Näytä lisää valintoja

Löydetyt joukkueet ja seurat

Pohjaset Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Iltaa. Sovittiin että omat työntekijät /jälkikasvu ilmoittautuu ennen klo 17.00 ja sen jälkeen voivat muutkin ( 20 pelaajaa + 2 maalivahtia) Vuoroa ois voinu aikaistaa tunnilla mutta tulis osalla kiire niin ei muutettu sitä. (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jääkiekko
Ei asetettu
Sekajoukkue
40

PuPe- C-tytöt Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Viikkomeilistä poiketen tiistain Kuopiohallin treenit on peruttu. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Pesäpallo
Kuopio
Tytöt
18

PK-35 T01 Nimenhuuto.com

Tyttöfutiksen kilpajoukkue Helsingistä

Joukkue etsii pelaajia

Jyrki kirjoitti: Moi! Muistutus valokuvauksesta 2.3.. Jokainenhan on ilmoittanut itsensä annetusta linkistä valokuvaukseen? Ilmoittautuminen Nimenhuutoon ei yksin riitä. Lisänä vähän haastetta ;) T. Jyrki > Ilmoittaudu kuvauksiin ja osallistu kuvakilpailuun! > > Futiskauden 6 hienoimman kuvan tähtifutarit pääsevä... (8 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Tytöt
27

04pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pesis
Ei asetettu
Pojat
24

PuiU 08 Pojat Nimenhuuto.com

PuiU 08 pojat ryhmä koostuu 08-09 pejaajista tällä hetkellä. Harjoittelemme torstaisin ja sunnuntaisin Koudan salissa klo 17:00-18:00. Tavoitteena joukkueella on järjestää pojille hauskaa liikuntaa ja samalla tutustua jalkapallon saloihin. Pelikauden pituus joukkueella on kalenterivuoden ajan.

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Pojat
15

PuWo E-pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Ei asetettu
Pojat
10

paskiaiset Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Noin kuukausi sitten)

Koripallo
Ei asetettu
Sekajoukkue
3

Pojat 05 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (4 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Ei asetettu
Miehet
3

PaUjT Nimenhuuto.com

Olemme PaUn tyttöjunioreiden ryhmä. Osallistumme keväällä 2015 kahdella tyttöjoukkueella Lentopalloliiton sarjoihin: E tytöt Etelä-Suomen aluesarja sekä E tytöt Tiikerisarja http://www.parikkalanurheilijat.fi

Jussi kirjoitti: Poweriin lähtijät huom! Mikäli et tarvitse yhteiskuljetusta (esim. perhe lähtee omalla kyydillä) tieto siitä allekirjoittaneelle joko txt: 050 5703811 tai jussi.siitonen@ala-pekkola.fi Suunnittelemme kuljetuksia ja tämä vaikuttaa olennaisesti tähän. Toivomme tietoja 5.3.2015 mennessä. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Parikkala
Tytöt
17

PPJ T00-01 Nimenhuuto.com

PPJ T00/01 joukkue on perustettu 2008. Tällä hetkellä joukkueessamme pelaa 20 tyttöä, joista 2000 vuonna syntyneitä on 7 ja 2001 syntyneitä on 13. Joukkueessa tuetaan pelaajien kehittymistä. Toimintaperiaatteita ovat asioiden (treenit, pelit, valmennus, joukkueen hallinnointi) tekeminen kunnolla ja hyvästä joukkuehengestä huolehtiminen.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkue on avoin uusille pelaajille. Jos haluat itsellesi hyvän harrastuksen,...

Janne kirjoitti: Hei! Uutta infoa tulee niin tiheästi että joudun sitä itsekin lähettelemään. Tytöille on tarjolla pientä ansaintamahdollisuutta pelinohjausten muodossa. Pyrkällä pelataan 07-poikien turnaus la 9.5. klo 12-20. Pyydän kaikkia jotka ovat käytettävissä pelinohjaajiksi ilmoittautumaan Nimenhuutoon sam... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Ei asetettu
26

pk35 01 t Nimenhuuto.com

Ei asetettu
3

PAPAS E-tytöt Nimenhuuto.com

Nea kirjoitti: Hei! Tänään harkkojen alkamisajankohtana näkyi klo 16.30. Valitettavasti ajoimme tänään Nean kanssa turhaan Kuluntalahdesta harkkoihin, koska harkat olivat alkaneet jo klo 15. Toivoisin, että jatkossa harkka-ajat päivitettäisiin ja lisäksi näistä olisi hyvä tulla myös sähköpostiviesti. Toivottava... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Salibandy
Kajaani
Ei asetettu
22

Peu Basket Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: tuun kokeilee ja ottaa heittoa ilmaan. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Perniö
Miehet
24

PK-35 T05-06 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Elizabeth kirjoitti: Keneltä katosi musta pelisukka turnauksessa? Niken logolla, koko noin 34-35. Löytyi Elizabethin laukusta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki
Tytöt
9

PPJ T0203 Nimenhuuto.com

Emelie kirjoitti: Hei koko mainio PPJ T0203 joukkue Pitkän harkinnan jälkeen Emelie on surumielin päättänyt lopettaa futiksen, tai ainakin pitää tämän kevään taukoa. Syy tähän on kuten varmaan arvaatte että tennis vie yhä enemmän aikaa ja energiaa. Hän pelaa tällä hetkellä +7h viikossa + kisat viikonloppuisin jote... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Ei asetettu
42

Paiha Pojat 06-07 Nimenhuuto.com

Paimion Hakan -06-07 syntyneiden poikien joukkue, jossa on kolme alajaostoa. Paiha Valkoiset, Mustat ja Vihreät

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Paimio
Pojat
44

PuiU B-pojat Nimenhuuto.com

PuiU B pojat; Kaudella 2014-2015 joukkue muodostuu ikäluokkien 98,99 ja 00 pelaajista. PuiU B Pojat koostuu kahdesta pelaavasta ryhmästä. Kilparyhmällä on tavoitteena pelata vähintään B2-tasolla, harrastajaryhmä pelaa tasolla B3/B16.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueen avoimet harjoitukset pidettiin lokakuussa 2014. Joukkueeseen mahtuu...

