Ringette­joukkueita

Ringette on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ringette. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ringette­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ringette­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ringettejoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 86 ja niissä on yhteensä yli 1700 pelaajaa.

Ringette: joukkueet kartalla
Kartta - ringette

Jo 86 ringettejoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Seiskat07 Nimenhuuto.com

SEISKAT F07 Tervetuloa mukaan iloiseen ringettejoukkueeseen! Nurmijärvi seven ringettes:n F07 joukkueeseen mahtuu mukaan 2007 syntyneitä tyttöjä. Harjoittelemme yleensä kaksi kertaa viikossa Klaukkalan jäähallilla (ti ja su). Lisäksi järjestämme pelitapahtumia tasaisesti koko kauden aikana 1-3 kertaa kuukaudessa. Innokkaat voivat ottaa yhteyttä joukkueenjohtaja Miia Tikkaseen: 041 511 4024, tikkanen.miia(a)gmail.com Tervetuloa! www.sevenringettes.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan iloiseen ringettejoukkueeseen! Nurmijärvi seven ringettes:n...

Martta kirjoitti: Tervehdys! Jaan tänään tytöille Gutz tuotekuvaston, tilausvihkon ja -lomakkeen. Aloitetaan nyt myynti ja lopetetaan 3 viikon päästä eli joulukuun 5-10.12. Kerään viikon lopussa kaikkien tilausvihkot pois ja teen yhteistilauksen. Jos matkan varrella myynti sujuu hyvin ja tarvitset uuden tilausvihk... (25 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
31

LuKi LadyRingette Nimenhuuto.com

Pelaamme kerran viikossa ringetteä kuntoilu mielessä Luvian jäähallissa. Pelaajamme ovat kaiken tasoisia ja ikäisiä aikuisia naisia. Treenaamme kaudella 2015-2016 keskiviikkoisin klo 19.00-20.00 syyskuusta alkaen. Joukueeseen mahtuu kaikki kiinnostuneet Lady hengessä kuntoilevat naiset. http://lukiladyringette.nimenhuuto.com/sponssi

Minna kirjoitti: Nimenhuudosta lipsahti vielä viikkomaili jakeluun, joka ei enää ollut ajan tasalla. Eli sunnuntaina on normaalisti jääaika 18-19! Nimenhuuto vaihtuu MyClub palveluksi ja olen sinne jo lisännyt aktiivisia pelaajia. Olette saaneet sinne aktivointilinkit. Moni onkin jo onnistuneesti käynyt aktivoima... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Ringette
Luvia
Naiset
33

Helsinki ringette D-joukkue Nimenhuuto.com

Kaudella 2015-15 pelaamme D-junioreinen aluesarjassa kahdella joukkueella Black ja Pink. Joukkueen johtajana toimii Jari Leino. Joukkueenjohtaja Helsinki Ringette D (Black/Pink) Jari Leino, jari.leino(at)vr.fi, puh. (040) 040 862 2204 Pelijojo Helsinki Ringette D Black: Kirsi Tuomi, kirsi(at)kirsituomi.fi, puh. (040) 585 6161 Pelijojo Helsinki Ringette D Pink: Petteri Laine, p.petteri.laine(at)gmail.com, puh. (040) 537 8548 Tulevalla kaudella kotipelit pelaamme useimmiten Paloheinän jäähallissa lauantaisin klo 17.00. Varmista kuitenkin etukäteen joukkueen nettisivuilta http://www.helsinkiringette.fi/joukkueet/d-joukkue/ Paikalle Paloheinään pääsee helposti bussilla nro 66 tai omalla autolla, parkkitilaa riittää. Osoite on Pakilantie 122, Helsinki.

Noora kirjoitti: Moikka! Onko huomenna kesätreenit Pirkkolassa? (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
36

F-JUNNUT HATTIVATIT Nimenhuuto.com

Turun Ringeten F-junnu joukkue

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan ringetteä iloiseen joukkoomme. Olemme iloisia tyttöjä, jotka p...

