Jalkapall Karhula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Karhula ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: kestävyysraasto ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Karhula

Jalkapall - Karhula

Peli-Karhut P07 Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Tässä mediakortti liittyen Pekan kausijulkaisuun. Mikäli meidän joukkue saa myytyä ilmoituksia niin saamme niistä 20 % provision joukkueelle. Kun myytte ilmoituksen niin tulostakaa mediakortti kahtena kappaleena, toinen jää maksajalle ja toinen tulee minulle. Mikäli tarvitsette mediakortista pape... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Karhula
Pojat
21

PeKa -04 Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: Tämän kauden joukkejako Valkoinen: Viljo, Olli, Juuso L, Lenni, Newton, Julle , Eemeli T, Raipe, Onni-aaron, Leevi, Jermu, Maksim ja Mikko Punainen: Emppu , Eelis G, Veikka, Aleksi K, Eelis K, Juuso K, Roope K, Hannu, Petrus, Eetu P, Joni, Aleksi P, Roni, Heikki, Matias, Eemeli R, Vili, Aleksante... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kotka Karhula
Pojat
40

PeKa 03 Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Hei kaikki! Aloitellaan tästä vanhemmat vs lapset pelistä parin viikon harkkatauko. Toki normaalit kenttävuorot ovat käytettävissä omatoimiseen harjoitteluun, mutta ohjattuja harkkoja ei järjestetä. Palataan sitten normaaliin järjestykseen 10.7.2017 harjoituksilla. Ja toivottavasti saamme joukkoo... (30 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Karhula
Pojat
32

Peli-Karhut -11 Nimenhuuto.com

sami kirjoitti: Moi. Laitatteko nimenhuutoon joko in tai out !!!.....hankalaa suunnitella harkkoja tai pelejä kun ei tiedä montako lasta on osallistumassa ????? Tulevana viikonloppuna on korttelisarjan pelit ja ilmoitin sinne kaksi joukkuetta ! Kiitos :) (30 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Karhula
Sekajoukkue
36

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.