Salibandy Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 107 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, futsal, koripallo, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Jyväskylä

Salibandy - Jyväskylä

Castom Nimenhuuto.com

Jyväskyläläisen rakennusliike Castomin ympärille koottu sählyporukka. Tässä porukassa arvostetaan sitoutumista, itsensä likoon laittamista ja reilua peliä. Kentällä liikutaan tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki tapahtuu ilon kautta ja liikunnan riemusta. Yhdessä on kiva liikkua!

Tommi kirjoitti: Pelit lisätty kalenteriin, käy ilmoittautumassa huomiseen peliin. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
34

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Juha kirjoitti: Varauksella työmatkan takia (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
29

FBC DUX 05-06 Nimenhuuto.com

Dux-salibandykerhot Dux-salibandykerhot ovat salibandyn harrastekerhoryhmiä, joissa harjoitellaan salibandyn alkeita. Jokainen osallistuja huomioidaan oman tasonsa mukaisesti. Ikäryhmät ovat ohjeellisia ja niistä voidaan tilanteen vaatiessa joustaa. Ryhmät ovat pääosin poikien ryhmiä, mutta tytötkin ovat tervetulleita kaikiin ryhmiin.

Ari kirjoitti: Lokakuun tiedote on luettavissa joukkueen sivujen Ajankohtaista -sivulla! http://duxfloorball.com/index.php?id=159&kieli=7 Mahdollisia piirisarjan pelipäiviä ovat la 25.10. Laukaa / la 8.11. Mankola / la 22.11. Toivakka / la 29.11. Laukaa / su 7.12.Lievestuore. kaikki joukkueet eivät kuitenkaan p... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
23

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu aina max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet, mutta joka vuorolle mahtuu myös muita pelaajia. Nämä pelaajat on merkitty SK tunnuksella. Ja heiltä sitten aina 4 €:n maksu paikan päällä. Vakkaripelaajille nöyrä pyyntö eli jos pääset tai et pääse mukaan, niin käy laittamassa tieto heti kun sen tiedät tai laita vaikka muutama viikko eteenpäin jos mahdollista. Jokainen haluaa että vuorolla olisi mahdollisimman lähelle se 20 pelaajaa. Muutetaan SK käytäntöä siten että aina kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia niin sitä mukaan voi SK:t ilmoittautua mukaan ja myös maanantaina klo 16.00 alkaen.

Petri kirjoitti: Syksyn maksut saapui. 22 vuoroa a hinta 75 yhteensä1650 €. Tekee per henkilö siis 82,5€. Tämä siis vakiopelaajille. Maksut voi suorittaa tilille: TILINUMERO: FI74 3939 0029 9615 13 Liikuntasetelit maanantain vuorolle jos sellaisia meinaa käyttää ja maksut maanantaihin mennessä. Kesän maksut ei ol... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
58

Metso Paper salibandy Nimenhuuto.com

Metso Paper Rautpohjan salibandyjoukkue, joka osallistuu mm. syksyllä 2010 pelattavaan Hirviliigaan ja tulee taistelemaan kynsin ja hampain kirkkaimmasta pokaalista. Syksyn 2010 Hirviliigan ottelut tulevat olemaan viikonloppuisin, joten ringissä on hyvä olla reilusti nimiä, jotta saadaan aina porukka kasaan. Pidäthän huolen viikottaisesta ilmottautumisestasi, vaikka et pääsisi paikalle, jotta keretään kyselemään tarvittaessa lisää porukkaa!

Tommi kirjoitti: Terve, Olen vaihtamassa sekä työpaikkaa että paikkakuntaa joten Metson sählyporukasta tippuu yksi hidas mutta kädetön satakiloinen peruspakki pois. Vuosien varrella on tullut pelailtua monissa porukoissa joista kaikkia ei pysty edes muistamaan. Suurin osa peliporukoista ei taida edes olla tässä j... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
31

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Olemme perustamassa ensi kaudelle (2013) 6.div joukkuetta keski-suomen piirin...

Pekka kirjoitti: Meikä ei pääsekkään pelaamaan sarjaa, tuli muutoksia suunnitelmiin :/ (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Kaljottelu, Kaukalopallo, Futis, Sähly ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
84

FBC Dux Titans 02-03 -pojat Nimenhuuto.com

FBC Dux Titans 02-03 -syntyneiden poikien salibandyjoukkueen ilmoittautumiset hoidetaan tämän sivuston kautta. Harjoitukset, pelit ja muut tulevat tapahtumat ilmoitetaan tätä kautta. Muistakaa ilmoittautua aktiivisesti ja etukäteen tapahtumiin.

Joukkue etsii pelaajia: FBC Dux Titans etsii joukkueeseensa muutamaa 2003 tai 2002 syntynyttä, saliba...

