Ringettejoukkueita

Ringette on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ringette. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ringettejoukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ringettepeliin.

Toki merkkaamattomiinkin ringettejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 86 ja niissä on yhteensä yli 1700 pelaajaa.

Ringette: joukkueet kartalla
Kartta - ringette

Jo 86 ringettejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

EKS B -joukkue Nimenhuuto.com

Tässä joukkueessa olevat nuoret naiset pelaavat BSM- ja Ykkössarjaa. Tavoitteita kaudelle riittää, koska EKS Ringette B voitti SM-pronssia kaudella 2012-2013! Ja Botnian paidassa sijoituttiin jääpallon naisten SM-mittelöissä neljänneksi. Tässä joukkueessa viihdytään niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin! Harjoittelemme tosissamme ja hymyssä suin, pelaamme suurella sydämellä. Joukkueen tavoitteena on kehittää ja kasvattaa pelaajia onnistuneisiin suorituksiin Ringeten B SM -sarjassa ja Ykkössarjassa, ja kohti naisten SM-sarjaa.

Jere kirjoitti: Ilmeisesti meillä on koko jää. (Edelleen vahvistamatta) Klo 19.45-21.15. Varautukaa siihen. T. Jekka (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Ringette
Espoo
Tytöt
33

Seven Ringettes - E04 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkueen ilmoittautumis- ja tiedotussivut. Joukkue koostuu 2004 ja 2005 syntyneistä tytöistä. Joukkueen kotipaikka on Nurmijärvi ja se harjoittelee ja pelaa Klaukkalan jäähallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes F04-joukkue toivottaa joukkueeseen tervetulleeksi ...

Sofia kirjoitti: Kiitoksia kaikille tämän päivän turnauksesta! Tytöiltä iloista ilmettä ja hieno hopea turnauksesta! Pitkä päivä, mutta hymy ei hyytynyt vanhemmiltakaan ja innolla tartuttiin myös nakkilistan ulkopuolisiin hommiin! Taloudellinen tulos selviää myöhemmin, mutta esim. Ullmax-myynti ja makkaramyynti o... (Päivä sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
23

Walapais F-tytöt Nimenhuuto.com

www.walapais.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin! www.walapais.fi

Hanna kirjoitti: Hei, olemme poissa tänään, koska juhlimme Aadan syntymäpäiviä (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Ringette
Vantaa
Tytöt
30

Walapais C Nimenhuuto.com

Walapais on vuonna 1981 perustettu Vantaalainen ringetteseura. Seurassamme on toistasataa iloista ringeten harrastajaa - tule mukaan ! Walapais C juniorijoukkue koostuu 14 pelaajasta, jotka ovat iältään 14-16 vuotiaita. Pelaamme Ringeten alueellista C-sarjaa.

Aino kirjoitti: jäälle suoraan (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Ringette
Vantaa
Ei asetettu
19

F-JUNNUT ICE TIGERS Nimenhuuto.com

Turun Ringeten F-junnu joukkue ICE TIGERS nimeltään.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan ringetteä iloiseen joukkoomme. Olemme iloisia tyttöjä, jotka p...

Jessi kirjoitti: Moikka! Housujen hinta on 22 € ja voi laittaa tilille:FI03 5716 9020 0073 11 ja saajaksi Turun Ringette F. Viestiksi tytön nimi ja housut. Terveisin Minna (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Ringette
Turku
Tytöt
23

Tikka Miehet Nimenhuuto.com

Miesten ringette

Joukkue etsii pelaajia: Liikuntaa, ulkoilua ja urheilumieltä samassa paketissa tarjolla edulliseen jä...

Mika kirjoitti: Uuraisten viikon jalkapalloturnaus torstaina 24.7. kello 18:00 alkaen. Yhteislähtö on Tikkakosken jäähallilta kello 17:00. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Ringette
Tikkakoski
Miehet
12

Nurmijärvi Seven Ringettes - G Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes G -joukkue on 2005- ja 2006-syntyneiden tyttöjen innokas ringettejoukkue. Kotiareenamme sijaitsee Klaukkalassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes tyttöjen G-joukkue tarvitsee uusia pelaajia. Jos o...

Jere kirjoitti: Mårå, Tyttöjen kokojään reeneistä 14.4. löytyy videokooste kohteesta http://youtu.be/JouLIV9UOI0. Toivottavasti kaikkien suorituksia näkyy videossa. Terv. Jere (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
20

Järvenpään Haukat ringette F G Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukat Ringette F/G on iloisten tyttöjen joukkue. Luistelu- ja pelitaitoja opettelemme osaavien valmentajien johdolla pitäen hauskaa.

