Ringette­joukkueita

Ringette on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ringette. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ringette­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ringette­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ringettejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 86 ja niissä on yhteensä yli 1700 pelaajaa.

Ringette: joukkueet kartalla
Kartta - ringette

Jo 86 ringettejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

EKS B -joukkue Nimenhuuto.com

Tässä joukkueessa olevat nuoret naiset pelaavat BSM- ja Ykkössarjaa. Tavoitteita kaudelle riittää, koska EKS Ringette B voitti SM-pronssia kaudella 2012-2013! Ja Botnian paidassa sijoituttiin jääpallon naisten SM-mittelöissä neljänneksi. Tässä joukkueessa viihdytään niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin! Harjoittelemme tosissamme ja hymyssä suin, pelaamme suurella sydämellä. Joukkueen tavoitteena on kehittää ja kasvattaa pelaajia onnistuneisiin suorituksiin Ringeten B SM -sarjassa ja Ykkössarjassa, ja kohti naisten SM-sarjaa.

Jere kirjoitti: Ilmeisesti meillä on koko jää. (Edelleen vahvistamatta) Klo 19.45-21.15. Varautukaa siihen. T. Jekka (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Ringette
Espoo
Tytöt
33

LuKi LadyRingette Nimenhuuto.com

Pelaamme kerran viikossa ringetteä kuntoilu mielessä Luvian jäähallissa. Pelaajamme ovat kaiken tasoisia ja ikäisiä aikuisia naisia. Treenaamme kaudella 2014-2015 keskiviikkoisin klo 19.30-20.30 syyskuusta alkaen. Joukueeseen mahtuu kaikki kiinnostuneet Lady hengessä kuntoilevat naiset. http://lukiladyringette.nimenhuuto.com/sponssi

Minna kirjoitti: Tämän viikon keskiviikkona eli 29.4. tämän kevään viimeinen Ringette! Kaikki mukaan ja sitten aloitellaan Ladyjen kesätauko :) (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Ringette
Luvia
Naiset
37

Seven Ringettes - E04 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkueen ilmoittautumis- ja tiedotussivut. Joukkue koostuu 2004 ja 2005 syntyneistä tytöistä. Joukkueen kotipaikka on Nurmijärvi ja se harjoittelee ja pelaa Klaukkalan jäähallissa.

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes E04-joukkue toivottaa joukkueeseen tervetulleeksi ...

Sampo kirjoitti: Vanhempien kokouksessa keskusteltiin "WhatsUp"-ryhmän perustamisesta. Ryhmä on nyt perustettu ja osa vanhemmista on jo mukana. Jos sinulla ei ole vielä sovellusta ja puhelimesi sitä tukee, niin ohjeet sovelluksen asentamiseksi löytyvät https://www.whatsapp.com/download/ Seiskat 04 Aikuiset-ryhmä ... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
26

Walapais F-tytöt Nimenhuuto.com

www.walapais.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin! www.walapais.fi

Roosa kirjoitti: Hei, Roosan Ringette housut (140 cm hyväkuntoiset ja vähän käytetyt) vaihtunut tänään pukukopissa turnauksessa. Jollakin oli vaihtunut 128 cm ringette housut, joissa koko lapussa lukee Elina, Roosan 140 cm Ringette housuihin. Katsoisistteko onko teillä Ringette housut vaihtuneet isompiin housuihi... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Ringette
Vantaa
Tytöt
29

Luki F-ringette Nimenhuuto.com

Luvian Kiekon F-ringettejoukkue kaudelle 2015 - 2016

Joukkue etsii pelaajia: Aloitteleva ringettejoukkue iloisia tyttöjä :-) Harjoittelemme Luvian jäähall...

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Ringette
Luvia
Tytöt
3

F-JUNNUT ICE TIGERS Nimenhuuto.com

Turun Ringeten F-junnu joukkue ICE TIGERS nimeltään.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan ringetteä iloiseen joukkoomme. Olemme iloisia tyttöjä, jotka p...

Pinja kirjoitti: Moikka! Olen tekemässä joukkueelle mailatilausta. Ilmoittakaa mulle viikon sisällä, kuka tarvii uuden mailan. Väreinä löytyy musta, sininen, punainen, hopea, violetti, pinkki, oranssi ja jään sininen. Uutuusväreinä NEON pinkki, oranssi tai keltainen :) Hinta on n.30-35e toimituskuluineen (neon vä... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Ringette
Turku
Tytöt
25

Walapais C Nimenhuuto.com

Walapais on vuonna 1981 perustettu Vantaalainen ringetteseura. Seurassamme on toistasataa iloista ringeten harrastajaa - tule mukaan ! Walapais C juniorijoukkue koostuu 14 pelaajasta, jotka ovat iältään 14-16 vuotiaita. Pelaamme Ringeten alueellista C-sarjaa.

Krista kirjoitti: en tuu jäälle (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Ringette
Vantaa
Ei asetettu
19

Tikka Miehet Nimenhuuto.com

Miesten ringette

Joukkue etsii pelaajia: Liikuntaa, ulkoilua ja urheilumieltä samassa paketissa tarjolla edulliseen jä...

