Ringette­joukkueita

Ringette on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ringette. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ringette­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ringette­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ringettejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 87 ja niissä on yhteensä yli 1700 pelaajaa.

Ringette: joukkueet kartalla
Kartta - ringette

Jo 87 ringettejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

EKS B -joukkue Nimenhuuto.com

Tässä joukkueessa olevat nuoret naiset pelaavat BSM- ja Ykkössarjaa. Tavoitteita kaudelle riittää, koska EKS Ringette B voitti SM-pronssia kaudella 2012-2013! Ja Botnian paidassa sijoituttiin jääpallon naisten SM-mittelöissä neljänneksi. Tässä joukkueessa viihdytään niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin! Harjoittelemme tosissamme ja hymyssä suin, pelaamme suurella sydämellä. Joukkueen tavoitteena on kehittää ja kasvattaa pelaajia onnistuneisiin suorituksiin Ringeten B SM -sarjassa ja Ykkössarjassa, ja kohti naisten SM-sarjaa.

Jere kirjoitti: Ilmeisesti meillä on koko jää. (Edelleen vahvistamatta) Klo 19.45-21.15. Varautukaa siihen. T. Jekka (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Espoo
Tytöt
33

LuKi LadyRingette Nimenhuuto.com

Pelaamme kerran viikossa ringetteä kuntoilu mielessä Luvian jäähallissa. Pelaajamme ovat kaiken tasoisia ja ikäisiä aikuisia naisia. Treenaamme kaudella 2014-2015 keskiviikkoisin klo 19.30-20.30 syyskuusta alkaen. Joukueeseen mahtuu kaikki kiinnostuneet Lady hengessä kuntoilevat naiset. http://lukiladyringette.nimenhuuto.com/sponssi

Minttu kirjoitti: Moikka! Kuten Laura jo laittoikin viestiä, Harjavaltaan puuhataan ringettejoukkuetta harrastesarjaan. Minä ja Hiukan Niina ollaan oltu yhteydessä että lähdettäis joukkueeseen mukaan. Nyt joukkueenjohtaja soitteli sieltä että tarvittaisiin vielä 2-3 pelaajaa jotta sarjaan lähdettäisiin mukaan. Eli... (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Ringette
Luvia
Naiset
37

Helsinki ringette D-joukkue Nimenhuuto.com

Kaudella 2015-15 pelaamme D-junioreinen aluesarjassa kahdella joukkueella Ruusut ja Tulppaanit. Joukkueen johtajana toimii Jari Leino. Joukkueenjohtaja Helsinki Ringette D (Ruusut/Tulppaanit) Jari Leino, jari.leino(at)vr.fi, puh. (040) 040 862 2204 Pelijojo Helsinki Ringette D Ruusut: Kirsi Tuomi, kirsi(at)kirsituomi.fi, puh. (040) 585 6161 Pelijojo Helsinki Ringette D Tulppaanit: Petteri Laine, p.petteri.laine(at)gmail.com, puh. (040) 537 8548 Tulevalla kaudella kotipelit pelaamme useimmiten Paloheinän jäähallissa lauantaisin klo 17.00. Varmista kuitenkin etukäteen joukkueen nettisivuilta http://www.helsinkiringette.fi/joukkueet/d-joukkue/ Paikalle Paloheinään pääsee helposti bussilla nro 66 tai omalla autolla, parkkitilaa riittää. Osoite on Pakilantie 122, Helsinki.

Therese kirjoitti: Tessillä urheilukielto kipeän polven takia :( (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
36

Seven Ringettes - E04 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkueen ilmoittautumis- ja tiedotussivut. Joukkue koostuu 2004 ja 2005 syntyneistä tytöistä. Joukkueen kotipaikka on Nurmijärvi ja se harjoittelee ja pelaa Klaukkalan jäähallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkue toivottaa joukkueeseen tervetulleeksi ...

