Lentopallo Kouvola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kouvola ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, pesäpallo, amerikkalainen jalkapallo, koripallo, sähly, muu hörhöily ja pekotoiminta.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kouvola

Lentopallo - Kouvola

KOLE 1 Nimenhuuto.com

Kouvolan Lentopallolijat -57 ry on 250 jäsenen lentopalloseura. Seuralla on monia juniori- ja aikuisjoukkueita eri sarjatasoilla. Kaikille löytyy varmasti omaa tasoa vastaava joukkue, jossa voi harjoitella ja pelata valmentajan ohjauksessa. KoLe -57 toimii aktiivisesti ympäri vuoden. Talvi-kaudella keskitytään lentopalloon ja kesäisin pelataan beach-volleytä Käyrälammella. KoLe -57 järjestää myös useita turnauksia vuoden aikana. Koko talven pyörii aikuisten ja junioreiden lentopallon sarjapelit sekä kesällä beach-liiga viikottain Käyrälammella.

Juha kirjoitti: Tänään ma 11.5. Harkat Haalilla klo 19.30 alkaen. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Kouvola
Miehet
23

valkealankajon2 Nimenhuuto.com

Valkealan Kajo B-tytöt / Naisten 2-sarja Yhteystiedot: Valmentaja Petri Kuokkanen 0405402234 Valmentaja Saara Niskanen 0407399930 Joukkueenjohtaja Juha Penttinen 0400756774

Joukkue etsii pelaajia: Hei ! Kiinnostaako sinua pelata ensi kaudella hyvässä joukkueessa B-tyttöjen ...

Asko kirjoitti: Kiitokset B-tytöille ja Saaralle tuomaroinneista C-turnauksessa, ette menneet sekaisin vaikka pelaajat ja valmentaja olivat ajoittain sekaisin kuin seinäkello. t. Asko (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Kouvola
Naiset
31

Korian Ponsi C-tytöt Nimenhuuto.com

Leena kirjoitti: Moi! Kuukausikalenteriin laitettu jo kesäajan reenit! Huomio bikäisille! Teen omat reenit jokaiselle tytölle omalla ajalla tehtävistä reeneistä ! Ilmottakaa kuka mukana. D-ikäisistä Fanni ja Ava mukana reeneissä 20.4 alkaen. Leena (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Koria/Kouvola
Tytöt
20

KoLe-57 n2 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Moi! KoLen naisten vuorot ovat Kuntsilta peruttu. Keskiviikkonahan on Haalilla N35 "pelailuvuoro" klo 18.30-20.00. Jos haluatte vielä jossakin muuallakin treenailla, niin kyselkää minulta vapaita vuoroja. t: Juha p. 0400 358 380 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Kouvola
Ei asetettu
27

Kajottaret Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Pidetään palaveri ennen treenejä. Sovitaan loppukauden tavoitteista ja sovitaan mm. kyytihommista vieraspeleihin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Lentopallo
Kouvola
Naiset
15

lentopalloakatemia Nimenhuuto.com

Kouvolan urheiluakatemian lentopalloryhmä. Tavoitteena tukea Kouvolan ja Iitin seudun nuorten lentopalloharjoittelua.

Elina kirjoitti: Lääkäri (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Kouvola
Ei asetettu
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.