Pesäpallo Kempele

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kempele ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, pesäpallo, salibandy, jääkiekko, futsal, kaukalopallo, sähly, pesis ja salibanby.

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Kempele

Pesäpallo - Kempele

Oulun Pallonaamat Nimenhuuto.com

Harrastepesäpalloa sekä pallopelejä Oulussa Joukkueemme on sekajoukkue, pelaajamme ovat siis eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Pelaamme omaksi iloksi, emmekä laske pisteitä. Siksi meillä pääsee pelaamaan ikään, kokoon, sukupuoleen tai entisiin urheiluharrastuksiin katsomatta. Periaatteenamme on alusta saakka ollut: ei turhan vakavissaan. Mukaan vain roppakaupalla reipasta mieltä ja pilkettä silmäkulmaan. Mikäli olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ota yhteyttä sähköpostitse. Sähköposti: oulunpallonaamat (at) gmail.com Keväällä 2017 pelaamme sisävuorolla eri pallopelejä, pesäpallon pariin palaamme jälleen kesällä 2017. Kotisivut, joilla enemmän tietoa meistä sekä harjoitusvuoroistamme: http://oulunpallonaamat.wordpress.com FB: http://www.facebook.com/oulunpallonaamat

Joukkue etsii pelaajia: KEVÄT 2017: Erilaisia pallopelejä (esim. käsipalloa, koripalloa ja lentopallo...

Aki kirjoitti: Kalevan kaupunkilehti Kale! otti yhteyttä Pallonaamoihin ja kysyi saisiko tulla tekemään jutun meistä "Hikiä pukkaa" -juttupaikalle. Sehän passasi ja toimittajakaksikko kävi seuraamassa eilen maanantain harjoituksia oikein aurinkoisessa säässä. Juttu Pallonaamoista tulee ehkä ensi viikon lehteen,... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Pesäpallo, Sulkapallo, Koripallo, Lentopallo, Jalkapallo, Käsipallo, Sähly, Futsal, Ultimate ja Dodgeball
Oulu, Kempele, Kiiminki, Jääli
Sekajoukkue
39

KeKi E-tytöt Nimenhuuto.com

E1-tytöissä (06-05-syntyneet) harjoittelee 17 tyttöä. Harjoituksia on kolme kertaa viikossa talviajalla.

Piia kirjoitti: Ilmoittakaa osallistujat nimenhuudossa to 13.10.mennessä. Jos saadaan kymmenen osallsitujaa, keikka on meidän. 14.10. lupasin ilmoittaa tuleeko meiltä porukka sinne. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Ei asetettu
23

KeKi-pp-01 Nimenhuuto.com

KeKi -01 joukkue koostuu 2001 ja 2002 syntyneistä miehenaluista. Joukkue on tällä hetkellä C-juniori-ikäinen. Pelaamme Pohjois-Suomen pesiksen järjestämää aluesarjaa kesällä 2017 ja osallistumme kesän valtakunnanleirille.

Tommi kirjoitti: Keki - Napapesis 12.8. valokuvia: https://1drv.ms/i/s!AsWxXnwD7jGKm2baSrm3XjF0Gdmy Jos löytyy mieluisia ruutuja niin lataa valitsemasi omaan käyttöön. Annan noiden olla tuolla jonkin aikaa. Tommi (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Pojat
28

keki-pp-98 Nimenhuuto.com

KeKi pesispojat 98 ============== KeKi 98 joukkue pelaa kaudella 2015 pääasiassa B-poikien sarjaa. Lisäksi osa pojista pelaa Suomi-sarjaa, Pohjois-Suomen maakuntasarjaa ja 99-syntyneet myös C-poikien Sm-karsintasarjaa.

