Jääkiekko Polvijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Polvijärvi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Polvijärvi

Jääkiekko - Polvijärvi

PoU C Nimenhuuto.com

Seppo kirjoitti: Tervehdys lomalaiset! Kohti kiekkokauden alkua mennään ja ensi viikolla treenit alkavat taas yhdessä nimenhuudon mukaisesti. Ilmoittautukaapa paikalle, nyt pitäisi olla kyllä treeneissä jatkuvasti. Nähdään! (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääkiekko
Polvijärvi
Pojat
26

Pou 06 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Kannattaa laittaa pelaajan itsensä tiedot kuntoon täällä niin voivat jo itse huolehtia ilmoittamisesta kun tuota ikää alkaa olemaan ja nettiin pääsee vaikka puhelimella... eli voi muokata huoltajan ja pelaajan sähköpostia mieleisekseen. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääkiekko
Polvijärvi
Sekajoukkue
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.