Salibandy Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 111 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, futsal, kaukalopallo, koripallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Jyväskylä

Salibandy - Jyväskylä

Castom Nimenhuuto.com

Jyväskyläläisen rakennusliike Castomin ympärille koottu sählyporukka. Tässä porukassa arvostetaan sitoutumista, itsensä likoon laittamista ja reilua peliä. Kentällä liikutaan tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki tapahtuu ilon kautta ja liikunnan riemusta. Yhdessä on kiva liikkua!

Tommi kirjoitti: Pelit jatkuu Killerillä tänään klo 19.00 (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
32

FBC DUX 05-06 Nimenhuuto.com

FBC Dux Milites -joukkue koostuu 2005 ja 2006 syntyneistä pojista. Joukkue osallistuu kaudella 2014-2015 Salibandyliiton Sisä-Suomen F1-junioreiden aluesarjaan ja pelaa myös Keski-Suomen paikallista piirisarjaa. Joukkueen urheilullisena tavoitteena on luoda edellytykset yksilö- ja joukkuepelitaitojen oppimiselle salibandyssä ja antaa mahdollisimman laadukasta ohjausta nuorena urheilijana kehittymiselle. Joukkueen kasvatuksellisena tavoitteena on ohjata ja tutustuttaa nuoria terveelliseen ja liikunnallisesti aktiiviseen elämäntapaan.

Jouni kirjoitti: Su 22.2 Harkat peruttu graniitissa. Halukkaat ilmottautukaa minulle niin mahdollisuus lähteä pelaamaan E-junnujen peliin Vaajakosken liikunta hallille 13:30 ja 15:00 (8 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
25

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Marko kirjoitti: Saakohan tälle illalle toista mokkee? (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
32

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu aina max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet, mutta joka vuorolle mahtuu myös muita pelaajia. Nämä pelaajat on merkitty SK tunnuksella. Ja heiltä sitten aina 4 €:n maksu paikan päällä. Vakkaripelaajille nöyrä pyyntö eli jos pääset tai et pääse mukaan, niin käy laittamassa tieto heti kun sen tiedät tai laita vaikka muutama viikko eteenpäin jos mahdollista. Jokainen haluaa että vuorolla olisi mahdollisimman lähelle se 20 pelaajaa. Muutetaan SK käytäntöä siten että aina kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia niin sitä mukaan voi SK:t ilmoittautua mukaan ja myös maanantaina klo 16.00 alkaen.

Petri kirjoitti: KEVÄÄN MAKSUT UUPUU: NIKU JUHA MANSI Summa 77,50 euroa. Maksun voi maksaa tilille FI74 3939 0029 9615 13 SYKSYN SK-MAKSUT UUPUU: JANI KARHUNEN 48 euroa IIKKA HACKMAN 28 euroa Maksun voi maksaa tilille FI74 3939 0029 9615 13 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
58

Metso Paper salibandy Nimenhuuto.com

Metso Paper Rautpohjan salibandyjoukkue, joka osallistuu mm. syksyllä 2010 pelattavaan Hirviliigaan ja tulee taistelemaan kynsin ja hampain kirkkaimmasta pokaalista. Syksyn 2010 Hirviliigan ottelut tulevat olemaan viikonloppuisin, joten ringissä on hyvä olla reilusti nimiä, jotta saadaan aina porukka kasaan. Pidäthän huolen viikottaisesta ilmottautumisestasi, vaikka et pääsisi paikalle, jotta keretään kyselemään tarvittaessa lisää porukkaa!

Tommi kirjoitti: Terve, Olen vaihtamassa sekä työpaikkaa että paikkakuntaa joten Metson sählyporukasta tippuu yksi hidas mutta kädetön satakiloinen peruspakki pois. Vuosien varrella on tullut pelailtua monissa porukoissa joista kaikkia ei pysty edes muistamaan. Suurin osa peliporukoista ei taida edes olla tässä j... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
31

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Leppis kirjoitti: Jaakko - Eero K - Jesse T Lahtinen - Lari P - väiski Mikko A - - Niko N Tiki - Leppis Pasanen - SamiL Hakkis Tossa voidaan vaihdella pelin aikana: Tiki / Lari / Ahokas Katotaan kelle maistuu alaspäin pelaaminen ja kelle ei. (39 minuuttia sitten)

Päivitetty 39 minuuttia sitten

Kaljottelu, Kaukalopallo, Futis, Sähly ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
91

FBC Dux Titans 02-03 -pojat Nimenhuuto.com

FBC Dux Titans 02-03 -syntyneiden poikien salibandyjoukkueen ilmoittautumiset hoidetaan tämän sivuston kautta. Harjoitukset, pelit ja muut tulevat tapahtumat ilmoitetaan tätä kautta. Muistakaa ilmoittautua aktiivisesti ja etukäteen tapahtumiin.

Joukkue etsii pelaajia: FBC Dux Titans etsii joukkueeseensa muutamaa 2003 tai 2002 syntynyttä, saliba...

Riku kirjoitti: HUOM! Nämä treenit peruttu, koska sali muussa käytössä! (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
43

O2JKL P1998 Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän B-pojat

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako salibandyn pelaaminen O2:ssa? B-jun joukkue etsii pelaajia. Jouk...

