Futsal Raisio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raisio ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, jääkiekko, amerikkalainen jalkapallo, futsal, ringette, joukkuevoimistelu, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - futsal - Raisio

Futsal - Raisio

RaiFu P04 Nimenhuuto.com

Iloinen joukkue, joka jatkaa jalkapallotaitojen ja liikunnallisten ominaisuuksien kehittämistä. Talvikaudella pelaamme Futsal-sarjaa, Maskun Talvisarjaa ja Wiima-talvisarjaa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Kesän aikana tehdyn harkinnan tuloksena ollaan päätetty että Oskari Ek siirtyy harjoittelemaan ja pelaamaan jalkapalloa Turkuun TPS -04 :iin. Kiitos yhteistyöstä ja näemme varmasti peleissä jne. jalkapallojutuissa. Hyvää loppukesää ja syksyn alkua. Terveisin Oskarin vanhemmat Sirpa ja Toni j... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raisio
Ei asetettu
26

RAIFU B-pojat Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Lauantain peliin Sauvoon ei ole tilattu bussia, joten tarvitsemme vanhempia apuun. Laitan tämän myös poikien WA-ryhmään. Sovitaan Nimenhuudossa kuka menee kenen kanssa ja mistä, kun saamme tietää kokoonpanon. t. Juho (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raisio
Pojat
26