Ringettejoukkueita

Ringette on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ringette. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ringettejoukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ringettepeliin.

Toki merkkaamattomiinkin ringettejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 80 ja niissä on yhteensä yli 1600 pelaajaa.

Ringette: joukkueet kartalla
Kartta - ringette

Jo 80 ringettejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

EKS B -joukkue Nimenhuuto.com

Tässä joukkueessa olevat nuoret naiset pelaavat BSM- ja Ykkössarjaa. Tavoitteita kaudelle riittää, koska EKS Ringette B voitti SM-pronssia kaudella 2012-2013! Ja Botnian paidassa sijoituttiin jääpallon naisten SM-mittelöissä neljänneksi. Tässä joukkueessa viihdytään niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin! Harjoittelemme tosissamme ja hymyssä suin, pelaamme suurella sydämellä. Joukkueen tavoitteena on kehittää ja kasvattaa pelaajia onnistuneisiin suorituksiin Ringeten B SM -sarjassa ja Ykkössarjassa, ja kohti naisten SM-sarjaa.

Jere kirjoitti: Ilmeisesti meillä on koko jää. (Edelleen vahvistamatta) Klo 19.45-21.15. Varautukaa siihen. T. Jekka (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ringette
Espoo
Tytöt
34

Walapais C Nimenhuuto.com

Walapais on vuonna 1981 perustettu Vantaalainen ringetteseura. Seurassamme on toistasataa iloista ringeten harrastajaa - tule mukaan ! Walapais C juniorijoukkue koostuu 14 pelaajasta, jotka ovat iältään 14-16 vuotiaita. Pelaamme Ringeten alueellista C-sarjaa.

Ismo kirjoitti: Tytöt tarviis kyydin kotiin. Tuon kyllä hallille. T. Ismi (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Vantaa
Ei asetettu
21

Seven Ringettes - F04 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes F04-joukkueen ilmoittautumis- ja tiedotussivut. Joukkue koostuu 2004 ja 2005 syntyneistä tytöistä. Joukkueen kotipaikka on Nurmijärvi ja se harjoittelee ja pelaa Klaukkalan jäähallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes F04-joukkue toivottaa joukkueeseen tervetulleeksi ...

Sampo kirjoitti: --------------MAINOS----------------------------- Tervetuloa Pesiskouluun! Nurmijärven Mailan pesiskoulussa harjoitellaan pesäpallon perusteita, pelataan ja leikitään liikuntaleikkejä. Pesiskoulu on tarkoitettu 7-13-vuotiaille tytöille ja pojille. Toimintakausi: 5.5. - 11.6. ja 4.8. - 7.9. su 7.9... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
24

Walapais F-tytöt Nimenhuuto.com

www.walapais.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin! www.walapais.fi

Päivitetty 11 päivää sitten

Ringette
Vantaa
Tytöt
14

F-JUNNUT ICE TIGERS Nimenhuuto.com

Turun Ringeten F-junnu joukkue ICE TIGERS nimeltään.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan ringetteä iloiseen joukkoomme. Olemme iloisia tyttöjä, jotka p...

Iisa kirjoitti: Moi! Iisan Reebokin luistimet (koko n. 30) jäivät ilmeisesti Kupittaalle sunnuntaina. Onkohan jollain tietoa asiasta vai kyselenkö hallilta? Hanna Nieminen (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Ringette
Turku
Tytöt
23

Tikka Miehet Nimenhuuto.com

Miesten ringette

Joukkue etsii pelaajia: Liikuntaa, ulkoilua ja urheilumieltä samassa paketissa tarjolla edulliseen jä...

Mika kirjoitti: Nyt on mahdollista päästä ringetteä harjoittelemaan ja pelaamaan Tikkakosken jäähalliin. Mahdollinen ringettevuoro naisten kanssa olisi 19.9. kello 22-23. Ilmoittaudu torstaihin 12.9. iltäpäivään mennessä. Jos ei tule tarpeeksi porukkaa, niin se vuoro perutaan. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Ringette
Tikkakoski
Miehet
12

Nurmijärvi Seven Ringettes - G Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes G -joukkue on 2005- ja 2006-syntyneiden tyttöjen innokas ringettejoukkue. Kotiareenamme sijaitsee Klaukkalassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes tyttöjen G-joukkue tarvitsee uusia pelaajia. Jos o...

Jere kirjoitti: Mårå, Tyttöjen kokojään reeneistä 14.4. löytyy videokooste kohteesta http://youtu.be/JouLIV9UOI0. Toivottavasti kaikkien suorituksia näkyy videossa. Terv. Jere (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
20

Helsinki Ringette C-tytöt Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette C-tytöt

Juha kirjoitti: Hei! Viime viikonlopun turnauksesta on tehty kaksi videota. Alla linkit niihin. Sting Gold [PiPS, Luvia + mitalien jako] https://www.youtube.com/watch?v=Mxzp-iEyhPQ Sting Black [Luvia, Seiskat, Hesa + mitalien jako] https://www.youtube.com/watch?v=a-FLw-dYWTs Juha (15 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
50

Helsinki Ringette Diamonds Nimenhuuto.com

Dee-joukkue laulaa, luistelee ja taistelee täysillä kaudella 2013-2014.

