Ringette­joukkueita

Ringette on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ringette. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ringette­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ringette­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ringettejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 89 ja niissä on yhteensä yli 1800 pelaajaa.

Ringette: joukkueet kartalla
Kartta - ringette

Jo 89 ringettejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Seiskat07 Nimenhuuto.com

SEISKAT F07 Tervetuloa mukaan iloiseen ringettejoukkueeseen! Nurmijärvi seven ringettes:n F07 joukkueeseen mahtuu mukaan 2007 syntyneitä tyttöjä. Harjoittelemme yleensä kaksi kertaa viikossa Klaukkalan jäähallilla (ti ja su). Lisäksi järjestämme pelitapahtumia tasaisesti koko kauden aikana 1-3 kertaa kuukaudessa. Innokkaat voivat ottaa yhteyttä joukkueenjohtaja Miia Tikkaseen: 041 511 4024, tikkanen.miia(a)gmail.com Tervetuloa! www.sevenringettes.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan iloiseen ringettejoukkueeseen! Nurmijärvi seven ringettes:n...

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
31

EKS B -joukkue Nimenhuuto.com

Tässä joukkueessa olevat nuoret naiset pelaavat BSM- ja Ykkössarjaa. Tavoitteita kaudelle riittää, koska EKS Ringette B voitti SM-pronssia kaudella 2012-2013! Ja Botnian paidassa sijoituttiin jääpallon naisten SM-mittelöissä neljänneksi. Tässä joukkueessa viihdytään niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin! Harjoittelemme tosissamme ja hymyssä suin, pelaamme suurella sydämellä. Joukkueen tavoitteena on kehittää ja kasvattaa pelaajia onnistuneisiin suorituksiin Ringeten B SM -sarjassa ja Ykkössarjassa, ja kohti naisten SM-sarjaa.

Jere kirjoitti: Ilmeisesti meillä on koko jää. (Edelleen vahvistamatta) Klo 19.45-21.15. Varautukaa siihen. T. Jekka (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Ringette
Espoo
Tytöt
33

LuKi LadyRingette Nimenhuuto.com

Pelaamme kerran viikossa ringetteä kuntoilu mielessä Luvian jäähallissa. Pelaajamme ovat kaiken tasoisia ja ikäisiä aikuisia naisia. Treenaamme kaudella 2015-2016 keskiviikkoisin klo 19.00-20.00 syyskuusta alkaen. Joukueeseen mahtuu kaikki kiinnostuneet Lady hengessä kuntoilevat naiset. http://lukiladyringette.nimenhuuto.com/sponssi

Minna kirjoitti: Nimenhuudosta lipsahti vielä viikkomaili jakeluun, joka ei enää ollut ajan tasalla. Eli sunnuntaina on normaalisti jääaika 18-19! Nimenhuuto vaihtuu MyClub palveluksi ja olen sinne jo lisännyt aktiivisia pelaajia. Olette saaneet sinne aktivointilinkit. Moni onkin jo onnistuneesti käynyt aktivoima... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ringette
Luvia
Naiset
33

Helsinki ringette D-joukkue Nimenhuuto.com

Kaudella 2015-15 pelaamme D-junioreinen aluesarjassa kahdella joukkueella Black ja Pink. Joukkueen johtajana toimii Jari Leino. Joukkueenjohtaja Helsinki Ringette D (Black/Pink) Jari Leino, jari.leino(at)vr.fi, puh. (040) 040 862 2204 Pelijojo Helsinki Ringette D Black: Kirsi Tuomi, kirsi(at)kirsituomi.fi, puh. (040) 585 6161 Pelijojo Helsinki Ringette D Pink: Petteri Laine, p.petteri.laine(at)gmail.com, puh. (040) 537 8548 Tulevalla kaudella kotipelit pelaamme useimmiten Paloheinän jäähallissa lauantaisin klo 17.00. Varmista kuitenkin etukäteen joukkueen nettisivuilta http://www.helsinkiringette.fi/joukkueet/d-joukkue/ Paikalle Paloheinään pääsee helposti bussilla nro 66 tai omalla autolla, parkkitilaa riittää. Osoite on Pakilantie 122, Helsinki.

