Salib Kauniainen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kauniainen ja lajina on salib. Niitä löytyy yhteensä 27 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, käsipallo, handboll, handboll käsipallo, koripallo, alppihiihto, sähly ja futsal.

Katso lista koko maan salibjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salib - Kauniainen

Salib - Kauniainen

GrIFK 02 salibandy Nimenhuuto.com

GrIFK Green on kaudelle 2015-2016 perustettu 2002-ikäluokan kilpa/edustusjoukkue, jossa pääosa pelaajista on pelannut yhdessä vuodesta 2010 GrIFK Stars ikäkausijoukkueessa. Green pelaa kaudella 2015-2016 SSBL:n C2 ja D1 kilpasarjoja. Joukkueemme harjoittelee 4 kertaa viikossa, lisäksi seura järjestää 3 kertaa viikossa vapaaehtoisia aamu- ja iltapäiväharjoituksia.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseemme mahtuu vielä muutama tavoitteellinen joukkueurheilija, joka ha...

Anne kirjoitti: Hei, Kiitos moni onkin jo käynyt merkitsemässä tilauksensa googletaulukkoon. Muistattehan kaikki käydä merkitsemässä pelimiehenne tilauksen valmiiksi vaikka ette tarvitsisi uusia varusteita, Laitan joukkueen tilauksen viikonloppuna Stadiumiin. Terveisin Anne (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
32

GrIFK A-pojat Nimenhuuto.com

Granin A-poikien salibandyjoukkue, jossa ikäluokat -95, -96, -97

Eero kirjoitti: Hei! Teemme vielä kolmannen ja viimeisen tempauksen Ullmax-myynnissä. Myyntiaikaa on tällä kertaa viikko eli 29.1.2016 tilausten on oltava yhdyshenkilöllä. Kopioin tuohon alle edellisen Ullmax-viestin nimenhuudosta, jossa näkyy ohjeistus kuinka toimitaan. Teettehän tilaukset heti sivuille, niin n... (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
30

GrIFK -04 pojat Nimenhuuto.com

GrIFK salibandy pojat E1-2004 syntyneiden poikien joukkue, joka harjoittelee Kauniaisissa. Joukkue osallistuu salibandyliiton E1-2004 syntyneiden kilpa- ja haastajasarjaa kaudella 2015-16.

Krisu kirjoitti: Hei, Tulevan sunnuntain kokoonpanot: Green: Miro,Pietari,Otso,Hans,Joa,Kasper,Tatu,Daniel,Paulus,Eddie,Robin,Julius.K,Tom,Roger ja Winston HUOM! Pelit Loviisassa, joten matkaan tulee varata tarpeeksi aikaa. Lähden itse autolla Kauniaisista ja saan kyytiini vielä ainakin kaksi poikaa, jos kuljetuk... (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty 33 minuuttia sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
50

grifk07 Nimenhuuto.com

Tervetuloa tammikuussa 2014 käynnistyneen GrIFK P07-poikien salibandyjoukkueen sivulle!

Henrik kirjoitti: Kaikki ilmoittautuneet mukaan: Ilmo Teo Joel Aku Frans Ile William Raghav Nipa Alex Aapo (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Salibandy
Kauniainen
Ei asetettu
45

GrIFK-sb-N-II Nimenhuuto.com

Granin naisten kakkonen Kotisivu: http://www.grifk.net/joukkue3434

Satu kirjoitti: Mä olen tosi pahoillani, mut mulla taitaa jäädä nyt lauantain pelit väliin. Mun takareidet meni jostain syystä ihan kramppiin viime turnauksen jälkeen. Onneton vielä hierotutin ne viime torstaina, josko olisi helpottanut tilannetta, mutta se vain pahensi sitä ja taisi aiheuttaa jonkinlaisen tuleh... (8 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Naiset
23

GrIFK P00-01 White Nimenhuuto.com

Grankulla IFK salibandy pojat 2000-01. Kilpajoukkue "White".

Pasi kirjoitti: Ilmoittautuminen avattu uudestaan. (30 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
30

GrIFK P00-01 Black Nimenhuuto.com

GrIFK P00/01 Black on vuonna 2000 ja 2001 syntyneiden poikien salibandyjoukkue, jonka kotipaikka on Kauniainen. Joukkue harjoittelee kolmesti viikossa ja osallistuu mm. SSBL:n sarjoihin.

Miro kirjoitti: Onko perjantaina treenit? Pikkuveljällä ainakin peruttu koska samiksella muuta ohjelmaa niin mites meillä? (23 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
27

GrIFK B-pojat Nimenhuuto.com

GrIFK salibandy B pojat.

Jari kirjoitti: Moi, kyytiä kaivataan lauantain peliin T. Jabba (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
21

GrIFK 2 Nimenhuuto.com

http://www.grifk.net/joukkue1296

Jussi kirjoitti: Tulevan kauden pelit lisätty nimenhuutoon. Vaihdoin kalenterin julkiseksi, joten pitäisi helpottaa kalenterin synkkausta omaan kalenteriin. Kopioi joukkueen iCal-osoite kalenteriohjelmaasi: iCal-muoto (suositus): http://grifk2.nimenhuuto.com/calendar/ical Csv-muoto (vaihtoehto): http://grifk2.nim... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
31

GrIFK P-03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei, Otamme uusia pelaajia GrIFK P03 -salibandyjoukkueeseen! Aiempi pelikokem...

