Kuorolaulu Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on kuorolaulu. Niitä löytyy yhteensä 22 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja pesäpallo.

Katso lista koko maan kuorolaulujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuorolaulu - Helsinki

Kuorolaulu - Helsinki

meilahdenkamarikuoro Nimenhuuto.com

Meilahden kamarikuorossa tehdään musiikkia määrätietoisesti mutta rennolla otteella. Kuoromme on sekakuoro, jonka laulajat tulevat pääkaupunkiseudulta. Laulajissa on sekä kokeneita kuorolaulun konkareita että vasta laulu-uransa alkaneita. Kaikille laulajille on yhteistä into laulaa kuorossa, halu oppia lisää ja ennen kaikkea viihtyä musiikin parissa.

Pia kirjoitti: Moikka! Pahoittelen, mutta nyt joudun jättämään illan harjoituksen ja kauneimmat joululaulut väliin. Puolikuntoinen olo ja kiireinen työviikko ovat sellainen yhdistelmä, että täytyy priorisoida uudestaan. Kiitos kivasta kuorokaudesta ihan jokaiselle ja Petelle erityiskiitos myönteisestä otteesta,... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
35

gospelhelsinki Nimenhuuto.com

[FIN] Gospel Helsinki -kuoro laulaa mustaa gospelia, soivaa ilosanomaa, jonka juuret ovat Yhdysvalloissa maan afroamerikkalaisen väestön hengellisessä kuoromusiikissa. Kuoro esiintyy modernisti esikuviensa tapaan ja rikastuttaa ohjelmistoaan genrerajat ylittävällä musiikilla. *** [EN] Gospel Helsinki choir performs gospel music inspired by the Afro-American spiritual choir music. We strive to offer a variety of songs, from traditional hymns to modern pieces.

Danielle kirjoitti: Minäkin on sairaana. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kuorolaulu ja Kuoro
Helsinki
Sekajoukkue
64

Kuoro Lavalla Nimenhuuto.com

Lavalla Kuoro harjoittelee kerran viikossa asukastalo Lavalla. Treenit 18-20 torstaisin.

Helena kirjoitti: Luulin että harjoitukset alkavat 26.1?Koiralla nukutusoperaatio 19.1... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
20

HYMSKK Nimenhuuto.com

Helsingin yliopiston musiikkiseuran kamarikuoro eli HYMSKK on vuodesta 1994 toiminut noin 30-henkinen sekakuoro, johon kuuluu Helsingin yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa sekä muita kuoromusiikin ystäviä. Kuoron johtajana on toiminut vuodesta 2013 MuM Kati Pirttimaa.

Pirkko kirjoitti: Vähän ikäviä uutisia harjoitustilojamme koskien: Tiedustelin tänään Jussi Piekkalalta mahdollisuutta saada käyttööni avain HYMSKK-kuoron Topelian harjoitustilaamme, mutta hän totesi, että me hyvin todennäköisesti joudumme luopumaan musiikkiluokan käytöstä. Hänellä ei ollut valtuuksia luovuttaa mi... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
33

Psaldo Nimenhuuto.com

Akateeminen mieskuoro Psaldo - harjoitukset, keikat, matkat, jne... Mieslaulua aikuiseen makuun jo vuodesta 1996 alkaen!

Lauri kirjoitti: Hyvää Uutta Vuotta erityisesti 2. tenoreille. Joudun ensi sunnutaina olemaan vähän yllättäen työmatkalla, enkä pääse teidän kanssa "prima vistailemaan". Järjestän joka tapauksessa stemmikset halukkaille tiistaina 17.1. tai keskiviikkona 18.1. klo 18 Meritullissa ( jos Juki vaan tarjoaa tilat). La... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
57

Fennia Ensemble Nimenhuuto.com

Fennian lauluyhtye (Fennia Ensemble); Fennian paras sekakuoro kokoontuu joka toinen tiistai treenaamaan sähäkkää ohjelmistoaan B-talon 6.krs studiotilaan. Konsertteja pidämme, kun joku niitä pyytää...tai yleisön pyynnöstä huolimatta :-)

Maarit kirjoitti: Voidaanko harjoitella aikaisemmin? 16.30? Minun on oltava klo 17 keskustassa valmistautumassa oman kuoron konserttin. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu ja Kuoro
Helsinki
Sekajoukkue
16

Helsingin Poliisilaulajat Nimenhuuto.com

Poliisilaulua jo vuodesta 1943!

