Jalkapall Karhula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Karhula ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: kestävyysraasto, lentopallo ja partio.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Karhula

Jalkapall - Karhula

PeKa -04 Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Käykääs katsomassa... http://pajulahti.com/valmennuskeskus/ylakoululeiritys/jalkapallo/ (18 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka Karhula
Pojat
33

PeKa 03 Nimenhuuto.com

Anton kirjoitti: Mites alkavan viikon harkat,onko normisti kun täällä ei näy? (21 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Karhula
Pojat
29

Peli-Karhut P07 Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Tässä mediakortti liittyen Pekan kausijulkaisuun. Mikäli meidän joukkue saa myytyä ilmoituksia niin saamme niistä 20 % provision joukkueelle. Kun myytte ilmoituksen niin tulostakaa mediakortti kahtena kappaleena, toinen jää maksajalle ja toinen tulee minulle. Mikäli tarvitsette mediakortista pape... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Karhula
Pojat
22

Peli-Karhut -11 Nimenhuuto.com

Teemu kirjoitti: Tiistaina 28.9.17 kello 16:15 järjestetään lapset vs vanhemmat matsi. Kaikki mukaan! (17 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Karhula
Sekajoukkue
57

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.