Ringette­joukkueita

Ringette on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ringette. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ringette­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ringette­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ringettejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 87 ja niissä on yhteensä yli 1700 pelaajaa.

Ringette: joukkueet kartalla
Kartta - ringette

Jo 87 ringettejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

EKS B -joukkue Nimenhuuto.com

Tässä joukkueessa olevat nuoret naiset pelaavat BSM- ja Ykkössarjaa. Tavoitteita kaudelle riittää, koska EKS Ringette B voitti SM-pronssia kaudella 2012-2013! Ja Botnian paidassa sijoituttiin jääpallon naisten SM-mittelöissä neljänneksi. Tässä joukkueessa viihdytään niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin! Harjoittelemme tosissamme ja hymyssä suin, pelaamme suurella sydämellä. Joukkueen tavoitteena on kehittää ja kasvattaa pelaajia onnistuneisiin suorituksiin Ringeten B SM -sarjassa ja Ykkössarjassa, ja kohti naisten SM-sarjaa.

Jere kirjoitti: Ilmeisesti meillä on koko jää. (Edelleen vahvistamatta) Klo 19.45-21.15. Varautukaa siihen. T. Jekka (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Ringette
Espoo
Tytöt
33

Helsinki ringette D-joukkue Nimenhuuto.com

Kaudella 2015-15 pelaamme D-junioreinen aluesarjassa kahdella joukkueella Ruusut ja Tulppaanit. Joukkueen johtajana toimii Jari Leino. Joukkueenjohtaja Helsinki Ringette D (Ruusut/Tulppaanit) Jari Leino, jari.leino(at)vr.fi, puh. (040) 040 862 2202 Pelijojo Helsinki Ringette D Ruusut: Kirsi Tuomi, kirsi(at)kirsituomi.fi, puh. (040) 585 6161 Pelijojo Helsinki Ringette D Tulppaanit: Petteri Laine, p.petteri.laine(at)gmail.com, puh. (040) 537 8548 Tulevalla kaudella kotipelit pelaamme useimmiten Paloheinän jäähallissa lauantaisin klo 17.00. Varmista kuitenkin etukäteen joukkueen nettisivuilta http://www.helsinkiringette.fi/joukkueet/d-joukkue/ Paikalle Paloheinään pääsee helposti bussilla nro 66 tai omalla autolla, parkkitilaa riittää. Osoite on Pakilantie 122, Helsinki.

Therese kirjoitti: Tessi satutti polvensa tänään liikuntatunnilla niin poissa ainakin tänään ja huomenna :( (30 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
37

LuKi LadyRingette Nimenhuuto.com

Pelaamme kerran viikossa ringetteä kuntoilu mielessä Luvian jäähallissa. Pelaajamme ovat kaiken tasoisia ja ikäisiä aikuisia naisia. Treenaamme kaudella 2014-2015 keskiviikkoisin klo 19.30-20.30 syyskuusta alkaen. Joukueeseen mahtuu kaikki kiinnostuneet Lady hengessä kuntoilevat naiset. http://lukiladyringette.nimenhuuto.com/sponssi

Minna kirjoitti: Kiitoksia kaikille kuluneesta kaudesta! Ladyt aloittivat nyt kesätauon, seuraavaksi jäällä tavataan syyskuun alusta. Siitä lähempänä viestiä ja nimenhuudon päivitystä :) Seurailkaa nimenhuutoa vielä sen verran, sillä tarkoitus olisi mennä päättelemään kausi Paatpubiin kunhan se avataan. Laitan tä... (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Ringette
Luvia
Naiset
37

Walapais F-tytöt Nimenhuuto.com

www.walapais.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin! www.walapais.fi

Roosa kirjoitti: Roosan puolesta myös kiitos kaikille kuluneesta kaudesta. Olisi ollut kiva jatkaa Walapaisissa vielä ensi kausikin jos vain olisi ollut E-joukkue. Ehkä vielä kohdataan Ringeten merkeissä. Lisäsin muutaman kuvan lopputurnauksesta kuvat ja materiaalit kansioon. Kuvia olisi ollut paljon enemmänkin, ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Vantaa
Tytöt
27

Seven Ringettes - E04 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkueen ilmoittautumis- ja tiedotussivut. Joukkue koostuu 2004 ja 2005 syntyneistä tytöistä. Joukkueen kotipaikka on Nurmijärvi ja se harjoittelee ja pelaa Klaukkalan jäähallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkue toivottaa joukkueeseen tervetulleeksi ...

Kirsi kirjoitti: Hei joukkue! Käyttehän tarkistamassa omat tietonne, että ovat ajantasalla. Koetin äsken lähettää kaikille tänään ke 13.05.2015 tapahtumaan osllistuville tekstiviestin puhelimeen täältä Nimenhuudosta mutta en onnistunut kun kaikki ei ole käynyt vahvistamassa esim. puh.nro. Käykää varmistassa niin ... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
18

F-JUNNUT ICE TIGERS Nimenhuuto.com

Turun Ringeten F-junnu joukkue ICE TIGERS nimeltään.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan ringetteä iloiseen joukkoomme. Olemme iloisia tyttöjä, jotka p...

Pinja kirjoitti: Moikka! Olen tekemässä joukkueelle mailatilausta. Ilmoittakaa mulle viikon sisällä, kuka tarvii uuden mailan. Väreinä löytyy musta, sininen, punainen, hopea, violetti, pinkki, oranssi ja jään sininen. Uutuusväreinä NEON pinkki, oranssi tai keltainen :) Hinta on n.30-35e toimituskuluineen (neon vä... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Ringette
Turku
Tytöt
25

Luki F-ringette Nimenhuuto.com

Luvian Kiekon F-ringettejoukkue kaudelle 2015 - 2016

Joukkue etsii pelaajia: Aloitteleva ringettejoukkue iloisia tyttöjä :-) Harjoittelemme Luvian jäähall...

