Jääkiekko Inkeroinen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Inkeroinen ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko ja futsal.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Inkeroinen

Jääkiekko - Inkeroinen

Aakoo kiekkokoulu Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: SJL Kymi-Saimaan alueen tyttökiekon kauden startti Luumäen jäähallissa Sunnuntaina 23.9.2018 klo 13-15.30 Tapahtuma on suunnattu alle 14-vuotiaille tytöille TAPAHTUMA ON MAKSUTON. Tapahtumaan voi tulla mukaan vasta-alkajia sekä jo pelaavia tyttöjä. Minimivarustus luistimet, kypärä, hanskat/rukkas... (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jääkiekko
Inkeroinen
Sekajoukkue
34

AAKOO-KY80 Nimenhuuto.com

Inka kirjoitti: Tiedoksi AaKoon asioita: AaKoon vuosikokouksessa hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Henri Nuuttila ja varapuheenjohtajaksi valittiin Jouni Huusko. 04-joukkuetta edustaa hallituksessa Daniel Kirjola. Aakoon edustuksen kotipeleissä kiertävät kahviovuorot juniorijoukkueiden kesken. Puheenjohtaja... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Hamina / Inkeroinen
Pojat
21

Aakoo E2-juniorit Nimenhuuto.com

Severi kirjoitti: Meille hieman hankala päivä, tarkoitus on olla vkonloppu Simpeleellä. (19 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jääkiekko
Inkeroinen/Kouvola
Sekajoukkue
23

Aakoo E-05 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Huomenna keskiviikkona näyttää siltä, että Repakaan ei pääse harkkoihin hallille. Vetääkö harkat Joni tai Pekka? Joku muu? Itse olen taas töissä siihen aikaan. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääkiekko
Inkeroinen
Sekajoukkue
14