Salibandy Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 112 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, futsal, koripallo, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Jyväskylä

Salibandy - Jyväskylä

Castom Nimenhuuto.com

Jyväskyläläisen rakennusliike Castomin ympärille koottu sählyporukka. Tässä porukassa arvostetaan sitoutumista, itsensä likoon laittamista ja reilua peliä. Kentällä liikutaan tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki tapahtuu ilon kautta ja liikunnan riemusta. Yhdessä on kiva liikkua!

Petri kirjoitti: Pohje ei anna periksi vieläkään. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
32

FBC DUX 05-06 Nimenhuuto.com

FBC Dux Milites -joukkue koostuu 2005 ja 2006 syntyneistä pojista. Joukkue osallistuu kaudella 2014-2015 Salibandyliiton Sisä-Suomen F1-junioreiden aluesarjaan ja pelaa myös Keski-Suomen paikallista piirisarjaa. Joukkueen urheilullisena tavoitteena on luoda edellytykset yksilö- ja joukkuepelitaitojen oppimiselle salibandyssä ja antaa mahdollisimman laadukasta ohjausta nuorena urheilijana kehittymiselle. Joukkueen kasvatuksellisena tavoitteena on ohjata ja tutustuttaa nuoria terveelliseen ja liikunnallisesti aktiiviseen elämäntapaan.

Ari kirjoitti: Vanhempienkin kesälomat lähestyvät kovaa vauhtia, kuten myös joukkueen omatoimijakso. Omatoimisen harjoittelun jakso kestää juhannuksesta aina heinäkuun loppuun. Varataan ajalle kuitenkin viikoittainen vanhempivetoinen kaukalosähly Jyskän kaukalolle (Jyskän tekonurmi, Valintalon takana). Pyritään... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
25

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu aina max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet, mutta joka vuorolle mahtuu myös muita pelaajia. Nämä pelaajat on merkitty SK tunnuksella. Ja heiltä sitten aina 4 €:n maksu paikan päällä. Vakkaripelaajille nöyrä pyyntö eli jos pääset tai et pääse mukaan, niin käy laittamassa tieto heti kun sen tiedät tai laita vaikka muutama viikko eteenpäin jos mahdollista. Jokainen haluaa että vuorolla olisi mahdollisimman lähelle se 20 pelaajaa. Muutetaan SK käytäntöä siten että aina kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia niin sitä mukaan voi SK:t ilmoittautua mukaan ja myös maanantaina klo 16.00 alkaen.

Petri kirjoitti: Syyskauden maksut vakkaripelaajille. 26 vuoroa 6.7-28.12.2015 á hinta 75,00 € Yhteensä: 1950,00 Kassassa rahaa 100 € jos kaikki sk-maksut maksetaan - Pelipaitatilaus vei kassasta 190 euroa, vaikka osa saatiin sk-pelaajilta takaisin. MAKSU 92,50, € Tiinro: FI74 3939 0029 9615 13 Eräpäivä: Heti (la... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
58

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Pekka kirjoitti: Pojjaat pojjaat... Keskiviikkona pitäisi pelailla... Käydää edes laittamassa OUT jos ette pääse paikalle... Olisi ihan kiva tietää että pelaanko laiturin ja pakin lisäksi myös sentterin tonttia.. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
33

Metso Paper salibandy Nimenhuuto.com

Metso Paper Rautpohjan salibandyjoukkue, joka osallistuu mm. syksyllä 2010 pelattavaan Hirviliigaan ja tulee taistelemaan kynsin ja hampain kirkkaimmasta pokaalista. Syksyn 2010 Hirviliigan ottelut tulevat olemaan viikonloppuisin, joten ringissä on hyvä olla reilusti nimiä, jotta saadaan aina porukka kasaan. Pidäthän huolen viikottaisesta ilmottautumisestasi, vaikka et pääsisi paikalle, jotta keretään kyselemään tarvittaessa lisää porukkaa!

Tommi kirjoitti: Terve, Olen vaihtamassa sekä työpaikkaa että paikkakuntaa joten Metson sählyporukasta tippuu yksi hidas mutta kädetön satakiloinen peruspakki pois. Vuosien varrella on tullut pelailtua monissa porukoissa joista kaikkia ei pysty edes muistamaan. Suurin osa peliporukoista ei taida edes olla tässä j... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
31

Happee01 Nimenhuuto.com

Happee -01 salibandyjuniorit

Vesa kirjoitti: Lisenssiasiaa! Salibandykauden 2015-16 lisenssien myynti on alkanut tänään. Jotta salibandyliiton peleihin voi osallistua niin sellainen täytyy jokaisen hankkia. Siitä puhuttiin myös vanhempien palaverissa, että sellaisen hommaa jokainen itse. Osoitteesta http://floorball.fi/palvelut/lisenssit/os... (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
42

Happee P02 Nimenhuuto.com

Happeen 02 ja 03 ikäluokkien sivut

Joukkue etsii pelaajia: Haemme kaudelle 2015-2016 mailapelitaustaisia, vuonna 2002 syntyneitä pelimie...

Mikko kirjoitti: Ohessa jälleen yksi hyvä esimerkki siitä, kuinka junnujen kannattaa pelata eri palloilulajeja monipuolisesti. http://floorball.fi/uutiset/liigan-uutiset/teukka-toi-stanley-cupin-juurilleen-mosahallissa-yleisoryntays/ (11 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
53

O2JKL P1998 Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän B-pojat

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako salibandyn pelaaminen O2:ssa? B-jun joukkue etsii pelaajia. Jouk...

