Ringette­joukkueita

Ringette on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ringette. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ringette­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ringette­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ringettejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 87 ja niissä on yhteensä yli 1700 pelaajaa.

Ringette: joukkueet kartalla
Kartta - ringette

Jo 87 ringettejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

EKS B -joukkue Nimenhuuto.com

Tässä joukkueessa olevat nuoret naiset pelaavat BSM- ja Ykkössarjaa. Tavoitteita kaudelle riittää, koska EKS Ringette B voitti SM-pronssia kaudella 2012-2013! Ja Botnian paidassa sijoituttiin jääpallon naisten SM-mittelöissä neljänneksi. Tässä joukkueessa viihdytään niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin! Harjoittelemme tosissamme ja hymyssä suin, pelaamme suurella sydämellä. Joukkueen tavoitteena on kehittää ja kasvattaa pelaajia onnistuneisiin suorituksiin Ringeten B SM -sarjassa ja Ykkössarjassa, ja kohti naisten SM-sarjaa.

Jere kirjoitti: Ilmeisesti meillä on koko jää. (Edelleen vahvistamatta) Klo 19.45-21.15. Varautukaa siihen. T. Jekka (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Ringette
Espoo
Tytöt
33

Helsinki ringette D-joukkue Nimenhuuto.com

Kaudella 2015-15 pelaamme D-junioreinen aluesarjassa kahdella joukkueella Black ja Pink. Joukkueen johtajana toimii Jari Leino. Joukkueenjohtaja Helsinki Ringette D (Black/Pink) Jari Leino, jari.leino(at)vr.fi, puh. (040) 040 862 2204 Pelijojo Helsinki Ringette D Black: Kirsi Tuomi, kirsi(at)kirsituomi.fi, puh. (040) 585 6161 Pelijojo Helsinki Ringette D Pink: Petteri Laine, p.petteri.laine(at)gmail.com, puh. (040) 537 8548 Tulevalla kaudella kotipelit pelaamme useimmiten Paloheinän jäähallissa lauantaisin klo 17.00. Varmista kuitenkin etukäteen joukkueen nettisivuilta http://www.helsinkiringette.fi/joukkueet/d-joukkue/ Paikalle Paloheinään pääsee helposti bussilla nro 66 tai omalla autolla, parkkitilaa riittää. Osoite on Pakilantie 122, Helsinki.

Noora kirjoitti: Moikka! Onko huomenna kesätreenit Pirkkolassa? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
36

LuKi LadyRingette Nimenhuuto.com

Pelaamme kerran viikossa ringetteä kuntoilu mielessä Luvian jäähallissa. Pelaajamme ovat kaiken tasoisia ja ikäisiä aikuisia naisia. Treenaamme kaudella 2015-2016 keskiviikkoisin klo 19.00-20.00 syyskuusta alkaen. Joukueeseen mahtuu kaikki kiinnostuneet Lady hengessä kuntoilevat naiset. http://lukiladyringette.nimenhuuto.com/sponssi

Minna kirjoitti: Kausi lähenee loppuaan! Ensi viikolla 27.4. On viimeinen jäävuoro, kaikki mukaan että saadaan vielä kunnon pelit :) Sitten seuraavaksi jatketaan syksyllä! Tarkistakaa myös että maalis-huhtikuun maksut on maksettu. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Ringette
Luvia
Naiset
33

Seven Ringettes - 04-joukkue Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkueen ilmoittautumis- ja tiedotussivut. Joukkue koostuu 2004 ja 2005 syntyneistä tytöistä. Joukkueen kotipaikka on Nurmijärvi ja se harjoittelee ja pelaa Klaukkalan jäähallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkue toivottaa joukkueeseen tervetulleeksi ...

