Hockey Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on hockey. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, sähly, lentopallo, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan hockeyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - hockey - Turku

Hockey - Turku

HCKilppari Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Onko sählyt ja pählyt jo koluttu? Mailapelit kiinnostavat, mutta sopivaa ei v...

Toni kirjoitti: Ei varmuutta (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Maahockey
Turku
Miehet
18

HC Kilppari juniorit Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: KUTSU VANHEMMILLE: KESKUSTELUTILAISUUS JA LAJIKOKEILU Viimeiset treenit tälle kesäkaudelle on 11.9. klo 17.15-18.30 Parkin kentällä. Treenien yhteydessä klo 17.30 järjestetään vanhempien keskustelutilaisuus koskien ensi talvikautta. Lisäksi jos aikaa jää pelaamme yhdessä juniorien kanssa ns. Walk... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Maahockey
Turku
Pojat
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Hockeyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on hockey on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.