Näytä lisää valintoja

Löydetyt joukkueet ja seurat

PSS D tytöt 03-04 Nimenhuuto.com

Piritta kirjoitti: Varainhankintaa joukkueelle Gutz-tuotteilla! Viime syksynä myytiin muutaman aktiivisen vanhemman voimin Gutz-tuotteita (pa. sukkia ja alusvaatteita) ja tienasimme joukkueelle mukavasti. Nyt on jälleen mahdollisuus tilata erittäin laadukkaita käyttötuotteita omaan käyttöön sekä tarjoa mahdollisuut... (7 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
41

PIPS TYTÖT 04-05 Nimenhuuto.com

Alisa kirjoitti: Hei Sari, meillä oli viime kotipelissä menneenä tiistaina yhteinen puffetti. Nou hätä, Sara Hirvensalon äiti oli kaverinani. Minna (15 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Piikkiö
Tytöt
21

PeKa tytöt 05 Nimenhuuto.com

Energinen ja mukava mimmijoukkue korisharrastuksen alkutaipaleella. Kaikille suodaan tasapuolisesti peliaikaa ja vastuuta.

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Koripallo
Kotka
Tytöt
13

Pohjaset Nimenhuuto.com

Juhani kirjoitti: Näyttää olevan osallistumassa todella harvinainen yksilö. Lintumaailmaan verrattavissa Jalohaikaraan, Liejukanaan, Isosirriin tms.Pitää vaivasenkin tulla omin silmin pongaamaan tämän yksilön huikasevat piirrot jäähän (siis syvät). Ja tietysti harhatukset, toivottavasti se ei ole tuo In-kirjaus.... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Ei asetettu
Sekajoukkue
44

PK-35 T01 Nimenhuuto.com

Tyttöfutiksen kilpajoukkue Helsingistä

Joukkue etsii pelaajia

Jeff kirjoitti: Puistolan nurmi suljettu, treenit Myllypuron tekonurmella, tarkistakaa ajat nimenhuudosta t. Jeff (27 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Tytöt
27

04pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesis
Ei asetettu
Pojat
22

PuiU 08 Pojat Nimenhuuto.com

PuiU 08 pojat ryhmä koostuu 08-09 pejaajista tällä hetkellä. Tapahtumia joukkueella on 2kpl/viikko. Tavoitteena joukkueella on järjestää pojille hauskaa liikuntaa ja samalla tutustua jalkapallon saloihin. Pelikauden pituus joukkueella on kalenterivuoden ajan.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi ! Harjoitukset tänään peruttu. Kenttä ei pelikunnossa. Launtain harjoitus on myös vaarassa peruuntua. Ilmoitetaan vielä viimeistään perjantaina onko harjoitusta vai ei. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Pojat
23

PuWo E-pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Lentopallo
Ei asetettu
Pojat
10

paskiaiset Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (8 kuukautta sitten)

Koripallo
Ei asetettu
Sekajoukkue
3

Pojat 05 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (11 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Ei asetettu
Miehet
3

PaUjT Nimenhuuto.com

Olemme PaUn tyttöjunioreiden ryhmä. Osallistumme 2015-2016 Lentopalloliiton sarjoihin http://www.parikkalanurheilijat.fi

Jussi kirjoitti: Lisätty tiedosto Simpeleen Urheilun kenkätarjouksista. Gel-Volley Elite 3 mallit (miehet/naiset) ovat erinomaisia kenkiä (MT malli puolikorkea) Lasten kenkämalli on GEL-BEYOND 4 MT GS JS jossa on lentopalloon tarvittavat vaimennukset sekä tukea nilkalle. Laittakaa allekirjoittaneelle nyt käytössä... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Lentopallo
Parikkala
Tytöt
17

PPJ T00-01 Nimenhuuto.com

PPJ T00/01 joukkue on perustettu 2008. Tällä hetkellä joukkueeseemme kuuluu 23 pelaajaa. Joukkueessa tuetaan pelaajien kehittymistä. Toimintaperiaatteita ovat asioiden (treenit, pelit, valmennus, joukkueen hallinnointi) tekeminen kunnolla ja hyvästä joukkuehengestä huolehtiminen.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkue on avoin uusille pelaajille. Jos haluat itsellesi hyvän harrastuksen,...

