Jalkapall Isokyrö

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Isokyrö ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, kahvakuula ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Isokyrö

Jalkapall - Isokyrö

KyVo 8-9 pojat Nimenhuuto.com

Kimmo kirjoitti: Terve, tänään jäi mikaelin pallo harkkoihin , otin sen talteen , minulta voi kysellä harkoissa Kimmo (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Isokyrö
Pojat
31

KyrönVoima D12 04-05 Nimenhuuto.com

Juhani kirjoitti: Tänään siis valkoisilla harkkapeli E11-junnuja vastaan. Huomenna voidaan pitää treenit klo 18.30 ja sinne myös siniset tervetulleita. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Isokyrö
Pojat
39

KyVo FC 03 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Hei Olemme päättäneet että tämän kauden harkat on nyt pidetty ja pelit pelattu. Harkat alkaa näillä näkymin Laihian uudessa hallissa Tammikuun alussa. Tämä kausi toi meille 2. sijan omassa divarissa, loppua kohden peli alkoi kulkea hyvin, alku kesästä näkyi vähäinen pelien määrä. Harkkoihin osall... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Isokyrö
Pojat
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.