Salibandy Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 117 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, lentopallo, sähly, pesäpallo, sulkapallo, koripallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Jyväskylä

Salibandy - Jyväskylä

Castom Nimenhuuto.com

Jyväskyläläisen rakennusliike Castomin ympärille koottu sählyporukka. Tässä porukassa arvostetaan sitoutumista, itsensä likoon laittamista ja reilua peliä. Kentällä liikutaan tosissaan, mutta kuitenkin pilke silmäkulmassa. Kaikki tapahtuu ilon kautta ja liikunnan riemusta. Yhdessä on kiva liikkua!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelamaan salibandyä mukavassa seurassa. Keräämme syyskaudelle 2015 ja ke...

Petri kirjoitti: Iski flunssa. Ensi viikolla uusi yritys. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Sekajoukkue
30

PuP Nimenhuuto.com

Puuppola Predators ry Puuppola Predators nimi on esiintynyt ensimmäistä kertaa suunnilleen vuonna 1996 sählyporukan nimenä paikallisissa turnauksissa. Alkuperäisinä pelaajina toimivat Puuppolassa kasvaneet ihmisyksilöt. Vuosien saatossa pelaajasiirrot ja sääntöjen vapautuminen on mahdollistanut myös muilta paikkakunnilta kotoisin olevien osallistumisen joukkueen toimintaan. Vuonna 2008 Puuppola Predators rekisteröityi yhdistykseksi. Tähän syynä oli jo ikääntyvän joukkueen huoli tulevasta junioritoiminnasta sekä mahdollisten seniori-jäsenten urheilullisen tulevaisuuden varmistaminen.

Ilkka kirjoitti: Onko pelit? (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy, Jääkiekko, Potkupallo, Virpominen ja Striptease
Puuppola, Jyväskylä
Miehet
36

JYP FC Nimenhuuto.com

Urheilijoista kovimmat, atleeteista urheimmat! Tässä ryhmässä kokoontuvat FC:n sählyvuoron fanit, nuo miehistä parhaat! FC:n sählyvuoro Kuokkalan Graniitin ampumaradan kaukalossa sunnuntaisin talvikauden (syyskuu-huhtikuu) klo 12-13. Kesävuoro perinteiseen tapaan torstaisin klo 19-20. Osallistumismaksu FC:n jäseniltä 3 € ja muilta 4 €. Kaikki ovat tervetulleita, jos on sopivan tervehenkinen ja kahjo asenne salibandya ja urheilua kohtaan!

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
20

Maanantaisähly Nimenhuuto.com

Mukaan mahtuu aina max. 20 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Etusijalla ovat aina kausimaksun maksaneet, mutta joka vuorolle mahtuu myös muita pelaajia. Nämä pelaajat on merkitty SK tunnuksella. Ja heiltä sitten aina 4 €:n maksu paikan päällä. Vakkaripelaajille nöyrä pyyntö eli jos pääset tai et pääse mukaan, niin käy laittamassa tieto heti kun sen tiedät tai laita vaikka muutama viikko eteenpäin jos mahdollista. Jokainen haluaa että vuorolla olisi mahdollisimman lähelle se 20 pelaajaa. Muutetaan SK käytäntöä siten että aina kun OUT-osiossa on vakkaripelaajia niin sitä mukaan voi SK:t ilmoittautua mukaan ja myös maanantaina klo 16.00 alkaen.

Petri kirjoitti: Vakiopelaajien maksut syyskaudesta: 75 € / hlö Tiinro: FI74 3939 0029 9615 13 / Petri Widgren Koskettaa seuraavia: Teemu Tapper Batman Matti Hirvanen Hugo-Herman Miskala Ilkka Nisula Jaakko Mehtälä Janne Roiha Jarmo Jääskeläinen Juha Virtanen Juuso Aulanko Jussi Mikko Korpela Niku Raatikainen Oss... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
60

FBC DUX 05-06 Nimenhuuto.com

FBC Dux Milites -joukkue koostuu 2005 ja 2006 syntyneistä pojista. Joukkue osallistuu kaudella 2015-2016 Salibandyliiton Sisä-Suomen E2-junioreiden kilpasarjaan ja pelaa myös Keski-Suomen paikallista Kortteliliigaa. Joukkueen urheilullisena tavoitteena on luoda edellytykset yksilö- ja joukkuepelitaitojen oppimiselle salibandyssä ja antaa mahdollisimman laadukasta ohjausta nuorena urheilijana kehittymiselle. Joukkueen kasvatuksellisena tavoitteena on ohjata ja tutustuttaa nuoria terveelliseen ja liikunnallisesti aktiiviseen elämäntapaan.

