Pesäpallo Koskenkorva

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Koskenkorva ja lajina on pesäpallo, pesis ja baseball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan pesäpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - pesäpallo - Koskenkorva

Pesäpallo - Koskenkorva

kossu F03-04 Nimenhuuto.com

Koskenkorvan pesisseuran junnujoukkue. Tulevaa huippukalustoa...

Matias kirjoitti: -04 syntyneet ovatkin vissiin vaihtaneet nyt joukkuetta? Tiedätkös koska ja kuka vetää niiden harkkoja? T: Minna (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Pesäpallo
Koskenkorva
Ei asetettu
18

Koskenkorvan Urheilijat G09-11 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Kiitoksia kaikille hienosta ja omasta mielestäni onnistuneesta kaudesta. Syksyllä jatketaan, 08- syntyneet siirtyy f-poikiin ja tänne tulee infoa kun tiedetään, kuka vetää ja mitä porukkaa...Tehdään ny hetki jotain muuta kun pesäpalloa :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Koskenkorva
Sekajoukkue
16

Koskenkorvan Urheilijat 05-06 Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Kioski vuorot : 30.5 Viljanen, Kivistö. 12.6 Viljanen, Yli-Ojanperä . 20.6 Moilanen, Rintala . 10.7 Kivimäki, Yli-Ojanperä onko kaikkille ok? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Pesäpallo
Koskenkorva
Ei asetettu
15

Kou- C 01-02 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tässä tulee kioskivuorot. Suurin osa on esittäny toiveen ja ne on huomioitu. Vaihtakaa muut keskenänne jos ei sovi. Kaikkien nimi on siellä kerran, Jos vaan innokkuutta löytyy ( tai tietysti löytyy ;) ) lisäilkää tähän alle vuoroja peleihin, joissa on vaan yksi kioskissa. 30.5 Kuusinen ja Latvala... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Pesäpallo
Koskenkorva
Ei asetettu
17

KoU-C2 Nimenhuuto.com

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Pesäpallo
Koskenkorva
Pojat
17

KoU E-pojat 2016 Nimenhuuto.com

Paavo kirjoitti: Heips ! Löysin Paavon laukusta lapun, jossa luki: tuulipuku 20 e ja treenipaita 12 e. Onkohan nämä maksettu ? Pätkii pahemman kerran. T: Kirsi Viita (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pesäpallo
Koskenkorva
Pojat
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Pesäpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on pesäpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.