Lentopallo Kouvola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kouvola ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, pesäpallo, amerikkalainen jalkapallo, koripallo, muu hörhöily, pekotoiminta ja suistosamoilu.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kouvola

Lentopallo - Kouvola

KOLE 1 Nimenhuuto.com

Kouvolan Lentopallolijat -57 ry on 250 jäsenen lentopalloseura. Seuralla on monia juniori- ja aikuisjoukkueita eri sarjatasoilla. Kaikille löytyy varmasti omaa tasoa vastaava joukkue, jossa voi harjoitella ja pelata valmentajan ohjauksessa. KoLe -57 toimii aktiivisesti ympäri vuoden. Talvi-kaudella keskitytään lentopalloon ja kesäisin pelataan beach-volleytä Käyrälammella. KoLe -57 järjestää myös useita turnauksia vuoden aikana. Koko talven pyörii aikuisten ja junioreiden lentopallon sarjapelit sekä kesällä beach-liiga viikottain Käyrälammella.

Tomi kirjoitti: KOUVOLAN YHTEISKOULU KÄYTTÄÄ KUNTOTALON PALLOILUSALIA YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN SEURAAVASTI: KESKIVIIKOSTA 4.2.2015 PERJANTAIHIN 6.2.2015 KLO 14.00 SAAKKA äidinkielen tekstitaidon koe TORSTAISTA 12.2.2015 PERJANTAIHIN 13.2.2015 KLO 21.00 SAAKKA penkkarit ja vanhojen tanssit PERJANTAISTA 6.3.2015 LA... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Kouvola
Miehet
22

valkealankajon2 Nimenhuuto.com

Valkealan Kajo B-tytöt / Naisten 2-sarja Yhteystiedot: Valmentaja Petri Kuokkanen 0405402234 Valmentaja Saara Niskanen 0407399930 Joukkueenjohtaja Juha Penttinen 0400756774

Joukkue etsii pelaajia: Hei ! Kiinnostaako sinua pelata ensi kaudella hyvässä joukkueessa B-tyttöjen ...

Sari kirjoitti: TIEDOTUSASIAA: Urheilulääketieteen ilta Kotkassa 12.2.15 klo 18.30-20 (Kymenlaakson amk:n Metsolan kampuksen auditorio, Pääskyntie 1). Aiheena ylirasitustilat ja urheilijan alaraajaongelmat, asiantuntijoina Aleksi Kallioniemi (liikuntalääketieteen erikoislääkäri) ja Panu Hirvinen (ortopedian ja t... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Kouvola
Naiset
31

Korian Ponsi C-tytöt Nimenhuuto.com

Leena kirjoitti: Haluatko sitoutua naisten 2sarjan toimintaan kaudella 15-16.Ota yhteyttä jos kiinnostusta harjoitteluun! Btytöt (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Lentopallo
Koria/Kouvola
Tytöt
25

KoLe-57 n2 Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Moikka! Olen päivittänyt kalenteriin YJS:n ottelut, poislukien Kiri-60 vierasottelun. Merkatkaa varmat osallistumiset ja poissaolot, muut joilla ei ole kumpaakaan tietoa: yrittäkää saada itsellenne vapaaksi, jotta pääsette mukaan. Aikaa ei ole tuhlattavaksi, mutta olosuhteet huomioon ottaen kuite... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Kouvola
Ei asetettu
27

Kajottaret Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Pidetään palaveri ennen treenejä. Sovitaan loppukauden tavoitteista ja sovitaan mm. kyytihommista vieraspeleihin. (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentopallo
Kouvola
Naiset
15

lentopalloakatemia Nimenhuuto.com

Kouvolan urheiluakatemian lentopalloryhmä. Tavoitteena tukea Kouvolan ja Iitin seudun nuorten lentopalloharjoittelua.

Elina kirjoitti: Lääkäri (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Kouvola
Ei asetettu
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.