Tuomas Pulkkinen kirjoitti: Lumisähly 2015 Järjestämme lumisählyturnauksen Hippoksen pesäpallostadionilla su 8.3., johon tavoittelemme kerrankin koko seuran jäsenistöä samaan aikaan ja paikkaan aina pienimmistä junioreista edustusjoukkueisiin asti. Kasatkaa 3-10 hengen joukkueita ja ilmoittautukaa mukaan lähettämällä joukku... (17 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
23

Happee01 Nimenhuuto.com

Happee -01 salibandyjuniorit

Vesa kirjoitti: Hei Kiitokset kaikille viime viikonlopun pelien toimijoille ja pojille hyvistä peleistä! Vähän asiaa nimenhuudon käytöstä: Kaikkien kannalta olisi hyvä asia, että tiedettäisiin hyvissä ajoin harjoituksiin ja harkkapeleihin tulevat pelaajat ja toimihenkilöt. Siksipä ehdotan sellaista käytäntöä, et... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
40

fbcduxB Nimenhuuto.com

Floorball Club Dux salibandyn B-poikien joukkue.

Esa kirjoitti: No niin. Koska osallistuminen jäi kovin heikoksi, siirretään vuoro seuramme muille joukkueille. Kiitoksia osallistumisesta. Kyselkää A-pojista tai C-pojista mahdutteko heidän harjoitusrinkeihinsä. Hyvää kesän jatkoa! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
22

efcee Nimenhuuto.com

Efcee/KonnU-salibandy

Matti kirjoitti: kiilaaksi (20 minuuttia sitten)

Päivitetty 20 minuuttia sitten

Salibandy
Konnevesi Jyväskylä
Miehet
48

Tikkakosken pallo Nimenhuuto.com

Manager: tipasb(at)gmail.com

Miska kirjoitti: Millos tänne nyt oltiin lähdössä? (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
34

JKLSalibandy2015 Nimenhuuto.com

Jyväskylän -02 syntyneiden yhteisjoukkue.

Keijo kirjoitti: Hei yhteisjoukkueen pelaaja/vanhempi Laittakaa kukin oma pelinumero nimenhuuttoon. (Valikosta Pelaajat -> pelaajalista) Muokkaa omia tietoja ja lisää muuta pelinumeroa. Paidat ovat menossa painoon ja tarvitsemme pelinumerot Jos jollain pelaajalla on sama numero toisen kanssa niin vaihdan pelinume... (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
63

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Teemu kirjoitti: Löytyykö lauantaille innokkaita pelimiehiä minijäälle klo 14-15? Laittakaa viestiä jos innostaa. 040-5249091. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Miehet
80

Happee 04 pojat Nimenhuuto.com

Joukkueen kotisivut: http://happee.fi/e2-pojat-04/e2-pojat-04-uutiset

Niko kirjoitti: Valmentajan kanssa on alustavasti sovittu että 4.3 keskiviikkona pidettäisiin noiden Tampereella kuvattujen pelivideoiden läpikäynti "opetus" tarkoituksissa. Alustavasti olen varannaut tilat Innova -tornista (Piippukatu 11, Lutakko) sekä tarjoilut kahvi/tee tai limsa/mehu sekä lisäksi jotakin kah... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
27

jkltaksi Nimenhuuto.com

Extroja mahtuu sen mukaan, kun vakkaripelaajia on ulkona OUT-tilassa neljä tai enemmän. Vuoromaksu 5 euroa. Ilmoitathan kaverisi in / out! Tervetuloa mukaan!

Jussi kirjoitti: eihä sitä voi olla tulematta vaikka kroppa on hiukan kovilla (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
23

Qvantel Nimenhuuto.com

Ottakaa tumma ja vaalea paita mukaan niin saadaan joukkueet jaettua näppärästi.

Rauli kirjoitti: Näyttää kaatuvan maalivahtipulaan tänään...... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
47

O2JKL Pojat 2002 Nimenhuuto.com

O2JKL Pojat 2002 kilpajoukkue

Markus kirjoitti: Hei, Markuksen lähes uudet mokehanskat ( Exel kelta-musta) hävisivät viime viikon Palokan treeneissä. Hanskat hävisivät pukuhuoneessa pois lähtiessä pelikassia pakatessa. Ei löytynyt hallilta. Onko eksynyt jonkun joukkuekaverin kassiin? - seija (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
24

O2JKL-naiset Nimenhuuto.com

O2-Jkl naisten joukkue pelaa kaudella 2014-2015 naisten 1.divisioonassa. Liitythän seuraamme! Pelaamme tällä kaudella kotiotteluitamme Palokassa. Otteluohjelman voit käydä katsomassa osoitteessa http://www.o2-jkl.fi TERVETULOA!

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Naiset
37

O2-JKL Maalivahdit Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän maalivahtiharjoitusrinki

Tuomas kirjoitti: Ensi viikon lauantain (28.2.) maalivahtiharjoitukset pidetään klo 12.00-13.30. Huomioikaa tämä ajan muutos. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.