Jalkapall Jätkäsaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jätkäsaari ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jooga ja kuorolaulu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PPJ Jätkäsaari -07 ja -08 Nimenhuuto.com

PPJ Jätkäsaari - Ruoholahti 07/08 on vuonna 2007 & 2008 syntyneille pojille ja tytöille tarkoitettu joukkue, joka tutustuu jalkapallon saloihin koko nuoren iän suomalla innolla. Meillä on hauskaa, toimintaa on tarpeeksi ja harjoituspaikat ovat lähellä. Joukkue tarjoaa sopivaa toimintaa niin kokeilijoille kuin kokeneimmille. Mukaan vaan treenaamaan! Seuramme on Pallo-Pojat Juniorit, joka on Helsingin suurimpia juniorijalkapallo-seuroja yli 1000 pelaajallaan. Joukkueita on niin tytöille, pojille, naisille kuin miehille. PPJ:n toiminta-alue on Jätkäsaari, Ruoholahti, Lauttasaari, Eira, Ullanlinna ja Töölö.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Eira 2008 jojon terveiset: Tervetuloa joukkueeseen tulevat entiset 08 JäRu n pelaajat ja vanhemmat. 4. päivänä kesäkuun 2018 alussa meillä on joukkueessamme n. 35 iloista, reipasta ja eritasoista pelaajaa. Osa on pelannut hyvähenkisessä joukkueessa alusta lähtien, osa on vähemmän aikaa harrastane... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki Jätkäsaari / Ruoholahti
Sekajoukkue
40

PPJ Jätkä 2010-2011 Nimenhuuto.com

Jätkäsaaren, Ruoholahden ja Hietalahden alueiden PPJ (Pallo-Pojat Juniorit) kaupunginosajoukkue vuonna 2010-2011 syntyneille jalkapalloilijoille.

Daniel kirjoitti: Yksi huoltaja (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Jätkäsaari, Ruoholahti Etc
Ei asetettu
49

PPJ Jätkäsaari 12 Nimenhuuto.com

Olemme 12 -syntyneiden poikien ja tyttöjen iloinen ja innokas futisjoukkue, tervetuloa mukaan! Jos olet kiinnostunut liittymään, laita sähköpostia osoitteseen jojojatka12@gmail.com

Topi kirjoitti: Moi Vuoden viimeisiä harjoituksia viedään ja pikku yhteenveto paikallaan. Kyyditykset ovat onnistuneet valmennuksen näkökulmasta hienosti. Kyydit ovat olleet ajallaan hallilla ja olemme pystyneet harjoittelemaan suunnitellusti. Olemme opetelleet huolehtimaan omista tavaroista ja vaikka välillä jo... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Jätkäsaari
Sekajoukkue
34