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ringette
Luvia
Tytöt
3

Walapais C Nimenhuuto.com

Walapais on vuonna 1981 perustettu Vantaalainen ringetteseura. Seurassamme on toistasataa iloista ringeten harrastajaa - tule mukaan ! Walapais C juniorijoukkue koostuu 14 pelaajasta, jotka ovat iältään 14-16 vuotiaita. Pelaamme Ringeten alueellista C-sarjaa.

Krista kirjoitti: en tuu jäälle (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Ringette
Vantaa
Ei asetettu
19

Tikka Miehet Nimenhuuto.com

Miesten ringette

Joukkue etsii pelaajia: Liikuntaa, ulkoilua ja urheilumieltä samassa paketissa tarjolla edulliseen jä...

Mika kirjoitti: Tikan naisten ringettejoukkue on luopunut vakituisesta jäähallivuorostaan. Miestenkin harrastusjoukkueen toiminta on toistaiseksi hiipunut. Toimintaa suunnitellaan uudelta pohjalta. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Ringette
Tikkakoski
Miehet
12

Nurmijärvi Seven Ringettes - G Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes G -joukkue on 2005- ja 2006-syntyneiden tyttöjen innokas ringettejoukkue. Kotiareenamme sijaitsee Klaukkalassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes tyttöjen G-joukkue tarvitsee uusia pelaajia. Jos o...

Jere kirjoitti: Mårå, Tyttöjen kokojään reeneistä 14.4. löytyy videokooste kohteesta http://youtu.be/JouLIV9UOI0. Toivottavasti kaikkien suorituksia näkyy videossa. Terv. Jere (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
20

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue Nimenhuuto.com

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue on innokas tyttöporukka. Osa tytöistä on vasta aloittanut harrastuksen ja osa pelaa jo kolmatta kautta. Kaikki innokkaat tytöt ovat tervetulleita mukaan.

Eija kirjoitti: Vaatteet saapuivat juuri. Olen tänään Sipoon jäähallilla klo 18.30-20 jakamassa halukkaille vaatteita. Rauhallista Joulua Kaikille! -Eija- (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Tytöt
23

Rauman Lukko Ringette F Nimenhuuto.com

Rauman Lukon F-tyttöjen joukkuesivut: täällä ilmoitellaan kaikesta mahdollisesta ringetteen liittyvästä, harkoista peleistä, turnauksista ja muista tapahtumista.

Mika kirjoitti: Lisäksi ehdotettiin yhteistilausta Ring-Jetiltä. Lukon väristen mailojen tilaaminen yhdessä olisi aika hieno juttu, vai mitä? Olisiko tähän halukkuutta? (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Rauma
Tytöt
26

Järvenpään Haukat ringette F G Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukat Ringette F/G on iloisten tyttöjen joukkue. Luistelu- ja pelitaitoja opettelemme osaavien valmentajien johdolla pitäen hauskaa.

Sofia kirjoitti: Moi. Mites Sofia sais mv-kamat huomiselle mv-jäille? T. Jouni 0405036152 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
42

Helsinki Ringette C-tytöt Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette C-tytöt helsinkiringette.fi

Paula kirjoitti: tuon tytöt ajoissa mut tuun ite hallille vasta 20 jälkeen (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
32

Hyvinkää ringette C Nimenhuuto.com

Hyvinkää ringette C-juniorit

Jussi kirjoitti: JÄSENKORJAAJAN AJAT BUUKATTU Moi Olen tänään sopinut tyttöjen kanssa vastaanottoajat Mika Mannerjoelle. Koska kaikki ajat piti saada mahdutettua kahteen päivään, ei kaikille välttämättä tullut se kaikkein ideaalisin aika. Toivottavasti nämä nyt kuitenkin käyvät. Jos tulee sairastumisia tai muita ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Hyvinkää
Tytöt
23

sevenringettes-03 Nimenhuuto.com

Seven Ringettes F03 Trombit ringettejoukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Elli tulee suoraan jäälle (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
24

WOLF LADYT Nimenhuuto.com

Hyväntuulinen ringeten aikuis-harrastejoukkue kokoontuu Nikkilän jäähallilla joka perjantai klo 19-20. Hinta keväällä 2014 50€/pelaaja/kk. Oma vakuutus. Lisätiedot/ilmoittautumiset p. 050 433 5255 Paula Andersson. Tervetuloa mukaan!

paula kirjoitti: Helsinki tulossa harkkapeliin toukokuussa , toivottavasti meillä tarpeeksi pelaajia paikalla :) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Naiset
18

Lukko ringette-c Nimenhuuto.com

Satakunnan kovin!!

Jari kirjoitti: youtube:: toiminnallinen liikkuvuus 2012 03 13 TODELLA HYVIÄ LIIKKEITÄ (18 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Ringette
Rauma/Satakunta
Tytöt
21

sevenringettes-05 Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan ringetteä iloiseen Seiskojen F-ringettejoukkueeseen. Käy tutustumassa seuramme toimintaan osoitteessa www.sevenringettes.com!

Joukkue etsii pelaajia

Hanna kirjoitti: Moi, Lisäsin lopputurnausohjelman ja turnaussäännöt materiaaleihin. Harri (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
23

Seiskat07 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi seven ringettesin 07 syntyneet ringettetytöt.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (26 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
2

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Ringettejoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on ringette on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.