Näytä lisää valintoja

Löydetyt joukkueet ja seurat

pohjaset Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Vuoro on aluksi pohjasen työntekijöille ja katsotaan myöhemmin onko tarvetta vieraileviin tähtiin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Ei asetettu
Naiset
8

PuPe- C-tytöt Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Viikkomeilistä poiketen tiistain Kuopiohallin treenit on peruttu. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kuopio
Tytöt
18

PK-35 T01 Nimenhuuto.com

Tyttöfutiksen kilpajoukkue Helsingistä

Joukkue etsii pelaajia

Jyrki kirjoitti: En siis saanut poistettua pelaajia Ilmoittautuneista, joten vastatkaa kaikki viestiini oletteko mukana vai ettte. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki
Tytöt
25

04pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty 5 päivää sitten

Ei asetettu
Pojat
14

PPJ T00-01 Nimenhuuto.com

PPJ T00/01 joukkue on perustettu 2008. Tällä hetkellä joukkueessamme pelaa 20 tyttöä, joista 2000 vuonna syntyneitä on 7 ja 2001 syntyneitä on 13. Joukkueessa tuetaan pelaajien kehittymistä. Toimintaperiaatteita ovat asioiden (treenit, pelit, valmennus, joukkueen hallinnointi) tekeminen kunnolla ja hyvästä joukkuehengestä huolehtiminen.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkue on avoin uusille pelaajille. Jos haluat itsellesi hyvän harrastuksen,...

Daniela kirjoitti: Tulee noin 10 min myöhässä koulun takia (13 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Ei asetettu
24

pk35 01 t Nimenhuuto.com

Ei asetettu
3

PAPAS E-tytöt Nimenhuuto.com

Tiia kirjoitti: Tehdään taas kunniakuja D-tyttöjen kanssa ja kannustetaan naiset voittoon! (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Salibandy
Kajaani
Ei asetettu
20

Peu Basket Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: 5 min myöhästyminen (15 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Perniö
Miehet
23

PK-35 T04-05 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Laura kirjoitti: Moi, talvikauden treenivuorot ovat tulleet ja ne on lisätty Nimenhuutoon. Treenit siis 3 krt / vko: ti, ke ja su. Vkon 41 treenit ovat vielä hieman auki, sillä kuplahallien pystytys on kesken. Selvitämme tilanteen huomenna maanantaina ja ilmoitamme heti kun tiedämme mikäli tulevalla viikolla tree... (16 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Tytöt
11

PPJ T0203 Nimenhuuto.com

Tuomas kirjoitti: Moi! Tänään klo 16 huuhkaja tv:ssä Naisten Liigan ratkaisu, Åland United - PK35. (4 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Ei asetettu
55

PuiU B-pojat Nimenhuuto.com

PuiU B pojat; Kaudella 2014-2015 joukkue muodostuu ikäluokkien 98,99 ja 00 pelaajista. PuiU B Pojat koostuu kahdesta pelaavasta ryhmästä. Kilparyhmällä on tavoitteena pelata vähintään B2-tasolla, harrastajaryhmä pelaa tasolla B3/B16

Joukkue etsii pelaajia: Jalkapallotaustan omaavilla pelaajilla on mahdollisuus liittyä joukkueeseen. ...

Timo kirjoitti: PuiU jalkapallon jaostomaksusta on tullut hyviä ja aiheellisia kysymyksiä: Mikä on jaostomaksu, mitä se pitää sisällään ja mitä sillä saa. Asia on siksikin ajankohtainen, että uusi kausi on käynnistymässä ja PuiUn jalkapallojaoston budjettia rakennetaan. Budjetti muodostuu pääosin juuri näistä pe... (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jalkapallo
Puistola (Hki)
Pojat
52

Pipst12 Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Maalivahtitalli Nean ollessa poissa ensi viikon tiistaina on maalivahtitallissa yksi paikka vapaana. Paikka maksaa aina käytetään sitä tai ei. Jos joku on kiinnostunut, niin ilmoitukset minulle. Jos ilmoittautuneita tulee monta, niin päätän ketä harjoitukseen menee. Harjoitus on tiistaina klo 19-... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Piikkiö
Tytöt
31

Pojat 2000 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan kaikki jalkapallosta kiinnostuneet liikunnalliset 2000-synt...

Lasse kirjoitti: Yritämme aloittaa ulkoharjoitukset mahd.pian kelien salliessa. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Pojat
18

PSS E tytöt Nimenhuuto.com

Johnny kirjoitti: Hei ja asiaa Gutz-tilauksesta! Eilen pelissä Lauralla oli Gutz-kuvastoja ja tilauslomakkeita mukana. Tuomme niitä myös seuraaviin treeneihin ke 22.10, jotta kaikki halukkaat saavat niihin tutustua. Nyt on siis mahdollisuus tilata laadukkaita alusvaatteita ja samalla ansaita joukkueelle lisätuloja... (Päivä sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
34

PuHu A pojat Nimenhuuto.com

PuHu Juniorit / A-Pojat 2014-2015

Tiina kirjoitti: Joukkuekuvaus! ti 28.10.2014 Martinlaakson koululla (lavalla). Paikalla 10 min ennen kuvausaikaa. Punainen peliasu (+koriskengät) päällä plus sykkiasut niillä joilla on. 19:00 A-pojat 19:20 Miehet (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Koripallo
Vantaa
Miehet
50

