Salibandy Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 123 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, futsal, lentopallo, pesäpallo, sulkapallo, kaukalopallo ja koripallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Jyväskylä

Salibandy - Jyväskylä

Castom Nimenhuuto.com

Jyväskyläläisen rakennusliike Castomin ympärille koottu sählyporukka. Tässä porukassa arvostetaan sitoutumista, itsensä likoon laittamista ja reilua peliä. Kentällä liikutaan tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki tapahtuu ilon kautta ja liikunnan riemusta. Yhdessä on kiva liikkua!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelamaan salibandyä mukavassa seurassa. Keräämme syyskaudelle 2015 ja ke...

Petri kirjoitti: Iski flunssa. Ensi viikolla uusi yritys. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
27

JYP FC Nimenhuuto.com

Urheilijoista kovimmat, atleeteista urheimmat! Tässä ryhmässä kokoontuvat FC:n sählyvuoron fanit, nuo miehistä parhaat! FC:n sählyvuoro Kuokkalan Graniitin ampumaradan kaukalossa sunnuntaisin talvikauden (syyskuu-huhtikuu) klo 12-13. Kesävuoro perinteiseen tapaan torstaisin klo 19-20. Osallistumismaksu FC:n jäseniltä 3 € ja muilta 4 €. Kaikki ovat tervetulleita, jos on sopivan tervehenkinen ja kahjo asenne salibandya ja urheilua kohtaan!

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
13

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Pekka kirjoitti: Maukka, maistuuko kenttäpelaajan rooli jos Ilkka menee maaliin? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
37

FBC DUX 05-06 Nimenhuuto.com

FBC Dux Milites -joukkue koostuu 2005 ja 2006 syntyneistä pojista. Joukkue osallistuu kaudella 2015-2016 Salibandyliiton Sisä-Suomen E2-junioreiden kilpasarjaan ja pelaa myös Keski-Suomen paikallista Kortteliliigaa. Joukkueen urheilullisena tavoitteena on luoda edellytykset yksilö- ja joukkuepelitaitojen oppimiselle salibandyssä ja antaa mahdollisimman laadukasta ohjausta nuorena urheilijana kehittymiselle. Joukkueen kasvatuksellisena tavoitteena on ohjata ja tutustuttaa nuoria terveelliseen ja liikunnallisesti aktiiviseen elämäntapaan.

Ari kirjoitti: Heps Siirrytään pikku hiljaa käyttämään Happeen nimenhuutoa. Laitan teille kutsut sinne tulemaan lähiaikoina. Hoidetaan harkkoihin ilmoittautumiset sen jälkeen siellä, mutta turnaukset + muut vielä täällä päättäjäisiin asti. Ari (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
28

SC Falken Nimenhuuto.com

Kyseessä oleva keskisuomalainen seura ei ole rekisteröity nimi eikä yhdistys, vaan pikemminkin poikaporukan hauskaa puuhastelua. Seuran nimen ja logon käyttöoikeus on perustajajäsenillä sekä Hall of Fameen valituilla. Perustajajäseniä (V. 2007) ovat Anssi Gröhn, Petri Himanen, Mikko Hyvärinen, Mikko Hyytiä, Juha Kuukkanen ja Mikko Partio. Hall of Fameen valittuja ei ole.

Petri kirjoitti: Nyt naputettu kaikki kevään Hirviliigan pelit Nimenhuutoon. Laittakaahan mahdollisimman aikaisin joko In or Out -stautuksennne kiuntoon. http://www.hirviliiga.fi/ (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
27

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu aina max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet, mutta joka vuorolle mahtuu myös muita pelaajia. Nämä pelaajat on merkitty SK tunnuksella. Ja heiltä sitten aina 4 €:n maksu paikan päällä. Vakkaripelaajille nöyrä pyyntö eli jos pääset tai et pääse mukaan, niin käy laittamassa tieto heti kun sen tiedät tai laita vaikka muutama viikko eteenpäin jos mahdollista. Jokainen haluaa että vuorolla olisi mahdollisimman lähelle se 20 pelaajaa. Muutetaan SK käytäntöä siten että aina kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia niin sitä mukaan voi SK:t ilmoittautua mukaan ja myös maanantaina klo 16.00 alkaen.

