Salibandy Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 115 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, lentopallo, pesäpallo, futsal, kaukalopallo, koripallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Jyväskylä

Salibandy - Jyväskylä

Castom Nimenhuuto.com

Jyväskyläläisen rakennusliike Castomin ympärille koottu sählyporukka. Tässä porukassa arvostetaan sitoutumista, itsensä likoon laittamista ja reilua peliä. Kentällä liikutaan tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki tapahtuu ilon kautta ja liikunnan riemusta. Yhdessä on kiva liikkua!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelamaan salibandyä mukavassa seurassa. Keräämme syyskaudelle 2015 ja ke...

Petri kirjoitti: Iski flunssa. Ensi viikolla uusi yritys. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
24

FBC DUX 05-06 Nimenhuuto.com

FBC Dux Milites -joukkue koostuu 2005 ja 2006 syntyneistä pojista. Joukkue osallistuu kaudella 2015-2016 Salibandyliiton Sisä-Suomen E2-junioreiden kilpasarjaan ja pelaa myös Keski-Suomen paikallista Kortteliliigaa. Joukkueen urheilullisena tavoitteena on luoda edellytykset yksilö- ja joukkuepelitaitojen oppimiselle salibandyssä ja antaa mahdollisimman laadukasta ohjausta nuorena urheilijana kehittymiselle. Joukkueen kasvatuksellisena tavoitteena on ohjata ja tutustuttaa nuoria terveelliseen ja liikunnallisesti aktiiviseen elämäntapaan.

Ari kirjoitti: Duxin uudet nettisivut on nyt avattu! löytyvät tutusta paikasta http://duxfloorball.com/ (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
26

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Jussi kirjoitti: Maaliin (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
33

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu aina max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet, mutta joka vuorolle mahtuu myös muita pelaajia. Nämä pelaajat on merkitty SK tunnuksella. Ja heiltä sitten aina 4 €:n maksu paikan päällä. Vakkaripelaajille nöyrä pyyntö eli jos pääset tai et pääse mukaan, niin käy laittamassa tieto heti kun sen tiedät tai laita vaikka muutama viikko eteenpäin jos mahdollista. Jokainen haluaa että vuorolla olisi mahdollisimman lähelle se 20 pelaajaa. Muutetaan SK käytäntöä siten että aina kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia niin sitä mukaan voi SK:t ilmoittautua mukaan ja myös maanantaina klo 16.00 alkaen.

Petri kirjoitti: Syyskauden maksut vakkaripelaajille. 26 vuoroa 6.7-28.12.2015 á hinta 75,00 € Yhteensä: 1950,00 Kassassa rahaa 100 € jos kaikki sk-maksut maksetaan - Pelipaitatilaus vei kassasta 190 euroa, vaikka osa saatiin sk-pelaajilta takaisin. MAKSU 92,50, € Tiinro: FI74 3939 0029 9615 13 Eräpäivä: Heti (la... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
61

Metso Paper salibandy Nimenhuuto.com

Metso Paper Rautpohjan salibandyjoukkue, joka osallistuu mm. syksyllä 2010 pelattavaan Hirviliigaan ja tulee taistelemaan kynsin ja hampain kirkkaimmasta pokaalista. Syksyn 2010 Hirviliigan ottelut tulevat olemaan viikonloppuisin, joten ringissä on hyvä olla reilusti nimiä, jotta saadaan aina porukka kasaan. Pidäthän huolen viikottaisesta ilmottautumisestasi, vaikka et pääsisi paikalle, jotta keretään kyselemään tarvittaessa lisää porukkaa!

Tommi kirjoitti: Terve, Olen vaihtamassa sekä työpaikkaa että paikkakuntaa joten Metson sählyporukasta tippuu yksi hidas mutta kädetön satakiloinen peruspakki pois. Vuosien varrella on tullut pelailtua monissa porukoissa joista kaikkia ei pysty edes muistamaan. Suurin osa peliporukoista ei taida edes olla tässä j... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
31

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Joukkue etsii pelaajia: Päälajiksi Otsoja perustettaessa tuli jääkiekko, jonka perässä sähly 2014 ja ...

Antero kirjoitti: Iltoja! Tälläinen läpsyttely olisi perjantaina, maksellaan paikalla käteisellä, sen mukaan miten paljon tulee porukkaa, feel free to join! Voidaan pelailla Otsot vs. muut "reenipeliä" tai pelailla muuten vaan. (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Miehet
118

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

Joukkue etsii pelaajia: SB Fiilis pelaa salibandyä 5. divisioonassa Keski-Suomen lohkossa. Mikäli sin...

Petri kirjoitti: Mites nyt näin vähän ilmoittautujia :o (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
24

Happee P02 Nimenhuuto.com

Happeen 02-ikäluokan joukkueen sivu. Karsimme kaudella 2015-2016 SSBL:n ylialueelliseen Eliittisarjaan.

Joukkue etsii pelaajia: Haemme kaudelle 2015-2016 mailapelitaustaisia, vuonna 2002 syntyneitä pelimie...

Eero kirjoitti: TÄRKEÄ MUISTUTUS! Joukkueelta puuttuu vielä noin 200€ HFC:n summasta. Kovin moni ei ole vielä maksanut 100€ turnausmaksua, ja jos suinkin pystyisit maksamaan heti tänään, olisi todella hienoa. Torstai on viimeinen maksupäivä järjestäjälle. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
31

O2JKL P1998 Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän B-pojat

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako salibandyn pelaaminen O2:ssa? B-jun joukkue etsii pelaajia. Jouk...

