Hockey Urjala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Urjala ja lajina on hockey. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on maahockey. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko.

Katso lista koko maan hockeyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - hockey - Urjala

Hockey - Urjala

Sisukiekko edustus Nimenhuuto.com

Urjalan Sisukiekon maahockeyn edustusjoukkueen ilmoitustaulu.

Tapio kirjoitti: Huom! Tämä jäsenmaksumuistutus koskee vain niitä jotka eivät ole vielä tänä vuonna maksaneet jäsenmaksua! Lisäksi: Jos olet maksanut tänä vuonna Yksilöjäsenmaksun 20 niin pitäisi maksaa 10 lisää (kevättiedotteessamme väärä summa, Sisukiekon nettisivuilla on ristiriitsita tietoa). Jos olet maksanu... (29 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Maahockey
Urjala
Miehet
24

SisuHockey U15 Nimenhuuto.com

Akseli kirjoitti: SisuHockeyn sunnuntain 11-13 ja maanantain 15.30-17 treeneihin pääsee ovikoodilla 68334# (toivottavasti toimii). Voimassa jo puolituntia ennen harkka-ajan alkua. (18 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Maahockey
Urjala
Pojat
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Hockeyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on hockey on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.