Ringettejoukkueita

Ringette on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ringette. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ringettejoukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ringettepeliin.

Toki merkkaamattomiinkin ringettejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 84 ja niissä on yhteensä yli 1700 pelaajaa.

Ringette: joukkueet kartalla
Kartta - ringette

Jo 84 ringettejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

EKS B -joukkue Nimenhuuto.com

Tässä joukkueessa olevat nuoret naiset pelaavat BSM- ja Ykkössarjaa. Tavoitteita kaudelle riittää, koska EKS Ringette B voitti SM-pronssia kaudella 2012-2013! Ja Botnian paidassa sijoituttiin jääpallon naisten SM-mittelöissä neljänneksi. Tässä joukkueessa viihdytään niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin! Harjoittelemme tosissamme ja hymyssä suin, pelaamme suurella sydämellä. Joukkueen tavoitteena on kehittää ja kasvattaa pelaajia onnistuneisiin suorituksiin Ringeten B SM -sarjassa ja Ykkössarjassa, ja kohti naisten SM-sarjaa.

Jere kirjoitti: Ilmeisesti meillä on koko jää. (Edelleen vahvistamatta) Klo 19.45-21.15. Varautukaa siihen. T. Jekka (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Ringette
Espoo
Tytöt
33

Seven Ringettes - E04 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkueen ilmoittautumis- ja tiedotussivut. Joukkue koostuu 2004 ja 2005 syntyneistä tytöistä. Joukkueen kotipaikka on Nurmijärvi ja se harjoittelee ja pelaa Klaukkalan jäähallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkue toivottaa joukkueeseen tervetulleeksi ...

Sampo kirjoitti: Muistakaahan huolehtia luistimien teroituksesta aina ENNEN treenejä. Kaukalossa normitilanteessa on vaikea enää luistimia saada hetkessä teräväksi. Jatkossa samalla hetkellä, kun astutte hallille sisään, niin kaikkien mieleen tulee kysymys - ovatko luistimet kunnossa? Ja mikäli aihetta on, niin l... (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
24

Walapais C Nimenhuuto.com

Walapais on vuonna 1981 perustettu Vantaalainen ringetteseura. Seurassamme on toistasataa iloista ringeten harrastajaa - tule mukaan ! Walapais C juniorijoukkue koostuu 14 pelaajasta, jotka ovat iältään 14-16 vuotiaita. Pelaamme Ringeten alueellista C-sarjaa.

Janita kirjoitti: tuun taas kokeilemaan (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Vantaa
Ei asetettu
19

Walapais F-tytöt Nimenhuuto.com

www.walapais.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin! www.walapais.fi

Ilona kirjoitti: Hei! Pakatessamme varusteita huomasimme Ilonan toisen hanskan puuttuvan. Onkohan joutunut jonkun toisen kassiin? Kadoksissa on oikean käden mustavalkoinen Koho- hanska. Meillä on kyllä onneksi toisetkin hanskat. Tapaamisiin tunnin päästä. (Varusteet voisi tietysti tarkistaa vähän aikaisemmin...) ... (10 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Ringette
Vantaa
Tytöt
29

F-JUNNUT ICE TIGERS Nimenhuuto.com

Turun Ringeten F-junnu joukkue ICE TIGERS nimeltään.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan ringetteä iloiseen joukkoomme. Olemme iloisia tyttöjä, jotka p...

Pinja kirjoitti: Moikka! Olen tekemässä joukkueelle mailatilausta. Ilmoittakaa mulle viikon sisällä, kuka tarvii uuden mailan. Väreinä löytyy musta, sininen, punainen, hopea, violetti, pinkki, oranssi ja jään sininen. Uutuusväreinä NEON pinkki, oranssi tai keltainen :) Hinta on n.30-35e toimituskuluineen (neon vä... (20 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Ringette
Turku
Tytöt
20

Tikka Miehet Nimenhuuto.com

Miesten ringette

Joukkue etsii pelaajia: Liikuntaa, ulkoilua ja urheilumieltä samassa paketissa tarjolla edulliseen jä...

Mika kirjoitti: Uuraisten viikon jalkapalloturnaus torstaina 24.7. kello 18:00 alkaen. Yhteislähtö on Tikkakosken jäähallilta kello 17:00. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Ringette
Tikkakoski
Miehet
12

Nurmijärvi Seven Ringettes - G Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes G -joukkue on 2005- ja 2006-syntyneiden tyttöjen innokas ringettejoukkue. Kotiareenamme sijaitsee Klaukkalassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes tyttöjen G-joukkue tarvitsee uusia pelaajia. Jos o...

