Hockey Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on hockey. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, sähly, lentopallo, futsal, pesäpallo, käsipallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan hockeyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - hockey - Turku

Hockey - Turku

HCKilppari Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Onko sählyt ja pählyt jo koluttu? Mailapelit kiinnostavat, mutta sopivaa ei v...

Sami kirjoitti: Kannatusjoukkoihin/yleismieheks (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Maahockey
Turku
Miehet
24

HC Kilppari U12 pojat Nimenhuuto.com

Sampo kirjoitti: Muutama muistettava juttu huomiselle: -Varmistakaa että junioreilla on kunnolla lämmintä vaatetta mukana, sillä Velodromi on todella kylmä ja tuulinen paikka pelata jos on yhtään samanlainen keli kuin tänään.Jos aluskerrasto löytyy niin ehdottomasti päälle. - Nyt kun pelataan ulkona niin kenkinä ... (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Maahockey
Turku
Pojat
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Hockeyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on hockey on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.