Sofia kirjoitti: Heippa! Haveriset voi hakea jos kyytiä ei vielä ole. Jouni soittelee ajasta tarkemmin... Terveisin Havet =) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
38

Helsinki Ringette E Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette E-joukkuesivusto kaudelle 2014-2015

Petteri kirjoitti: Maanantaina harkojen yhteydessä tytöt äänestävät joukkueille kapteenit ja varakapteenit. (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Ringette
Helsinki
Ei asetettu
28

Haukat ringette E Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukkojen Ringeten E-juniorijoukkue. Ikäluokat 2003-2004

Pekka kirjoitti: Huomenta, kuten olette varmaan jo huomannet tiistain 23.9 treeniaikahan on muuttunut klo 16.45-17.30. Käyttekö päivittämässä onko pelaaja IN/OUT tämän päivän aikana ketä on "rivissä ja käytettävissä" treeneissä. E2-mustilla on peli Sipoossa ja siellä tarvitaan myös pari pelajaa avuksi. t Pekka (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
32

Haukat Ringette C Nimenhuuto.com

Haukkojen iloinen ja aktiivinen ringetteporukka, joka pelaa C-sarjan Länsi-Suomen lohkossa

Tytti kirjoitti: Heissa lomalaiset!!! Jokaiselle mietittävää, mitä jos ei pääse treeneihin kunnon lomalla kokoajan kaikkea muuta? No minäpä kerron, treenaat kotona! Jokainen poisjätetty treeni tulee korvata omatoimisella treenillä. Jokainen pitää huolen silloin kun on terve että 4 treeniä tulee viikkoon. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty päivä sitten

Ringette
Järvenpää
Ei asetettu
25

Helsinki Ringette C-tytöt Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette C-tytöt helsinkiringette.fi

Marko kirjoitti: Moi, Voiko joku vaihtaa tulevan Lauantain toimitsijavuoron, olen työn puolesta kursseilla enkä pääse paikalle, T.Marko (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
26

BR N-joukkue Nimenhuuto.com

Ringetteä kieli poskessa ; )

Veera kirjoitti: heiiipsun, saatan tulla huomenna, jos vaan työaikataulut menis sillai sopivasti. En välttämättä ehi (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Tuusula
Naiset
16

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue Nimenhuuto.com

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue on innokas tyttöporukka. Osa tytöistä on vasta aloittanut harrastuksen ja osa pelaa jo kolmatta kautta. Kaikki innokkaat tytöt ovat tervetulleita mukaan.

Eija kirjoitti: Hei! Nyt kaikki jakamaan joukkueemme sponssilinkkiä http://sipoonwolfringettef-joukkue.nimenhuuto.com/sponssi niin voimme kerätä joukkueellemme helpolla tavalla rahaa. Terkuin, Eija (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Tytöt
23

sevenringettes-05 Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan ringetteä iloiseen Seiskojen F-ringettejoukkueeseen. Käy tutustumassa seuramme toimintaan osoitteessa www.sevenringettes.com!

Joukkue etsii pelaajia

Iida kirjoitti: Milloin 05.lle avataan pilkkos-myyntikausi ? t. Aila (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
22

sevenringettes-03 Nimenhuuto.com

Seven Ringettes F03 Trombit ringettejoukkue

Mari kirjoitti: Hyvää Uutta Vuotta kaikille! Kiitokset valmentajille, joukkueen johdolle, huoltajille ja toimihenkilöille menneestä vuodesta! Välittämättä pelillisistä tuloksista jotka ovat olleet loistavat, haluamme kiittää teitä onnistuneesta työstä kasvavien nuorten kanssa. Isä ja Äiti Kimmo ja Mari Teerikoski (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
20

LuKi LadyRingette Nimenhuuto.com

Pelaamme kerran viikossa ringetteä kuntoilu mielessä Luvian jäähallissa. Pelaajamme ovat kaiken tasoisia ja ikäisiä aikuisia naisia. Treenaamme kaudella 2014-2015 keskiviikkoisin klo 19.30-20.30 syyskuusta alkaen. Joukueeseen mahtuu kaikki kiinnostuneet Lady hengessä kuntoilevat naiset.

Heidi kirjoitti: Heippa kaikille, en pääsekään tänään tulemaan jalkakivun vuoksi, joten yksi punapaitainen kentältä mun osaltani puuttuu. Kyselin luistinteroituksen yhteydessä Jussi Grönroosilta, että löytyiskö reittiä, mitä kautta voisi tilata ringettehousuja ja hän laittoikin mulle siitä sähköpostiin tietoa. Ol... (19 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Ringette
Luvia
Naiset
41

Seiskat01 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes -01 joukkue

Timo kirjoitti: Treenipäiväkirja löytyy materiaalit- osiosta. Täyttäkää huolella, palautus elokuussa annettavien ohjeiden mukaan.. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
42

Hyvinkää ringette C Nimenhuuto.com

Hyvinkää ringette C-juniorit

Mia kirjoitti: Moikka, Eilinen päiväleiri meni oikein mukavasti. Olimme ensimmäistä kertaa kaikki koossa, joten tämä oli kaikin puolin tärkeä päivä. Läpikäytyjä asioita: - Joukkueenjohtajana kävin läpi joukkueen sääntöjä. Meillä on ollut hieman rauhatonta pukukopissa ja halusin muistutella mieleen tiettyjä käyt... (12 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Ringette
Hyvinkää
Tytöt
23

Shakers02 Nimenhuuto.com

Shakers Ringeten E-joukkue

Päivitetty 9 päivää sitten

Ringette
Kerava
Ei asetettu
45

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Ringettejoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on ringette on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.