Näytä lisää valintoja

Löydetyt joukkueet ja seurat

PSS D tytöt 03-04 Nimenhuuto.com

Piritta kirjoitti: Talentti-valmennusjaksot - v.p. 31.8.! Seuran talenttivalmennus alkaa jälleen ja ensimmäinen kahden kuukauden jakso starttaa ti 8.9. Lue lisää talenttivalmennuksesta, ryhmistä ja ajanjaksoistä täältä: http://www.porvoonsalibandyseura.net/430 Hinta: 30€/jakso. Jokaisen jaksot ryhmät kootaan aina u... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
33

PIPS TYTÖT 04-05 Nimenhuuto.com

Sofianna kirjoitti: Tänään ei ilmeisesti ole treenejä kun ketään ei niitä pitämässä? Vai? (8 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Piikkiö
Tytöt
21

PeKa tytöt 05 Nimenhuuto.com

Energinen ja mukava mimmijoukkue korisharrastuksen alkutaipaleella. Kaikille suodaan tasapuolisesti peliaikaa ja vastuuta.

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Kotka
Tytöt
13

Pohjaset Nimenhuuto.com

Juhani kirjoitti: Näyttää olevan osallistumassa todella harvinainen yksilö. Lintumaailmaan verrattavissa Jalohaikaraan, Liejukanaan, Isosirriin tms.Pitää vaivasenkin tulla omin silmin pongaamaan tämän yksilön huikasevat piirrot jäähän (siis syvät). Ja tietysti harhatukset, toivottavasti se ei ole tuo In-kirjaus.... (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jääkiekko
Ei asetettu
Sekajoukkue
42

PK-35 T01 Nimenhuuto.com

Tyttöfutiksen kilpajoukkue Helsingistä

Joukkue etsii pelaajia

Jeff kirjoitti: Moi Onku joku pelaaja joka ei ole vielä ilmoittautunut tulossa huomiseen peliin, nyt pelaajia on 12. (Nea ja Maj pelaa T-02 joukkueessa huomisen pelin) Toivottavaa olisi että jos on tulossa niin ilmoittaa in mahd. pian jos ei tulossa niin out. t. Jeff (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Tytöt
27

04pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesis
Ei asetettu
Pojat
13

PuiU 08 Pojat Nimenhuuto.com

PuiU 08 pojat ryhmä koostuu 08-09 pejaajista tällä hetkellä. Harjoittelemme torstaisin Tapulin kentällä 17-18:00 ja Lauantaisin Jakomäen tekonurmella klo 10:00-11:30 . Tavoitteena joukkueella on järjestää pojille hauskaa liikuntaa ja samalla tutustua jalkapallon saloihin. Pelikauden pituus joukkueella on kalenterivuoden ajan.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi ! Harjoitukset tänään peruttu. Kenttä ei pelikunnossa. Launtain harjoitus on myös vaarassa peruuntua. Ilmoitetaan vielä viimeistään perjantaina onko harjoitusta vai ei. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Pojat
16

PuWo E-pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Lentopallo
Ei asetettu
Pojat
10

paskiaiset Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (7 kuukautta sitten)

Koripallo
Ei asetettu
Sekajoukkue
3

Pojat 05 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (9 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Ei asetettu
Miehet
3

PaUjT Nimenhuuto.com

Olemme PaUn tyttöjunioreiden ryhmä. Osallistumme 2015-2016 Lentopalloliiton sarjoihin http://www.parikkalanurheilijat.fi

Jussi kirjoitti: Seura-asujen painatuksissa on ilmennyt joillain ongelmia. Nyt on mahdollista järjestää uudelleen painatus. Mikäli tuotte vialliset omistajan nimellä varustettuna allekirjoittaneelle ke tai viimeistään to iltana Power infossa niin saatamme ehtia painattaa ne uudestaan ennen Poweriin lähtöä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Parikkala
Tytöt
19

PPJ T00-01 Nimenhuuto.com

PPJ T00/01 joukkue on perustettu 2008. Tällä hetkellä joukkueeseemme kuuluu 23 pelaajaa. Joukkueessa tuetaan pelaajien kehittymistä. Toimintaperiaatteita ovat asioiden (treenit, pelit, valmennus, joukkueen hallinnointi) tekeminen kunnolla ja hyvästä joukkuehengestä huolehtiminen.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkue on avoin uusille pelaajille. Jos haluat itsellesi hyvän harrastuksen,...

