Näytä lisää valintoja

Löydetyt joukkueet ja seurat

PSS D tytöt 03-04 Nimenhuuto.com

Emilia kirjoitti: Mikä mahtaa olla syynä, ettei ole yhteistä majoitusta, niin kuin aikaisemmin? Koskeeko tämä siis molempia turnauksia? Ainakin omasta mielestä Tampereen reissu meni hyvin, kun kaikki samassa hotellissa. Ja tytöille mahtava kokemus. (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Salibandy
Porvoo
Tytöt
35

PIPS TYTÖT 04-05 Nimenhuuto.com

Saara kirjoitti: Hei! Tämän illan buffet-tuotto jäi heikoksi. Rahaa tuli 29€, josta maksettiin pelinohjaajan palkkio 12€, joten tuottoa tuli 17€. Buffet-tavarat nyt Janikan äidillä. T: Marika (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Piikkiö
Tytöt
21

Pohjaset Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Tuleeko huomenna taas Jussi ja Ville maaliin vai? Ville ainakin tulossa, hoidatko Marko sinä, että 2 mokea paikalla? Ketä täältä vielä meillä puuttuu? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Ei asetettu
Sekajoukkue
40

PK-35 T01 Nimenhuuto.com

Tyttöfutiksen kilpajoukkue Helsingistä

Joukkue etsii pelaajia

Jeff kirjoitti: Moi Kuvat ja materiaalit osioon lisätty Liikkuvuus kansio jossa liikkuvuus sekä polvikontrolli tiedostot, kannattaa tutustua ja tehdä ohjeiden mukaisesti kesälomallakin. Samoin omatoimitreenit kuuluvat kesään, toki lomakin kuuluu osana kesään. Mukavaa kesää pallon ja kepin kanssa. t. Jeff (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Tytöt
27

04pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty 21 päivää sitten

Pesis
Ei asetettu
Pojat
14

PuiU 08 Pojat Nimenhuuto.com

PuiU 08 pojat ryhmä koostuu 08-09 pejaajista tällä hetkellä. Harjoittelemme torstaisin Tapulin kentällä 17-18:00 ja Lauantaisin Jakomäen tekonurmella klo 10:00-11:30 . Tavoitteena joukkueella on järjestää pojille hauskaa liikuntaa ja samalla tutustua jalkapallon saloihin. Pelikauden pituus joukkueella on kalenterivuoden ajan.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi ! Harjoitukset tänään peruttu. Kenttä ei pelikunnossa. Launtain harjoitus on myös vaarassa peruuntua. Ilmoitetaan vielä viimeistään perjantaina onko harjoitusta vai ei. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Pojat
18

Pojat 2005 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (9 päivää sitten)

Jalkapallo
Ei asetettu
Miehet
3

PuWo E-pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentopallo
Ei asetettu
Pojat
10

paskiaiset Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (5 kuukautta sitten)

Koripallo
Ei asetettu
Sekajoukkue
3

Pojat 05 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (7 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Ei asetettu
Miehet
3

PaUjT Nimenhuuto.com

Olemme PaUn tyttöjunioreiden ryhmä. Osallistumme keväällä 2015 kahdella tyttöjoukkueella Lentopalloliiton sarjoihin: E tytöt Etelä-Suomen aluesarja sekä E tytöt Tiikerisarja http://www.parikkalanurheilijat.fi

Jussi kirjoitti: Seura-asujen painatuksissa on ilmennyt joillain ongelmia. Nyt on mahdollista järjestää uudelleen painatus. Mikäli tuotte vialliset omistajan nimellä varustettuna allekirjoittaneelle ke tai viimeistään to iltana Power infossa niin saatamme ehtia painattaa ne uudestaan ennen Poweriin lähtöä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Lentopallo
Parikkala
Tytöt
19

PPJ T00-01 Nimenhuuto.com

PPJ T00/01 joukkue on perustettu 2008. Tällä hetkellä joukkueeseemme kuuluu 23 pelaajaa. Joukkueessa tuetaan pelaajien kehittymistä. Toimintaperiaatteita ovat asioiden (treenit, pelit, valmennus, joukkueen hallinnointi) tekeminen kunnolla ja hyvästä joukkuehengestä huolehtiminen.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkue on avoin uusille pelaajille. Jos haluat itsellesi hyvän harrastuksen,...

Ella kirjoitti: Hei! voitko lähettää Exelinä tai pdf:nä. tämä tiedosto ei aukea. t. maiju (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Ei asetettu
29

pk35 01 t Nimenhuuto.com

Ei asetettu
3

PAPAS E-tytöt Nimenhuuto.com

Maija kirjoitti: Maijalla on myös toinen harrastus kesätiistaisin ja vain satunnaisesti pääsisi mukaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Kajaani
Ei asetettu
23

Peu Basket Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: tuun kokeilee ja ottaa heittoa ilmaan. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Perniö
Miehet
24

PK-35 T05-06 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Jenny kirjoitti: Moi, Lauantaiksi tarvittaisiin täydennystä PK-35 naisten liigan pelin pallotyttöihin 03:sten kanssa. Peli: 27.6. klo 16.00 Myyrmäen stadionilla vastassa Nice Futis. Halukkaat ilmoittakaa minulle. Terveisin, Pekka (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Tytöt
13

