Salib Kauniainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauniainen ja lajina on salib. Niitä löytyy yhteensä 28 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, käsipallo, handboll, alppihiihto, handboll käsipallo, koripallo, kepeillä sohiminen ja laskettelu.

Katso lista koko maan salibjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salib - Kauniainen

Salib - Kauniainen

GrIFK A-pojat Nimenhuuto.com

Granin A-poikien salibandyjoukkue, jossa ikäluokat -94, -95, -96, -97

Kai kirjoitti: Sarjaohjelma on muuten julkaistu, ja löytyy täältä: http://floorball.fi/files/7114/0238/4939/M3D01OHJ.pdf (19 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
49

GrIFK 02 salibandy Nimenhuuto.com

GrIFK Stars on maaliskuussa 2010 perustettu 02-poikien aktiivinen salibandyjoukkue, jossa toimii 2 harjoitteluryhmää (kilpa ja haastaja) sekä 3 peliryhmää. Kaudella 2014-2015 joukkueemme pelaajat harjoittelevat innostuksesta ja tavoitteista riippuen n. 2-5 kertaa viikossa.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme mahtuu vielä muutama kilpa- ja haastajatason kenttäpelaaja tul...

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen / Espoo
Pojat
59

GrIFK P00-01 White Nimenhuuto.com

Grankulla IFK salibandy pojat 2000-01. Kilpajoukkue "White".

Sylvester kirjoitti: Tulen myöhässä (11 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
35

GrIFK -04 pojat Nimenhuuto.com

GrIFK salibandy pojat E2-2004 syntyneiden poikien joukkue, joka harjoittelee Kauniaisissa. Joukkue osallistuu salibandyliiton E2-2004 syntyneiden kilpa- ja haastajasarjaa kaudella 2014-15. Joukkueessa mukana 30 poikaa, motivoituneille pelaajille löytyy paikka joukkueessamme.

Harri kirjoitti: Hei! on aika hoitaa poikien lisenssiasiat kuntoon mahdollisimman nopeasti. Jokainen perhe hoitaa oman poikansa lisenssin ja vakuutuksen kuntoon itse ja toimittaa kopion maksusta jojoille sähköpostilla tai kirjallisesti. Lisenssi tälle kaudelle on KISAPASSI - Vakuutus + lisenssi 49€ - lisenssi, ei... (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
40

GrIFK salibandy B pojat Nimenhuuto.com

GrIFK 98-salibandyjoukkueen ilmoittautumissivusto. Kotisivu: http://www.grifk.net/joukkue1145

Marko kirjoitti: Tässä vihdoin kuvia ja videoita vuosien varrelta ja jokunen viime viikon päättäjäisistäkin: http://1drv.ms/1o7FCHz Ilmoitelkaa jos tuo linkki ei aukea. Videot ovat melko suurikokoisia ja joukosta puuttuu vielä tuo kuuluisa viimeinen peli Tallinnassa. Pätkän kanssa on hiukan teknisiä ongelmia, mut... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen Espoo
Pojat
23

grifk07 Nimenhuuto.com

Tervetuloa tammikuussa 2014 käynnistyneen GrIFK P07-poikien salibandyjoukkueen sivulle!

Päivitetty 22 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Ei asetettu
31

GrIFK salibandy Miehet Nimenhuuto.com

Roger kirjoitti: Kinkinen ilmotti että sauna on jo päällä ja että saa tulla! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
30

GrIFK valmentajat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Valmentajaksi Graniin! Tule mukaan nopeasti kasvavaan ja kehittyvään saliband...

Antti kirjoitti: Lisäilen valmentajia sitä mukaan kun saan sähköpostiosoitteita kaivettua. Ilmoitelkaa jos huomaatte jonkun puuttuvan listalta, mielellään sähöpostiosoitteen kera niin laitan saman tien kutsun. Lisäsin materiaaleihin syksyn SBV1-koulutuksen matskut. Yleisesti ajattelin, että käytetään tätä Nimenhu... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kauniainen
Ei asetettu
22

Kauniaisten Ruoska Nimenhuuto.com

Tommi kirjoitti: Voisi kartoittaa vähän ajankohtaa ja osallistujalistaa tämän vuoden Karu Openiin. Anssilla taitaa olla Hill Sideen pelilippuja myytävänä ja Valley puolelle pääsee ilman minkäänlaista jäsenkorttia. Loin nyt tapahtumat päiville 16.8, 23.8 ja 30.8. Käykää merkkaamassa In/Out niin nähdään mikä olisi ... (26 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
26

