Jooga­joukkueita

Jooga on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on jooga. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne jooga­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan jooga­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin joogajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 6 ja niissä on yhteensä yli 120 pelaajaa.

Jooga: joukkueet kartalla
Kartta - jooga

Jo 6 joogajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Jinjang-jooga Nimenhuuto.com

Joogatunteja Plaza Business Parkissa Vantaalla. HUOM: maanantain ryhmän minimimäärä 4 ilmoittautumista sunnuntaina, että tunti toteutuu!

Maria kirjoitti: Moi! Ensi viikolla aloitetaan joogailut. Plazan hissiremontista johtuen voi olla, että tammikuussa alkulämmöt otetaan rappusissa eli jos ei hissillä päästä ylös niin sitten kävellään 8. kerrokseen. Tulkaa ajoissa tapaamispaikalle niin rappustreeni sujuu rauhallisesti :) Leppoisaa viikonloppua kai... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Yinjooga, Hathajooga ja Yin yang jooga
Vantaa
Sekajoukkue
29

Korttelijoogit Nimenhuuto.com

Saukonpaadenrannassa pidettävä yksityinen joogaryhmä

Katja kirjoitti: Hei, ohessa pranayama ohjeita ja vaikutuksia listattuna: 1. Ujjayi http://www.sarvyoga.com/ujjayi-pranayama-ocean-breath-steps-benefits/ 2. Sheetali http://www.sarvyoga.com/sheetali-pranayama-cooling-breath-steps-and-benefits/ 3. Simha (Lions breath) https://moonladyyoga.wordpress.com/2012/02/07/... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jooga
Jätkäsaari
Sekajoukkue
19

Stalajumpparit Nimenhuuto.com

Helena kirjoitti: Tämän viikon syvävenyttely on siirretty torstaille 17.3.2016 klo 16.15 (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Fitness, Jooga, Core ja Stretching
Lahti
Sekajoukkue
14

Ramboll-Vahanen-HUS-jooga Nimenhuuto.com

Ramboll-Vahanen-HUS työpaikka jooga

Marja kirjoitti: Valitettavasti joudun peruuttamaan 12.12 osaltani (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jooga
Espoo
Sekajoukkue
56

Saukonpaaden jooga Nimenhuuto.com

Korttelijoogaa.

Anisa kirjoitti: Hei Saukonpaaden joogit! Toivottavasti uusi vuosi on kaikilla lähtenyt hyvin käyntiin :) Meillä on kerhohuoneessa kokoontuva toinen joogaryhmä päättänyt jatkaa Satu Torrin kanssa joogaamista tiistaisin klo 19.30-20.30. Sieltä aina välillä jää paikkoja tyhjäksi sairastumisten, matkojen ja muiden m... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jooga
Helsinki
Naiset
8

Salo-Jooga Nimenhuuto.com

Elina kirjoitti: Luustoa tukeva harjoitus; vahvistamme keskivartalon lihaksia ja vältämme voimakkaita eteentaivutuksia ja kiertoja. Tavoiteasana on Heinäsirkka. (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jooga
Salo
Sekajoukkue
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja