Ringette­joukkueita

Ringette on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ringette. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ringette­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ringette­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ringettejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 95 ja niissä on yhteensä yli 1900 pelaajaa.

Ringette: joukkueet kartalla
Kartta - ringette

Jo 95 ringettejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

EKS B -joukkue Nimenhuuto.com

Tässä joukkueessa olevat nuoret naiset pelaavat BSM- ja Ykkössarjaa. Tavoitteita kaudelle riittää, koska EKS Ringette B voitti SM-pronssia kaudella 2012-2013! Ja Botnian paidassa sijoituttiin jääpallon naisten SM-mittelöissä neljänneksi. Tässä joukkueessa viihdytään niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin! Harjoittelemme tosissamme ja hymyssä suin, pelaamme suurella sydämellä. Joukkueen tavoitteena on kehittää ja kasvattaa pelaajia onnistuneisiin suorituksiin Ringeten B SM -sarjassa ja Ykkössarjassa, ja kohti naisten SM-sarjaa.

Jere kirjoitti: Ilmeisesti meillä on koko jää. (Edelleen vahvistamatta) Klo 19.45-21.15. Varautukaa siihen. T. Jekka (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Espoo
Tytöt
33

LuKi LadyRingette Nimenhuuto.com

Pelaamme kerran viikossa ringetteä kuntoilu mielessä Luvian jäähallissa. Pelaajamme ovat kaiken tasoisia ja ikäisiä aikuisia naisia. Treenaamme kaudella 2015-2016 keskiviikkoisin klo 19.00-20.00 syyskuusta alkaen. Joukueeseen mahtuu kaikki kiinnostuneet Lady hengessä kuntoilevat naiset. http://lukiladyringette.nimenhuuto.com/sponssi

Minna kirjoitti: Syyskuun ekat harkat ovat siis jo ensi viikon keskivikkona! Nyt on korkea aika katsoa kamat valmiiksi ja hokkarit teräviksi! Mikäli lähi/tuttavapiirissä löytyy kiinnostuneita niin uudet Ladyt rohkeasti vaan mukaan! Riittää kun tulee hallille ensi keskiviikkona, kerään silloin uusilta yhteystiedot... (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Ringette
Luvia
Naiset
38

Helsinki ringette D-joukkue Nimenhuuto.com

Kaudella 2015-15 pelaamme D-junioreinen aluesarjassa kahdella joukkueella Black ja Pink. Joukkueen johtajana toimii Jari Leino. Joukkueenjohtaja Helsinki Ringette D (Black/Pink) Jari Leino, jari.leino(at)vr.fi, puh. (040) 040 862 2204 Pelijojo Helsinki Ringette D Black: Kirsi Tuomi, kirsi(at)kirsituomi.fi, puh. (040) 585 6161 Pelijojo Helsinki Ringette D Pink: Petteri Laine, p.petteri.laine(at)gmail.com, puh. (040) 537 8548 Tulevalla kaudella kotipelit pelaamme useimmiten Paloheinän jäähallissa lauantaisin klo 17.00. Varmista kuitenkin etukäteen joukkueen nettisivuilta http://www.helsinkiringette.fi/joukkueet/d-joukkue/ Paikalle Paloheinään pääsee helposti bussilla nro 66 tai omalla autolla, parkkitilaa riittää. Osoite on Pakilantie 122, Helsinki.

Marianne kirjoitti: Hei, Marianne tarvitsisi kyydin huomenna torstaina treeneihin Salmisaareen. Asumme Keriharju 5 B, 00430 HKI (Kehä I:n ja Treen-väylän kulma). T: Timo Ojala (p. 050 3311334) (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
36

F-JUNNUT ICE TIGERS Nimenhuuto.com

Turun Ringeten F-junnu joukkue ICE TIGERS nimeltään.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan ringetteä iloiseen joukkoomme. Olemme iloisia tyttöjä, jotka p...