Sampo kirjoitti: Tuo kyllä tosiaan kuulostaa kivalta idealta, mutta luulen myös, että Sofia saattaa olla 4 päivän leirin jälkeen ehkä sen verran puhki, ettei ehkä intoa löydy parin tunnin kotona olon jälkeen lähteä taas liikkeelle. (26 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
16

Walapais F-tytöt Nimenhuuto.com

www.walapais.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin! www.walapais.fi

Robin kirjoitti: Ilmoitatko onko ensi torstaina ja tiistaina treenejä vai ei, ettei kukaan tule turhaa paikalle? (18 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Ringette
Vantaa
Tytöt
33

Seiskat07 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi seven ringettesin 07 syntyneet ringettetytöt.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan iloiseen ringettejoukkueeseen! Nurmijärvi seven ringettes:n...

Kaisla kirjoitti: Hei! Olemme Kaislan kanssa menossa Hyvinkäälle yleisöjäille huomenna su 5.6. ja ke 8.6. Klo 11-13. Autoon mahtuu meidän lisäksi 2 innokasta luistelijaa. Ainakin kypärä, kaulasuoja, luistimet, hanskat ja maila mukaan. Kesäterkuin, Taruelma ja Kaisla (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
30

F-JUNNUT HATTIVATIT Nimenhuuto.com

Turun Ringeten F-junnu joukkue

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan ringetteä iloiseen joukkoomme. Olemme iloisia tyttöjä, jotka p...

ANSKU kirjoitti: Hei, Yesterday 11 May 2016 in Kupitta after the rolls skating someone has forgotten the light violet children WATCHES. If you know that someone, please contact me or we will bring them to the next training next week on Tuesday. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Ringette
Turku
Tytöt
20

Walapais C Nimenhuuto.com

Walapais on vuonna 1981 perustettu Vantaalainen ringetteseura. Seurassamme on toistasataa iloista ringeten harrastajaa - tule mukaan ! Walapais C juniorijoukkue koostuu 14 pelaajasta, jotka ovat iältään 14-16 vuotiaita. Pelaamme Ringeten alueellista C-sarjaa.

Krista kirjoitti: en tuu jäälle (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Ringette
Vantaa
Ei asetettu
19

Tikka Miehet Nimenhuuto.com

Miesten ringette

Joukkue etsii pelaajia: Liikuntaa, ulkoilua ja urheilumieltä samassa paketissa tarjolla edulliseen jä...

Mika kirjoitti: Tikan naisten ringettejoukkue on luopunut vakituisesta jäähallivuorostaan. Miestenkin harrastusjoukkueen toiminta on toistaiseksi hiipunut. Toimintaa suunnitellaan uudelta pohjalta. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Tikkakoski
Miehet
12

Nurmijärvi Seven Ringettes - G Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes G -joukkue on 2005- ja 2006-syntyneiden tyttöjen innokas ringettejoukkue. Kotiareenamme sijaitsee Klaukkalassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes tyttöjen G-joukkue tarvitsee uusia pelaajia. Jos o...

Jere kirjoitti: Mårå, Tyttöjen kokojään reeneistä 14.4. löytyy videokooste kohteesta http://youtu.be/JouLIV9UOI0. Toivottavasti kaikkien suorituksia näkyy videossa. Terv. Jere (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
19

sevenringettes-03 Nimenhuuto.com

Seven Ringettes D -03 ringettejoukkue

Pihla kirjoitti: Moi, olisiko jollain mahdollista vaihtaa 28.2. toimitsijavuoro esim. 13.2. tai 12.3. vuoroon? Meillä on hankala saada yhtään toimitsijaa 28.2. peliin. terveisin Timo (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
28

Helsinki Ringette C-tytöt Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette C-tytöt helsinkiringette.fi

Paula kirjoitti: Kiitos Markku päivitetyistä treeniohjelmista. Mä on "IN" joka sunnuntai ;)) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
37

LuKi F-ringette Nimenhuuto.com

Aloittelevien tyttöjen ringettejoukkue. Tarkoitus on osallistua aluesarjaan, jossa pelaavat 2006 - 2007 syntyneet tytöt, mutta myös vuoden vanhemmat ja nuoremmat tytöt ovat tervetulleita mukaan! Harjoitukset Luvian jäähallilla ti ja pe 18-19.

