Lentopallo Kouvola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kouvola ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, lentopallo, jääkiekko, amerikkalainen jalkapallo, pesäpallo, koripallo, budo, suunnistus ja palveluskoiralajit.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Kouvola

Lentopallo - Kouvola

KOLE 1 Nimenhuuto.com

Kouvolan Lentopallolijat -57 ry on 250 jäsenen lentopalloseura. Seuralla on monia juniori- ja aikuisjoukkueita eri sarjatasoilla. Kaikille löytyy varmasti omaa tasoa vastaava joukkue, jossa voi harjoitella ja pelata valmentajan ohjauksessa. KoLe -57 toimii aktiivisesti ympäri vuoden. Talvi-kaudella keskitytään lentopalloon ja kesäisin pelataan beach-volleytä Käyrälammella. KoLe -57 järjestää myös useita turnauksia vuoden aikana. Koko talven pyörii aikuisten ja junioreiden lentopallon sarjapelit sekä kesällä beach-liiga viikottain Käyrälammella.

Tomi kirjoitti: Tarvisin jokaiselta pelaajalta Matiasta lukuunottamatta henkilötiedot lisenssejä varten ja mielellään tämän päivän aikana. Henkilötunnus, kotiosoite ja puhelinnumero pitäisi tietää. Laittakaa tiedot mun sähköpostiin tomi.knaappila@gasum.fi. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Lentopallo
Kouvola
Miehet
21

kouvolavolley Nimenhuuto.com

Valkealan Kajo B-tytöt / Naisten 2-sarja Yhteystiedot: Valmentaja Petri Kuokkanen 0405402234 Valmentaja Saara Niskanen 0407399930 Joukkueenjohtaja Juha Penttinen 0400756774

Joukkue etsii pelaajia: Hei ! Kiinnostaako sinua pelata ensi kaudella hyvässä joukkueessa B-tyttöjen ...

Juha kirjoitti: Juttu Klagenfurtin reissusta. http://www.valkealankajo.fi/uutiset/show/2014-08/b-tytoet-klagenfurtissa (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Kouvola
Naiset
30

KoLe-57 n2 Nimenhuuto.com

Mirella kirjoitti: myöhässä vähän (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Lentopallo
Kouvola
Ei asetettu
26

Korian Ponsi C-tytöt Nimenhuuto.com

Leena kirjoitti: Moi ! Harjoitusturnaus meni hienosti ja uudet tytöt pääsivät peliin mukavasti.Nyt vaan reeneissä keskittymään omiin kehitettäviin osa-alueisiin niin hyvä tulee.Kuukausikalenteriin laitettu ohjelmia,kuitatkaa nimenhuutoon kun teette!.Toivottavasti ohjelmat tallessa (oma).Seuraava turnee Järvenpääs... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Koria/Kouvola
Tytöt
23

Kajottaret Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Pidetään palaveri ennen treenejä. Sovitaan loppukauden tavoitteista ja sovitaan mm. kyytihommista vieraspeleihin. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Lentopallo
Kouvola
Naiset
17

lentopalloakatemia Nimenhuuto.com

Kouvolan urheiluakatemian lentopalloryhmä. Tavoitteena tukea Kouvolan ja Iitin seudun nuorten lentopalloharjoittelua.

Elina kirjoitti: Lääkäri (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Lentopallo
Kouvola
Ei asetettu
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.