Tiia kirjoitti: Moikka! Ensi viikolla on Pelaajat päättää viikko eli tytöt saa päättää mitä tehdään reeneissä tiistaina ja sunnuntaina. Keskustelkaa tyttöjen kanssa aiheesta ja kirjotelkaa vaikka tähän ehdotuksia. Niin kootaan niistä hyvät treenit. (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Ringette
Turku
Tytöt
21

Walapais F-tytöt Nimenhuuto.com

www.walapais.fi

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin! www.walapais.fi

Hanna kirjoitti: Hei kaikki vanhemmat! Muistakaa ilmoittautua paketointiin aikatoiveen kera asap, jotta saan katsottua, että koko ajalle on joku paketoimassa. (12 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Ringette
Vantaa
Tytöt
20

Walapais C Nimenhuuto.com

Walapais on vuonna 1981 perustettu Vantaalainen ringetteseura. Seurassamme on toistasataa iloista ringeten harrastajaa - tule mukaan ! Walapais C juniorijoukkue koostuu 14 pelaajasta, jotka ovat iältään 14-16 vuotiaita. Pelaamme Ringeten alueellista C-sarjaa.

Krista kirjoitti: en tuu jäälle (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Vantaa
Ei asetettu
18

Nurmijärvi Seven Ringettes - G Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes G -joukkue on 2005- ja 2006-syntyneiden tyttöjen innokas ringettejoukkue. Kotiareenamme sijaitsee Klaukkalassa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Joukkue etsii pelaajia: Nurmijärvi Seven Ringettes tyttöjen G-joukkue tarvitsee uusia pelaajia. Jos o...

Jere kirjoitti: Mårå, Tyttöjen kokojään reeneistä 14.4. löytyy videokooste kohteesta http://youtu.be/JouLIV9UOI0. Toivottavasti kaikkien suorituksia näkyy videossa. Terv. Jere (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
19

sevenringettes-03 Nimenhuuto.com

Seven Ringettes D -03 ringettejoukkue

Antti kirjoitti: Hei! Kuten on ollut puhetta autamme tällä kaudella muita seuramme joukkueita mahdollisuuksien mukaan. Ensimmäiset pelaajat ovat jo vierailleet 04, 02 ja 01 joukkueiden mukana. Tästä johtuen osa pelaajista puuttuu omista harjoituksista/peleistä. Minä tiedotan pelaajaa/vanhempia priorisoinnista. Sa... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
35

WOLF LADYT Nimenhuuto.com

Hyväntuulinen ringeten aikuis-harrastejoukkue kokoontuu Nikkilän jäähallilla joka perjantai klo 18.30. Jääaika 19.00-20.00. Hinta 50€/pelaaja/kk. Oma vakuutus. Lisätiedot/ilmoittautumiset p. 050 4452795 Pia Heikkinen. Tervetuloa mukaan!

Johanna kirjoitti: Pääseekö jonkun kyydissä? (19 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Naiset
18

sevenringettes-05 Nimenhuuto.com

Tule mukaan harrastamaan ringetteä iloiseen Seiskojen ringettejoukkueeseen. Käy tutustumassa seuramme toimintaan osoitteessa www.sevenringettes.com!

Joukkue etsii pelaajia

Aino kirjoitti: Ullmax-tuotteiden viimeinen myyntiviikko meneillään. Koitetaan jaksaa tsempata tyttöjemme vuoksi☺ Tunnuslauseella: pehmeitä paketteja, kovia myyntejä! (18 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
48

Järvenpään Haukat ringette F G Nimenhuuto.com

Järvenpään Haukat Ringette F/G on iloisten tyttöjen joukkue. Luistelu- ja pelitaitoja opettelemme osaavien valmentajien johdolla pitäen hauskaa.

Jyri kirjoitti: Tiedoksi valkoisten peliryhmän vanhemmille: Tallensin nimenhuutoon vahvistetut sarjapeliturnaukset. Tämän lisäksi Valkoisilla on joulukuulle tiedossa yksi sarjapeliturnaus Espoossa. Päivitän sen heti nimenhuutoon kun saan siitä pelipäivän ja jääajan tietoon. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Ringette
Järvenpää
Tytöt
41

Shakers D Nimenhuuto.com

Shakers Ringeten D Red ja Blue joukkueet

Hannu kirjoitti: MUISTUTUS VANHEMPAINPALAVERISTA!!! Huomenna ke 31.08.2016 klo 18-20 Keravan kirjasto. Joka tytöltä toivotaan edustajaa paikalle yksi tärkeimmistä aiheista oma syysturnaus. Ilmot Nimenhuutoon oman tyttären nimellä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Ringette
Kerava
Tytöt
50

AC Pettis Nimenhuuto.com

Pääasia ei ole voitto vaan...

