Jääkiekko Alajärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Alajärvi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko ja salibandy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Alajärvi

Jääkiekko - Alajärvi

JPK 06-07 2014 Nimenhuuto.com

JPK 06/07

Jonatan kirjoitti: terve! Hieha -Jpk peli siirretty 25.03 ->perjantaille 24.02.2017 klo 18.00 pelattavaksi . käykää merkkaamassa jos ette pääse tuolloin. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Alajärvi
Pojat
37

JPK -08 Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Jaakko haluaisi torstain harkoissa kokeilla vielä maalivahdin hommia. Onko varusteita vapaana? (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Alajärvi
Sekajoukkue
24

JPK KIEKKOKOULU Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Hei, Luinko oikein että JPKmustilla olisi kenttä2 peli myös jo klo 11, eli paikalle klo 10? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko
Alajärvi
Sekajoukkue
34

JPK1996 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Hei! Tänään tiistaina 2.9 aletaan käymään viime kauden testejä uudestaan läpi, nähdään onko kehitystä tapahtunut ja mihin osa alueisiin olisi hyvä panostaa enemmän jatkossa. Kokoonnutaan yleisurheilukentällä jäähallin vieressä klo 17.30 valmiina tekemään 30m juoksu, vatsat 60 sek. ja 5-loikka tes... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Alajärvi
Ei asetettu
32

JPK 04-05 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Sportin pelaajalta maila hukassa, QRL. onko jollain tullu vahingossa mukaan ylimääränen maila? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Alajärvi
Ei asetettu
41

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.