Salibandy Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 115 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, futsal, kaukalopallo, koripallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Jyväskylä

Salibandy - Jyväskylä

Castom Nimenhuuto.com

Jyväskyläläisen rakennusliike Castomin ympärille koottu sählyporukka. Tässä porukassa arvostetaan sitoutumista, itsensä likoon laittamista ja reilua peliä. Kentällä liikutaan tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki tapahtuu ilon kautta ja liikunnan riemusta. Yhdessä on kiva liikkua!

Petri kirjoitti: Pohje ei anna periksi vieläkään. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
32

FBC DUX 05-06 Nimenhuuto.com

FBC Dux Milites -joukkue koostuu 2005 ja 2006 syntyneistä pojista. Joukkue osallistuu kaudella 2014-2015 Salibandyliiton Sisä-Suomen F1-junioreiden aluesarjaan ja pelaa myös Keski-Suomen paikallista piirisarjaa. Joukkueen urheilullisena tavoitteena on luoda edellytykset yksilö- ja joukkuepelitaitojen oppimiselle salibandyssä ja antaa mahdollisimman laadukasta ohjausta nuorena urheilijana kehittymiselle. Joukkueen kasvatuksellisena tavoitteena on ohjata ja tutustuttaa nuoria terveelliseen ja liikunnallisesti aktiiviseen elämäntapaan.

Ari kirjoitti: Maksut&lisenssit monelta puuttuu vielä Killerin vuoromaksu ja myös varusteiden maksu (eräpäivä 31.8.). Hoitakaahan ne viimeistään nyt kuntoon, kiitos. Myös toimintamaksun eräpäivä 15.9. lähestyy. Sen voi mielellään maksaa jo ennenkin eräpäivää, mutta maksun tulisi olla joukkueen tilillä viimeistä... (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
27

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Pekka kirjoitti: Holaa, mikäs meidän vuorojen tilanne on? Milloin alkaa säbä/lätkä? Vai tehtiinkö me vielä mitään varauksia? (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
33

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu aina max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet, mutta joka vuorolle mahtuu myös muita pelaajia. Nämä pelaajat on merkitty SK tunnuksella. Ja heiltä sitten aina 4 €:n maksu paikan päällä. Vakkaripelaajille nöyrä pyyntö eli jos pääset tai et pääse mukaan, niin käy laittamassa tieto heti kun sen tiedät tai laita vaikka muutama viikko eteenpäin jos mahdollista. Jokainen haluaa että vuorolla olisi mahdollisimman lähelle se 20 pelaajaa. Muutetaan SK käytäntöä siten että aina kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia niin sitä mukaan voi SK:t ilmoittautua mukaan ja myös maanantaina klo 16.00 alkaen.

Petri kirjoitti: Syyskauden maksut vakkaripelaajille. 26 vuoroa 6.7-28.12.2015 á hinta 75,00 € Yhteensä: 1950,00 Kassassa rahaa 100 € jos kaikki sk-maksut maksetaan - Pelipaitatilaus vei kassasta 190 euroa, vaikka osa saatiin sk-pelaajilta takaisin. MAKSU 92,50, € Tiinro: FI74 3939 0029 9615 13 Eräpäivä: Heti (la... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
61

Metso Paper salibandy Nimenhuuto.com

Metso Paper Rautpohjan salibandyjoukkue, joka osallistuu mm. syksyllä 2010 pelattavaan Hirviliigaan ja tulee taistelemaan kynsin ja hampain kirkkaimmasta pokaalista. Syksyn 2010 Hirviliigan ottelut tulevat olemaan viikonloppuisin, joten ringissä on hyvä olla reilusti nimiä, jotta saadaan aina porukka kasaan. Pidäthän huolen viikottaisesta ilmottautumisestasi, vaikka et pääsisi paikalle, jotta keretään kyselemään tarvittaessa lisää porukkaa!

