Ringettejoukkueita

Ringette on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ringette. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ringettejoukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ringettepeliin.

Toki merkkaamattomiinkin ringettejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 85 ja niissä on yhteensä yli 1700 pelaajaa.

Ringette: joukkueet kartalla
Kartta - ringette

Jo 85 ringettejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

EKS B -joukkue Nimenhuuto.com

Tässä joukkueessa olevat nuoret naiset pelaavat BSM- ja Ykkössarjaa. Tavoitteita kaudelle riittää, koska EKS Ringette B voitti SM-pronssia kaudella 2012-2013! Ja Botnian paidassa sijoituttiin jääpallon naisten SM-mittelöissä neljänneksi. Tässä joukkueessa viihdytään niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin! Harjoittelemme tosissamme ja hymyssä suin, pelaamme suurella sydämellä. Joukkueen tavoitteena on kehittää ja kasvattaa pelaajia onnistuneisiin suorituksiin Ringeten B SM -sarjassa ja Ykkössarjassa, ja kohti naisten SM-sarjaa.

Jere kirjoitti: Ilmeisesti meillä on koko jää. (Edelleen vahvistamatta) Klo 19.45-21.15. Varautukaa siihen. T. Jekka (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Ringette
Espoo
Tytöt
33

Seven Ringettes - E04 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkueen ilmoittautumis- ja tiedotussivut. Joukkue koostuu 2004 ja 2005 syntyneistä tytöistä. Joukkueen kotipaikka on Nurmijärvi ja se harjoittelee ja pelaa Klaukkalan jäähallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes F04-joukkue toivottaa joukkueeseen tervetulleeksi ...

Sampo kirjoitti: HUOM HUOM! Joukkueestamme tehdyt valokuvakalenterit ovat ilmestyneet. http://sevenringettes-e04.nimenhuuto.com/team_files/file_show?as=04_kalenteri.jpg&id=429583 A4-kokoisen ja 1 sivuisen kalenterin hinta on 5€/kpl. Ilmoittakaa kommenteissa, montako kalenteria tilaatte ja maksakaa summa joukkueen... (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
24

Walapais C Nimenhuuto.com

Walapais on vuonna 1981 perustettu Vantaalainen ringetteseura. Seurassamme on toistasataa iloista ringeten harrastajaa - tule mukaan ! Walapais C juniorijoukkue koostuu 14 pelaajasta, jotka ovat iältään 14-16 vuotiaita. Pelaamme Ringeten alueellista C-sarjaa.

Leea kirjoitti: kipeenä (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Ringette
Vantaa
Ei asetettu
19

Walapais F-tytöt Nimenhuuto.com

www.walapais.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin! www.walapais.fi

Ilona kirjoitti: Ilonaan iski flunssa, harjoitukset jätettävä tänään väliin. (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Vantaa
Tytöt
29

F-JUNNUT ICE TIGERS Nimenhuuto.com

Turun Ringeten F-junnu joukkue ICE TIGERS nimeltään.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan ringetteä iloiseen joukkoomme. Olemme iloisia tyttöjä, jotka p...

Tiia kirjoitti: Moikka! Tanjan ja Kirsin kanssa puhuttiin tässä, tästä maalivahti olemisesta. Päätettiin ottaa käytäntöön kierto maalivahti. Eli jokainen tyttö on vuorollaan siellä maalissa harjoituksissa ja sekä peleissä. Sunnuntaisin 1 maalissa, tiistaisin 2 maalissa. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Turku
Tytöt
17

Tikka Miehet Nimenhuuto.com

Miesten ringette

Joukkue etsii pelaajia: Liikuntaa, ulkoilua ja urheilumieltä samassa paketissa tarjolla edulliseen jä...

Mika kirjoitti: Uuraisten viikon jalkapalloturnaus torstaina 24.7. kello 18:00 alkaen. Yhteislähtö on Tikkakosken jäähallilta kello 17:00. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Ringette
Tikkakoski
Miehet
12

Nurmijärvi Seven Ringettes - G Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes G -joukkue on 2005- ja 2006-syntyneiden tyttöjen innokas ringettejoukkue. Kotiareenamme sijaitsee Klaukkalassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes tyttöjen G-joukkue tarvitsee uusia pelaajia. Jos o...

Jere kirjoitti: Mårå, Tyttöjen kokojään reeneistä 14.4. löytyy videokooste kohteesta http://youtu.be/JouLIV9UOI0. Toivottavasti kaikkien suorituksia näkyy videossa. Terv. Jere (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
20

sevenringettes-05 Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan ringetteä iloiseen Seiskojen F-ringettejoukkueeseen. Käy tutustumassa seuramme toimintaan osoitteessa www.sevenringettes.com!

