Jääkiekko Inkeroinen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Inkeroinen ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko ja futsal.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Inkeroinen

Jääkiekko - Inkeroinen

Aakoo kiekkokoulu Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Kesäajan pallopeli vuoro jäähallilla tulee olemaan sunnuntaisin 17:00. Vuoro alkaa varmaankin viimeistään toukukuun puolivälin tietämillä, mutta siitä ja muutenkin lisätietoja kun aloitus ajankohta selviää. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Inkeroinen
Sekajoukkue
31

AAKOO-KY80 Nimenhuuto.com

Jari-Matti kirjoitti: PELIN KOKOONPANO: HENRI JÄRVIKARI SANTERI KIRJOLA VÄINÖ KOSKIAHO TUUKKA SAARELAINEN TIMI SAARELAINEN JUSSI VENÄLÄINEN LASSI KIRPPU ROOPE HOLAPPA OLLI RIKA ILARI SIPOLA JERE PAKKANEN VEETI ALA-TURKIA EEMELI HYVÖNEN VEETI PESONEN NIILO HYVÖNEN ALEKSI OROLA ROOPE SIPOLA (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääkiekko
Hamina / Inkeroinen
Pojat
30

Aakoo E-05 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Huomenna keskiviikkona näyttää siltä, että Repakaan ei pääse harkkoihin hallille. Vetääkö harkat Joni tai Pekka? Joku muu? Itse olen taas töissä siihen aikaan. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Inkeroinen
Sekajoukkue
14

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.