Ringette­joukkueita

Ringette on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ringette. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ringette­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ringette­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ringettejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 88 ja niissä on yhteensä yli 1800 pelaajaa.

Ringette: joukkueet kartalla
Kartta - ringette

Jo 88 ringettejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

EKS B -joukkue Nimenhuuto.com

Tässä joukkueessa olevat nuoret naiset pelaavat BSM- ja Ykkössarjaa. Tavoitteita kaudelle riittää, koska EKS Ringette B voitti SM-pronssia kaudella 2012-2013! Ja Botnian paidassa sijoituttiin jääpallon naisten SM-mittelöissä neljänneksi. Tässä joukkueessa viihdytään niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin! Harjoittelemme tosissamme ja hymyssä suin, pelaamme suurella sydämellä. Joukkueen tavoitteena on kehittää ja kasvattaa pelaajia onnistuneisiin suorituksiin Ringeten B SM -sarjassa ja Ykkössarjassa, ja kohti naisten SM-sarjaa.

Jere kirjoitti: Ilmeisesti meillä on koko jää. (Edelleen vahvistamatta) Klo 19.45-21.15. Varautukaa siihen. T. Jekka (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Ringette
Espoo
Tytöt
33

LuKi LadyRingette Nimenhuuto.com

Pelaamme kerran viikossa ringetteä kuntoilu mielessä Luvian jäähallissa. Pelaajamme ovat kaiken tasoisia ja ikäisiä aikuisia naisia. Treenaamme kaudella 2015-2016 keskiviikkoisin klo 19.00-20.00 syyskuusta alkaen. Joukueeseen mahtuu kaikki kiinnostuneet Lady hengessä kuntoilevat naiset. http://lukiladyringette.nimenhuuto.com/sponssi

Pia kirjoitti: Moi, valitettavasti näyttää nyt siltä että tämä syksy jää minulta väliin kun on tuo jalka paketissa. Minulla on vielä paita ja yritän saada sen Johannalle niin jos hän voi tuoda sen sinne takaisin. Katsotaan jatkoa kun saan tän jalan kuntoon ja että kestääkö se vielä joskus luistelemista. Josko s... (11 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Ringette
Luvia
Naiset
33

Helsinki ringette D-joukkue Nimenhuuto.com

Kaudella 2015-15 pelaamme D-junioreinen aluesarjassa kahdella joukkueella Black ja Pink. Joukkueen johtajana toimii Jari Leino. Joukkueenjohtaja Helsinki Ringette D (Black/Pink) Jari Leino, jari.leino(at)vr.fi, puh. (040) 040 862 2204 Pelijojo Helsinki Ringette D Black: Kirsi Tuomi, kirsi(at)kirsituomi.fi, puh. (040) 585 6161 Pelijojo Helsinki Ringette D Pink: Petteri Laine, p.petteri.laine(at)gmail.com, puh. (040) 537 8548 Tulevalla kaudella kotipelit pelaamme useimmiten Paloheinän jäähallissa lauantaisin klo 17.00. Varmista kuitenkin etukäteen joukkueen nettisivuilta http://www.helsinkiringette.fi/joukkueet/d-joukkue/ Paikalle Paloheinään pääsee helposti bussilla nro 66 tai omalla autolla, parkkitilaa riittää. Osoite on Pakilantie 122, Helsinki.

Noora kirjoitti: Moikka! Onko huomenna kesätreenit Pirkkolassa? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
36

Walapais F-tytöt Nimenhuuto.com

www.walapais.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin! www.walapais.fi

Amanda kirjoitti: Terve, Amanda tarvitsisi kyydin lauantain taito harjoituksiin. Sattuuko kukaan, jonka kyytiin mahtuu, ajamaan Martinlaakson ohi? Tarkempi osoite Lintukalliontie 11 B b. T. Niko Nyman 0505851426 (10 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Ringette
Vantaa
Tytöt
19

Seiskat07 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi seven ringettesin 07 syntyneet ringettetytöt.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan iloiseen ringettejoukkueeseen! Nurmijärvi seven ringettes:n...

