Näytä lisää valintoja

Löydetyt joukkueet ja seurat

PIPS TYTÖT 04-05 Nimenhuuto.com

Taito kirjoitti: Hei. Olen lisännyt buffettivastaavan (Jonna) buffettivuorot kuvat ja materiaalit osioon, kansioon Tiedoksi. Mikäli päivä ei sovi, niin täällä voi sitä yrittää vaihtaa. Tate (9 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Piikkiö
Tytöt
21

Pohjaset Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Tuleeko huomenna taas Jussi ja Ville maaliin vai? Ville ainakin tulossa, hoidatko Marko sinä, että 2 mokea paikalla? Ketä täältä vielä meillä puuttuu? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Ei asetettu
Sekajoukkue
40

PuPe- C-tytöt Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Viikkomeilistä poiketen tiistain Kuopiohallin treenit on peruttu. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pesäpallo
Kuopio
Tytöt
18

PK-35 T01 Nimenhuuto.com

Tyttöfutiksen kilpajoukkue Helsingistä

Joukkue etsii pelaajia

Jyrki kirjoitti: Moi! Ihan väliaikatietona seuraavaa: - vko 17 alkavat kesävuorot Ma Myllis tn, Ti Myllis tn, To Aava ja Pe Aava (kellonajat tulevat parin päivän sisään) - kun nurtsikentät aukeavat treenit ovat Ma ti Ti Koudantien nurtsilla - 19.4. pelaamme Aluesarjaottelun. Talviliigan luovutimme. - tämän ja ens... (18 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Tytöt
27

04pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 päivää sitten

Pesis
Ei asetettu
Pojat
24

PuiU 08 Pojat Nimenhuuto.com

PuiU 08 pojat ryhmä koostuu 08-09 pejaajista tällä hetkellä. Harjoittelemme torstaisin ja sunnuntaisin Koudan salissa klo 17:00-18:00. Tavoitteena joukkueella on järjestää pojille hauskaa liikuntaa ja samalla tutustua jalkapallon saloihin. Pelikauden pituus joukkueella on kalenterivuoden ajan.

Juha kirjoitti: Moi ! Harjoitukset tänään peruttu. Kenttä ei pelikunnossa. Launtain harjoitus on myös vaarassa peruuntua. Ilmoitetaan vielä viimeistään perjantaina onko harjoitusta vai ei. (23 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Pojat
15

PuWo E-pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Ei asetettu
Pojat
10

paskiaiset Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (3 kuukautta sitten)

Koripallo
Ei asetettu
Sekajoukkue
3

Pojat 05 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (5 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Ei asetettu
Miehet
3

PaUjT Nimenhuuto.com

Olemme PaUn tyttöjunioreiden ryhmä. Osallistumme keväällä 2015 kahdella tyttöjoukkueella Lentopalloliiton sarjoihin: E tytöt Etelä-Suomen aluesarja sekä E tytöt Tiikerisarja http://www.parikkalanurheilijat.fi

Jussi kirjoitti: Poweriin lähtijät huom! Mikäli et tarvitse yhteiskuljetusta (esim. perhe lähtee omalla kyydillä) tieto siitä allekirjoittaneelle joko txt: 050 5703811 tai jussi.siitonen@ala-pekkola.fi Suunnittelemme kuljetuksia ja tämä vaikuttaa olennaisesti tähän. Toivomme tietoja 5.3.2015 mennessä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Lentopallo
Parikkala
Tytöt
17

PPJ T00-01 Nimenhuuto.com

PPJ T00/01 joukkue on perustettu 2008. Tällä hetkellä joukkueessamme pelaa 20 tyttöä, joista 2000 vuonna syntyneitä on 7 ja 2001 syntyneitä on 13. Joukkueessa tuetaan pelaajien kehittymistä. Toimintaperiaatteita ovat asioiden (treenit, pelit, valmennus, joukkueen hallinnointi) tekeminen kunnolla ja hyvästä joukkuehengestä huolehtiminen.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkue on avoin uusille pelaajille. Jos haluat itsellesi hyvän harrastuksen,...

Ellen kirjoitti: Varusteiden ensimmäinen tilaus on saatu ja jaettu! Tuotteet ovat hyvännäköisiä ja -laatuisia, ja saivat pelaajilta hyvän vastaanoton. Tieto laskusta on tullut sähköpostilla, joten varmistathan suorituksen pikaisesti joukkueen tilille FI56 1572 3500 7973 78 (Julia Jouhki). UUSI TILAUS: teen uuden ... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Ei asetettu
30

pk35 01 t Nimenhuuto.com

Ei asetettu
3

PAPAS E-tytöt Nimenhuuto.com

Nea kirjoitti: Meiltä voi tulla toimitsijaksi 1 hlö. Pieniä palkintoja löytyy. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy
Kajaani
Ei asetettu
23

Peu Basket Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: tuun kokeilee ja ottaa heittoa ilmaan. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Perniö
Miehet
24

PK-35 T05-06 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Frida kirjoitti: Frida parantelee pitkittynyttä yskää ja nuhaa ja skippaa ti ja ke treenit, että on kunnossa la turnaukseen. Pirre (11 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Tytöt
11

PPJ T0203 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Hei! Perjantaina ei treenejä. Lepo myös tärkeää kehityksen kannalta (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Ei asetettu
42

Paiha Pojat 06-07 Nimenhuuto.com

Paimion Hakan -06-07 syntyneiden poikien joukkue, jossa on kolme alajaostoa. Paiha Valkoiset, Mustat ja Vihreät

Arvisto kirjoitti: Moro. Koska vain 5 pelaajaa on ilmoittautunut mukaan Salon matsiin, on pakko peruuttaa peli! -kimmo- (28 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Paimio
Pojat
42

PuiU B-pojat Nimenhuuto.com

PuiU B pojat; Kaudella 2014-2015 joukkue muodostuu ikäluokkien 98,99 ja 00 pelaajista. PuiU B Pojat koostuu kahdesta pelaavasta ryhmästä. Kilparyhmällä on tavoitteena pelata vähintään B2-tasolla, harrastajaryhmä pelaa tasolla B3/B16.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueen avoimet harjoitukset pidettiin lokakuussa 2014. Joukkueeseen mahtuu...

