Futsal Raisio

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raisio ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, jääkiekko, amerikkalainen jalkapallo, futsal, ringette, sulkapallo, kaukalopallo ja kestävyysjuoksu hölkät maraton.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - futsal - Raisio

Futsal - Raisio

RaiFu P04 Nimenhuuto.com

Iloinen joukkue, joka jatkaa jalkapallotaitojen ja liikunnallisten ominaisuuksien kehittämistä. Talvikaudella pelaamme Futsal-sarjaa, Maskun Talvisarjaa ja Wiima-talvisarjaa.

Sanna kirjoitti: Muistutan vielä kaikkia, IN/OUT ilmotuksista. On tärkeää tietää ketkä tulevat paikalle tapahtumiin. Jos tilanne muuttuu viimehetkellä, ilmoitus siitä valmennukselle. Whats App- ryhmän kautta myös viesti menee perille. Kiitos vielä pelaajille, valmennukselle ja tukijoukoille tästä viikonlopusta. O... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raisio
Ei asetettu
29

RAIFU B-pojat Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Lauantain peliin Sauvoon ei ole tilattu bussia, joten tarvitsemme vanhempia apuun. Laitan tämän myös poikien WA-ryhmään. Sovitaan Nimenhuudossa kuka menee kenen kanssa ja mistä, kun saamme tietää kokoonpanon. t. Juho (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Raisio
Pojat
26