Jalkapall Kuohu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kuohu ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kuohu

Jalkapall - Kuohu

Kuohun Veto K-Akat Nimenhuuto.com

Iloista pallottelua hyvällä porukalla! Mukaan voi liittyä tasosta riippumatta! Osa on harrastanut joskus aikaisemminkin ja osalla on käytössä elämänsä ensimmäiset nappikset :) Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Hanna kirjoitti: Suurin osa meidän perhettä on menossa Ränssiin Sarvenperästen talkooruokailuun. Monelta se ukkoja vastaan pelattava peli alkoikaan? (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kuohu
Naiset
32

Kuohun Veto K-Ukot Nimenhuuto.com

Kuohun Vedon miesfutaajat K-Ukot edustavat urheilullisuutta ja siihen yhdistettyä jälkipelikulttuuria jaloimmillaan. Tulee mukaan liukutaklaavaan maailmaan!

Pete kirjoitti: Terve pelurit! Jatkossa pelit alkaa klo 18:00, koska stadionin valaistus on rajallinen. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Kuohun Kylä
Ei asetettu
38

JJK Kuohu Nimenhuuto.com

JJK Kuohu harjoittelee ja pelaa kesäaikana jalkapalloa 07 ja 06 ikäluokissa.

Toivo kirjoitti: Terve! Huomiseen torstain treeneihin onnilmoittautunut vasta kolme pelaajaa. Lisää tarvitaan, että treenit kannattaa pitää. Laittakaa In tai Out, että tiedetään pelurin osallistuminen, kiitos. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Kuohu, Jyväskylä
Ei asetettu
25

Kortteliliiga kuohu 12-11 Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Minulla on Joelin ja Eemelin diplomi ja mitalit. Saa hakea meiltä Kuohulta p.0452344298 tai harkoissa. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kuohu
Sekajoukkue
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.