Jääkiekko Kajaani

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kajaani ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, bridge, sulkapallo, lentopallo, pesis, haku ja tottis.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Kajaani

Jääkiekko - Kajaani

Hokki Team 05 Nimenhuuto.com

Kajaanin kovin jääkiekkojoukkue!

Joukkue etsii pelaajia: Kajaanin Junnu Hokki Team 05 on perustettu syksyllä 2013. Joukkueessa on pela...

Pekka kirjoitti: Perjantaina linja-auto tulee hallille 16.15 tulkaa kaikki paikalle niin päästään pakkaamaan ja näin päästäisi lähtemään Mikkeliin 16.30 kippuroissa. Evästä ja ajanvietettä bussiin mukaan niin menee matka rattoisasti. Hyviä videoita. Jokainen tuleva NHL tähti muistaa sitten tarkistaa jotta tulee v... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Kajaani
Ei asetettu
37

HokkiTeam03 Nimenhuuto.com

Kajaanin JunnuHokki Team -03. Katso lisätietoja joukkueen kotisivuilta linkistä: http://www.junnuhokki.fi/joukkue3573 TUE TEKEMÄLLÄ VERKKOKAUPOISTA OSTOKSIA TIIMIN SPONSSISIVUN KAUTTA: http://hokkiteam03.nimenhuuto.com/sponssi

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki 10-11 vuotiaat tervetulleita jääkiekkoa harrastamaan!

Kai kirjoitti: Puheenjohtajan viestiä jaettavaksi... Tervehdys! Meidän Edustushokin runkosarja on lopuillaan. Nyt jos koskaan he tarvitsevat sitä kuuluisaa Kajaanilaista kannustusta säilyttääkseen paikkansa Mestiksessä myös ensi ja tulevina kausina. Myös meille Junnu Hokille on äärimäisen tärkeää, että meillä o... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääkiekko
Kajaani
Pojat
21

Hokki Team 08 Nimenhuuto.com

Kajaanin nuorin ja reippain kiekkoporukka. Pääpaino iloisessa, reippaassa ja reilussa tekemisessä. Rosterissa on vielä hyvin tilaa, joten tervetuloa mukaan kokeilemaan ja tutustumaan hienoon lajiin hienossa porukassa!

Tiina kirjoitti: Hei, laittelen epäselvissä kirjanpitoon/maksuihin liittyvissä asioissa viestiä jokaiselle joita asiat koskevat yksityisesti sähköpostilla, jotta saamme asiat selvitettyä.. kiitos jo etukäteen :) terveisin: rahastonhoitaja tiina (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääkiekko
Kajaani
Sekajoukkue
47

Junnuhokki Team02 Nimenhuuto.com

Kajaanin Junnuhokin team -02

(poistettu pelaaja) kirjoitti: -18 pakkasta, ulkojää vapaaehtoinen harkka tänään. Eli ei pakollinen/ohjattu vuoro. (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kajaani
Ei asetettu
20

Hokki Team 04 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan jääkiekkoharrastuksen pariin joukkueessamme. Lisätietoja lö...

Tuomas kirjoitti: Moro. Huolto otti ohjat omiin käsiin ja teroitti kaikki luistimet mitä kopin hengareista ja koreista löytyi. Luistimet ovat varustekopin lattialla siistissä rivissä joten poimikaa omanne kun haette varusteita pelireissulle. Teroitin lähtee mukaan Oulunsaloon jossa voi vielä teroittaa. Kiitos Mika... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääkiekko
Kajaani
Ei asetettu
33

Hokki Team 07 Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Otetaanpa siis uusiksi tuo su. toimareiden kutsu. Hei, sunnuntaina 2.4.2017 kello 12.30 alkavaan peliin toimitsijoita paikalle. Team-07 pelaa harjoituspelit E2 ja Sokia vastaan. Opetellaan samalla ensi kautta varten pöytäkirjojen täyttö isolle kentälle. Tähän viestiketjuun ilmoittautumaan mukaan. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko
Kajaani
Sekajoukkue
27

Hokki Team 06 Nimenhuuto.com

Joonas kirjoitti: La jäävuoro aika muuttunut, katso nimenhuuto... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääkiekko
Kajaani
Ei asetettu
34

Puistolankadun Broilers Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Ke 25.1 Alkupelit meille 11-4 ja kolmen peli meille 3-1 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kajaani
Ei asetettu
23

Nälkämaan Kotkat Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: 20.00-20.45 lyhyt vuoro poikkeuksellisesti tänään (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Kajaani
Ei asetettu
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.