Jääkiekko Merikarvia

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Merikarvia ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Merikarvia

Jääkiekko - Merikarvia

KK Oilers Nimenhuuto.com

Kk Oilers perustettu 2013, Porukkaa koottu hyvistä jätkistä, joilla on asennetta ja tahtoa "äijätouhuun". Harjoitusten alkuun tehdään pienimuotoisia harjoitteita, mutta pääosin höntsäillään. Noin kerran viikossa on pelit.

Sami kirjoitti: Eilinen peli 2-2 meiltä kohtuu hyvä, tosin voittoonkin oli kaikki mahdollisuudet.... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Merikarvia
Miehet
20

mjuKarhut Nimenhuuto.com

Juuso kirjoitti: Juu, siis Manu sunnuntaina kelloon klo 10 peliin ja klo 17 peliin mihin hommaan vaan. (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääkiekko
Merikarvia
Pojat
26

mjumoket Nimenhuuto.com

Maalivahtijäät torstaisin 17-18 Toistaiseksi omatoimiset oheiset.

Sami kirjoitti: Hyvää joulunaikaa kaikille. Vuoden alusta 2017 Maalivahtijäät siirtyvät perjantaille kello 19.00. Oheiset aloitetaan kello 18.00. Tämä tulee olemaan pysyvä ajankohta. Haluaisin järjestää vanhempien ja valmentajien palaverin vielä joulun välipäivinä ja ilmoittelen siitä vielä tarkemmin, toivottava... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Merikarvia
Sekajoukkue
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.