Ringettejoukkueita

Ringette on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ringette. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ringettejoukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ringettepeliin.

Toki merkkaamattomiinkin ringettejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 83 ja niissä on yhteensä yli 1700 pelaajaa.

Ringette: joukkueet kartalla
Kartta - ringette

Jo 83 ringettejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

EKS B -joukkue Nimenhuuto.com

Tässä joukkueessa olevat nuoret naiset pelaavat BSM- ja Ykkössarjaa. Tavoitteita kaudelle riittää, koska EKS Ringette B voitti SM-pronssia kaudella 2012-2013! Ja Botnian paidassa sijoituttiin jääpallon naisten SM-mittelöissä neljänneksi. Tässä joukkueessa viihdytään niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin! Harjoittelemme tosissamme ja hymyssä suin, pelaamme suurella sydämellä. Joukkueen tavoitteena on kehittää ja kasvattaa pelaajia onnistuneisiin suorituksiin Ringeten B SM -sarjassa ja Ykkössarjassa, ja kohti naisten SM-sarjaa.

Jere kirjoitti: Ilmeisesti meillä on koko jää. (Edelleen vahvistamatta) Klo 19.45-21.15. Varautukaa siihen. T. Jekka (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Ringette
Espoo
Tytöt
33

LuKi LadyRingette Nimenhuuto.com

Pelaamme kerran viikossa ringetteä kuntoilu mielessä Luvian jäähallissa. Pelaajamme ovat kaiken tasoisia ja ikäisiä aikuisia naisia. Treenaamme kaudella 2014-2015 keskiviikkoisin klo 19.30-20.30 syyskuusta alkaen. Joukueeseen mahtuu kaikki kiinnostuneet Lady hengessä kuntoilevat naiset. http://lukiladyringette.nimenhuuto.com/sponssi

Minna kirjoitti: Jäävuoron muutos: 25.3. Jäävuoro on siirretty poikkeuksellisesti torstaille 26.3 ringeten edustuksen finaalipelien alta! Keskiviikkona siis on edustuksen kotipeli ja torstaina puolestaan nähdään Ladyt jäillä :) (12 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Luvia
Naiset
37

Walapais F-tytöt Nimenhuuto.com

www.walapais.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin! www.walapais.fi

Roosa kirjoitti: Hei, Maanantain taitojäitä ei ole kalenterissa. Onko niitä ensi maanantaina? t. Jari (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Ringette
Vantaa
Tytöt
29

F-JUNNUT ICE TIGERS Nimenhuuto.com

Turun Ringeten F-junnu joukkue ICE TIGERS nimeltään.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan ringetteä iloiseen joukkoomme. Olemme iloisia tyttöjä, jotka p...

Pinja kirjoitti: Moikka! Olen tekemässä joukkueelle mailatilausta. Ilmoittakaa mulle viikon sisällä, kuka tarvii uuden mailan. Väreinä löytyy musta, sininen, punainen, hopea, violetti, pinkki, oranssi ja jään sininen. Uutuusväreinä NEON pinkki, oranssi tai keltainen :) Hinta on n.30-35e toimituskuluineen (neon vä... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Turku
Tytöt
23

Seven Ringettes - E04 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkueen ilmoittautumis- ja tiedotussivut. Joukkue koostuu 2004 ja 2005 syntyneistä tytöistä. Joukkueen kotipaikka on Nurmijärvi ja se harjoittelee ja pelaa Klaukkalan jäähallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkue toivottaa joukkueeseen tervetulleeksi ...

Susanna kirjoitti: Laitan Ullmax- tilausta eteenpäin tällä viikolla luultavasti to 26.3. Eli vielä ehtii tilata. Jos olette laittaneet minulle tilauksia sähköpostilla, voisitteko lähettää tilaukset uudelleen? Elisan sähköpostisysteemi vaihtui ja luulen, että sähköposteissa on muutaman päivän aukko. Niin ei jää kene... (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
25

Walapais C Nimenhuuto.com

Walapais on vuonna 1981 perustettu Vantaalainen ringetteseura. Seurassamme on toistasataa iloista ringeten harrastajaa - tule mukaan ! Walapais C juniorijoukkue koostuu 14 pelaajasta, jotka ovat iältään 14-16 vuotiaita. Pelaamme Ringeten alueellista C-sarjaa.

Oona kirjoitti: Tuun myöhässä (9 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Ringette
Vantaa
Ei asetettu
19

Tikka Miehet Nimenhuuto.com

Miesten ringette

Joukkue etsii pelaajia: Liikuntaa, ulkoilua ja urheilumieltä samassa paketissa tarjolla edulliseen jä...

Mika kirjoitti: Tikan naisten ringettejoukkue on luopunut vakituisesta jäähallivuorostaan. Miestenkin harrastusjoukkueen toiminta on toistaiseksi hiipunut. Toimintaa suunnitellaan uudelta pohjalta. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ringette
Tikkakoski
Miehet
12

Nurmijärvi Seven Ringettes - G Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes G -joukkue on 2005- ja 2006-syntyneiden tyttöjen innokas ringettejoukkue. Kotiareenamme sijaitsee Klaukkalassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes tyttöjen G-joukkue tarvitsee uusia pelaajia. Jos o...

