Näytä lisää valintoja

Löydetyt joukkueet ja seurat

PSS D tytöt 03-04 Nimenhuuto.com

Piritta kirjoitti: Perjantain 27.11. Auroran harkat peruttu, hallilla A-tyttöjen SM-peli! (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
41

paskat Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo
Ei asetettu
Pojat
6

PIPS TYTÖT 04-05 Nimenhuuto.com

Janika kirjoitti: Moi Reiska, voisitko kokemuksesta kertoa minkälaiset varusteet pitäisi olla jotta ulkoharkoissa ei vilustuisi ja sateen sattuessa ei kastuisi aivan läpimäräksi. Minkälaisia varusteita esim. Kaapon pojat käyttävät ulkoharkoissa? Ulkoharkat on kyllä paremmat kuin sisällä jo tilan suhteen, mutta ase... (16 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Piikkiö
Tytöt
21

PeKa tytöt 05 Nimenhuuto.com

Energinen ja mukava mimmijoukkue korisharrastuksen alkutaipaleella. Kaikille suodaan tasapuolisesti peliaikaa ja vastuuta.

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Kotka
Tytöt
15

Pohjaset Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Onko moket noin masentuneita? ;) (6 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Ei asetettu
Sekajoukkue
44

PK-35 T01 Nimenhuuto.com

Tyttöfutiksen kilpajoukkue Helsingistä

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Julia kiittää ja kumartaa menneistä vuosista ja lähtee hakemaan uusia haasteita uudesta joukkueesta! Kiittäen Petri ja Julia (18 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki
Tytöt
23

04pojat Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Hei! Lähtiköhän jonkun pojan matkaan tämän illan harkoista kaks pesiskypärää? Juhon kypärä kadoksissa... t. Maarit (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Pesis
Ei asetettu
Pojat
26

PuiU 08 Pojat Nimenhuuto.com

PuiU 08 pojat ryhmä koostuu 08-09 pejaajista tällä hetkellä. Tapahtumia joukkueella on 2kpl/viikko. Tavoitteena joukkueella on järjestää pojille hauskaa liikuntaa ja samalla tutustua jalkapallon saloihin. Pelikauden pituus joukkueella on kalenterivuoden ajan.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi ! Harjoitukset tänään peruttu. Kenttä ei pelikunnossa. Launtain harjoitus on myös vaarassa peruuntua. Ilmoitetaan vielä viimeistään perjantaina onko harjoitusta vai ei. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Pojat
31

PuWo E-pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Lentopallo
Ei asetettu
Pojat
10

paskiaiset Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (10 kuukautta sitten)

Koripallo
Ei asetettu
Sekajoukkue
3

Pojat 05 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Vuosi sitten)

Jalkapallo
Ei asetettu
Miehet
3

PaUjT Nimenhuuto.com

Olemme PaUn tyttöjunioreiden ryhmä. Osallistumme 2015-2016 Lentopalloliiton sarjoihin http://www.parikkalanurheilijat.fi

Jussi kirjoitti: Lisätty tiedosto Simpeleen Urheilun kenkätarjouksista. Gel-Volley Elite 3 mallit (miehet/naiset) ovat erinomaisia kenkiä (MT malli puolikorkea) Lasten kenkämalli on GEL-BEYOND 4 MT GS JS jossa on lentopalloon tarvittavat vaimennukset sekä tukea nilkalle. Laittakaa allekirjoittaneelle nyt käytössä... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Lentopallo
Parikkala
Tytöt
15

PPJ T00-01 Nimenhuuto.com

PPJ T00/01 joukkue on perustettu 2008. Tällä hetkellä joukkueeseemme kuuluu 23 pelaajaa. Joukkueessa tuetaan pelaajien kehittymistä. Toimintaperiaatteita ovat asioiden (treenit, pelit, valmennus, joukkueen hallinnointi) tekeminen kunnolla ja hyvästä joukkuehengestä huolehtiminen.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkue on avoin uusille pelaajille. Jos haluat itsellesi hyvän harrastuksen,...

Janne kirjoitti: Hei! Jälleen ajankohtaista tiedotettavaa: 1) Loppiaisturnauksen otteluohjelma on valmistunut ja löytyy osoitteesta: loppiaisturnaus.torneopal.fi Joukkueemme pitää turnauskahviota ma 4.1. ja ti 5.1. Olen tehnyt talkoovuorolistan, jonne voi käydä lisäämässä nimensä. Jos näyttää siltä että tulijoita... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Ei asetettu
31

PAPAS D-tytöt Nimenhuuto.com

Eeva kirjoitti: Heipsan, K-plussa sponsoroinnista kysyttävää. Papaksen A-tyttöjen ohjeista löysin ohjeet, miten sponssihomma voidaan kytkeä omaan K-plussa korttiin. A-tyttöjen sponsorointi koodi on SP0632, onko D-tytöille oma koodi? Jos on, mikä se on? t. Päivi P. (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy
Kajaani
Ei asetettu
26

Pikkusudet Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (18 päivää sitten)

Koripallo
Ei asetettu
Sekajoukkue
3

Peu Basket Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Saattaa mennä tiukoille (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Perniö
Miehet
21

