Jalkapall Äänekoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Äänekoski ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, yleisurheilu ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Äänekoski

Jalkapall - Äänekoski

Urho 02 Nimenhuuto.com

Urho E (02) joukkueen nimenhuuto.com kotisivu

Joukkue etsii pelaajia: Pelaajat voivat rekisteröityä 28.3.2013 alkaen. Salasana on UrhoE02 niin kaua...

Petri kirjoitti: terve Perjantaina siis klo 19 lähdetään Laukaaseen, klo 19.30 pojille saliharjoitus ja vanhemmille info tulevasta kaudesta ja Espanjan matkasta, kaikki paikalle. Ilmoittakaa jos menette suoraan Sydänlaukaan koululle , niin ei odoteta turhaan : T Pete (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Pojat
30

Huima P04-05 Nimenhuuto.com

Äänekosken Huiman P04 ja P05 yhdistetty joukkue. Tervetuloa uudet ja entiset pelaajat mukaan joukkueeseen.

Heikki kirjoitti: Hei olisiko mahdollista kun ollaan tulossa harkkoihin niin osallistuminen tapahtuisi edellisenä päivänä (IN) vaikka klo 21.00 mennessä.Silloin me valmentajat jotka suunnittelemme harjoituksia tiedämme pelaaja määrän, jotta saisimme laadukkaammat treenit aikaiseksi. (15 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Pojat
42

Huima T06 Nimenhuuto.com

Junnujalkapalloa

Antti kirjoitti: Joukkueen tiedotus siirtyy Huiman juniorijalkapallon nettisivuille. Rekisteröitykää palveluun hyväksymällä sähköpostiin laitettu kutsu ja ilmoitelkaa jos ongelmia. t. Antti (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Tytöt
17

Huima 08-Tytöt Nimenhuuto.com

Äänekosken Huiman 08-tytöt treenaavat jalkapalloa kesällä 2 kertaa viikossa teko/luonnonnurmella ja talvikaudella kerran viikossa salissa. Kaikki ovat tervetulleita mukaan positiiviseen ja innokkaaseen porukkaan!

Elena kirjoitti: Ja toinen tärkeä tiedote harrastuksen kannalta. Tänä keväänä kaikille tytöille hankitaan yhteisenä, joukkueen hankintana pelipaita, sukat sekä shortsit. Lisävarusteina voidaan harkita myös takkia, pitkiä housuja sekä harjoitusreppua. Tämä vaatii rahaa, kuten myös tulevat turnaukset jne. Toivommek... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Tytöt
18

Huima 06-pojat Nimenhuuto.com

Äänekosken Huiman 06-pojat pelaavat kolmen aktiivisen valmentajan ohjaamana. Hyvä tsemppi ja positiivinen asenne. Pojat treenaavat yleensä kaksi kertaa viikossa. Kesällä treenit ovat nurmella/keinonurmella. Talvella sen sijaan harjoitukset pidetään sisätiloissa.

Antti kirjoitti: Moikka kaikille. Pieni päivitys tässä valmennuksen suunnalta. Meillä on ollut hyvä syksy saliharjoittelun osalta. Pojat on tosi aktiivisesti ja hyvällä asenteella tehnyt harjotteita. Välillä on laitettu kroppaa kunnolla hommiin. Määrällisesti on ollut hyvin harjoituksissa poikia mukana. Keskiarvo... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Pojat
27

Huima P04 Nimenhuuto.com

Rehti ja reipas jalkapallojoukkue!!

Aleks kirjoitti: Huom! Muistutus vielä vakuutus ja lisenssi asiasta. Jokaisella pitää olla ennen ensimmäistä peliä vakuutus voimassa ja pelilisenssi viimeistään silloin kun sarjapelin keväällä alkavat. Ennen kun löydämme joukkueelle uuden jojon niin ilmoittakaa asiasta minulle. Jos pelaajalla on oma vakuutus tarv... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
äänekoski
Pojat
28

Huima T04 Nimenhuuto.com

Kia kirjoitti: Moikka! Onka meillä nyt tulevalla viikolla mitään harkkoja? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Tytöt
25

Huima T02-03 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Äänekoski
Tytöt
22