Jääkiekko Alajärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Alajärvi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lentopallo ja salibandy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Alajärvi

Jääkiekko - Alajärvi

JPK 06-07 2014 Nimenhuuto.com

JPK 06/07

Nooa kirjoitti: Nooalle ei sipulia eikä suolakurkkua hamppariin (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääkiekko
Alajärvi
Pojat
41

JPK Muijakiekko Nimenhuuto.com

Jpk Muijakiekko on vuonna 2013 perustettu jääkiekkojoukkue. Tarjoamme naisille laadukasta jääkiekkovalmennusta, reilut ja kannustavat joukkuetoverit sekä takuun kunnon kohoamisesta.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Alajärvi
Naiset
31

JPK KIEKKOKOULU Nimenhuuto.com

Veijo kirjoitti: JPK:n seuran kauden päätöstilaisuus keskiviikkona 9.5 kello 18 jäähallilla. Kiekkokoululaiset palkitaan, kaikki paikalle. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Alajärvi
Sekajoukkue
39

JPK -08 Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: TI 23.1 EI HARKKOJA!!! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Alajärvi
Sekajoukkue
16

JPK1996 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Hei! Tänään tiistaina 2.9 aletaan käymään viime kauden testejä uudestaan läpi, nähdään onko kehitystä tapahtunut ja mihin osa alueisiin olisi hyvä panostaa enemmän jatkossa. Kokoonnutaan yleisurheilukentällä jäähallin vieressä klo 17.30 valmiina tekemään 30m juoksu, vatsat 60 sek. ja 5-loikka tes... (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Alajärvi
Ei asetettu
32

JPK 04-05 Nimenhuuto.com

rasmus kirjoitti: Rasmukselta on kadonnut S-kiekon turnauksessa valkoinen pelipaita numero 20, onko jonkun laukussa??? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko
Alajärvi
Ei asetettu
46