Jääkiekko Alajärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Alajärvi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lentopallo ja salibandy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Alajärvi

Jääkiekko - Alajärvi

JPK 06-07 2014 Nimenhuuto.com

JPK 06/07

Topi kirjoitti: No nii mää oon kuumeessa ja köhässä, ei pysty tulla istumaan aamulla jäätikön viereen. Olisko joku muu kykenevä kelloon kymmeneltä? T:Timppa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jääkiekko
Alajärvi
Pojat
47

JPK Muijakiekko Nimenhuuto.com

Jpk Muijakiekko on vuonna 2013 perustettu jääkiekkojoukkue. Tarjoamme naisille laadukasta jääkiekkovalmennusta, reilut ja kannustavat joukkuetoverit sekä takuun kunnon kohoamisesta.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääkiekko
Alajärvi
Naiset
31

JPK KIEKKOKOULU Nimenhuuto.com

Veijo kirjoitti: Tänään oli onnistunut ottelutapahtuma, kiitos siitä vanhemmille ja pelaajille. Hienoja suorituksia ja iloista mieltä. Erityis kiitos tuomareille, Kosti "Mertarannalle" ja Niukkasen perheelle joka tuli pitämään kioskia leipomukset mukanaan. Lapualaiset oli tyytyväisiä ja yrittävät järjestää meille... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääkiekko
Alajärvi
Sekajoukkue
36

JPK -08 Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Hyvää tätä vuotta! Kevään kioskivuorot lisätty kalenteriin. Jos oma vuoro ei sovi niin vaihdelkaa keskenänne. Syksyn vuorot hoitui mallikkaasti, kitos siitä (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Alajärvi
Sekajoukkue
17

JPK1996 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Hei! Tänään tiistaina 2.9 aletaan käymään viime kauden testejä uudestaan läpi, nähdään onko kehitystä tapahtunut ja mihin osa alueisiin olisi hyvä panostaa enemmän jatkossa. Kokoonnutaan yleisurheilukentällä jäähallin vieressä klo 17.30 valmiina tekemään 30m juoksu, vatsat 60 sek. ja 5-loikka tes... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Alajärvi
Ei asetettu
32

JPK 04-05 Nimenhuuto.com

Pyry kirjoitti: hei pystyiskikö joku vaihtamaan kahvilavuoroa 11.10 kanssani, kun on reissuun lähtö terv päivi (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jääkiekko
Alajärvi
Ei asetettu
44

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.