Ringettejoukkueita

Ringette on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ringette. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ringettejoukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ringettepeliin.

Toki merkkaamattomiinkin ringettejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 84 ja niissä on yhteensä yli 1700 pelaajaa.

Ringette: joukkueet kartalla
Kartta - ringette

Jo 84 ringettejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

EKS B -joukkue Nimenhuuto.com

Tässä joukkueessa olevat nuoret naiset pelaavat BSM- ja Ykkössarjaa. Tavoitteita kaudelle riittää, koska EKS Ringette B voitti SM-pronssia kaudella 2012-2013! Ja Botnian paidassa sijoituttiin jääpallon naisten SM-mittelöissä neljänneksi. Tässä joukkueessa viihdytään niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin! Harjoittelemme tosissamme ja hymyssä suin, pelaamme suurella sydämellä. Joukkueen tavoitteena on kehittää ja kasvattaa pelaajia onnistuneisiin suorituksiin Ringeten B SM -sarjassa ja Ykkössarjassa, ja kohti naisten SM-sarjaa.

Jere kirjoitti: Ilmeisesti meillä on koko jää. (Edelleen vahvistamatta) Klo 19.45-21.15. Varautukaa siihen. T. Jekka (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Ringette
Espoo
Tytöt
33

Walapais F-tytöt Nimenhuuto.com

www.walapais.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin! www.walapais.fi

Ilona kirjoitti: Hei! Emme huomenna pääse harjoituksiin, palaamme jäälle loppiaisen jälkeen. Suurkiitos Mikolle sekä kaikille muille valmentajille, huoltajille ja apulaisille kuluneesta syksystä. Oikein Rauhallista Joulun aikaa kaikille! T. Ilona, Annamari ja Janne Autiosuo (18 minuuttia sitten)

Päivitetty 18 minuuttia sitten

Ringette
Vantaa
Tytöt
29

Walapais C Nimenhuuto.com

Walapais on vuonna 1981 perustettu Vantaalainen ringetteseura. Seurassamme on toistasataa iloista ringeten harrastajaa - tule mukaan ! Walapais C juniorijoukkue koostuu 14 pelaajasta, jotka ovat iältään 14-16 vuotiaita. Pelaamme Ringeten alueellista C-sarjaa.

Elise kirjoitti: Myöhästyn alkuverkalt (17 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Ringette
Vantaa
Ei asetettu
19

Seven Ringettes - E04 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkueen ilmoittautumis- ja tiedotussivut. Joukkue koostuu 2004 ja 2005 syntyneistä tytöistä. Joukkueen kotipaikka on Nurmijärvi ja se harjoittelee ja pelaa Klaukkalan jäähallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes F04-joukkue toivottaa joukkueeseen tervetulleeksi ...

Kirsi kirjoitti: Ohessa tiedote kannattajatuotteista: Hei, Tiukille menee, mutta näyttäisi siltä, että AINAKIN PANNAT ja HOUSUT ehtivät jouluksi. Brodeerattavista huppareista en vielä voi luvata - mutta toiveikkaana odottelen tietoa siltäkin rintamalta. Koska aikataulu on näin niukilla joulua ajatellen, toimitaan... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
24

F-JUNNUT ICE TIGERS Nimenhuuto.com

Turun Ringeten F-junnu joukkue ICE TIGERS nimeltään.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan ringetteä iloiseen joukkoomme. Olemme iloisia tyttöjä, jotka p...

Milla kirjoitti: Milla on flunssassa, tulee viikonloppuna jos kuume ei nouse. (9 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Ringette
Turku
Tytöt
17

Tikka Miehet Nimenhuuto.com

Miesten ringette

Joukkue etsii pelaajia: Liikuntaa, ulkoilua ja urheilumieltä samassa paketissa tarjolla edulliseen jä...

Mika kirjoitti: Uuraisten viikon jalkapalloturnaus torstaina 24.7. kello 18:00 alkaen. Yhteislähtö on Tikkakosken jäähallilta kello 17:00. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Ringette
Tikkakoski
Miehet
12

Nurmijärvi Seven Ringettes - G Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes G -joukkue on 2005- ja 2006-syntyneiden tyttöjen innokas ringettejoukkue. Kotiareenamme sijaitsee Klaukkalassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes tyttöjen G-joukkue tarvitsee uusia pelaajia. Jos o...

Jere kirjoitti: Mårå, Tyttöjen kokojään reeneistä 14.4. löytyy videokooste kohteesta http://youtu.be/JouLIV9UOI0. Toivottavasti kaikkien suorituksia näkyy videossa. Terv. Jere (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
20

sevenringettes-05 Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan ringetteä iloiseen Seiskojen F-ringettejoukkueeseen. Käy tutustumassa seuramme toimintaan osoitteessa www.sevenringettes.com!

