Futsal Stadi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Stadi ja lajina on futsal. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, futis, sulkapallo, säbä, potkupallo, sähly, futsal ja soutu.

Katso lista koko maan futsaljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - futsal - Stadi

Futsal - Stadi

Futsari Nimenhuuto.com

Loistava fudisjengi

Eki kirjoitti: Moi. Nyt futaan Käpylän kuplaan. Kaikki tervetulleita. Maksu on pääluvun mukaan /kausi. Vuoro on Käpän n ikäisten. Tervetuloa kaikki. Ti klo 21.00-22.00 Ja To klo 10.00-11.00 Jalitsu on kliffaa..... (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Futsal
Stadi
Ei asetettu
12

maku2futsal35 Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: Voin lähtee messiin tulevaan kauteen, mutta ekaan peliin osallistuminen vielä hyvin epävarmaa. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Futsal
Stadi
Miehet
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Futsaljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on futsal on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.