Jääkiekko Tuusula, kerava

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tuusula, kerava ja lajina on jääkiekko, jäkis, lätkä, kiekko ja icehockey. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jääkiekkojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääkiekko - Tuusula, Kerava

Jääkiekko - Tuusula, Kerava

KJT C02 Nimenhuuto.com

KJT Haukat C on Keski-Uusimaalainen juniorijääkiekkojoukkue joka toimii Keski-Uusimaalla. Joukkue perustettiin v. 2008 ja kesällä 2015 KJT:n ja Haukkojen 02 peliryhmät yhdistivät voimansa yhdeksi ikäluokaksi. Tällä hetkellä ikäluokassa on kaksi peliryhmää: C Liiga ja C Akatemia. KJT C team toimii omana organisaationaan. Toivotamme uudet pelaajat tervetulleiksi joukkueeseen. Pelaamme kauden aikana harjoituspelejä, C-SM ja Mestis karsintasarjaa sekä osallistumme turnauksiin. Joukkuessa on erittäin hyvä henki ja reipas & rehti meno - tervetuloa tutustumaan toimintaamme.

Joukkue etsii pelaajia: KJT Haukat C-joukkue etsii uusia pelaajia kaudelle 2017 - 2018. Pelaamme tule...

Aki kirjoitti: Välitettäväksi pelaajillenne Moikka, Vladislav "Vladi" Bespomoshchnov järjestää 28-29.12.2017 erillistä luisteluharjoittelua Keravalla. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: www.kjthockey.fi/toiminnot/leirit/vladin-luistelujaat-28-29-12-201/ Mukaan mahtuu vain 45 pelaajaa päivä, joten olethan nopea jo... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava Ja Järvenpää
Ei asetettu
56

KJT 2005 Nimenhuuto.com

Joukkueen toiminta käynnistyi maaliskuun lopussa 2012 ja on jatkunut sen jälkeen jääharjoituksilla, harjoituspeleillä, turnauksilla ja sarjapeleillä. Joukkuessa luistelee tällä hetkellä n. 65 pelaajaa.

Joukkue etsii pelaajia: Keravalla ja Tuusulassa 3-4 kertaa viikossa harjoitteleva KJT:n 2005 syntynei...

Teemu kirjoitti: Moikka, Hiihtoloman leirit lähestyvät: Vladin luistelujäät: www.kjthockey.fi/toiminnot/leirit/vladin-luistelujaat Maalivahtileiri: www.kjthockey.fi/toiminnot/leirit/maalivahtileiri-22-23-2-2018 Talvilomaleiri: www.kjthockey.fi/toiminnot/leirit/talvilomaleiri-19-21-2-2018 Kaitsun puolesta, Teemu (Noin 20 tuntia sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jääkiekko
Tuusula, Kerava
Sekajoukkue
74

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääkiekkojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääkiekko on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.