Mika kirjoitti: Tikan naisten ringettejoukkue on luopunut vakituisesta jäähallivuorostaan. Miestenkin harrastusjoukkueen toiminta on toistaiseksi hiipunut. Toimintaa suunnitellaan uudelta pohjalta. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Ringette
Tikkakoski
Miehet
12

Nurmijärvi Seven Ringettes - G Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes G -joukkue on 2005- ja 2006-syntyneiden tyttöjen innokas ringettejoukkue. Kotiareenamme sijaitsee Klaukkalassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes tyttöjen G-joukkue tarvitsee uusia pelaajia. Jos o...

Jere kirjoitti: Mårå, Tyttöjen kokojään reeneistä 14.4. löytyy videokooste kohteesta http://youtu.be/JouLIV9UOI0. Toivottavasti kaikkien suorituksia näkyy videossa. Terv. Jere (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
20

Lukko ringette-c Nimenhuuto.com

Satakunnan kovin!!

Jari kirjoitti: moi moi, lähetelkää viestiätietoa puuttuville pelikavereille.. ja omatoimista treeniä (3 päivää sitten)

Päivitetty 19 minuuttia sitten

Ringette
Rauma/Satakunta
Tytöt
19

Helsinki Ringette C-tytöt Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette C-tytöt helsinkiringette.fi

Paula kirjoitti: tuon tytöt ajoissa mut tuun ite hallille vasta 20 jälkeen (8 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
32

sevenringettes-05 Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan ringetteä iloiseen Seiskojen F-ringettejoukkueeseen. Käy tutustumassa seuramme toimintaan osoitteessa www.sevenringettes.com!

Joukkue etsii pelaajia

Hanna kirjoitti: Moi, Lisäsin lopputurnausohjelman ja turnaussäännöt materiaaleihin. Harri (29 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
23

Shakers02 Nimenhuuto.com

Shakers Ringeten E- ja D02-joukkueet

Hannu kirjoitti: Sunnuntain turnaus aikatauluun pieni muutos, ensimmäinen peli alkaakin meillä vasta klo 11:10 . (5 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Ringette
Kerava
Ei asetettu
51

Hyvinkää ringette C Nimenhuuto.com

Hyvinkää ringette C-juniorit

Jussi kirjoitti: JÄSENKORJAAJAN AJAT BUUKATTU Moi Olen tänään sopinut tyttöjen kanssa vastaanottoajat Mika Mannerjoelle. Koska kaikki ajat piti saada mahdutettua kahteen päivään, ei kaikille välttämättä tullut se kaikkein ideaalisin aika. Toivottavasti nämä nyt kuitenkin käyvät. Jos tulee sairastumisia tai muita ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Hyvinkää
Tytöt
26

BR N-joukkue Nimenhuuto.com

Ringetteä kieli poskessa ; )

Elisa kirjoitti: saatan tulla vähän myöhässä (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Tuusula
Naiset
22

WOLF LADYT Nimenhuuto.com

Hyväntuulinen ringeten aikuis-harrastejoukkue kokoontuu Nikkilän jäähallilla joka perjantai klo 19-20. Hinta keväällä 2014 50€/pelaaja/kk. Oma vakuutus. Lisätiedot/ilmoittautumiset p. 050 433 5255 Paula Andersson. Tervetuloa mukaan!

paula kirjoitti: TÄRKEÄÄ!! Hoitakaa maksut/rästit ettei menetetä tätä kivaa Lady Ringette harrastusta. Kaikki rästit pitää olla maksettuna huhtikuun loppuun mennesssä. Meidän kaikkien velvoite on hoitaa oma osuutemme etteivät muut joudu maksumiehiksi tai ettei seura päätä olla tarjoamatta meille enään jäitä tämän... (8 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Naiset
17

sevenringettes-03 Nimenhuuto.com

Seven Ringettes F03 Trombit ringettejoukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Elli tulee suoraan jäälle (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
24

Helsinki Ringette E Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette E-joukkuesivusto kaudelle 2014-2015

Petteri kirjoitti: Edustusjoukkeen vetämissä treeneissä otettiin valokuvia, joissa voi näkyä E-joukkueen pelaajia. Kuvia aiotaan julkaista netissä. Ottakaa minuun yhteyttä sähköpostilla, jos ette salli tyttönne kuvan näyttämistä Helsinki Ringeten/Edustusjoukkueen sivuilla. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Ringette
Helsinki
Ei asetettu
32

Järvenpään Haukat ringette F G Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukat Ringette F/G on iloisten tyttöjen joukkue. Luistelu- ja pelitaitoja opettelemme osaavien valmentajien johdolla pitäen hauskaa.

Sofia kirjoitti: Moi. Mites Sofia sais mv-kamat huomiselle mv-jäille? T. Jouni 0405036152 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
43

Seiskat01 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes -01 joukkue

(poistettu pelaaja) kirjoitti: SSSS 21.12.2014 Seiskat-Shakers-Super-Sunnuntai Seiskat ja Shakers treenaavat 21.12. kimpassa Keravalla, jää 13-14:30 ja pelaavat Klaukkalassa 17-18:30. Nuo molemmat Nimenhuudossa erillisinä tapahtumina, käykää ilmoittautumassa mahdollisimman pikaisesti niin voidaan tarvittaessa tehdä korjausliik... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
42

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Ringettejoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on ringette on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.