Petri kirjoitti: Syyskauden maksut vakkaripelaajille. 26 vuoroa 6.7-28.12.2015 á hinta 75,00 € Yhteensä: 1950,00 Kassassa rahaa 100 € jos kaikki sk-maksut maksetaan - Pelipaitatilaus vei kassasta 190 euroa, vaikka osa saatiin sk-pelaajilta takaisin. MAKSU 92,50, € Tiinro: FI74 3939 0029 9615 13 Eräpäivä: Heti (la... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
61

Metso Paper salibandy Nimenhuuto.com

Metso Paper Rautpohjan salibandyjoukkue, joka osallistuu mm. syksyllä 2010 pelattavaan Hirviliigaan ja tulee taistelemaan kynsin ja hampain kirkkaimmasta pokaalista. Syksyn 2010 Hirviliigan ottelut tulevat olemaan viikonloppuisin, joten ringissä on hyvä olla reilusti nimiä, jotta saadaan aina porukka kasaan. Pidäthän huolen viikottaisesta ilmottautumisestasi, vaikka et pääsisi paikalle, jotta keretään kyselemään tarvittaessa lisää porukkaa!

Tommi kirjoitti: Terve, Olen vaihtamassa sekä työpaikkaa että paikkakuntaa joten Metson sählyporukasta tippuu yksi hidas mutta kädetön satakiloinen peruspakki pois. Vuosien varrella on tullut pelailtua monissa porukoissa joista kaikkia ei pysty edes muistamaan. Suurin osa peliporukoista ei taida edes olla tässä j... (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
31

Happee01 Nimenhuuto.com

Happee -01 salibandyjuniorit

Anne kirjoitti: Hei! Olisiko innokkaita katusählyyn lähtijöitä? Tapahtuma Lutakon aukiolla la 11.6. 3vs3 pelit 1x12min. Esim. 6hlön joukkueita, hinta 40,00€/joukkue, osallistujat maksavat. Ilmoittautuminen loppuu 5.6. eli laittakaa viestiä, jos on kiinnostusta. -Anne- (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
62

Happee P02 Nimenhuuto.com

Happeen 02-ikäluokan joukkueen sivu. Karsimme kaudella 2015-2016 SSBL:n ylialueelliseen Eliittisarjaan.

Joukkue etsii pelaajia: Haemme kaudelle 2015-2016 mailapelitaustaisia, vuonna 2002 syntyneitä pelimie...

Jarkko kirjoitti: Huomenna siis lähtö klo 13 monnarilta. Matkalla tarjotaan salaattivälipala, ottakaa omat juomat mukaan. Perjantain otteluaikataulu on uusittu, ja ensimmäinen peli on 9.30. Aamiainen on pelaajille varattu laivalle (+Simo, Jarkko, Petteri, Pia). Muut voivat itse ostaa laivan kahviosta. Passit ja pe... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
33

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Jani kirjoitti: Huomiseen säbään tarvittais pelimiehiä! ilmottautumaan! (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Miehet
115

O2JKL 2004 pojat valkoinen Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän 2004-syntyneiden poikien juniorijoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Vuonna 2015 aloittanut 2004-syntyneiden poikien salibandyjoukkue. Harjoittele...

Tero kirjoitti: Syksyä koskien vielä tiedoksi, että liiton sarjojen ilmoittautumiset ovat elo-syyskuussa, joten meillä on varmasti ainakin koulujen alkuun saakka aikaa miettiä, että mitä ensi vuonna tehdään. (16 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
27

FBC Dux Titans 02-03 -pojat Nimenhuuto.com

FBC Dux Titans 03-syntyneiden poikien salibandyjoukkueen ilmoittautumiset hoidetaan tämän sivuston kautta. Harjoitukset, pelit ja muut tulevat tapahtumat ilmoitetaan tätä kautta. Muistakaa ilmoittautua aktiivisesti ja etukäteen tapahtumiin.

