Salib Kauniainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauniainen ja lajina on salib. Niitä löytyy yhteensä 27 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, käsipallo, handboll, alppihiihto, koripallo, sähly, handboll käsipallo ja kepeillä sohiminen.

Katso lista koko maan salibjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salib - Kauniainen

Salib - Kauniainen

GrIFK 02 salibandy Nimenhuuto.com

GrIFK Stars on maaliskuussa 2010 perustettu 02-poikien aktiivinen salibandyjoukkue, jossa toimii 2 harjoitteluryhmää (kilpa ja haastaja) sekä 3 peliryhmää. Kaudella 2014-2015 joukkueemme pelaajat harjoittelevat innostuksesta ja tavoitteista riippuen n. 2-5 kertaa viikossa. Peliryhmämme osallistuvat SSBL:n 01-kilpasarjaan, 02-kilpasarjaan ja 02-haastajasarjaan.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme mahtuu vielä muutama kilpa- ja haastajatason kenttäpelaaja tul...

Antti kirjoitti: Pari kaikkia koskevaa tiedotusta, kiireellisempi ensin: 1. Huomisiin torstain treeneihin myös haastajat mukaan - pidetään treenit kaikille jotka eivät ole harkkapelissä. 2. Mika Mattinen on liittynyt mukaan valmennustiimiimme - tervetuloa mukaan! Mika oli seuraamassa keväällä aluelopputurnauksen ... (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Salibandy
Kauniainen / Espoo
Pojat
58

GrIFK A-pojat Nimenhuuto.com

Granin A-poikien salibandyjoukkue, jossa ikäluokat -94, -95, -96, -97

Eero kirjoitti: Hei Rantamaratonin huoltopistevuoroista puuttuu vielä ilmoittautumisia. TÄMÄ ON SIIS KAIKILLE A-POJILLE PAKOLLINEN JA JOS ET PÄÄSE, HOIDAT KORVAAVAN HENKILÖN TILALLE. Jos et hoida, seuraa siitä kyseiselle pelaajalle sakkomaksu. terveisin Eero (13 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
47

grifk07 Nimenhuuto.com

Tervetuloa tammikuussa 2014 käynnistyneen GrIFK P07-poikien salibandyjoukkueen sivulle!

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Salibandy
Kauniainen
Ei asetettu
37

GrIFK -04 pojat Nimenhuuto.com

GrIFK salibandy pojat E2-2004 syntyneiden poikien joukkue, joka harjoittelee Kauniaisissa. Joukkue osallistuu salibandyliiton E2-2004 syntyneiden kilpa- ja haastajasarjaa kaudella 2014-15. Joukkueessa mukana 30 poikaa, motivoituneille pelaajille löytyy paikka joukkueessamme.

Mika kirjoitti: Moi Janina Noista sarjamatseista sen verran ettei kannata laittaa jokaista matsia erikseen vaan yksi ilmoittautuminen kerralla kaikkiin kierroksen matseihin. Voit katsoa esimerkkiä viime vuoden ilmoittautumisista. Lisäät sitten viestiin vain pelattavat matsit aloitusaikoineen viestiin. Ja että pa... (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
44

GrIFK P00-01 White Nimenhuuto.com

Grankulla IFK salibandy pojat 2000-01. Kilpajoukkue "White".

Aki kirjoitti: Vielä muutoksia että otetaan sittenkin se 15+1 pelaajaa sunnuntain peliin, näiden lisäksi jotka valitsin niin Elias W ja Robin! (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
29

GrIFK salibandy B pojat Nimenhuuto.com

GrIFK 98-salibandyjoukkueen ilmoittautumissivusto. Kotisivu: http://www.grifk.net/joukkue1145

Joakim kirjoitti: Hei, uudet peliasut ovat tulleet! En ole vielä tsekannut tilaustamme, mutta jos se on OK niin jaan asuja pe ja su treeneissä. Pyydänkin nyt, että ne joilla on nimettömiä lainapaitoja pesevät ja palauttavat ne samassa yhteydessä. Kiitos paljon! Yt, Johanna Kattelus (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen Espoo
Pojat
24

GrIFK valmentajat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Valmentajaksi Graniin! Tule mukaan nopeasti kasvavaan ja kehittyvään saliband...

