Golf Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on golf. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, sähly, sulkapallo, ringette ja lentopallo.

Katso lista koko maan golfjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - golf - Hyvinkää

Golf - Hyvinkää

hyvinkaangolf Nimenhuuto.com

Tulevana talvena tulemme järjestämään Hyvinkään Golfin pelaajille monipuolista toimintaa niin teatteriretkien, kuin liikunnan parissa. Ilmoittautuminen palloiluvuoroille tapahtuu nimenhuudon kautta.

Linda kirjoitti: Hei kaikki seniorijumppaajat! Valitettavasti joudun tuon viimeisen seniorijumpan ma 10.4. perumaan, sillä olen itse valmennuskurssilla Helsingissä enkä tähän hätään löytänyt tuuraajaa maanantaiksi. ISO kiitos kaikille teille ketkä syksyn ja kevään aikana jumppiin osallistuivat! Palautetta ja kehi... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Golf
Hyvinkää
Sekajoukkue
307

HyG juniorit Nimenhuuto.com

Otimme junioreille käyttöön Nimenhuuto.com-palveluun. Aktivoi tunnuksesi, jotta pääsemme vauhtiin. Täällä ovat osallistumistiedot junioreiden leireihin, kuukausikilpailuihin sekä maanantain peli-iltoihin. Hyvigolf junioritoimikunta

Keijo kirjoitti: 15.9. Vierumäellä Koululiikuntaliiton golfkilpailu. http://www.kll.fi/koululaiset/yksilokilpailut/golf (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Golf
Hyvinkää
Sekajoukkue
49

HRT Nimenhuuto.com

Hard Rock Team, Hyvinkää

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa kanssamme! Kuten joukkueemme nimikin, Hard Rock Tea...

Osmo kirjoitti: Moro Rokkarit! Löytyiskö jeesihaluista, mulla on olla ensi pe superin matsissa Tahko-Lippo ns. pyttykerhotehtävä, mutta en joutais millään. Voisko joku (jotkut) hoitaa palkittavien valinnan paikan päällä, saat kaksi pääsylippua matsiin. Terveisin Osku (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Curling, Golf, Pesäpallo ja Beachvolley
Hyvinkää
Miehet
34

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Golfjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on golf on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.