Kuorolaulu Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on kuorolaulu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, golf, sähly, futsal, pesäpallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan kuorolaulujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuorolaulu - Vantaa

Kuorolaulu - Vantaa

VKK Nimenhuuto.com

Vantaan Kamarikuoron laulajat ja johtaja Treenit: Torstaisin klo 18 - 20.30 / 21 Vaskivuoren lukiolla (Virtatie 4, Vantaa)

Joukkue etsii pelaajia: Vantaan Kamarikuoro Olemme rohkeiden ja taitavien, nuorten ja nuorekkaiden la...

Eero kirjoitti: Sunnuntain konsertti alkaa siis klo 20.30, edellinen Kauneimmat joululaulut -tilaisuus päättyy n. klo 19, pääsemme kirkkoon viimeistään klo 19.30. Tästä keskustelen vahtimestarin kanssa paikan päällä. Klo 19 alkaen meillä on käytössä Alba-huone ~20m2 (valkoinen pieni rakennus ulkona sakastin lähe... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Kuorolaulaminen, Kuoro, Kuorolaulu, Kamarikuoro ja Sekakuoro
Vantaa
Sekajoukkue
48

NiNa Nimenhuuto.com

Sanna-Maar kirjoitti: hei,kevään konsertissa voisi olla myös kevääseen ja Suomeen liittyviä yksinlauluja muutama. Ilmoittaudu minulle. Yksi ilmoittautuminen minulla jo on, että et ole siis ainut. Säestän. (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Kuorolaulu
Vantaa
Naiset
37

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Kuorolaulujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kuorolaulu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.