Jalkapall Ilmajoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ilmajoki ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: toko, pesäpallo, salibandy, pesis, sulkapallo ja aamuryhmä.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Ilmajoki

Jalkapall - Ilmajoki

IK Jalkapallo P06 Nimenhuuto.com

IK Jalkapallo, 2006 syntyneet pojat.

Matias kirjoitti: Tänään säbää harkoissa. Mailat ja suojalasit mukaan. (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Ei asetettu
17

ikpojat04 Nimenhuuto.com

Ik kova koo kovempaa ei OO

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Muistakaahan tänään jaoston päättäjäiset! Ja muuttunut aikataulu: kaffit klo 17.30, tilaisuus alkaa klo 18.00 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Pojat
14

IK P09 Nimenhuuto.com

Ilmajoen Kisailijoiden jalkapallojoukkue P09.

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Pojat
28

IK Pallokoulu pojat Nimenhuuto.com

Ilon kautta, reilua peliä kaihtamatta! Tervetuloa mukaan!

Henna kirjoitti: 28.2.2017 ei harkkoja! (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Pojat
34

IK Pojat 0102 Nimenhuuto.com

Anssi-L kirjoitti: Saataisiinko Kauhajoelta apuja, kun täällä ei ole pelaajia? Tällä väkimäärällä on turha lähteä sarjaan, kun aloituskokoonpanossa pitää olla 8 . Nimenhuudon käyttöön pyydettiin aktiivisuutta, mutta ei vaikutusta. Harmi!? MUUTA: uskaltaisiko jo ei osallistujat poistaa nimenhuudosta ja laittaa kaikk... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Pojat
24

IK tytöt -05 Nimenhuuto.com

Marjaana kirjoitti: Vaasan piirin taitokilpailut pidetään lauantaina 11.11. Fennia Areenassa Vaasassa. Meidän joukkueesta on ilmoitettu mukaan: Emma A, Emma T, Iida, Iina, Maisa, Minea A, Minea H, Tilda ja Venla. Toivottavasti kaikki ovat lähdössä Vaasaan :) Ilmoitus Marjaanalle, jos ei ole lähdössä (välitän sitten ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Tytöt
28

IK tytöt 07-08 Nimenhuuto.com

Daniela kirjoitti: Daniela on flunssassa, kovasti yskii ja pärskii. Parantelee tämän päivän ja katsotaan, mikä tilanne on torstaina. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Tytöt
20

Iktpallokoulu Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Maria kirjoitti: Tyttöfutista! Laihian Luja ja Devatus Oy järjestävät futisturnauksen T09 ja T10 tytöille 29.10 Laihia POP-Areenalla. Ottelut pelataan 5 vs. 5 joukkueille ja jokaiselle joukkueelle tulee vähintään kolme peliä. Pyrimme järjestämään molemmille ikäluokille oman turnauksen. Turnausmaksu 75€ joukkue ja... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Tytöt
19

IK-Futis-pojat 08­ Nimenhuuto.com

Anselmi kirjoitti: Anselmi ei pääse tiistain 12.9. Prunttimäen peleihin tällä kertaa. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Pojat
33

IK T0102 Nimenhuuto.com

Maria kirjoitti: Harkkaosallistumiset 1.11..2016 - 7.5.2017 1. Annika Rinta-Jaskari 36 2. Veera Kotamäki 34 3. Jenni Kuivamäki 29 4. Netta Peltonen 27 5. Johanna Männistö 24 5. Alina Järvi 24 6. Kaisa Saranpää 20 7. Jonna Wallius 17 8. Ella Rinta-Korhonen 17 9. Julia Varjamo 16 10. Helena Koskela 15 11. Emilia Pe... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Naiset
16

IK pojat -07 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Ilmajoki
Pojat
3

IK jalkapallo P03 Nimenhuuto.com

Ilmajoen Kisailijoiden jalkapalloporukka, joka koostuu pääsääntöisesti vuonna 2003 syntyneistä pojista. Pelaamista, harjoittelua, liikkumista ja mukavaa yhdessä oloa :-)

Mira kirjoitti: Hei! Koitan tänään tuoda peliin jokaiselle lappusen, jossa verkkaritilauksen summa ja seuran tilinumero. Vasta kun olette maksaneet ostoksenne, voitte saada varusteet itsellenne. Maksakaa kerralla vain nämä varusteet, älkää yhdistelkö muita maksuja :) Joukkueen tilinumerohan on: FI26 5071 0020 05... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Pojat
18

Yleiskunnon yllapitäjät Nimenhuuto.com

Yleiskunnon ylläpitoa potkupallon merkeissä Ilmajoella, Peltoniemen koululla. Sekajoukkueet. Taso: ei lajin harrastajia. Joku on joskus saattanut harrastaa jotain muuta urheilua.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Sekajoukkue
7

IK B-C tytöt Nimenhuuto.com

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Tytöt
22

IK P00-P97 Nimenhuuto.com

Asko kirjoitti: On aika maksaa jalkapallon kausimaksu 80€ (40€ joukkueelle ja 40€jaostolle) Maksa FI92 5071 0020 0551 77, IK-B-pojat tilille helmikuun loppuun mennessä. Laita viestiksi pelaajan nimi. Maksuja odotellen Karita Koskinen (0400392782)" (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Ilmajoki
Ei asetettu
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.