Thomas kirjoitti: Moro, Kausimaksu 150 e maksuun tilille HETI, kiitos. Jos on homma jo hanskassaa niin muistutus on aiheeton... (10 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Ringette
Turku
Naiset
39

Helsinki Ringette C-tytöt Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette C-tytöt helsinkiringette.fi

Paula kirjoitti: Kiitos Markku päivitetyistä treeniohjelmista. Mä on "IN" joka sunnuntai ;)) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Ringette
Helsinki
Tytöt
39

Seiskat01 Nimenhuuto.com

Nurmijärvi Seven Ringettes -01 joukkue

Kimmo kirjoitti: Kira tulee su matsiin, mutta luultavasti vähän myöhässä alkulämppään. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Ringette
Nurmijärvi
Tytöt
40

Sipoon Wolf Ringette Nimenhuuto.com

Sipoon Wolf Ringette on innokas tyttöporukka. Osa tytöistä on vasta aloittanut harrastuksen ja osa pelaa jo toista kautta. Kaikki innokkaat tytöt ovat tervetulleita mukaan.

Jenny kirjoitti: Jenny on kuumeessa, eikä siis pääsekään tänään peleihin. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Ringette
Sipoo
Tytöt
25

LuKi F-ringette Nimenhuuto.com

Aloittelevien tyttöjen ringettejoukkue. Tarkoitus on osallistua aluesarjaan, jossa pelaavat 2006 - 2007 syntyneet tytöt, mutta myös vuoden vanhemmat ja nuoremmat tytöt ovat tervetulleita mukaan! Harjoitukset Luvian jäähallilla ti ja pe 18-19.

Hanna kirjoitti: Hei! B-tytöt ovat tilaamassa piakkoin uusia housuja. Heille tulee sisä- ja päällihousut erikseen, eikä tarjouksiakaan vielä oltu pyydetty kuin yksistä päällihousuista. Meidänkin olisi mahdollista tilata tytöille samalla joko kaksi- tai yksiosaisia (suojat kiinni housussa, näitä suosittelen junnui... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Ringette
Luvia
Tytöt
17

BR N-joukkue Nimenhuuto.com

Ringetteä kieli poskessa ; )

Mikko kirjoitti: Huomenna jos ehtii voisi tulla pelaamaan klo 12:30 alkavalle vuorolle. Kaikki tervetulleita ! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Ringette
Tuusula
Naiset
39

Rauman Lukko Ringette F Nimenhuuto.com

Rauman Lukon F-tyttöjen joukkuesivut: täällä ilmoitellaan kaikesta mahdollisesta ringetteen liittyvästä, harkoista peleistä, turnauksista ja muista tapahtumista.

Mika kirjoitti: Terve, kaikki ovat toivottavasti saaneet kutsun siirtyä Jopoxin ylläpitämille uusille Lukon sivuille. Sitä kautta tullaan jatkossa infoamaan kaikesta ringette F-tyttöihin liittyvissä jutuissa. Ja tämä nimenhuuto sivu jää pois kunhan kaikki ovat päässeet sinuiksi uuden sivuston kanssa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Rauma
Tytöt
34

HelsinkiringetteE-1415kausi Nimenhuuto.com

Helsinki Ringette E-joukkuesivusto kaudelle 2014-2015

Paula kirjoitti: Kauden 2014-2015 E-joukkueen tilin loppusaldon 800 euroa jako Ehdotus: 1. Pelaajat, jotka jatkavat E-joukkueessa kaudella 2015-2016: Kullekin pelaajalle palautetaan ylijäämästä 42 euroa. Pyydän, että Aada Holmbergin, Tuuli Hämäläisen, Aino Karin, Emilia Sormusen ja Elsa Tanskasen vanhemmat ilmoit... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Helsinki
Ei asetettu
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Ringettejoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on ringette on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.