Ringettejoukkueita

Ringette on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ringette. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ringettejoukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ringettepeliin.

Toki merkkaamattomiinkin ringettejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 80 ja niissä on yhteensä yli 1600 pelaajaa.

Ringette: joukkueet kartalla
Kartta - ringette

Jo 80 ringettejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

EKS B -joukkue Nimenhuuto.com

Tässä joukkueessa olevat nuoret naiset pelaavat BSM- ja Ykkössarjaa. Tavoitteita kaudelle riittää, koska EKS Ringette B voitti SM-pronssia kaudella 2012-2013! Ja Botnian paidassa sijoituttiin jääpallon naisten SM-mittelöissä neljänneksi. Tässä joukkueessa viihdytään niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin! Harjoittelemme tosissamme ja hymyssä suin, pelaamme suurella sydämellä. Joukkueen tavoitteena on kehittää ja kasvattaa pelaajia onnistuneisiin suorituksiin Ringeten B SM -sarjassa ja Ykkössarjassa, ja kohti naisten SM-sarjaa.

Jere kirjoitti: Ilmeisesti meillä on koko jää. (Edelleen vahvistamatta) Klo 19.45-21.15. Varautukaa siihen. T. Jekka (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Ringette
Espoo
Tytöt
34

Seven Ringettes - F04 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes F04-joukkueen ilmoittautumis- ja tiedotussivut. Joukkue koostuu 2004 ja 2005 syntyneistä tytöistä. Joukkueen kotipaikka on Nurmijärvi ja se harjoittelee ja pelaa Klaukkalan jäähallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes F04-joukkue toivottaa joukkueeseen tervetulleeksi ...

Kirsi kirjoitti: Ohessa Seiskojen rahastonhoitajan terveiset. Muistattehan, että poikkeuksellisesti seuran jäsenmaksu tulee maksaa myös tässä kuussa. Eräpäivä maksulle oli 15.6.2014. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
24

F-JUNNUT ICE TIGERS Nimenhuuto.com

Turun Ringeten F-junnu joukkue ICE TIGERS nimeltään.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan ringetteä iloiseen joukkoomme. Olemme iloisia tyttöjä, jotka p...

Jessi kirjoitti: Moikka! Housujen hinta on 22 € ja voi laittaa tilille:FI03 5716 9020 0073 11 ja saajaksi Turun Ringette F. Viestiksi tytön nimi ja housut. Terveisin Minna (15 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Ringette
Turku
Tytöt
24

Tikka Miehet Nimenhuuto.com

Miesten ringette

Joukkue etsii pelaajia: Liikuntaa, ulkoilua ja urheilumieltä samassa paketissa tarjolla edulliseen jä...

Mika kirjoitti: Uuraisten viikon jalkapalloturnaus torstaina 24.7. kello 18:00 alkaen. Yhteislähtö on Tikkakosken jäähallilta kello 17:00. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Ringette
Tikkakoski
Miehet
12

Walapais C Nimenhuuto.com

Walapais on vuonna 1981 perustettu Vantaalainen ringetteseura. Seurassamme on toistasataa iloista ringeten harrastajaa - tule mukaan ! Walapais C juniorijoukkue koostuu 14 pelaajasta, jotka ovat iältään 14-16 vuotiaita. Pelaamme Ringeten alueellista C-sarjaa.

Sami kirjoitti: Turnauksen ohjelma joukkueineen löytyy kansiosta 'Turnaukset 2014-2015' (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Ringette
Vantaa
Ei asetettu
22

Walapais F-tytöt Nimenhuuto.com

www.walapais.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin! www.walapais.fi

Hanna kirjoitti: Heipsan! Voisitteko, rakkaat vanhemmat, lähettää minulle seuraavat tiedot sähköpostiini: pelaajan syntymäaika ja puhelinnumero josta vanhemman tavoittaa, mikäli ette ole tänne jo puhelinnumeroa vahvistaneet. Saadaan pelaajarekisteri ajantasalle. Sähköpostinihan on: hanna.kontio@live.com (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ringette
Vantaa
Tytöt
28

Nurmijärvi Seven Ringettes - G Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes G -joukkue on 2005- ja 2006-syntyneiden tyttöjen innokas ringettejoukkue. Kotiareenamme sijaitsee Klaukkalassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes tyttöjen G-joukkue tarvitsee uusia pelaajia. Jos o...

Jere kirjoitti: Mårå, Tyttöjen kokojään reeneistä 14.4. löytyy videokooste kohteesta http://youtu.be/JouLIV9UOI0. Toivottavasti kaikkien suorituksia näkyy videossa. Terv. Jere (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
20

WOLF LADYT Nimenhuuto.com

Hyväntuulinen ringeten aikuis-harrastejoukkue kokoontuu Nikkilän jäähallilla joka perjantai klo 19-20. Hinta keväällä 2014 50€/pelaaja/kk. Oma vakuutus. Lisätiedot/ilmoittautumiset p. 050 433 5255 Paula Andersson. Tervetuloa mukaan!

paula kirjoitti: Moikka :) Kesä alkaa lähestyä loppuviikkoja :( Toivottavasti teillä kaikilla oli oikein rentouttavat lomat! Emme saaneet myytyä elokuun alun jäitä joten jäät alkavat nyt perjantaina, moni on varmaan vielä pois eli pidetään ns avoimet jäät nyt pe 1.8 ja 8.8. Lapset ja muut sukulaiset/kaverit terve... (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Ringette
Sipoo
Naiset
13

