Salibandy Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 111 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, lentopallo, pesäpallo, futsal, kaukalopallo, koripallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Jyväskylä

Salibandy - Jyväskylä

Castom Nimenhuuto.com

Jyväskyläläisen rakennusliike Castomin ympärille koottu sählyporukka. Tässä porukassa arvostetaan sitoutumista, itsensä likoon laittamista ja reilua peliä. Kentällä liikutaan tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki tapahtuu ilon kautta ja liikunnan riemusta. Yhdessä on kiva liikkua!

Petri kirjoitti: Pohje ei anna periksi vieläkään. (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
32

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Marko kirjoitti: FI31 1045 3000 1867 66 on predatorsin iban tilinummero Vähän kattelin sellasille äijille, jotka käyny muutaman hassun kerran ja laitoin niille, että tulee jäsenmaksu ja osallistumisen kustannukset. (22 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
32

FBC DUX 05-06 Nimenhuuto.com

FBC Dux Milites -joukkue koostuu 2005 ja 2006 syntyneistä pojista. Joukkue osallistuu kaudella 2014-2015 Salibandyliiton Sisä-Suomen F1-junioreiden aluesarjaan ja pelaa myös Keski-Suomen paikallista piirisarjaa. Joukkueen urheilullisena tavoitteena on luoda edellytykset yksilö- ja joukkuepelitaitojen oppimiselle salibandyssä ja antaa mahdollisimman laadukasta ohjausta nuorena urheilijana kehittymiselle. Joukkueen kasvatuksellisena tavoitteena on ohjata ja tutustuttaa nuoria terveelliseen ja liikunnallisesti aktiiviseen elämäntapaan.

Jarkko kirjoitti: Moi! Jaken varustekassista löytyi ylimääräinen lasien kotelo. Löytyykö omistajaa? Anu (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
25

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu aina max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet, mutta joka vuorolle mahtuu myös muita pelaajia. Nämä pelaajat on merkitty SK tunnuksella. Ja heiltä sitten aina 4 €:n maksu paikan päällä. Vakkaripelaajille nöyrä pyyntö eli jos pääset tai et pääse mukaan, niin käy laittamassa tieto heti kun sen tiedät tai laita vaikka muutama viikko eteenpäin jos mahdollista. Jokainen haluaa että vuorolla olisi mahdollisimman lähelle se 20 pelaajaa. Muutetaan SK käytäntöä siten että aina kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia niin sitä mukaan voi SK:t ilmoittautua mukaan ja myös maanantaina klo 16.00 alkaen.

Petri kirjoitti: KEVÄÄN MAKSUT UUPUU: NIKU JUHA MANSI Summa 77,50 euroa. Maksun voi maksaa tilille FI74 3939 0029 9615 13 SYKSYN SK-MAKSUT UUPUU: JANI KARHUNEN 48 euroa IIKKA HACKMAN 28 euroa Maksun voi maksaa tilille FI74 3939 0029 9615 13 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
58

Metso Paper salibandy Nimenhuuto.com

Metso Paper Rautpohjan salibandyjoukkue, joka osallistuu mm. syksyllä 2010 pelattavaan Hirviliigaan ja tulee taistelemaan kynsin ja hampain kirkkaimmasta pokaalista. Syksyn 2010 Hirviliigan ottelut tulevat olemaan viikonloppuisin, joten ringissä on hyvä olla reilusti nimiä, jotta saadaan aina porukka kasaan. Pidäthän huolen viikottaisesta ilmottautumisestasi, vaikka et pääsisi paikalle, jotta keretään kyselemään tarvittaessa lisää porukkaa!

Tommi kirjoitti: Terve, Olen vaihtamassa sekä työpaikkaa että paikkakuntaa joten Metson sählyporukasta tippuu yksi hidas mutta kädetön satakiloinen peruspakki pois. Vuosien varrella on tullut pelailtua monissa porukoissa joista kaikkia ei pysty edes muistamaan. Suurin osa peliporukoista ei taida edes olla tässä j... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
31

O2JKL P1998 Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän B-pojat

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako salibandyn pelaaminen O2:ssa? B-jun joukkue etsii pelaajia. Jouk...

Sanna kirjoitti: Hep, Joukkue kaipaa huoltajaa. Kesän aikana muodostuu joukkueen runko, ja oleellisena osana siihen kuulu myös huoltaja. Huoltajan rooli on erittäin tärkeä, se luo turvallisuuden tunnetta niin peleihin, kuin harjoituksiinkin. Joukkue tarvitsee rinnalleen "isähahmon" täyttämään tämän tarpeen. Kesän... (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
33

Happee P02 Nimenhuuto.com

Happeen 02 ja 03 ikäluokkien sivut

Joukkue etsii pelaajia: Haemme kaudelle 2015-2016 mailapelitaustaisia 02-03 syntyneitä pelimiehiä,mol...