Jere kirjoitti: Mårå, Tyttöjen kokojään reeneistä 14.4. löytyy videokooste kohteesta http://youtu.be/JouLIV9UOI0. Toivottavasti kaikkien suorituksia näkyy videossa. Terv. Jere (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
20

Helsinki Ringette E Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette E-joukkuesivusto kaudelle 2014-2015

Marianne kirjoitti: Hei! Marianne olisi tulossa harjoituksiin torstaina, mutta olen itse työmatkalla enkä pääse viemään. Asumme Hakuninmaalla (Keriharju 5). Onkohan joku menossa näiltä kulmilta harkkoihin ja voisi ottaa Mariannen kyytiin? T: Timo Ojala p. 0503311334 (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Ringette
Helsinki
Ei asetettu
33

Seiskat01 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes -01 joukkue

Juha kirjoitti: SSSS 21.12.2014 Seiskat-Shakers-Super-Sunnuntai Seiskat ja Shakers treenaavat 21.12. kimpassa Keravalla, jää 13-14:30 ja pelaavat Klaukkalassa 17-18:30. Nuo molemmat Nimenhuudossa erillisinä tapahtumina, käykää ilmoittautumassa mahdollisimman pikaisesti niin voidaan tarvittaessa tehdä korjausliik... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
41

sevenringettes-05 Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan ringetteä iloiseen Seiskojen F-ringettejoukkueeseen. Käy tutustumassa seuramme toimintaan osoitteessa www.sevenringettes.com!

Joukkue etsii pelaajia

Katja kirjoitti: Yks-kaks-kolme! PELIPAITA-KAVERIKUVAKILPAILU on avattu. Kuvaa itsesi Seiskojen pelipaidan ja kaveriesi kanssa ja lähetä kuvasi sähköpostiosoitteeseen valokuvat@sevenringettes.com. Kolme parasta kuvaa palkitaan ringetteaiheisilla tuotteilla! Palkinnon saavat kuvassa olevat henkilöt, enintään 4 hen... (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
21

sevenringettes-03 Nimenhuuto.com

Seven Ringettes F03 Trombit ringettejoukkue

Antti kirjoitti: Shakers pelin kokoonpano laitettu! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty päivä sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
22

Järvenpään Haukat ringette F G Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukat Ringette F/G on iloisten tyttöjen joukkue. Luistelu- ja pelitaitoja opettelemme osaavien valmentajien johdolla pitäen hauskaa.

Darin kirjoitti: Darinilla jäi/katosi kaulasuoja kellokosken turnauksessa 10.01.2015 (13 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
40

Helsinki Ringette C-tytöt Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette C-tytöt helsinkiringette.fi

Paula kirjoitti: HYÖKKÄYSAIKASÄÄNTÖÖN MUUTOS alkaen 2.2 2015. (käytössä jo U17 AJ turnauksessa). Perusideana on että 30 sekunnin kello käy aina jommallekummalle joukkueelle, eli 30 sekunnin kelloa ei pysäytetä enään kun tuomari on nostanut kätensä siirretyn rangaistusvihellyksen merkiksi. Lisäsin tiedotteen "kuva... (8 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
27

Shakers02 Nimenhuuto.com

Shakers Ringeten E- ja D02-joukkueet

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Kerava
Ei asetettu
45

Hyvinkää ringette C Nimenhuuto.com

Hyvinkää ringette C-juniorit

Henna kirjoitti: Henna hävitti puhelimensa 22.00 jälkeen, jos joku on nähnyt tai mennyt väärään kassiin, laitatteko viestii, ei tiedä jos on tippunu bussiin, on äänettömällä. t. Jani (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Hyvinkää
Tytöt
26

BR N-joukkue Nimenhuuto.com

Ringetteä kieli poskessa ; )

Elisa kirjoitti: yritän ehtiä (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Tuusula
Naiset
20

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue Nimenhuuto.com

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue on innokas tyttöporukka. Osa tytöistä on vasta aloittanut harrastuksen ja osa pelaa jo kolmatta kautta. Kaikki innokkaat tytöt ovat tervetulleita mukaan.

Eija kirjoitti: Vaatteet saapuivat juuri. Olen tänään Sipoon jäähallilla klo 18.30-20 jakamassa halukkaille vaatteita. Rauhallista Joulua Kaikille! -Eija- (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Tytöt
23

Haukat Ringette C Nimenhuuto.com

Haukkojen iloinen ja aktiivinen ringetteporukka, joka pelaa C-sarjan Länsi-Suomen lohkossa

Tuula kirjoitti: Lähen taas ennen jään loppua (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Ringette
Järvenpää
Ei asetettu
25

AC Pettis Nimenhuuto.com

Pääasia ei ole voitto vaan...

Thomas kirjoitti: Moro, Saatiin vuoro Makkara-areenalta perjantaina. Hiukan se on myöhään, tavalliseen aikaan ei nyt saa vuoroa. Curling SM Kupittaalla... Ilmoita HETI in/out niin perun tän jollei ämmiä kiinnosta, Kiitos. t tg (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Ringette
Turku
Naiset
35

WOLF LADYT Nimenhuuto.com

Hyväntuulinen ringeten aikuis-harrastejoukkue kokoontuu Nikkilän jäähallilla joka perjantai klo 19-20. Hinta keväällä 2014 50€/pelaaja/kk. Oma vakuutus. Lisätiedot/ilmoittautumiset p. 050 433 5255 Paula Andersson. Tervetuloa mukaan!

Johanna kirjoitti: puolikuntoinen (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Naiset
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Ringettejoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on ringette on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.