Ella kirjoitti: Hei! voitko lähettää Exelinä tai pdf:nä. tämä tiedosto ei aukea. t. maiju (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Ei asetettu
30

pk35 01 t Nimenhuuto.com

Ei asetettu
3

PAPAS E-tytöt Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Hei! Haluaisin tietää harkka ajat kun pelottaa, että soittotunnit tulee harkkojen päälle. (16 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Kajaani
Ei asetettu
23

Peu Basket Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Vähän myöhässä ehkä (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Koripallo
Perniö
Miehet
15

PSS E tytöt Nimenhuuto.com

Niina kirjoitti: Timanttiturnaukseen lähtijät! Timanttiturnaukseen ollaan lähdössä kahdella joukkueella.Olen ilmoittanut yhden joukkueen E-sarjaan ja yhden D-sarjaan. Eli nyt ois turnausmaksun aika.. Maksakaa 30€ joukkueen tilille FI3953580620273315 viestiksi tytön nimi/timanttiturnaus Eräpäivä 31.8. -Niina P.S.T... (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
33

PK-35 T05-06 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Jenny kirjoitti: Moi, Lauantaiksi tarvittaisiin täydennystä PK-35 naisten liigan pelin pallotyttöihin 03:sten kanssa. Peli: 27.6. klo 16.00 Myyrmäen stadionilla vastassa Nice Futis. Halukkaat ilmoittakaa minulle. Terveisin, Pekka (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Tytöt
15

PPJ T0203 Nimenhuuto.com

Meri kirjoitti: Hei, Syksy tuo tullessaan myös Girls Cupin. Olemme järjestämässä siellä kahvilaa ja pyörittämässä kisatoimistoa lauantaina ja sunnuntaina 29.-30.8 Väiskillä. Asiasta takemmin heti lomien jälkeen, mutta katsokaa jo kalentereista koska pääsette paikalle auttamaan. Tarvitsemme tuoton pitääksemme kus... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Ei asetettu
40

Paiha Pojat 06-07 Nimenhuuto.com

Paimion Hakan -06-07 syntyneiden poikien joukkue, jossa on kolme alajaostoa. Paiha Valkoiset, Mustat ja Vihreät

Julius kirjoitti: Julius nuhainen ja kuume nousemassa. Jättää treenit väliin. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Paimio
Pojat
42

PuiU B-pojat Nimenhuuto.com

PuiU B pojat; Kaudella 2014-2015 joukkue muodostuu ikäluokkien 98,99 ja 00 pelaajista. PuiU B Pojat koostuu kahdesta pelaavasta ryhmästä. Kilparyhmällä on tavoitteena pelata vähintään B2-tasolla, harrastajaryhmä pelaa tasolla B3/B16.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueen avoimet harjoitukset pidettiin lokakuussa 2014. Joukkueeseen mahtuu...

Ville kirjoitti: HEi 98 pojat ja vanhemmat . FC:lla on peli ja pojat vanhempineen keskittyvät ensi tiistaina matsiin ja meillä on varattu marmeladinpakkaus samalle illalle. Meitä on noin 10 pakkaamassa marmeladia ja tarvitsisimme n- 4-5 henkilöä lisää . Varmaan meistä jokainen haluaa pienetää maksettavia kustannu... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Puistola (Hki)
Pojat
64

Pipst12 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Otamme mielellämme uusia pelaajia joukkoomme. Jos olet huippupelaaja tai aloi...

Nea kirjoitti: Buffet-vuorot tiedossa oleviin kotipeleihin on jaettu ja laitettu kunkin pelin alle, muistakaa käydä kuittaamassa omat vuoronne. Buffet-kansiossa on koottu lista, josta omat vuorot löytää helpoimmin ja sieltä voi myös helposti katsoa keneltä voisi vaihtoa kysellä, jos oma vuoro ei sovi. Kansiossa... (24 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Piikkiö
Tytöt
24

Pojat 2000 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan kaikki jalkapallosta kiinnostuneet liikunnalliset 2000-synt...

Lasse kirjoitti: Yritämme aloittaa ulkoharjoitukset mahd.pian kelien salliessa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Pojat
10

pojat 06 Nimenhuuto.com

Joel kirjoitti: Miten tämän luomani joukkueen voi poistaa? Aivan vahingossa tein :/ (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ei asetettu
Pojat
3

PuHu A pojat Nimenhuuto.com

PuHu Juniorit / A-Pojat 2014-2015

Jere kirjoitti: Myöhäs (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Koripallo
Vantaa
Miehet
42

PPJ TE06 Nimenhuuto.com

Ilona kirjoitti: Hei! Olisiko kenelläkään mahdollisuutta ottaa Ilonaa tänään mukaan treeneihin Iso Robalta? Ja kuljettaa myös takaisin.. :) T. Anu (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Helsinki
Tytöt
25

PPJT0001-0405 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Teimme teille myös esimerkkipelaajan ja -tapahtuman. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. (Vuosi sitten)

Ei asetettu
3

pojat02 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Teimme teille myös esimerkkipelaajan ja -tapahtuman. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ei asetettu
Pojat
4

PuPe E-pojat Nimenhuuto.com

Kosti-Sant kirjoitti: Myöhästyy vähän (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesäpallo
Kuopio
Pojat
27

PKT Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy
Espoo
Miehet
1

pojat 03-04 Nimenhuuto.com

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Niemenranta
Pojat
6
Näytetään tuloksista vain 30 ensimmäistä joukkuetta, tarkenna hakua lisäämällä kirjaimia.