Noora kirjoitti: Moikka! Onko huomenna kesätreenit Pirkkolassa? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
36

Seven Ringettes - 04-joukkue Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes D04-joukkueella ei ole toimintaa kaudella 2016-2017. Pelaajat on sijoitettu Seiskojen toisiin joukkueisiin.

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkue toivottaa joukkueeseen tervetulleeksi ...

Viktoria kirjoitti: Peli 04.09.2016 Pääsisikö Vikka jonkun kyydissä peliin?? Kotiosoite: Elopolku 3B3 01840 Klaukkala Terv, Aimo & Arja Lepistö (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
13

F-JUNNUT HATTIVATIT Nimenhuuto.com

Turun Ringeten F-junnu joukkue

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan ringetteä iloiseen joukkoomme. Olemme iloisia tyttöjä, jotka p...

Kiira kirjoitti: Collegehousuista! Hevosvarikko ilmoitti, että heillä on myynnissä vain koot 116, 128, 130, 152 ja 160. Eli Oona, Laura, Matilda, Amanda, Siina ja Siiri - pitää miettiä koko uudestaan. Tässä mittataulukko: Koko Leveys* Pituus 1* Pituus 2** 5-6/116cm 24 50 71 7-8/128cm 26 55 78 9-10/140cm 28 62 87 ... (17 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Ringette
Turku
Tytöt
21

Walapais F-tytöt Nimenhuuto.com

www.walapais.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin! www.walapais.fi

Hanna kirjoitti: Sunnuntaina 9.10.2016 haluan tavata kaikki valmentajat, jojot ja huoltajat klo 18.45 harjoitusten jälkeen. (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Ringette
Vantaa
Tytöt
19

Walapais C Nimenhuuto.com

Walapais on vuonna 1981 perustettu Vantaalainen ringetteseura. Seurassamme on toistasataa iloista ringeten harrastajaa - tule mukaan ! Walapais C juniorijoukkue koostuu 14 pelaajasta, jotka ovat iältään 14-16 vuotiaita. Pelaamme Ringeten alueellista C-sarjaa.

Krista kirjoitti: en tuu jäälle (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Vantaa
Ei asetettu
18

Nurmijärvi Seven Ringettes - G Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes G -joukkue on 2005- ja 2006-syntyneiden tyttöjen innokas ringettejoukkue. Kotiareenamme sijaitsee Klaukkalassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes tyttöjen G-joukkue tarvitsee uusia pelaajia. Jos o...

Jere kirjoitti: Mårå, Tyttöjen kokojään reeneistä 14.4. löytyy videokooste kohteesta http://youtu.be/JouLIV9UOI0. Toivottavasti kaikkien suorituksia näkyy videossa. Terv. Jere (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
19

sevenringettes-05 Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan ringetteä iloiseen Seiskojen ringettejoukkueeseen. Käy tutustumassa seuramme toimintaan osoitteessa www.sevenringettes.com!

Joukkue etsii pelaajia

Aino kirjoitti: Kelit ovat alkanet viilentyä. Tehdään Ullmax-tilaus marraskuun lopulla niin, että tuotteet ehtii joulupukin konttiin:) Käykäähän kurkkaamassa syksyn kuvastoa. Esittelykassi on meillä, saa hakea koska tahansa. Jaana (13 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
46

Helsinki Ringette C-tytöt Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette C-tytöt helsinkiringette.fi

Paula kirjoitti: Kiitos Markku päivitetyistä treeniohjelmista. Mä on "IN" joka sunnuntai ;)) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
38

sevenringettes-03 Nimenhuuto.com

Seven Ringettes D -03 ringettejoukkue

Antti kirjoitti: Hei! Kuten on ollut puhetta autamme tällä kaudella muita seuramme joukkueita mahdollisuuksien mukaan. Ensimmäiset pelaajat ovat jo vierailleet 04, 02 ja 01 joukkueiden mukana. Tästä johtuen osa pelaajista puuttuu omista harjoituksista/peleistä. Minä tiedotan pelaajaa/vanhempia priorisoinnista. Sa... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
33

Shakers D Nimenhuuto.com

Shakers Ringeten D Red ja Blue joukkueet

Hannu kirjoitti: MUISTUTUS VANHEMPAINPALAVERISTA!!! Huomenna ke 31.08.2016 klo 18-20 Keravan kirjasto. Joka tytöltä toivotaan edustajaa paikalle yksi tärkeimmistä aiheista oma syysturnaus. Ilmot Nimenhuutoon oman tyttären nimellä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Kerava
Tytöt
44

Järvenpään Haukat ringette F G Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukat Ringette F/G on iloisten tyttöjen joukkue. Luistelu- ja pelitaitoja opettelemme osaavien valmentajien johdolla pitäen hauskaa.

