Salib Kauniainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauniainen ja lajina on salib. Niitä löytyy yhteensä 27 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, käsipallo, handboll, alppihiihto, koripallo, sähly, handboll käsipallo ja kepeillä sohiminen.

Katso lista koko maan salibjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salib - Kauniainen

Salib - Kauniainen

GrIFK 02 salibandy Nimenhuuto.com

GrIFK Stars on maaliskuussa 2010 perustettu 02-poikien aktiivinen salibandyjoukkue, jossa toimii 2 harjoitteluryhmää (kilpa ja haastaja) sekä 3 peliryhmää. Kaudella 2014-2015 joukkueemme pelaajat harjoittelevat innostuksesta ja tavoitteista riippuen n. 2-5 kertaa viikossa. Peliryhmämme osallistuvat SSBL:n 01-kilpasarjaan, 02-kilpasarjaan ja 02-haastajasarjaan.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme mahtuu vielä muutama kilpa- ja haastajatason kenttäpelaaja tul...

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Salibandy
Kauniainen / Espoo
Pojat
59

GrIFK A-pojat Nimenhuuto.com

Granin A-poikien salibandyjoukkue, jossa ikäluokat -94, -95, -96, -97

Eero kirjoitti: Hei Rantamaratonin huoltopistevuoroista puuttuu vielä ilmoittautumisia. TÄMÄ ON SIIS KAIKILLE A-POJILLE PAKOLLINEN JA JOS ET PÄÄSE, HOIDAT KORVAAVAN HENKILÖN TILALLE. Jos et hoida, seuraa siitä kyseiselle pelaajalle sakkomaksu. terveisin Eero (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
45

GrIFK -04 pojat Nimenhuuto.com

GrIFK salibandy pojat E2-2004 syntyneiden poikien joukkue, joka harjoittelee Kauniaisissa. Joukkue osallistuu salibandyliiton E2-2004 syntyneiden kilpa- ja haastajasarjaa kaudella 2014-15. Joukkueessa mukana 30 poikaa, motivoituneille pelaajille löytyy paikka joukkueessamme.

Harri kirjoitti: Muistutus valokuvauksesta! Ensi viikon tiistaina järjestetään siis joukkueen ja koko seuran valokuvaukset. Valokuvauksessa oltava mukana valmiiksi täytetty valokuvauslappu. Jos joku ei ole sellaista vielä saanut, niin niitä saa joukkueenjohtajilta vielä tänään ja huomenna treeneissä. t. Harri (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
44

grifk07 Nimenhuuto.com

Tervetuloa tammikuussa 2014 käynnistyneen GrIFK P07-poikien salibandyjoukkueen sivulle!

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Salibandy
Kauniainen
Ei asetettu
35

GrIFK P00-01 White Nimenhuuto.com

Grankulla IFK salibandy pojat 2000-01. Kilpajoukkue "White".

Aki kirjoitti: Sunnuntain peleihin mennään seuraavanlaisella porukalla : bobi, oliver, daniel, sampo, nicolas, valter, nuutti, lucas, jani k, vesti, ahti, albin, tuomas, tomas, eero, abbe. Kentät kerrotaan sitten ennen ensimmäistä peliä! (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
29

GrIFK 2 Nimenhuuto.com

http://www.grifk.net/joukkue1296

Jussi kirjoitti: Muistutus vielä kausimaksuista. Ensimmäisen erän suuruus on 120 euroa ja maksu suoritetaan tutulle tilille FI23 1428 3500 0295 13. Treenirinkiin kuuluvilla koko kausi 50 euroa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
33

GrIFK B+C-pojat Nimenhuuto.com

GrIFK salibandy B ja C1 pojat.

Max kirjoitti: EERIKKILÄN LEIRIKULUT JA VAATEMAKSU Pyydän maksamaan mahdollisimman pian ja viimeistään 27.8.2014 alla olevan erittelyn mukaan joukkueen tilille GRIFK Salibandy P99, Aktia FI1540550011827397. Eerikkilän leirin kuluissa Akin ja Henkan kulut jaetaan 11 leiriläisen kesken. Tässä lista, jossa ensimmä... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
38

GrIFK salibandy B pojat Nimenhuuto.com

GrIFK 98-salibandyjoukkueen ilmoittautumissivusto. Kotisivu: http://www.grifk.net/joukkue1145

Joakim kirjoitti: Hei, uudet peliasut ovat tulleet! En ole vielä tsekannut tilaustamme, mutta jos se on OK niin jaan asuja pe ja su treeneissä. Pyydänkin nyt, että ne joilla on nimettömiä lainapaitoja pesevät ja palauttavat ne samassa yhteydessä. Kiitos paljon! Yt, Johanna Kattelus (30 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen Espoo
Pojat
24

GrIFK valmentajat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Valmentajaksi Graniin! Tule mukaan nopeasti kasvavaan ja kehittyvään saliband...