Tommi kirjoitti: Terve, Olen vaihtamassa sekä työpaikkaa että paikkakuntaa joten Metson sählyporukasta tippuu yksi hidas mutta kädetön satakiloinen peruspakki pois. Vuosien varrella on tullut pelailtua monissa porukoissa joista kaikkia ei pysty edes muistamaan. Suurin osa peliporukoista ei taida edes olla tässä j... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
31

O2JKL P1998 Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän B-pojat

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako salibandyn pelaaminen O2:ssa? B-jun joukkue etsii pelaajia. Jouk...

Jussi kirjoitti: Nuorten sm karsinta 22 8 15 Tikkurila Pirkat O2 Erä 1 https://www.youtube.com/watch?v=g7ibh6UPSKQ (Noin tunti sitten)

Päivitetty 18 minuuttia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
31

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Joukkue etsii pelaajia: Mielitkö pelaamaan sählyä? (tai lätkää?) Sählyvuorollemme mahtuisi muutama uu...

Vesa kirjoitti: Ei mielellään mv tässä. Lienee kaikkien etu. :) (17 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Miehet
102

Happee P02 Nimenhuuto.com

Happeen 02-ikäluokan joukkueen sivu. Karsimme kaudella 2015-2016 SSBL:n ylialueelliseen Eliittisarjaan.

Joukkue etsii pelaajia: Haemme kaudelle 2015-2016 mailapelitaustaisia, vuonna 2002 syntyneitä pelimie...

Eero kirjoitti: PELIASUT SAAPUNEET INTERSPORTIIN! Eli käykää lunastamassa (siis maksamassa ja noutamassa) peliasut liikkeestä ja merkatkaa ne aiempien ohjeiden mukaisesti esimerkiksi maalarinteipillä Nimi ja pelinumero. Antakaa sen jälkeen peliasut joko valmentajalle tai suoraan Sasulle - toimitamme ne kootusti ... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
32

FBC Dux Titans 02-03 -pojat Nimenhuuto.com

FBC Dux Titans 02-03 -syntyneiden poikien salibandyjoukkueen ilmoittautumiset hoidetaan tämän sivuston kautta. Harjoitukset, pelit ja muut tulevat tapahtumat ilmoitetaan tätä kautta. Muistakaa ilmoittautua aktiivisesti ja etukäteen tapahtumiin.

Joukkue etsii pelaajia: FBC Dux Titans etsii joukkueeseensa muutamaa 2003 tai 2002 syntynyttä, saliba...

Leo kirjoitti: Hei, muistuttelen vielä tulevan viikonlopun kotiturnaukseen liittyvistä arpajaisista. Jokaiselta perheeltä tarvittaisiin siis edelleen se 4-6 arpajaisvoittoa. Palkinnot voi tuoda tämän keskiviikon D2:n treeneihin Harjulle. Lamminpään Jari (Leon isä) on paikalla treenien alussa. T: Annukka (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
48

Happee01 Nimenhuuto.com

Happee -01 salibandyjuniorit

Vesa kirjoitti: Sunnuntain yhtä karsintapeliä (klo 11-12) varten tarvitaan kaksi toimitsijaa meiltä Palokkaan, joista toisen olisi hyvä hallita livetulospavelun käyttö (Sami, Timo ?). Duxilta tulee kaksi muuta toimitsijaa. Laittakaa viestiä! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
42

O2-JKL 2004 pojat valkoinen Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän 2004-syntyneiden poikien juniorijoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Vuonna 2015 aloittanut 2004-syntyneiden poikien salibandyjoukkue. Harjoittele...