Antti kirjoitti: Lisäilen valmentajia sitä mukaan kun saan sähköpostiosoitteita kaivettua. Ilmoitelkaa jos huomaatte jonkun puuttuvan listalta, mielellään sähöpostiosoitteen kera niin laitan saman tien kutsun. Lisäsin materiaaleihin syksyn SBV1-koulutuksen matskut. Yleisesti ajattelin, että käytetään tätä Nimenhu... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Kauniainen
Ei asetettu
22

Kauniaisten Ruoska Nimenhuuto.com

Esko kirjoitti: Vähän puskee flunssaa... Katson kondiksen vielä lähempänä tarkemmin. (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty 32 minuuttia sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
27

GrIFK salibandy naiset Nimenhuuto.com

Ida kirjoitti: http://floorball.fi/uutiset/liigan-uutiset/naisten-teho-sport-suomen-cupin-3-kierroksen-otteluparit/ (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Salibandy
Kauniainen
Naiset
29

GrIFK P-03 Nimenhuuto.com

Einar kirjoitti: Moi. Perheemme on tietääkseni missanut kuolleen linjan turnausten ilmotusten osalta. Muihin en voi ottaa kantaa kun en tiedä mitä turnauksia siellä oli mutta ruotsin turnauksesta Einar olisi kiinnostunut. Itse en voi lähteä mukaan eli jos ei Einarin isä pääse tarvitsee Einar vastuu aikuisen laina... (9 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
39

GrIFK salibandy 05 pojat Nimenhuuto.com

Jere kirjoitti: Mahtava suoritus Tupla Cupista. Green voitti ensimmäisen hopea mitallin. Paljon onnea kaikille! Perustin Tupla cup kansion, voit lisätä sinne valokuvia. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
39

grifk00edustus Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Joukkueeseen on luotu myös muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, voit lähettää viestiä osoitteeseen support@nimenhuuto.com. Terkuin, Satu... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
24

GrIFK 00-01 tytöt Salibandy Nimenhuuto.com

Harjoitukset torstaisin 19.00-20.30 ja lauantaisin 13.30-15.00.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki tytöt vuosimallia 2000-2001 mukaan pelaamaan salibandyä! Mukava porukk...

Kaisa kirjoitti: Tässä tuo vastuuturnauksen toimitsijataulukko tänne nimenhuutoonkin, niin on helppo löytää. Nimiä kaivataan. http://goo.gl/HE8izr (19 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Tytöt
29

GrIFK M40 ja M45 Nimenhuuto.com

M40 ja M45 joukkueiden yhteinen treeni

Jukka kirjoitti: moi! Jos tarvii kentälle niin löytyy pelipaita nro 44 molemmat värit.Uusi kuosi ja Stadiumin logoilla. Siis pojan vanhat kamat. Jos veskanron saa varata niin toi 2 maistuis.JG (8 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
43

GrIFK-sb-N-II Nimenhuuto.com

Yhteisjoukkue: Granin naisten kakkonen sekä Granin B-tytöt Kotisivu: http://www.grifk.net/joukkue3434

Hanna kirjoitti: Moi, merkatkaa tänään osallistumisenne kauden avajaisiin! Kaikki mukaan tietenkin :) Ystävällisesti toivoen Jahu&Miksu&Fiia (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Naiset
33

GrIFK P00-01 Black Nimenhuuto.com

GrIFK P01 on vuonna 2001 syntyneiden poikien salibandyjoukkue, jonka kotipaikka on Kauniainen. Joukkue harjoittelee kahdesti viikossa sekä osallistuu SSBL:n sarjaan.

Tuomas kirjoitti: Onko poikien sarjaohjelma jo tiedossa jos on olisiko se mahdollista saada tänne nimenhuutoon.T Juha Partti. (16 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
29

GrIFK 2 Nimenhuuto.com

http://www.grifk.net/joukkue1296

Jussi kirjoitti: Muistutus vielä kausimaksuista. Ensimmäisen erän suuruus on 120 euroa ja maksu suoritetaan tutulle tilille FI23 1428 3500 0295 13. Treenirinkiin kuuluvilla koko kausi 50 euroa. (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
33

GrIFK p99 Nimenhuuto.com

GrIFK salibandy vuonna -99 syntyneet pojat.

Max kirjoitti: EERIKKILÄN LEIRIKULUT JA VAATEMAKSU Pyydän maksamaan mahdollisimman pian ja viimeistään 27.8.2014 alla olevan erittelyn mukaan joukkueen tilille GRIFK Salibandy P99, Aktia FI1540550011827397. Eerikkilän leirin kuluissa Akin ja Henkan kulut jaetaan 11 leiriläisen kesken. Tässä lista, jossa ensimmä... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
18

Wonkamiehet Nimenhuuto.com

Perinne seura joka vaalii vanhoja Wonkauksen -periaatteita

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Wonkaus ja Salibandy
Kauniainen
Ei asetettu
15

GrIFK-sb-vuorot Nimenhuuto.com

GrIFK-salibandyn vapaiden harjoitusvuorojen jakelusysteemi

Jarmo kirjoitti: Lisävuorojen varausohje 1. Luo itsellesi tunnus Jarmon 7.10.2012 lähettämien ohjeiden mukaan. Tunnusten kannattaa olla joukkuekohtaisia. 2. Tarkista vapaiden vuorojen tarjonta Tapahtumat-linkistä (kuukausikalenteri on havainnollinen). 3. Varaa vapaa vuoro merkitsemällä itsesi IN ao. vuorolle. 4. ... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Kauniainen
Ei asetettu
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salib on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.