Ringette­joukkueita

Ringette on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ringette. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ringette­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ringette­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ringettejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 86 ja niissä on yhteensä yli 1700 pelaajaa.

Ringette: joukkueet kartalla
Kartta - ringette

Jo 86 ringettejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

EKS B -joukkue Nimenhuuto.com

Tässä joukkueessa olevat nuoret naiset pelaavat BSM- ja Ykkössarjaa. Tavoitteita kaudelle riittää, koska EKS Ringette B voitti SM-pronssia kaudella 2012-2013! Ja Botnian paidassa sijoituttiin jääpallon naisten SM-mittelöissä neljänneksi. Tässä joukkueessa viihdytään niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin! Harjoittelemme tosissamme ja hymyssä suin, pelaamme suurella sydämellä. Joukkueen tavoitteena on kehittää ja kasvattaa pelaajia onnistuneisiin suorituksiin Ringeten B SM -sarjassa ja Ykkössarjassa, ja kohti naisten SM-sarjaa.

Jere kirjoitti: Ilmeisesti meillä on koko jää. (Edelleen vahvistamatta) Klo 19.45-21.15. Varautukaa siihen. T. Jekka (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Ringette
Espoo
Tytöt
33

Helsinki ringette D-joukkue Nimenhuuto.com

Kaudella 2015-15 pelaamme D-junioreinen aluesarjassa kahdella joukkueella Ruusut ja Tulppaanit. Joukkueen johtajana toimii Jari Leino. Joukkueenjohtaja Helsinki Ringette D (Ruusut/Tulppaanit) Jari Leino, jari.leino(at)vr.fi, puh. (040) 040 862 2204 Pelijojo Helsinki Ringette D Ruusut: Kirsi Tuomi, kirsi(at)kirsituomi.fi, puh. (040) 585 6161 Pelijojo Helsinki Ringette D Tulppaanit: Petteri Laine, p.petteri.laine(at)gmail.com, puh. (040) 537 8548 Tulevalla kaudella kotipelit pelaamme useimmiten Paloheinän jäähallissa lauantaisin klo 17.00. Varmista kuitenkin etukäteen joukkueen nettisivuilta http://www.helsinkiringette.fi/joukkueet/d-joukkue/ Paikalle Paloheinään pääsee helposti bussilla nro 66 tai omalla autolla, parkkitilaa riittää. Osoite on Pakilantie 122, Helsinki.

Therese kirjoitti: Tessillä urheilukielto kipeän polven takia :( (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
36

LuKi LadyRingette Nimenhuuto.com

Pelaamme kerran viikossa ringetteä kuntoilu mielessä Luvian jäähallissa. Pelaajamme ovat kaiken tasoisia ja ikäisiä aikuisia naisia. Treenaamme kaudella 2014-2015 keskiviikkoisin klo 19.30-20.30 syyskuusta alkaen. Joukueeseen mahtuu kaikki kiinnostuneet Lady hengessä kuntoilevat naiset. http://lukiladyringette.nimenhuuto.com/sponssi

Susanna kirjoitti: Moi! Oli kai jotain puhetta että Paatpubin avajaisista infotaan täällä :) Paatpubin FB-sivut kertovat seuraavaa: Avaijaisia vietämme tänä vuonna 29.5. Esiintyjänä on Duo Mari Mikola & Sami Selesmaa! Lämpimästi tervetuloa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ringette
Luvia
Naiset
37

Seven Ringettes - E04 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkueen ilmoittautumis- ja tiedotussivut. Joukkue koostuu 2004 ja 2005 syntyneistä tytöistä. Joukkueen kotipaikka on Nurmijärvi ja se harjoittelee ja pelaa Klaukkalan jäähallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkue toivottaa joukkueeseen tervetulleeksi ...

Susanna kirjoitti: Ullmaxilla kesäkampanja! Näyttäisi olevan esimerkiksi huppareita, sukkia ja jumppasettejä kohtuuhintaan. http://www.ullmax.fi/webshop.asp. Jos haluutte tilata jotain, laittakaa mulle viestiä susanna.lukkari@kolumbus.fi t. Susanna (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
19

Walapais F-tytöt Nimenhuuto.com

www.walapais.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin! www.walapais.fi

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Roosan puolesta myös kiitos kaikille kuluneesta kaudesta. Olisi ollut kiva jatkaa Walapaisissa vielä ensi kausikin jos vain olisi ollut E-joukkue. Ehkä vielä kohdataan Ringeten merkeissä. Lisäsin muutaman kuvan lopputurnauksesta kuvat ja materiaalit kansioon. Kuvia olisi ollut paljon enemmänkin, ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ringette
Vantaa
Tytöt
15

F-JUNNUT ICE TIGERS Nimenhuuto.com

Turun Ringeten F-junnu joukkue ICE TIGERS nimeltään.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan ringetteä iloiseen joukkoomme. Olemme iloisia tyttöjä, jotka p...

Pinja kirjoitti: Moikka! Olen tekemässä joukkueelle mailatilausta. Ilmoittakaa mulle viikon sisällä, kuka tarvii uuden mailan. Väreinä löytyy musta, sininen, punainen, hopea, violetti, pinkki, oranssi ja jään sininen. Uutuusväreinä NEON pinkki, oranssi tai keltainen :) Hinta on n.30-35e toimituskuluineen (neon vä... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Ringette
Turku
Tytöt
25

Walapais C Nimenhuuto.com

Walapais on vuonna 1981 perustettu Vantaalainen ringetteseura. Seurassamme on toistasataa iloista ringeten harrastajaa - tule mukaan ! Walapais C juniorijoukkue koostuu 14 pelaajasta, jotka ovat iältään 14-16 vuotiaita. Pelaamme Ringeten alueellista C-sarjaa.