Hanna kirjoitti: Vanhempain kokouksessa päätettiin, että joukkueelle hankitaan Nimenhuudosta PRO-versio ja samalla päätettiin, että jokainen perhe maksaa joukkueen tilille 10 euroa. Summan voitte maksaa mahdollisimman pian joukkueen tilille FI45 4260 0010 2351 30. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
30

F-JUNNUT HATTIVATIT Nimenhuuto.com

Turun Ringeten F-junnu joukkue

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan ringetteä iloiseen joukkoomme. Olemme iloisia tyttöjä, jotka p...

Tiia kirjoitti: Moi! Muistakaa!! AJOISSA PAIKALLE!! F-JUNIORIT klo 16.00 E-junioritKLO 16.30 Edustus klo 17.00 N-joukkue klo 17.30 Ole ajoissa paikalla, sillä aikataulu on tiukka! Jokaisesta halukkaasta otetaan myös yksittäiskuvat. Alaikäiset saavat kuvia varten kuvauslapun, joka on oltava mukana kuvaustilantees... (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Turku
Tytöt
19

Seven Ringettes - 04-joukkue Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes D04-joukkueen ilmoittautumis- ja tiedotussivut. Joukkue koostuu 2004 ja 2005 syntyneistä tytöistä. Joukkueen kotipaikka on Nurmijärvi ja se harjoittelee ja pelaa Klaukkalan jäähallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkue toivottaa joukkueeseen tervetulleeksi ...

Sanna kirjoitti: Mä voin lähtee teroituskouluun, jos joukkueelle sopii. (13 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
16

Walapais C Nimenhuuto.com

Walapais on vuonna 1981 perustettu Vantaalainen ringetteseura. Seurassamme on toistasataa iloista ringeten harrastajaa - tule mukaan ! Walapais C juniorijoukkue koostuu 14 pelaajasta, jotka ovat iältään 14-16 vuotiaita. Pelaamme Ringeten alueellista C-sarjaa.

Krista kirjoitti: en tuu jäälle (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Vantaa
Ei asetettu
18

Tikka Miehet Nimenhuuto.com

Miesten ringette

Joukkue etsii pelaajia: Liikuntaa, ulkoilua ja urheilumieltä samassa paketissa tarjolla edulliseen jä...

Mika kirjoitti: Tikan naisten ringettejoukkue on luopunut vakituisesta jäähallivuorostaan. Miestenkin harrastusjoukkueen toiminta on toistaiseksi hiipunut. Toimintaa suunnitellaan uudelta pohjalta. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Tikkakoski
Miehet
12

Nurmijärvi Seven Ringettes - G Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes G -joukkue on 2005- ja 2006-syntyneiden tyttöjen innokas ringettejoukkue. Kotiareenamme sijaitsee Klaukkalassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes tyttöjen G-joukkue tarvitsee uusia pelaajia. Jos o...

Jere kirjoitti: Mårå, Tyttöjen kokojään reeneistä 14.4. löytyy videokooste kohteesta http://youtu.be/JouLIV9UOI0. Toivottavasti kaikkien suorituksia näkyy videossa. Terv. Jere (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
19

Shakers D Nimenhuuto.com

Shakers Ringeten D Red ja Blue joukkueet

Hannu kirjoitti: Tämänpäiväiset oheistreenit Sompiossa peruttu,vaihtuu omatoimitreeniin josta tulee ohjeet Nimenhuutoon klo 18.00 mennessä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Ringette
Kerava
Tytöt
43

Helsinki Ringette C-tytöt Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette C-tytöt helsinkiringette.fi

Paula kirjoitti: Kiitos Markku päivitetyistä treeniohjelmista. Mä on "IN" joka sunnuntai ;)) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
34

sevenringettes-05 Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan ringetteä iloiseen Seiskojen F-ringettejoukkueeseen. Käy tutustumassa seuramme toimintaan osoitteessa www.sevenringettes.com!

