Salibandy Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 119 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, pesäpallo, sulkapallo, koripallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Jyväskylä

Salibandy - Jyväskylä

Castom Nimenhuuto.com

Jyväskyläläisen rakennusliike Castomin ympärille koottu sählyporukka. Tässä porukassa arvostetaan sitoutumista, itsensä likoon laittamista ja reilua peliä. Kentällä liikutaan tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki tapahtuu ilon kautta ja liikunnan riemusta. Yhdessä on kiva liikkua!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelamaan salibandyä mukavassa seurassa. Keräämme syyskaudelle 2015 ja ke...

Petri kirjoitti: Iski flunssa. Ensi viikolla uusi yritys. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
28

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Anssi kirjoitti: Sillä varauksella että nilkka kestää (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
37

JYP FC Nimenhuuto.com

Urheilijoista kovimmat, atleeteista urheimmat! Tässä ryhmässä kokoontuvat FC:n sählyvuoron fanit, nuo miehistä parhaat! FC:n sählyvuoro Kuokkalan Graniitin ampumaradan kaukalossa sunnuntaisin talvikauden (syyskuu-huhtikuu) klo 12-13. Kesävuoro perinteiseen tapaan torstaisin klo 19-20. Osallistumismaksu FC:n jäseniltä 3 € ja muilta 4 €. Kaikki ovat tervetulleita, jos on sopivan tervehenkinen ja kahjo asenne salibandya ja urheilua kohtaan!

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
19

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu aina max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet, mutta joka vuorolle mahtuu myös muita pelaajia. Nämä pelaajat on merkitty SK tunnuksella. Ja heiltä sitten aina 4 €:n maksu paikan päällä. Vakkaripelaajille nöyrä pyyntö eli jos pääset tai et pääse mukaan, niin käy laittamassa tieto heti kun sen tiedät tai laita vaikka muutama viikko eteenpäin jos mahdollista. Jokainen haluaa että vuorolla olisi mahdollisimman lähelle se 20 pelaajaa. Muutetaan SK käytäntöä siten että aina kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia niin sitä mukaan voi SK:t ilmoittautua mukaan ja myös maanantaina klo 16.00 alkaen.

Petri kirjoitti: Vakiopelaajien maksut syyskaudesta: 75 € / hlö Tiinro: FI74 3939 0029 9615 13 / Petri Widgren Koskettaa seuraavia: Teemu Tapper Batman Matti Hirvanen Hugo-Herman Miskala Ilkka Nisula Jaakko Mehtälä Janne Roiha Jarmo Jääskeläinen Juha Virtanen Juuso Aulanko Jussi Mikko Korpela Niku Raatikainen Oss... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
60

FBC DUX 05-06 Nimenhuuto.com

FBC Dux Milites -joukkue koostuu 2005 ja 2006 syntyneistä pojista. Joukkue osallistuu kaudella 2015-2016 Salibandyliiton Sisä-Suomen E2-junioreiden kilpasarjaan ja pelaa myös Keski-Suomen paikallista Kortteliliigaa. Joukkueen urheilullisena tavoitteena on luoda edellytykset yksilö- ja joukkuepelitaitojen oppimiselle salibandyssä ja antaa mahdollisimman laadukasta ohjausta nuorena urheilijana kehittymiselle. Joukkueen kasvatuksellisena tavoitteena on ohjata ja tutustuttaa nuoria terveelliseen ja liikunnallisesti aktiiviseen elämäntapaan.

Ari kirjoitti: Heps Siirrytään pikku hiljaa käyttämään Happeen nimenhuutoa. Laitan teille kutsut sinne tulemaan lähiaikoina. Hoidetaan harkkoihin ilmoittautumiset sen jälkeen siellä, mutta turnaukset + muut vielä täällä päättäjäisiin asti. Ari (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
27

SC Falken Nimenhuuto.com

Kyseessä oleva keskisuomalainen seura ei ole rekisteröity nimi eikä yhdistys, vaan pikemminkin poikaporukan hauskaa puuhastelua. Seuran nimen ja logon käyttöoikeus on perustajajäsenillä sekä Hall of Fameen valituilla. Perustajajäseniä (V. 2007) ovat Anssi Gröhn, Petri Himanen, Mikko Hyvärinen, Mikko Hyytiä, Juha Kuukkanen ja Mikko Partio. Hall of Fameen valittuja ei ole.

Petri kirjoitti: Nyt naputettu kaikki kevään Hirviliigan pelit Nimenhuutoon. Laittakaahan mahdollisimman aikaisin joko In or Out -stautuksennne kiuntoon. http://www.hirviliiga.fi/ (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
27

Metso Paper salibandy Nimenhuuto.com

Metso Paper Rautpohjan salibandyjoukkue, joka osallistuu mm. syksyllä 2010 pelattavaan Hirviliigaan ja tulee taistelemaan kynsin ja hampain kirkkaimmasta pokaalista. Syksyn 2010 Hirviliigan ottelut tulevat olemaan viikonloppuisin, joten ringissä on hyvä olla reilusti nimiä, jotta saadaan aina porukka kasaan. Pidäthän huolen viikottaisesta ilmottautumisestasi, vaikka et pääsisi paikalle, jotta keretään kyselemään tarvittaessa lisää porukkaa!

