Jääkiekko Tarvasjoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tarvasjoki ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Tarvasjoki

Jääkiekko - Tarvasjoki

TarU Hockey 04 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueessa tilaa uusille -04 ikäisille pelaajille sekä neljälle -syntyneelle...

Henrik kirjoitti: Vapaaluistelut Syksyn aikana alkaa vapaaluisteluvuorot jäähallilla. Liedon kunta on ostanut viisi vuoroa sunnuntaihin sekä kunta järjestää myös jokavuotisen Ice Skating Tour tapahtuman 8.11.2016 klo 18:00-20:15 Olen listannut kolme syytä miksi kannattaa mennä luistelemaan: 1. Se on hauskaa koko p... (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääkiekko
Tarvasjoki
Sekajoukkue
39

TarU Hockey 05 Nimenhuuto.com

Niilo kirjoitti: Ja joulun odotuksen tuomaa jännitystä voi jo purkaa klo 18:00 alkavalla klinikalla... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääkiekko
Tarvasjoki
Sekajoukkue
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.