Jalkapall Karhula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Karhula ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: kestävyysraasto, lentopallo ja partio.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Karhula

Jalkapall - Karhula

PeKa -04 Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: Moi Pelinohjaajista ja erotuomareista on piirissä ja meidän seurassa huutava pula. Järjestän pelinohjaajan koulutuksen Tiistaina 20.2.2018 KLO 17.30 seuran toimistolla jos saadaan väkeä riittävästi paikalle?? Toimiston osoite: Eteläinen Karjalantie 7 ,48600 Kotka (karhulan torin laidalla ,Karhu r... (19 päivää sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka Karhula
Pojat
29

Peli-Karhut -11 Nimenhuuto.com

sami kirjoitti: Moi.Karhulan koulun sali suljetaan ja salivuoro siirtyy hiihtoloman jälkeen Jylpylle (Takojantie 1) Hiihtoloma viikko (vko9) huilataan,koska moni on reissussa.Toivoisin nimenhuutoon aktiivisuutta pelien kohdalle...käykää laittamassa joko in tai out !!!!Tällä hetkellä 23 pelaajaa ei ole ilmoittanu... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Karhula
Pojat
40

Peli-Karhut P07 Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Moi. Ottakaa varmuudeksi sekä pelipaita että harkkapaita tänään Ruonalaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Karhula
Pojat
23

PeKa 03 Nimenhuuto.com

Anton kirjoitti: Hei voisiko joku kertoa milloin alkaa harkat hallilla ja miten ylipäätään tästä jatketaan eteenpäin? Minä päivinä harkat tulee olemaan? Kiittäen Leena A. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Karhula
Pojat
28