Salibandy Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 120 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, futsal, lentopallo, pesäpallo, koripallo, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Jyväskylä

Salibandy - Jyväskylä

Castom Nimenhuuto.com

Jyväskyläläisen rakennusliike Castomin ympärille koottu sählyporukka. Tässä porukassa arvostetaan sitoutumista, itsensä likoon laittamista ja reilua peliä. Kentällä liikutaan tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki tapahtuu ilon kautta ja liikunnan riemusta. Yhdessä on kiva liikkua!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelamaan salibandyä mukavassa seurassa. Keräämme syyskaudelle 2015 ja ke...

Petri kirjoitti: Iski flunssa. Ensi viikolla uusi yritys. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
27

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Pekka kirjoitti: Isoa anottiin ja pienempää saatiin. Tarkemmin kun tuota vahvistusta katsoo niin sehän on Halli 2 takaosa eli suomeksi sillä paremmalla lattialla mutta 4vs4. Toivottavasti se nyt kelpaa. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
37

JYP FC Nimenhuuto.com

Urheilijoista kovimmat, atleeteista urheimmat! Tässä ryhmässä kokoontuvat FC:n sählyvuoron fanit, nuo miehistä parhaat! FC:n sählyvuoro Kuokkalan Graniitin ampumaradan kaukalossa sunnuntaisin talvikauden (syyskuu-huhtikuu) klo 12-13. Kesävuoro perinteiseen tapaan torstaisin klo 19-20. Osallistumismaksu FC:n jäseniltä 3 € ja muilta 4 €. Kaikki ovat tervetulleita, jos on sopivan tervehenkinen ja kahjo asenne salibandya ja urheilua kohtaan!

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
19

FBC DUX 05-06 Nimenhuuto.com

FBC Dux Milites -joukkue koostuu 2005 ja 2006 syntyneistä pojista. Joukkue osallistuu kaudella 2015-2016 Salibandyliiton Sisä-Suomen E2-junioreiden kilpasarjaan ja pelaa myös Keski-Suomen paikallista Kortteliliigaa. Joukkueen urheilullisena tavoitteena on luoda edellytykset yksilö- ja joukkuepelitaitojen oppimiselle salibandyssä ja antaa mahdollisimman laadukasta ohjausta nuorena urheilijana kehittymiselle. Joukkueen kasvatuksellisena tavoitteena on ohjata ja tutustuttaa nuoria terveelliseen ja liikunnallisesti aktiiviseen elämäntapaan.

Ari kirjoitti: Heps Siirrytään pikku hiljaa käyttämään Happeen nimenhuutoa. Laitan teille kutsut sinne tulemaan lähiaikoina. Hoidetaan harkkoihin ilmoittautumiset sen jälkeen siellä, mutta turnaukset + muut vielä täällä päättäjäisiin asti. Ari (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
27

SC Falken Nimenhuuto.com

Kyseessä oleva keskisuomalainen seura ei ole rekisteröity nimi eikä yhdistys, vaan pikemminkin poikaporukan hauskaa puuhastelua. Seuran nimen ja logon käyttöoikeus on perustajajäsenillä sekä Hall of Fameen valituilla. Perustajajäseniä (V. 2007) ovat Anssi Gröhn, Petri Himanen, Mikko Hyvärinen, Mikko Hyytiä, Juha Kuukkanen ja Mikko Partio. Hall of Fameen valittuja ei ole.

