Futsal Raisio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raisio ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, futsal, sulkapallo, amerikkalainen jalkapallo, jääkiekko, yleisurheilu, kaukalopallo ja kestävyysjuoksu hölkät maraton.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

RaiFu Naiset harraste Nimenhuuto.com

Raision coolein naisharrastejoukkue. Ilon kautta reilua peliä kaihtamatta. Harjoitukset ovat pelaamista, taktiikka-tekniikka- ja strategiatreenejä. Treenaamisen tulokset testataan Palloliiton divarisarjan peleissä ja silloin tällöin turnauksissa/harjoituspeleissä.. Jos kiinnostusta on, ota yhteyttä joukkueen toimihenkilöihin.Omaathan jo pelitaustaa ja sitoutumisvalmiutta Treenaamiseen ylittänyt jo (18v.) ( JoJo) laine.mirella@outlook.com (Valm.)Jukka Rämö jukka.ramo@gmail.com

Jukka kirjoitti: Jos en ole töissä (27 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raisio
Naiset
22

FC Bosna 2 Nimenhuuto.com

FUTSAL KLUB FC BOSNA 2

Haris kirjoitti: Ja sam stavio ne ako slucajno budem mogao stici doci cu. 👍🏻💪🏻 (15 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Futsal
Raisio
Miehet
14

RaiFu P04 Nimenhuuto.com

Iloinen joukkue, joka jatkaa jalkapallotaitojen ja liikunnallisten ominaisuuksien kehittämistä. Talvikaudella pelaamme Futsal-sarjaa, Maskun Talvisarjaa ja Wiima-talvisarjaa.

Oskari kirjoitti: Hei kaikki! Kiitos, että saamme buffetin pystyyn ensi sunnuntain Hynäo olon päivään. Mainostakaahan vielä tutuille ja tuntemattomille... Tuon itse jotakin gluteiinitonta, mitä puuttui. Voisikohan joku tehdä jonkun täysin maidottoman leivonnaisen? Lisäksi jos ei ehdi leipoa, voi hyvin osallistua e... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raisio
Ei asetettu
22