Jalkapall Kuohu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuohu ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kuohu

Jalkapall - Kuohu

JJK Kuohu Nimenhuuto.com

JJK Kuohu harjoittelee ja pelaa kesäaikana jalkapalloa 07 ja 06 ikäluokissa.

Kaapo kirjoitti: Hei, oliskohan Kaapolla mahdollisuutta päästä tänään jonkun kyydissä? (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kuohu, Jyväskylä
Ei asetettu
22

Kuohun Veto K-Ukot Nimenhuuto.com

Kuohun Vedon miesfutaajat K-Ukot edustavat urheilullisuutta ja siihen yhdistettyä jälkipelikulttuuria jaloimmillaan. Tulee mukaan liukutaklaavaan maailmaan!

Pete kirjoitti: Huhuu Ukot! Huomenna olit pitkäperjantain ratoksi futista Killerin kuplassa klo 18:00. Nimiä listaan ja pelaamaan. Akkoja tulossa, että saadaan kyllä pelit aikaiseksi. Pete (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Kuohun Kylä
Ei asetettu
45

Kuohun Veto K-Akat Nimenhuuto.com

Iloista pallottelua hyvällä porukalla! Mukaan voi liittyä tasosta riippumatta! Osa on harrastanut joskus aikaisemminkin ja osalla on käytössä elämänsä ensimmäiset nappikset :) Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Hanna kirjoitti: Myös Oona (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Kuohu
Naiset
26

JJK -Kuohun kortteliliiga 2018 Nimenhuuto.com

JJK:n junioripäälikkönä Ari Laiho yht.tiedot: ari.laiho@jjk.fi ja p.045 137 8521 Ja Kuohun korttelin asioissa voit soitella myös: Kati Kytömaa Akselin äiti ja yksi korttelin vetäjistä Kuohulla.p.0452344298 kati.rautiainenx@gmail.com

Kati kirjoitti: Hei! Jos teistä joku tai jotkut vanhemmat ovat kiinnostuneita vetämään Kuohulla talvikortteli jalkapalloa ,niin ilmoittauthan pikimmiten Laihon Arille( JJK) niin saatte varattua Kuohun salista vuoron ja pääsette aloittamaan mainostamisen! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kuohu
Sekajoukkue
30