Antti kirjoitti: Moi kaikki, GrIFK-valmentajaklubin ensimmäinen tapaaminen kaudella 2014-2015 pidetään joukkuevalokuvauksen yhteydessä tiistaina 28.10 klo 17.30-19.30. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee mukaan! Ilmoittautumiset tapahtuvat tästä eteenpäin Nimenhuudon kautta, kuten keväällä sovittiin. Tapaami... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Ei asetettu
27

Kauniaisten Ruoska Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: No niin eli 29.11. lyödään lukkoon. Janne, kyseletkö saako sitä salia aikaisemmin käyttöön kuin klo.17.00? Pidetäänkö siellä futsal,lentopallo & käsis ottelut? Mihin syömään..ehdotuksia otetaan vastaan! Kallion Ukrainalais-Venäläinen ravintola Pelmenit tuli eilen esille (Kallion halvat kuppilat l... (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
27

GrIFK P-03 Nimenhuuto.com

Einar kirjoitti: Hienoa, kiitos Peltolat ja Chrisu. Osoitteemme on asematie 10. Koska Einarin pitää olla ulkona valmiina? (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
43

GrIFK salibandy 05 pojat Nimenhuuto.com

Okko kirjoitti: Hei kaikille! Nyt on tarkoitus täydentää kauden varusteita. Kaikilla tulisi olla collegepuku (vihreä pusero ja mustat housut), peliasu (vihreä paita, mustat shortsit ja mustat sukat) sekä treenipaita/varapelipaita. Tuotteisiin voi käydä tutustumassa netin kautta stadium team sales -sivuilla. Tila... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
42

GrIFK salibandy naiset Nimenhuuto.com

Mirva kirjoitti: Mut pitää sit sunnuntaina laittaa pöytäkirjaan vaikka huoltajaks! En haluu maksaa 3 euroa, et saan kattoa oman joukkueen peliä!! (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Naiset
29

grifk00edustus Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
23

GrIFK 00-01 tytöt Salibandy Nimenhuuto.com

Harjoitukset torstaisin 19.00-20.30 ja lauantaisin 13.30-15.00.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki tytöt vuosimallia 2000-2001 mukaan pelaamaan salibandyä! Mukava porukk...

Lotta kirjoitti: Heippa. Tiedoksi erityisesti Mömmölle, niin Lotta ei pääse osallistumaan tämän jakson aikana (joululomaan asti) tiistain treeneihin, koska koulu loppuu vasta 15.30;( (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Tytöt
29

GrIFK M40 ja M45 Nimenhuuto.com

M40 ja M45 joukkueiden yhteinen treeni

Jukka kirjoitti: Pikkasen alkaa pelottamaan kun ei oo kokenutta kehäkettua näyttämässä esimerkkiä kauden avauspeleissä! No tottakai se on ok! t . JG (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
43

GrIFK P00-01 Black Nimenhuuto.com

GrIFK P01 on vuonna 2001 syntyneiden poikien salibandyjoukkue, jonka kotipaikka on Kauniainen. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa sekä osallistuu SSBL:n sarjaan.

Miro kirjoitti: Saisiko paikan osoitteen tiedon tänne t:Miro (11 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
31

GrIFK-sb-N-II Nimenhuuto.com

Yhteisjoukkue: Granin naisten kakkonen sekä Granin B-tytöt Kotisivu: http://www.grifk.net/joukkue3434

(poistettu pelaaja) kirjoitti: In, jos saan osallistua? (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Naiset
33

Wonkamiehet Nimenhuuto.com

Perinne seura joka vaalii vanhoja Wonkauksen -periaatteita

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Wonkaus ja Salibandy
Kauniainen
Ei asetettu
15

GrIFK-sb-vuorot Nimenhuuto.com

GrIFK-salibandyn vapaiden harjoitusvuorojen jakelusysteemi

Jarmo kirjoitti: Lisävuorojen varausohje 1. Luo itsellesi tunnus Jarmon 7.10.2012 lähettämien ohjeiden mukaan. Tunnusten kannattaa olla joukkuekohtaisia. 2. Tarkista vapaiden vuorojen tarjonta Tapahtumat-linkistä (kuukausikalenteri on havainnollinen). 3. Varaa vapaa vuoro merkitsemällä itsesi IN ao. vuorolle. 4. ... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Kauniainen
Ei asetettu
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salib on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.