Salibandy Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 104 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, pesäpallo, lentopallo, futsal, koripallo, kaukalopallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Jyväskylä

Salibandy - Jyväskylä

Castom Nimenhuuto.com

Jyväskyläläisen rakennusliike Castomin ympärille koottu sählyporukka. Tässä porukassa arvostetaan sitoutumista, itsensä likoon laittamista ja reilua peliä. Kentällä liikutaan tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki tapahtuu ilon kautta ja liikunnan riemusta. Yhdessä on kiva liikkua!

Tommi kirjoitti: Pelit lisätty kalenteriin, käy ilmoittautumassa huomiseen peliin. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
34

FBC DUX 05-06 Nimenhuuto.com

Dux-salibandykerhot Dux-salibandykerhot ovat salibandyn harrastekerhoryhmiä, joissa harjoitellaan salibandyn alkeita. Jokainen osallistuja huomioidaan oman tasonsa mukaisesti. Ikäryhmät ovat ohjeellisia ja niistä voidaan tilanteen vaatiessa joustaa. Ryhmät ovat pääosin poikien ryhmiä, mutta tytötkin ovat tervetulleita kaikiin ryhmiin.

Ari kirjoitti: Heps Intersport laskutti asuista ennätysnopeasti ja laskun eräpäivä onkin jo ensi viikolla. Sen vuoksi joudun pyytämään teitä maksamaan tilatut asut mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 26.9. mennessä. Painatus hinta on tarkentunut seuraaviksi: shortsit 3€, muut asut 9€. Asut maksetaan jouk... (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
24

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Ilkka kirjoitti: Polvi ruvella, fifti-sixti osallistumine (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
29

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu aina max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet, mutta joka vuorolle mahtuu myös muita pelaajia. Nämä pelaajat on merkitty SK tunnuksella. Ja heiltä sitten aina 4 €:n maksu paikan päällä. Vakkaripelaajille nöyrä pyyntö eli jos pääset tai et pääse mukaan, niin käy laittamassa tieto heti kun sen tiedät tai laita vaikka muutama viikko eteenpäin jos mahdollista. Jokainen haluaa että vuorolla olisi mahdollisimman lähelle se 20 pelaajaa. Muutetaan SK käytäntöä siten että aina kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia niin sitä mukaan voi SK:t ilmoittautua mukaan ja myös maanantaina klo 16.00 alkaen.

Petri kirjoitti: Syksyn maksut saapui. 22 vuoroa a hinta 75 yhteensä1650 €. Tekee per henkilö siis 82,5€. Tämä siis vakiopelaajille. Maksut voi suorittaa tilille: TILINUMERO: FI74 3939 0029 9615 13 Liikuntasetelit maanantain vuorolle jos sellaisia meinaa käyttää ja maksut maanantaihin mennessä. Kesän maksut ei ol... (25 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
58

Metso Paper salibandy Nimenhuuto.com

Metso Paper Rautpohjan salibandyjoukkue, joka osallistuu mm. syksyllä 2010 pelattavaan Hirviliigaan ja tulee taistelemaan kynsin ja hampain kirkkaimmasta pokaalista. Syksyn 2010 Hirviliigan ottelut tulevat olemaan viikonloppuisin, joten ringissä on hyvä olla reilusti nimiä, jotta saadaan aina porukka kasaan. Pidäthän huolen viikottaisesta ilmottautumisestasi, vaikka et pääsisi paikalle, jotta keretään kyselemään tarvittaessa lisää porukkaa!

Tommi kirjoitti: Terve, Olen vaihtamassa sekä työpaikkaa että paikkakuntaa joten Metson sählyporukasta tippuu yksi hidas mutta kädetön satakiloinen peruspakki pois. Vuosien varrella on tullut pelailtua monissa porukoissa joista kaikkia ei pysty edes muistamaan. Suurin osa peliporukoista ei taida edes olla tässä j... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
31

apeteam Nimenhuuto.com

www.apeteam.com

Joukkue etsii pelaajia: Olemme perustamassa ensi kaudelle (2013) 6.div joukkuetta keski-suomen piirin...

Leppis kirjoitti: Kanttorin henkilökohtainen syy evätty. Tai laita ainakin kaveri jalkeille (7 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Kaljottelu, Kaukalopallo, Futis, Sähly ja Jalkapallo
Jyväskylä
Miehet
96

Happee01 Nimenhuuto.com

Happee -01 salibandyjuniorit

Vesa kirjoitti: Hei Happeen ZONE-tilaukset tulivatkin jo keskiviikkona, joten niitä on kohta maksua vastaan saataville. Selvittelen viikonloppuna nuo laatikot ja laitan kullekin summat tulemaan, jotka sitten maksatte joukkueen tilille viitenumeron kera. Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! -Vesa (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
33

FBC Dux Titans 02-03 -pojat Nimenhuuto.com

FBC Dux Titans 02-03 -syntyneiden poikien salibandyjoukkueen ilmoittautumiset hoidetaan tämän sivuston kautta. Harjoitukset, pelit ja muut tulevat tapahtumat ilmoitetaan tätä kautta. Muistakaa ilmoittautua aktiivisesti ja etukäteen tapahtumiin.

