Salibandy Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 96 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, futsal, koripallo, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Jyväskylä

Salibandy - Jyväskylä

Castom Nimenhuuto.com

Jyväskyläläisen rakennusliike Castomin ympärille koottu sählyporukka. Tässä porukassa arvostetaan sitoutumista, itsensä likoon laittamista ja reilua peliä. Kentällä liikutaan tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki tapahtuu ilon kautta ja liikunnan riemusta. Yhdessä on kiva liikkua!

Tommi kirjoitti: Pelit lisätty kalenteriin, käy ilmoittautumassa huomiseen peliin. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
34

FBC DUX 05-06 Nimenhuuto.com

Dux-salibandykerhot Dux-salibandykerhot ovat salibandyn harrastekerhoryhmiä, joissa harjoitellaan salibandyn alkeita. Jokainen osallistuja huomioidaan oman tasonsa mukaisesti. Ikäryhmät ovat ohjeellisia ja niistä voidaan tilanteen vaatiessa joustaa. Ryhmät ovat pääosin poikien ryhmiä, mutta tytötkin ovat tervetulleita kaikiin ryhmiin.

Marius kirjoitti: Hei, Onko perjantain Graniitin vuoro jäämässä kokonaan pois elokuun jälkeen? Treenit siis syyskuusta alkaen tiistaisin ja sunnuntaisin? (Päivä sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
22

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Juha kirjoitti: Ilkka tolppien väliin (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
28

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu aina max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet, mutta joka vuorolle mahtuu myös muita pelaajia. Nämä pelaajat on merkitty SK tunnuksella. Ja heiltä sitten aina 4 €:n maksu paikan päällä. Vakkaripelaajille nöyrä pyyntö eli jos pääset tai et pääse mukaan, niin käy laittamassa tieto heti kun sen tiedät tai laita vaikka muutama viikko eteenpäin jos mahdollista. Jokainen haluaa että vuorolla olisi mahdollisimman lähelle se 20 pelaajaa. Muutetaan SK käytäntöä siten että aina kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia niin sitä mukaan voi SK:t ilmoittautua mukaan ja myös maanantaina klo 16.00 alkaen.

Petri kirjoitti: KESÄSÄHLYT KÄYNNISTYY TÄNÄÄN. Säännöt: - Vuoroille saa ilmoittautua kaikki - 20 nopeinta pääsee mukaan - Kesän vuoroista tulee kaikille maksu elokuussa osallistumismäärän mukaan. Kesän vuorot kustantavat 340 euroa ja vuoroja muistaakseni kesä-heinäkuussa 9 kpl. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
57

Metso Paper salibandy Nimenhuuto.com

Metso Paper Rautpohjan salibandyjoukkue, joka osallistuu mm. syksyllä 2010 pelattavaan Hirviliigaan ja tulee taistelemaan kynsin ja hampain kirkkaimmasta pokaalista. Syksyn 2010 Hirviliigan ottelut tulevat olemaan viikonloppuisin, joten ringissä on hyvä olla reilusti nimiä, jotta saadaan aina porukka kasaan. Pidäthän huolen viikottaisesta ilmottautumisestasi, vaikka et pääsisi paikalle, jotta keretään kyselemään tarvittaessa lisää porukkaa!

Tommi kirjoitti: Terve, Olen vaihtamassa sekä työpaikkaa että paikkakuntaa joten Metson sählyporukasta tippuu yksi hidas mutta kädetön satakiloinen peruspakki pois. Vuosien varrella on tullut pelailtua monissa porukoissa joista kaikkia ei pysty edes muistamaan. Suurin osa peliporukoista ei taida edes olla tässä j... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
31

Happee01 Nimenhuuto.com

Happee -01 salibandyjuniorit

Vesa kirjoitti: Hei Mahtavaa, että porukkaa on ilmoittautunut hommiin SM-karsintoihin näin mukavasti-kun on porukkaa niin kukaan ei rasitu liikaa :-) Toimitisijahommat kevenivät hiukan, sillä livetulospalvelua ei olekaan. Peliaika on peleissä 3x15 min. Vuoroja olen miettinyt seuraavasti: LA 11:30-14:30 Niina Val... (Päivä sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
37

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Olemme perustamassa ensi kaudelle (2013) 6.div joukkuetta keski-suomen piirin...

Kousti kirjoitti: Kaikki apinat huomenna pohjia ottaa ja lauantaina sitten kisailee jatkamaan kupittelua!!! (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Kaljottelu, Kaukalopallo, Futis, Sähly ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
95

FBC Dux Titans 02-03 -pojat Nimenhuuto.com

FBC Dux Titans 02-03 -syntyneiden poikien salibandyjoukkueen ilmoittautumiset hoidetaan tämän sivuston kautta. Harjoitukset, pelit ja muut tulevat tapahtumat ilmoitetaan tätä kautta. Muistakaa ilmoittautua aktiivisesti ja etukäteen tapahtumiin.

