Salibandy Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 111 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, futsal, koripallo, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Jyväskylä

Salibandy - Jyväskylä

Castom Nimenhuuto.com

Jyväskyläläisen rakennusliike Castomin ympärille koottu sählyporukka. Tässä porukassa arvostetaan sitoutumista, itsensä likoon laittamista ja reilua peliä. Kentällä liikutaan tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki tapahtuu ilon kautta ja liikunnan riemusta. Yhdessä on kiva liikkua!

Petri kirjoitti: Pohje ei anna periksi vieläkään. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
32

FBC DUX 05-06 Nimenhuuto.com

FBC Dux Milites -joukkue koostuu 2005 ja 2006 syntyneistä pojista. Joukkue osallistuu kaudella 2014-2015 Salibandyliiton Sisä-Suomen F1-junioreiden aluesarjaan ja pelaa myös Keski-Suomen paikallista piirisarjaa. Joukkueen urheilullisena tavoitteena on luoda edellytykset yksilö- ja joukkuepelitaitojen oppimiselle salibandyssä ja antaa mahdollisimman laadukasta ohjausta nuorena urheilijana kehittymiselle. Joukkueen kasvatuksellisena tavoitteena on ohjata ja tutustuttaa nuoria terveelliseen ja liikunnallisesti aktiiviseen elämäntapaan.

Ari kirjoitti: Syksyn turnauksista. Osallistumme syyskuussa turnaukseen, minkä lisäksi järjestämme oman turnauksen Vaajakoskella. Meillä on kaksi vaihtoehtoista turnausta, joihin osallistua. Mitä olette mieltä, kumpi teidän mielestänne olisi sopivampi? * La 5.9. Maske -turnaus Porvoossa, PSS järjestää: http://w... (24 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
25

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Pekka kirjoitti: Pojjaat pojjaat... Keskiviikkona pitäisi pelailla... Käydää edes laittamassa OUT jos ette pääse paikalle... Olisi ihan kiva tietää että pelaanko laiturin ja pakin lisäksi myös sentterin tonttia.. (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
33

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu aina max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet, mutta joka vuorolle mahtuu myös muita pelaajia. Nämä pelaajat on merkitty SK tunnuksella. Ja heiltä sitten aina 4 €:n maksu paikan päällä. Vakkaripelaajille nöyrä pyyntö eli jos pääset tai et pääse mukaan, niin käy laittamassa tieto heti kun sen tiedät tai laita vaikka muutama viikko eteenpäin jos mahdollista. Jokainen haluaa että vuorolla olisi mahdollisimman lähelle se 20 pelaajaa. Muutetaan SK käytäntöä siten että aina kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia niin sitä mukaan voi SK:t ilmoittautua mukaan ja myös maanantaina klo 16.00 alkaen.

Petri kirjoitti: KEVÄÄN MAKSUT UUPUU: NIKU JUHA MANSI Summa 77,50 euroa. Maksun voi maksaa tilille FI74 3939 0029 9615 13 SYKSYN SK-MAKSUT UUPUU: JANI KARHUNEN 48 euroa IIKKA HACKMAN 28 euroa Maksun voi maksaa tilille FI74 3939 0029 9615 13 (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
58

Metso Paper salibandy Nimenhuuto.com

Metso Paper Rautpohjan salibandyjoukkue, joka osallistuu mm. syksyllä 2010 pelattavaan Hirviliigaan ja tulee taistelemaan kynsin ja hampain kirkkaimmasta pokaalista. Syksyn 2010 Hirviliigan ottelut tulevat olemaan viikonloppuisin, joten ringissä on hyvä olla reilusti nimiä, jotta saadaan aina porukka kasaan. Pidäthän huolen viikottaisesta ilmottautumisestasi, vaikka et pääsisi paikalle, jotta keretään kyselemään tarvittaessa lisää porukkaa!

Tommi kirjoitti: Terve, Olen vaihtamassa sekä työpaikkaa että paikkakuntaa joten Metson sählyporukasta tippuu yksi hidas mutta kädetön satakiloinen peruspakki pois. Vuosien varrella on tullut pelailtua monissa porukoissa joista kaikkia ei pysty edes muistamaan. Suurin osa peliporukoista ei taida edes olla tässä j... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
31

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

Joukkue etsii pelaajia: SB Fiilis pelaa salibandyä 5. divisioonassa Keski-Suomen lohkossa. Mikäli sin...

Pauli kirjoitti: Testailemaan taas kestääkö ranne jo (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
34

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Joukkue etsii pelaajia: Mielitkö pelaamaan sählyä? (tai lätkää?) Sählyvuorollemme mahtuisi muutama uu...

Jani kirjoitti: Hoi! Tän päivän keskisuomalaisessa pikku juttu sivulla 15. Käyppä tsekkaamassa! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Miehet
94

O2JKL P1998 Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän B-pojat

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako salibandyn pelaaminen O2:ssa? B-jun joukkue etsii pelaajia. Jouk...

