Golf Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on golf. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, sähly, sulkapallo, curling ja ringette.

Katso lista koko maan golfjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - golf - Hyvinkää

Golf - Hyvinkää

hyvinkaangolf Nimenhuuto.com

Tulevana talvena tulemme järjestämään Hyvinkään Golfin pelaajille monipuolista toimintaa niin teatteriretkien, kuin liikunnan parissa. Ilmoittautuminen palloiluvuoroille tapahtuu nimenhuudon kautta.

Kari kirjoitti: Ei toimi Torikadullakaan; kaikenlaisia jämäaikoja on meille tarjolla. Jumppa on sentään perj. klo 11.00. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Golf
Hyvinkää
Sekajoukkue
307

HyG juniorit Nimenhuuto.com

Otimme junioreille käyttöön Nimenhuuto.com-palveluun. Aktivoi tunnuksesi, jotta pääsemme vauhtiin. Täällä ovat osallistumistiedot junioreiden leireihin, kuukausikilpailuihin sekä maanantain peli-iltoihin. Hyvigolf junioritoimikunta

Keijo kirjoitti: 15.9. Vierumäellä Koululiikuntaliiton golfkilpailu. http://www.kll.fi/koululaiset/yksilokilpailut/golf (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Golf
Hyvinkää
Sekajoukkue
49

HRT Nimenhuuto.com

Hard Rock Team, Hyvinkää

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa kanssamme! Kuten joukkueemme nimikin, Hard Rock Tea...

Osmo kirjoitti: Moro Rokkarit! Löytyiskö jeesihaluista, mulla on olla ensi pe superin matsissa Tahko-Lippo ns. pyttykerhotehtävä, mutta en joutais millään. Voisko joku (jotkut) hoitaa palkittavien valinnan paikan päällä, saat kaksi pääsylippua matsiin. Terveisin Osku (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Curling, Golf, Pesäpallo ja Beachvolley
Hyvinkää
Miehet
34