Ringettejoukkueita

Ringette on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ringette. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ringettejoukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ringettepeliin.

Toki merkkaamattomiinkin ringettejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 83 ja niissä on yhteensä yli 1700 pelaajaa.

Ringette: joukkueet kartalla
Kartta - ringette

Jo 83 ringettejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

EKS B -joukkue Nimenhuuto.com

Tässä joukkueessa olevat nuoret naiset pelaavat BSM- ja Ykkössarjaa. Tavoitteita kaudelle riittää, koska EKS Ringette B voitti SM-pronssia kaudella 2012-2013! Ja Botnian paidassa sijoituttiin jääpallon naisten SM-mittelöissä neljänneksi. Tässä joukkueessa viihdytään niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin! Harjoittelemme tosissamme ja hymyssä suin, pelaamme suurella sydämellä. Joukkueen tavoitteena on kehittää ja kasvattaa pelaajia onnistuneisiin suorituksiin Ringeten B SM -sarjassa ja Ykkössarjassa, ja kohti naisten SM-sarjaa.

Jere kirjoitti: Ilmeisesti meillä on koko jää. (Edelleen vahvistamatta) Klo 19.45-21.15. Varautukaa siihen. T. Jekka (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Ringette
Espoo
Tytöt
33

F-JUNNUT ICE TIGERS Nimenhuuto.com

Turun Ringeten F-junnu joukkue ICE TIGERS nimeltään.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan ringetteä iloiseen joukkoomme. Olemme iloisia tyttöjä, jotka p...

Pinja kirjoitti: Moikka! Olen tekemässä joukkueelle mailatilausta. Ilmoittakaa mulle viikon sisällä, kuka tarvii uuden mailan. Väreinä löytyy musta, sininen, punainen, hopea, violetti, pinkki, oranssi ja jään sininen. Uutuusväreinä NEON pinkki, oranssi tai keltainen :) Hinta on n.30-35e toimituskuluineen (neon vä... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Turku
Tytöt
23

Seven Ringettes - E04 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkueen ilmoittautumis- ja tiedotussivut. Joukkue koostuu 2004 ja 2005 syntyneistä tytöistä. Joukkueen kotipaikka on Nurmijärvi ja se harjoittelee ja pelaa Klaukkalan jäähallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkue toivottaa joukkueeseen tervetulleeksi ...

Kirsi kirjoitti: Päivitetty lista kahviovuoron tuuraajista on lisätty osioon Kuvat ja materiaalit. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
24

Walapais F-tytöt Nimenhuuto.com

www.walapais.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin! www.walapais.fi

Elina kirjoitti: Elina ei pääse Siirillä samaan aikaan sarjapeli enkä ole itse paikalla sunnuntaina . (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Vantaa
Tytöt
29

Walapais C Nimenhuuto.com

Walapais on vuonna 1981 perustettu Vantaalainen ringetteseura. Seurassamme on toistasataa iloista ringeten harrastajaa - tule mukaan ! Walapais C juniorijoukkue koostuu 14 pelaajasta, jotka ovat iältään 14-16 vuotiaita. Pelaamme Ringeten alueellista C-sarjaa.

Iiris kirjoitti: En ehdi alkuverkalle (13 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Ringette
Vantaa
Ei asetettu
19

Tikka Miehet Nimenhuuto.com

Miesten ringette

Joukkue etsii pelaajia: Liikuntaa, ulkoilua ja urheilumieltä samassa paketissa tarjolla edulliseen jä...

Mika kirjoitti: Tikan naisten ringettejoukkue on luopunut vakituisesta jäähallivuorostaan. Miestenkin harrastusjoukkueen toiminta on toistaiseksi hiipunut. Toimintaa suunnitellaan uudelta pohjalta. (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Ringette
Tikkakoski
Miehet
12

Nurmijärvi Seven Ringettes - G Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes G -joukkue on 2005- ja 2006-syntyneiden tyttöjen innokas ringettejoukkue. Kotiareenamme sijaitsee Klaukkalassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes tyttöjen G-joukkue tarvitsee uusia pelaajia. Jos o...

Jere kirjoitti: Mårå, Tyttöjen kokojään reeneistä 14.4. löytyy videokooste kohteesta http://youtu.be/JouLIV9UOI0. Toivottavasti kaikkien suorituksia näkyy videossa. Terv. Jere (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
20

WOLF LADYT Nimenhuuto.com

Hyväntuulinen ringeten aikuis-harrastejoukkue kokoontuu Nikkilän jäähallilla joka perjantai klo 19-20. Hinta keväällä 2014 50€/pelaaja/kk. Oma vakuutus. Lisätiedot/ilmoittautumiset p. 050 433 5255 Paula Andersson. Tervetuloa mukaan!

johanna kirjoitti: tulen suoraan työreissulta, saatan siis hieman myöhästyä. (27 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Ringette
Sipoo
Naiset
17

sevenringettes-05 Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan ringetteä iloiseen Seiskojen F-ringettejoukkueeseen. Käy tutustumassa seuramme toimintaan osoitteessa www.sevenringettes.com!

