Salibandy Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 109 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, futsal, koripallo, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Jyväskylä

Salibandy - Jyväskylä

Castom Nimenhuuto.com

Jyväskyläläisen rakennusliike Castomin ympärille koottu sählyporukka. Tässä porukassa arvostetaan sitoutumista, itsensä likoon laittamista ja reilua peliä. Kentällä liikutaan tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki tapahtuu ilon kautta ja liikunnan riemusta. Yhdessä on kiva liikkua!

Tommi kirjoitti: Pelit lisätty kalenteriin, käy ilmoittautumassa huomiseen peliin. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
34

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Juha kirjoitti: Jos Ilkka vois varautua myös kentälle, 2 mokea ilmoittautunut tällähetkellä. (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
31

FBC DUX 05-06 Nimenhuuto.com

FBC Dux Milites -joukkue koostuu 2005 ja 2006 syntyneistä pojista. Joukkue osallistuu kaudella 2014-2015 Salibandyliiton Sisä-Suomen F1-junioreiden aluesarjaan ja pelaa myös Keski-Suomen paikallista piirisarjaa. Joukkueen urheilullisena tavoitteena on luoda edellytykset yksilö- ja joukkuepelitaitojen oppimiselle salibandyssä ja antaa mahdollisimman laadukasta ohjausta nuorena urheilijana kehittymiselle. Joukkueen kasvatuksellisena tavoitteena on ohjata ja tutustuttaa nuoria terveelliseen ja liikunnallisesti aktiiviseen elämäntapaan.

Ari kirjoitti: Pelipaidat painoon. Jos ette vielä jättäneet pelipaitoja painoon vietäväksi, niin tuokaa ne tiistaina harkkoihin pestynä! Viikonlopun pelien tulokset löytyvät Ottelut -sivuilta niin nettisivuilta kuin appiksestakin. Ja aluesarjan tulokset löytyvät myös liiton tulospalvelusta. Ari (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
23

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu aina max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet, mutta joka vuorolle mahtuu myös muita pelaajia. Nämä pelaajat on merkitty SK tunnuksella. Ja heiltä sitten aina 4 €:n maksu paikan päällä. Vakkaripelaajille nöyrä pyyntö eli jos pääset tai et pääse mukaan, niin käy laittamassa tieto heti kun sen tiedät tai laita vaikka muutama viikko eteenpäin jos mahdollista. Jokainen haluaa että vuorolla olisi mahdollisimman lähelle se 20 pelaajaa. Muutetaan SK käytäntöä siten että aina kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia niin sitä mukaan voi SK:t ilmoittautua mukaan ja myös maanantaina klo 16.00 alkaen.

Petri kirjoitti: Syksyn maksut saapui. 22 vuoroa a hinta 75 yhteensä1650 €. Tekee per henkilö siis 82,5€. Tämä siis vakiopelaajille. Maksut voi suorittaa tilille: TILINUMERO: FI74 3939 0029 9615 13 Liikuntasetelit maanantain vuorolle jos sellaisia meinaa käyttää ja maksut maanantaihin mennessä. Kesän maksut ei ol... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
59

Metso Paper salibandy Nimenhuuto.com

Metso Paper Rautpohjan salibandyjoukkue, joka osallistuu mm. syksyllä 2010 pelattavaan Hirviliigaan ja tulee taistelemaan kynsin ja hampain kirkkaimmasta pokaalista. Syksyn 2010 Hirviliigan ottelut tulevat olemaan viikonloppuisin, joten ringissä on hyvä olla reilusti nimiä, jotta saadaan aina porukka kasaan. Pidäthän huolen viikottaisesta ilmottautumisestasi, vaikka et pääsisi paikalle, jotta keretään kyselemään tarvittaessa lisää porukkaa!

Tommi kirjoitti: Terve, Olen vaihtamassa sekä työpaikkaa että paikkakuntaa joten Metson sählyporukasta tippuu yksi hidas mutta kädetön satakiloinen peruspakki pois. Vuosien varrella on tullut pelailtua monissa porukoissa joista kaikkia ei pysty edes muistamaan. Suurin osa peliporukoista ei taida edes olla tässä j... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
31

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Olemme perustamassa ensi kaudelle (2013) 6.div joukkuetta keski-suomen piirin...

Nea kirjoitti: Jälleen hei! Mankolassa Parin naiset kaipais taas pelikavereita 17.30. 6 in, pääseekö täältä ketään? Kavereita saa taas pyydellä kans. (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Kaljottelu, Kaukalopallo, Futis, Sähly ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
88

FBC Dux Titans 02-03 -pojat Nimenhuuto.com

FBC Dux Titans 02-03 -syntyneiden poikien salibandyjoukkueen ilmoittautumiset hoidetaan tämän sivuston kautta. Harjoitukset, pelit ja muut tulevat tapahtumat ilmoitetaan tätä kautta. Muistakaa ilmoittautua aktiivisesti ja etukäteen tapahtumiin.

