Ringettejoukkueita

Ringette on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ringette. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ringettejoukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ringettepeliin.

Toki merkkaamattomiinkin ringettejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 84 ja niissä on yhteensä yli 1700 pelaajaa.

Ringette: joukkueet kartalla
Kartta - ringette

Jo 84 ringettejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

EKS B -joukkue Nimenhuuto.com

Tässä joukkueessa olevat nuoret naiset pelaavat BSM- ja Ykkössarjaa. Tavoitteita kaudelle riittää, koska EKS Ringette B voitti SM-pronssia kaudella 2012-2013! Ja Botnian paidassa sijoituttiin jääpallon naisten SM-mittelöissä neljänneksi. Tässä joukkueessa viihdytään niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin! Harjoittelemme tosissamme ja hymyssä suin, pelaamme suurella sydämellä. Joukkueen tavoitteena on kehittää ja kasvattaa pelaajia onnistuneisiin suorituksiin Ringeten B SM -sarjassa ja Ykkössarjassa, ja kohti naisten SM-sarjaa.

Jere kirjoitti: Ilmeisesti meillä on koko jää. (Edelleen vahvistamatta) Klo 19.45-21.15. Varautukaa siihen. T. Jekka (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Ringette
Espoo
Tytöt
33

Seven Ringettes - E04 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkueen ilmoittautumis- ja tiedotussivut. Joukkue koostuu 2004 ja 2005 syntyneistä tytöistä. Joukkueen kotipaikka on Nurmijärvi ja se harjoittelee ja pelaa Klaukkalan jäähallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes F04-joukkue toivottaa joukkueeseen tervetulleeksi ...

Sampo kirjoitti: Terve, meillä on mahdollisuus mennä pelaamaan Helsinkiä vastaan harkkapeli Paloheinään joko lauantaina 30.8. klo 17 tai viikkoa myöhemmin 6.9. samaan aikaan. LUON KAKSI TAPAHTUMAA NIMENHUUTOON - KÄYKÄÄ ILMOITTAUTUMASSA - ETENKIN; JOS JOMPIKUMPI AJANKOHTA EI SOVI. (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
23

Walapais F-tytöt Nimenhuuto.com

www.walapais.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin! www.walapais.fi

Hanna kirjoitti: Hei kaikki vanhemmat! Tässä vähän infoa johtoryhmän kokouksesta. Ringetteliiton Etelä-Suomen Alueseminaari järjestetään sunnuntaina 31.8.2014 Hotelli Scandic Järvenpäässä. Scandic sijaitsee Järvenpään rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Tilaisuus on maksuton, ohjelmassa on paljon ajankohta... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Vantaa
Tytöt
30

Walapais C Nimenhuuto.com

Walapais on vuonna 1981 perustettu Vantaalainen ringetteseura. Seurassamme on toistasataa iloista ringeten harrastajaa - tule mukaan ! Walapais C juniorijoukkue koostuu 14 pelaajasta, jotka ovat iältään 14-16 vuotiaita. Pelaamme Ringeten alueellista C-sarjaa.

Ilona kirjoitti: Ettimässä tet paikkaa en kerkee alkuverkalle (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Vantaa
Ei asetettu
20

F-JUNNUT ICE TIGERS Nimenhuuto.com

Turun Ringeten F-junnu joukkue ICE TIGERS nimeltään.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan ringetteä iloiseen joukkoomme. Olemme iloisia tyttöjä, jotka p...

Jessi kirjoitti: Moikka! Housujen hinta on 22 € ja voi laittaa tilille:FI03 5716 9020 0073 11 ja saajaksi Turun Ringette F. Viestiksi tytön nimi ja housut. Terveisin Minna (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Ringette
Turku
Tytöt
24

Tikka Miehet Nimenhuuto.com

Miesten ringette

Joukkue etsii pelaajia: Liikuntaa, ulkoilua ja urheilumieltä samassa paketissa tarjolla edulliseen jä...

Mika kirjoitti: Uuraisten viikon jalkapalloturnaus torstaina 24.7. kello 18:00 alkaen. Yhteislähtö on Tikkakosken jäähallilta kello 17:00. (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Ringette
Tikkakoski
Miehet
12

Nurmijärvi Seven Ringettes - G Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes G -joukkue on 2005- ja 2006-syntyneiden tyttöjen innokas ringettejoukkue. Kotiareenamme sijaitsee Klaukkalassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes tyttöjen G-joukkue tarvitsee uusia pelaajia. Jos o...

Jere kirjoitti: Mårå, Tyttöjen kokojään reeneistä 14.4. löytyy videokooste kohteesta http://youtu.be/JouLIV9UOI0. Toivottavasti kaikkien suorituksia näkyy videossa. Terv. Jere (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
20

Helsinki Ringette E Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette E-joukkuesivusto kaudelle 2014-2015

Emilia kirjoitti: Tervehdys ! E2-peliryhmällä on nyt oma juomapulloteline, Tanja ( Tuulin äiti) löysi yhden ylimääräisen. Säilytän telinettä itselläni ja toimitan sen aina jollekkin, jos itse en pääse huoltajaksi peliin. Vuosaaren kopissa on ylimääräisiä maalivahdin varusteita, jos joukkueeltamme puuttuu jotain ol... (6 minuuttia sitten)

Päivitetty 6 minuuttia sitten

Ringette
Helsinki
Ei asetettu
30

Helsinki Ringette C-tytöt Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette C-tytöt helsinkiringette.fi