Kirsi kirjoitti: Hei kaikille, kaikki osallistujat mahtuvat takasin päin meidän kyydillä mikäli tarvetta on. Laittakaa viestiä tulemaan niin tiedetään kuinka monta kyytiläistä pitäisi päänlaskussa olla mukana kun lähtö SuperParkista koittaa. (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
19

Seiskat07 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi seven ringettesin 07 syntyneet ringettetytöt.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan iloiseen ringettejoukkueeseen! Nurmijärvi seven ringettes:n...

Miia kirjoitti: Hei! muistakaa käydä materiaaleista tarkistamassa yhteystiedot, jos ette sitä ole vielä tehneet. Jatkossa jos muutoksia tietoihin tulee, niin ilmoitattehan:) Laitan tuon listan nyt eteenpäin seuralle. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
26

Walapais F-tytöt Nimenhuuto.com

www.walapais.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin! www.walapais.fi

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Roosan puolesta myös kiitos kaikille kuluneesta kaudesta. Olisi ollut kiva jatkaa Walapaisissa vielä ensi kausikin jos vain olisi ollut E-joukkue. Ehkä vielä kohdataan Ringeten merkeissä. Lisäsin muutaman kuvan lopputurnauksesta kuvat ja materiaalit kansioon. Kuvia olisi ollut paljon enemmänkin, ... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Ringette
Vantaa
Tytöt
21

F-JUNNUT ICE TIGERS Nimenhuuto.com

Turun Ringeten F-junnu joukkue ICE TIGERS nimeltään.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan ringetteä iloiseen joukkoomme. Olemme iloisia tyttöjä, jotka p...

Pinja kirjoitti: Moikka! Olen tekemässä joukkueelle mailatilausta. Ilmoittakaa mulle viikon sisällä, kuka tarvii uuden mailan. Väreinä löytyy musta, sininen, punainen, hopea, violetti, pinkki, oranssi ja jään sininen. Uutuusväreinä NEON pinkki, oranssi tai keltainen :) Hinta on n.30-35e toimituskuluineen (neon vä... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Ringette
Turku
Tytöt
25

Walapais C Nimenhuuto.com

Walapais on vuonna 1981 perustettu Vantaalainen ringetteseura. Seurassamme on toistasataa iloista ringeten harrastajaa - tule mukaan ! Walapais C juniorijoukkue koostuu 14 pelaajasta, jotka ovat iältään 14-16 vuotiaita. Pelaamme Ringeten alueellista C-sarjaa.

Krista kirjoitti: en tuu jäälle (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Ringette
Vantaa
Ei asetettu
19

Tikka Miehet Nimenhuuto.com

Miesten ringette

Joukkue etsii pelaajia: Liikuntaa, ulkoilua ja urheilumieltä samassa paketissa tarjolla edulliseen jä...

Mika kirjoitti: Tikan naisten ringettejoukkue on luopunut vakituisesta jäähallivuorostaan. Miestenkin harrastusjoukkueen toiminta on toistaiseksi hiipunut. Toimintaa suunnitellaan uudelta pohjalta. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Ringette
Tikkakoski
Miehet
12

Nurmijärvi Seven Ringettes - G Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes G -joukkue on 2005- ja 2006-syntyneiden tyttöjen innokas ringettejoukkue. Kotiareenamme sijaitsee Klaukkalassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes tyttöjen G-joukkue tarvitsee uusia pelaajia. Jos o...

Jere kirjoitti: Mårå, Tyttöjen kokojään reeneistä 14.4. löytyy videokooste kohteesta http://youtu.be/JouLIV9UOI0. Toivottavasti kaikkien suorituksia näkyy videossa. Terv. Jere (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
20

Järvenpään Haukat ringette F G Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukat Ringette F/G on iloisten tyttöjen joukkue. Luistelu- ja pelitaitoja opettelemme osaavien valmentajien johdolla pitäen hauskaa.