Joukkue etsii pelaajia

Hanna kirjoitti: Moi Sunnuntaina joukkueellamme on treenit pitkällä jäällä. Kaikkien, jotka suinkin pääsevät, kannattaa ehdottomasti olla paikalla. Parin viikon päästä pelattavaa ensimmäistä pitkän jään harkkapeliä silmällä pitäen, saattaa peliryhmitys/sääntöasioissa tulla tarpeellista tietoa. Harri (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
21

Shakers02 Nimenhuuto.com

Shakers Ringeten E-joukkue

Raija kirjoitti: Moi, Siirin luokalle tuli viime hetken joulutori pöytä ja oltaisiin siellä töissä. Hoidatko huollon? Jos sulla on muita hommia siellä tai olet jäällä niin tulen. Raija (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Ringette
Kerava
Ei asetettu
45

BR N-joukkue Nimenhuuto.com

Ringetteä kieli poskessa ; )

Sini kirjoitti: Näköjään täällä voi muutki lisätä tapahtumia ku vaan jonkun tietyn oikeuden omaavat... Kirjauduin sisään ja edessäni luki ettei joukkueella ole tapahtumia--> lisää uusi. Otin noi tiedot tulospalvelusta. (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Ringette
Tuusula
Naiset
20

Hyvinkää ringette C Nimenhuuto.com

Hyvinkää ringette C-juniorit

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Ringette
Hyvinkää
Tytöt
26

Haukat Ringette C Nimenhuuto.com

Haukkojen iloinen ja aktiivinen ringetteporukka, joka pelaa C-sarjan Länsi-Suomen lohkossa

Tytti kirjoitti: Noniin! Tänään päästiin mun olkapää vamman kanssa eteenpäin. Kiertäjäkalvosintulehdus ja tämäviikko ainakin lepoa. :/ tulen hallille ainakin aina piipahtamaan. Pelaajahaastattelut aloitellaan tänään myös :) (25 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Ringette
Järvenpää
Ei asetettu
25

Helsinki Ringette C-tytöt Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette C-tytöt helsinkiringette.fi

Hanna kirjoitti: katsomassa (15 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
27

AC Pettis Nimenhuuto.com

Pääasia ei ole voitto vaan...

Jani kirjoitti: Kokki mukana koko kauden. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty päivä sitten

Ringette
Turku
Naiset
38

WOLF LADYT Nimenhuuto.com

Hyväntuulinen ringeten aikuis-harrastejoukkue kokoontuu Nikkilän jäähallilla joka perjantai klo 19-20. Hinta keväällä 2014 50€/pelaaja/kk. Oma vakuutus. Lisätiedot/ilmoittautumiset p. 050 433 5255 Paula Andersson. Tervetuloa mukaan!

paula kirjoitti: Oli tosi vaikea löytää sopiva päivä/ilta pelille . Mutta nyt saimme kutsun peliin joka toivottavasti sopii niin monelle kuin mahdollista. Joulu kyllä kolkuttaa oven takana mutta ehkä tekee ihan terää irtaantua hetkeksi...Laittakaa in/out nyt pe mennessä, kiitos :) (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Naiset
14

Helsinki Ringette E Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette E-joukkuesivusto kaudelle 2014-2015

Petteri kirjoitti: Tiedoksi: Hei vanhempi! Teemme Voimistelu- ja Ringetteliitossa tutkimusta siitä mitä vanhemmat haluavat lapsen liikuntaharrastukselta. Tutkimuksessa selvitämme myös mikä koetaan haastavaksi liikuntaharrastuksen aloittamisessa ja jatkamisessa ja miten vastaajat näkevät seuratoiminnan. Vaikka kysel... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Helsinki
Ei asetettu
33

Järvenpään Haukat ringette F G Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukat Ringette F/G on iloisten tyttöjen joukkue. Luistelu- ja pelitaitoja opettelemme osaavien valmentajien johdolla pitäen hauskaa.

Sofia kirjoitti: Heippa! Haveriset voi hakea jos kyytiä ei vielä ole. Jouni soittelee ajasta tarkemmin... Terveisin Havet =) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
39

sevenringettes-03 Nimenhuuto.com

Seven Ringettes F03 Trombit ringettejoukkue

Antti kirjoitti: Hei! Sunnuntaina 12.10 E-04 joukkue tarvitsee pelaajia klo 14.30 Lahden SOL areenalla. Ilmoittautukaa minulle mikäli pääsette mukaan. Maalivahtia kaivattaisiin kipeästi. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
22

Seiskat01 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes -01 joukkue

Elina kirjoitti: Moikka, mulla on lippuja lätkä&säbä messuille jotka on viikonloppuna messukeskuksessa. Laita viestiä 0407392829 jos haluat lippuja ;-) T.Elina (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
40

Haukat ringette E Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukkojen Ringeten E-juniorijoukkue. Ikäluokat 2003-2004

Pekka kirjoitti: Moi kaikille, hieman asiaa nimenhuudon käyttämisestä. Mainiota että käytätte tätä aktiivisesti, mutta pikku tarkennus liittyen muuhun ilmoittamiseen. Jos pelaajanne on ilmoitettu sarjapeleihin ja pelaaja ei sitten osallistu kyseiseen tapahtumaan niin ILMOITUS ASIASTA MYÖS VALMENNUKSELLE JOKO SOIT... (19 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Ringettejoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on ringette on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.