Ringette­joukkueita

Ringette on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ringette. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ringette­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ringette­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ringettejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 90 ja niissä on yhteensä yli 1800 pelaajaa.

Ringette: joukkueet kartalla
Kartta - ringette

Jo 90 ringettejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

EKS B -joukkue Nimenhuuto.com

Tässä joukkueessa olevat nuoret naiset pelaavat BSM- ja Ykkössarjaa. Tavoitteita kaudelle riittää, koska EKS Ringette B voitti SM-pronssia kaudella 2012-2013! Ja Botnian paidassa sijoituttiin jääpallon naisten SM-mittelöissä neljänneksi. Tässä joukkueessa viihdytään niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin! Harjoittelemme tosissamme ja hymyssä suin, pelaamme suurella sydämellä. Joukkueen tavoitteena on kehittää ja kasvattaa pelaajia onnistuneisiin suorituksiin Ringeten B SM -sarjassa ja Ykkössarjassa, ja kohti naisten SM-sarjaa.

Jere kirjoitti: Ilmeisesti meillä on koko jää. (Edelleen vahvistamatta) Klo 19.45-21.15. Varautukaa siihen. T. Jekka (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Ringette
Espoo
Tytöt
33

LuKi LadyRingette Nimenhuuto.com

Pelaamme kerran viikossa ringetteä kuntoilu mielessä Luvian jäähallissa. Pelaajamme ovat kaiken tasoisia ja ikäisiä aikuisia naisia. Treenaamme kaudella 2015-2016 keskiviikkoisin klo 19.00-20.00 syyskuusta alkaen. Joukueeseen mahtuu kaikki kiinnostuneet Lady hengessä kuntoilevat naiset. http://lukiladyringette.nimenhuuto.com/sponssi

Minna kirjoitti: Kiitos Pirre ja Tiina!! Olipas mukava idea teiltä laittaa nämä esittelyt! Hienoa että saimme teidät mukaan rinkiin! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Luvia
Naiset
37

Helsinki ringette D-joukkue Nimenhuuto.com

Kaudella 2015-15 pelaamme D-junioreinen aluesarjassa kahdella joukkueella Black ja Pink. Joukkueen johtajana toimii Jari Leino. Joukkueenjohtaja Helsinki Ringette D (Black/Pink) Jari Leino, jari.leino(at)vr.fi, puh. (040) 040 862 2204 Pelijojo Helsinki Ringette D Black: Kirsi Tuomi, kirsi(at)kirsituomi.fi, puh. (040) 585 6161 Pelijojo Helsinki Ringette D Pink: Petteri Laine, p.petteri.laine(at)gmail.com, puh. (040) 537 8548 Tulevalla kaudella kotipelit pelaamme useimmiten Paloheinän jäähallissa lauantaisin klo 17.00. Varmista kuitenkin etukäteen joukkueen nettisivuilta http://www.helsinkiringette.fi/joukkueet/d-joukkue/ Paikalle Paloheinään pääsee helposti bussilla nro 66 tai omalla autolla, parkkitilaa riittää. Osoite on Pakilantie 122, Helsinki.

Jonna kirjoitti: Jonna on ainakin tämän viikon pois. Hänellä on keuhkoputkentulehdus, ollut kovassa kuumeessa ja yskä. Toivottavasti vahva kuuri auttaa. Terv, Jonna ja Camilla (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
36

Seven Ringettes - E04 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkueen ilmoittautumis- ja tiedotussivut. Joukkue koostuu 2004 ja 2005 syntyneistä tytöistä. Joukkueen kotipaikka on Nurmijärvi ja se harjoittelee ja pelaa Klaukkalan jäähallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkue toivottaa joukkueeseen tervetulleeksi ...

Kirsi kirjoitti: Laittakaa tietoa tähän alle ne ketkä tarvitsevat luistimien teroitusta. Torstaina 11.02.16 teroittajan vastaanotto klo:18 jäähallilla. Omat eväät mukaan. (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
18

F-JUNNUT HATTIVATIT Nimenhuuto.com

Turun Ringeten F-junnu joukkue

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan ringetteä iloiseen joukkoomme. Olemme iloisia tyttöjä, jotka p...