Jere kirjoitti: Mårå, Tyttöjen kokojään reeneistä 14.4. löytyy videokooste kohteesta http://youtu.be/JouLIV9UOI0. Toivottavasti kaikkien suorituksia näkyy videossa. Terv. Jere (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
20

Hyvinkää ringette C Nimenhuuto.com

Hyvinkää ringette C-juniorit

Jussi kirjoitti: JÄSENKORJAAJAN AJAT BUUKATTU Moi Olen tänään sopinut tyttöjen kanssa vastaanottoajat Mika Mannerjoelle. Koska kaikki ajat piti saada mahdutettua kahteen päivään, ei kaikille välttämättä tullut se kaikkein ideaalisin aika. Toivottavasti nämä nyt kuitenkin käyvät. Jos tulee sairastumisia tai muita ... (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Ringette
Hyvinkää
Tytöt
26

WOLF LADYT Nimenhuuto.com

Hyväntuulinen ringeten aikuis-harrastejoukkue kokoontuu Nikkilän jäähallilla joka perjantai klo 19-20. Hinta keväällä 2014 50€/pelaaja/kk. Oma vakuutus. Lisätiedot/ilmoittautumiset p. 050 433 5255 Paula Andersson. Tervetuloa mukaan!

paula kirjoitti: Helsinki tulossa harkkapeliin toukokuussa , toivottavasti meillä tarpeeksi pelaajia paikalla :) (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Ringette
Sipoo
Naiset
17

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue Nimenhuuto.com

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue on innokas tyttöporukka. Osa tytöistä on vasta aloittanut harrastuksen ja osa pelaa jo kolmatta kautta. Kaikki innokkaat tytöt ovat tervetulleita mukaan.

Eija kirjoitti: Vaatteet saapuivat juuri. Olen tänään Sipoon jäähallilla klo 18.30-20 jakamassa halukkaille vaatteita. Rauhallista Joulua Kaikille! -Eija- (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Ringette
Sipoo
Tytöt
23

sevenringettes-05 Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan ringetteä iloiseen Seiskojen F-ringettejoukkueeseen. Käy tutustumassa seuramme toimintaan osoitteessa www.sevenringettes.com!

Joukkue etsii pelaajia

Hanna kirjoitti: Moi Rauman pelit on nyt pelattu ja tytöt ovat matkalla kotiin. Tyttöjen taistelusta ja peli-ilmeestä pitää kyllä antaa täysi kymppi. Ottelut menivät seuraavasti: Seiskat-Turku 10-0, Seiskat-Vaps 2-10, illan pääottelussa Lukko-Seiskat 6-7, ja illan päätteeksi Seiskat-Lluja 8-10. Vaps ottelu nukutt... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
19

Seiskat01 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes -01 joukkue

Juha kirjoitti: SSSS 21.12.2014 Seiskat-Shakers-Super-Sunnuntai Seiskat ja Shakers treenaavat 21.12. kimpassa Keravalla, jää 13-14:30 ja pelaavat Klaukkalassa 17-18:30. Nuo molemmat Nimenhuudossa erillisinä tapahtumina, käykää ilmoittautumassa mahdollisimman pikaisesti niin voidaan tarvittaessa tehdä korjausliik... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
41

Järvenpään Haukat ringette F G Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukat Ringette F/G on iloisten tyttöjen joukkue. Luistelu- ja pelitaitoja opettelemme osaavien valmentajien johdolla pitäen hauskaa.

Sofia kirjoitti: Moi. Mites Sofia sais mv-kamat huomiselle mv-jäille? T. Jouni 0405036152 (21 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
42

sevenringettes-03 Nimenhuuto.com

Seven Ringettes F03 Trombit ringettejoukkue

Maarit kirjoitti: Elli tulee suoraan jäälle (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
21

Helsinki Ringette E Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette E-joukkuesivusto kaudelle 2014-2015

Emilia kirjoitti: Moi! Emilialla vaihtunut maila salmisaaren treeneissä tänään, Emilian mailassa lukee nimi ja numero 22. Emilialla on ilmeisesti Aadan maila, tuomme sen la Laitilaan. T: Eija (10 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Ringette
Helsinki
Ei asetettu
32

Shakers02 Nimenhuuto.com

Shakers Ringeten E- ja D02-joukkueet

Sara kirjoitti: Sara olisi tulossa, mikäli vaan vielä pääsee mukaan. On unohtanut ilmoittaa itsensä. (11 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Ringette
Kerava
Ei asetettu
45

BR N-joukkue Nimenhuuto.com

Ringetteä kieli poskessa ; )

Sini kirjoitti: Mikko kyseli 4.4 whitea vastaan pelaamaan. Pääseekö porukkaa? (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Ringette
Tuusula
Naiset
21

Helsinki Ringette C-tytöt Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette C-tytöt helsinkiringette.fi

Katja kirjoitti: Viime hetken pakkausvinkit, jonka varmaan ovat tuttuja kokeneille pelimatkailijoille: Ota mukaan kahdet hikikamat, sillä hotellissa ei ole kuivaushuonetta -Henkari, jolle saat varusteet kuivumaan hotellihuoneessa -Puhtaat ja kuivat sukat molempiin pelehin (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
27

AC Pettis Nimenhuuto.com

Pääasia ei ole voitto vaan...

Hannu kirjoitti: Pari seuraavaa kertaa pois.....Thaimaa kutsuu! (26 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Ringette
Turku
Naiset
36

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Ringettejoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on ringette on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.