GrIFK salibandy naiset Nimenhuuto.com

Jemina kirjoitti: Koitin netin syövereistä etsiä peliohjelmaa... Ei löydy! Haluan tietää mahdollisimman pian! Onko tullut? On hiukka vaikeeta tehdä duunivuoroja kun ei tiedä milloin pelit on! (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Naiset
27

grifk00edustus Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Joukkueeseen on luotu myös muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, voit lähettää viestiä osoitteeseen support@nimenhuuto.com. Terkuin, Satu... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
26

GrIFK P-03 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Olisikohan joku ottanut vahingossa Larsin oranssinväriset suojalasit Puffet cupista tänään? Eivät löytyneet mistään. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
36

GrIFK 00-01 tytöt Salibandy Nimenhuuto.com

Harjoitukset torstaisin 19.00-20.30 ja lauantaisin 13.30-15.00.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki tytöt vuosimallia 2000-2001 mukaan pelaamaan salibandyä! Mukava porukk...

Kaisa kirjoitti: Pelaajalisenssi kaudelle 2014-15 Jokaisen pelaajan tulee hoitaa oma pelaajalisenssi tulevalle kaudelle. Lisenssin osto tapahtuu osoitteessa http://floorball.fi/palvelut/lisenssit/osta-lisenssi Vuosina 1997-2002 syntyneet tarvitsevat Pelipassin. Lisenssinimike on siis vaihtunut Pelipassiksi. Pelip... (20 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Kauniainen
Tytöt
29

GrIFK M40 ja M45 Nimenhuuto.com

M40 ja M45 joukkueiden yhteinen treeni

Birccu kirjoitti: Mikalle tiedoksi "uuden" sukulaispojan yhteystiedot (valitettavasti hän on vasta 42 v eli ei pääse M45:n) Mica LIndholm , gsm 040-7609399 , mica.lindholm@saunalahti.fi (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
40

GrIFK P00-01 Black Nimenhuuto.com

GrIFK P01 on vuonna 2001 syntyneiden poikien salibandyjoukkue, jonka kotipaikka on Kauniainen. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa sekä osallistuu SSBL:n sarjaan.

Tuomas kirjoitti: Tuomas tarvitsee pelipaidan, numerotoive 7 jos ei vielä käytössä, jos on jo käytössä niin mikä vaan. Tribal-paita varmaan M. (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
26

GrIFK 2 Nimenhuuto.com

http://www.grifk.net/joukkue1296

Jussi kirjoitti: Salibandyn pelisäännöt ovat uudistuneet tulevalle kaudelle. Merkittävimpänä uudistuksena jalkasyötön salliminen omalle joukkueelle. Suomenkielistä painosta ei webistä vielä saa, mutta englanniksi säännöt löytyvät alla olevasta osoitteesta. Ihmetellään niitä lisää treeneissä. http://windows3.salib... (22 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
28

GrIFK p99 Nimenhuuto.com

GrIFK salibandy vuonna -99 syntyneet pojat.

Max kirjoitti: EERIKKILÄN LEIRIKULUT JA VAATEMAKSU Pyydän maksamaan mahdollisimman pian ja viimeistään 27.8.2014 alla olevan erittelyn mukaan joukkueen tilille GRIFK Salibandy P99, Aktia FI1540550011827397. Eerikkilän leirin kuluissa Akin ja Henkan kulut jaetaan 11 leiriläisen kesken. Tässä lista, jossa ensimmä... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
18

GrIFK-sb-N-II Nimenhuuto.com

Yhteisjoukkue: Granin naisten kakkonen sekä Granin B-tytöt Kotisivu: http://www.grifk.net/joukkue3434

(poistettu pelaaja) kirjoitti: In, jos saan osallistua? (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Naiset
35

Wonkamiehet Nimenhuuto.com

Perinne seura joka vaalii vanhoja Wonkauksen -periaatteita

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Wonkaus ja Salibandy
Kauniainen
Ei asetettu
15

GrIFK-sb-vuorot Nimenhuuto.com

GrIFK-salibandyn vapaiden harjoitusvuorojen jakelusysteemi

Jarmo kirjoitti: Lisävuorojen varausohje 1. Luo itsellesi tunnus Jarmon 7.10.2012 lähettämien ohjeiden mukaan. Tunnusten kannattaa olla joukkuekohtaisia. 2. Tarkista vapaiden vuorojen tarjonta Tapahtumat-linkistä (kuukausikalenteri on havainnollinen). 3. Varaa vapaa vuoro merkitsemällä itsesi IN ao. vuorolle. 4. ... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Kauniainen
Ei asetettu
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salib on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.