Jalkapall Kurikka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kurikka ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, lentopallo, salibandy, rullakiekko, soutu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kurikka

Jalkapall - Kurikka

Kurikan Ryhti tytöt 04-06 Nimenhuuto.com

Joukkue on perustettu v. 2015 ja pelaa kesäkaudella 2015 Palloliiton E-10 Tytöt sarjassa yhteensä 8 turnauksessa.

Aada kirjoitti: hei!! Meiltäkin kaksi joukkuetta... Siihen apuvalventajaksi ei meiltä oikein keritä... T.satu (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Kurikka
Tytöt
41

Ryhti02-03 Nimenhuuto.com

Kurikan Ryhdin 2002-03 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue.

Aki kirjoitti: Ryhdin miehilä Ma 27.2 klo 18.30 salivuoro Kurikan monnarilla. Pelaillaan futsalia, kaikki halukkaat tervetulleita. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kurikka
Ei asetettu
12

kurikanryhtijalkapallomiehet Nimenhuuto.com

Anssi kirjoitti: koska sauna? (19 päivää sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Kurikka
Miehet
31

Kurikan Ryhti pojat-06 Nimenhuuto.com

Iina kirjoitti: Hei! Tulevaan peliin la 10.6 ilmoittautuminen tämän viikon su 4.6 mennessä. Jos mennään kahdella joukkueella MINIMI on 10 poikaa per joukkue eli yhteensä 20 poikaa, mielummin enemmän. Ja yhtenä joukkueena max. 15 poikaa. Jatkossa ilmoittatumiset viimeistään aina viikkoa ennen peliä, valmentajat k... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kurikka
Pojat
30

Kurikan Ryhti POJAT-05 Nimenhuuto.com

Mäki-Jylli kirjoitti: Sitten vielä muistutus merkkailuista tänne nimenhuutoon. Peleihin merkatkaa pojat siihen joukkueeseen, johon poika kuuluu. ( Kury / Kury punainen ). Ja jos peliin ei pääse, niin syy pitää laittaa myös näkyviin. Nyt on tärkeää osallistua peleihin, koska joukkueita on kaksi. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Kurikka
Pojat
31

Kurikan Ryhti P-08 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Kurikka
Pojat
28

KuRy0102t Nimenhuuto.com

Hyvä Minä hyvä Me, hyvä Meidän Joukkue!

Juho kirjoitti: Moi flikat. Eilen oli jalkapallojaoston kokous ja päätimme että joukkue ilmoitetaan 8 vs. 8 sarjaan. Jos sarja tulee niin sitten pelaamme siellä, eli kenttä ja maalit pienenee mutta pelit jatkuu. Muuten pidämme joukkueen olemassa olevana ja harjoittelemme ja pelaamme harjoitusotteluita. Voimme kä... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kurikka
Tytöt
35

Kurikan ryhti 07 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Jalkapallo
Kurikka
Pojat
4

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.