Tomi kirjoitti: Moikka ja valmennuksen terveiset Su 25.9. Kelliksen harkkapeleistä! Ensin suuret kiitokset makkarakahvion pitäjille: joukkueen tilille tuli 287 Euroa tuottoa ja kaikki leipomiset menivät kuin kuumille kiville! Valkoisen joukkueen peli on hyvin uomissaan ja tyttöjen henkilökohtainen osaaminen on k... (26 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
40

Sipoon Wolf Ringette Nimenhuuto.com

Sipoon Wolf Ringette on innokas tyttöporukka. Osa tytöistä on vasta aloittanut harrastuksen ja osa pelaa jo toista kautta. Kaikki innokkaat tytöt ovat tervetulleita mukaan.

Pia kirjoitti: Moikka Sain juuri tietooni että Wolf Seuran Valmennuspäällikkö Markko Serow tulee meidän kanssa jäälle huomenna perjantaina. Terveisin Pia Heikkinen (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Tytöt
24

Seiskat01 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes -01 joukkue

Kimmo kirjoitti: Kira tulee su matsiin, mutta luultavasti vähän myöhässä alkulämppään. (29 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
40

WOLF LADYT Nimenhuuto.com

Hyväntuulinen ringeten aikuis-harrastejoukkue kokoontuu Nikkilän jäähallilla joka perjantai klo 18.30. Jääaika 19.00-20.00. Hinta 50€/pelaaja/kk. Oma vakuutus. Lisätiedot/ilmoittautumiset p. 050 4452795 Pia Heikkinen. Tervetuloa mukaan!

Alina kirjoitti: Tuomaroin pelin (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Naiset
19

AC Pettis Nimenhuuto.com

Pääasia ei ole voitto vaan...

Tommi kirjoitti: Mukana satunnaisesti eli kolikkopelle! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ringette
Turku
Naiset
36

LuKi F-ringette Nimenhuuto.com

Aloittelevien tyttöjen ringettejoukkue. Tarkoitus on osallistua aluesarjaan, jossa pelaavat 2006 - 2007 syntyneet tytöt, mutta myös vuoden vanhemmat ja nuoremmat tytöt ovat tervetulleita mukaan! Harjoitukset Luvian jäähallilla ti ja pe 18-19.

Hanna kirjoitti: Hei! B-tytöt ovat tilaamassa piakkoin uusia housuja. Heille tulee sisä- ja päällihousut erikseen, eikä tarjouksiakaan vielä oltu pyydetty kuin yksistä päällihousuista. Meidänkin olisi mahdollista tilata tytöille samalla joko kaksi- tai yksiosaisia (suojat kiinni housussa, näitä suosittelen junnui... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Ringette
Luvia
Tytöt
17

Sipoon Wolf Ringettekoulu Nimenhuuto.com

Ringettekoulu joka toimii kerhotoiminnan muodossa. Opetellaan luistelemaan ja pelaamaan leikin ja yksinkertaisten harjoitusten avulla. Jääaika parilliset viikot kl 15.00-16.00 ja parittomat viikot 16.00-17.00. TERVETULOA KOKEILEMAAN!

Pia kirjoitti: Moikka kaikki! Tiedoksenne että olen nyt lähettänyt F joukkueeseen siirtyvien tyttöjen vanhemmille aktivointilinkin F Joukkueen nimenhuutoon. Käykää aktivoimassa tunnuksenne. Laitan kesänaikaiset treffiinffot molempiin jotta kaikille menisi inffot perille. Kun näen että teille aktivoitunut F jouk... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Ringette
Sipoo
Tytöt
11

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Ringettejoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on ringette on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.