Salibandy Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 111 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, futsal, koripallo, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Jyväskylä

Salibandy - Jyväskylä

Castom Nimenhuuto.com

Jyväskyläläisen rakennusliike Castomin ympärille koottu sählyporukka. Tässä porukassa arvostetaan sitoutumista, itsensä likoon laittamista ja reilua peliä. Kentällä liikutaan tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki tapahtuu ilon kautta ja liikunnan riemusta. Yhdessä on kiva liikkua!

Petri kirjoitti: Pohje ei anna periksi vieläkään. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
32

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Pekka kirjoitti: Kuvat ja materiaalit alta löytyy turnaukset kansio siellä turnaukset pelit listattuna.. (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
33

FBC DUX 05-06 Nimenhuuto.com

FBC Dux Milites -joukkue koostuu 2005 ja 2006 syntyneistä pojista. Joukkue osallistuu kaudella 2014-2015 Salibandyliiton Sisä-Suomen F1-junioreiden aluesarjaan ja pelaa myös Keski-Suomen paikallista piirisarjaa. Joukkueen urheilullisena tavoitteena on luoda edellytykset yksilö- ja joukkuepelitaitojen oppimiselle salibandyssä ja antaa mahdollisimman laadukasta ohjausta nuorena urheilijana kehittymiselle. Joukkueen kasvatuksellisena tavoitteena on ohjata ja tutustuttaa nuoria terveelliseen ja liikunnallisesti aktiiviseen elämäntapaan.

Ari kirjoitti: Maksuista tein joukkueen sivulle maksuista yhteenvedon, josta näette mitä maksuja on olemassa ja niiden eräpäivät. Pystytte paremmin itsekin seuraamaan mitä on muistanut maksaa ja mitä ei vielä. heittäkääs parannusehdotuksia turvittaessa. sivu ei näy valikossa, koska siihen ei saanut "ylimääräisi... (19 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
25

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu aina max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet, mutta joka vuorolle mahtuu myös muita pelaajia. Nämä pelaajat on merkitty SK tunnuksella. Ja heiltä sitten aina 4 €:n maksu paikan päällä. Vakkaripelaajille nöyrä pyyntö eli jos pääset tai et pääse mukaan, niin käy laittamassa tieto heti kun sen tiedät tai laita vaikka muutama viikko eteenpäin jos mahdollista. Jokainen haluaa että vuorolla olisi mahdollisimman lähelle se 20 pelaajaa. Muutetaan SK käytäntöä siten että aina kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia niin sitä mukaan voi SK:t ilmoittautua mukaan ja myös maanantaina klo 16.00 alkaen.

Petri kirjoitti: KEVÄÄN MAKSUT UUPUU: NIKU JUHA MANSI Summa 77,50 euroa. Maksun voi maksaa tilille FI74 3939 0029 9615 13 SYKSYN SK-MAKSUT UUPUU: JANI KARHUNEN 48 euroa IIKKA HACKMAN 28 euroa Maksun voi maksaa tilille FI74 3939 0029 9615 13 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
58

Metso Paper salibandy Nimenhuuto.com

Metso Paper Rautpohjan salibandyjoukkue, joka osallistuu mm. syksyllä 2010 pelattavaan Hirviliigaan ja tulee taistelemaan kynsin ja hampain kirkkaimmasta pokaalista. Syksyn 2010 Hirviliigan ottelut tulevat olemaan viikonloppuisin, joten ringissä on hyvä olla reilusti nimiä, jotta saadaan aina porukka kasaan. Pidäthän huolen viikottaisesta ilmottautumisestasi, vaikka et pääsisi paikalle, jotta keretään kyselemään tarvittaessa lisää porukkaa!

Tommi kirjoitti: Terve, Olen vaihtamassa sekä työpaikkaa että paikkakuntaa joten Metson sählyporukasta tippuu yksi hidas mutta kädetön satakiloinen peruspakki pois. Vuosien varrella on tullut pelailtua monissa porukoissa joista kaikkia ei pysty edes muistamaan. Suurin osa peliporukoista ei taida edes olla tässä j... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
31

O2JKL P1998 Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän B-pojat

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako salibandyn pelaaminen O2:ssa? B-jun joukkue etsii pelaajia. Jouk...

Joonas kirjoitti: jos on kyyti (19 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
35

Happee P02 Nimenhuuto.com

Happeen 02 ja 03 ikäluokkien sivut

Joukkue etsii pelaajia: Haemme kaudelle 2015-2016 mailapelitaustaisia 02-03 syntyneitä pelimiehiä,mol...

