Jalkapall Kurikka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kurikka ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, lentopallo, salibandy, rullakiekko, pesäpallo ja nyrkkeily.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kurikka

Jalkapall - Kurikka

Kurikan Ryhti tytöt 04-06 Nimenhuuto.com

Joukkue on perustettu v. 2015 ja pelaa kesäkaudella 2015 Palloliiton E-10 Tytöt sarjassa yhteensä 8 turnauksessa.

Aada kirjoitti: hei!! Meiltäkin kaksi joukkuetta... Siihen apuvalventajaksi ei meiltä oikein keritä... T.satu (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Kurikka
Tytöt
33

Ryhti02-03 Nimenhuuto.com

Kurikan Ryhdin 2002-03 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue.

Aki kirjoitti: Ryhdin miehilä Ma 27.2 klo 18.30 salivuoro Kurikan monnarilla. Pelaillaan futsalia, kaikki halukkaat tervetulleita. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kurikka
Ei asetettu
12

kurikanryhtijalkapallomiehet Nimenhuuto.com

Aki kirjoitti: Kauden 2018 avauspalaveri Ke 17.1.-18 klo 20 monnarilla. Jos et pääse paikalle ilmoitathan aikeistasi ensi kesän suhteen minulle. (13 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kurikka
Miehet
33

Kurikan Ryhti pojat-06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Olemme järjestämässä pojille yhteistä reissua OmaSp Stadionille la 23.9 klo:17 alkavaan SJK-HJK peliin. Poikien osuus maksetaan joukkueenrahastosta. Mukaan saa ilmoittautua aikuiset omakustanteisesti. HUOM!! Sitovat ilmoittautumiset ke 6.9 klo 18 mennessä. Poikien osalta täällä nimenhuudossa... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kurikka
Pojat
31

Kurikan Ryhti P-08 Nimenhuuto.com

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Kurikka
Pojat
27

Kurikan Ryhti POJAT-05 Nimenhuuto.com

Mäki-Jylli kirjoitti: Sitten vielä muistutus merkkailuista tänne nimenhuutoon. Peleihin merkatkaa pojat siihen joukkueeseen, johon poika kuuluu. ( Kury / Kury punainen ). Ja jos peliin ei pääse, niin syy pitää laittaa myös näkyviin. Nyt on tärkeää osallistua peleihin, koska joukkueita on kaksi. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kurikka
Pojat
31

Kurikan ryhti 07 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Jalkapallo
Kurikka
Pojat
4

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.