Jalkapall Kartanonkoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kartanonkoski ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, fudis, futis, fotboll ja football.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kartanonkoski

Jalkapall - Kartanonkoski

PPS HAIT Nimenhuuto.com

Pakkalan palloseuran PPS P04 Hait on keväällä 2010 perustettu 2004 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Joukkueeseen kuuluu reilut parikymmentä 2004-2005 syntynyttä jalkapallolupausta Vantaan Kartanonkosken, Pakkalan, Tammiston, Ylästön ja Tikkurilan alueelta. Toimintamme on ympärivuotista painottuen ulkokauteen (touko-syyskuu). Ulkokautena harjoittelemme Kartanonkosken urheilupuistossa. Mikäli olet kiinnostunut liittymään meidän mainioon ja kaikkia kannustavaan joukkueeseen, ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan meidän toimintaan. Lisätietoja joukkueesta näiltä sivuilta http://ppshait.nimenhuuto.com/ Lisätietoja seurasta: http://www.pakkalanpalloseura.fi/ Ilmoittautumiset seuran sivujen kautta http://pakkalanpalloseura.fi/liity-seuraan/ POJAT 2004

Joukkue etsii pelaajia: PPS P04 Hait etsii uusia 200-2005 syntyneitä pelaajia ja maalivahteja kaudell...

Lasse kirjoitti: 1.9 Treenit T-03 kanssa , heitä tulossa 5, homma alkaa klo 17.46 kanssa (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo, Futis, Fudis, Futsal, Fotboll ja Football
Kartanonkoski, Vantaa
Pojat
28

PPS Leopardit T02 Nimenhuuto.com

PPS/KoPSe YJ TB - TC15 HUOM! Kalenteri osoitteessa: http://www.kopse.org/joukkueet/jalkkisnet.php?joukkuenimi=T01-03&joukkuetunnus=t0203&joukkueid=4430&alasivu=Calendar Joukkue on perustettu vuonna 2007. Syksyllä 2015 aloitimme yhteistyön KoPSe T01-03 kanssa. Talvella 2016-17 pelaamme futsalia TB16-18 sarjassa. Kesällä 2017 osallistumme piirin sarjoihin TB ja TC15 ikäluokissa. Harkat kesäkaudella kolme kertaa viikossa Tikkurilan urheilupuistossa sekä Kartanonkosken kentällä. Joukkueemme on avoin uusille vuosina 1999-2002 syntyneille pelaajille taitotasosta riippumatta. Kysy lisää: markku.vahtera(at)cadmic.fi http://pakkalanpalloseura.fi/joukkue/b-tytot-t15/ https://www.facebook.com/KoPPSe/

Joukkue etsii pelaajia: * PPS/KoPSe YJ TB - TC15 - JALKAPALLO - FUTSAL - VANTAA - KARTANONKOSKI - KOR...

Hannu kirjoitti: Ottakaa molemmat pelipaidat mukaan. Otetaan mahdollisesti YJ-valokuva. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo, Futsal, Fotboll, Fudis ja Futis
Vantaa, Kartanonkoski, Aviapolis
Tytöt
17

ppsnaiset1 Nimenhuuto.com

Pakkalan palloseuran naisten joukkue. Joukkue osallistuu kaudella 2014-2015 Futsaliin naisten kolmoseen ja kaudella 2015 jalkapallon naisten neloseen. Tavoitteena kaudelle on toki nousta jalkapallossa ylemmälle sarjatasolle ja siten luoda seuralle menystyvä naisten edustusjoukkue! Joukkue on perustettu syksyllä 2014.

Jutta kirjoitti: Tuun vähän myöhässä, ku pääsen töistä klo 15 (25 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Kartanonkoski
Naiset
17

Pelikaanit Nimenhuuto.com

Pakkalan palloseuran T03/04 - Tervetuloa mukaan toimintaan pelitaustasta riippumatta.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan vuonna 2003 ja 2004 syntyneet tytöt jalkapalloa / futsal...

Lasse kirjoitti: Joukkue 8.8. 17. Loppullinen kokoonpano ansku, eerika,niitu,jose ella,mona,enna, thieja, aura, gia,lotta,meri, sofi,ashley (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo, Futsal, Fudis, Futis ja Fotboll
Vantaa, Kartanonkoski
Tytöt
33

PPS Puumat-08 Nimenhuuto.com

Vantaanjokivarren kovimmat puumat! Den tuffaste pumas i Vanda å stjälk. The toughest pumas at the Vantaa riverside!

Sanna kirjoitti: Onhan kaikki noteeranneet käynnissäolevan varustetilauksen! JOKAISEN tulee kuitata tilaukseen vähintään valkoisten vieraspelisukkien koko. Sukat kustannetaan joukkueen kassasta. Tilaus lähtee viikonloppuna eteenpäin! (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa Kartanonkoski
Pojat
44

PPS Krokot Nimenhuuto.com

Pauli kirjoitti: Moikka, Maanantaina ennen ensimmäistä peliä kaikilla pelaajilla ja kunkin ryhmän toimihenkilöillä tulee olla rannekkeet käsissä. Lisätietoa rannekkeista kuvassa. Tuon huomisiin harkkoihin kunkin ryhmän rannekkeet niin, kulkeutuvat valmennuksen/huoltajien kanssa pelipaikoille jaettavaksi. Menestys... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kartanonkoski
Pojat
78

Salamanterit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mihin aikaan kauden päättäjäiset ovat? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kartanonkoski
Pojat
1

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.