Kiira kirjoitti: Hattivatti -pipot. Hattivatti -pipojen lasku tuli ja tyttöjen pipothan siis menivät joukkueen piikkiin ja vanhemmat, jotka ottivat myös pipon, tulee maksaa F-Hattivattien tilille 14,70 eur omasta pipostaan. Kiitos (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Ringette
Turku
Tytöt
19

Walapais F-tytöt Nimenhuuto.com

www.walapais.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin! www.walapais.fi

Janne kirjoitti: Hei! Nyt on tilaisuus osallistua myös muiden seurojen kanssa tapahtuvaan "MiniGames-leiriin". Tänne voi itse ilmoittautua suoraan Hyvinkää Ringeten sivuilta. Kyseinen tapahtuma on omaehtoista ja eikä siten ole Walapaisin joukkueen tapahtuma. Hinta ja ajankohta: 60 €, sisältää jääajan ja lounaan. ... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Ringette
Vantaa
Tytöt
27

Seiskat07 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi seven ringettesin 07 syntyneet ringettetytöt.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan iloiseen ringettejoukkueeseen! Nurmijärvi seven ringettes:n...

Miia kirjoitti: Hei, Seiskat järjestää naisille luistelukoulun vetäjinään Jari ja Tapio Pitkänen E05 -joukkueesta. Kurssille otetaan 12 naista + 6 ladypelaajaa. Hinta 50€, joka sisältää kuusi harjoituskertaa. Kurssi ladypelaajille ilmainen. Kurssi on tarkoitettu vasta-alkajille, jotka haluavat kehittää luistelut... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
28

Walapais C Nimenhuuto.com

Walapais on vuonna 1981 perustettu Vantaalainen ringetteseura. Seurassamme on toistasataa iloista ringeten harrastajaa - tule mukaan ! Walapais C juniorijoukkue koostuu 14 pelaajasta, jotka ovat iältään 14-16 vuotiaita. Pelaamme Ringeten alueellista C-sarjaa.

Krista kirjoitti: en tuu jäälle (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Ringette
Vantaa
Ei asetettu
19

Tikka Miehet Nimenhuuto.com

Miesten ringette

Joukkue etsii pelaajia: Liikuntaa, ulkoilua ja urheilumieltä samassa paketissa tarjolla edulliseen jä...

Mika kirjoitti: Tikan naisten ringettejoukkue on luopunut vakituisesta jäähallivuorostaan. Miestenkin harrastusjoukkueen toiminta on toistaiseksi hiipunut. Toimintaa suunnitellaan uudelta pohjalta. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Ringette
Tikkakoski
Miehet
12

Nurmijärvi Seven Ringettes - G Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes G -joukkue on 2005- ja 2006-syntyneiden tyttöjen innokas ringettejoukkue. Kotiareenamme sijaitsee Klaukkalassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes tyttöjen G-joukkue tarvitsee uusia pelaajia. Jos o...

Jere kirjoitti: Mårå, Tyttöjen kokojään reeneistä 14.4. löytyy videokooste kohteesta http://youtu.be/JouLIV9UOI0. Toivottavasti kaikkien suorituksia näkyy videossa. Terv. Jere (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
19

Lukko ringette-c Nimenhuuto.com

Satakunnan kovin!!

Jari kirjoitti: H-M ei mene jäälle (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Ringette
Rauma/Satakunta
Tytöt
20

WOLF LADYT Nimenhuuto.com

Hyväntuulinen ringeten aikuis-harrastejoukkue kokoontuu Nikkilän jäähallilla joka perjantai klo 19-20. Hinta 50€/pelaaja/kk. Oma vakuutus. Lisätiedot/ilmoittautumiset p. 050 4452795 Pia Heikkinen. Tervetuloa mukaan!

Johanna kirjoitti: solisluu todennäk.sijoiltaan, voi olla että tulen luistelemaan (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Naiset
25

Järvenpään Haukat ringette F G Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukat Ringette F/G on iloisten tyttöjen joukkue. Luistelu- ja pelitaitoja opettelemme osaavien valmentajien johdolla pitäen hauskaa.

