Salib Kauniainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauniainen ja lajina on salib. Niitä löytyy yhteensä 27 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, käsipallo, handboll, handboll käsipallo, koripallo, alppihiihto, sähly ja futsal.

Katso lista koko maan salibjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salib - Kauniainen

Salib - Kauniainen

GrIFK 02 salibandy Nimenhuuto.com

GrIFK C2 edustusjoukkue aloittaa toimintansa toukokuussa 2016. Lisätietoja joukkueesta saat kotisivuiltamme www.grifk02green.com

Joukkue etsii pelaajia: C2-edustusjoukkueen tryout-tapahtumat: TI 26.4. klo 16.45-18.45 TO 28.4. klo ...

Antti kirjoitti: Olen nyt päivittänyt touko-kesäkuun ohjelmaa Nimenhuutoon. Muutoksena siis, että pidetään useimmat viikonloput vapaina, eli pääasialliset treenipäivät ma, ti, to, pe. Lisäksi tiistain harjoitusaika muuttuu hieman myöhäisemmäksi ja pidemmäksi. Pidetään näillä näkymin ensi viikolla pelkästään tiist... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
32

GrIFK A-pojat Nimenhuuto.com

Granin A-poikien salibandyjoukkue, jossa ikäluokat -95, -96, -97

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka , tässä jumppapirkoille ( heh) muutama treeniohjelma .Toinen puhtaasti laitteilla tapahtuva treeniohjelma ja toinen ohjelma kahvakuulille. Perinteinen puntti http://www.sportyplanner.fi/programs/112375/view/I5KStpASyHfbJBChxRJ6ZdFBHi35llKx Kahvakuula http://www.sportyplanner.fi/programs/11... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
33

grifk07 Nimenhuuto.com

Tervetuloa tammikuussa 2014 käynnistyneen GrIFK P07-poikien salibandyjoukkueen sivulle!

Henrik kirjoitti: Alustava kokoonpano: Akseli Charlie Verner Kaius Kalle Sampo Teo Ville Aleksi Morris Frans Joel Ilkka Varalla: (jos joku tippuu pois) Mio (20 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Salibandy
Kauniainen
Ei asetettu
48

GrIFK P00-01 Black Nimenhuuto.com

GrIFK P00/01 Black on vuonna 2000 ja 2001 syntyneiden poikien salibandyjoukkue, jonka kotipaikka on Kauniainen. Joukkue harjoittelee kolmesti viikossa ja osallistuu mm. SSBL:n sarjoihin.

Kati kirjoitti: Hei, Oletteko ystävällisiä ja ilmoitatte oletteko tulossa Grande Finaleen vai ette. Lisäksi tietoa montako tulee perheestä paikalle. (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
26

GrIFK -04 pojat Nimenhuuto.com

GrIFK salibandy pojat E1-2004 syntyneiden poikien joukkue, joka harjoittelee Kauniaisissa. Joukkue osallistuu salibandyliiton E1-2004 syntyneiden kilpa- ja haastajasarjaa kaudella 2015-16.

Krisu kirjoitti: Hei Särkänniemeen lähdemme seuraavilla kokoonpanoilla: Black: Max,Joel.O,Benny,Richard,Walton,Aati,Aaro.H,Totti,Jesse,Eemeli,Leevi,Janne,Sebastian, Benjamin,Miro Green: Hans,Kasper,Joa,Otso,Pietari,Aaro.P,Robin,Eddie,Paulus,Roger,Santeri,Tom,Julius.K,Daniel,Tatu,Joel.F (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
48

GrIFK-sb-N-II Nimenhuuto.com

Granin naisten kakkonen Kotisivu: http://www.grifk.net/joukkue3434

Tanja kirjoitti: Karmea flunssa... Joudun valitettavasti perumaan (17 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Naiset
23

GrIFK P00-01 White Nimenhuuto.com

Grankulla IFK salibandy pojat 2000-01. Kilpajoukkue "White".

Daniel kirjoitti: Laittakaapa ilmoittautumiset illan peliin kuntoon! (18 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
28

GrIFK B-pojat Nimenhuuto.com

GrIFK salibandy B pojat.

Päivitetty 25 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
35

GrIFK 2 Nimenhuuto.com

http://www.grifk.net/joukkue1296

Jussi kirjoitti: Tulevan kauden pelit lisätty nimenhuutoon. Vaihdoin kalenterin julkiseksi, joten pitäisi helpottaa kalenterin synkkausta omaan kalenteriin. Kopioi joukkueen iCal-osoite kalenteriohjelmaasi: iCal-muoto (suositus): http://grifk2.nimenhuuto.com/calendar/ical Csv-muoto (vaihtoehto): http://grifk2.nim... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
31

GrIFK P-03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei, Otamme uusia pelaajia GrIFK P03 -salibandyjoukkueeseen! Aiempi pelikokem...