Pinja kirjoitti: Moikka! Olen tekemässä joukkueelle mailatilausta. Ilmoittakaa mulle viikon sisällä, kuka tarvii uuden mailan. Väreinä löytyy musta, sininen, punainen, hopea, violetti, pinkki, oranssi ja jään sininen. Uutuusväreinä NEON pinkki, oranssi tai keltainen :) Hinta on n.30-35e toimituskuluineen (neon vä... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Ringette
Turku
Tytöt
16

Seiskat07 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi seven ringettesin 07 syntyneet ringettetytöt.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan iloiseen ringettejoukkueeseen! Nurmijärvi seven ringettes:n...

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
26

Seven Ringettes - E04 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkueen ilmoittautumis- ja tiedotussivut. Joukkue koostuu 2004 ja 2005 syntyneistä tytöistä. Joukkueen kotipaikka on Nurmijärvi ja se harjoittelee ja pelaa Klaukkalan jäähallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkue toivottaa joukkueeseen tervetulleeksi ...

Kirsi kirjoitti: Hei, la 22.08.2015 treeneissä saamme mukaan jäälle uuden tytön Sara Suulamon kokeilemaan ringetteä. Sara on -03 ja Sara on ollut tähän asti ringettekoulussa. Toivotetaan Sara sekä Saran vanhemmat lämpimästi mukaan joukkueemme toimintaan. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
18

Walapais F-tytöt Nimenhuuto.com

www.walapais.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin! www.walapais.fi

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Roosan puolesta myös kiitos kaikille kuluneesta kaudesta. Olisi ollut kiva jatkaa Walapaisissa vielä ensi kausikin jos vain olisi ollut E-joukkue. Ehkä vielä kohdataan Ringeten merkeissä. Lisäsin muutaman kuvan lopputurnauksesta kuvat ja materiaalit kansioon. Kuvia olisi ollut paljon enemmänkin, ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Ringette
Vantaa
Tytöt
22

Walapais C Nimenhuuto.com

Walapais on vuonna 1981 perustettu Vantaalainen ringetteseura. Seurassamme on toistasataa iloista ringeten harrastajaa - tule mukaan ! Walapais C juniorijoukkue koostuu 14 pelaajasta, jotka ovat iältään 14-16 vuotiaita. Pelaamme Ringeten alueellista C-sarjaa.

Krista kirjoitti: en tuu jäälle (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Ringette
Vantaa
Ei asetettu
19

Tikka Miehet Nimenhuuto.com

Miesten ringette

Joukkue etsii pelaajia: Liikuntaa, ulkoilua ja urheilumieltä samassa paketissa tarjolla edulliseen jä...

Mika kirjoitti: Tikan naisten ringettejoukkue on luopunut vakituisesta jäähallivuorostaan. Miestenkin harrastusjoukkueen toiminta on toistaiseksi hiipunut. Toimintaa suunnitellaan uudelta pohjalta. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Ringette
Tikkakoski
Miehet
12

Nurmijärvi Seven Ringettes - G Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes G -joukkue on 2005- ja 2006-syntyneiden tyttöjen innokas ringettejoukkue. Kotiareenamme sijaitsee Klaukkalassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes tyttöjen G-joukkue tarvitsee uusia pelaajia. Jos o...

Jere kirjoitti: Mårå, Tyttöjen kokojään reeneistä 14.4. löytyy videokooste kohteesta http://youtu.be/JouLIV9UOI0. Toivottavasti kaikkien suorituksia näkyy videossa. Terv. Jere (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
19

Hyvinkää ringette C Nimenhuuto.com

Hyvinkää ringette C-juniorit

Jussi kirjoitti: Pelipaidoista. Tytöille on tänään jaettu uudet kotipelipaidat. Vanhat punaiset paidat on palautettava ehdottomasti ensi maanantain harjoituksiin nimi selästä ratkottuna, jotta saamme ne eteenpäin D-joukkueelle. Valkoiset paidat pidetään vielä toistaiseksi kotona. Jussi (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Ringette
Hyvinkää
Tytöt
22