Johanni kirjoitti: Hei kaikki! Nyt tilauslomake on tehty valmiiksi. Käy tilaamassa viimeistään maanantaina 28.9. kello 20.00 menneessä. Osoite on http://bit.ly/varustetilaus .Sieltä voit myös tilata pelipaidan jos sinulla ei vielä sitä ole, tai jos on käynyt liian pieneksi. Terveisin Johanni/varustevastaava (8 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Ei asetettu
34

PAPAS D-tytöt Nimenhuuto.com

Sara kirjoitti: Sara jättää sunnuntain harkat väliin, kurkkukipeä ja flunssa tulossa... (8 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Salibandy
Kajaani
Ei asetettu
26

Peu Basket Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: kattomaan ainakin! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Koripallo
Perniö
Miehet
21

PSS E tytöt Nimenhuuto.com

Niina kirjoitti: Tervehdys, kauden ensimmäiset sarjaturnaukset laitettu nimenhuutoon.Kuvat ja materiaalit kansiosta löytyy syksyn kaikki otteluohjelmat. Osallistutaan siis E-haastaja- ja E-kilpasarjaan sekä D-haastajasarjaan yhdellä joukkueella.D-sarjahan on -03-04 ikäisten sarja johon lähdemme hakemaan haasteita... (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
32

PK-35 T05-06 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Jenny kirjoitti: Hei, Alla joukkueellemme tullut tiedustelu pelaajasaattajista Mestareiden liigan peliin. Onko kiinnostuneita? T. Pekka Hei Jan, Tiedustelen voisiko teidän 05-06 joukkue tulla pelaajasaattajiksi naisten Mestareiden liigan otteluun FC Rosengårdia vastaan? Peli pelataan 7.10. keskiviikkona klo 17.30... (11 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Tytöt
18

PPJ T0203 Nimenhuuto.com

Jenna kirjoitti: Heippa! Lisäsin taphtumaksi mun ja Paulan joukkueen naisen Mestareiden liigan pelin. Peli pelataan keskiviikona 7.10 klo 17:30 Myyrmäessä ja vastassa on Ruotsin mestari FC Rosengård. Olisi mahtavaa jos moni tyttö pääsisi paikalle katsomaan peliä, kaikki kannustus on tarpeen. Peli tulee myös suora... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Ei asetettu
41

Paiha Pojat 06-07 Nimenhuuto.com

Paimion Hakan -06-07 syntyneiden poikien joukkue, jossa on kolme alajaostoa. Paiha Valkoiset, Mustat ja Vihreät

Nuutti kirjoitti: GUTZ! Tilaukset saapuneet! Koska ei ole treenejä, ne voi noutaa Kravinkuja 270 , Saaren marjatilalta marjamyymälän (halli) edestä nimetyistä pusseista. Tänään klo. 20.00 mennessä tai huomenna klo.8.00-20.00 . Minulla on Niko Marttilan,Löytösen ja Tuomosen tilaukset. Terv. Heli (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Paimio
Pojat
42

PuiU B-pojat Nimenhuuto.com

PuiU B pojat; Kaudella 2014-2015 joukkue muodostuu ikäluokkien 98,99 ja 00 pelaajista. PuiU B Pojat koostuu kahdesta pelaavasta ryhmästä. Kilparyhmällä on tavoitteena pelata vähintään B2-tasolla, harrastajaryhmä pelaa tasolla B3/B16.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueen avoimet harjoitukset pidettiin lokakuussa 2014. Joukkueeseen mahtuu...