Joukkue etsii pelaajia

Katja kirjoitti: Seiskojen toimintasuunnitelma 2015-16 ja tulevaisuus 2016-20 Wed, 21 Jan 2015 23:10:59 +0200 Hanna Maikola Hei jojot ja valmentajat, on tullut aika tehdä Seiskojen toimintasuunnitelma kaudelle 2015-16. Aikataulu on sellainen, että dokumentin pitää olla hyväksyttävissä hallituksella huhtikuun alus... (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
21

Helsinki Ringette E Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette E-joukkuesivusto kaudelle 2014-2015

Kai kirjoitti: Moi, Tulevana viikonloppuna on osalla tytöillä 3 peliä. He jotka pelaavat sekä Kellokoskella ja Lahdessa niin eväitä mukaan jotta jaksaa molemmat pelit. Ja tietenkin lauantaina ajoissa nukkumaan. T, Kai (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Ringette
Helsinki
Ei asetettu
32

BR N-joukkue Nimenhuuto.com

Ringetteä kieli poskessa ; )

Saila kirjoitti: 1 kpl ring-jet 500 musta (9 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Ringette
Tuusula
Naiset
21

Järvenpään Haukat ringette F G Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukat Ringette F/G on iloisten tyttöjen joukkue. Luistelu- ja pelitaitoja opettelemme osaavien valmentajien johdolla pitäen hauskaa.

Iiris kirjoitti: Juu, kaikkien kannattaa kurkistaa omat varusteet eilisten harkkojen jälkeen. Erikan pipo ei jäänyt ainakaan koppiin, oltiin vikoja eikä koppiin jäänyt mitään. T:Soikkelit (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
42

AC Pettis Nimenhuuto.com

Pääasia ei ole voitto vaan...

Hannu kirjoitti: Pari seuraavaa kertaa pois.....Thaimaa kutsuu! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Turku
Naiset
35

Helsinki Ringette C-tytöt Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette C-tytöt helsinkiringette.fi

Katja kirjoitti: Viime hetken pakkausvinkit, jonka varmaan ovat tuttuja kokeneille pelimatkailijoille: Ota mukaan kahdet hikikamat, sillä hotellissa ei ole kuivaushuonetta -Henkari, jolle saat varusteet kuivumaan hotellihuoneessa -Puhtaat ja kuivat sukat molempiin pelehin (13 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
27

Hyvinkää ringette C Nimenhuuto.com

Hyvinkää ringette C-juniorit

Henna kirjoitti: Henna hävitti puhelimensa 22.00 jälkeen, jos joku on nähnyt tai mennyt väärään kassiin, laitatteko viestii, ei tiedä jos on tippunu bussiin, on äänettömällä. t. Jani (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Hyvinkää
Tytöt
26

Seiskat01 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes -01 joukkue

Juha kirjoitti: SSSS 21.12.2014 Seiskat-Shakers-Super-Sunnuntai Seiskat ja Shakers treenaavat 21.12. kimpassa Keravalla, jää 13-14:30 ja pelaavat Klaukkalassa 17-18:30. Nuo molemmat Nimenhuudossa erillisinä tapahtumina, käykää ilmoittautumassa mahdollisimman pikaisesti niin voidaan tarvittaessa tehdä korjausliik... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
41

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue Nimenhuuto.com

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue on innokas tyttöporukka. Osa tytöistä on vasta aloittanut harrastuksen ja osa pelaa jo kolmatta kautta. Kaikki innokkaat tytöt ovat tervetulleita mukaan.

Eija kirjoitti: Vaatteet saapuivat juuri. Olen tänään Sipoon jäähallilla klo 18.30-20 jakamassa halukkaille vaatteita. Rauhallista Joulua Kaikille! -Eija- (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Tytöt
23

Shakers02 Nimenhuuto.com

Shakers Ringeten E- ja D02-joukkueet

Päivitetty 11 päivää sitten

Ringette
Kerava
Ei asetettu
45

sevenringettes-03 Nimenhuuto.com

Seven Ringettes F03 Trombit ringettejoukkue

Teemu kirjoitti: Moi, E-04 joukkue tarvitsee kahta vahvistusta EKS sarjapeliin Laaksolahteen su 22.2.2015 klo 10.30, paikalla klo 9.30. Halukkaat ilmoittautukaa minulle mahdollisimman pian. (19 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
22

LuKi LadyRingette Nimenhuuto.com

Pelaamme kerran viikossa ringetteä kuntoilu mielessä Luvian jäähallissa. Pelaajamme ovat kaiken tasoisia ja ikäisiä aikuisia naisia. Treenaamme kaudella 2014-2015 keskiviikkoisin klo 19.30-20.30 syyskuusta alkaen. Joukueeseen mahtuu kaikki kiinnostuneet Lady hengessä kuntoilevat naiset.

Eija kirjoitti: Kiitos itsellesi Minna ja kaikille muille Ladyille! Kiitos myös valokuvaajalle ihan mallien näköisistä kuvista ja niiden nopeasta toimituksesta! Nautitaan Joulusta ja ladataan akut ensi vuoden treeneihin! Eija (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ringette
Luvia
Naiset
37

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Ringettejoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on ringette on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.