Lentopallo Kouvola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kouvola ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, pesäpallo, amerikkalainen jalkapallo, koripallo, sähly, muu hörhöily ja pekotoiminta.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kouvola

Lentopallo - Kouvola

KOLE 1 Nimenhuuto.com

Kouvolan Lentopallolijat -57 ry on 250 jäsenen lentopalloseura. Seuralla on monia juniori- ja aikuisjoukkueita eri sarjatasoilla. Kaikille löytyy varmasti omaa tasoa vastaava joukkue, jossa voi harjoitella ja pelata valmentajan ohjauksessa. KoLe -57 toimii aktiivisesti ympäri vuoden. Talvi-kaudella keskitytään lentopalloon ja kesäisin pelataan beach-volleytä Käyrälammella. KoLe -57 järjestää myös useita turnauksia vuoden aikana. Koko talven pyörii aikuisten ja junioreiden lentopallon sarjapelit sekä kesällä beach-liiga viikottain Käyrälammella.

Juha kirjoitti: Tänään ma 11.5. Harkat Haalilla klo 19.30 alkaen. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Kouvola
Miehet
27

valkealankajon2 Nimenhuuto.com

Valkealan Kajo Naisten 2-sarja (AB-tytöt) Yhteystiedot: Valmentaja Petri Kuokkanen 0405402234 Valmentaja Saara Niskanen 0407399930 Joukkueenjohtaja Juha Penttinen 0400756774

Joukkue etsii pelaajia: Hei ! Kiinnostaako sinua pelata ensi kaudella hyvässä joukkueessa B-tyttöjen ...

Satu kirjoitti: Moi Petri, Laitatko tänne nimenhuutoon sen vanhempainillassa esitetyn powerpointin, kiitos. terv. Satu (11 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Kouvola
Naiset
34

Kole-57 c-tytöt Nimenhuuto.com

palvelu koskee KoLe-57:n kahta osittain eri joukkuetta (B-tytöt ja C-tytöt), jotka harjoittelevat yhdessä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Lentopallo
Kouvola
Tytöt
19

Korian Ponsi C-tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei! Joukkueessa b-ikäisiä ja nuorempia pelaajia.Harjoittelemme tavoitteellis...

Leena kirjoitti: Moi! Elokuun reenit vielä tiistaisin ja torstaisin.Syyskuussa siirrymme kolme kertaa salireeneihin.Toivotamme uudet pelaajat tervetulleiksi joukkoomme.Syyskuun loppuun suunnitellaan joukkuepalaveria.Leena (12 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Lentopallo
Koria/Kouvola
Tytöt
8

KoLe-57 n2 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Moi! KoLen naisten vuorot ovat Kuntsilta peruttu. Keskiviikkonahan on Haalilla N35 "pelailuvuoro" klo 18.30-20.00. Jos haluatte vielä jossakin muuallakin treenailla, niin kyselkää minulta vapaita vuoroja. t: Juha p. 0400 358 380 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Kouvola
Ei asetettu
27

lentopalloakatemia Nimenhuuto.com

Kouvolan urheiluakatemian lentopalloryhmä. Tavoitteena tukea Kouvolan ja Iitin seudun nuorten lentopalloharjoittelua.

Elina kirjoitti: Lääkäri (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Kouvola
Ei asetettu
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.