Martti kirjoitti: Martin nivunen kiukuttelee, tämä viikko ainakin menee toipumiseen (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Puistola (Hki)
Pojat
66

Pipst12 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Otamme mielellämme uusia pelaajia joukkoomme. Jos olet huippupelaaja tai aloi...

Johanna kirjoitti: Hei! Varusteasiaa : Pips on uusinut asumallistoa, tuon sovitukseen treeniasuun vaihtoehtoiset housut, jotka ovat saatavilla erikseen ilman yläosaa. Housujen hinta 23,30€ numeropainatuksen kanssa. Tämänhetkinen Forward-treeniasu on tilattava yläosan kanssa. Talviharjoitteluun soveltuva kevyttoppat... (10 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Piikkiö
Tytöt
21

Pojat 2000 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan kaikki jalkapallosta kiinnostuneet liikunnalliset 2000-synt...

Lasse kirjoitti: Yritämme aloittaa ulkoharjoitukset mahd.pian kelien salliessa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Pojat
10

Peka06 tytöt Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 päivää sitten)

Jalkapallo
Ei asetettu
Naiset
3

pojat 06 Nimenhuuto.com

Joel kirjoitti: Miten tämän luomani joukkueen voi poistaa? Aivan vahingossa tein :/ (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ei asetettu
Pojat
3

PuHu A pojat Nimenhuuto.com

PuHu Juniorit / A-Pojat 2014-2015

Kaspar kirjoitti: Kellä kaikilla ei ole PUHU peliasua? Mulla tällä hetkellä kolme pelipaitaa Mikaelille, Patrikille ja Antonile? Laittakaa viesti asap mulle, jos jollakin vielä puuttuu. -Kaspar (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Koripallo
Vantaa
Miehet
40

PPJ TE06 Nimenhuuto.com

Ilona kirjoitti: Hei! Olisiko kenelläkään mahdollisuutta ottaa Ilonaa tänään mukaan treeneihin Iso Robalta? Ja kuljettaa myös takaisin.. :) T. Anu (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Helsinki
Tytöt
24

PPJT0001-0405 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Teimme teille myös esimerkkipelaajan ja -tapahtuman. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. (Vuosi sitten)

Ei asetettu
3

pojat02 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Teimme teille myös esimerkkipelaajan ja -tapahtuman. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ei asetettu
Pojat
4

pojat 03-04 Nimenhuuto.com

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy
Niemenranta
Pojat
6

papupojat Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Moi, onko toivomuksia päivästä syksyn harkkavuorolle? Yritetäänkö bookata sama vuoro keskiviikkoisin klo 17? Mielestäni voisimme aloittaa taas syyskuun alusta pelit. -Juho- (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sähly
Helsinki
Ei asetettu
37

PPS HAIT Nimenhuuto.com

Pakkalan palloseuran (PPS) Hait on keväällä 2010 perustettu 2004 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Joukkueeseen kuuluu reilut parikymmentä jalkapallolupausta Vantaan Kartanonkosken, Pakkalan, Tammiston, Ylästön ja Tikkurilan alueelta. Toimintamme on ympärivuotista painottuen ulkokauteen (touko-syyskuu). Ulkokautena harjoittelemme Kartanonkoskella, Tikkurilassa ja Kenraalinpuistossa. Mikäli olet kiinnostunut liittymään meidän mainioon ja kaikkia kannustavaan joukkueeseen, ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan meidän toimintaan. Lisätietoja joukkueesta näiltä sivuilta http://ppshait.nimenhuuto.com/ Lisätietoja seurasta: http://www.pakkalanpalloseura.fi/ Lisätietoja seurasta www.pakkalanpalloseura.fi Yhteydenotot sähköpostilla hait.pps at gmail.com

Tuukka kirjoitti: Yskä pahenee taas (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo, Futis, Fudis, Futsal, Fotboll ja Football
Kartanonkoski, Vantaa
Pojat
41
Näytetään tuloksista vain 30 ensimmäistä joukkuetta, tarkenna hakua lisäämällä kirjaimia.