Joukkue etsii pelaajia: FBC Dux Titans etsii joukkueeseensa muutamaa 2003 tai 2002 syntynyttä, saliba...

Harri kirjoitti: Jaoin tänään ennen treenien alkua sunnuntai aamuna pelainneille pojille +muutamille muille "kotilaksyjä". Pyydänkin vanhempia mukaan kuntokuurille ja kirjoittamaan kuittauksen jokaisen tehdyn läksyn kohdalle. Tällä tavalla saamme pojille lisää liikkuvuutta ja kuntoa jota pitkä kausi varmasti vaat... (16 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
29

O2JKL P1998 Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän pojat 1998

Jukka kirjoitti: Forssaan lähtijät! Ilmoitelkaa minulle ruoka-aine allergioista. Tv Jukka (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
21

fbcduxB Nimenhuuto.com

Floorball Club Dux salibandyn B-poikien joukkue.

Esa kirjoitti: No niin. Koska osallistuminen jäi kovin heikoksi, siirretään vuoro seuramme muille joukkueille. Kiitoksia osallistumisesta. Kyselkää A-pojista tai C-pojista mahdutteko heidän harjoitusrinkeihinsä. Hyvää kesän jatkoa! (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
23

O2JKL Pojat 2002 Nimenhuuto.com

O2JKL Pojat 2002 kilpajoukkue

Tommi kirjoitti: KAHVIO_ASIAT tähän ketjuun. Eli mulla on se kahviohomma lapasessa, oonkin jo pariin kertaan pyytänyt jos jollain on muistissa/tietoa -mitä määriä kaikkee on aikasempina vuosina pitänyt olla - miten ne on hinnoteltu ( tai onko sillä kovin suurta väliä) - onko kahvinkeittimiä, isoja termareita, pöy... (15 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
23

Qvantel Nimenhuuto.com

Ottakaa tumma ja vaalea paita mukaan niin saadaan joukkueet jaettua näppärästi.

Toni kirjoitti: vai että ihan kunnon pelit tiedossa (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
46

jkltaksi Nimenhuuto.com

Extroja mahtuu sen mukaan, kun vakkaripelaajia on ulkona OUT-tilassa neljä tai enemmän. Vuoromaksu 5 euroa. Ilmoitathan kaverisi in / out! Tervetuloa mukaan!

Jussi kirjoitti: In mutta ilmeisesti ketään ei oo tuloillaan?! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
22

efcee Nimenhuuto.com

Efcee/KonnU-salibandy

Tuomas kirjoitti: Kyytiä sählyyn Lutakosta? (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Salibandy
Konnevesi Jyväskylä
Miehet
48

Tikkakosken pallo Nimenhuuto.com

Manager: tipasb(at)gmail.com

Jari kirjoitti: Tuun, jos kerkeen hesasta junaan.. (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
33

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheiluun.

Jani kirjoitti: Huomiselle vuorolle mahtuis vielä pelaajia. Ei sattuis kenelläkään olemaan tuttua maalivahtia toiseen päätyyyn. (8 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Miehet
59

Happee 03-04 pojat Nimenhuuto.com

Joukkueen kotisivut: http://happee.fi/e-pojat-03-04/e-pojat-0304-uutiset

Marco kirjoitti: Hei kaikille Olen päivittänyt pelinumerot nimenhuutoon. On ollut sekaannusta ja joitain numeroita on mennyt päällekkäin. Tarkistakaa numerot ja ilmoittakaa, jos on vielä mielestänne sekaannusta. Numerot on laitettu siinä järjestyksessä, kun olen saanut varauksen. Jos joku on ilmoittanut tai varan... (4 päivää sitten)

Päivitetty päivä sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
23

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

aleksi kirjoitti: jos tulee tarpeeks porukkaa, ei viittis mäntästä taas lähtee turhaa ajelee (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
27

RKP-LIDL Nimenhuuto.com

Rautpohjan konepajan ja LIDL:in yhteiset sähläykset.

Heikki kirjoitti: Kyllä soon tultava koettaa miten jalaka vennyy...! (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Sähly
Jyväskylä
Ei asetettu
15

SS LöyLy Nimenhuuto.com

Salibandyseura Löylyn Lyömät Jyväskylä

Petri kirjoitti: Pyytäkää kavereita kylään!! (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.