Ari kirjoitti: Heps Siirrytään pikku hiljaa käyttämään Happeen nimenhuutoa. Laitan teille kutsut sinne tulemaan lähiaikoina. Hoidetaan harkkoihin ilmoittautumiset sen jälkeen siellä, mutta turnaukset + muut vielä täällä päättäjäisiin asti. Ari (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
27

SC Falken Nimenhuuto.com

Kyseessä oleva keskisuomalainen seura ei ole rekisteröity nimi eikä yhdistys, vaan pikemminkin poikaporukan hauskaa puuhastelua. Seuran nimen ja logon käyttöoikeus on perustajajäsenillä sekä Hall of Fameen valituilla. Perustajajäseniä (V. 2007) ovat Anssi Gröhn, Petri Himanen, Mikko Hyvärinen, Mikko Hyytiä, Juha Kuukkanen ja Mikko Partio. Hall of Fameen valittuja ei ole.

Petri kirjoitti: Nyt naputettu kaikki kevään Hirviliigan pelit Nimenhuutoon. Laittakaahan mahdollisimman aikaisin joko In or Out -stautuksennne kiuntoon. http://www.hirviliiga.fi/ (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
27

Metso Paper salibandy Nimenhuuto.com

Metso Paper Rautpohjan salibandyjoukkue, joka osallistuu mm. syksyllä 2010 pelattavaan Hirviliigaan ja tulee taistelemaan kynsin ja hampain kirkkaimmasta pokaalista. Syksyn 2010 Hirviliigan ottelut tulevat olemaan viikonloppuisin, joten ringissä on hyvä olla reilusti nimiä, jotta saadaan aina porukka kasaan. Pidäthän huolen viikottaisesta ilmottautumisestasi, vaikka et pääsisi paikalle, jotta keretään kyselemään tarvittaessa lisää porukkaa!

Tommi kirjoitti: Terve, Olen vaihtamassa sekä työpaikkaa että paikkakuntaa joten Metson sählyporukasta tippuu yksi hidas mutta kädetön satakiloinen peruspakki pois. Vuosien varrella on tullut pelailtua monissa porukoissa joista kaikkia ei pysty edes muistamaan. Suurin osa peliporukoista ei taida edes olla tässä j... (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
31

Otsot Hockey Nimenhuuto.com

Rekisteröity urheiluseura (yhdistys), joka on perustettu kesällä 2014. Yhdistyksen tarkoitus on kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa sekä herättää heissä oikeaa urheiluhenkeä ja pysyvää harrastusta urheilun parissa.

Teemu kirjoitti: Huomatkaa muuttunut kellonaika! 22.10-23.10. (21 päivää sitten)

Päivitetty 33 minuuttia sitten

Jääkiekko ja Salibandy
Jyväskylä
Miehet
108

SB Fiilis Nimenhuuto.com

Salibandyä Jyväskylästä

Joukkue etsii pelaajia: SB Fiilis pelaa salibandyä 5. divisioonassa Keski-Suomen lohkossa. Mikäli sin...

Tomi kirjoitti: In jos mahtuu (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
23

Happee01 Nimenhuuto.com

Happee -01 salibandyjuniorit

Sari kirjoitti: Kioskituotto 17.9.2016 Happeen naisten pelistä Kioskituotto oli 104 euroa :) Kiitos kaikille myyjille ja tuotteiden toimittajille. Terveisin Sari (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
52

FBC Dux Titans 02-03 -pojat Nimenhuuto.com

FBC Dux Titans 03-syntyneiden poikien salibandyjoukkueen ilmoittautumiset hoidetaan tämän sivuston kautta. Harjoitukset, pelit ja muut tulevat tapahtumat ilmoitetaan tätä kautta. Muistakaa ilmoittautua aktiivisesti ja etukäteen tapahtumiin.

Joukkue etsii pelaajia: FBC Dux Titans etsii joukkueeseensa muutamaa 2003 tai 2002 syntynyttä, saliba...