Tommi kirjoitti: Huomio - ensi viikon (viikko 40) harjoituksissa on normaalista poikkeaa: Maanantain vuoro on vain peliryhmä E:lle - pelaajat nimetty nimenhuutoon valmiiksi. Vuorolla pelataan harjoitusottelu Happeeta vastaan. Jos joku nimetyistä pelaajista ei pääse, käykää merkkaamassa OUT ja laittakaa kommentti.... (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
29

O2JKL P1998 Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän pojat 1998

Jukka kirjoitti: Forssaan lähtijät! Ilmoitelkaa minulle ruoka-aine allergioista. Tv Jukka (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
21

Happee01 Nimenhuuto.com

Happee -01 salibandyjuniorit

Vesa kirjoitti: Hei Vapaamuotoisen piirisarjan pelit pelattiin eilen Uuraisten uudessa liikuntahallissa. Pelit voitettiin aika selvän hallinnan jälkeen DuxHankaa vastaan 7-0 ja isäntäjoukkue Kuukka Gunners kaatui 6-2. Hyvä pojat! (25 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
33

fbcduxB Nimenhuuto.com

Floorball Club Dux salibandyn B-poikien joukkue.

Esa kirjoitti: No niin. Koska osallistuminen jäi kovin heikoksi, siirretään vuoro seuramme muille joukkueille. Kiitoksia osallistumisesta. Kyselkää A-pojista tai C-pojista mahdutteko heidän harjoitusrinkeihinsä. Hyvää kesän jatkoa! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
23

Happee 03-04 pojat Nimenhuuto.com

Joukkueen kotisivut: http://happee.fi/e-pojat-03-04/e-pojat-0304-uutiset

Marco kirjoitti: Hei Minulle on kerrottu, että Happeelta on selkeät ohjeet yms. Intersportille ja Silkkisiipeen. Lähetin Happeen sihteerille tänään sähköpostin, että lähettää selkeät ohjeet mitä ja miten pitää painaa paitoihin logot yms. Minulla ei ole enempää tietoa kuin teillä paidoista. Happeen hallitus päättä... (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
25

Tikkakosken pallo Nimenhuuto.com

Manager: tipasb(at)gmail.com

Panu kirjoitti: 50/50, ehkä mökkeilemässä (Päivä sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
33

O2JKL-naiset Nimenhuuto.com

O2-Jkl naisten joukkue pelaa kaudella 2014-2015 naisten 1.divisioonassa. Liitythän seuraamme! Pelaamme tällä kaudella kotiotteluitamme Palokassa. Otteluohjelman voit käydä katsomassa osoitteessa http://www.o2-jkl.fi TERVETULOA!

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Naiset
36

O2JKL Pojat 2002 Nimenhuuto.com

O2JKL Pojat 2002 kilpajoukkue

Tommi kirjoitti: Moikka! Mihis mä noi kahviosta saaneet rahat toimitan ja ne kuitit? En ole vielä ehtinyt laskea, kun olen ollut töissä, mutta tässä alkuviikosta teen. Ens kerraksi ei tarvi ostaa niin paljon, koska nyt jäi kahvia ja astioita niin paljon. terv. Sonja (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
23

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

aleksi kirjoitti: tulen ehkä, riippuen mm. osallistujamäärästä : )) (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
28

jkltaksi Nimenhuuto.com

Extroja mahtuu sen mukaan, kun vakkaripelaajia on ulkona OUT-tilassa neljä tai enemmän. Vuoromaksu 5 euroa. Ilmoitathan kaverisi in / out! Tervetuloa mukaan!

Tuomas kirjoitti: Tuleeko maalivahdit?? (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
23

O2 II Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylä Miehet II

Huotari kirjoitti: Miten harkkapeli sujui? (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
45

efcee Nimenhuuto.com

Efcee/KonnU-salibandy

Janne kirjoitti: Tässä tarkka otteluohjelma 18.10.2014 10:00 M5D-29 SS KonnU - SS LöyLy Äänekosken liikuntatalo 18.10.2014 14:00 M5D-29 SS TiSu - KonnU Äänekosken liikuntatalo 02.11.2014 16:00 M5D-29 SS KonnU - Probelli Uuraisten koulukeskus 02.11.2014 18:00 M5D-29 SS LA Kings - KonnU Uuraisten koulukeskus 22.11.... (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Konnevesi Jyväskylä
Miehet
48

Qvantel Nimenhuuto.com

Ottakaa tumma ja vaalea paita mukaan niin saadaan joukkueet jaettua näppärästi.

Petri kirjoitti: Jos on maalivahdille tarvetta tänään niin tulen oikein mielelläni pelaamaan (2 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
47

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheiluun.

Jani kirjoitti: Huomiselle vuorolle mahtuis vielä pelaajia. Ei sattuis kenelläkään olemaan tuttua maalivahtia toiseen päätyyyn. (24 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Miehet
64

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.