Salibandy Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 109 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, futsal, koripallo, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Jyväskylä

Salibandy - Jyväskylä

Castom Nimenhuuto.com

Jyväskyläläisen rakennusliike Castomin ympärille koottu sählyporukka. Tässä porukassa arvostetaan sitoutumista, itsensä likoon laittamista ja reilua peliä. Kentällä liikutaan tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki tapahtuu ilon kautta ja liikunnan riemusta. Yhdessä on kiva liikkua!

Tommi kirjoitti: Pelit lisätty kalenteriin, käy ilmoittautumassa huomiseen peliin. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
34

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Pekka kirjoitti: Tiedostot/kuntotestit löytyy tuloksia tämän syksyn testeistä. otamme uudestaan viimeistään keväällä. hienoa olisi jos saataisiin enemmän kuin 3 osallistujaa :) Lihaskuntotesti voidaan myös järkätä jos sellaiselle löytyy kysyntää. Vauhditonta pituutta ja mitä niitä oli :) ?? (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
30

FBC DUX 05-06 Nimenhuuto.com

FBC Dux Milites -joukkue koostuu 2005 ja 2006 syntyneistä pojista. Joukkue osallistuu kaudella 2014-2015 Salibandyliiton Sisä-Suomen F1-junioreiden aluesarjaan ja pelaa myös Keski-Suomen paikallista piirisarjaa. Joukkueen urheilullisena tavoitteena on luoda edellytykset yksilö- ja joukkuepelitaitojen oppimiselle salibandyssä ja antaa mahdollisimman laadukasta ohjausta nuorena urheilijana kehittymiselle. Joukkueen kasvatuksellisena tavoitteena on ohjata ja tutustuttaa nuoria terveelliseen ja liikunnallisesti aktiiviseen elämäntapaan.

Ari kirjoitti: Uusi mainos pelipaitaan, tuokaa paidat meille. Paitaan tulee Meklaritoimisto Helmi Oy:n mainos ja paidat viedään painoon maanantaina 27.10. Teidän tehtävä olisi tuoda pelipaita minulle tai Jounille mielellään pestynä. Pelipaitoja tarvitaan lauantain 25.10. peleissä, joten jättäkää paidat meille v... (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
23

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu aina max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet, mutta joka vuorolle mahtuu myös muita pelaajia. Nämä pelaajat on merkitty SK tunnuksella. Ja heiltä sitten aina 4 €:n maksu paikan päällä. Vakkaripelaajille nöyrä pyyntö eli jos pääset tai et pääse mukaan, niin käy laittamassa tieto heti kun sen tiedät tai laita vaikka muutama viikko eteenpäin jos mahdollista. Jokainen haluaa että vuorolla olisi mahdollisimman lähelle se 20 pelaajaa. Muutetaan SK käytäntöä siten että aina kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia niin sitä mukaan voi SK:t ilmoittautua mukaan ja myös maanantaina klo 16.00 alkaen.

Petri kirjoitti: Syksyn maksut saapui. 22 vuoroa a hinta 75 yhteensä1650 €. Tekee per henkilö siis 82,5€. Tämä siis vakiopelaajille. Maksut voi suorittaa tilille: TILINUMERO: FI74 3939 0029 9615 13 Liikuntasetelit maanantain vuorolle jos sellaisia meinaa käyttää ja maksut maanantaihin mennessä. Kesän maksut ei ol... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
59

Metso Paper salibandy Nimenhuuto.com

Metso Paper Rautpohjan salibandyjoukkue, joka osallistuu mm. syksyllä 2010 pelattavaan Hirviliigaan ja tulee taistelemaan kynsin ja hampain kirkkaimmasta pokaalista. Syksyn 2010 Hirviliigan ottelut tulevat olemaan viikonloppuisin, joten ringissä on hyvä olla reilusti nimiä, jotta saadaan aina porukka kasaan. Pidäthän huolen viikottaisesta ilmottautumisestasi, vaikka et pääsisi paikalle, jotta keretään kyselemään tarvittaessa lisää porukkaa!

Tommi kirjoitti: Terve, Olen vaihtamassa sekä työpaikkaa että paikkakuntaa joten Metson sählyporukasta tippuu yksi hidas mutta kädetön satakiloinen peruspakki pois. Vuosien varrella on tullut pelailtua monissa porukoissa joista kaikkia ei pysty edes muistamaan. Suurin osa peliporukoista ei taida edes olla tässä j... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
31

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Olemme perustamassa ensi kaudelle (2013) 6.div joukkuetta keski-suomen piirin...