PPJ T0203 Nimenhuuto.com

Lova kirjoitti: Lovan syntymäaika on 030602 (ei 020602) (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Helsinki
Ei asetettu
41

Paiha Pojat 06-07 Nimenhuuto.com

Paimion Hakan -06-07 syntyneiden poikien joukkue, jossa on kolme alajaostoa. Paiha Valkoiset, Mustat ja Vihreät

Arvisto kirjoitti: Täynnä on saattajien tarve ja myös katsomo kuulemma.Eli yhden pelaajan mukaan sisään pääsee yksi huoltaja. Jollei ole lippua toisella huoltajalla, ei sisään sitten enää mahdu... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Paimio
Pojat
41

PuiU B-pojat Nimenhuuto.com

PuiU B pojat; Kaudella 2014-2015 joukkue muodostuu ikäluokkien 98,99 ja 00 pelaajista. PuiU B Pojat koostuu kahdesta pelaavasta ryhmästä. Kilparyhmällä on tavoitteena pelata vähintään B2-tasolla, harrastajaryhmä pelaa tasolla B3/B16.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueen avoimet harjoitukset pidettiin lokakuussa 2014. Joukkueeseen mahtuu...

Ville kirjoitti: Hei! tässä ohejita perjantain 26.6 marmeladin pakkammisille Paikka on Pitäjänmäessä Höyläämötie 9:ssa klo 17.00 mutta pyritään olemaan kaikki siellä n. 16.45. Juomaksi saa ottaa vain vettä, siellä on pakkauspisteen lähellä vesipisteet ,josta voi saadaa lisää raikasta vettä. Ottakaa mukaan sisäken... (10 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Puistola (Hki)
Pojat
62

Pipst12 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Otamme mielellämme uusia pelaajia joukkoomme. Jos olet huippupelaaja tai aloi...

Pasi kirjoitti: muistutus kaikille uudesta käytännöstä. käykää merkkaamassa siis aina edellisenä perjantaina seuraavan viikon tapahtumiin IN/OUT (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Piikkiö
Tytöt
24

Pojat 2000 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan kaikki jalkapallosta kiinnostuneet liikunnalliset 2000-synt...

Lasse kirjoitti: Yritämme aloittaa ulkoharjoitukset mahd.pian kelien salliessa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Ylämylly, Liperi
Pojat
10

pojat 06 Nimenhuuto.com

Joel kirjoitti: Miten tämän luomani joukkueen voi poistaa? Aivan vahingossa tein :/ (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Ei asetettu
Pojat
3

PuHu A pojat Nimenhuuto.com

PuHu Juniorit / A-Pojat 2014-2015

Virpi kirjoitti: Lisäsin tähän Mikon ja AK:n. (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Koripallo
Vantaa
Miehet
42

PPJ TE06 Nimenhuuto.com

Ilona kirjoitti: Hei! Olisiko kenelläkään mahdollisuutta ottaa Ilonaa tänään mukaan treeneihin Iso Robalta? Ja kuljettaa myös takaisin.. :) T. Anu (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Helsinki
Tytöt
25

PPJT0001-0405 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Teimme teille myös esimerkkipelaajan ja -tapahtuman. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. (11 kuukautta sitten)

Ei asetettu
3

pojat02 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Teimme teille myös esimerkkipelaajan ja -tapahtuman. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ei asetettu
Pojat
4

PuPe E-pojat Nimenhuuto.com

Simo kirjoitti: Vesisade ei ole este (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Pesäpallo
Kuopio
Pojat
28

pojat 03-04 Nimenhuuto.com

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Niemenranta
Pojat
6

papupojat Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: ekaan peliin en pääse (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Sähly
Helsinki
Ei asetettu
35

PPS HAIT Nimenhuuto.com

Pakkalan palloseuran (PPS) Hait on keväällä 2010 perustettu 2004 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Joukkueeseen kuuluu reilut parikymmentä jalkapallolupausta Vantaan Kartanonkosken, Pakkalan, Tammiston, Ylästön ja Tikkurilan alueelta. Toimintamme on ympärivuotista painottuen ulkokauteen (touko-syyskuu). Ulkokautena harjoittelemme Kartanonkoskella, Tikkurilassa ja Kenraalinpuistossa. Mikäli olet kiinnostunut liittymään meidän mainioon ja kaikkia kannustavaan joukkueeseen, ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan meidän toimintaan. Lisätietoja joukkueesta näiltä sivuilta http://ppshait.nimenhuuto.com/ Lisätietoja seurasta: http://www.pakkalanpalloseura.fi/ Lisätietoja seurasta www.pakkalanpalloseura.fi Yhteydenotot sähköpostilla hait.pps at gmail.com

Lucas kirjoitti: Voi osallistua 5.-8.7. Sit mennään matkalle. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jalkapallo, Futis, Fudis, Futsal, Fotboll ja Football
Kartanonkoski, Vantaa
Pojat
40
Näytetään tuloksista vain 30 ensimmäistä joukkuetta, tarkenna hakua lisäämällä kirjaimia.