Jääkiekko Inkeroinen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Inkeroinen ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko ja futsal.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Inkeroinen

Jääkiekko - Inkeroinen

AAKOO-KY80 Nimenhuuto.com

Veeti kirjoitti: Huomio! Olen varannut perjantai-illoille sählyvuoron Anjalan urheilutalolle klo.17-19.Kaikki halukkaat tervetulleita pelaamaan.Paikalta löytyy maalien lisäksi varamailoja.Maksu on 4e/kerta,niin,että vaikka perheestä tulisi monta pelaajaa niin se on tuon 4e. T:Nanna (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääkiekko
Hamina / Inkeroinen
Pojat
31

Aakoo kiekkokoulu Nimenhuuto.com

Juuso kirjoitti: Juuso ilmoittautuu sunnuntain peleihin mukaan (19 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Inkeroinen
Sekajoukkue
33

Aakoo E-05 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Huomenna keskiviikkona näyttää siltä, että Repakaan ei pääse harkkoihin hallille. Vetääkö harkat Joni tai Pekka? Joku muu? Itse olen taas töissä siihen aikaan. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Inkeroinen
Sekajoukkue
14

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.