Lasse kirjoitti: Ei taida tämä turnaus onnistua? (Päivä sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Kaljottelu, Kaukalopallo, Futis, Sähly ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
84

O2JKL P1998 Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän B-pojat

Roope kirjoitti: Pystyykö joku maanantaina paikalle pääsevistä vanhemmista ottamaan huoltolaukun ja toimittamaan sen keksiviikkona treeneihin? Keskiviikkona tarvitaan myös huoltaja. Olen lokakuun kakkoshuoltaja, mutta Turussa nyt su-ke. (9 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
22

FBC Dux Titans 02-03 -pojat Nimenhuuto.com

FBC Dux Titans 02-03 -syntyneiden poikien salibandyjoukkueen ilmoittautumiset hoidetaan tämän sivuston kautta. Harjoitukset, pelit ja muut tulevat tapahtumat ilmoitetaan tätä kautta. Muistakaa ilmoittautua aktiivisesti ja etukäteen tapahtumiin.

Joukkue etsii pelaajia: FBC Dux Titans etsii joukkueeseensa muutamaa 2003 tai 2002 syntynyttä, saliba...

Tommi kirjoitti: Kotiturnauksen jäljiltä jäi minulle musta muovilaatikko, musta muovilasta ja sinisellä kannella varustettu iso muovirasia. Voi siis tiedustell meikäläiseltä noita. Palautan pestyinä ja hyvässä kunnossa omistajilleen. :) Terv. Tommi (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
30

Happee01 Nimenhuuto.com

Happee -01 salibandyjuniorit

Vesa kirjoitti: Hei Vapaamuotoisen piirisarjan pelit pelattiin eilen Uuraisten uudessa liikuntahallissa. Pelit voitettiin aika selvän hallinnan jälkeen DuxHankaa vastaan 7-0 ja isäntäjoukkue Kuukka Gunners kaatui 6-2. Hyvä pojat! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
32

fbcduxB Nimenhuuto.com

Floorball Club Dux salibandyn B-poikien joukkue.

Esa kirjoitti: No niin. Koska osallistuminen jäi kovin heikoksi, siirretään vuoro seuramme muille joukkueille. Kiitoksia osallistumisesta. Kyselkää A-pojista tai C-pojista mahdutteko heidän harjoitusrinkeihinsä. Hyvää kesän jatkoa! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
23

Qvantel Nimenhuuto.com

Ottakaa tumma ja vaalea paita mukaan niin saadaan joukkueet jaettua näppärästi.

Pasi kirjoitti: Sormet huonossa kunnossa. (Päivä sitten)

Päivitetty 29 minuuttia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
46

Tikkakosken pallo Nimenhuuto.com

Manager: tipasb(at)gmail.com

Riku kirjoitti: jos saadaan kaksi mokea (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
33

O2JKL Pojat 2002 Nimenhuuto.com

O2JKL Pojat 2002 kilpajoukkue

Anne kirjoitti: Huomio Huomio!! Tämä turnaus on meidän kotiturnaus ja meidän joukkue on siis vastuussa ottelujärjestelyistä! Tarvitsemme aamulla klo.10.00 paikalle kaukalon kasaajia ja penkkien kantajia jotta saadaan paikka pelikuntoon. Ilmoittautua voi tähän viestiketjuun. Muistakaa myös ilmoittautua toimitsija... (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
23

Tuijan Tiistaisähly Nimenhuuto.com

Tiistaisähly Killerillä klo 18:00

Tuija kirjoitti: Perutetaan tältä viikolta, ei tule porukkaa.. (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
24

Happee 03-04 pojat Nimenhuuto.com

Joukkueen kotisivut: http://happee.fi/e-pojat-03-04/e-pojat-0304-uutiset

Marco kirjoitti: Hankasalmella voisi olla turnaus su 23.11, edellisenä päivänä on liiton turnaus la 22.11 Tampereella. Onko kiinnostusta Hankasalmelle. Me kyllä päästään. Marco (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
25

O2 II Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylä Miehet II

Huotari kirjoitti: Mulla avain. Kuka hakee? Tumexi? (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
45

O2JKL-naiset Nimenhuuto.com

O2-Jkl naisten joukkue pelaa kaudella 2014-2015 naisten 1.divisioonassa. Liitythän seuraamme! Pelaamme tällä kaudella kotiotteluitamme Palokassa. Otteluohjelman voit käydä katsomassa osoitteessa http://www.o2-jkl.fi TERVETULOA!

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Naiset
35

efcee Nimenhuuto.com

Efcee/KonnU-salibandy

Arttu kirjoitti: PINNINKIÄ! (8 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Konnevesi Jyväskylä
Miehet
48

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

Petri kirjoitti: Mites lauantain aikataulut ja suunnitelmat? (9 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
31

SS LöyLy Nimenhuuto.com

Salibandyseura Löylyn Lyömät Jyväskylä

Sami kirjoitti: Eipä iskussa vieläkään, mut tullaan nyt kokeilee. (9 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.