Aada kirjoitti: Viimeisetkin esiluistelijat ovat nyt järjestyksessä. Edustuksen peliin meidän joukkueesta on menossa esiluistelijoiksi to 18.2 klo 18.50 Minttu Lajunen & Minttu Westerholm ja la 27.2 klo 16.20 Minttu-Juulia Savolainen & Nia Matoniemi. Tässä vielä ohjeistus, jos sitä ei ole enää tallessa: Paikalle... (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
47

LuKi F-ringette Nimenhuuto.com

Aloittelevien tyttöjen ringettejoukkue. Tarkoitus on osallistua aluesarjaan, jossa pelaavat 2006 - 2007 syntyneet tytöt, mutta myös vuoden vanhemmat ja nuoremmat tytöt ovat tervetulleita mukaan! Harjoitukset Luvian jäähallilla ti ja pe 18-19.

Hanna kirjoitti: Tiistaina oli hallilla ollut puhetta, että tämä välipäivien vuoro voisi olla tytöt vastaan vanhemmat - peli. Kiva ajatus! Tulkaa ihmeessä kaikki vanhemmat rohkeasti mukaan jäälle kokeilemaan kivaa harrastusta ja pitämään tyttöjen kanssa hauskaa! Luistimet ja kypärä ovat ne varusteet jotka olisi s... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Luvia
Tytöt
18

Seiskat01 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes -01 joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: SSSS 21.12.2014 Seiskat-Shakers-Super-Sunnuntai Seiskat ja Shakers treenaavat 21.12. kimpassa Keravalla, jää 13-14:30 ja pelaavat Klaukkalassa 17-18:30. Nuo molemmat Nimenhuudossa erillisinä tapahtumina, käykää ilmoittautumassa mahdollisimman pikaisesti niin voidaan tarvittaessa tehdä korjausliik... (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
42

BR N-joukkue Nimenhuuto.com

Ringetteä kieli poskessa ; )

Mikko kirjoitti: Ko. viesti tullut seuran puheenjohtajalta... Hei Kun vertaa lisenssilistausta ja N:n pelaajalistaa, eivät tiedot vastaa toisiaan. Toivottavasti jokaisella pelaajalla on lisenssi ja viimeistään nyt se on hankittava. Lisenssitön pelaaja poistetaan pelistä, joukkue/ seura voi saada sanktion sekä luo... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Ringette
Tuusula
Naiset
43

sevenringettes-03 Nimenhuuto.com

Seven Ringettes D -03 ringettejoukkue

Pihla kirjoitti: Moi, olisiko jollain mahdollista vaihtaa 28.2. toimitsijavuoro esim. 13.2. tai 12.3. vuoroon? Meillä on hankala saada yhtään toimitsijaa 28.2. peliin. terveisin Timo (13 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
23

AC Pettis Nimenhuuto.com

Pääasia ei ole voitto vaan...

Thomas kirjoitti: Moro. tuli kevään eka lasku hallilta jo, 700 e. Kevään 2016 maksu 130 e voisi suorittaa AC Pettis tilille heti. Tilinro: FI9240558120094908. Kiitos etukäteen. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Ringette
Turku
Naiset
40

sevenringettes-05 Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan ringetteä iloiseen Seiskojen F-ringettejoukkueeseen. Käy tutustumassa seuramme toimintaan osoitteessa www.sevenringettes.com!

Joukkue etsii pelaajia

Pasi kirjoitti: Moi! Huomenna on 04 joukkueella harkkapeli Hyvinkäällä 13.15. Paikalla tulisi olla 12.5. Peli pelataan ilmeisesti valkoisilla paidoilla ja tytöt saavat ne Hyvinkäällä. Ilmoitus pikaisesti jos ette pääsekkään paikalle. (15 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
50

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue Nimenhuuto.com

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue on innokas tyttöporukka. Osa tytöistä on vasta aloittanut harrastuksen ja osa pelaa jo kolmatta kautta. Kaikki innokkaat tytöt ovat tervetulleita mukaan.

Juha kirjoitti: Moi, puhuttiin lätkäpoikien valmentajien kanssa, että 23.12. osallistujia on tod.näk. vähän, joten voidaan pitää ns. "vanhempien jäät" eli vanhemmille luistimet ja kypärät mukaan ja jäälle tyttöjen kanssa, jos aikaa jouluvalmisteluilta jää :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Tytöt
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Ringettejoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on ringette on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.