Jääkiekko Polvijärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Polvijärvi ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo.

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Polvijärvi

Jääkiekko - Polvijärvi

PoU C Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Pelaajat! Eilinen peli oli hieno taistelu, jokaisen osalta! Paikat on varmasti kipeänä, liikkukaa kevyesti useita kertoja tänään ja syökää ja juokaa hyvin. Vaikka tuli tappio, ei oikein tunnu siltä, koska asetelma oli mikä oli. Ootte mahtava joukkue! (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääkiekko
Polvijärvi
Pojat
22

Pou 06 Nimenhuuto.com

Jari kirjoitti: Kannattaa laittaa pelaajan itsensä tiedot kuntoon täällä niin voivat jo itse huolehtia ilmoittamisesta kun tuota ikää alkaa olemaan ja nettiin pääsee vaikka puhelimella... eli voi muokata huoltajan ja pelaajan sähköpostia mieleisekseen. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jääkiekko
Polvijärvi
Sekajoukkue
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.