PSS E tytöt Nimenhuuto.com

Laura kirjoitti: laura joutuu lähtemään klo 18.... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
35

PK-35 T05-06 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Aino kirjoitti: Sama kysymys eli tuleeko 05 tytöt mukaan? Ensi lauantaina ketkä mukaan? Lauri (23 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Helsinki
Tytöt
15

PPJ T0203 Nimenhuuto.com

Tara kirjoitti: Hei, Taralla oli treeneissä pilkkosten näytekassi. Ottikohan joku sen vahingossa. Siellä näytevihon välissä oli äitini tilaus paperilapulla. Toivottavasti pussukka löytyy. T Jaana (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Helsinki
Ei asetettu
37

Paiha Pojat 06-07 Nimenhuuto.com

Paimion Hakan -06-07 syntyneiden poikien joukkue, jossa on kolme alajaostoa. Paiha Valkoiset, Mustat ja Vihreät

Arvisto kirjoitti: AIka paljon on vielä poikia tämän iltaiseen tapahtumaan, jotka eivät ole ilmoittaneet IN tai OUT? Voisivatko kaikki kertoa ovatko tulossa vai ei, niin tietää vähän treenejä suunnitellessa ottaa huomioon. (27 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Paimio
Pojat
42

PuiU B-pojat Nimenhuuto.com

PuiU A kakkonen ja B pojat; Kaudella 2015-2016 joukkueet muodostuvat A ja B ikäluokkien pelaajista. PuiU "A kakkosen" tavoitteena on pelata A2 tasolla. PuiU B Pojat koostuu kahdesta pelaavasta ryhmästä. Aktiiviryhmällä on tavoitteena pelata vähintään B2-tasolla, harrastajaryhmä pelaa tasolla B3/B16.

Joukkue etsii pelaajia: PuiU B ikäluokkien ja A kakkosjoukkueen avoimet harjoitukset pidettään marras...

Martti kirjoitti: Martti oli keskiviikkona magneettikuvauksessa. Hyviä uutisia sikäli, että kuvissa ei näy luun rasitusvammoja, jotka vaatisivat tiukempaa ja pidempää lepojaksoa. Sen sijaan lihaskireyttä ja kiinnityskohtien ärsytystä näkyy useassa kohdassa lonkan etuosassa lonkankoukistajiin painottuen.Tämä kertoo... (17 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Puistola (Hki)
Pojat
66

Pipst12 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Otamme mielellämme uusia pelaajia joukkoomme. Jos olet huippupelaaja tai aloi...

Pasi kirjoitti: Kuinka moni -02 pelaaja on lähdössä hiihtolomalla reissuun? Tämä kysely siksi, että C14-sarjan oma turnaus on tulossa 27.2.2016 klo 10-12:30 (28 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Piikkiö
Tytöt
25

Pojat 2000 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan kaikki jalkapallosta kiinnostuneet liikunnalliset 2000-synt...

Lasse kirjoitti: Yritämme aloittaa ulkoharjoitukset mahd.pian kelien salliessa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Pojat
10

PuPe C-tytöt Nimenhuuto.com

Pesäpallo. Kaikki v 2000-2002 syntyneet tytöt ovat tervetulleita ! Ota yhteyttä yhteyshenkilöön. ilkka.tirkkonen@saunalahti.fi p. 040- 4156 120

Joukkue etsii pelaajia: Uudet pelaajat ovat tervetulleita. Kaikki halukkaat ottakaa yhteyttä Ilkka Ti...

Ilkka kirjoitti: Haetaan terveitä ja rasituksessa oireilevia urheilevia nuoria keuhkojen toiminnan tutkimukseen Hengitysvaikeudet, raskas hengitys tai yskä kovassa treenissä voi olla rasitusastman oire. Etsimme rasitusastmaa koskevaan tutkimukseen 10-18-vuotiaita urheilullisia nuoria. Tutkimukseen haetaan sekä te... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Pesäpallo
Kuopio
Ei asetettu
13

PK-35T02 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Tytöt
3

Peka06 tytöt Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (2 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Ei asetettu
Naiset
3

pojat 06 Nimenhuuto.com

Joel kirjoitti: Miten tämän luomani joukkueen voi poistaa? Aivan vahingossa tein :/ (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ei asetettu
Pojat
3

PeKa tytöt Nimenhuuto.com

PeKa tytöt pelaa talvikaudella 2015 - 2016 Kaakkois-Suomen piirin naisten futsal-sarjaa. Joukkue koostuu kokeneista ja vasta ensikosketusta jalkapalloon ottavista tytöistä. .

Jenna kirjoitti: Hei, laitoin Jennan pois harkoista jos vaikka saataisiin jalka kunttoon ennen sunnuntaisia matseja. Jalassa ei ole murtumaa onneksi. Terveisin Krista (8 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kotka
Tytöt
26

PK-35 T07-08 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo
Ei asetettu
Tytöt
26

PuHu A pojat Nimenhuuto.com

PuHu Juniorit / A-Pojat 2014-2015

Eddy kirjoitti: Myöhäs (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Koripallo
Vantaa
Miehet
41
Näytetään tuloksista vain 30 ensimmäistä joukkuetta, tarkenna hakua lisäämällä kirjaimia.