Alppihiihto Kuopio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuopio ja lajina on alppihiihto. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, sähly, lentopallo, koripallo, muodostelmaluistelu, pesäpallo, futsal ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan alppihiihtojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - alppihiihto - Kuopio

Alppihiihto - Kuopio

KSC Kilparyhmä Nimenhuuto.com

Ryhmä harjoittelee peruslaskutekniikkaa, suurpujottelutekniikkaa ja pujottelutekniikkaa. 12-sarjalaisille myös pitkät kepit mukana ohjelmassa. Harjoituksia järjestetään kesällä (touko-, kesä-, elo-, syys-, loka- ja marraskuussa) 2 kertaa viikossa ja talvella 2–4 kertaa viikossa Kasurilassa, Puijolla ja Tahkolla. Marraskuussa tehdään yksi neljän päivän leiri pohjoiseen. Lajiharjoituksista puolet on ratalaskua ja puolet vapaata. Omaehtoista liikkumista rinteessä ja sen ulkopuolella korostetaan – kaikki liikunta ei voi olla ohjattua. Muut lajit vahvasti mukana. Liikkumisen ilo on tärkeää. Kilpailuista kierretään alue cup ja kansalliset finaalit. Tervetuloa mukaan!

Benjamin kirjoitti: Benkku reissussa, poissa koko viikon (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Alppihiihto
Kuopio
Sekajoukkue
26

KSC Alppi Pro Nimenhuuto.com

Ryhmä on 6–10-vuotiaille hieman pidempään laskeneille alppinisteille – ryhmään siirrytään ratalaskukoulusta Tavoitteena on harjoitella ratalaskun ja kilpailutoiminnan perusteita. Pääpaino perustekniikan opettelussa. Harjoituksia järjestetään 2–3 kertaa viikossa Kasurilassa. Ryhmän laskijat voivat myös osallistua 10–12-vuotiaiden kilparyhmän kesäharjoitteluun ja syksyn leirille. Tervetuloa mukaan!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Sunnuntaina oli Kasurilassa puhetta Kuopio-hallilla aloitettavista harjoituksista. Oliko harjoitukset tarkoitettu myös Alppi Pro-ryhmälle? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Alppihiihto
Kuopio
Sekajoukkue
24