Jääkiekko Outokumpu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Outokumpu ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Outokumpu

Jääkiekko - Outokumpu

Ookoo Juniorit Nimenhuuto.com

Peetu kirjoitti: Hei me tuodaan savulohta ja ilmapalloja&serpentiiniä . (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko
Outokumpu
Pojat
25

PouLi02 Nimenhuuto.com

Veli- kirjoitti: Peli Warkista vastaan siis ensi lauantaina 12.3 klo. 15.30. Sunnuntain peli Kajastusta vastaan aikaistuu puolella tunnilla, eli peli alkaa jo klo. 11.30... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääkiekko
Outokumpu
Pojat
14

OKV Nimenhuuto.com

"Oklahoma Cityn" hokiporukka, joka pitää jäällä hauskaa pilke silmäkulmassa. "kukaan pelaaja ei ole joukkuetta tärkeämpi"

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääkiekko
Outokumpu
Miehet
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.