Salibandy Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 112 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, futsal, kaukalopallo, koripallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Jyväskylä

Salibandy - Jyväskylä

Castom Nimenhuuto.com

Jyväskyläläisen rakennusliike Castomin ympärille koottu sählyporukka. Tässä porukassa arvostetaan sitoutumista, itsensä likoon laittamista ja reilua peliä. Kentällä liikutaan tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki tapahtuu ilon kautta ja liikunnan riemusta. Yhdessä on kiva liikkua!

Tommi kirjoitti: Pelit jatkuu Killerillä tänään klo 19.00 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
32

FBC DUX 05-06 Nimenhuuto.com

FBC Dux Milites -joukkue koostuu 2005 ja 2006 syntyneistä pojista. Joukkue osallistuu kaudella 2014-2015 Salibandyliiton Sisä-Suomen F1-junioreiden aluesarjaan ja pelaa myös Keski-Suomen paikallista piirisarjaa. Joukkueen urheilullisena tavoitteena on luoda edellytykset yksilö- ja joukkuepelitaitojen oppimiselle salibandyssä ja antaa mahdollisimman laadukasta ohjausta nuorena urheilijana kehittymiselle. Joukkueen kasvatuksellisena tavoitteena on ohjata ja tutustuttaa nuoria terveelliseen ja liikunnallisesti aktiiviseen elämäntapaan.

Jouni kirjoitti: Moi Olen pääsiäisen ajan reissussa. Pistkää nyt itsenne in/out niin tiedetään perutaanko vuorot vai yritetäänkö saada vetäjää...eli pe 3.4-ti 7.4 (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
25

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Marko kirjoitti: FI31 1045 3000 1867 66 on predatorsin iban tilinummero. Teen ens vkon alussa listan ketkä on maksamatta eli vielä on aikaa olla jäämättä mustalle listalle :) (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
32

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu aina max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet, mutta joka vuorolle mahtuu myös muita pelaajia. Nämä pelaajat on merkitty SK tunnuksella. Ja heiltä sitten aina 4 €:n maksu paikan päällä. Vakkaripelaajille nöyrä pyyntö eli jos pääset tai et pääse mukaan, niin käy laittamassa tieto heti kun sen tiedät tai laita vaikka muutama viikko eteenpäin jos mahdollista. Jokainen haluaa että vuorolla olisi mahdollisimman lähelle se 20 pelaajaa. Muutetaan SK käytäntöä siten että aina kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia niin sitä mukaan voi SK:t ilmoittautua mukaan ja myös maanantaina klo 16.00 alkaen.

Petri kirjoitti: KEVÄÄN MAKSUT UUPUU: NIKU JUHA MANSI Summa 77,50 euroa. Maksun voi maksaa tilille FI74 3939 0029 9615 13 SYKSYN SK-MAKSUT UUPUU: JANI KARHUNEN 48 euroa IIKKA HACKMAN 28 euroa Maksun voi maksaa tilille FI74 3939 0029 9615 13 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
58

Metso Paper salibandy Nimenhuuto.com

Metso Paper Rautpohjan salibandyjoukkue, joka osallistuu mm. syksyllä 2010 pelattavaan Hirviliigaan ja tulee taistelemaan kynsin ja hampain kirkkaimmasta pokaalista. Syksyn 2010 Hirviliigan ottelut tulevat olemaan viikonloppuisin, joten ringissä on hyvä olla reilusti nimiä, jotta saadaan aina porukka kasaan. Pidäthän huolen viikottaisesta ilmottautumisestasi, vaikka et pääsisi paikalle, jotta keretään kyselemään tarvittaessa lisää porukkaa!

Tommi kirjoitti: Terve, Olen vaihtamassa sekä työpaikkaa että paikkakuntaa joten Metson sählyporukasta tippuu yksi hidas mutta kädetön satakiloinen peruspakki pois. Vuosien varrella on tullut pelailtua monissa porukoissa joista kaikkia ei pysty edes muistamaan. Suurin osa peliporukoista ei taida edes olla tässä j... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
31

Happee01 Nimenhuuto.com

Happee -01 salibandyjuniorit

Vesa kirjoitti: Huomenna siis lähdetään Kaukajärven Spiral-hallille viimeisiin sarjamatseihin. Matin toivomuksesta pelipaikalla olisi oltava klo 12:30 (pelit klo 14:00 ja 16:00), joten meikäläisen oma auto starttaa Monnarilta klo 10:30. Ovathan kyytiasiat nyt selvillä jo kaikilla? Kaikki pelivarusteet mukaan ja ... (17 minuuttia sitten)

Päivitetty 17 minuuttia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
40

FBC Dux Titans 02-03 -pojat Nimenhuuto.com

FBC Dux Titans 02-03 -syntyneiden poikien salibandyjoukkueen ilmoittautumiset hoidetaan tämän sivuston kautta. Harjoitukset, pelit ja muut tulevat tapahtumat ilmoitetaan tätä kautta. Muistakaa ilmoittautua aktiivisesti ja etukäteen tapahtumiin.

Joukkue etsii pelaajia: FBC Dux Titans etsii joukkueeseensa muutamaa 2003 tai 2002 syntynyttä, saliba...

