Lentopallo Kouvola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kouvola ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, amerikkalainen jalkapallo, pesäpallo, koripallo, baguazhang, palveluskoiralajit ja enduro.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kouvola

Lentopallo - Kouvola

KOLE 1 Nimenhuuto.com

Kouvolan Lentopallolijat -57 ry on 250 jäsenen lentopalloseura. Seuralla on monia juniori- ja aikuisjoukkueita eri sarjatasoilla. Kaikille löytyy varmasti omaa tasoa vastaava joukkue, jossa voi harjoitella ja pelata valmentajan ohjauksessa. KoLe -57 toimii aktiivisesti ympäri vuoden. Talvi-kaudella keskitytään lentopalloon ja kesäisin pelataan beach-volleytä Käyrälammella. KoLe -57 järjestää myös useita turnauksia vuoden aikana. Koko talven pyörii aikuisten ja junioreiden lentopallon sarjapelit sekä kesällä beach-liiga viikottain Käyrälammella.

Tomi kirjoitti: Tämän päivän treenit peruttu. Huomenna treenit Haalilla klo 18:00-19:30. Tänään voi tulla pelailemaan Kole-35:n äijien kanssa Haalille klo 19:00-21:00 jos on intoa! Sählymaila mukaan! (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Lentopallo
Kouvola
Miehet
22

valkealankajon2 Nimenhuuto.com

Valkealan Kajo B-tytöt / Naisten 2-sarja Yhteystiedot: Valmentaja Petri Kuokkanen 0405402234 Valmentaja Saara Niskanen 0407399930 Joukkueenjohtaja Juha Penttinen 0400756774

Joukkue etsii pelaajia: Hei ! Kiinnostaako sinua pelata ensi kaudella hyvässä joukkueessa B-tyttöjen ...

Sari kirjoitti: Hei! Järkätään sunnuntain peliin kahvio. Tarjolle vain kahvia + teetä ja jotain leivonnaista. Keitän yhden pumpputermarin kahvia. Kuka toisi toisen? Lilka tuo vaihtokassan, mie tavarat. Kuka olisi se innokas leipoja? :-) t. Sari (2 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Lentopallo
Kouvola
Naiset
31

Korian Ponsi C-tytöt Nimenhuuto.com

Leena kirjoitti: Tervehdys! Hiihtolomaa edeltävällä kun reenataan mukavasti,niin hiihtolomalla alkuviikon ma ja ti ei reenejä.Suunnitelkaa menonne sen mukaisesti! Leena (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Lentopallo
Koria/Kouvola
Tytöt
25

KoLe-57 n2 Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Moikka! Olen päivittänyt kalenteriin YJS:n ottelut, poislukien Kiri-60 vierasottelun. Merkatkaa varmat osallistumiset ja poissaolot, muut joilla ei ole kumpaakaan tietoa: yrittäkää saada itsellenne vapaaksi, jotta pääsette mukaan. Aikaa ei ole tuhlattavaksi, mutta olosuhteet huomioon ottaen kuite... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Lentopallo
Kouvola
Ei asetettu
27

Kajottaret Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Pidetään palaveri ennen treenejä. Sovitaan loppukauden tavoitteista ja sovitaan mm. kyytihommista vieraspeleihin. (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Kouvola
Naiset
15

lentopalloakatemia Nimenhuuto.com

Kouvolan urheiluakatemian lentopalloryhmä. Tavoitteena tukea Kouvolan ja Iitin seudun nuorten lentopalloharjoittelua.

Elina kirjoitti: Lääkäri (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Lentopallo
Kouvola
Ei asetettu
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.