Petri kirjoitti: Nyt naputettu kaikki kevään Hirviliigan pelit Nimenhuutoon. Laittakaahan mahdollisimman aikaisin joko In or Out -stautuksennne kiuntoon. http://www.hirviliiga.fi/ (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
27

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu aina max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet, mutta joka vuorolle mahtuu myös muita pelaajia. Nämä pelaajat on merkitty SK tunnuksella. Ja heiltä sitten aina 4 €:n maksu paikan päällä. Vakkaripelaajille nöyrä pyyntö eli jos pääset tai et pääse mukaan, niin käy laittamassa tieto heti kun sen tiedät tai laita vaikka muutama viikko eteenpäin jos mahdollista. Jokainen haluaa että vuorolla olisi mahdollisimman lähelle se 20 pelaajaa. Muutetaan SK käytäntöä siten että aina kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia niin sitä mukaan voi SK:t ilmoittautua mukaan ja myös maanantaina klo 16.00 alkaen.

Petri kirjoitti: Syyskauden maksut vakkaripelaajille. 26 vuoroa 6.7-28.12.2015 á hinta 75,00 € Yhteensä: 1950,00 Kassassa rahaa 100 € jos kaikki sk-maksut maksetaan - Pelipaitatilaus vei kassasta 190 euroa, vaikka osa saatiin sk-pelaajilta takaisin. MAKSU 92,50, € Tiinro: FI74 3939 0029 9615 13 Eräpäivä: Heti (la... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
62

Metso Paper salibandy Nimenhuuto.com

Metso Paper Rautpohjan salibandyjoukkue, joka osallistuu mm. syksyllä 2010 pelattavaan Hirviliigaan ja tulee taistelemaan kynsin ja hampain kirkkaimmasta pokaalista. Syksyn 2010 Hirviliigan ottelut tulevat olemaan viikonloppuisin, joten ringissä on hyvä olla reilusti nimiä, jotta saadaan aina porukka kasaan. Pidäthän huolen viikottaisesta ilmottautumisestasi, vaikka et pääsisi paikalle, jotta keretään kyselemään tarvittaessa lisää porukkaa!

Tommi kirjoitti: Terve, Olen vaihtamassa sekä työpaikkaa että paikkakuntaa joten Metson sählyporukasta tippuu yksi hidas mutta kädetön satakiloinen peruspakki pois. Vuosien varrella on tullut pelailtua monissa porukoissa joista kaikkia ei pysty edes muistamaan. Suurin osa peliporukoista ei taida edes olla tässä j... (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
31

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Anssi kirjoitti: Varmistan vielä (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Miehet
112

Happee01 Nimenhuuto.com

Happee -01 salibandyjuniorit

Anne kirjoitti: Huomio punainen joukkue! Perjantain treeneissä kapteeniston äänestys, jokainen antaa kolme ehdokasta lapulla. Jos et pääse treeneihin niin ilmoita ehdotuksesi viestillä Atsolle tai Annelle tämän viikon aikana. Mustan joukkueen kapteenisto äänestetään myöhemmin. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
56

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

Joukkue etsii pelaajia: SB Fiilis pelaa salibandyä 5. divisioonassa Keski-Suomen lohkossa. Mikäli sin...

aleksi kirjoitti: jos tälläkertaa olis hereillä (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
24

O2JKL 2004 pojat valkoinen Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän 2004-syntyneiden poikien juniorijoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Vuonna 2015 aloittanut 2004-syntyneiden poikien salibandyjoukkue. Harjoittele...

Tuomas kirjoitti: Hei, O2-Jyväskylä on siirtynyt myClub toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön. MyClub korvaa Nimenhuudon. Teille on lähetetty eilen ilmoittautumislinkki joukkueenne myclub-sivulle. Käyttehän kirjautumassa sisään ja päivittämässä yhteystietonne. Terveisin Tuomas Pulkkinen (19 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
27

O2JKL 2005-2006 pojat valk Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän 2005-2006 syntyneiden poikajunioreiden joukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Ota yhteyttä tuomas.pulkkinen(at)o2-jkl.fi

Tuomas kirjoitti: Hei, O2-Jyväskylä on siirtynyt myClub toiminnanohjausjärjestelmän käyttöön. MyClub korvaa Nimenhuudon. Teille on lähetetty eilen ilmoittautumislinkki joukkueenne myclub-sivulle. Käyttehän kirjautumassa sisään ja päivittämässä yhteystietonne. Terveisin Tuomas Pulkkinen (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
18

FBC Dux Titans 02-03 -pojat Nimenhuuto.com

FBC Dux Titans 03-syntyneiden poikien salibandyjoukkueen ilmoittautumiset hoidetaan tämän sivuston kautta. Harjoitukset, pelit ja muut tulevat tapahtumat ilmoitetaan tätä kautta. Muistakaa ilmoittautua aktiivisesti ja etukäteen tapahtumiin.