Tuomas kirjoitti: O2-Jyväskylä ja Keskustan Intersport viettävät Black Fridayta 27.11.! O2:sen jäsenkorttia vilauttamalla saat kaikista tuotteista -20% - myös jo tarjouksessa olevista! Lisätietoja O2-Jyväskylän Facebookissa. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
28

O2JKL 2004 pojat valkoinen Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän 2004-syntyneiden poikien juniorijoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Vuonna 2015 aloittanut 2004-syntyneiden poikien salibandyjoukkue. Harjoittele...

Tuomas kirjoitti: O2-Jyväskylä ja Keskustan Intersport viettävät Black Fridayta 27.11.! O2:sen jäsenkorttia vilauttamalla saat kaikista tuotteista -20% - myös jo tarjouksessa olevista! Lisätietoja O2-Jyväskylän Facebookissa. (2 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
17

Happee01 Nimenhuuto.com

Happee -01 salibandyjuniorit

Vesa kirjoitti: Eliittisarjasta vähän ennakkotietoa. Koska näiden sarjojen tekeminen jäi näin myöhään piirissä, meillä on salivarausten takia hankalaa saada kotiturnauksia, Palokkaan saadaan kuitenkin ainakin yksi turnaus. Hiihtoloman aloitusviikonloppuna eli 27.2. klo 8-14 ovat pelit Palokassa. Laittakaapa kale... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
42

O2JKL 2005-2006 pojat valk Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän 2005-2006 syntyneiden poikajunioreiden joukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Ota yhteyttä tuomas.pulkkinen(at)o2-jkl.fi

Tuomas kirjoitti: O2-Jyväskylä ja Keskustan Intersport viettävät Black Fridayta 27.11.! O2:sen jäsenkorttia vilauttamalla saat kaikista tuotteista -20% - myös jo tarjouksessa olevista! Lisätietoja O2-Jyväskylän Facebookissa. (2 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
21

FBC Dux Titans 02-03 -pojat Nimenhuuto.com

FBC Dux Titans 02-03 -syntyneiden poikien salibandyjoukkueen ilmoittautumiset hoidetaan tämän sivuston kautta. Harjoitukset, pelit ja muut tulevat tapahtumat ilmoitetaan tätä kautta. Muistakaa ilmoittautua aktiivisesti ja etukäteen tapahtumiin.

Joukkue etsii pelaajia: FBC Dux Titans etsii joukkueeseensa muutamaa 2003 tai 2002 syntynyttä, saliba...

Jouni kirjoitti: Niin, oliko jollain jotain ylimääräistä varustetta Valkeakosken reissulta. Pelaaja nro 16 on kadottanut yhden valkoisen pelisukan. Jos löytyy, niin huolto kiittää. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
59

fbcduxB Nimenhuuto.com

Floorball Club Dux salibandyn B-poikien joukkue.

Esa kirjoitti: No niin. Koska osallistuminen jäi kovin heikoksi, siirretään vuoro seuramme muille joukkueille. Kiitoksia osallistumisesta. Kyselkää A-pojista tai C-pojista mahdutteko heidän harjoitusrinkeihinsä. Hyvää kesän jatkoa! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
22

Happee pojat -05 Nimenhuuto.com

#hirvirytkettä

Lasse kirjoitti: Moi ! Meidän joukkueella on huomenna pallopoikavuoro naisten pelissä. Nyt on neljä poikaa ilmoittautunut IN. Olisi hyvä ja melkein tarvetta, että toset neljä pallopoikaa löytyisi lisää. Lasse (17 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
24

O2JKL Pojat 2002 Nimenhuuto.com

O2JKL Pojat 2002 kilpajoukkue

Tuomas kirjoitti: Hei, Harjoitukset loppuvat tänään klo 1845. Ei oiheisharjoitusta. (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
27

Descom Nimenhuuto.com

Descomin Jyväskylän liikuntavuorot. Mukaan mahtuu hyvin. Eli myös kaverivahvistukset ovat tervetulleita.

Jari kirjoitti: Onko pelimiehiä tulossa tänään? Nyt näyttää tilanne heikilta.. ilmoittakaapa itsenne mukaan niin nähdään saadaanko pelit (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Sähly, Jalkapallo, Futsal ja Sulkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
94

O2JKL-naiset Nimenhuuto.com

O2-Jkl naisten joukkue pelaa kaudella 2015-2016 naisten salibandyliigassa. Liitythän seuraamme! Pelaamme tällä kaudella kotiotteluitamme Palokassa. Otteluohjelman voit käydä katsomassa osoitteessa http://www.o2-jkl.fi TERVETULOA!

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Naiset
38

Qvantel Nimenhuuto.com

Ottakaa tumma ja vaalea paita mukaan niin saadaan joukkueet jaettua näppärästi.

Pasi kirjoitti: Mulla on sormi murtunut ja näyttäisi, että en pelaa enää tänä vuonna. (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
53

Happee 04 pojat Nimenhuuto.com

Joukkueen kotisivut: http://happee.fi/e2-pojat-04/e2-pojat-04-uutiset

Katariina kirjoitti: Tälle pelireissulle lähtee samalla bussilla O2:sten tyttöjoukkueen pelaajia, joilla myös turnaus Tampereella. (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.