Joukkue etsii pelaajia: FBC Dux Titans etsii joukkueeseensa muutamaa 2003 tai 2002 syntynyttä, saliba...

Eetu kirjoitti: Hei, huomaattehan ettei viikolla 20 ole harjoituksia. Seuraavat treenit siis maanantaina 23.5. (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
45

O2JKL 2005-2006 pojat valk Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän 2005-2006 syntyneiden poikajunioreiden joukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Ota yhteyttä tuomas.pulkkinen(at)o2-jkl.fi

Jani kirjoitti: Hei Seuran päättäjäiset tänään 6.5 Palokan koululla (Koivutie 5). Palkitsemistilaisuuteen klo 18.30 - 19.15 toivotaan kaikkia seuran jäseniä mukaan! Päättäjäisissä palkitaan mm. vuoden valmentaja ja vuoden joukkue ja muita seuran henkilöitä ja lisäksi junioreiden kilpajoukkueet palkitsee omasta j... (23 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
21

O2JKL P1998 Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän B-pojat

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako salibandyn pelaaminen O2:ssa? B-jun joukkue etsii pelaajia. Jouk...

Jani kirjoitti: Hei Seuran päättäjäiset tänään 6.5 Palokan koululla (Koivutie 5). Palkitsemistilaisuuteen klo 18.30 - 19.15 toivotaan kaikkia seuran jäseniä mukaan! Päättäjäisissä palkitaan mm. vuoden valmentaja ja vuoden joukkue ja muita seuran henkilöitä ja lisäksi junioreiden kilpajoukkueet palkitsee omasta j... (23 päivää sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
21

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

Joukkue etsii pelaajia: SB Fiilis pelaa salibandyä 5. divisioonassa Keski-Suomen lohkossa. Mikäli sin...

Samuel kirjoitti: Jos on veskarit nii in (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
23

fbcduxB Nimenhuuto.com

Floorball Club Dux salibandyn B-poikien joukkue.

Esa kirjoitti: No niin. Koska osallistuminen jäi kovin heikoksi, siirretään vuoro seuramme muille joukkueille. Kiitoksia osallistumisesta. Kyselkää A-pojista tai C-pojista mahdutteko heidän harjoitusrinkeihinsä. Hyvää kesän jatkoa! (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
22

O2JKL-naiset Nimenhuuto.com

O2-Jkl naisten joukkue pelaa kaudella 2015-2016 naisten salibandyliigassa. Liitythän seuraamme! Pelaamme tällä kaudella kotiotteluitamme Palokassa. Otteluohjelman voit käydä katsomassa osoitteessa http://www.o2-jkl.fi TERVETULOA!

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Naiset
45

Happee Steamers Nimenhuuto.com

Höyrystäjät Jyväskylästä. Kotipelit pelataan Suomen Palokassa. Meillä puhutaan makkarasta ja salibandystä!

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
32

SC JDBC Nimenhuuto.com

Salibandy Club Jydacom & Buildercom United. http://www.jydacom.fi http://www.buildercom.fi

Juuso kirjoitti: 3kenttää +5 pakkia?? (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
27

Happee 03-pojat Nimenhuuto.com

Happeen 03- poikien Kilpajoukkueen Nimenhuuto. Täällä hoidamme tiedottamisen harjoituksista, peleistä ja muista tapahtumista. Muistathan ilmottautua kaikkiin tapahtumiin ajoissa!

Ari kirjoitti: Laitoin Tallinna-turnauksen ohjeistuksen sääntöineen uudelleen. Sääntöjä on tarkennettu, ruokailuiden osalta, vastuuhenkilöiden osalta ja käyttäytymisen osalta. Ja ne palautteet lopussa, kuin monta lähtee bussilla ja tulee takaisin. Jos poikkeavuutta niin ilmoita tähän viestin perään. Ne edellise... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.