen turnauksen kanssa, mutta ei voi mitään. Turnaus on Lieto- hallilla, joten ehkä siitä voi pelien välissä käydä myös täällä kauden päätöksessä. / Ville (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lieto
Ei asetettu
33

Real Ilmarinen Nimenhuuto.com

Hermanni kirjoitti: Jos tarvitaan vielä kahvinkeitto tai leipomisapua, niin kumpi tahansa käy. Terv.Päivi (25 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Ilmarinen, Lieto
Ei asetettu
15

Kirkonkulman 05 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Meille jäi iso kasa huppareita maanantain pelistä. Kerättiin niitä sieltä kentän laidalta kun pelaajat olivat jo lähteneet. Ilmoitelkaa minkälaisia huppareita kaipailette ja koska voi toimittaa esim. treeneihin? (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Lieto
Ei asetettu
31

Ilmaristen Äijät Nimenhuuto.com

Jukka-Pekka kirjoitti: Moro Mulla tulee olemaan ongelma toi sähly- ja sisäpalloiluaika koko talven, niin kuin viime vuonnakin. Poikien treenit osuvat huonosti. Koetan tulla joskus mukaan... Puron JP (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Lieto, Ilmarinen
Miehet
26

PaTo Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Out loppukauden, liikuntakielto kunnes polvi täysin kunnossa... (16 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Futsal, Futis ja Salibandy
Lieto
Ei asetettu
20

FC Aseman Futarit Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Hei Kaikki! Kesällä mahdollisuus jalkapalloiluun torstaisin ja maanantaisin klo 17.30 heinäkuun aikana. kuitenkin Maanantai 30.6 vielä lomaillaan. Torstait alkanee jo ensiviikosta! Tämän mahdollistaa yhteispelailua kylän 04/05/06 sekä 07 joukkueiden kanssa! Valmentajina ovat Jani Hemling, Mikko N... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Lieto
Ei asetettu
22

Kirkonkulman 03 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moro Taneli ja Marko Meiltä löytyi kassi, missä on vähän pillimehuja, kertisastioita ja joku keksipussi. Kiikutanko nämä 04-poikien seuraavaan peliin vai otatteko te tuotteet haltuun? -Jani- (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Lieto
Pojat
19

Kirkonkulman 04 Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Moi! Me voidaan tuoda irtokarkkipusseja. Claus, Antin isä (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Lieto
Ei asetettu
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.