Yrjö kirjoitti: Onko Tatun osallistuminen varmistettu? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
29

Uroscantturat Nimenhuuto.com

Laulaminen

Jaakko kirjoitti: Hei katsokaa ja vastatkaa pikkujouluihin ne jotka ei ole vastanneet. Yst t Jaakko (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
10

Kaari-ensemble Nimenhuuto.com

Suomen paras naiskuoro

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Naiset
20

Mosan ääni Nimenhuuto.com

Kapu kirjoitti: Moi! Laittaisikos joku syksyn aikataulut kalenteriin, niin pääsette ilmoittautumaan treeneihin? t. Kapu (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Kuorolaulu
Helsinki, Tapanila
Sekajoukkue
23

Philomela Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Naiset
15

Addictio Nimenhuuto.com

Ruusa kirjoitti: Periaatteessa pystyn osallistumaan, mutta koska päivä on hankala, jättäisin mieluummin väliin. Mikähän mahtaa olla yleinen sopraanotilanne? (8 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
32

Cantabile-kuoro Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Leppävaaran esiintymisen jälkeen tuli flunssa joka vei ääneni kokonaan eikä korkeat äänet suju yskimättä vieläkään. Pahoilla mielin olen, mutta toivon teille riemullista Joulun aikaa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
43

Ahjo Ensemble Nimenhuuto.com

Tyylikäs Tasokas Menestyvä Kiinnostava Innovatiivinen Päämäärätietoinen Tässä muutama ajatus tammikuussa perustettavasta kamarikuorosta, jonka laulajilta odotamme innostunutta asennetta korkeatasoisen musiikin tekemiseen. Kuoromme harjoittelee ja esittää tasokasta kamarikuoromusiikkia ilman ohjelmistollisia rajoitteita, harjoittelee tinkimättömällä tarmolla ammattitaitoisessa ohjauksessa ja asettaa tavoitteensa korkealle. Meillä on hyvä laulajisto, joka nauttii yhdessä tekemisestä ja viihtyy toistensa seurassa. "Eikö kamarikuoroja ole jo tarpeeksi?" - Tasokkaita, tyylikkäitä ja tinkimättömiä työnsä laadusta, ei ole! Kuoromme harjoittelee Helsingissä tiistaisin johtajanaan Paavo Hyökki.

Vilja kirjoitti: Päivystän 23.-24.12, joten Temppeliaukion kirkon keikka jää kyllä väliin - pakko nukkua kunnon yö valvotun jälkeen. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Musiikki ja Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
39

LAUTTASAAREN LAULAJAT tenorit Nimenhuuto.com

Lauttasaaren Laulajien tärkeänä päämääränä on luoda konsertteihin sellainen tunnelma, jossa viihtyvät sekä yleisö että laulajat. LaLa on vuonna 1948 perustettu sekakuoro, joka on pitänyt konsertteja sekä yksin että yhdessä muiden sekakuorojen kanssa kotimaassa ja ulkomailla.

Joukkue etsii pelaajia: Säännölliset harjoitukset tiistaisin klo 18.00-20.30 Merikaaren Palvelutaloss...

Martti kirjoitti: HEI LAUTTASAAREN TENORILAULAJA, Lauloitko muinaisessa konsertissa Lauttasaaren Laulajien, Kauniaisten Kamarikuoron (GÖR) tai muun sekakuoron jäsenenä Ariel Ramirezin MISA CRIOLLA messun? Onko nuotit tallessa ja sävelet muistissa? GRANKULLA KAMMARKÖR on päättänyt ottaa MISA CRIOLLAN (MC) osaksi oh... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
12

Phonic Nimenhuuto.com

Phonic

Lenne kirjoitti: Huomenna mukaan syksyllä lauletut ja jos helposti löyty niin myös Myrskyluodon Maija . Ei tietysti joulunuotteja. Myös H. Kaski Kesäyö jos joltain löytyy... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
24

Audite Nimenhuuto.com

Sairaan hyvä kamarikuoro.

Alex kirjoitti: Hei kids! You can get PDFs of my Carols for Yuletide, along with recordings at this link. My apologies for so much f$%*ing Christmas cheer so early in the fall: https://www.dropbox.com/sh/i1bbqoelgk12vpl/AACc22FNR935iDwEUkfuQPxLa?dl=0 It should be set up so that anyone with the link has access, b... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
39

Symbioosin kuoro Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: Mihin asti meidän esiintyminen suunnilleen kestäisi? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
35

Tuomaskuoro Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Flunssa ei hellitä. Kiitos Innalle, Juhalle ja kuoroystäville tästä vuodesta! (30 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
62

satonkuoro Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Valitettavasti aikataulu näyttää niin kiireiseltä etten pysty tulemaan harkkoihin koko marraskuun aikana. Saatan jättää joulukuunkin väliin, koska olisin silloin jo ihan pihalla kaikista lauluista. Toivotaan että ensi vuoden puolella olisi koulun kanssa väljempää. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Ei asetettu
58

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Kuorolaulujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kuorolaulu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.