Kuntolentopallo Pohjois-espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pohjois-espoo ja lajina on kuntolentopallo. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: kuntolentopallo ja salibandy.

Katso lista koko maan kuntolentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuntolentopallo - Pohjois-Espoo

Kuntolentopallo - Pohjois-Espoo

P-ELEry Nimenhuuto.com

Lähinnä niipperiläisistä ja kalajärvisistä miehenköriläistä koostuva kuntolentopalloporukka, joka on harrastanut lentopalloilua pitkään. Ennen rekisteröitymistä toimittiin toistakymmentä vuotta Pohjois-Espoon kuntolentopalloilijoiden nimissä. Alla on yhdistyksen säännöt ja jäsenyyshakemuslomake. Lomakkeessa on mainittu myös pelipaikat ja -ajat. Jos kiinnostaa, niin tule katsomaan ja kokeilemaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan kuntolentopalloa. Harrastamme pienellä, osaavalla poruka...

Jarko kirjoitti: Hyvää kuluvaa vuotta kaikille. Joidenkin kausi alkoi harkkamatsilla Sahran palloa vastaan sekä Keimolan Kaiun turnauksella viime viikolla. Turnaukseen osallistuneiden mahdolliset lihassäryt ja muut pelaamisen vaivat onkin jo paranneltu eli kaikki mukaan tänään klo 19 kevätkauden ekoihin treeneihi... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Kuntolentopallo
Pohjois Espoo
Sekajoukkue
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja