Salib Kauniainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauniainen ja lajina on salib. Niitä löytyy yhteensä 27 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, käsipallo, handboll, handboll käsipallo, koripallo, alppihiihto, sähly ja futsal.

Katso lista koko maan salibjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salib - Kauniainen

Salib - Kauniainen

GrIFK 02 salibandy Nimenhuuto.com

GrIFK Green on kaudelle 2015-2016 perustettu 2002-ikäluokan kilpa/edustusjoukkue, jossa pääosa pelaajista on pelannut yhdessä vuodesta 2010 GrIFK Stars ikäkausijoukkueessa. Green pelaa kaudella 2015-2016 SSBL:n C2 ja D1 kilpasarjoja. Joukkueemme harjoittelee 4 kertaa viikossa, lisäksi seura järjestää 3 kertaa viikossa vapaaehtoisia aamu- ja iltapäiväharjoituksia.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme mahtuu vielä muutama tavoitteellinen joukkueurheilija, joka ha...

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
34

GrIFK A-pojat Nimenhuuto.com

Granin A-poikien salibandyjoukkue, jossa ikäluokat -95, -96, -97

Jabba kirjoitti: http://www.sportyplanner.fi/programs/114470/view/ImmneNmdpUojHFVJSPsrYgj0MSfOnWa1 T: VALMENNUS (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
30

GrIFK P00-01 White Nimenhuuto.com

Grankulla IFK salibandy pojat 2000-01. Kilpajoukkue "White".

Janne kirjoitti: Tulee jos ehtii koulu loppuu 16.00 (10 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
32

grifk07 Nimenhuuto.com

Tervetuloa tammikuussa 2014 käynnistyneen GrIFK P07-poikien salibandyjoukkueen sivulle!

Henrik kirjoitti: Greenin kokoonpano lauantaina: Joel Aku Frans Raghav Sampo Aapo Mio Taran Teo (mv) Whiten kokoonpano lauantaina: Alex Ilkka Väinö Niila Morris Ville Charlie Max R. Akseli (mv) Blackin kokoonpano sunnuntaina: Teo Akseli Aleksi Axel Robin Kaius Max A. Charlie Morris (mv) (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Ei asetettu
38

GrIFK -04 pojat Nimenhuuto.com

GrIFK salibandy pojat E1-2004 syntyneiden poikien joukkue, joka harjoittelee Kauniaisissa. Joukkue osallistuu salibandyliiton E1-2004 syntyneiden kilpa- ja haastajasarjaa kaudella 2015-16.

Joel kirjoitti: Moi! Miten maalivahdit pelaavat ensiviikonlopun turnauksissa? Meille molemmat ovat mahdollisia. (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
51

GrIFK-sb-N-II Nimenhuuto.com

Granin naisten kakkonen Kotisivu: http://www.grifk.net/joukkue3434

Laura kirjoitti: En valitettavasti pääsekään. Markku on iltavuoroissa tällä viikolla, en muistanut, joten en jätä Joonaa yksin. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Naiset
20

GrIFK P00-01 Black Nimenhuuto.com

GrIFK P00/01 Black on vuonna 2000 ja 2001 syntyneiden poikien salibandyjoukkue, jonka kotipaikka on Kauniainen. Joukkue harjoittelee kolmesti viikossa ja osallistuu mm. SSBL:n sarjoihin.

Lars kirjoitti: Sain alustavan otteluohjelman ja tulkintani siitä on, että aluksi pelataan kolmen joukkueen yksinkertainen sarja eli meidän osaltamme kaksi ottelua: klo 8.30 (kenttä THT 2): Grani - VSS klo 9.30 (kenttä THT 2): Grani - SBS Lieto Jatko sitten THT:lla ja/tai Ratiopharmilla menestyksen mukaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
25

GrIFK 2 Nimenhuuto.com

http://www.grifk.net/joukkue1296

Jussi kirjoitti: Moi, Muistutuksena vanhoille pelaajille, tiedoksi uusille, Aikojen saatossa sovittuja periaatteita (sovittu=ei vastustettu). Eli ilmoitukset ennen klo 12.00 harjoituspäivänä aiheuttavat sixpack-sanktion, tuon jälkeen mäyräkoira. Ilmoittamatta jättämisestä minimisanktio on tuo mäyräkoira. Ilmoitus... (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
30

GrIFK B-pojat Nimenhuuto.com

GrIFK salibandy B pojat.

Jari kirjoitti: Moikka, viikonlopun pelit ovat nyt takanapäin ja on aika avata uusi sivu kirjasta. Olen lisännyt treenit nimenhuutoon ja siirrän ne vielä sportlyzeriin. Niin kuin bussissa puhuimme , tulen laittamaan teille aina tiedoksi 4-6 viikon teemat harjoittelusta. Ensimmäinen jakso pitää sisällään seuraava... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
25

GrIFK P-03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei, Otamme uusia pelaajia GrIFK P03 -salibandyjoukkueeseen! Aiempi pelikokem...

Lenni kirjoitti: Hei! Marken ja vanhempien toiveesta vaihdoimme pakkausviikonloppua, koska molemmilla joukkueilla on sarjapelejä 24.-25.10. (Lohjalla ja Hangossa). Eli uusi viikonloppu olisi lokakuun viimeinen: pe 30.10.-su 1.11. Ilmoittautumiset mahdollisimman pikaisesti samalla tyylillä (aikuisten ja lasten mää... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
44

GrIFK valmentajat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Valmentajaksi Graniin! Tule mukaan nopeasti kasvavaan ja kehittyvään saliband...

Jari kirjoitti: SBV 1 kurssille osallistuvat käykää ilmoittautumassa kyseisen linkin kautta . https://rekisteri.sportti.fi/tapu/pub/salibandy/event.php?id=4177 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Kauniainen
Ei asetettu
36

GrIFK salibandy 04-05 tytöt Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Muistutan vielä lisenssiasialla! Ne joilta lisenssi puuttuu niin hankkikaa perjantaihin 16.10 mennessä! Mikäli lisenssiä ei ole pelaajalla ei voi pelata (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Salibandy
Kauniainen
Tytöt
36

GrIFK salibandy 06 pojat Nimenhuuto.com

Benjamin kirjoitti: Kuka valmentaa EA-liigaa huomenna ? Terveisin Tina ja Benjamin (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
40

GrIFK salibandy 05 pojat Nimenhuuto.com

Tom kirjoitti: Saimme 04 sarjapeleihin aikataulut viikko sitten ja nyt tuli mieleen katsoa 05 pelit. Ekat greenin pelit näyttäisi olevan jo 11.10 !! (8 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
37

GrIFK salibandy naiset Nimenhuuto.com

Ida kirjoitti: Moi! Riku/Toni saisitteko niitä ke/su treenejä laitettua tänne? En tiedä miten ne nyt oli ajateltu, mutta jos sais tietää ne fysiikkatreenit jotka varmasti pidetään aina pari viikkoa eteenpäin niin olisi tosi jees. Niin voisi sitten suunnitella menonsa niin että niihin pääsee mahdollisimman usein :) (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Naiset
25

grifk00edustus Nimenhuuto.com

Axel kirjoitti: Större hinta sisältää Lento su-ti(lähtö klo.8.00 ja paluu lähtee klo. 16.45) Lentokenttäkuljetukset Ruotsissa Hotellimajoitus, sisältää kuljetukset pelipaikoille Kouluruokailut x 5 Iltaruokailu hotellilla X 2 Joukkueen osallistumismaksu Linja-autokuljetus pelipaikoille (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
24

GrIFK miehet Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
23

Kauniaisten Ruoska Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: KaRu:n tulevaisuus ja kauden/Karun päätös Salivuorot taisi jäädä anomatta vai ehtiikö vielä mukaan on kenellekään tietoa? Vaikka ehtisi mukaan niin ei taida ihmisillä olla enää mielenkiintoa jatkaa toimintaa... Pidetäänkö kuitenkin jonkinlainen kauden päätös? Itse olen ehdottanut sitä samaa jalka... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
26

GrIFK 00-01 tytöt Salibandy Nimenhuuto.com

Harjoitukset torstaisin 19.00-20.30 ja lauantaisin 13.30-15.00.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki tytöt vuosimallia 2000-2001 mukaan pelaamaan salibandyä! Mukava porukk...

Julia kirjoitti: Hei Mahtuuko Julia jonkun autoon THT Centerille tänään? T Sofie (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kauniainen
Tytöt
24

GrIFK salibandy MV-Akatemia Nimenhuuto.com

GrIFK Salibandyn maalivahtiakatemia

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Sekajoukkue
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salib on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.