Lentopallo Kouvola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kouvola ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, amerikkalainen jalkapallo, pesäpallo, koripallo, budo, suunnistus ja palveluskoiralajit.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kouvola

Lentopallo - Kouvola

KOLE 1 Nimenhuuto.com

Kouvolan Lentopallolijat -57 ry on 250 jäsenen lentopalloseura. Seuralla on monia juniori- ja aikuisjoukkueita eri sarjatasoilla. Kaikille löytyy varmasti omaa tasoa vastaava joukkue, jossa voi harjoitella ja pelata valmentajan ohjauksessa. KoLe -57 toimii aktiivisesti ympäri vuoden. Talvi-kaudella keskitytään lentopalloon ja kesäisin pelataan beach-volleytä Käyrälammella. KoLe -57 järjestää myös useita turnauksia vuoden aikana. Koko talven pyörii aikuisten ja junioreiden lentopallon sarjapelit sekä kesällä beach-liiga viikottain Käyrälammella.

Tomi kirjoitti: Huomiset treenit (pe 3.10) aloitus klo 18:00 ja lopetus 20:00. Lauantaina lähtö klo 16:15 Veturilta vieraspeliin bussilla. (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Lentopallo
Kouvola
Miehet
21

valkealankajon2 Nimenhuuto.com

Valkealan Kajo B-tytöt / Naisten 2-sarja Yhteystiedot: Valmentaja Petri Kuokkanen 0405402234 Valmentaja Saara Niskanen 0407399930 Joukkueenjohtaja Juha Penttinen 0400756774

Joukkue etsii pelaajia: Hei ! Kiinnostaako sinua pelata ensi kaudella hyvässä joukkueessa B-tyttöjen ...

Sari kirjoitti: Heippa! Järkätään su 26.10 ARPAJAISET Kajo-Kole pelissä. Toimitaan niin, että jokainen tuo 3-5 arpajaispalkintoa tuolloin. Palataan vielä tarkemmin aikatauluihin. Palkinnot voivat olla esim. leivonnaisia (muista merkitä: tuotteen nimi, ainesosaluettelo ja valmistuspäivä) tai uutta tavaraa kotoa k... (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Lentopallo
Kouvola
Naiset
29

KoLe-57 n2 Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: 23.10.2014 eli tänään: Treenit PERUTTU!!!! Korvaavana treeninä omatoimisesti raitista ilmaa ja lihashuoltoa! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Kouvola
Ei asetettu
25

Korian Ponsi C-tytöt Nimenhuuto.com

Leena kirjoitti: Moro! Hienosti paikka SM-sarjaan,kun puristettiin viimeinen peli Pumaa vastaan.Nyt vaan yhteistä peliä hiomaan ja nauttimaan hyvistä suorituksista harjoituksissa. Siten pelit rupeavat rullaamaan....Ensi viikolla kotiturnaus bn sarjassa ja saadaan hyvää reeniä cn sarjaan. Leena (20 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Koria/Kouvola
Tytöt
23

Kajottaret Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Pidetään palaveri ennen treenejä. Sovitaan loppukauden tavoitteista ja sovitaan mm. kyytihommista vieraspeleihin. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Kouvola
Naiset
17

lentopalloakatemia Nimenhuuto.com

Kouvolan urheiluakatemian lentopalloryhmä. Tavoitteena tukea Kouvolan ja Iitin seudun nuorten lentopalloharjoittelua.

Elina kirjoitti: Lääkäri (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Lentopallo
Kouvola
Ei asetettu
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.