Pesäpallo Ii

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ii ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 29 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, futsal, koripallo, käsipallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Ii

Pesäpallo - Ii

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Keväällä 2017 pelaamme sisävuorolla eri pallopelejä, pesäpallon pariin palaamme jälleen kesällä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KEVÄT 2017: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
37

Iin Urheilijat D-tytöt Nimenhuuto.com

Iin Urheilijoiden D-tytöt tulevat pelaamaan Pohjois-Suomen alueellista sarjaa kaudella 2017. D-joukkueemme tytöt ovat innokkaita ja toisiansa kannustavia, joka heijastuu hyvänä yhteistyönä niin pesäpallon parissa kuin muussakin toiminnassa. D-tyttöjen joukkueeseen mahtuu hyvin vielä mukaan uusia pelaajia hienon harrastuksen pariin. Ota yhteyttä joukkueen jäseniin niin pääset hyvän ja mielekkään harrastuksen pariin kannustavien joukkuejäsenien kanssa. D-tytöt, Iin Urheilijat http://iinurheilijat.sporttisaitti.com/pesapallo/

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pesäpallo
Ii
Tytöt
16
Pesäpallo
Kiiminki
Pojat
5

SiiPe E-pojat Nimenhuuto.com

SiiPen E-pojat (synt. 2003-2004) on väkivahva ja taitava pesisryhmä.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelamaan pesäpalloa taitavaan ja innokaaseen joukkueseen!

Veeti kirjoitti: Terve, Vielä yksi homma tehtävä tälle syksylle. Alla Nikon viesti. Kaikki porukalla mukaan POP Areenalle! t. Rami From: niko malvila Sent: Friday, September 25, 2015 10:11 AM To: SiiPe Vetäjät ; SiiPe Joukkueenjohtajat ; Siipe Johtokunta Subject: Syystalkoot Hei arvoisa pesisväki! Syksy on saapun... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo
Siilinjärvi
Pojat
24

IiU E-tytöt Nimenhuuto.com

Iin Urheilijoiden E-tyttöjen joukkue koostuu vuonna 2005-2007 syntyneistä tytöistä. Kesällä 2017 pelaamme Pohjois-Suomen pesiksen aluesarjaa ja osallistumme leireille. Joukkueen toimintaan pääsee mukaan ottamalla yhteyttä joukkueen valmentajiin tai joukkueen johtajaan.

Anssi kirjoitti: Ensi viikon peli Lippoa vastaan on siirretty. Ilmoitetaan kun pelipäivä on lyöty lukkoon. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Ii
Tytöt
18

Iin Urheilijat f-pojat Nimenhuuto.com

Iin urheilijoiden f-poikien joukkue vuonna 2017. Koostuu -07 ja -08 syntyneistä pesisjunnuista.

Eemeli kirjoitti: F-poikien kausisuunnitelma vuodelle 2017 - Kahdesti viikossa järjestettävät treenit o perjantaisin ja sunnuntaisin o osallistumisilmoitukset nimenhuutoon - Vanhempien palaveri keväällä 2017 - Alueleirille osallistuminen kesällä 2017 - F-poikien aluesarjaan osallistuminen kesällä 2017 - Mahdollise... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Pesäpallo
Ii
Pojat
16

BFB Nimenhuuto.com

Piikkiöläinen harrasteurheilun huippuseura. Epäonnistumme kentällä rankasti lajista riippumatta.

Jani kirjoitti: Mahdollisesti vajaakuntoinen (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo, Futsal, Pesäpallo, Sähly ja Lentopallo
Piikkiö / Turun Seutu
Miehet
34

IiU D ja C-pojat Nimenhuuto.com

Valmentajat: Iivo Kari 050-5270370 Jali-Matti Kurkela Joukkueenjohtaja Tiina Okkonen 040-8431018 Rahastonhoitaja Maria Tolonen 040 7594466 Joukkueen tili: FI90 5350 0220 0575 79

Tiina kirjoitti: Tänään harkkoihin pesuainemyyntilappujen palautus! Jos ei pääse¨tuomaan lappua, voi tiedot laittaa kuvanakin tulemaan. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pesäpallo eli sutikka
Ii
Pojat
22

kiimu-kikattajat Nimenhuuto.com

KiimU C-tytöt kaudella 2013 - 2014

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Tänään kuvatut lyöntivideot on nyt ladattu nettiin, mutta en pääse niitä jakamaan teille ennenkuin saan teiltä sähköpostiosoitteen mihin lähettää. Laita sähköpostia suorsa.riitta@gmail.com niin laitan linkin, mistä videopätkät löytyypi. Jokaiselle videolle on oma osoite, joten kukaan ei pääs... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Pesäpallo
Kiiminki
Tytöt
15

IiU D-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Pesäpallo
Ii
Pojat
15

SiiPen Äipät Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Tuun heti, kuhan vanhempainpalaverista irtaannun. (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Pesäpallo ja Sähly
Siilinjärvi
Sekajoukkue
41

ViU E-tytöt Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: To 26.1-17 jumppakuminauhat mukaan. (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Pesäpallo
Viinijärvi
Tytöt
21

SiiPe D-pojat Nimenhuuto.com

Raimo kirjoitti: Hei arvoisa pesisväki! Terve, Huomenna kenttien talvikuntoon laittamistalkoot! Kaikki paikalle ja meidän osana POP Areena! t. Rami Syksy on saapunut ja pesiskausi on saatu päätökseen. Täten myös Manttu ja POP Areena täytyy siirtää talviteloille. Molempien pyhättöjen huoltamiseen tarvitaan kaikkie... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Siilinjärvi
Pojat
22

SiiPe F-tytöt 2016-2017 Nimenhuuto.com

Aino kirjoitti: Hei! Pidämme vanhempainpalaverin to 9.2. klo 18-19.15 Hamulan koululla (pukuhuone)tyttöjen harkkojen aikaan. Eveliina Taipale käy tuolloin tyttöjen kanssa läpi pelisäännöt ja me vanhemmat käsittelemme mm. tulevan kevään ja pesiskauden asioita. Toivon, että mahdollisimman moni on mukana kokouksess... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Siilinjärvi
Tytöt
24

SIIPE ÄIJÄT Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Hitusen epävarma (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Pesis
Siilinjärvi
Miehet
21

SiiPe D-tytöt Nimenhuuto.com

Päivitetty 26 päivää sitten

Pesäpallo
Siilinjärvi
Tytöt
21

SiiPe C-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesäpallo
Siilinjärvi
Pojat
20

Siipe F-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi. Arttu on päättänyt lopettaa pesiksen tähän kauteen. Kiitokset kaikille vanhemmille mukavista hetkistä kentän laidalla!!! Ja isot kiitokset myös Jojoille ja Akulle. Onnea tuleviin koitoksiin!! -make (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Siilinjärvi
Pojat
17

SiiPe C-tytöt Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Moi! Nyt on sitten vakiovuorot merkattu vähintään tammikuun 2015 loppuun saakka. Sunnuntain koko salin Ahmon vuoroja on niukanlaisesti...joten hyödyntäkäämme nämä(kin) vuorot "tehokkaasti". Pasi (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo
Siilinjärvi
Tytöt
20

SiiPe E-tytöt 2016 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi. Jos joku pystyy ottamaan Moonan kyytiin harkkoihin niin voisko laittaa miulle viestii? 0503455301 t: Mika (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo
Siilinjärvi
Tytöt
1

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.