Ringette­joukkueita

Ringette on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ringette. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ringette­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ringette­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ringettejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 91 ja niissä on yhteensä yli 1800 pelaajaa.

Ringette: joukkueet kartalla
Kartta - ringette

Jo 91 ringettejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

EKS B -joukkue Nimenhuuto.com

Tässä joukkueessa olevat nuoret naiset pelaavat BSM- ja Ykkössarjaa. Tavoitteita kaudelle riittää, koska EKS Ringette B voitti SM-pronssia kaudella 2012-2013! Ja Botnian paidassa sijoituttiin jääpallon naisten SM-mittelöissä neljänneksi. Tässä joukkueessa viihdytään niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin! Harjoittelemme tosissamme ja hymyssä suin, pelaamme suurella sydämellä. Joukkueen tavoitteena on kehittää ja kasvattaa pelaajia onnistuneisiin suorituksiin Ringeten B SM -sarjassa ja Ykkössarjassa, ja kohti naisten SM-sarjaa.

Jere kirjoitti: Ilmeisesti meillä on koko jää. (Edelleen vahvistamatta) Klo 19.45-21.15. Varautukaa siihen. T. Jekka (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Espoo
Tytöt
33

Helsinki ringette D-joukkue Nimenhuuto.com

Kaudella 2015-15 pelaamme D-junioreinen aluesarjassa kahdella joukkueella Black ja Pink. Joukkueen johtajana toimii Jari Leino. Joukkueenjohtaja Helsinki Ringette D (Black/Pink) Jari Leino, jari.leino(at)vr.fi, puh. (040) 040 862 2204 Pelijojo Helsinki Ringette D Black: Kirsi Tuomi, kirsi(at)kirsituomi.fi, puh. (040) 585 6161 Pelijojo Helsinki Ringette D Pink: Petteri Laine, p.petteri.laine(at)gmail.com, puh. (040) 537 8548 Tulevalla kaudella kotipelit pelaamme useimmiten Paloheinän jäähallissa lauantaisin klo 17.00. Varmista kuitenkin etukäteen joukkueen nettisivuilta http://www.helsinkiringette.fi/joukkueet/d-joukkue/ Paikalle Paloheinään pääsee helposti bussilla nro 66 tai omalla autolla, parkkitilaa riittää. Osoite on Pakilantie 122, Helsinki.

Therese kirjoitti: Tessillä on polvi kipeenä taas joten vähintään viikon pelikielto :( (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
35

LuKi LadyRingette Nimenhuuto.com

Pelaamme kerran viikossa ringetteä kuntoilu mielessä Luvian jäähallissa. Pelaajamme ovat kaiken tasoisia ja ikäisiä aikuisia naisia. Treenaamme kaudella 2015-2016 keskiviikkoisin klo 19.00-20.00 syyskuusta alkaen. Joukueeseen mahtuu kaikki kiinnostuneet Lady hengessä kuntoilevat naiset. http://lukiladyringette.nimenhuuto.com/sponssi

Minna kirjoitti: Muistutuksena vielä! LuKin jäsenmaksut seura on päättänyt siis tällä kaudella pelaajien osalta kerätä suoraan joukkueilta. En valitettavasti ehtinyt tätä huomioimaan ensimmäisessä jäämaksussa, niin tuon erillisiä maksulappuja tänään hallille. Jäsenmaksu on 20€/hlö Maksun voi suorittaa samoilla ti... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Ringette
Luvia
Naiset
40

F-JUNNUT HATTIVATIT Nimenhuuto.com

Turun Ringeten F-junnu joukkue

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan ringetteä iloiseen joukkoomme. Olemme iloisia tyttöjä, jotka p...

