Salibandy Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 109 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, kaukalopallo, futsal, koripallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Jyväskylä

Salibandy - Jyväskylä

Castom Nimenhuuto.com

Jyväskyläläisen rakennusliike Castomin ympärille koottu sählyporukka. Tässä porukassa arvostetaan sitoutumista, itsensä likoon laittamista ja reilua peliä. Kentällä liikutaan tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki tapahtuu ilon kautta ja liikunnan riemusta. Yhdessä on kiva liikkua!

Tommi kirjoitti: Pelit jatkuvat huomenna. käy ilmoittautumassa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
32

FBC DUX 05-06 Nimenhuuto.com

FBC Dux Milites -joukkue koostuu 2005 ja 2006 syntyneistä pojista. Joukkue osallistuu kaudella 2014-2015 Salibandyliiton Sisä-Suomen F1-junioreiden aluesarjaan ja pelaa myös Keski-Suomen paikallista piirisarjaa. Joukkueen urheilullisena tavoitteena on luoda edellytykset yksilö- ja joukkuepelitaitojen oppimiselle salibandyssä ja antaa mahdollisimman laadukasta ohjausta nuorena urheilijana kehittymiselle. Joukkueen kasvatuksellisena tavoitteena on ohjata ja tutustuttaa nuoria terveelliseen ja liikunnallisesti aktiiviseen elämäntapaan.

Jouni kirjoitti: Moi 1.2-6.2 väiliselle ajalle tarvittaisiin harkkohin vetäjiä. Muutoin perumme vuorot. Ilmottautumiset viim. to 29.1. T.jone (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
23

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Pekka kirjoitti: Salibandy turnaus näillä näkymin 23.5 10-18 (Palokan koulukeskus). Saan tietää varmaksi ensi ma-ti kun kaupunki on hyväksynyt tapahtuma hakemuksen. Tämä päätettiin siis pyöräyttää meidän kautta kun seurana saadaan tilojen vuokrat halvemmalla. Mukaan tulossa 6 joukkuetta. Tapahtuman siis järjestää... (2 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
32

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu aina max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet, mutta joka vuorolle mahtuu myös muita pelaajia. Nämä pelaajat on merkitty SK tunnuksella. Ja heiltä sitten aina 4 €:n maksu paikan päällä. Vakkaripelaajille nöyrä pyyntö eli jos pääset tai et pääse mukaan, niin käy laittamassa tieto heti kun sen tiedät tai laita vaikka muutama viikko eteenpäin jos mahdollista. Jokainen haluaa että vuorolla olisi mahdollisimman lähelle se 20 pelaajaa. Muutetaan SK käytäntöä siten että aina kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia niin sitä mukaan voi SK:t ilmoittautua mukaan ja myös maanantaina klo 16.00 alkaen.

Petri kirjoitti: KEVÄÄN MAKSUT UUPUU: NIKU JUHA MANSI Summa 77,50 euroa. Maksun voi maksaa tilille FI74 3939 0029 9615 13 SYKSYN SK-MAKSUT UUPUU: JANI KARHUNEN 48 euroa IIKKA HACKMAN 28 euroa Maksun voi maksaa tilille FI74 3939 0029 9615 13 (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
58

Metso Paper salibandy Nimenhuuto.com

Metso Paper Rautpohjan salibandyjoukkue, joka osallistuu mm. syksyllä 2010 pelattavaan Hirviliigaan ja tulee taistelemaan kynsin ja hampain kirkkaimmasta pokaalista. Syksyn 2010 Hirviliigan ottelut tulevat olemaan viikonloppuisin, joten ringissä on hyvä olla reilusti nimiä, jotta saadaan aina porukka kasaan. Pidäthän huolen viikottaisesta ilmottautumisestasi, vaikka et pääsisi paikalle, jotta keretään kyselemään tarvittaessa lisää porukkaa!

Tommi kirjoitti: Terve, Olen vaihtamassa sekä työpaikkaa että paikkakuntaa joten Metson sählyporukasta tippuu yksi hidas mutta kädetön satakiloinen peruspakki pois. Vuosien varrella on tullut pelailtua monissa porukoissa joista kaikkia ei pysty edes muistamaan. Suurin osa peliporukoista ei taida edes olla tässä j... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
31

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Olemme perustamassa ensi kaudelle (2013) 6.div joukkuetta keski-suomen piirin...

Kousti kirjoitti: Jos otteluohjelma käy kalenteriin (2 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Kaljottelu, Kaukalopallo, Futis, Sähly ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
92

FBC Dux Titans 02-03 -pojat Nimenhuuto.com

FBC Dux Titans 02-03 -syntyneiden poikien salibandyjoukkueen ilmoittautumiset hoidetaan tämän sivuston kautta. Harjoitukset, pelit ja muut tulevat tapahtumat ilmoitetaan tätä kautta. Muistakaa ilmoittautua aktiivisesti ja etukäteen tapahtumiin.