Johanna kirjoitti: Tänään jäähallin edessä klo 17.30 viimeinen yhteinen kesäleikki- ja pelikerta ennen taukoa. Tavataan taas viimeistään elokuussa. Kiitos tästä keväästä ja hyvää kesää yhteisesti näin kaikille koko toimihenkilöporukan puolesta! t. Johanna (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
41

WOLF LADYT Nimenhuuto.com

Hyväntuulinen ringeten aikuis-harrastejoukkue kokoontuu Nikkilän jäähallilla joka perjantai klo 19-20. Hinta keväällä 2014 50€/pelaaja/kk. Oma vakuutus. Lisätiedot/ilmoittautumiset p. 050 433 5255 Paula Andersson. Tervetuloa mukaan!

Minna kirjoitti: Kausi alkaa olla lopuillaan ja samalla myös seuran ja joukkueen tilikausi :) Jotta siirtovelkoja ja siirtosaamisia ei jäisi roikkumaan, hoidattehan loput maksut tämän viikon aikana, kiitos. Vielä puuttuu 7 suoritusta tältä kaudelta. Toukokuun jäämaksu myös vielä maksamatta... Terkuin Minna K. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Ringette
Sipoo
Naiset
18

Hyvinkää ringette C Nimenhuuto.com

Hyvinkää ringette C-juniorit

Kaisa kirjoitti: Moikka! Rytkössä oli tarkoitus viettää kauden aloituspäivää mutta nyt onkin tullut tieto, että tämän vuoden riparilaisten jatkoripari on kyseisenä viikonloppuna. Tämähän koskee siis suurta osaa joukkueesta. Nyt olisi hyvin tärkeää tietää kuinka moni on jatkoriparille lähdössä? Rytköönhän on ilmoi... (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Ringette
Hyvinkää
Tytöt
22

sevenringettes-05 Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan ringetteä iloiseen Seiskojen F-ringettejoukkueeseen. Käy tutustumassa seuramme toimintaan osoitteessa www.sevenringettes.com!

Joukkue etsii pelaajia

Denise kirjoitti: Heissan, kauden alku lähenee eli luistimet saavat jäätuntumaa 4.8. alkaen. Muutamia huomioitavia asioita heti tähän alkuun: Seura tarvitsee joukkueiden tytöistä, vanhemmista ja toimihenkilöistä AJANTASAISET YHTEYSTIEDOT mahdollisimman pian. Olen poiminut Nimenhuudon yhteystiedoista suurimman osan... (Noin 24 tuntia sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
24

sevenringettes-03 Nimenhuuto.com

Seven Ringettes F03 Trombit ringettejoukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Elli tulee suoraan jäälle (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
24

Helsinki Ringette C-tytöt Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette C-tytöt helsinkiringette.fi

Anni kirjoitti: Sori, nyt se näkyy (: (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
29

AC Pettis Nimenhuuto.com

Pääasia ei ole voitto vaan...

Ari kirjoitti: Mukana (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Ringette
Turku
Naiset
36

Lukko ringette-c Nimenhuuto.com

Satakunnan kovin!!

Jari kirjoitti: Torstai 9.8 treeni peruttu (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Ringette
Rauma/Satakunta
Tytöt
20

Seiskat01 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes -01 joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: SSSS 21.12.2014 Seiskat-Shakers-Super-Sunnuntai Seiskat ja Shakers treenaavat 21.12. kimpassa Keravalla, jää 13-14:30 ja pelaavat Klaukkalassa 17-18:30. Nuo molemmat Nimenhuudossa erillisinä tapahtumina, käykää ilmoittautumassa mahdollisimman pikaisesti niin voidaan tarvittaessa tehdä korjausliik... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
40

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue Nimenhuuto.com

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue on innokas tyttöporukka. Osa tytöistä on vasta aloittanut harrastuksen ja osa pelaa jo kolmatta kautta. Kaikki innokkaat tytöt ovat tervetulleita mukaan.

Janni kirjoitti: Myydäänkö? Kaikki tytöt jääleirissä (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Tytöt
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Ringettejoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on ringette on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.