Kiira kirjoitti: Asiaa GUTZ -myynnistä, joukkueen valokuvasta ym. Hei, Gutz -myynti on nyt suoritettu ja olisi aika tilittää rahat, minkä jälkeen saamme tuotteet. Tilitys tapahtuu E-junioreiden tilille epäselvyyksien välttämiseksi (F- ja E-juniorit tilitetään yhdessä Gutzille), tilinumero FI47 5176 9020 0072 95 (... (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Ringette
Turku
Tytöt
19

Walapais F-tytöt Nimenhuuto.com

www.walapais.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin! www.walapais.fi

Hanna kirjoitti: Muistakaa ilmoittautua valokuvaukseen! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Vantaa
Tytöt
27

Seiskat07 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi seven ringettesin 07 syntyneet ringettetytöt.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan iloiseen ringettejoukkueeseen! Nurmijärvi seven ringettes:n...

Miia kirjoitti: Klaukkalan juomavesi juomakelvotonta. Www.nurmijarvi.fi, omat vedet harkkoihin mukaan! (14 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
26

Seven Ringettes - E04 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkueen ilmoittautumis- ja tiedotussivut. Joukkue koostuu 2004 ja 2005 syntyneistä tytöistä. Joukkueen kotipaikka on Nurmijärvi ja se harjoittelee ja pelaa Klaukkalan jäähallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkue toivottaa joukkueeseen tervetulleeksi ...

Kirsi kirjoitti: Teroittaja ottaa luistimet teroitukseen klo:17.15 jälkeen eli kun tulette hallille viekää luistimet teroituskoppiin tarkistusta/teroitusta varten. (24 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
18

Walapais C Nimenhuuto.com

Walapais on vuonna 1981 perustettu Vantaalainen ringetteseura. Seurassamme on toistasataa iloista ringeten harrastajaa - tule mukaan ! Walapais C juniorijoukkue koostuu 14 pelaajasta, jotka ovat iältään 14-16 vuotiaita. Pelaamme Ringeten alueellista C-sarjaa.

Krista kirjoitti: en tuu jäälle (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Ringette
Vantaa
Ei asetettu
19

Tikka Miehet Nimenhuuto.com

Miesten ringette

Joukkue etsii pelaajia: Liikuntaa, ulkoilua ja urheilumieltä samassa paketissa tarjolla edulliseen jä...

Mika kirjoitti: Tikan naisten ringettejoukkue on luopunut vakituisesta jäähallivuorostaan. Miestenkin harrastusjoukkueen toiminta on toistaiseksi hiipunut. Toimintaa suunnitellaan uudelta pohjalta. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Ringette
Tikkakoski
Miehet
12

Nurmijärvi Seven Ringettes - G Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes G -joukkue on 2005- ja 2006-syntyneiden tyttöjen innokas ringettejoukkue. Kotiareenamme sijaitsee Klaukkalassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes tyttöjen G-joukkue tarvitsee uusia pelaajia. Jos o...

Jere kirjoitti: Mårå, Tyttöjen kokojään reeneistä 14.4. löytyy videokooste kohteesta http://youtu.be/JouLIV9UOI0. Toivottavasti kaikkien suorituksia näkyy videossa. Terv. Jere (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
19

sevenringettes-05 Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan ringetteä iloiseen Seiskojen F-ringettejoukkueeseen. Käy tutustumassa seuramme toimintaan osoitteessa www.sevenringettes.com!

Joukkue etsii pelaajia

Pasi kirjoitti: Alla valmennuspäällikön viesti koskien meidän lauantain treenejä. Omat treenit muuttuu E05 ja F joukkueiden yhteiseksi "höntsä" vuoroksi. "Moikka, E05-joukkueesta menee lauantaian tyttöjä jeesaamaan E04-joukkueen peliin. Tähän, kun yhdistetään vielä syysloma, niin 1½ tunnin koko jää on hieman lii... (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
44

Järvenpään Haukat ringette F G Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukat Ringette F/G on iloisten tyttöjen joukkue. Luistelu- ja pelitaitoja opettelemme osaavien valmentajien johdolla pitäen hauskaa.