Lauri kirjoitti: Hei, olen reissussa 6.-7.2., joten voiko joku hakea käteiskassan meiltä ennen kotiturnausta? Voin myös laittaa hinnastomallin, jos joku voi printata niitä, kiitos. t. Ulla (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
46

GrIFK valmentajat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Valmentajaksi Graniin! Tule mukaan nopeasti kasvavaan ja kehittyvään saliband...

Jari kirjoitti: SBV 1 kurssille osallistuvat käykää ilmoittautumassa kyseisen linkin kautta . https://rekisteri.sportti.fi/tapu/pub/salibandy/event.php?id=4177 (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Kauniainen
Ei asetettu
36

GrIFK salibandy 05 pojat Nimenhuuto.com

Kasper kirjoitti: Hei Seura järjestää hiihtolomaleirin 22.2.-26.2.2016 Kauniaisten Palloiluhallilla kaikille 2003-2010 syntyneille tytöille ja pojille. Ohjelmassa salibandyn lisäksi mm. uintia, luistelua ja pulkkamäkeä (sään salliessa :D). Leirille voi osallistua koko viikoksi (150€) tai kolmeksi päiväksi (110€). ... (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
35

GrIFK salibandy 04-05 tytöt Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Hei, vanhempainillassa tiedusteltiin varusteiden hankkimisesta pieneksi jääneiden tilalle. Uusia varusteita voidaan tilata, mutta ne tulee kokonaan pelaajan/vanhemman maksettaviksi. Olen tilaamassa harkkapaitoja painatuksineen, joita saa puuvillaisena (n.11€) tai tekninen paita (n.19€) sekä colle... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Kauniainen
Tytöt
41

grifk00edustus Nimenhuuto.com

Axel kirjoitti: Hienosti pelattu pojilta tänään ja tärkeät pisteet! Onnittelut joukkueelle! Tänään hienoa kannustusta josta on syytä antaa kiitokset kannustusjoukoille! Nostetaan tästä vielä pykälä decibelejä ensi viikonloppuna jolloin tarvitaan kannustusta sekä kotihallilla että Tikkurilassa!!! Go Grani Go! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
25

Kauniaisten Ruoska Nimenhuuto.com

Anssi kirjoitti: Hyvää vuotta 2016 KaRu! Kun nyt muistan, oli tuossa jollain porukalla ennen vuodenvaihdetta puhetta, että järkättäisiin kuoppajaiset ainakin yhdelle KaRu:n historian vaiheelle. Ajattelin yleisesti kysellä, onko tällaiseen kiinnostusta, niin buukataan joku saunatila jostain kevään aikana ja siitä ... (13 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
26

GrIFK salibandy 06 pojat Nimenhuuto.com

Jasper kirjoitti: Hei Meillä on kassi 1 kotona. Tuommeko sitä Black peliin ratiopharm areenalle tai treeneihin palloiluhalliin tai su treeneihin? t Lasse 050-3819315 (13 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Pojat
41

GrIFK salibandy naiset Nimenhuuto.com

Riku kirjoitti: Moikka tiistaina 2.2.2016 harkkapeli Jokereiden A-junnuja vastaan Campossa Vantaalla. Peli on kello 20-21 eli pyritään klo 19 sinne. T Riku ja Toni (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Naiset
23

GrIFK miehet Nimenhuuto.com

Samu kirjoitti: Juteltiin tässä pelin jälkeen, jos kyettäisiin järjestämään saunailta. Mitenkäs tuo 16.1.2016 lauantai kuulostaa, jos löytäisi jonkun paikan? Tai sitten edellinen tai sitä seuraava viikonloppu? Muitakin ehdotuksia otetaan vastaan. Ainakin tällainen olisi vapaana tuolloin ja voin sen kyllä tarjota... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Kauniainen
Miehet
24

GrIFK 00-01 tytöt Salibandy Nimenhuuto.com

Harjoitukset torstaisin 19.00-20.30 ja lauantaisin 13.30-15.00.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki tytöt vuosimallia 2000-2001 mukaan pelaamaan salibandyä! Mukava porukk...

Kimmo kirjoitti: Moro Teidät 01-02 listan mukaan syntyneet on nyt lisätty C Tyttöjen Nimenhuutoon. Ilmottautukaa huomiseen mennessä C tyttöjen lauantain peliin in/out. Jatkossa laittakaa vain tuleviin C tyttöjen turnauksiin ilmoitukset. Terveisin. Kimmo (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Salibandy
Kauniainen
Tytöt
33

GrIFK salibandy MV-Akatemia Nimenhuuto.com

GrIFK Salibandyn maalivahtiakatemia

Jabba kirjoitti: Hei ja hyvää alkanutta vuotta. Uusi vuosi tuo tullessaan uusia asioita ja joudumme näihin reagoimaan. Tulemme siirtämään maalivahtivalmennuksen maanantaille Samikselle klo 18-19. Syy vaihtoon on se, että maalivahtivalmentajamme Tommi Kekkonen on vaihtanut seuraa ja torjuu tällä hetkellä Esport Oi... (29 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Salibandy
Kauniainen
Sekajoukkue
38

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salib on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.