Jalkapall Haukilahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haukilahti ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Haukilahti

Jalkapall - Haukilahti

HooGee KungFu Pandat Nimenhuuto.com

HooGee KungFu Pandat on tyttöjen jalkapallojoukkue kattaen ikäryhmät 2005-2007. http://www.hoogee.fi/joukkueet/tytot/ Mukaan joukkoomme mahtuu kaikentasoiset innokkaat pelaajat. Peliryhmiä on useita, joista 2005 ovat KungFu Pandoja ja nuorimmat 2007-2010 Mikropandoja. Ensimmäinen kuukausi on vapaata tutustumista - tule mukaan! lisätietoja http://www.hoogee.fi/joukkueet/uusi-pelaaja/

Joukkue etsii pelaajia: HooGeen tyttöjoukkueet T05-10 ottavat mielellään uusia pelaajia mukaan! Ikälu...

Rayaan kirjoitti: Hei! löytyisikö sinulta kyytiä mahdollisesti huomiselle? (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo ja Futsal
Haukilahti, Matinkylä, Espoo
Tytöt
69

HooGee Pandat Nimenhuuto.com

HooGee Pandat ovat innokkaita jalkapallon harrastajia Espoosta. Harjoittelemme vähintään kaksi kertaa viikossa ympäri vuoden. Talvet hallissa ja kesät Matinkylän urheilupuiston tekonurmilla. Pelaamme mielellämme harjoitusotteluita ikäluokissa 2003-2004.

Joukkue etsii pelaajia: HooGee Pandat ,KungFu Pandat , Pikkupandat ja MicroPandat ovat iloisia ja inn...

Elsa kirjoitti: Hei, Tässä kaikille avoin palautelinkki jos joku haluaa antaa Hippoturnauksesta järjestäjille ruusuja tai risuja. Allaolevasta sähköpostiosoitteesta voi kysellä myös löytötavaroita. Toivomme, että laitatte palautetta oheisen lomakkeen kautta http://jypk.sporttisaitti.com/hippo-turnaus/palauteloma... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Haukilahti/Matinkylä
Tytöt
38

HooGee-EsPa 04 YJ Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi yj. Bunjamin aikoo ottaa vuoden breakin ja menee toiseen harrastukseen. Kiitos kaikille pelaajille ja valmentajille hänellä oli mukavaa harrastaa jalkapalloa bunjamin aikoo ottaa vuoden breakin ja katotaan että hän aikoo sit harrastaa uudestaan jalkapalloa.yst.Bunjaminin vanhemat (11 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Haukilahti
Ei asetettu
61

Hoogee-Espa YJ B1 Nimenhuuto.com

HooGee 00 Real Etsimme uusia pelaajia Aluesarjajoukkueeseen. Maalivahti ja kenttäpelaajia.Treeneihin tutustumaan! Valmentaja Jani Suhola 040 7792695

Joukkue etsii pelaajia: HooGee 00 Real Etsimme uusia pelaajia Aluesarjajoukkueeseen. Maalivahti ja ke...

Henrik kirjoitti: 1.12. alkaen kaikki Nimenhuudon kautta tapahtuvat viestittelyt HooGee-EsPa B:n kautta! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Espoo, Haukilahti
Pojat
3

HooGee 09 Nimenhuuto.com

Mauri kirjoitti: Moi ! Huomisen tiistain treeniin tarvitaan vanhempia vetäjiksi. Stigzeliuksen Toni on tulossa mutta hän tarvitsisi ainakin yhden kaverin avuksi. Minä olen tyttöjen C 14 sarjan pelissä Käpylässä. Mauri (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Haukilahti
Sekajoukkue
68

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.