Sanna kirjoitti: Palaveri huoltajille ensi torstaina 6.8 Vaajakosken liikuntahallilla klo 18-19. Kausi alkaa rytinällä elokuussa, joten sitä ennen on hyvä käydä läpi mm. varusteasiaa, kausimaksuja, huollon, valmennuksen, rahastonhoitajan ja jojon terveisiä. Toivottavasti tapaamme silloin mahdollisimman monen teis... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
33

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Joukkue etsii pelaajia: Mielitkö pelaamaan sählyä? (tai lätkää?) Sählyvuorollemme mahtuisi muutama uu...

Vesa kirjoitti: Moi! Futikseen on koottu ns.kuukausimaksajien porukka. Tämän tarkoitus ei ole poissulkea ketään, mutta luoda varma pohja, jotta vuorot rullaa jatkossakin! Ilmoittautumisten osalta kuukausimaksaja on etusijalla tulemaan vuorolle. Kuitenkin niin, että paikat vapautuu kaikkien ulottuville pelipäivän... (27 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Miehet
98

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

Joukkue etsii pelaajia: SB Fiilis pelaa salibandyä 5. divisioonassa Keski-Suomen lohkossa. Mikäli sin...

Pauli kirjoitti: Testailemaan taas kestääkö ranne jo (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
33

FBC Dux Titans 02-03 -pojat Nimenhuuto.com

FBC Dux Titans 02-03 -syntyneiden poikien salibandyjoukkueen ilmoittautumiset hoidetaan tämän sivuston kautta. Harjoitukset, pelit ja muut tulevat tapahtumat ilmoitetaan tätä kautta. Muistakaa ilmoittautua aktiivisesti ja etukäteen tapahtumiin.

Joukkue etsii pelaajia: FBC Dux Titans etsii joukkueeseensa muutamaa 2003 tai 2002 syntynyttä, saliba...

Teuvo kirjoitti: Tietoa tulee jatkossa useaa kautta. On tämä Nimenhuuto joka onkin hyvä keino tavoittaa pelaajat ja taustajoukot ajankohtaisilla asioilla. Kotisivuilla on yleistä seurasta ja sen joukkueista (http://www.duxfloorball.com/index.php?id=130) Nyt myös uutta toimintaa on Nimenhuudossa (https://www.faceb... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
51

fbcduxB Nimenhuuto.com

Floorball Club Dux salibandyn B-poikien joukkue.

Esa kirjoitti: No niin. Koska osallistuminen jäi kovin heikoksi, siirretään vuoro seuramme muille joukkueille. Kiitoksia osallistumisesta. Kyselkää A-pojista tai C-pojista mahdutteko heidän harjoitusrinkeihinsä. Hyvää kesän jatkoa! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
22

O2 II Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylä Miehet II

Eero kirjoitti: Mä Liityn rinkiin syyskuun alussa. Elokuun loppuun asti töitä vielä Helsingissä. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
51

Tikkakosken pallo Nimenhuuto.com

Manager: tipasb(at)gmail.com

Janne kirjoitti: Yritän vaihtaa vuoroa... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
34

O2JKL-naiset Nimenhuuto.com

O2-Jkl naisten joukkue pelaa kaudella 2015-2016 naisten salibandyliigassa. Liitythän seuraamme! Pelaamme tällä kaudella kotiotteluitamme Palokassa. Otteluohjelman voit käydä katsomassa osoitteessa http://www.o2-jkl.fi TERVETULOA!

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Naiset
38

Qvantel Nimenhuuto.com

Ottakaa tumma ja vaalea paita mukaan niin saadaan joukkueet jaettua näppärästi.

Timo kirjoitti: Ilmoittaudutaanko vaikka huomiseen 12:00 mennessä, niin voi sitten suunnitella muuta jos/kun ei pelejä tule... (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
52

Happee pojat -05 Nimenhuuto.com

#hirvirytkettä

Olli kirjoitti: Moi! Moi! Tässä Joonas Kaasalaisen infoa kesänn säbäleiristä! Kesäleirille on vielä paikkoja jäljellä. Jos mieli tekee leirille niin kannattaa ilmoittautua mahdollisimman nopeasti. Paikkoja on rajallinen määrä. Ohjaajiksi jo varmistuneet pelurit minun lisäksi on Janne Hoikkanen, Kaaapo Savinainen... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
29

O2JKL Pojat 2002 Nimenhuuto.com

O2JKL Pojat 2002 kilpajoukkue

Tuomas kirjoitti: Reilun viikon verran aikaa uuden kauden alkamiseen. Elokuussa harjoitellaan seuraavasti: Ti klo 1930-2100 Kampuksen kentällä Ke klo 1600-1800 Palokan koulukeskuksessa To klo 1645-1900 Graniitti Ensimmäiset turnaukset ovat jo syyskuussa ja joitain harjoitusotteluja saatetaan pelata jo elokuussa. P... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
25

Happee 04 pojat Nimenhuuto.com

Joukkueen kotisivut: http://happee.fi/e2-pojat-04/e2-pojat-04-uutiset

Marco kirjoitti: Hei kaikki Perutaan huomiset treenit. Marco (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
29

Happee 03-pojat Nimenhuuto.com

Happeen 03- poikien Kilpajoukkueen Nimenhuuto. Täällä hoidamme tiedottamisen harjoituksista, peleistä ja muista tapahtumista. Muistathan ilmottautua kaikkiin tapahtumiin ajoissa!

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
1

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.