Joukkue etsii pelaajia: FBC Dux Titans etsii joukkueeseensa muutamaa 2003 tai 2002 syntynyttä, saliba...

Kati kirjoitti: Vaajakosken liikuntahallilla tehdään korjaustöitä, jonka vuoksi halli on suljettu ajalla 20-.27.6. Tästä syystä treenivuorot hallilla on peruttu kyseisenä ajankohtana. Selvittelen vielä aamutreenien kohtaloa lajiharjoitteiden osalta tuona aikana. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
45

Happee P02 Nimenhuuto.com

Happeen 02-ikäluokan joukkueen sivu. Karsimme kaudella 2015-2016 SSBL:n ylialueelliseen Eliittisarjaan.

Jarkko kirjoitti: Muistutuksena vielä loppusaldo 70€, 15.6. mennessä vanhalle 02-joukkueen tilille. Kadoksissa ollut Killerin laskukin löytyi, mutta keräämme ihan loput vasta syyskaudella. Pahoittelut tästä. Jarkko (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
32

O2JKL P1998 Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän B-pojat

Joukkue etsii pelaajia: Kiinnostaako salibandyn pelaaminen O2:ssa? B-jun joukkue etsii pelaajia. Jouk...

Tuomas kirjoitti: Hei, Lauantaina 11.6. pelataan Lutakon aukiolla katusählykiertueen Jyväskylän osaturnaus, jonka O2-Jyväskylä järjestää. Joukkueilla on ilmoittautumisaikaa jäljellä vielä sunnuntaihin asti! Ilmoita joukkueesi mukaan tästä https://www.statbeat.com/competitions/121497/register Mikäli ette kaukalon s... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
21

fbcduxB Nimenhuuto.com

Floorball Club Dux salibandyn B-poikien joukkue.

Esa kirjoitti: No niin. Koska osallistuminen jäi kovin heikoksi, siirretään vuoro seuramme muille joukkueille. Kiitoksia osallistumisesta. Kyselkää A-pojista tai C-pojista mahdutteko heidän harjoitusrinkeihinsä. Hyvää kesän jatkoa! (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
22

Tikkakosken pallo Nimenhuuto.com

Manager: tipasb(at)gmail.com

Pasi kirjoitti: Jos porukkaa riittävästi (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
36

Happee pojat -05 Nimenhuuto.com

#hirvirytkettä

Luukas kirjoitti: Hei Luukas H vaihtaa pelinumeron 25 - > 30 sitä ei tainnut olla kenelläkään happeen puolella (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
40

Happee 04 pojat Nimenhuuto.com

Joukkueen kotisivut: http://happee.fi/e2-pojat-04/e2-pojat-04-uutiset

Katariina kirjoitti: Hei, tämän illan harkat peruttu koska paikalle lli ilmoittautunut vain 6 pelaajaa. Tiistaina jatkuu Huhtasuolla. Ensi viikon pe ei myöskään harkkoja Palokass, saliin ei silloin pääse meistä riippumattomista syistä. Tässä myös ennakkotieto vanhemmille. Pidetään pe 5.8.2016 tapaaminen Palokassa alk... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
26

efcee Nimenhuuto.com

Efcee/KonnU-salibandy

Bäri kirjoitti: 50/50 pääseekö tulemaan. (14 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Konnevesi Jyväskylä
Miehet
54

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.