Krista kirjoitti: en tuu jäälle (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Ringette
Vantaa
Ei asetettu
19

Tikka Miehet Nimenhuuto.com

Miesten ringette

Joukkue etsii pelaajia: Liikuntaa, ulkoilua ja urheilumieltä samassa paketissa tarjolla edulliseen jä...

Mika kirjoitti: Tikan naisten ringettejoukkue on luopunut vakituisesta jäähallivuorostaan. Miestenkin harrastusjoukkueen toiminta on toistaiseksi hiipunut. Toimintaa suunnitellaan uudelta pohjalta. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Ringette
Tikkakoski
Miehet
12

Nurmijärvi Seven Ringettes - G Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes G -joukkue on 2005- ja 2006-syntyneiden tyttöjen innokas ringettejoukkue. Kotiareenamme sijaitsee Klaukkalassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes tyttöjen G-joukkue tarvitsee uusia pelaajia. Jos o...

Jere kirjoitti: Mårå, Tyttöjen kokojään reeneistä 14.4. löytyy videokooste kohteesta http://youtu.be/JouLIV9UOI0. Toivottavasti kaikkien suorituksia näkyy videossa. Terv. Jere (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
20

Shakers02 Nimenhuuto.com

Shakers Ringeten E- ja D02-joukkueet

Oona kirjoitti: Lopetan ringeten pelaamisen tähän kauteen. Kiitos mukaville joukkuekavereille ja tsemppiä tulevalle kaudelle (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Ringette
Kerava
Ei asetettu
34

Lukko ringette-c Nimenhuuto.com

Satakunnan kovin!!

Jari kirjoitti: viikolla 33 alkaa jäätreenit!!! (10 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Ringette
Rauma/Satakunta
Tytöt
20

Hyvinkää ringette C Nimenhuuto.com

Hyvinkää ringette C-juniorit

Kaisa kirjoitti: Ringettehousuja voi käydä sovittelemassa torstaihin asti toimistolla. Lisätietoja laitoin sähköpostiin. -Kaisa- (11 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Ringette
Hyvinkää
Tytöt
22

Rauman Lukko Ringette F Nimenhuuto.com

Rauman Lukon F-tyttöjen joukkuesivut: täällä ilmoitellaan kaikesta mahdollisesta ringetteen liittyvästä, harkoista peleistä, turnauksista ja muista tapahtumista.

Mika kirjoitti: Terve, kaikki ovat toivottavasti saaneet kutsun siirtyä Jopoxin ylläpitämille uusille Lukon sivuille. Sitä kautta tullaan jatkossa infoamaan kaikesta ringette F-tyttöihin liittyvissä jutuissa. Ja tämä nimenhuuto sivu jää pois kunhan kaikki ovat päässeet sinuiksi uuden sivuston kanssa. (10 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Ringette
Rauma
Tytöt
37

Seiskat07 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi seven ringettesin 07 syntyneet ringettetytöt.

Inka kirjoitti: Moneltakohan oli tarkoitus nähdä keskiviikkona 1.7? =) (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
17

Järvenpään Haukat ringette F G Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukat Ringette F/G on iloisten tyttöjen joukkue. Luistelu- ja pelitaitoja opettelemme osaavien valmentajien johdolla pitäen hauskaa.

Johanna kirjoitti: Tänään jäähallin edessä klo 17.30 viimeinen yhteinen kesäleikki- ja pelikerta ennen taukoa. Tavataan taas viimeistään elokuussa. Kiitos tästä keväästä ja hyvää kesää yhteisesti näin kaikille koko toimihenkilöporukan puolesta! t. Johanna (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
41

sevenringettes-05 Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan ringetteä iloiseen Seiskojen F-ringettejoukkueeseen. Käy tutustumassa seuramme toimintaan osoitteessa www.sevenringettes.com!

Joukkue etsii pelaajia

Denise kirjoitti: Heissan, valmennuksen toiveen mukaisesti haarukoimme ensi syksylle leiripaikkaa ja järkevin vaihtoehto aikataulullisesti oli 29.-30.8. tutussa Pitkäjärven vapaa-ajankeskuksessa. Muissa vaihtoehdoissa leiriaika olisi mennyt tosi pitkälle syksyyn ja/tai hinta kalliimpi. Pitkäjärven tiloja on remont... (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
24

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue Nimenhuuto.com

Sipoon Wolf Ringette F-joukkue on innokas tyttöporukka. Osa tytöistä on vasta aloittanut harrastuksen ja osa pelaa jo kolmatta kautta. Kaikki innokkaat tytöt ovat tervetulleita mukaan.

Eija kirjoitti: Vaatteet saapuivat juuri. Olen tänään Sipoon jäähallilla klo 18.30-20 jakamassa halukkaille vaatteita. Rauhallista Joulua Kaikille! -Eija- (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Tytöt
23

sevenringettes-03 Nimenhuuto.com

Seven Ringettes F03 Trombit ringettejoukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Elli tulee suoraan jäälle (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
24

Helsinki Ringette C-tytöt Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette C-tytöt helsinkiringette.fi

Anni kirjoitti: Sori, nyt se näkyy (: (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
29

Helsinki Ringette E Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette E-joukkuesivusto kaudelle 2014-2015

Paula kirjoitti: Kauden 2014-2015 E-joukkueen tilin loppusaldon 800 euroa jako Ehdotus: 1. Pelaajat, jotka jatkavat E-joukkueessa kaudella 2015-2016: Kullekin pelaajalle palautetaan ylijäämästä 42 euroa. Pyydän, että Aada Holmbergin, Tuuli Hämäläisen, Aino Karin, Emilia Sormusen ja Elsa Tanskasen vanhemmat ilmoit... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ringette
Helsinki
Ei asetettu
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Ringettejoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on ringette on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.