Jalkapall Kontiolahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kontiolahti ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko ja sähly.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kontiolahti

Jalkapall - Kontiolahti

LehPa M1 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Mikko kirjoitti: Muistutus. Kaikki pelaajat, jotka aikovat olla mukana joukkueen toiminnassa kaudella 2018 tulee ilmoittaa mukanaolostaan kommentoimalla tähän viestiin tämän viikon aikana, viimeistään 19.11.2017 mennessä. Tällä hetkellä nimenhuudossa passiivisia henkilöitä aivan liikaa ja sellaiset tullaan poista... (9 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kontiolahti
Ei asetettu
40

Lehpa 07 Nimenhuuto.com

Miska kirjoitti: Nimenhuudon käyttö päättyy joukkueellamme! Tästä lähtien kaikki löytyy jalkkis.net palvelusta! (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kontiolahti, Lehmo
Sekajoukkue
29

LehPa-yj Nimenhuuto.com

Joukkueen kotisivut: http://lehpa.com/index.php/juniorit/p99 http://www.jippo.fi/concrete/index.php/juniorit/joukkueet/pojat-99/joukkue/ https://www.facebook.com/Lehpayjp99 Sarja - Otteluohjelma: C -14 Pojat - Cn14-pojat (-99) - normaalikenttä http://www.resultcode.fi/sarjat/sarja_otteluohjelma.php?sarja_id=107244&piiri_id=100006

Pasi kirjoitti: Olisitteko ystävällisiä ja laittaisitte Anti Toloselle sähköpostinne ja yhteystietonne osoitteeseen tolosantti@gmail.com Niin Antti voi laittaa teidät B.n nimenhuutoon. Lisäksi seuratkaa B. nimenhuutoa niin tiedätte milloin on harjoitukset ja olkaa aktiivisia ilmoittautumisen suhteen. - Pasi (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Kontiolahti
Pojat
39

LehPa-KKI Nimenhuuto.com

kki meininkiä ja 5. divarineppailua laadukkaasti tarjoileva karjalaisjoukkue

Jukka-Pekk kirjoitti: vielä muutama ukko lisää pelaamaan ilalla niin saadaan min 5 vs 5 paras olis yx vaihtari per puoli. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kontiolahti, Lehmo
Miehet
84

Lehmon Pallo 08 Nimenhuuto.com

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kontiolahti
Sekajoukkue
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.