Timo kirjoitti: 17.4.2015 Tattarisuon kuplahallihanke tiedotustilaisuus Paikalla oli seurasta 7 kiinnostunutta henkilöä. Lista liitteenä linkistä. Kiitoksia kaikille paikalla olleille. Tästä etiäpäin. Varainhankinta- tai tiedotustoimikuntaan ei löytynyt tällä kertaa vapaaehtoisia ollenkaan, joten lienee niin ett... (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Puistola (Hki)
Pojat
61

Pipst12 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Otamme mielellämme uusia pelaajia joukkoomme. Jos olet huippupelaaja tai aloi...

Nea kirjoitti: Ohjeita buffetvuorolaisille sekä lista kevätsarjojen buffetvuoroista löytyy täältä http://pipst12.nimenhuuto.com/team_files/file_show?as=Ohjeita_buffetvuorolaisille.docx&id=478701 (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Piikkiö
Tytöt
25

Pojat 2000 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan kaikki jalkapallosta kiinnostuneet liikunnalliset 2000-synt...

Lasse kirjoitti: Yritämme aloittaa ulkoharjoitukset mahd.pian kelien salliessa. (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Pojat
10

PSS E tytöt Nimenhuuto.com

Anni kirjoitti: Morjens kaikki Ensi keskiviikkona (29.4.2015) on vanhempainilta kello 19.00 Kokonhallissa. Laittaisitteko mieltä painavia kysymyksiä etukäteen Johnnylle tai mulle niin osataan ehkä antaa enemmän mietittyjä vastauksia vanhempainillassa? Erityisesti jos on joku kysymys jota ei halua ottaa kokoukses... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
33

PuHu A pojat Nimenhuuto.com

PuHu Juniorit / A-Pojat 2014-2015

Jaakko kirjoitti: Myöhässä (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Vantaa
Miehet
41

PPJ TE06 Nimenhuuto.com

Ilona kirjoitti: Hei! Olisiko kenelläkään mahdollisuutta ottaa Ilonaa tänään mukaan treeneihin Iso Robalta? Ja kuljettaa myös takaisin.. :) T. Anu (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Helsinki
Tytöt
25

PPJT0001-0405 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Teimme teille myös esimerkkipelaajan ja -tapahtuman. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. (9 kuukautta sitten)

Ei asetettu
3

pojat02 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Teimme teille myös esimerkkipelaajan ja -tapahtuman. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Ei asetettu
Pojat
4

PuPe E-pojat Nimenhuuto.com

Hugo kirjoitti: äiti lähtee mukaan, jos bussilla mennään. (12 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Pesäpallo
Kuopio
Pojat
26

pojat 03-04 Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Salibandy
Niemenranta
Pojat
6

papupojat Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: ekaan peliin en pääse (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Sähly
Helsinki
Ei asetettu
35

PPS HAIT Nimenhuuto.com

Pakkalan palloseuran (PPS) Hait on keväällä 2010 perustettu 2004 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Joukkueeseen kuuluu reilut parikymmentä jalkapallolupausta Vantaan Kartanonkosken, Pakkalan, Tammiston, Ylästön ja Tikkurilan alueelta. Toimintamme on ympärivuotista painottuen ulkokauteen (touko-syyskuu). Ulkokautena harjoittelemme Kartanonkoskella, Tikkurilassa ja Kenraalinpuistossa. Mikäli olet kiinnostunut liittymään meidän mainioon ja kaikkia kannustavaan joukkueeseen, ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan meidän toimintaan. Lisätietoja joukkueesta näiltä sivuilta http://ppshait.nimenhuuto.com/ Lisätietoja seurasta: http://www.pakkalanpalloseura.fi/ Lisätietoja seurasta www.pakkalanpalloseura.fi Yhteydenotot sähköpostilla hait.pps at gmail.com

Tero kirjoitti: Hei loput punamustat, huomiseen (pe) punamustien peliin mahtuu vielä 1-2 pelaajaa mukaan. Merkatkaa IN ja laittakaa minulle tekstari. (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo, Futis, Fudis, Futsal, Fotboll ja Football
Kartanonkoski, Vantaa
Pojat
37

pss g tytot Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Heippa. Laitatteko sunnuntaihin 12.4. mennessä IN tai OUT seuraavan viikonlopun turnauksen. Turnaus on kauden viimeinen ja pelataan Kauniasissa. Olisi hyvä, jos pelaajia olisi tulossa enemmän kuin nyt on ilmoittautunut. (15 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Salibandy
Ei asetettu
Tytöt
30
Näytetään tuloksista vain 30 ensimmäistä joukkuetta, tarkenna hakua lisäämällä kirjaimia.