Vertti kirjoitti: Moi. Vertti on pois tapahtumista OJG -turnaukseen asti, katsotaan mikä on tilanne kun saa tikit pois... Teipattuna varmaan pystyy osallistumaan, kunhan ei haava aukea uudelleen :-( Jonna (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
47

GrIFK valmentajat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Valmentajaksi Graniin! Tule mukaan nopeasti kasvavaan ja kehittyvään saliband...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: SBV 1 kurssille osallistuvat käykää ilmoittautumassa kyseisen linkin kautta . https://rekisteri.sportti.fi/tapu/pub/salibandy/event.php?id=4177 (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Salibandy
Kauniainen
Ei asetettu
35

GrIFK salibandy 05 pojat Nimenhuuto.com

Pyry kirjoitti: Hei. Blackin varustelaukkunakki osuisi meille ensi viikolla(vko18). Olemme viikon reissussa juuri siinä. Laukkuvuoro sopisi viikolle 20. Onnistuisiko vaihto? Vincent vko20. T.ville (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
35

GrIFK salibandy 04-05 tytöt Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: Moi! Sain juuri viestin Tiikereiden valmentajalta Heillä puolet joukkueesta sairastuvalla ja vain 9 tyttöä olisi ollut kehissä, joten harkkapeli on peruttu! Mietimme uutta ajankohtaa pahoittelut tästä T: Matti (11 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Tytöt
49

GrIFK salibandy 06 pojat Nimenhuuto.com

Verneri kirjoitti: Olen pahoillani, etten eilen ollutkaan vetämässä treenejä. Olin vahingossa lupautunut vetämään ne, vaikka tulin vasta samana iltapäivänä tampereelta oman joukkueeni turnauksesta enkä illalla enää muistanut lupautuneeni treeneihin. Pahoittelut kaikille, jotka tuhlasivat aikaansa takiani ja pidän h... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
41

GrIFK salibandy naiset Nimenhuuto.com

Ida kirjoitti: Kesälliga maksut: 20€/nenä (pitäisi riittää). Maksetaan asap tilille FI78 4055 0012 0336 49 Grifk salibandy N1. Ne jotka tuntee noita joukkueen ulkopuolisia kesäliigaan meidän kanssa osallistuvia pelaajia, niin voisitteko välittää tämän viestin heille eteenpäin KIITOS (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Naiset
24

grifk00edustus Nimenhuuto.com

Axel kirjoitti: Veikka Gustafsson laittoi juuri pojille terveiset: "Tsemppiä kundit peleihin! Se voittaa joka haluaa eniten voittoa. Te olette voittajajoukkue ja luottakaa itseenne" Go Grani Go! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
24

GrIFK miehet Nimenhuuto.com

Samu kirjoitti: Juteltiin tässä pelin jälkeen, jos kyettäisiin järjestämään saunailta. Mitenkäs tuo 16.1.2016 lauantai kuulostaa, jos löytäisi jonkun paikan? Tai sitten edellinen tai sitä seuraava viikonloppu? Muitakin ehdotuksia otetaan vastaan. Ainakin tällainen olisi vapaana tuolloin ja voin sen kyllä tarjota... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
24

Kauniaisten Ruoska Nimenhuuto.com

Anssi kirjoitti: Hyvää vuotta 2016 KaRu! Kun nyt muistan, oli tuossa jollain porukalla ennen vuodenvaihdetta puhetta, että järkättäisiin kuoppajaiset ainakin yhdelle KaRu:n historian vaiheelle. Ajattelin yleisesti kysellä, onko tällaiseen kiinnostusta, niin buukataan joku saunatila jostain kevään aikana ja siitä ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
26

GrIFK 00-01 tytöt Salibandy Nimenhuuto.com

Harjoitukset torstaisin 19.00-20.30 ja lauantaisin 13.30-15.00.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki tytöt vuosimallia 2000-2001 mukaan pelaamaan salibandyä! Mukava porukk...

Kimmo kirjoitti: Moro Teidät 01-02 listan mukaan syntyneet on nyt lisätty C Tyttöjen Nimenhuutoon. Ilmottautukaa huomiseen mennessä C tyttöjen lauantain peliin in/out. Jatkossa laittakaa vain tuleviin C tyttöjen turnauksiin ilmoitukset. Terveisin. Kimmo (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Tytöt
31

GrIFK salibandy MV-Akatemia Nimenhuuto.com

GrIFK Salibandyn maalivahtiakatemia

Kermit kirjoitti: Maanantaina 2.5 kevään viimeiset maalivahtiharjoitukset! (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Sekajoukkue
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salib on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.