Tuomas kirjoitti: Hei, Pidetään vanhempainpalaveri ensi viikolla harjoituksien yhteydessä keskiviikkona klo 1700 Graniitissa. Toivottavasti ehditte. Ilmoittauduttehan nimenhuutotapahtumaan joko IN tai OUT lastenne tunnuksilla. Asialista: -Peliasu ja -välinetilaukset -Lisenssin hankkiminen -Kauden pelit -Joukkuueen... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
15

O2JKL 2005-2006 pojat valk Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän 2005-2006 syntyneiden poikajunioreiden joukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Ota yhteyttä tuomas.pulkkinen(at)o2-jkl.fi

Tuomas kirjoitti: Hei, Pidetään vanhempainpalaveri ensi viikolla harjoituksien yhteydessä torstaina klo 1630 Jokelan koululla. Toivottavasti ehditte. Ilmoittauduttehan nimenhuutotapahtumaan joko IN tai OUT lastenne tunnuksilla. Asialista: -Peliasu ja -välinetilaukset -Lisenssin hankkiminen -Kauden pelit -Joukkuuee... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
19

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

Joukkue etsii pelaajia: SB Fiilis pelaa salibandyä 5. divisioonassa Keski-Suomen lohkossa. Mikäli sin...

Pauli kirjoitti: Testailemaan taas kestääkö ranne jo (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
33

fbcduxB Nimenhuuto.com

Floorball Club Dux salibandyn B-poikien joukkue.

Esa kirjoitti: No niin. Koska osallistuminen jäi kovin heikoksi, siirretään vuoro seuramme muille joukkueille. Kiitoksia osallistumisesta. Kyselkää A-pojista tai C-pojista mahdutteko heidän harjoitusrinkeihinsä. Hyvää kesän jatkoa! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
22

Happee pojat -05 Nimenhuuto.com

#hirvirytkettä

Atte kirjoitti: Moi! Atte lopettaa sählyn. Kiitos valmentajille ja tsemppiä pelaajille! (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
27

O2JKL-naiset Nimenhuuto.com

O2-Jkl naisten joukkue pelaa kaudella 2015-2016 naisten salibandyliigassa. Liitythän seuraamme! Pelaamme tällä kaudella kotiotteluitamme Palokassa. Otteluohjelman voit käydä katsomassa osoitteessa http://www.o2-jkl.fi TERVETULOA!

Minna kirjoitti: Moro! Minä jään nyt pois treeniringistä, kun teitä alkaa olemaan sen verta paljon. Tsemppiä naiset kauteen, ja kiitti koutseille ja pelureille kesän pöhinöistä! -minna (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Naiset
38

Descom Nimenhuuto.com

Descomin Jyväskylän liikuntavuorot. Mukaan mahtuu hyvin. Eli myös kaverivahvistukset ovat tervetulleita.

Perttu kirjoitti: Summer games are over. Winter floorball events added. Welcome everyone. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Sähly, Jalkapallo, Futsal ja Sulkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
95

Happee 04 pojat Nimenhuuto.com

Joukkueen kotisivut: http://happee.fi/e2-pojat-04/e2-pojat-04-uutiset

Marco kirjoitti: Hei kaikki Pidetään perjantaina vanhempainilta 17:30. Aiheena on ensi kausi. Tarkoitus on ollut perustaa pojista 03 ja 04 joukkue. Happeen puheenjohtaja Timo Kovala pääsee myös mukaan. Valmentaja haku on ollut päällä, mutta vielä ei ole löytynyt sopivaa. Itseasiassa yksi löytyi jo, mutta valmenta... (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
26

Happee 03-pojat Nimenhuuto.com

Happeen 03- poikien Kilpajoukkueen Nimenhuuto. Täällä hoidamme tiedottamisen harjoituksista, peleistä ja muista tapahtumista. Muistathan ilmottautua kaikkiin tapahtumiin ajoissa!

Manu kirjoitti: Joona, Manun on jäätävä pois lauantain pelistä. Ei jaksa juosta, on ollut liki 40 asteen kuumeessa useamman päivän. Nyt jo hellittää, mutta toipuminen vie vielä aikaa. (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
27

O2 II Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylä Miehet II

Jani kirjoitti: Hei Talvitreenit alkaa 31.8 ja JoJot vois lyödä nimenhuutoon (esim. tuo ma 31.8 treeni on siis Vaajakoskella) Ma 20.00 - 21.15 Vaajakosken liihalli Ke 21.15 - 22.30 Keljonkangas Pe 18.30 - 19.30 Huhtasuon koulu M2 + B-Pojat (8 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.