Hanna kirjoitti: Ja hei taas! Tavallaan onni onnettomuudessa, sillä halliyhtiön edustaja myönsi heti virheensä ja tarjosi meille kompensaationa ILMAISEN vuoron maanantaina 4.7. klo 18-19. Eli uusi yritys silloin :-) Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan! T. Hanna (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Ringette
Luvia
Tytöt
18

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue Nimenhuuto.com

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue on innokas tyttöporukka. Osa tytöistä on vasta aloittanut harrastuksen ja osa pelaa jo kolmatta kautta. Kaikki innokkaat tytöt ovat tervetulleita mukaan.

Janni kirjoitti: Hei, tulin viikonloppuna vielä enemmän kipeäksi. Nyt alkuviikon sairaslomalla. Huomisiin treeneihin en pääse. Juha on lomalla. Pääseekö Petteri? Pekka? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Tytöt
25

Sipoon Wolf Ringettekoulu Nimenhuuto.com

Ringettekoulu joka toimii kerhotoiminnan muodossa. Opetellaan luistelemaan ja pelaamaan leikin ja yksinkertaisten harjoitusten avulla. Jääaika parilliset viikot kl 15.00-16.00 ja parittomat viikot 16.00-17.00. TERVETULOA KOKEILEMAAN!

Pia kirjoitti: Moikka kaikki! Tiedoksenne että olen nyt lähettänyt F joukkueeseen siirtyvien tyttöjen vanhemmille aktivointilinkin F Joukkueen nimenhuutoon. Käykää aktivoimassa tunnuksenne. Laitan kesänaikaiset treffiinffot molempiin jotta kaikille menisi inffot perille. Kun näen että teille aktivoitunut F jouk... (21 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Tytöt
13

Lukko ringette-c Nimenhuuto.com

Satakunnan kovin!!

Jari kirjoitti: H-M ei mene jäälle (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Ringette
Rauma/Satakunta
Tytöt
16

Seiskat01 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes -01 joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: SSSS 21.12.2014 Seiskat-Shakers-Super-Sunnuntai Seiskat ja Shakers treenaavat 21.12. kimpassa Keravalla, jää 13-14:30 ja pelaavat Klaukkalassa 17-18:30. Nuo molemmat Nimenhuudossa erillisinä tapahtumina, käykää ilmoittautumassa mahdollisimman pikaisesti niin voidaan tarvittaessa tehdä korjausliik... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
42

WOLF LADYT Nimenhuuto.com

Hyväntuulinen ringeten aikuis-harrastejoukkue kokoontuu Nikkilän jäähallilla joka perjantai klo 18.30. Jääaika 19.00-20.00. Hinta 50€/pelaaja/kk. Oma vakuutus. Lisätiedot/ilmoittautumiset p. 050 4452795 Pia Heikkinen. Tervetuloa mukaan!

Pia kirjoitti: Moikka Yksi asia mikä vielä kesken, Tarvitsemme uuden rahastonhoitajan Ladyt joukkueelle. Ilmoitelkaa minulle jos joku voisi ottaa homman hoitoonsa koska Minna Korpimäki haluaisi luopua hommasta koska hän ei enää aktiivinen meidän joukkueessa Terveisin Pia Heikkinen (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Naiset
22

Shakers D Nimenhuuto.com

Shakers Ringeten D Red ja Blue joukkueet

Hannu kirjoitti: Tämänpäiväiset oheistreenit Sompiossa peruttu,vaihtuu omatoimitreeniin josta tulee ohjeet Nimenhuutoon klo 18.00 mennessä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ringette
Kerava
Tytöt
44

Järvenpään Haukat ringette F G Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukat Ringette F/G on iloisten tyttöjen joukkue. Luistelu- ja pelitaitoja opettelemme osaavien valmentajien johdolla pitäen hauskaa.

Jukka kirjoitti: Moi! Te kaikki E-junnuihin siirtyvät jotka ette palauttaneet F-joukkueen pelipaitaa vanhempainillassa, niin palauttakaa paita heti Toukokuun alussa E-joukkueen huoltajille. Saamme ne sitä kautta takaisin F-joukkueen varastoon ja Hat Trick leirille menijöille jaetaan paidat omasta joukkueesta jo T... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
47

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Ringettejoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on ringette on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.