Tommi kirjoitti: Terve, Olen vaihtamassa sekä työpaikkaa että paikkakuntaa joten Metson sählyporukasta tippuu yksi hidas mutta kädetön satakiloinen peruspakki pois. Vuosien varrella on tullut pelailtua monissa porukoissa joista kaikkia ei pysty edes muistamaan. Suurin osa peliporukoista ei taida edes olla tässä j... (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
31

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Toni kirjoitti: vara (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Miehet
107

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

Joukkue etsii pelaajia: SB Fiilis pelaa salibandyä 5. divisioonassa Keski-Suomen lohkossa. Mikäli sin...

Jouni kirjoitti: Yskittää kuin keuhkotautista, mutta yritetään. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
20

Happee01 Nimenhuuto.com

Happee -01 salibandyjuniorit

Sari kirjoitti: Kioskituotto 17.9.2016 Happeen naisten pelistä Kioskituotto oli 104 euroa :) Kiitos kaikille myyjille ja tuotteiden toimittajille. Terveisin Sari (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
52

FBC Dux Titans 02-03 -pojat Nimenhuuto.com

FBC Dux Titans 03-syntyneiden poikien salibandyjoukkueen ilmoittautumiset hoidetaan tämän sivuston kautta. Harjoitukset, pelit ja muut tulevat tapahtumat ilmoitetaan tätä kautta. Muistakaa ilmoittautua aktiivisesti ja etukäteen tapahtumiin.

Joukkue etsii pelaajia: FBC Dux Titans etsii joukkueeseensa muutamaa 2003 tai 2002 syntynyttä, saliba...

Kerttu kirjoitti: Kerttu sai tänään kädestä kipsin pois vielä pitää olla viikko treeneistä pois sit saa alkaa kokeilemaan. (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
35

O2JKL 2004 pojat valkoinen Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän 2004-syntyneiden poikien juniorijoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Vuonna 2015 aloittanut 2004-syntyneiden poikien salibandyjoukkue. Harjoittele...

Tuomas kirjoitti: Hei, O2-Jyväskylä on siirtynyt myClub toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön. MyClub korvaa Nimenhuudon. Teille on lähetetty eilen ilmoittautumislinkki joukkueenne myclub-sivulle. Käyttehän kirjautumassa sisään ja päivittämässä yhteystietonne. Terveisin Tuomas Pulkkinen (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
27

O2JKL 2005-2006 pojat valk Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän 2005-2006 syntyneiden poikajunioreiden joukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Ota yhteyttä tuomas.pulkkinen(at)o2-jkl.fi

Tuomas kirjoitti: Hei, O2-Jyväskylä on siirtynyt myClub toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön. MyClub korvaa Nimenhuudon. Teille on lähetetty eilen ilmoittautumislinkki joukkueenne myclub-sivulle. Käyttehän kirjautumassa sisään ja päivittämässä yhteystietonne. Terveisin Tuomas Pulkkinen (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
18

Happee P02 Nimenhuuto.com

Happeen 02-ikäluokan joukkueen sivu. Karsimme kaudella 2015-2016 SSBL:n ylialueelliseen Eliittisarjaan.

Jarkko kirjoitti: Muistutuksena vielä loppusaldo 70€, 15.6. mennessä vanhalle 02-joukkueen tilille. Kadoksissa ollut Killerin laskukin löytyi, mutta keräämme ihan loput vasta syyskaudella. Pahoittelut tästä. Jarkko (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
32

fbcduxB Nimenhuuto.com

Floorball Club Dux salibandyn B-poikien joukkue.

Esa kirjoitti: No niin. Koska osallistuminen jäi kovin heikoksi, siirretään vuoro seuramme muille joukkueille. Kiitoksia osallistumisesta. Kyselkää A-pojista tai C-pojista mahdutteko heidän harjoitusrinkeihinsä. Hyvää kesän jatkoa! (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
22

Tikkakosken pallo Nimenhuuto.com

Manager: tipasb(at)gmail.com

Ville kirjoitti: Saadaanko Ikhtykseltä lisää pelaajia? Maksimi ois se 2+20. (22 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
39

O2JKL-naiset Nimenhuuto.com

O2-Jkl naisten joukkue pelaa kaudella 2016-2017 naisten salibandyliigassa. Liitythän seuraamme! Pelaamme tällä kaudella kotiotteluitamme Palokassa. Otteluohjelma päivitetään osoitteeseen http://www.o2-jkl.fi TERVETULOA!

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Naiset
42

SC JDBC Nimenhuuto.com

Salibandy Club Jydacom & Buildercom United. http://www.jydacom.fi http://www.buildercom.fi

Antti kirjoitti: Oispa vielä kymmenes ukko. (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
27

ikhtysjkl Nimenhuuto.com

Jyväskylän paras salibandyseura. Kaudella 2016-2017 pelataan sisä-suomen 3 divaria. Reeneissä ei liian tiukka meininki, tuuhan peleille! Yhteyshenkilö Juha Herrala 040///3022306 info@ikhtysjkl.net

Juha kirjoitti: Vuoro täynnä, ei ulkopuolisia (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
55

SS LöyLy Nimenhuuto.com

Salibandyseura Löylyn Lyömät Jyväskylä

Jussi kirjoitti: Näillänäkymin paikalla (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.