BR N-joukkue Nimenhuuto.com

Ringetteä kieli poskessa ; )

Sini kirjoitti: Joku eilen sai idean jengin yhteisestä whatsapp-ryhmästä. Jos ne joilla wa on ni laittaa tähän numeronsa ja sit joku jolla liikaa vapaa-aikaa/vältelläkseen muita hommia ni tekis ryhmän ja lisäsi tässä olevat numerot ja ilmottaa vaikka tähän et hoitaa homman ni ei tuu päällekäisii ryhmii. Mun 0400... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Ringette
Tuusula
Naiset
19

Järvenpään Haukat ringette F G Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukat Ringette F/G on iloisten tyttöjen joukkue. Luistelu- ja pelitaitoja opettelemme osaavien valmentajien johdolla pitäen hauskaa.

Johanna kirjoitti: Tänään jäähallin edessä klo 17.30 viimeinen yhteinen kesäleikki- ja pelikerta ennen taukoa. Tavataan taas viimeistään elokuussa. Kiitos tästä keväästä ja hyvää kesää yhteisesti näin kaikille koko toimihenkilöporukan puolesta! t. Johanna (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
41

Helsinki Ringette C-tytöt Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette C-tytöt helsinkiringette.fi

Paula kirjoitti: Noora Y käy huhtikuun meidän jäillä (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
29

sevenringettes-03 Nimenhuuto.com

Seven Ringettes F03 Trombit ringettejoukkue

Tarja kirjoitti: Meiltä voi löytyä. Annika siirtyi juuri 38.5 kokoon. Tarkistan kun pääsen kotiin. (21 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
22

Lukko ringette-c Nimenhuuto.com

Satakunnan kovin!!

Jari kirjoitti: Torstai 9.8 treeni peruttu (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Ringette
Rauma/Satakunta
Tytöt
20

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue Nimenhuuto.com

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue on innokas tyttöporukka. Osa tytöistä on vasta aloittanut harrastuksen ja osa pelaa jo kolmatta kautta. Kaikki innokkaat tytöt ovat tervetulleita mukaan.

Janni kirjoitti: En kerkeä paikalle vielä 17:15..!! (9 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Tytöt
23

sevenringettes-05 Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan ringetteä iloiseen Seiskojen F-ringettejoukkueeseen. Käy tutustumassa seuramme toimintaan osoitteessa www.sevenringettes.com!

Joukkue etsii pelaajia

Hanna kirjoitti: Moi Sunnuntain 9.8 10.30-12.00 harkka-aika vaihtuu lauantaiksi 8.8 klo 16.00-17.30. Olen merkinnyt muutoksen nimenhuutoon. Harri (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
43

WOLF LADYT Nimenhuuto.com

Hyväntuulinen ringeten aikuis-harrastejoukkue kokoontuu Nikkilän jäähallilla joka perjantai klo 19-20. Hinta keväällä 2014 50€/pelaaja/kk. Oma vakuutus. Lisätiedot/ilmoittautumiset p. 050 433 5255 Paula Andersson. Tervetuloa mukaan!

Pia kirjoitti: Moikka kaikille! Raha asioita sen verran että taas olisi maksettava kuukausimaksu joka 50 Euroa per nenä. Elokuun jäälasku jo tullut. Tilinumero Wolf Ladyt FI93 4055 0011 6155 03. Viestikenttään oma nimi ja kuukausi. Eräpäivä kuun puoliväli että saadaan jäälasku maksettua ajallaan. Rinkulamaksut ... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Naiset
20

Shakers02 Nimenhuuto.com

Shakers Ringeten E- ja D02-joukkueet

Päivitetty 8 päivää sitten

Ringette
Kerava
Ei asetettu
37

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Ringettejoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on ringette on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.