Joukkue etsii pelaajia

Katja kirjoitti: HUPPARIT ON SAAPUNEET! Hei, MYÖS hupparit ovat valmiit ja voidaan noutaa samalla kuin housut ja pannatkin! Ainoa poikkeus: Musta lasten huppari koko 164cm oli kaikilta maahantuojilta / tukusta loppu ja sen saaminen viivästyy kuulemma joulun yli. ISOT PAHOITTELUT TÄSTÄ. Hupparit (joita siis tilatt... (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
21

Seiskat01 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes -01 joukkue

Juha kirjoitti: SSSS 21.12.2014 Seiskat-Shakers-Super-Sunnuntai Seiskat ja Shakers treenaavat 21.12. kimpassa Keravalla, jää 13-14:30 ja pelaavat Klaukkalassa 17-18:30. Nuo molemmat Nimenhuudossa erillisinä tapahtumina, käykää ilmoittautumassa mahdollisimman pikaisesti niin voidaan tarvittaessa tehdä korjausliik... (3 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
41

LuKi LadyRingette Nimenhuuto.com

Pelaamme kerran viikossa ringetteä kuntoilu mielessä Luvian jäähallissa. Pelaajamme ovat kaiken tasoisia ja ikäisiä aikuisia naisia. Treenaamme kaudella 2014-2015 keskiviikkoisin klo 19.30-20.30 syyskuusta alkaen. Joukueeseen mahtuu kaikki kiinnostuneet Lady hengessä kuntoilevat naiset.

Eija kirjoitti: Kiitos itsellesi Minna ja kaikille muille Ladyille! Kiitos myös valokuvaajalle ihan mallien näköisistä kuvista ja niiden nopeasta toimituksesta! Nautitaan Joulusta ja ladataan akut ensi vuoden treeneihin! Eija (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Luvia
Naiset
39

Hyvinkää ringette C Nimenhuuto.com

Hyvinkää ringette C-juniorit

Henna kirjoitti: Henna hävitti puhelimensa 22.00 jälkeen, jos joku on nähnyt tai mennyt väärään kassiin, laitatteko viestii, ei tiedä jos on tippunu bussiin, on äänettömällä. t. Jani (14 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Hyvinkää
Tytöt
26

Järvenpään Haukat ringette F G Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukat Ringette F/G on iloisten tyttöjen joukkue. Luistelu- ja pelitaitoja opettelemme osaavien valmentajien johdolla pitäen hauskaa.

Iiris kirjoitti: Juu, kaikkien kannattaa kurkistaa omat varusteet eilisten harkkojen jälkeen. Erikan pipo ei jäänyt ainakaan koppiin, oltiin vikoja eikä koppiin jäänyt mitään. T:Soikkelit (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
39

Helsinki Ringette E Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette E-joukkuesivusto kaudelle 2014-2015

Pipsa kirjoitti: Viesti Kirsiltä: Hei, Olisiko E-joukkueesta löytynyt lauantaiksi pari tyttöä apuopettajaksi ringettekouluun Vuosaareen klo 14.30-15.30. Viimeinen kerta ennen joulutaukoa...:-) Luistimet, kypärä ja kaulasuoja sekä lämpimät hanskat varusteina. Nopeimmat ensin ja ilmoittautumiset Kirsille tekstarill... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Helsinki
Ei asetettu
33

AC Pettis Nimenhuuto.com

Pääasia ei ole voitto vaan...

Petri kirjoitti: Mulla on pari lippua siihen Sunnuntain biisoneitten korismatsiin (bisons vs. zenit), sattu tytön synttärit samalle ajankohdalle...kybän kappale niistä pyydän. Vie vaikka naapurin rouva romanttisille treffeille... (16 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Turku
Naiset
35

BR N-joukkue Nimenhuuto.com

Ringetteä kieli poskessa ; )

Silja kirjoitti: Heyy nyt kun saatiin sitten jäätä tiistaiksi niin olisi kiva jos mahollisimman moni pääsis :) Jos ei oo mitää kuoleman tärkeetä menoo nii jäälle vaan! :D kolmella ei paljoo pelailla... :/ (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Ringette
Tuusula
Naiset
19

Helsinki Ringette C-tytöt Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette C-tytöt helsinkiringette.fi

Suvi kirjoitti: Tulen suoraan jäälle koska B:n palaveri (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
27

Haukat Ringette C Nimenhuuto.com

Haukkojen iloinen ja aktiivinen ringetteporukka, joka pelaa C-sarjan Länsi-Suomen lohkossa

Tytti kirjoitti: Hei! Olen osalta jo kysellytkin MUTTA jos kotoasi löytyy ringettekoulu tai F ikäisen pelivarusteita( housuja, hanskoja, kyynäreitä, polvareita) ja haluatte lahjoittaa niitä seuraavalle uraa tekevälle pienelle ringettepelaajan alulle, toisitteko tänään illalla sunnuntaina hallille :) veisin keskiv... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Ringette
Järvenpää
Ei asetettu
25

WOLF LADYT Nimenhuuto.com

Hyväntuulinen ringeten aikuis-harrastejoukkue kokoontuu Nikkilän jäähallilla joka perjantai klo 19-20. Hinta keväällä 2014 50€/pelaaja/kk. Oma vakuutus. Lisätiedot/ilmoittautumiset p. 050 433 5255 Paula Andersson. Tervetuloa mukaan!

paula kirjoitti: Moikka. Kyselin harkkapelin siirtoa pe 19.12, mutta Nurmijärven Ladyt eivät saa tarpeeksi pelaajia sille illalle. Meillä on nyt 21.12 peliin 7 in ilmoittaunutta. Toivon että tänään vastaatte siihen in tai out jotta saan viestin Nurmijärvelle ollaanko tulossa. Kiitos :)) t. Paula (16 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Naiset
15

sevenringettes-03 Nimenhuuto.com

Seven Ringettes F03 Trombit ringettejoukkue

Antti kirjoitti: Shakers pelin kokoonpano laitettu! (10 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
22

Shakers02 Nimenhuuto.com

Shakers Ringeten E- ja D02-joukkueet

Päivitetty 10 päivää sitten

Ringette
Kerava
Ei asetettu
45

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Ringettejoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on ringette on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.