Lentopallo Kouvola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kouvola ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, amerikkalainen jalkapallo, pesäpallo, koripallo, budo, suunnistus ja palveluskoiralajit.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kouvola

Lentopallo - Kouvola

KOLE 1 Nimenhuuto.com

Kouvolan Lentopallolijat -57 ry on 250 jäsenen lentopalloseura. Seuralla on monia juniori- ja aikuisjoukkueita eri sarjatasoilla. Kaikille löytyy varmasti omaa tasoa vastaava joukkue, jossa voi harjoitella ja pelata valmentajan ohjauksessa. KoLe -57 toimii aktiivisesti ympäri vuoden. Talvi-kaudella keskitytään lentopalloon ja kesäisin pelataan beach-volleytä Käyrälammella. KoLe -57 järjestää myös useita turnauksia vuoden aikana. Koko talven pyörii aikuisten ja junioreiden lentopallon sarjapelit sekä kesällä beach-liiga viikottain Käyrälammella.

Tomi kirjoitti: Nyt pitäisi tietää, onko jollakin omasta takaa vakuutus joka kattaa kilpaurheilun? Tässä tapauksessa emme hanki kyseisille henkilöille erikseen vakuutusta lisenssin ohella. Ilmoitukset mahdollisimman pikaisesti tänne tai sitten facebookiin. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Kouvola
Miehet
22

kouvolavolley Nimenhuuto.com

Valkealan Kajo B-tytöt / Naisten 2-sarja Yhteystiedot: Valmentaja Petri Kuokkanen 0405402234 Valmentaja Saara Niskanen 0407399930 Joukkueenjohtaja Juha Penttinen 0400756774

Joukkue etsii pelaajia: Hei ! Kiinnostaako sinua pelata ensi kaudella hyvässä joukkueessa B-tyttöjen ...

Juha kirjoitti: Juttu Klagenfurtin reissusta. http://www.valkealankajo.fi/uutiset/show/2014-08/b-tytoet-klagenfurtissa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Lentopallo
Kouvola
Naiset
28

KoLe-57 n2 Nimenhuuto.com

Mirella kirjoitti: pääsen kyl vast 6 töist mut tuun jos viel ehdin (2 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Lentopallo
Kouvola
Ei asetettu
26

Korian Ponsi C-tytöt Nimenhuuto.com

Leena kirjoitti: Moro! Keskiviikon kisat 17.30 Kuusankoskella.Siten jätetään yu vähäksi aikaa tauolle ja hoidetaan se kunnialla! Tytöt osallistuu kisaan ja sen vuoksi torstain reenit on peruttu!Mennään syömään kisojen jälkeen omalla kustannuksella. Lokakuussa maanantaina yu jatkuu halukkaille ja korvaa oman treen... (25 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Koria/Kouvola
Tytöt
23

Kajottaret Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Pidetään palaveri ennen treenejä. Sovitaan loppukauden tavoitteista ja sovitaan mm. kyytihommista vieraspeleihin. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Lentopallo
Kouvola
Naiset
17

lentopalloakatemia Nimenhuuto.com

Kouvolan urheiluakatemian lentopalloryhmä. Tavoitteena tukea Kouvolan ja Iitin seudun nuorten lentopalloharjoittelua.

Elina kirjoitti: Lääkäri (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Kouvola
Ei asetettu
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.