Jalkapall Kartanonkoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kartanonkoski ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, fudis, futis, fotboll ja football.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kartanonkoski

Jalkapall - Kartanonkoski

PPS HAIT Nimenhuuto.com

Pakkalan palloseuran PPS P04 Hait on keväällä 2010 perustettu 2004 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Joukkueeseen kuuluu reilut parikymmentä 2004-2005 syntynyttä jalkapallolupausta Vantaan Kartanonkosken, Pakkalan, Tammiston, Ylästön ja Tikkurilan alueelta. Toimintamme on ympärivuotista painottuen ulkokauteen (touko-syyskuu). Ulkokautena harjoittelemme Kartanonkosken urheilupuistossa. Mikäli olet kiinnostunut liittymään meidän mainioon ja kaikkia kannustavaan joukkueeseen, ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan meidän toimintaan. Lisätietoja joukkueesta näiltä sivuilta http://ppshait.nimenhuuto.com/ Lisätietoja seurasta: http://www.pakkalanpalloseura.fi/ Ilmoittautumiset seuran sivujen kautta http://pakkalanpalloseura.fi/liity-seuraan/ POJAT 2004

Joukkue etsii pelaajia: PPS P04 Hait etsii uusia 200-2005 syntyneitä pelaajia ja maalivahteja kaudell...

Tero kirjoitti: Wappu Cup otteluohjelma on julkaistu https://njsp04.torneopal.fi/ Lisää pelaajia tarvitaan! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo, Futis, Fudis, Futsal, Fotboll ja Football
Kartanonkoski, Vantaa
Pojat
32

PPS Leopardit T02 Nimenhuuto.com

PPS/KoPSe YJ TB - TC15 HUOM! Kalenteri osoitteessa: http://www.kopse.org/joukkueet/jalkkisnet.php?joukkuenimi=T01-03&joukkuetunnus=t0203&joukkueid=4430&alasivu=Calendar Joukkue on perustettu vuonna 2007. Syksyllä 2015 aloitimme yhteistyön KoPSe T01-03 kanssa. Talvella 2016-17 pelaamme futsalia TB16-18 sarjassa. Kesällä 2017 osallistumme piirin sarjoihin TB ja TC15 ikäluokissa. Harkat kesäkaudella kolme kertaa viikossa Tikkurilan urheilupuistossa sekä Kartanonkosken kentällä. Joukkueemme on avoin uusille vuosina 1999-2002 syntyneille pelaajille taitotasosta riippumatta. Kysy lisää: markku.vahtera(at)cadmic.fi http://pakkalanpalloseura.fi/joukkue/b-tytot-t15/ https://www.facebook.com/KoPPSe/

Joukkue etsii pelaajia: * PPS/KoPSe YJ TB - TC15 - JALKAPALLO - FUTSAL - VANTAA - KARTANONKOSKI - KOR...

Hannu kirjoitti: Ottakaa molemmat pelipaidat mukaan. Otetaan mahdollisesti YJ-valokuva. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo, Futsal, Fotboll, Fudis ja Futis
Vantaa, Kartanonkoski, Aviapolis
Tytöt
17

ppsnaiset1 Nimenhuuto.com

Pakkalan palloseuran naisten joukkue. Joukkue osallistuu kaudella 2014-2015 Futsaliin naisten kolmoseen ja kaudella 2015 jalkapallon naisten neloseen. Tavoitteena kaudelle on toki nousta jalkapallossa ylemmälle sarjatasolle ja siten luoda seuralle menystyvä naisten edustusjoukkue! Joukkue on perustettu syksyllä 2014.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka, Kuten ootte varmasti huomanneet, niin en ole päässyt treeneihin moneen viikkoon. Syksy ja alkuvuosi ovat media-alalla kiireisintä aikaa, ja tämän vuoksi työpäivät venyneet iltaan saakka ja harrastuksiin ei ole kerennyt. Olis superkiva olla jengissä mukana pelaamassa, mutta aikataulullises... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Kartanonkoski
Naiset
20

Pelikaanit Nimenhuuto.com

Pakkalan palloseuran T03/04 - Tervetuloa mukaan toimintaan pelitaustasta riippumatta.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan vuonna 2003 ja 2004 syntyneet tytöt jalkapalloa / futsal...

Lasse kirjoitti: TYTÖT 04. Ilmoittakaa noihin 04 matseihin suoraan, vain 03 peleihin nimeän minä pelaajat, jos emme saa 04 peleihin tarpeeksi pelaajia sitten otetaan 05 tytöistä (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo, Futsal, Fudis, Futis ja Fotboll
Vantaa, Kartanonkoski
Tytöt
34

PPS Puumat-08 Nimenhuuto.com

Vantaanjokivarren kovimmat puumat! Den tuffaste pumas i Vanda å stjälk. The toughest pumas at the Vantaa riverside!

Sanna kirjoitti: Hei, Mikko on hiljattain laittanut varustelaskuja muutamille jotka tilasivat toukokuussa varusteita. Tuotteet ei ole vielä saapuneet, mutta uskoisin niiden tulevan ihan lähiaikoina. Ilmoitan heti kun ne on saatavilla. Luovutan ne sitten kullekin maksukuittia vastaan. Terv. Sanna (16 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa Kartanonkoski
Pojat
47

PPS Krokot Nimenhuuto.com

Pauli kirjoitti: Moikka, Maanantaina ennen ensimmäistä peliä kaikilla pelaajilla ja kunkin ryhmän toimihenkilöillä tulee olla rannekkeet käsissä. Lisätietoa rannekkeista kuvassa. Tuon huomisiin harkkoihin kunkin ryhmän rannekkeet niin, kulkeutuvat valmennuksen/huoltajien kanssa pelipaikoille jaettavaksi. Menestys... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jalkapallo
Kartanonkoski
Pojat
78

Salamanterit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mihin aikaan kauden päättäjäiset ovat? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kartanonkoski
Pojat
1

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.