Joukkue etsii pelaajia: FBC Dux Titans etsii joukkueeseensa muutamaa 2003 tai 2002 syntynyttä, saliba...

Eliel kirjoitti: Viikonlopusta minulle jäi seuraavia tavaroita:valkoinen iso tarjotin ja peltinen tarjotin.Tavarat ovat minulla ja tuon niitä mielelläni harkkoihin.myös Rantalaisten tarjotin on meillä.Kiitos kaikille kahvion onnistumisesta. T:Sonja (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
30

O2JKL P1998 Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän B-pojat

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako salibandyn pelaaminen O2:ssa? B-jun joukkue etsii pelaajia. Jouk...

Daniel kirjoitti: jos kerkiin koulusta (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
23

Happee01 Nimenhuuto.com

Happee -01 salibandyjuniorit

Viljami kirjoitti: Ok kiitos Rane tuun teijjän kyyissä (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
31

fbcduxB Nimenhuuto.com

Floorball Club Dux salibandyn B-poikien joukkue.

Esa kirjoitti: No niin. Koska osallistuminen jäi kovin heikoksi, siirretään vuoro seuramme muille joukkueille. Kiitoksia osallistumisesta. Kyselkää A-pojista tai C-pojista mahdutteko heidän harjoitusrinkeihinsä. Hyvää kesän jatkoa! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
23

Happee 03-04 pojat Nimenhuuto.com

Joukkueen kotisivut: http://happee.fi/e-pojat-03-04/e-pojat-0304-uutiset

Samuel kirjoitti: Hei laitoin kioskista pienen taulukon "kuvat ja materiaalit" -osioon. Toivottavasti aukeaa..päivitin siihen tämänhetkisen tietoni kuka olisi tuomassa ja mitä , sekä kuka pystyy olemaan kioskissa sunnuntaina. Tein koontia sähköposteista ja nimenhuudon tiedoista, toivottavasti pitää paikkansa. Poik... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
26

Tuijan Tiistaisähly Nimenhuuto.com

Tiistaisähly Killerillä klo 18:00

Tuija kirjoitti: Hei kaikki, nyt ilmoittautumaan, lisää tarvittais porukkaa (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
24

Tikkakosken pallo Nimenhuuto.com

Manager: tipasb(at)gmail.com

Pasi kirjoitti: Varamoke=Lahtisen Tommi (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
33

O2JKL Pojat 2002 Nimenhuuto.com

O2JKL Pojat 2002 kilpajoukkue

Tuomas kirjoitti: Pojille annettu suullisesti ohjeet ja tässä vielä kirjallisesti. Päiväkirja lähinnä liikunta-aktiivisuuden seurantaa varten. Tee näin: kasvaurheilijaksi.fi -->rekisteröidy --> kirjaudu sisään -->elämänrytmitesti --> täytä tämän viikon ajan päivittäin päiväkirjaan uni, ruokailut, koulu, liikunta-a... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
23

jkltaksi Nimenhuuto.com

Extroja mahtuu sen mukaan, kun vakkaripelaajia on ulkona OUT-tilassa neljä tai enemmän. Vuoromaksu 5 euroa. Ilmoitathan kaverisi in / out! Tervetuloa mukaan!

Leevi kirjoitti: yritän ehtiä (16 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
23

O2JKL-naiset Nimenhuuto.com

O2-Jkl naisten joukkue pelaa kaudella 2014-2015 naisten 1.divisioonassa. Liitythän seuraamme! Pelaamme tällä kaudella kotiotteluitamme Palokassa. Otteluohjelman voit käydä katsomassa osoitteessa http://www.o2-jkl.fi TERVETULOA!

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Naiset
35

SS LöyLy Nimenhuuto.com

Salibandyseura Löylyn Lyömät Jyväskylä

Sami kirjoitti: Jos Pekka sattuukin pääsemään, niin toki jään sivuun. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
23

efcee Nimenhuuto.com

Efcee/KonnU-salibandy

Tuomas kirjoitti: 50/50 (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Konnevesi Jyväskylä
Miehet
48

O2 II Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylä Miehet II

Jiri kirjoitti: Hei ottakee mut pois listoilta, kun tulee älyttömästi sähköpostia täältä! Tsemiä jatkoon :) (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
45

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

Jari kirjoitti: tulen sunnuntaina kokeileen kestääkö sormi. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.