Salibandy Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 98 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, futsal, koripallo, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Jyväskylä

Salibandy - Jyväskylä

Castom Nimenhuuto.com

Jyväskyläläisen rakennusliike Castomin ympärille koottu sählyporukka. Tässä porukassa arvostetaan sitoutumista, itsensä likoon laittamista ja reilua peliä. Kentällä liikutaan tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki tapahtuu ilon kautta ja liikunnan riemusta. Yhdessä on kiva liikkua!

Tommi kirjoitti: Pelit lisätty kalenteriin, käy ilmoittautumassa huomiseen peliin. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
33

FBC DUX 05-06 Nimenhuuto.com

Dux-salibandykerhot Dux-salibandykerhot ovat salibandyn harrastekerhoryhmiä, joissa harjoitellaan salibandyn alkeita. Jokainen osallistuja huomioidaan oman tasonsa mukaisesti. Ikäryhmät ovat ohjeellisia ja niistä voidaan tilanteen vaatiessa joustaa. Ryhmät ovat pääosin poikien ryhmiä, mutta tytötkin ovat tervetulleita kaikiin ryhmiin.

Ari kirjoitti: Uusia seuratuotteita tilattavissa: kaulaliina. Linkin takana kuva kaulaliinasta, se on kaksipuoleinen ja siihen tulee myös hapsut vaikka kuvassa niitä ei ole. Hapsujen värit ovat samat kuin liinassa käytettävät lankojen värit. Kaulaliinasta ei siis ole sovituskappaleita, tilaus on pystyttävä teke... (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
19

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Juha kirjoitti: Ilkalle olis taas häkkivuoroa tarjolla! (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
28

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu aina max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet, mutta joka vuorolle mahtuu myös muita pelaajia. Nämä pelaajat on merkitty SK tunnuksella. Ja heiltä sitten aina 4 €:n maksu paikan päällä. Vakkaripelaajille nöyrä pyyntö eli jos pääset tai et pääse mukaan, niin käy laittamassa tieto heti kun sen tiedät tai laita vaikka muutama viikko eteenpäin jos mahdollista. Jokainen haluaa että vuorolla olisi mahdollisimman lähelle se 20 pelaajaa. Muutetaan SK käytäntöä siten että aina kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia niin sitä mukaan voi SK:t ilmoittautua mukaan ja myös maanantaina klo 16.00 alkaen.

Petri kirjoitti: KESÄSÄHLYT KÄYNNISTYY TÄNÄÄN. Säännöt: - Vuoroille saa ilmoittautua kaikki - 20 nopeinta pääsee mukaan - Kesän vuoroista tulee kaikille maksu elokuussa osallistumismäärän mukaan. Kesän vuorot kustantavat 340 euroa ja vuoroja muistaakseni kesä-heinäkuussa 9 kpl. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
65

Metso Paper salibandy Nimenhuuto.com

Metso Paper Rautpohjan salibandyjoukkue, joka osallistuu mm. syksyllä 2010 pelattavaan Hirviliigaan ja tulee taistelemaan kynsin ja hampain kirkkaimmasta pokaalista. Syksyn 2010 Hirviliigan ottelut tulevat olemaan viikonloppuisin, joten ringissä on hyvä olla reilusti nimiä, jotta saadaan aina porukka kasaan. Pidäthän huolen viikottaisesta ilmottautumisestasi, vaikka et pääsisi paikalle, jotta keretään kyselemään tarvittaessa lisää porukkaa!

Tommi kirjoitti: Terve, Olen vaihtamassa sekä työpaikkaa että paikkakuntaa joten Metson sählyporukasta tippuu yksi hidas mutta kädetön satakiloinen peruspakki pois. Vuosien varrella on tullut pelailtua monissa porukoissa joista kaikkia ei pysty edes muistamaan. Suurin osa peliporukoista ei taida edes olla tässä j... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
31

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Olemme perustamassa ensi kaudelle (2013) 6.div joukkuetta keski-suomen piirin...

Tatu kirjoitti: In olen jos vaan kerkeän... (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Kaljottelu, Kaukalopallo, Futis, Sähly ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
93

FBC Dux Titans 02-03 -pojat Nimenhuuto.com

FBC Dux Titans 02-03 -syntyneiden poikien salibandyjoukkueen ilmoittautumiset hoidetaan tämän sivuston kautta. Harjoitukset, pelit ja muut tulevat tapahtumat ilmoitetaan tätä kautta. Muistakaa ilmoittautua aktiivisesti ja etukäteen tapahtumiin.