Harri kirjoitti: Kokoonpano Muurameen: Oksanen, Åker, Aapo, Eetu, Iikku, Jokke, Elmo, Belal, Emppu, Ville H, Leo H, Kaapo, Jaakko, Leo L, Dani, Nikke tai EP. Maalivahti asia selviää tänään... (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
47

Happee P02 Nimenhuuto.com

Happeen 02 ja 03 ikäluokkien sivut

Joukkue etsii pelaajia: Haemme kaudelle 2015-2016 mailapelitaustaisia 02-03 syntyneitä pelimiehiä,mol...

Eero kirjoitti: tai siis tää onkin pitkäperjantai, katsotaanpas vielä (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
42

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Etsimme Keski-Suomen kaukalopallon 2. divisioonaan uusia pelaajia. Seuran kot...

Leppis kirjoitti: NHL:n playoffs ohjelma: http://www.tilastopalvelu.fi/ih/index.php?option=com_content&view=article&id=4&stgid=3663 (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kaljottelu, Kaukalopallo, Futis, Sähly, Jalkapallo ja Jääkiekko
Jyväskylä
Miehet
91

O2JKL P1998 Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän B-pojat

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako salibandyn pelaaminen O2:ssa? B-jun joukkue etsii pelaajia. Jouk...

Tuomas kirjoitti: Lumisähly 2015 Järjestämme lumisählyturnauksen Hippoksen pesäpallostadionilla su 8.3., johon tavoittelemme kerrankin koko seuran jäsenistöä samaan aikaan ja paikkaan aina pienimmistä junioreista edustusjoukkueisiin asti. Kasatkaa 3-10 hengen joukkueita ja ilmoittautukaa mukaan lähettämällä joukku... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
29

fbcduxB Nimenhuuto.com

Floorball Club Dux salibandyn B-poikien joukkue.

Esa kirjoitti: No niin. Koska osallistuminen jäi kovin heikoksi, siirretään vuoro seuramme muille joukkueille. Kiitoksia osallistumisesta. Kyselkää A-pojista tai C-pojista mahdutteko heidän harjoitusrinkeihinsä. Hyvää kesän jatkoa! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
22

O2JKL Pojat 2002 Nimenhuuto.com

O2JKL Pojat 2002 kilpajoukkue

Tommi kirjoitti: Hei! Mulla on vieläkin ne termoskannut meillä. Me niitä tuotiin silloin parina kertana treeneihin, mutta jostain syystä jouduttin tuomaan ne takaisin enkä sitten jaksanut niiden kanssa enää ajella. (Noin 7 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
25

O2JKL-naiset Nimenhuuto.com

O2-Jkl naisten joukkue pelaa kaudella 2014-2015 naisten 1.divisioonassa. Liitythän seuraamme! Pelaamme tällä kaudella kotiotteluitamme Palokassa. Otteluohjelman voit käydä katsomassa osoitteessa http://www.o2-jkl.fi TERVETULOA!

Jenni kirjoitti: Päättäreihin on varattu nyt Riihivuoren Iltatähti (http://www.riihivuori.com/iltatahti.html) ajalle 10.-12.4.! Päästään päättämään kausi sinne mistä se alkoikin. Vähän ehkä vielä hienompiin puitteisiin. Virallisesti meitä on majoittumassa vain 16, koska lisähenkilöistä ois saanut kustantaa 20 e/h... (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Naiset
38

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

Petri kirjoitti: Missä kaikki :( (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
33

Happee 04 pojat Nimenhuuto.com

Joukkueen kotisivut: http://happee.fi/e2-pojat-04/e2-pojat-04-uutiset

Timo kirjoitti: tänne nyt inniä sisään ja varsinkin 03:set käykäähän ilmoittautuu (8 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
27

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Vesa kirjoitti: Moi! Jos jollakulla pelihaluja tulevana lauantaina (21.3) niin olisi synergialla klo 17:00-19:30 vuoro jonne rajoitettu määrä pelipaikkoja. Ilmoittele mahd.pian p.0503306596 (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Miehet
75

Qvantel Nimenhuuto.com

Ottakaa tumma ja vaalea paita mukaan niin saadaan joukkueet jaettua näppärästi.

Pasi kirjoitti: Perinteinen kyytitoive n. 16:30 Mattilanpellon Siwalta. (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
47

Tuijan Tiistaisähly Nimenhuuto.com

Tiistaisähly Killerillä klo 18:00

Tuija kirjoitti: . Käy ilmoittamassa pääsetkö sählyyn mukaan !!! (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
27

SS LöyLy Nimenhuuto.com

Salibandyseura Löylyn Lyömät Jyväskylä

Joni kirjoitti: Kokeillaan taas olkapäätä. (11 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
24

Happee 99 Nimenhuuto.com

Happee 99 ikäkausijoukkue

Arttu kirjoitti: Pistepörssi Aatu 7 + 7 = 14 Lauri 6 + 3 = 9 Mitri 3 + 6 = 9 Aki 6 + 2 = 8 Eelis 5 + 2 = 7 ST 4 + 3 = 7 Saku 3 + 2 = 5 Kaapo 3 + 2 = 5 Roope 3 + 1 = 4 Ilari 3 + 1 = 4 Teemu 1 + 3 = 4 Aaron 3 + 0 = 3 Lassi 2 + 0 = 2 Tuomas 1 + 1 = 2 Justus 1 + 0 = 1 Mikko 0 + 1 = 1 Heka 0 + 1 = 1 (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
35

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.