Sanna kirjoitti: JoJon terveiset. Keskustan Intersportissa kannattaa käydä 19.7 mennessä sovittamassa Asics sisäpelikengät ja lenkkarit ja tekemässä tilaus kaudelle. Tarjous on hyvä, ovh -40%! Fastball ja Powerplay Hi ovat sinne jo saapuneet, mutta lisää tulee, VK 26 Netburner Ballistic, VK 28 Blade ja VK 30 Fire... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
33

Happee P02 Nimenhuuto.com

Happeen 02 ja 03 ikäluokkien sivut

Joukkue etsii pelaajia: Haemme kaudelle 2015-2016 mailapelitaustaisia, vuonna 2002 syntyneitä pelimie...

Jarkko kirjoitti: Aamuharkoista paikat kipeenää tuun ehkä (19 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
51

Happee01 Nimenhuuto.com

Happee -01 salibandyjuniorit

Mikke kirjoitti: t (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
42

FBC Dux Titans 02-03 -pojat Nimenhuuto.com

FBC Dux Titans 02-03 -syntyneiden poikien salibandyjoukkueen ilmoittautumiset hoidetaan tämän sivuston kautta. Harjoitukset, pelit ja muut tulevat tapahtumat ilmoitetaan tätä kautta. Muistakaa ilmoittautua aktiivisesti ja etukäteen tapahtumiin.

Joukkue etsii pelaajia: FBC Dux Titans etsii joukkueeseensa muutamaa 2003 tai 2002 syntynyttä, saliba...

Teuvo kirjoitti: Tietoa tulee jatkossa useaa kautta. On tämä Nimenhuuto joka onkin hyvä keino tavoittaa pelaajat ja taustajoukot ajankohtaisilla asioilla. Kotisivuilla on yleistä seurasta ja sen joukkueista (http://www.duxfloorball.com/index.php?id=130) Nyt myös uutta toimintaa on Nimenhuudossa (https://www.faceb... (20 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
52

fbcduxB Nimenhuuto.com

Floorball Club Dux salibandyn B-poikien joukkue.

Esa kirjoitti: No niin. Koska osallistuminen jäi kovin heikoksi, siirretään vuoro seuramme muille joukkueille. Kiitoksia osallistumisesta. Kyselkää A-pojista tai C-pojista mahdutteko heidän harjoitusrinkeihinsä. Hyvää kesän jatkoa! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
22

Qvantel Nimenhuuto.com

Ottakaa tumma ja vaalea paita mukaan niin saadaan joukkueet jaettua näppärästi.

Timo kirjoitti: Nimiä listaan jo tänään, niin tiedetään tuleeko pelit vaiko ei? Voin ehkä tuoda 1-2 pelaajaa tarvittaessa lisää. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
52

Happee 04 pojat Nimenhuuto.com

Joukkueen kotisivut: http://happee.fi/e2-pojat-04/e2-pojat-04-uutiset

Akseli kirjoitti: Onkos tietoo aukeeko maanantaina ovet,pitäiskö ottaa varmuudeksi ulkomaila ja lenkkarit mukaan (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
29

O2JKL-naiset Nimenhuuto.com

O2-Jkl naisten joukkue pelaa kaudella 2015-2016 naisten salibandyliigassa. Liitythän seuraamme! Pelaamme tällä kaudella kotiotteluitamme Palokassa. Otteluohjelman voit käydä katsomassa osoitteessa http://www.o2-jkl.fi TERVETULOA!

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Naiset
39

O2JKL Pojat 2002 Nimenhuuto.com

O2JKL Pojat 2002 kilpajoukkue

Anne kirjoitti: Kesätervehdys kaikille! Muutama ajankohtainen asia vaikka vietämmekin ansaittua harjoitus taukoa :) Tässä infoa peliasujen ja huppareiden tilauksesta. Varustetilaukset Oxdogin uusi varasto tulee Ruotsiin ja tavarat tulevat jatkossa 3-4 päivässä. Meillä ennakkotilaukset sisässä ja riittää, että lo... (13 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
25

efcee Nimenhuuto.com

Efcee/KonnU-salibandy

Lasse kirjoitti: jos töistä ehdin... (14 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Konnevesi Jyväskylä
Miehet
50

Descom Nimenhuuto.com

Descomin Jyväskylän liikuntavuorot. Mukaan mahtuu hyvin. Eli myös kaverivahvistukset ovat tervetulleita.

Perttu kirjoitti: Sählyvuoro on siis kesätauolla 23.6. - 28.7.2015 graniitin ollessa kiinni. Vuoro jatkuu elokuussa tiistaina 4.8.2015. (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Sähly, Jalkapallo, Futsal ja Sulkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
94

O2 II Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylä Miehet II

Jani kirjoitti: Kesä 2015 Tämä viikko pelailua treeneissä eli pyytäkää kavereita mukaan, jotta saatta kunnon pelit aikaiseksi. Mä en tällä viikolla ole treeneissä mukana, mutta pelatkaa hyvällä sykkeellä! Juhannukselta alkaa kesätauko ja treenit jatkuu 3.8. Kesätauolla harrastakaa monipuolista liikuntaa ja muist... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
51

Tikkakosken pallo Nimenhuuto.com

Manager: tipasb(at)gmail.com

Janne kirjoitti: Lähdettävä aiemmin yövuoroon (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
34

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.