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kempele
Pojat
19

KeKi Kinkut Nimenhuuto.com

Kempeleen Kirin Kinkut

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kempele
Naiset
24

KeKi3 Nimenhuuto.com

Miesmuistiin pitkäaikaisin pesäpallojoukkue jatkaa taivallustaan

Erkki kirjoitti: Heikki, Martti ja Janne Jarva (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kempele
Miehet
22

KeKi D-pojat Nimenhuuto.com

Samu kirjoitti: Hei! Vaatteille löytyi omistaja! :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Pesäpallo
Kempele
Pojat
33

KeKi JoJot Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: 31.10. jojo-kokouksen muistiota täydennetty toimintamaksujen osalta, osa päätöksestä puuttui (erikoistapaukset) (Vuosi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Kempele
Ei asetettu
19

KeKi C tytöt 2016 Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Moit, tänään ei harjoituksia (poikien vuoro), huomenna launtaina harjoitukset pitää Heikkisen Sarita. Otetaan loppuvuoden osalta käyttöön myös tiistain B-tyttöjen harjoitusvuoro klo.19:00 - 21:00. -hannu- (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Tytöt
24

KeKi F-pojat valkoiset Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Hei! Pidämme Vesan kanssa vähän lomaa, joten Joulun aikaan ei pidetä treenejä. Uuden vuoden jälkeen su 1.1. hallissa treenit klo 17.30-19.00 ja ma 2.1. klo 17.30-19.00 Santamäessä. Niissä treeneissä vetäjänä Ari Roppola. Hyvää Joulua kaikille! (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Pojat
13

Keki F-pojat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hyvät vanhemmat! muutama tiedotusluontoinen asia... - Tästä lähtien harjoituksiin/peleihin ei tuoda omia palloja; Omat pallot hukkuvat ja sekoittuvat joukkueen palloihin, käytämme tästä eteenpäin toiminnassa ainoastaan joukkueen palloja. - Pelipaitoja ja housuja käytetään vain virallisissa ottelu... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kempele
Pojat
19

Kempeleen Kiri E2-tytöt Nimenhuuto.com

E2-tytöissä pelaa tällä hetkellä 16 tyttöä. Harjoituksia on kolme kertaa viikossa.

Lotta kirjoitti: Moit, Leinosen Jari jatkaa viime talvenakin pyörineiden lukkarireenien pitoa lauantaisin. Tänne mukaan Maija, Riina, Peppi sekä Juulia N. Kellonaika ja alkamispäivä ovat vielä epävarmoja, ilmoitamme kunhan saamme lisää informaatiota. Lotta ja Reetat (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Tytöt
19

KeKi D-Tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tänään kotipeli Blue-Osva alk. klo 18 Kirkonkylän koulun kentällä. Meillä siis talkoovuorot ja kioski! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Tytöt
16

KeKi F-tytöt Nimenhuuto.com

Emma kirjoitti: Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Kempeleen Kirillä on mahdollisuus päästä mukaan Osuuskauppa Arinan Kannustajat- yhteistyöhön vuodelle 2017. Yhteistyö toimii aikanaan siten että Osuuskauppa Arinan jäsenet (S-kortin omistajat) ilmoittautuvat halukkaaksi tukemaan valitsemaansa seuraa omilla bonuso... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Kempele
Tytöt
20

E-pojat 2017 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Lenni ei ole 14.6 kotipelissä mukana, saa mennä ken tahtoo tilalle. Ei talkoovuoroa. Annetaan myös pois 23.7 kirjurivuoro. Peli keki-keki, joten sijainen ei liene ongelma. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Pesis
Kempele
Pojat
30

KeKi B-tytöt NSS Nimenhuuto.com

Rebekka kirjoitti: Rebekka ja Anna (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pesis
Kempele
Naiset
17

KeKi DT2 Nimenhuuto.com

Rosa kirjoitti: Juho! Voisiko keskiviikon fysiikkatreenejä vaihtaa esim. Kempelehallin ympäristöön? Köykkyri on melko kaukana monelle... Tärkeää olisi tyttöjen osallistua fysiikkatreeneihin!!! t. Leena/DT2 jojo (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kempele
Naiset
7

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.