Caramia kirjoitti: tullaan ellei lähdetä mökille, riippuu ilmoista (19 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Ringette
Stadi
Tytöt
21

Haukat ringette E Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukkojen Ringeten E-juniorijoukkue. Ikäluokat 2002-2003

Marko kirjoitti: Kiitos kaudesta! E:n treenit taisi olla sitten siinä tässä muodossa, ellei jotain heitto jäitä ilmesty jostain. Kiitokset kaikille tytöille ja vanhemmille mukavasta kaudesta omasta puolestani. Mustilla on vielä treeni. Eli pääsiäisen jälkeen tiistaina 22.4. D:hen nousevat menevät D:n treeneihin m... (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
28

Haukat RingetteCD 2013 Nimenhuuto.com

Haukkojen iloinen ja aktiivinen ringetteporukka, joka pelaa Etelä-Suomen piirin D- ja C-sarjoja.

Lotta kirjoitti: tullaan jos ehditään (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Järvenpää
Ei asetettu
41

AC Pettis Nimenhuuto.com

Pääasia ei ole voitto vaan...

Thomas kirjoitti: Moikka, ISO kiitos kaikille neideille alkukauden aktiivisuudesta. Oikein Hauskaa Joulua sulle ja perheillenne. Ne jotka eivät ole hoitaneet syksyn kausimaksua niin hoitanette sen ASAP, kiitos. Perjantaina sit kinkkua sulattamaan... T Pää-ämmä. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Turku
Naiset
37

EKS Ringette Cee Nimenhuuto.com

EKS Ringette C:n sivu

Juha kirjoitti: HYVÄT EKS PERHEET JA PELAAJAT Pidämme perinteisen Blues-kasvattajaseurojen yhteisen päättäjäistapahtuman Barona Arenalla MAANANTAINA 5.5. alkaen klo 17:15 seuran omalla palkitsemistilaisuudella. Pidämme tilaisuuden yhdessä jääkiekon ja ringeten kanssa. Tarkempi ohjelma päivitetään heti sen vahvis... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Espoo
Tytöt
28

Shakers02 Nimenhuuto.com

Shakers Ringeten E-joukkue

Liisi kirjoitti: Onko jollain tietoa joukkueen tennispalloista!?!?!? (15 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Kerava
Ei asetettu
42

Sipoon Wolf Ringette-E Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan tyttöjen oman jääurheilun pariin Sipooseen

Pasi kirjoitti: F:stä pelaamassa Sanni ja Emilia (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Tytöt
30

LuKi LadyRingette Nimenhuuto.com

Pelaamme kerran viikossa ringetteä kuntoilu mielessä Luvian jäähallissa. Pelaajamme ovat kaiken tasoisia ja ikäisiä aikuisia naisia. Treenaamme keskiviikkoisin 8.1.2014 alkaen klo 19-20. Joukueeseen mahtuu kaikki kiinnostuneet Lady hengessä kuntoilevat naiset.

Minna kirjoitti: Tarkennuksena lisättyyn tapahtumaan: Kyselyitä että jatkaisimme vielä toukokuussakin on heitetty ilmoille. Mikäli riittävästi halukkaita on voimme varata vielä toukokuulle jäävuorot. Kirjaa itsesi in/out oletko mukana treenailemassa toukokuussa. Maksut ositetaan toukokuulle ilmoittautuneiden kesk... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Ringette
Luvia
Naiset
41

Seiskat C98 Nimenhuuto.com

Seiskat C98 joukkueessa pelaa 14 vuosina 1997-1999 syntynyttä taitavaa tyttöä. Harjoittelemme Klaukkalan jäähallissa ja pelaamme kaudella 2013-2014 toista vuotta ringeten C-sarjassa. Lisäksi osallistumme mahdollisuuksien mukaan turnauksiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Kai kirjoitti: Jäälle on ilmeisesti -99 joukkueesta ilmoittautunut vain 2 tyttöä, eikä valmentajakaan sinne pääse. Treenit on peruttu, mutta halukkaat voi varmaankin mennä skrinnaan jos haluu. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Naiset
37

DTraktor Nimenhuuto.com

" I run the road, long before I dance under the lights" -Muhammed Ali-

Panu kirjoitti: Järvenpään turnaukseen lähtijät : Paikalla klo 8.15, eka peli klo 9.15 Jos joltain puuttuu otteluohjelma niin ilmotelka, laitan tulemaan. Panu (17 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Ringette
Espoo
Ei asetettu
33

sevenringettes-03 Nimenhuuto.com

Seven Ringettes F03 Trombit ringettejoukkue

Mari kirjoitti: Hyvää Uutta Vuotta kaikille! Kiitokset valmentajille, joukkueen johdolle, huoltajille ja toimihenkilöille menneestä vuodesta! Välittämättä pelillisistä tuloksista jotka ovat olleet loistavat, haluamme kiittää teitä onnistuneesta työstä kasvavien nuorten kanssa. Isä ja Äiti Kimmo ja Mari Teerikoski (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
19

Järvenpään Haukat ringette F G Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukat Ringette F/G on iloisten tyttöjen joukkue. Luistelu- ja pelitaitoja opettelemme osaavien valmentajien johdolla pitäen hauskaa.

Sofia kirjoitti: Heippa! Haveriset voi hakea jos kyytiä ei vielä ole. Jouni soittelee ajasta tarkemmin... Terveisin Havet =) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
48

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Ringettejoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on ringette on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.