Tuire kirjoitti: Tsekkaa oheisharjoitteet jääkaudelle! Keppijumppa tee 1-2x vko (vkosta riippuen) Lisäksi JOKA viikko: - 1-2x huoltava aerobinen lenkki TAI jokin muu mielekäs harjoite (esim jooga, pilates, uinti, pallopelit, pyöräily 30-60min n. 140 sykkeellä. - 2x huolellinen venyttely luistelulihaksille - käsi ... (15 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
25

Haukat Ringette C Nimenhuuto.com

Haukkojen iloinen ja aktiivinen ringetteporukka, joka pelaa Etelä-Suomen piirin C-sarjaa

Tytti kirjoitti: Heissa lomalaiset!!! Jokaiselle mietittävää, mitä jos ei pääse treeneihin kunnon lomalla kokoajan kaikkea muuta? No minäpä kerron, treenaat kotona! Jokainen poisjätetty treeni tulee korvata omatoimisella treenillä. Jokainen pitää huolen silloin kun on terve että 4 treeniä tulee viikkoon. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Ringette
Järvenpää
Ei asetettu
25

sevenringettes-05 Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan ringetteä iloiseen Seiskojen F-ringettejoukkueeseen. Käy tutustumassa seuramme toimintaan osoitteessa www.sevenringettes.com!

Joukkue etsii pelaajia

Aino kirjoitti: Hei kaikki ja hyvää alkanutta syyskautta! Ullmax-kausi on pyörähtänyt myös käyntiin. Käykäähän kurkkaamassa Ullmaxin sivuilta, siellä on kiva koulujen alkamiskampanja; jumppakassi tytöille ja pojille, vain 25 €. Pistetään porukalla myynti käyntiin. Halutaanko me joukkueellemme oma StartUp-tilaisu... (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
18

Seiskat01 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes -01 joukkue

Timo kirjoitti: Treenipäiväkirja löytyy materiaalit- osiosta. Täyttäkää huolella, palautus elokuussa annettavien ohjeiden mukaan.. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty päivä sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
42

sevenringettes-03 Nimenhuuto.com

Seven Ringettes F03 Trombit ringettejoukkue

Mari kirjoitti: Hyvää Uutta Vuotta kaikille! Kiitokset valmentajille, joukkueen johdolle, huoltajille ja toimihenkilöille menneestä vuodesta! Välittämättä pelillisistä tuloksista jotka ovat olleet loistavat, haluamme kiittää teitä onnistuneesta työstä kasvavien nuorten kanssa. Isä ja Äiti Kimmo ja Mari Teerikoski (8 kuukautta sitten)

Päivitetty päivä sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
19

Shakers02 Nimenhuuto.com

Shakers Ringeten E-joukkue

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Kerava
Ei asetettu
44

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue Nimenhuuto.com

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue on innokas tyttöporukka. Osa tytöistä on vasta aloittanut harrastuksen ja osa pelaa jo kolmatta kautta. Kaikki innokkaat tytöt ovat tervetulleita mukaan.

Eija kirjoitti: Hei! Nyt kaikki jakamaan joukkueemme sponssilinkkiä http://sipoonwolfringettef-joukkue.nimenhuuto.com/sponssi niin voimme kerätä joukkueellemme helpolla tavalla rahaa. Terkuin, Eija (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Tytöt
24

Haukat ringette E Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukkojen Ringeten E-juniorijoukkue. Ikäluokat 2003-2004

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
33

BR N-joukkue Nimenhuuto.com

Ringetteä kieli poskessa ; )

Sini kirjoitti: sain vapaata ;) (8 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Tuusula
Naiset
14

WOLF LADYT Nimenhuuto.com

Hyväntuulinen ringeten aikuis-harrastejoukkue kokoontuu Nikkilän jäähallilla joka perjantai klo 19-20. Hinta keväällä 2014 50€/pelaaja/kk. Oma vakuutus. Lisätiedot/ilmoittautumiset p. 050 433 5255 Paula Andersson. Tervetuloa mukaan!

Salla kirjoitti: Moikka! Mä en tässä elokuussa oikein pääse treeneihin, mutta jatkan kyllä sitten syyskuun alusta :) (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Naiset
12

Järvenpään Haukat ringette F G Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukat Ringette F/G on iloisten tyttöjen joukkue. Luistelu- ja pelitaitoja opettelemme osaavien valmentajien johdolla pitäen hauskaa.

Sofia kirjoitti: Heippa! Haveriset voi hakea jos kyytiä ei vielä ole. Jouni soittelee ajasta tarkemmin... Terveisin Havet =) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
38

LuKi LadyRingette Nimenhuuto.com

Pelaamme kerran viikossa ringetteä kuntoilu mielessä Luvian jäähallissa. Pelaajamme ovat kaiken tasoisia ja ikäisiä aikuisia naisia. Treenaamme kaudella 2014-2015 keskiviikkoisin klo 19.30-20.30 syyskuusta alkaen. Joukueeseen mahtuu kaikki kiinnostuneet Lady hengessä kuntoilevat naiset.

Minna kirjoitti: Ennakkotiedoista poiketen vielä pieni viilaus jääaikaan. Jääaikamme on lopulta täysin sama kuin viime vuonna eli treenaamme keskiviikkoisin klo 19.00-20.00 (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Ringette
Luvia
Naiset
41

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Ringettejoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on ringette on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.