Jääkiekko Alajärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Alajärvi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lentopallo ja salibandy.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Alajärvi

Jääkiekko - Alajärvi

JPK Muijakiekko Nimenhuuto.com

Jpk Muijakiekko on vuonna 2013 perustettu jääkiekkojoukkue. Tarjoamme naisille laadukasta jääkiekkovalmennusta, reilut ja kannustavat joukkuetoverit sekä takuun kunnon kohoamisesta.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Alajärvi
Naiset
25

JPK 06-07 2014 Nimenhuuto.com

JPK 06/07

Topi kirjoitti: No nii mää oon kuumeessa ja köhässä, ei pysty tulla istumaan aamulla jäätikön viereen. Olisko joku muu kykenevä kelloon kymmeneltä? T:Timppa (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääkiekko
Alajärvi
Pojat
48

JPK KIEKKOKOULU Nimenhuuto.com

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääkiekko
Alajärvi
Sekajoukkue
19

JPK -08 Nimenhuuto.com

Katja kirjoitti: Hoxhox, tiistain harkka-aika jatkossa klo 18-19.30 (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Alajärvi
Sekajoukkue
16

JPK1996 Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Hei! Tänään tiistaina 2.9 aletaan käymään viime kauden testejä uudestaan läpi, nähdään onko kehitystä tapahtunut ja mihin osa alueisiin olisi hyvä panostaa enemmän jatkossa. Kokoonnutaan yleisurheilukentällä jäähallin vieressä klo 17.30 valmiina tekemään 30m juoksu, vatsat 60 sek. ja 5-loikka tes... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Alajärvi
Ei asetettu
32

JPK 04-05 Nimenhuuto.com

Pyry kirjoitti: hei pystyiskikö joku vaihtamaan kahvilavuoroa 11.10 kanssani, kun on reissuun lähtö terv päivi (21 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Alajärvi
Ei asetettu
45

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.