Isoskoulutus­joukkueita

Isoskoulutus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on isoskoulutus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne isoskoulutus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan isoskoulutus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin isoskoulutusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Isoskoulutus: joukkueet kartalla
Kartta - isoskoulutus

Jo 2 isoskoulutusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

KITKA-koulutus 2017-2018 Nimenhuuto.com

Vuosaaren seurakunnan KITKA-koulutus.

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Isoskoulutus
Vuosaaren Valo, Hard Gospel Cafe
Sekajoukkue
45

LP ISKO Nimenhuuto.com

Porin mahtavin, mainioin, siistein ja hauskin isoskoulutusryhmä! Kokoontuu suurin piirtein joka toinen viikko Länsi-Porin kirkolla.

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Isoskoulutus
Pori
Sekajoukkue
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja