Ringettejoukkueita

Ringette on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ringette. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ringettejoukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ringettepeliin.

Toki merkkaamattomiinkin ringettejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 85 ja niissä on yhteensä yli 1700 pelaajaa.

Ringette: joukkueet kartalla
Kartta - ringette

Jo 85 ringettejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

EKS B -joukkue Nimenhuuto.com

Tässä joukkueessa olevat nuoret naiset pelaavat BSM- ja Ykkössarjaa. Tavoitteita kaudelle riittää, koska EKS Ringette B voitti SM-pronssia kaudella 2012-2013! Ja Botnian paidassa sijoituttiin jääpallon naisten SM-mittelöissä neljänneksi. Tässä joukkueessa viihdytään niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin! Harjoittelemme tosissamme ja hymyssä suin, pelaamme suurella sydämellä. Joukkueen tavoitteena on kehittää ja kasvattaa pelaajia onnistuneisiin suorituksiin Ringeten B SM -sarjassa ja Ykkössarjassa, ja kohti naisten SM-sarjaa.

Jere kirjoitti: Ilmeisesti meillä on koko jää. (Edelleen vahvistamatta) Klo 19.45-21.15. Varautukaa siihen. T. Jekka (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Ringette
Espoo
Tytöt
33

Walapais F-tytöt Nimenhuuto.com

www.walapais.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin! www.walapais.fi

Mikko kirjoitti: Terve, puhelinnumeroni on vaihtunut. Uusi numero yhteystiedoissa. Mikko (Päivä sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Ringette
Vantaa
Tytöt
31

Walapais C Nimenhuuto.com

Walapais on vuonna 1981 perustettu Vantaalainen ringetteseura. Seurassamme on toistasataa iloista ringeten harrastajaa - tule mukaan ! Walapais C juniorijoukkue koostuu 14 pelaajasta, jotka ovat iältään 14-16 vuotiaita. Pelaamme Ringeten alueellista C-sarjaa.

Sami kirjoitti: Alkuverra ei onnistua Ykköshallin alakerrassa, EVU:lla valokuvaus. Alkuverra yläkerrassa. (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Vantaa
Ei asetettu
19

Seven Ringettes - E04 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkueen ilmoittautumis- ja tiedotussivut. Joukkue koostuu 2004 ja 2005 syntyneistä tytöistä. Joukkueen kotipaikka on Nurmijärvi ja se harjoittelee ja pelaa Klaukkalan jäähallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes F04-joukkue toivottaa joukkueeseen tervetulleeksi ...

Kirsi kirjoitti: Kahvilan vuoroista asiaa. Olen keskustellut kahvilavuorojen korvauksen summasta viikonlopun osalta seuran puheenjohtajan Hanna Maikolan kanssa ja Hanna on luvannut viedä asiaa eteenpäin kahvilatoimikunnan tietoisuuteen. Olemme ehdottaneet että tuota viikonlopun korvaussummaa pitäisi hieman tarkis... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
24

F-JUNNUT ICE TIGERS Nimenhuuto.com

Turun Ringeten F-junnu joukkue ICE TIGERS nimeltään.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan ringetteä iloiseen joukkoomme. Olemme iloisia tyttöjä, jotka p...

Tiia kirjoitti: Moikka! Mitkäs oli tyttöjen pelipaitojen numerot? (13 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Turku
Tytöt
16

Tikka Miehet Nimenhuuto.com

Miesten ringette

Joukkue etsii pelaajia: Liikuntaa, ulkoilua ja urheilumieltä samassa paketissa tarjolla edulliseen jä...

Mika kirjoitti: Uuraisten viikon jalkapalloturnaus torstaina 24.7. kello 18:00 alkaen. Yhteislähtö on Tikkakosken jäähallilta kello 17:00. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Ringette
Tikkakoski
Miehet
12

Nurmijärvi Seven Ringettes - G Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes G -joukkue on 2005- ja 2006-syntyneiden tyttöjen innokas ringettejoukkue. Kotiareenamme sijaitsee Klaukkalassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes tyttöjen G-joukkue tarvitsee uusia pelaajia. Jos o...

Jere kirjoitti: Mårå, Tyttöjen kokojään reeneistä 14.4. löytyy videokooste kohteesta http://youtu.be/JouLIV9UOI0. Toivottavasti kaikkien suorituksia näkyy videossa. Terv. Jere (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
20

BR N-joukkue Nimenhuuto.com

Ringetteä kieli poskessa ; )

Mikko kirjoitti: Huomiseen peliin ilmoittautunut 7+1. Pyydänkö B:n pelaajia muutaman mukaan ? Mikko (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Ringette
Tuusula
Naiset
17

Shakers02 Nimenhuuto.com

Shakers Ringeten E-joukkue

Hannu kirjoitti: E-tytöt huomio, viimeistään la harjoituksissa hoitakaa luistimien terät kuntoon!!!! (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Ringette
Kerava
Ei asetettu
45

Helsinki Ringette E Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette E-joukkuesivusto kaudelle 2014-2015

Taru kirjoitti: Hei, EKS on tilaamassa hopeisia ringettekoruja á 25.00e ja maalivahtikoruja á 35.00e. Eija/EKS tiedustelee, onko meidän joukkueella kiinnostusta hankkia koruja itsellemme tai lahjoiksi? Kaulaketjut ja riipukset ovat hopeaa ja valmistusmaa Kanada. Lisäsin kuvat + tarkemmat tiedot kansioon Sekalais... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Ringette
Helsinki
Ei asetettu
33

sevenringettes-05 Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan ringetteä iloiseen Seiskojen F-ringettejoukkueeseen. Käy tutustumassa seuramme toimintaan osoitteessa www.sevenringettes.com!