Lassi kirjoitti: Laasin paitakoko 140 cm. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
51

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Tommi kirjoitti: + vahvistuksena FT-Huuhka (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko, Kaukalopallo ja Sähly
Jyväskylä
Miehet
92

FBC Dux Titans 02-03 -pojat Nimenhuuto.com

FBC Dux Titans 02-03 -syntyneiden poikien salibandyjoukkueen ilmoittautumiset hoidetaan tämän sivuston kautta. Harjoitukset, pelit ja muut tulevat tapahtumat ilmoitetaan tätä kautta. Muistakaa ilmoittautua aktiivisesti ja etukäteen tapahtumiin.

Joukkue etsii pelaajia: FBC Dux Titans etsii joukkueeseensa muutamaa 2003 tai 2002 syntynyttä, saliba...

Belal kirjoitti: mukana ollaan ainakin jos vl vaihtuu (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
54

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Joukkue etsii pelaajia: Mielitkö pelaamaan sählyä? (tai lätkää?) Sählyvuorollemme mahtuisi muutama uu...

Jani kirjoitti: Hoi veljet! Kesän tuntua selvästi ilmassa, lämpöiset ilmamassat työntyvät pohjolaan ja se näkyy myös Otsojen vuoroilla. Osallistujamäärät harrasteissa harmillisesti tippuneet viimeisien viikkojen aikana. Nyt tartteis tehdä jotain. Jos haluamme pitää sunnuntain kiekkovuoron sekä tiistain sählyvuor... (27 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Miehet
86

Happee01 Nimenhuuto.com

Happee -01 salibandyjuniorit

Matti kirjoitti: Moi! Kesästä tiedetään nyt sen verran, että vko 26 ja 27 (22.6- 5.7) ovat OT-jaksoja pojilla, eli ei joukkueharjoituksia. Silloin siis olisi joukkueen puolesta paras hetki käydä tekemässä lomareissuja perheen kanssa. Vanhempainpalaveria pidetään todennäköisesti vasta toukokuussa, kun on saatu har... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
42

fbcduxB Nimenhuuto.com

Floorball Club Dux salibandyn B-poikien joukkue.

Esa kirjoitti: No niin. Koska osallistuminen jäi kovin heikoksi, siirretään vuoro seuramme muille joukkueille. Kiitoksia osallistumisesta. Kyselkää A-pojista tai C-pojista mahdutteko heidän harjoitusrinkeihinsä. Hyvää kesän jatkoa! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
22

Happee 04 pojat Nimenhuuto.com

Joukkueen kotisivut: http://happee.fi/e2-pojat-04/e2-pojat-04-uutiset

Akseli kirjoitti: Kiitos pojat minunkin puolesta,mahtava reissu,upeita hetkiä,mieletöntä pelaamista,ootte kyllä niin huippuja ja tahto on kova Kannatusjoukostakin lähti minusta ääntä sopivasti ;) Äidit,jotka kaiken tietää ja määrää,,miettii pieniä kauden päättäjäisiä,,ehdotuksia otetaan vastaan Kiitos Marco ja Ilk... (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
26

O2 II Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylä Miehet II

Jani kirjoitti: Moi Ehtiskö joku sopia ensi viikolle harkkapeliä jonku 4 div tai 3 div porukan kans? Varmaan jollakin on tuttuja jossakin joukkueessa. Sit menettäkö porukalla pelaan fudista maanantaina? Sali tosiaan suljettuna tämän ja ensi viikon kevätjuhlien takia. Kesäkuussa juhannukseen asti ma ja ke treenit... (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
49

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

Akseli kirjoitti: 50/60 kerkeekö (16 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
33

JKLSalibandy2015 Nimenhuuto.com

Jyväskylän -02 syntyneiden yhteisjoukkue.

Keijo kirjoitti: Hei Lauantain lähtö HJC turnaukseen lauantaina monitoimitalolta klo 5:45 Tulkaa ajoissa Bussi liikkuu klo 6:00 Aikuisia kannustajia on ilmoitaunut nyt neljä Happeesta + Ville Heiska (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
56

efcee Nimenhuuto.com

Efcee/KonnU-salibandy

Sampo kirjoitti: Nyt Isto vittu! (12 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Konnevesi Jyväskylä
Miehet
49

Qvantel Nimenhuuto.com

Ottakaa tumma ja vaalea paita mukaan niin saadaan joukkueet jaettua näppärästi.

Juha kirjoitti: Mahtuuko jonkun kyytiin tomistolta? (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
50

FC Nestehukka Nimenhuuto.com

Lievästi alkoholisoitunut sählytiimi!

Severi kirjoitti: Eilisestä hurmioituneena jaksoin tämän väsätä loppuun. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Sähly
Jyväskylä
Miehet
19

O2JKL Pojat 2002 Nimenhuuto.com

O2JKL Pojat 2002 kilpajoukkue

Tuomas kirjoitti: Jos lohkojaoissa Talent Cupia varten oli vielä jotain epäselvyyttä, niin Ampiaiset pelaa lohkossa B ja pelkkä D2pojat pelaa lohkossa A. (10 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.