Jääkiekko Kajaani

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kajaani ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, bridge, pesis, haku, tottis, esine-etsintä ja luistelu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kajaani

Jääkiekko - Kajaani

Hokki Team 05 Nimenhuuto.com

Kajaanin kovin jääkiekkojoukkue!

Joukkue etsii pelaajia: Kajaanin Junnu Hokki Team 05 on perustettu syksyllä 2013. Joukkueessa on pela...

Aleksi kirjoitti: Moikka! Pieni selvitys, kun nyt on tullut kyselyä treeneihin saapumisesta. Eli suositus on, että treeneihin tultaisiin pyörällä. Tämä sen takia, että pojat saisivat 15-30min lisää liikuntaa pyöräilemällä. Treeneihin saa tulla tietenkin myös autokyydillä. -Aleksi (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääkiekko
Kajaani
Ei asetettu
38

HokkiTeam03 Nimenhuuto.com

Kajaanin JunnuHokki Team -03. Katso lisätietoja joukkueen kotisivuilta linkistä: http://www.junnuhokki.fi/joukkue3573 TUE TEKEMÄLLÄ VERKKOKAUPOISTA OSTOKSIA TIIMIN SPONSSISIVUN KAUTTA: http://hokkiteam03.nimenhuuto.com/sponssi

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki 10-11 vuotiaat tervetulleita jääkiekkoa harrastamaan!

Jarmo kirjoitti: Hei, pelaajakeskustelut ovat tämän viikon torstaina klo 17-18.30. Kaikki pelaajat paikalle klo 17. Keskustelut n.10 min/pelaaja. Odotellessa pelataan jalkapalloa ulkona. (Jos huono sää, tehdään harjoitus käytävällä). Keskustelun pohjana käytettävä moniste löytyy kansiosta Kausi 2017-2018. - Täytä... (28 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Kajaani
Pojat
17

Hokki Team 08 Nimenhuuto.com

Kajaanin nuorin ja reippain kiekkoporukka. Pääpaino iloisessa, reippaassa ja reilussa tekemisessä. Rosterissa on vielä hyvin tilaa, joten tervetuloa mukaan kokeilemaan ja tutustumaan hienoon lajiin hienossa porukassa!

Tiina kirjoitti: Hei, laittelen epäselvissä kirjanpitoon/maksuihin liittyvissä asioissa viestiä jokaiselle joita asiat koskevat yksityisesti sähköpostilla, jotta saamme asiat selvitettyä.. kiitos jo etukäteen :) terveisin: rahastonhoitaja tiina (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääkiekko
Kajaani
Sekajoukkue
48

Junnuhokki Team02 Nimenhuuto.com

Kajaanin Junnuhokin team -02

(poistettu pelaaja) kirjoitti: -18 pakkasta, ulkojää vapaaehtoinen harkka tänään. Eli ei pakollinen/ohjattu vuoro. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Kajaani
Ei asetettu
20

Hokki Team 04 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan jääkiekkoharrastuksen pariin joukkueessamme. Lisätietoja lö...

Tuomas kirjoitti: Hei! Oliko vanhempainpalaverissa sovittu, että maksettaisiin kesäkuukausinakin (touko-heinäkuu) kuukausimaksuja ennakkoon ensi kautta varten? Oltaisiinko jo etukäteen viisaita, koska vuosi vuodelta näkyy menevän rahaa enemmän ja enemmän matkoihin ja muihin kuluihin... T: Marko (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kajaani
Ei asetettu
34

Hokki Team 07 Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Loppukesän kiekkoleiri yhteistyössä SoKin ja Kajaanin seurakunnan kanssa ilmoittautuminen päättyy ke.31.5.2017. Oliko mukaan lähtijöitä? Hinta 75€ sisältäen kaiken. Aamulla käydään Vuokatin jäähallilla pelaamassa, päivällä muuta urheilua ja illalla saunotaan. (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jääkiekko
Kajaani
Sekajoukkue
28

Hokki Team 06 Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Vanhemmat huom!!!! Huhtikuun maksuja on muutama tulematta ja turnaus maksuja (60e) myös.Pistäkää maksuun niin ei saadaan pois pyörimästä tv.pasi (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Kajaani
Ei asetettu
34

Puistolankadun Broilers Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Ke 25.1 Alkupelit meille 11-4 ja kolmen peli meille 3-1 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kajaani
Ei asetettu
23

Nälkämaan Kotkat Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: 20.00-20.45 lyhyt vuoro poikkeuksellisesti tänään (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kajaani
Ei asetettu
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.