Joukkue etsii pelaajia

Anne-Mari kirjoitti: Hannalta välitettyä viestiä: Heippa jojot, muistutusta. Su 28.8. klo 08.30-16 järjestetään Etelä-Suomen alueen syksyn seuraseminaari. Paikka on Järvenpään Scandic-hotelli. Päivä alkaa aamupalalla (hotellitasoinen!) ja jatkuu ajankohtaisten aiheiden käsittelyllä. Tulkaa paikalle kuulemaan mistä tu... (16 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
44

Järvenpään Haukat ringette F G Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukat Ringette F/G on iloisten tyttöjen joukkue. Luistelu- ja pelitaitoja opettelemme osaavien valmentajien johdolla pitäen hauskaa.

Sirpa kirjoitti: Leiripäivien 8-9.10 ohjelma päivitetty: Ma 8.8. 10-11 Tutustuminen ja pelit Ulkokenttä tai juoksusuora 11-12 Ruokailu K-supermarket Pajala 12-12.30 Vapaata ja kevyt alkuverkka 13-14 Jäätreenit 14.15-15.30 Palauttava harjoitus (leikit, pelit ym) Ulkokenttä tai juoksusuora 16-17 Jäätreenit Ti 9.8. ... (28 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
46

Seiskat01 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes -01 joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: SSSS 21.12.2014 Seiskat-Shakers-Super-Sunnuntai Seiskat ja Shakers treenaavat 21.12. kimpassa Keravalla, jää 13-14:30 ja pelaavat Klaukkalassa 17-18:30. Nuo molemmat Nimenhuudossa erillisinä tapahtumina, käykää ilmoittautumassa mahdollisimman pikaisesti niin voidaan tarvittaessa tehdä korjausliik... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
40

sevenringettes-03 Nimenhuuto.com

Seven Ringettes D -03 ringettejoukkue

Nelli kirjoitti: Nelli flunssainen niin lepää leiriä varten ja Emmi ei pääse vanheimpain palveriin kun iski keuhkokuume. -Emmi (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
28

Sipoon Wolf Ringette Nimenhuuto.com

Sipoon Wolf Ringette on innokas tyttöporukka. Osa tytöistä on vasta aloittanut harrastuksen ja osa pelaa jo toista kautta. Kaikki innokkaat tytöt ovat tervetulleita mukaan.

Pia kirjoitti: Käykäähän ilmoittautumassa lauantain harkkapeliin (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Tytöt
17

AC Pettis Nimenhuuto.com

Pääasia ei ole voitto vaan...

Tommi kirjoitti: Mukana satunnaisesti eli kolikkopelle! (17 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Ringette
Turku
Naiset
36

LuKi F-ringette Nimenhuuto.com

Aloittelevien tyttöjen ringettejoukkue. Tarkoitus on osallistua aluesarjaan, jossa pelaavat 2006 - 2007 syntyneet tytöt, mutta myös vuoden vanhemmat ja nuoremmat tytöt ovat tervetulleita mukaan! Harjoitukset Luvian jäähallilla ti ja pe 18-19.

Hanna kirjoitti: Hei! B-tytöt ovat tilaamassa piakkoin uusia housuja. Heille tulee sisä- ja päällihousut erikseen, eikä tarjouksiakaan vielä oltu pyydetty kuin yksistä päällihousuista. Meidänkin olisi mahdollista tilata tytöille samalla joko kaksi- tai yksiosaisia (suojat kiinni housussa, näitä suosittelen junnui... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Ringette
Luvia
Tytöt
17

WOLF LADYT Nimenhuuto.com

Hyväntuulinen ringeten aikuis-harrastejoukkue kokoontuu Nikkilän jäähallilla joka perjantai klo 18.30. Jääaika 19.00-20.00. Hinta 50€/pelaaja/kk. Oma vakuutus. Lisätiedot/ilmoittautumiset p. 050 4452795 Pia Heikkinen. Tervetuloa mukaan!

Pia kirjoitti: Tulen paikalle treenien loppua kohden. On jalkapallopeli. (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Naiset
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Ringettejoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on ringette on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.