Joukkue etsii pelaajia

Katja kirjoitti: Tässä Someron minileirin päivitetty info: Kokoontuminen Someron jäähallilla klo 8.00 (matka Klaukkala- Somero n. 90 km) Ensimmäinen jäävuoro alkaa klo 9.00 Lounas Jussin Baarissa klo 11.00 (huolto hoitaa maksun) Toinen jäävuoro klo 13-14 Välipala ja kotiinlähtö (jokainen ottaa oman välipalan muka... (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
21

Järvenpään Haukat ringette F G Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukat Ringette F/G on iloisten tyttöjen joukkue. Luistelu- ja pelitaitoja opettelemme osaavien valmentajien johdolla pitäen hauskaa.

Sofia kirjoitti: Heippa! Haveriset voi hakea jos kyytiä ei vielä ole. Jouni soittelee ajasta tarkemmin... Terveisin Havet =) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty päivä sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
37

Helsinki Ringette C-tytöt Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette C-tytöt helsinkiringette.fi

Paula kirjoitti: Peli siirtynyt, pelataan 26.10 klo 19. Käykää merkkaamassa in/out (21 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
26

sevenringettes-03 Nimenhuuto.com

Seven Ringettes F03 Trombit ringettejoukkue

Antti kirjoitti: Hei! Sunnuntaina 12.10 E-04 joukkue tarvitsee pelaajia klo 14.30 Lahden SOL areenalla. Ilmoittautukaa minulle mikäli pääsette mukaan. Maalivahtia kaivattaisiin kipeästi. (14 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
19

Hyvinkää ringette C Nimenhuuto.com

Hyvinkää ringette C-juniorit

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Hyvinkää
Tytöt
23

LuKi LadyRingette Nimenhuuto.com

Pelaamme kerran viikossa ringetteä kuntoilu mielessä Luvian jäähallissa. Pelaajamme ovat kaiken tasoisia ja ikäisiä aikuisia naisia. Treenaamme kaudella 2014-2015 keskiviikkoisin klo 19.30-20.30 syyskuusta alkaen. Joukueeseen mahtuu kaikki kiinnostuneet Lady hengessä kuntoilevat naiset.

Heidi kirjoitti: Heipä hei, ilmoittakaa mulle syysloman aikana eli 24.10 mennessä, ketkä haluaa tilata MaisaTexin ringettehousut Grönroosin kautta. Juniorikoko siis 90 euroa ja seniorikoko 95 euroa. Toisilta pelaajilta saa kokeiltua kokoja ja esim. itselleni tilaan seniori M- kooon housut. ELI ILMOITUS MUN SÄHKÖP... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Luvia
Naiset
41

Haukat ringette E Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukkojen Ringeten E-juniorijoukkue. Ikäluokat 2003-2004

Pekka kirjoitti: Huomenta, kuten olette varmaan jo huomannet tiistain 23.9 treeniaikahan on muuttunut klo 16.45-17.30. Käyttekö päivittämässä onko pelaaja IN/OUT tämän päivän aikana ketä on "rivissä ja käytettävissä" treeneissä. E2-mustilla on peli Sipoossa ja siellä tarvitaan myös pari pelajaa avuksi. t Pekka (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
32

Haukat Ringette C Nimenhuuto.com

Haukkojen iloinen ja aktiivinen ringetteporukka, joka pelaa C-sarjan Länsi-Suomen lohkossa

Tytti kirjoitti: Sain jo yhden pöllön mutta tarttisin vielä yhden :) (10 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Järvenpää
Ei asetettu
25

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue Nimenhuuto.com

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue on innokas tyttöporukka. Osa tytöistä on vasta aloittanut harrastuksen ja osa pelaa jo kolmatta kautta. Kaikki innokkaat tytöt ovat tervetulleita mukaan.

Eija kirjoitti: Hei! Nyt kaikki jakamaan joukkueemme sponssilinkkiä http://sipoonwolfringettef-joukkue.nimenhuuto.com/sponssi niin voimme kerätä joukkueellemme helpolla tavalla rahaa. Terkuin, Eija (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Tytöt
18

Seiskat01 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes -01 joukkue

Timo kirjoitti: Uusia / muuttuneita treeniaikoja viikonlopun aikana 11-12.10.2014. Käykää nimenhuudossa tarkistamassa ja vahvistamassa osallistumiset.... (12 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
39

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Ringettejoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on ringette on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.