Johanna kirjoitti: Tänään jäähallin edessä klo 17.30 viimeinen yhteinen kesäleikki- ja pelikerta ennen taukoa. Tavataan taas viimeistään elokuussa. Kiitos tästä keväästä ja hyvää kesää yhteisesti näin kaikille koko toimihenkilöporukan puolesta! t. Johanna (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
41

Shakers02 Nimenhuuto.com

Shakers Ringeten D Red ja Blue joukkueet

Päivitetty 1 päivä sitten

Ringette
Kerava
Ei asetettu
40

Seiskat01 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes -01 joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: SSSS 21.12.2014 Seiskat-Shakers-Super-Sunnuntai Seiskat ja Shakers treenaavat 21.12. kimpassa Keravalla, jää 13-14:30 ja pelaavat Klaukkalassa 17-18:30. Nuo molemmat Nimenhuudossa erillisinä tapahtumina, käykää ilmoittautumassa mahdollisimman pikaisesti niin voidaan tarvittaessa tehdä korjausliik... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
42

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue Nimenhuuto.com

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue on innokas tyttöporukka. Osa tytöistä on vasta aloittanut harrastuksen ja osa pelaa jo kolmatta kautta. Kaikki innokkaat tytöt ovat tervetulleita mukaan.

Pia kirjoitti: Ringettekoulu alkaa (29 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Ringette
Sipoo
Tytöt
22

sevenringettes-03 Nimenhuuto.com

Seven Ringettes D -03 ringettejoukkue

Teemu kirjoitti: Tere, Julialla on rk avustusvuoro 6.12. Julia ei silloin pääse, niin olisiko jollain mahdollisuutta vaihtaa vuoroa ? (11 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
22

Hyvinkää ringette C Nimenhuuto.com

Hyvinkää ringette C-juniorit

Jussi kirjoitti: Pelipaidoista. Tytöille on tänään jaettu uudet kotipelipaidat. Vanhat punaiset paidat on palautettava ehdottomasti ensi maanantain harjoituksiin nimi selästä ratkottuna, jotta saamme ne eteenpäin D-joukkueelle. Valkoiset paidat pidetään vielä toistaiseksi kotona. Jussi (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Hyvinkää
Tytöt
22

WOLF LADYT Nimenhuuto.com

Hyväntuulinen ringeten aikuis-harrastejoukkue kokoontuu Nikkilän jäähallilla joka perjantai klo 19-20. Hinta keväällä 2014 50€/pelaaja/kk. Oma vakuutus. Lisätiedot/ilmoittautumiset p. 050 433 5255 Paula Andersson. Tervetuloa mukaan!

Pia kirjoitti: Moikka taas Itse olen tänään töissä illalla joten näillä mennään. Nyt tuli kyselyä että haluammeko harkkapelin Espoota vastaan meillä Sipoossa joko 9.10 tai 23.10. Sitten se turnausosallistuminen !! Eks järjestää itsenäisyysviikonlopuna 5.12 lady joukkueiden turnauksen johon voisimme osallistua. ... (13 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Naiset
22

BR N-joukkue Nimenhuuto.com

Ringetteä kieli poskessa ; )

Mikko kirjoitti: No niin arvon pelaajat, nyt ilmoittautumaan peleihin. Pelijoukkueet on BR:n nettisivuilla. Sini voisi alkuun valita joukkueen jossa haluaa pelata, ja toiseen otetaan B:stä maalivahti (kunnes selviää voiko pelata kahdessa joukkueessa). Tärkeää on että ilmoittaudutte peleihin ajoissa, ja saan sitte... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Ringette
Tuusula
Naiset
30

Lukko ringette-c Nimenhuuto.com

Satakunnan kovin!!

Jari kirjoitti: Torstai 9.8 treeni peruttu (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Ringette
Rauma/Satakunta
Tytöt
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Ringettejoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on ringette on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.