PPJ TE06 Nimenhuuto.com

Ilona kirjoitti: Hei! Olisiko kenelläkään mahdollisuutta ottaa Ilonaa tänään mukaan treeneihin Iso Robalta? Ja kuljettaa myös takaisin.. :) T. Anu (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Helsinki
Tytöt
28

paskat Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Teimme teille myös esimerkkipelaajan ja -tapahtuman. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. (Noin 2 kuukautta sitten)

Ei asetettu
Miehet
3

PPJT0001-0405 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Teimme teille myös esimerkkipelaajan ja -tapahtuman. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. (3 kuukautta sitten)

Ei asetettu
3

pojat02 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Teimme teille myös esimerkkipelaajan ja -tapahtuman. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. (14 päivää sitten)

Jalkapallo
Ei asetettu
Pojat
3

PuPe E-pojat Nimenhuuto.com

Hugo kirjoitti: hugolla sormi turvoksissa sen mukaan harkoissa mukana kuin pystyy. (17 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Pesäpallo
Kuopio
Pojat
27

papupojat Nimenhuuto.com

Erkki kirjoitti: Tosi vähältä näyttää porukka huomisiin peleihin. Jos joku vielä pystyy mukaan, niin tulkoon ihmeessä. Ja ainakaan me harvat mukaan ilmoittautuneet emme voi jäädä pois, olisi tosi noloa joutua luovuttamaan pelejä. Eli aamulla nähdään Ruskeasuolla! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sähly
Helsinki
Ei asetettu
33

PPS HAIT Nimenhuuto.com

Pakkalan palloseuran (PPS) Hait on keväällä 2010 perustettu 2004 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Joukkueeseen kuuluu reilut parikymmentä jalkapallolupausta Vantaan Kartanonkosken, Pakkalan, Tammiston, Ylästön ja Tikkurilan alueelta. Toimintamme on ympärivuotista painottuen ulkokauteen (touko-syyskuu). Ulkokautena harjoittelemme Kartanonkoskella, Tikkurilassa ja Kenraalinpuistossa. Mikäli olet kiinnostunut liittymään meidän mainioon ja kaikkia kannustavaan joukkueeseen, ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan meidän toimintaan. Lisätietoja joukkueesta näiltä sivuilta http://ppshait.nimenhuuto.com/ Lisätietoja seurasta: http://www.pakkalanpalloseura.fi/ Lisätietoja seurasta www.pakkalanpalloseura.fi Yhteydenotot sähköpostilla hait.pps at gmail.com

Janne kirjoitti: Hei! Jalkapallokausi 2014 alkaa olemaan lopuillaan ja kävimme joukkueen toimihenkilöiden kanssa läpi meidän rahatilannetta. Joukkuemaksuja menneellä kaudella on kerätty 30€/kk/pelaaja ja lisäksi meillä oli hyvät sponsoritulot joten saimme hoidettua kaikki kenttä, turnaus yms kulut kohtuullisella ... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo, Futis, Fudis, Futsal, Fotboll ja Football
Kartanonkoski, Vantaa
Pojat
32

pss g tytot Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Teimme teille myös esimerkkipelaajan ja -tapahtuman. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Ei asetettu
Tytöt
11

PK-35 01 HAASTE Nimenhuuto.com

Jere kirjoitti: Moikka. Laitan taas täällä viestiä kun en pääse vastaamaan viestiketjuun. 1.Jere jatkaa haasteessa jos porukkaa on tarpeeksi kasassa jotta pelit saadaan pelattua. Terkuin Minna (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Helsinki
Pojat
23

PIF C-tytöt Nimenhuuto.com

Jörgen kirjoitti: Påminner om PIF-junnugalan på lördag kl.11 i Malms skola. Ta med inneskor, svetthandduk och vattenflaska till Sports Gym på fredag! (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Parainen
Tytöt
21

PeKa tytöt 05-06 Nimenhuuto.com

Kotkalainen tyttökoripallojoukkue. Ilon kautta kohti uusia haasteita.

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Koripallo
Kotka
Tytöt
23

Pesäketut Nimenhuuto.com

Pesäpallon kaveriporukka, joka on jollain lailla sidoksissa Kulosaaren Kuparilyhdyn historiaan.

Varpu kirjoitti: fiittaa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Pesäpallo
Kulosaari
Ei asetettu
14

PeKa tytöt 2004-2005 Nimenhuuto.com

Lotta kirjoitti: Laitetaan nyt vielä tännekin tuo linkki jonka alta löytyy kuvia peleistä http://mikolla.kuvat.fi/kuvat/Koripallo/Peli-Karhut+korisjuniorit/Kausi+2014-2015/ Mikko (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Kotka
Tytöt
24

PK-35 T03-04 Nimenhuuto.com

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Tytöt
14

PiPS Tytöt -06 Nimenhuuto.com

Palloseuran nuorta tyttöenergiaa.

Jussi kirjoitti: Moi Pelaajille on jaettu Fortum playbook -vihko, jonka harjoitteisiin löytyy videot netistä. Osoite on vihossa väärin. Oikea osoite on fortumtutor.fi/jalkapallo/playbook Terveisin, Jussi (Päivä sitten)

Päivitetty päivä sitten

Jalkapallo
Piikkiö
Ei asetettu
21
Näytetään tuloksista vain 30 ensimmäistä joukkuetta, tarkenna hakua lisäämällä kirjaimia.