Ann-Sofie kirjoitti: Luultavasti vähän myöhässä (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
43

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Leppis kirjoitti: Jaakko - Jesse T - väiski Lahtinen - Leppis - Lari P Niko N - Mikko A - V.V SamiL - Tiki Pasanen - Eero K Karhapää (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Kaljottelu, Kaukalopallo, Futis, Sähly, Jalkapallo ja Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
91

FBC Dux Titans 02-03 -pojat Nimenhuuto.com

FBC Dux Titans 02-03 -syntyneiden poikien salibandyjoukkueen ilmoittautumiset hoidetaan tämän sivuston kautta. Harjoitukset, pelit ja muut tulevat tapahtumat ilmoitetaan tätä kautta. Muistakaa ilmoittautua aktiivisesti ja etukäteen tapahtumiin.

Joukkue etsii pelaajia: FBC Dux Titans etsii joukkueeseensa muutamaa 2003 tai 2002 syntynyttä, saliba...

Harri kirjoitti: Merja tulee bussin kyytiin... (13 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
52

Happee01 Nimenhuuto.com

Happee -01 salibandyjuniorit

Matti kirjoitti: Moi! Kesästä tiedetään nyt sen verran, että vko 26 ja 27 (22.6- 5.7) ovat OT-jaksoja pojilla, eli ei joukkueharjoituksia. Silloin siis olisi joukkueen puolesta paras hetki käydä tekemässä lomareissuja perheen kanssa. Vanhempainpalaveria pidetään todennäköisesti vasta toukokuussa, kun on saatu har... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
41

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Joukkue etsii pelaajia: Mielitkö pelaamaan sählyä? (tai lätkää?) Sählyvuorollemme mahtuisi muutama uu...

Vesa kirjoitti: Hei, Tarjottiin mahdollisuutta ottaa osaa jäille huomenna (10.4 perjantaina) klo 22:30 synergialla. Mikäli meidän porukasta löytyy innokkaita pelaajia niin Ilmoittautumiset asap. 050-3306596 (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Miehet
76

fbcduxB Nimenhuuto.com

Floorball Club Dux salibandyn B-poikien joukkue.

Esa kirjoitti: No niin. Koska osallistuminen jäi kovin heikoksi, siirretään vuoro seuramme muille joukkueille. Kiitoksia osallistumisesta. Kyselkää A-pojista tai C-pojista mahdutteko heidän harjoitusrinkeihinsä. Hyvää kesän jatkoa! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
22

Qvantel Nimenhuuto.com

Ottakaa tumma ja vaalea paita mukaan niin saadaan joukkueet jaettua näppärästi.

Petri kirjoitti: Huonolta näyttää tilanne (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
47

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

Petri kirjoitti: Tänään olisi mahdollista päästä pelaamaan Killerille maaliin kello 17.00-18.00, isompi kenttä. Löytyykö ketään ketä kiinnostaisi? (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
33

O2JKL Pojat 2002 Nimenhuuto.com

O2JKL Pojat 2002 kilpajoukkue

Tuomas kirjoitti: Hei, Saimme kesävuorot kaupungilta. Nämä vuorot pätevät tällä tietoa Juhannukseen asti. Juhannus-heinäkuu pidetään ohjatusta harjoittelusta taukoa. ke 16.15-17.15 Palokan Koulukeskus to 16.45-18.00 Graniitti H2 S1 Molempiin harjoituksiin lisätään fysiikkaosuus ja mahdollisesti viikkoon lisätään m... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
24

Tuijan Tiistaisähly Nimenhuuto.com

Tiistaisähly Killerillä klo 18:00

Tuija kirjoitti: Käy ilmoittamassa pääsetkö sählyyn mukaan !!! (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
27

Happee 04 pojat Nimenhuuto.com

Joukkueen kotisivut: http://happee.fi/e2-pojat-04/e2-pojat-04-uutiset

Marco kirjoitti: Hei Kaikkien poikien täytyy tuoda 3 palloa treeneihin. Palloja häviää, kun niitä roiskitaan sinne tänne eikä ketään kiinnosta kerätä niitä. Olisi hieno juttu jos puhuisitte kotona pallojen keräyksestä ja kuuntelusta. Jokaisen täytyy kuunnella, niin ehditään enemmän. Marco (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
27

O2JKL-naiset Nimenhuuto.com

O2-Jkl naisten joukkue pelaa kaudella 2014-2015 naisten 1.divisioonassa. Liitythän seuraamme! Pelaamme tällä kaudella kotiotteluitamme Palokassa. Otteluohjelman voit käydä katsomassa osoitteessa http://www.o2-jkl.fi TERVETULOA!

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Jyväskylä
Naiset
44

efcee Nimenhuuto.com

Efcee/KonnU-salibandy

Janne kirjoitti: Tänään taas IN! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Konnevesi Jyväskylä
Miehet
48

SC JDBC Nimenhuuto.com

Salibandy Club Jydacom & Buildercom United.

Karri kirjoitti: Kuumeessa.. En usko että lauantaiksi tarpeeksi iskussa (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.