Jalkapall Karhula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Karhula ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: kestävyysraasto, lentopallo ja partio.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Karhula

Jalkapall - Karhula

PeKa -04 Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Kotka Karhula
Pojat
31

Peli-Karhut P07 Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Tässä mediakortti liittyen Pekan kausijulkaisuun. Mikäli meidän joukkue saa myytyä ilmoituksia niin saamme niistä 20 % provision joukkueelle. Kun myytte ilmoituksen niin tulostakaa mediakortti kahtena kappaleena, toinen jää maksajalle ja toinen tulee minulle. Mikäli tarvitsette mediakortista pape... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Karhula
Pojat
22

PeKa 03 Nimenhuuto.com

Anton kirjoitti: Hei voisiko joku kertoa milloin alkaa harkat hallilla ja miten ylipäätään tästä jatketaan eteenpäin? Minä päivinä harkat tulee olemaan? Kiittäen Leena A. (22 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Karhula
Pojat
28

Peli-Karhut -11 Nimenhuuto.com

sami kirjoitti: Ne ketkä pelasivat kaudella 2017 Konan korttelisarjaa ja ovat ns. vanhoja pelaajia ,niin laittakaa joukkueen tilille 30e pesämunaa ,että rahuri saa maksettua korttelisarja maksut pois. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Karhula
Sekajoukkue
53

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.