Haukat Ringette C Nimenhuuto.com

Haukkojen iloinen ja aktiivinen ringetteporukka, joka pelaa Etelä-Suomen piirin C-sarjaa

Tytti kirjoitti: Heissa lomalaiset!!! Jokaiselle mietittävää, mitä jos ei pääse treeneihin kunnon lomalla kokoajan kaikkea muuta? No minäpä kerron, treenaat kotona! Jokainen poisjätetty treeni tulee korvata omatoimisella treenillä. Jokainen pitää huolen silloin kun on terve että 4 treeniä tulee viikkoon. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Ringette
Järvenpää
Ei asetettu
25

sevenringettes-03 Nimenhuuto.com

Seven Ringettes F03 Trombit ringettejoukkue

Mari kirjoitti: Hyvää Uutta Vuotta kaikille! Kiitokset valmentajille, joukkueen johdolle, huoltajille ja toimihenkilöille menneestä vuodesta! Välittämättä pelillisistä tuloksista jotka ovat olleet loistavat, haluamme kiittää teitä onnistuneesta työstä kasvavien nuorten kanssa. Isä ja Äiti Kimmo ja Mari Teerikoski (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
19

Helsinki Ringette C-tytöt Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette C-tytöt helsinkiringette.fi

Paula kirjoitti: Moikka. EKS turnaus 31.8 vahvistettu, otteluohjelma/säännöt löytyvät "Kuvat ja Materiaalit"- Näytä kansiot-Turnaukset syksy 2014. Kipinkapin IN ilmoittautumiset jotta tiedetetään kokoonpanot. Seuran KESÄLEIRI ohjelma myös päivtetty, löytyy "Kuvat ja Materiaalit"-Näytä kansiot-KESÄLEIRI 2014. t. P... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
24

Shakers02 Nimenhuuto.com

Shakers Ringeten E-joukkue

Päivitetty 10 päivää sitten

Ringette
Kerava
Ei asetettu
42

Seiskat01 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes -01 joukkue

Timo kirjoitti: Treenipäiväkirja löytyy materiaalit- osiosta. Täyttäkää huolella, palautus elokuussa annettavien ohjeiden mukaan.. (30 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
42

sevenringettes-05 Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan ringetteä iloiseen Seiskojen F-ringettejoukkueeseen. Käy tutustumassa seuramme toimintaan osoitteessa www.sevenringettes.com!

Joukkue etsii pelaajia

Veli-Matti kirjoitti: Moi Elokuun jäävuorot löytyvät nyt nimenhuudosta. Olettehan kaikki muistaneet maksaa seuran jäsenmaksun. t.Vellu (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
21

Shakers C toimihenkilot Nimenhuuto.com

Shakers Ringette toimihenkilöiden oma nimenhuuto.

Päivitetty 30 päivää sitten

Ringette
Kerava
Sekajoukkue
29

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue Nimenhuuto.com

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue on innokas tyttöporukka. Osa tytöistä on vasta aloittanut harrastuksen ja osa pelaa jo kolmatta kautta. Kaikki innokkaat tytöt ovat tervetulleita mukaan.

Eija kirjoitti: Hei! Nyt kaikki jakamaan joukkueemme sponssilinkkiä http://sipoonwolfringettef-joukkue.nimenhuuto.com/sponssi niin voimme kerätä joukkueellemme helpolla tavalla rahaa. Terkuin, Eija (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ringette
Sipoo
Tytöt
31

EKS Ringette Cee Nimenhuuto.com

EKS Ringette C:n sivu

Juha kirjoitti: Tässä maanantain ohjelma, paikalle n. klo 17.00 ks. alla. OHJELMA: Päättäjäisten ohjelma on seuraava: klo 16.45 Ovet auki (sisäänkäynti todennäköisesti klubiovilta) SEURAA OPASTUSTA EKS:N TILAAN klo 17.15 Seurojen omat päättäjäiset alkavat - seurojen omat palkintojen jaot. klo 18.00 Yhteisen päät... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ringette
Espoo
Tytöt
26

Järvenpään Haukat ringette F G Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukat Ringette F/G on iloisten tyttöjen joukkue. Luistelu- ja pelitaitoja opettelemme osaavien valmentajien johdolla pitäen hauskaa.

Sofia kirjoitti: Heippa! Haveriset voi hakea jos kyytiä ei vielä ole. Jouni soittelee ajasta tarkemmin... Terveisin Havet =) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
38

Haukat ringette E Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukkojen Ringeten E-juniorijoukkue. Ikäluokat 2003-2004

Pekka kirjoitti: Osallistujien pienen määrän takia tämän päivän ohjatut oheiset on peruttu. T Valmennus (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
35

DTraktor Nimenhuuto.com

" I run the road, long before I dance under the lights" -Muhammed Ali-

Taneli kirjoitti: Hockey Basessa nyt kesähinnat harjoitteluun. Vain 5 eur/päivä. Käytössä oheisharjoitteluvälineet, keinojää jne. Luistelumatto ja Rapid Shot eivät ole käytettävissä tähän hintaan (vaativat asiantuntevan ohjauksen). Tarvittaessa kysy lisää tietoja Tialta (Huttula) Hockey Basesta. Kerää kaveriporukk... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Ringette
Espoo
Ei asetettu
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Ringettejoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on ringette on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.