Joukkue etsii pelaajia: FBC Dux Titans etsii joukkueeseensa muutamaa 2003 tai 2002 syntynyttä, saliba...

Riku kirjoitti: E-juniorien pelin kokoonpanossa pelaavat: Saska, Leo H., Eliel, Ville, Joel, Juho, Elmeri, Miko, Eelis, Daniel, Roni ja Aare. D2-juniorien rosteri: Iivari, Jokke, Juho, Veeti, Aapo, Eelis, Avis, Jere, Arttu ja Axel, sekä Aare ja Roni. Eli molemmissa 10 kenttäpelaajaa (Eelis, Juho ja Jokke tuplaa)... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
30

O2JKL P1998 Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän pojat 1998

Jukka kirjoitti: Forssaan lähtijät! Ilmoitelkaa minulle ruoka-aine allergioista. Tv Jukka (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
20

fbcduxB Nimenhuuto.com

Floorball Club Dux salibandyn B-poikien joukkue.

Esa kirjoitti: No niin. Koska osallistuminen jäi kovin heikoksi, siirretään vuoro seuramme muille joukkueille. Kiitoksia osallistumisesta. Kyselkää A-pojista tai C-pojista mahdutteko heidän harjoitusrinkeihinsä. Hyvää kesän jatkoa! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
23

O2JKL Pojat 2002 Nimenhuuto.com

O2JKL Pojat 2002 kilpajoukkue

Aleksi kirjoitti: Huom! Salibandyliiton kausi-info löytyy tästä osoitteesta, siinä on ohjeita myös lisenssin ostosta. http://salibandy.net/kilpailutoiminta/saannot-ja-ohjeet/kausi-info -Anne (Päivä sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
23

O2JKL-naiset Nimenhuuto.com

O2-Jkl naisten joukkue pelaa kaudella 2014-2015 naisten 1.divisioonassa. Liitythän seuraamme! Pelaamme tällä kaudella kotiotteluitamme Palokassa. Otteluohjelman voit käydä katsomassa osoitteessa http://www.o2-jkl.fi TERVETULOA!

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Naiset
36

Happee 03-04 pojat Nimenhuuto.com

Joukkueen kotisivut: http://happee.fi/e-pojat-03-04/e-pojat-0304-uutiset

Marco kirjoitti: Hei kaikille Lisäsin nimenhuutoon 2.9 harkan, jossa halutaan tieto teiltä, kun olette maksaneet poikanne lisenssin. Lisenssi tulee olla kisalisenssi. Marco (5 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
22

Tikkakosken pallo Nimenhuuto.com

Manager: tipasb(at)gmail.com

Aki kirjoitti: Huomenna mahtus 3 pelaajaa vuorolle klo 18.15 vaajakoski (8 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
33

Qvantel Nimenhuuto.com

Ottakaa tumma ja vaalea paita mukaan niin saadaan joukkueet jaettua näppärästi.

Jari kirjoitti: 4 vs. 4 minimillä edelleen mennään eli yhtä innokasta huutaisi. (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
44

Tuijan Tiistaisähly Nimenhuuto.com

Tiistaisähly Killerillä klo 18:00

Teemu kirjoitti: Tuon varusteellisen maalivahdin mukana. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
23

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

aleksi kirjoitti: en tule EHKÄ. :)))) (12 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
27

efcee Nimenhuuto.com

Efcee/KonnU-salibandy

Elias kirjoitti: hyvin todennäköisesti out (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Konnevesi Jyväskylä
Miehet
48

RKP-LIDL Nimenhuuto.com

Rautpohjan konepajan ja LIDL:in yhteiset sähläykset.

Heikki kirjoitti: säbäkausi alakaa! :D (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Sähly
Jyväskylä
Ei asetettu
15

Nousu Salibandy Nimenhuuto.com

Suomen seksikkäinen salibandyseura. https://www.facebook.com/JyvaskylanNousu https://twitter.com/noususalibandy http://instagram.com/noususalibandy

Lauri kirjoitti: Viivajuoksutesti n.10m. 45sek juoksu + 90sek huili + 45sek juoksu Tulokset (edetty viivojen välejä): Saari: 19,18 Hyväri: 19,17 Koirikivi 19,17 Ikonen: 18, 16 Saleva: 18,16 Suomalainen: 18,16 Lipiäinen: 18,16 Toivonen: 18, 15 Forss: 17, 16 Töytäri: 17, 16 Lamberg 17,15 Jauhiainen: 15, 14 (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.