Jääkiekko Inkeroinen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Inkeroinen ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko ja futsal.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Inkeroinen

Jääkiekko - Inkeroinen

AAKOO-KY80 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: AaKoo/KY-80 C2 A 04-joukkue kutsuu uusia pelaajia mukaan jääkiekko-harrastuks...

Väinö kirjoitti: VANHEMPIEN VALMENNUSOPPI Urheiluakatemia järjestää taas Vanhempien valmennusoppi -koulutuksen. Alun perin tarkoitus oli järjestää koulutus urheiluakatemiaan kuuluvien urheilijoiden vanhemmille, mutta nyt olen saanut kyselyitä voiko muidenkin urheilijoiden vanhempia osallistua. Kyselyiden perustee... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Hamina / Inkeroinen
Pojat
28

Aakoo kiekkokoulu Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Osallistumme turnaukseen kahdella joukkueella, jolloin ei tarvitse istua vaihdossa niin pitkiä aikoja. tarkempi ohjelma saadaan lähiaikoina Turnauksessa ruokailu mahdollisuus makaronilaatikko, raastesalaatti, leipä, mehu, vesi. Pelaajat ja turnauksen järjestelyihin osallistuvat saavat ruuan ilmai... (17 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääkiekko
Inkeroinen
Sekajoukkue
42

Aakoo E2-juniorit Nimenhuuto.com

Essi kirjoitti: Kotiturnee! Toimihenkilöitä tarvitaan taas! Vapaaehtoisia? Leipojat: suolaista ja makeaa Kioski ja makkaranpaisto 12.30- 16.30 Kello, titu ja jäähypoksin ovenavaajat 13.30-16.20 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääkiekko
Inkeroinen/Kouvola
Sekajoukkue
25

Aakoo E-05 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Huomenna keskiviikkona näyttää siltä, että Repakaan ei pääse harkkoihin hallille. Vetääkö harkat Joni tai Pekka? Joku muu? Itse olen taas töissä siihen aikaan. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääkiekko
Inkeroinen
Sekajoukkue
14