Riitta kirjoitti: Treenit peruttu tänään, Mosan kenttä on jäässä. (26 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Puistola (Hki)
Pojat
61

Pipst12 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Otamme mielellämme uusia pelaajia joukkoomme. Jos olet huippupelaaja tai aloi...

Pasi kirjoitti: Kaarinan KHT:n harjoitukset ovat loppuneet ja siirrymme ma joko Ovexille tai Liikuntahallinkentälle. Tämä selviää myöhemmin. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Piikkiö
Tytöt
25

Pojat 2000 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan kaikki jalkapallosta kiinnostuneet liikunnalliset 2000-synt...

Lasse kirjoitti: Yritämme aloittaa ulkoharjoitukset mahd.pian kelien salliessa. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Pojat
10

PSS E tytöt Nimenhuuto.com

Johnny kirjoitti: Moro pitkästä aikaa! Muutama säbä asiaa. Eka asia on E-sarjapelit 15.3. Kultaisella joukkueella on kotiturnaus silloin, se on tyttöjen viimeinen tällä kaudella. Tavataan auroran luona klo 07.15, jotta ehditään laittaa paikat kuntoon ennen ekaa peliä, joka alkaa klo 08.00. Sinne tarvitaan koko päi... (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
34

PuHu A pojat Nimenhuuto.com

PuHu Juniorit / A-Pojat 2014-2015

Hanna kirjoitti: Juuso Nieminen AP2 98 arvottu puffavuoro Miro-Markus Nikula AP2 98 arvottu puffavuoro (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Koripallo
Vantaa
Miehet
44

PPJ TE06 Nimenhuuto.com

Ilona kirjoitti: Hei! Olisiko kenelläkään mahdollisuutta ottaa Ilonaa tänään mukaan treeneihin Iso Robalta? Ja kuljettaa myös takaisin.. :) T. Anu (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Helsinki
Tytöt
25

PPJT0001-0405 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Teimme teille myös esimerkkipelaajan ja -tapahtuman. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. (7 kuukautta sitten)

Ei asetettu
3

pojat02 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Teimme teille myös esimerkkipelaajan ja -tapahtuman. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. (5 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Ei asetettu
Pojat
3

PuPe E-pojat Nimenhuuto.com

Miki kirjoitti: miesten loppuottelu (10 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Pesäpallo
Kuopio
Pojat
26

pojat 03-04 Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Niemenranta
Pojat
6

papupojat Nimenhuuto.com

JattaK kirjoitti: Työpaikkojen SM. Jos ei löydetä toista naista mukaan niin ilmoittautukaa ihmeessä vaan miesten sarjaan. :) (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Sähly
Helsinki
Ei asetettu
32

PPS HAIT Nimenhuuto.com

Pakkalan palloseuran (PPS) Hait on keväällä 2010 perustettu 2004 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Joukkueeseen kuuluu reilut parikymmentä jalkapallolupausta Vantaan Kartanonkosken, Pakkalan, Tammiston, Ylästön ja Tikkurilan alueelta. Toimintamme on ympärivuotista painottuen ulkokauteen (touko-syyskuu). Ulkokautena harjoittelemme Kartanonkoskella, Tikkurilassa ja Kenraalinpuistossa. Mikäli olet kiinnostunut liittymään meidän mainioon ja kaikkia kannustavaan joukkueeseen, ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan meidän toimintaan. Lisätietoja joukkueesta näiltä sivuilta http://ppshait.nimenhuuto.com/ Lisätietoja seurasta: http://www.pakkalanpalloseura.fi/ Lisätietoja seurasta www.pakkalanpalloseura.fi Yhteydenotot sähköpostilla hait.pps at gmail.com

Tero kirjoitti: Haiden ulkokauden harjoitusvuorot alkavat viikolla 12 (16.3.2015) Kartanonkosken kentällä. Uudet harjoitusajat ovat: MA klo 19-20 KE klo 18-19.30 PE klo 17-18 SU klo 19-20.30 Huom! Muutos alkuperäiseen vuorojakoon, tiistain harkat siirtyivät maanantaiksi. Sama aika, mutta kenttänä 1/2 iso tekis. ... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo, Futis, Fudis, Futsal, Fotboll ja Football
Kartanonkoski, Vantaa
Pojat
37

pss g tytot Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Heippa. Sunnuntain 15.2. vuorolle on vain pari tyttöä ilmoittautunut, joten emme pidä silloin harjoituksia. Hiihtolomaviikon toinen sunnuntai on vielä auki. Silloin ei ole ainakaan normitreenejä Pääskytiellä, koska sali on kiinni. (25 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Salibandy
Ei asetettu
Tytöt
27

PK-35 01 HAASTE Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Hei Huomenna joukkue kuvaus myllyhallissa! Paikalle 16.25 peli varusteet päällä! Pelipaita, sortsit ja sukat T. Kimmo (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Pojat
23
Näytetään tuloksista vain 30 ensimmäistä joukkuetta, tarkenna hakua lisäämällä kirjaimia.