Joukkue etsii pelaajia: FBC Dux Titans etsii joukkueeseensa muutamaa 2003 tai 2002 syntynyttä, saliba...

Aapo kirjoitti: mökillä villen kaa 4-6 päivää (19 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
24

Happee01 Nimenhuuto.com

Happee -01 salibandyjuniorit

Vesa kirjoitti: Mailoja mukaan tänään,jotka lähtevät Prahaan. Keräillään niitä laukkuun lähtövalmiiksi. T. Vesa (25 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
42

O2JKL P1998 Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän pojat 1998

Eetu kirjoitti: Otin talteen Lehtosen mailan harkoista tuon maanantaina (26 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
20

fbcduxB Nimenhuuto.com

Floorball Club Dux salibandyn B-poikien joukkue.

Esa kirjoitti: No niin. Koska osallistuminen jäi kovin heikoksi, siirretään vuoro seuramme muille joukkueille. Kiitoksia osallistumisesta. Kyselkää A-pojista tai C-pojista mahdutteko heidän harjoitusrinkeihinsä. Hyvää kesän jatkoa! (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
23

O2JKL-naiset Nimenhuuto.com

O2-Jkl naisten joukkue pelaa kaudella 2014-2015 naisten 1.divisioonassa. Liitythän seuraamme! Pelaamme tällä kaudella kotiotteluitamme Palokassa. Otteluohjelman voit käydä katsomassa osoitteessa http://www.o2-jkl.fi TERVETULOA!

Päivitetty 34 minuuttia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Naiset
37

Tikkakosken pallo Nimenhuuto.com

Manager: tipasb(at)gmail.com

Ville kirjoitti: Treenien jälkeen uimaan! (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
38

O2JKL Pojat 2002 Nimenhuuto.com

O2JKL Pojat 2002 kilpajoukkue

Tuomas kirjoitti: Huomenna alkavat harjoitukset jälleen. Käykää ilmoittautumassa joko IN tai OUT aina reeneihin. Kevään reeneissä ei ollut niin tarkkaa, mutta nyt pidetään taas huoli ilmoittautumisistakin. Lisätään tämän viikon tiistain ja keskiviikon harjoituksiin 15 minuuttia lisää oheisharjoitusosuudelle. Mennä... (Noin 24 tuntia sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
21

efcee Nimenhuuto.com

Efcee/KonnU-salibandy

Arttu kirjoitti: 60\50 (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Konnevesi Jyväskylä
Miehet
48

RKP-LIDL Nimenhuuto.com

Rautpohjan konepajan ja LIDL:in yhteiset sähläykset.

Heikki kirjoitti: Pelit alakaa klo 10.00, 11.30 ja heti perrään 12.00 niin ja tietysti FINAALI josa me olemma huippupelien ansiosta!! :DD ja paikka on hutunki, sinne kaikki vaan! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Sähly
Jyväskylä
Ei asetettu
14

Qvantel Nimenhuuto.com

Ottakaa tumma ja vaalea paita mukaan niin saadaan joukkueet jaettua näppärästi.

Jarkko kirjoitti: Vielä kun tulisi pari pelaajaa lisää, niin hyvä. Onnistuuhan pelit myös 3 vs 3 + maalivahdit. Tilaa ainakin kentällä. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
44

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

Joni kirjoitti: voisin kerrankin päästä tulemaan (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
27

Nousu Salibandy Nimenhuuto.com

Suomen seksikkäinen salibandyseura. https://www.facebook.com/JyvaskylanNousu https://twitter.com/noususalibandy http://instagram.com/noususalibandy

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
27

Happee 03-04 pojat Nimenhuuto.com

Joukkueen kotisivut: http://happee.fi/e-pojat-03-04/e-pojat-0304-uutiset

Akseli kirjoitti: Moikka Akseli Tuuri on vahingossa laitettu Aleksi Tuuriksi, jos tälläisen korjauksen saisi terkuin Minna Savolainen (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
20

O2 II Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylä Miehet II

Tommi kirjoitti: Kauden 2014-2015 salivuorot on jaettu. Meille sattu Ma ja ke 21:30-22:45 Palokan koulukeskuksella. Alkaen ma 1.9.2014. Onko joka pätkä käyny kokeilee varusteet / onko joka jätkä menossa tänään? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
41

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.