Joukkue etsii pelaajia: FBC Dux Titans etsii joukkueeseensa muutamaa 2003 tai 2002 syntynyttä, saliba...

Riku kirjoitti: Poikia kokonaiset 6 kpl...pidetään silti, koska peruminen menisi näin myöhään! Tulkaahan nukkuvatkin höntsäämään, mikäli vielä ehditte saada kyydin! (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
37

Happee01 Nimenhuuto.com

Happee -01 salibandyjuniorit

Lasse kirjoitti: Hei, Palokan koulukeskuksen kaikille käyttäjille autojen pysäköinti on sallittu vain ja ainoastaan autoille tarkoitetuille pysäköintipaikoille. Palokan koulun piha-alueella on moottoriajoneuvoilla ajo kielletty eikä sinne missään nimessä ole edes luvallista saattaa lapsia kouluun tai harrastuksii... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
35

O2JKL P1998 Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän B-pojat

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako salibandyn pelaaminen O2:ssa? B-jun joukkue etsii pelaajia. Jouk...

Kimmo kirjoitti: Kantapää vieläkin kipeänä (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
23

fbcduxB Nimenhuuto.com

Floorball Club Dux salibandyn B-poikien joukkue.

Esa kirjoitti: No niin. Koska osallistuminen jäi kovin heikoksi, siirretään vuoro seuramme muille joukkueille. Kiitoksia osallistumisesta. Kyselkää A-pojista tai C-pojista mahdutteko heidän harjoitusrinkeihinsä. Hyvää kesän jatkoa! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
22

O2JKL-naiset Nimenhuuto.com

O2-Jkl naisten joukkue pelaa kaudella 2014-2015 naisten 1.divisioonassa. Liitythän seuraamme! Pelaamme tällä kaudella kotiotteluitamme Palokassa. Otteluohjelman voit käydä katsomassa osoitteessa http://www.o2-jkl.fi TERVETULOA!

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Naiset
36

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

Janne kirjoitti: Lisäilin tän kauden loput matsit kalenteriin. Seuraavat matsithan on jo viikon päästä lauantaina. (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
32

SC JDBC Nimenhuuto.com

Salibandy Club Jydacom & Buildercom United.

Janne kirjoitti: Kevään 2015 Hirviliiga pyörähtää käyntiin 8.2. Killerillä. Heti on pelejä kaksin kappalein, joten riveissä olisi hyvä olla vähintään kaksi kenttällistä, mutta kolmekin olisi hienoa! Timo K puhui, että Aksu voisi tulla tuttuun tapaan meidän maalille. (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
23

Tikkakosken pallo Nimenhuuto.com

Manager: tipasb(at)gmail.com

Janne kirjoitti: Huotari tulee toiseen maaliin (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
33

Happee 04 pojat Nimenhuuto.com

Joukkueen kotisivut: http://happee.fi/e2-pojat-04/e2-pojat-04-uutiset

Marco kirjoitti: Hei kaikki Minulla on joukkueen kassissa muistaakseni nro 55 shortsit ja kahdet hanskat. Lisäksi juomapulloja löytyy. Muistakaa kysyä treeneissä. Marco (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
26

O2JKL Pojat 2002 Nimenhuuto.com

O2JKL Pojat 2002 kilpajoukkue

Tuomas kirjoitti: Huomiset peliaikataulut ovat muuttuneet! Paikalle klo 0800 Klo 0900 vs MuurY Klo 1200 vs Dux (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
23

JKLSalibandy2015 Nimenhuuto.com

Jyväskylän -02 syntyneiden yhteisjoukkue.

Keijo kirjoitti: Hei Tässä kyselty joukkuejako Jako on vielä tarkistamaton. Valmentja jos havaitset virheen niin ilmoita minulle t.Keijo ---------------------------------------------------------- Team Joona Lenni Litmanen Väinö Ketola Jani Loukiala Aaron Kostamo Albert Wilhelms Atte Karonen Toni Ekman Onni Mietti... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
63

Qvantel Nimenhuuto.com

Ottakaa tumma ja vaalea paita mukaan niin saadaan joukkueet jaettua näppärästi.

Pasi kirjoitti: Kyytitoive n. 16:30 Mattilanpellon Siwalta. (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
46

efcee Nimenhuuto.com

Efcee/KonnU-salibandy

Lasse kirjoitti: Tarviin kyydin. Ei ole autoa. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Konnevesi Jyväskylä
Miehet
48

O2-JKL Maalivahdit Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän maalivahtiharjoitusrinki

Tuomas kirjoitti: Hei! Käyttekö ilmoittautumassa lauantain harjoituksiin joko IN tai OUT välittömästi. Tällä hetkellä vasta kaksi maalivahtia tulossa, joten täytyy harkita harjoitusten pitämistä. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.