Fotboll Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on fotboll. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan fotbolljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - fotboll - Helsinki

Fotboll - Helsinki

HIFK05 Nimenhuuto.com

HIFK0405 består av 2004 och 2005 födda spelare. Vi tar gärna emot nya spelare. HIFK0405-joukkueessa pelaa 2004 ja 2005 syntyneitä pelaajia. Uudet pelaajat ovat tervetulleita joukkueeseen. Kontaktpersoner/Yhteyshenkilöt: Lagledare/Joukkueenjohtajat: Wilhelm Wolff, wilhelm.wolff@hifkfotboll.fi Marcus Stenstrad, marcus.stenstrand@hifkfotboll.fi

Joukkue etsii pelaajia: HIFK0405 består av 2004 och 2005 födda spelare. Vi tar gärna emot nya spelare...

Kaapo kirjoitti: Hei! Kaapo hukkasi nappiksensa (nike musta/oranssi kokoa 41,5?) tänään Väiskille. Laittoi ne reppuun eli olisivatko vahingossa menneet jonkun toisen? (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Helsingfors / Helsinki
Pojat
31

HIFK-06 Nimenhuuto.com

HIFK 06 - Stadens stolthet Vi är ett lag på ca 30 spelare och spelar både på hobby och utmaningsnivå. Träningar har vi tre gånger i veckan (Väiski och Fabriksplan). Träningarna är tvåspråkiga - kom med och pröva om HIFK är något för dig? HIFK 06 - Stadens stolthet Olemme noin 30 pelaajan joukkue ja pelaamme haaste ja harrastetasolla. Harjoittelemme kolmesti viikossa (Väiski, Tehtaankenttä). Harjoitukset ovat kaksikieliset. Tule kokeilemaan jos HIFK on juuri sinulle sopiva joukkue?

Joukkue etsii pelaajia: HIFK 06 - Stadens stolthet Vi är ett lag på ca 30 spelare och spelar både på ...

Hugo kirjoitti: Hei kaikille, pari asiaa: 1. Laittakaa aina joko ‘in’ tai ‘out’ Nimenhuutoon, valmennuksen täytyy tietää hyvissä ajoin onko treenit vai ei. Minimi 8 pelaajaa, futsal: 6 pelaajaa. Vänligen kon ihåg att sätta ’in’ eller ’ut´ i Nimenhuuto, alltid. Tränarna behöver veta i god tid i förhand om vi har ... (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Fotboll jalkapallo
Helsingfors Helsinki
Pojat
36

SAPA05 Nimenhuuto.com

SAPA:n 2005-syntyneiden joukkueet pelaavat futista kilpa-, haastaja ja harrastetasoilla. Pelaajia on joukkueessa on tällä hetkellä 17. SAPA on Helsingin ydinkeskustan (Kruununhaka, Katajanokka, Kluuvi, Hakaniemi, Kaisaniemi) joukkue ja sen kotikenttä on Helsingin keskustassa uudella tekonurmikentällä Haapaniemessä.

Joukkue etsii pelaajia: SAPA -05 joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki futiksesta kiinnostuneet pela...

Henri kirjoitti: Valitettavasti Henkman estynyt osallistumaan. Anteeksi myöhäinen ilmoitus, kalenterisotkuja taas. terv Miika (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo, Fotboll ja Innebandy
Helsinki, Helsingfors
Sekajoukkue
30

HIFK02 Nimenhuuto.com

HIFK Soccers juniorlag i åldersklassen 2002 födda HIFK Soccer:in juniorijoukkue ikäluokassa 2002 syntyneet

Joukkue etsii pelaajia: Välkommen med att spela fotboll på svenska och finska i ett hurtigt lag obero...

Anders kirjoitti: Bil, plats för tre (utöver Andreas) (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Helsingfors / Helsinki
Pojat
29

SUMU77 Nimenhuuto.com

Suurmetsän Urheilijat (FC SUMU) SUMU/77 Pelaamme Helsingin Piirin 4. divisioonassa. Tapahtumamme on Itä-Helsingin alueella We operating at East side of Helsinki. GM Pauli Ahola 0503308254 sp: fcsumu77@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Pelaamme kaudella 2017 Helsingin piirin 4.divisioonassa Haemme vahvistusta jo...

Jere kirjoitti: Luultavasti (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo, Futsal, Futis, Fudis, Fotboll, Soccer ja Calcio
Helsinki
Miehet
22

IFK FOTBOLL 2008 Nimenhuuto.com

Ian kirjoitti: Hei, Ian tulee tänään vihdoin harjoituksiin. Flunssa on vaivannut pitkään ja nyt on vielä antibiootti-kuuri päällä korvatulehduksen takia. Joten sopiiko että Ian jättäisi vielä rankimmat harjoitteet väliin? Kiitos paljon. T: Janne (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Fotboll i stadin jalkapalloa stadissa
Helsingfors – Helsinki
Ei asetettu
47