Kerttu kirjoitti: Kerttu sai tänään kädestä kipsin pois vielä pitää olla viikko treeneistä pois sit saa alkaa kokeilemaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
35

Happee P02 Nimenhuuto.com

Happeen 02-ikäluokan joukkueen sivu. Karsimme kaudella 2015-2016 SSBL:n ylialueelliseen Eliittisarjaan.

Jarkko kirjoitti: Muistutuksena vielä loppusaldo 70€, 15.6. mennessä vanhalle 02-joukkueen tilille. Kadoksissa ollut Killerin laskukin löytyi, mutta keräämme ihan loput vasta syyskaudella. Pahoittelut tästä. Jarkko (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
32

fbcduxB Nimenhuuto.com

Floorball Club Dux salibandyn B-poikien joukkue.

Esa kirjoitti: No niin. Koska osallistuminen jäi kovin heikoksi, siirretään vuoro seuramme muille joukkueille. Kiitoksia osallistumisesta. Kyselkää A-pojista tai C-pojista mahdutteko heidän harjoitusrinkeihinsä. Hyvää kesän jatkoa! (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
22

Dux Mamas Nimenhuuto.com

Naisten sählyporukka pelailuun liikkumisen ilosta. Pelipaikkana talvella 2015-2016 Vaajakosken liikuntahalli. "Kautta" 2016-2017 suunnitellaan, porukkaan mahtuu mukaan ja pelivuorot etsinnässä.

Jaana kirjoitti: Hellou, näin syksyn saapuessa sateineen (vaihteluna kesälle sateineen), muistuu mieleen tämä meidän sähly. Onko kellään sattumalta havaintoja, mistä kannattaisi kysellä salivuoroa (varmaan joku koulun sali riittäisi kyllä meille ihan hyvin)? Ja onko porukkaa yhä lähdössä mukaan? Mä ainakin olisin. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Salibandy
Vaajakoski, Jyväskylä
Naiset
22

SC JDBC Nimenhuuto.com

Salibandy Club Jydacom & Buildercom United. http://www.jydacom.fi http://www.buildercom.fi

Juha kirjoitti: Käytiin Mikan ja Rassen kanssa kentän laidalla toteamassa että ei tullut pelejä... (13 päivää sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
28

ikhtysjkl Nimenhuuto.com

Jyväskylän paras salibandyseura. Kaudella 2016-2017 pelataan sisä-suomen 3 divaria. Reeneissä ei liian tiukka meininki, tuuhan peleille! Yhteyshenkilö Juha Herrala 040///3022306 info@ikhtysjkl.net

Kyröläinen kirjoitti: Vilppu, sopiiko, jos vetäis tän puoliksi? Ja jos, niin tarjoisin sulle tuota KooVeetä, koska 1) Mulle aamupelit on hullun vaikeita :D ja 2) oon jo pelannu KooVeetä vastaan. Toki muunkinlaiset ratkaisut käy... (6 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Jyväskylä
Miehet
55

efcee Nimenhuuto.com

Efcee/KonnU-salibandy

Tuomas kirjoitti: Toinen veskoista Hornalle. Sovittu juttu. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Konnevesi Jyväskylä
Miehet
55

SolteqJKL Nimenhuuto.com

Solteqin Jyväskylän toimiston liikuntavuorot. Mukaan mahtuu hyvin. Eli myös kaverivahvistukset ovat tervetulleita.

Mikko kirjoitti: Naapurikentällä toisella porukalla myös vajausta pelaajista. Pyysivät infoamaan että voidaan yhdistää pelit. Sinne on tulossa max 8, eli hyvä olis jos kaikki tuutte ni saadaan pelit. Menen itsekin sinne, näkemiin siellä! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Sähly, Jalkapallo, Futsal ja Sulkapallo
Jyväskylä
Ei asetettu
98

Qvantel Nimenhuuto.com

Ottakaa tumma ja vaalea paita mukaan niin saadaan joukkueet jaettua näppärästi.

Pasi kirjoitti: Voin pelata kentällä jos tulee kolme mokee (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Ei asetettu
55

O2JKL pojat -02 Nimenhuuto.com

O2-Jyväskylän 2002 syntyneiden poikien juniorijoukkue. Tuomas Pulkkinen 040 966 3816 tuomas.pulkkinen(at)o2-jkl.fi

Tuomas kirjoitti: Keskiviikkona reeneihin tulee siis myös maalivahtivalmentajaksi Sami Heikkinen. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Jyväskylä
Pojat
44

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.