Jalkapall Kurikka

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kurikka ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, lentopallo, salibandy, rullakiekko ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kurikka

Jalkapall - Kurikka

Kurikan Ryhti tytöt 04-06 Nimenhuuto.com

Joukkue on perustettu v. 2015 ja pelaa kesäkaudella 2015 Palloliiton E-10 Tytöt sarjassa yhteensä 8 turnauksessa.

Aada kirjoitti: hei!! Meiltäkin kaksi joukkuetta... Siihen apuvalventajaksi ei meiltä oikein keritä... T.satu (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Jalkapallo
Kurikka
Tytöt
36

Ryhti02-03 Nimenhuuto.com

Kurikan Ryhdin 2002-03 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue.

Aki kirjoitti: Ryhdin miehilä Ma 27.2 klo 18.30 salivuoro Kurikan monnarilla. Pelaillaan futsalia, kaikki halukkaat tervetulleita. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kurikka
Ei asetettu
12

Kurikan Ryhti POJAT-05 Nimenhuuto.com

Mäki-Jylli kirjoitti: Harjoittelusta loppuvuonna: Harkkatauko pidetään siis 2-22.10. Siihen asti harkat ma ja to, paitsi ensi viikolla päätöstilaisuus torstaina. Harkkatauon jälkeen harkat maanantaisin klo 17-18 Lukion sali, aiheena fysiikka/kunto ja pelaamista(koripallo yms.) Näissä harkoissa ei pelata futista. Torst... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kurikka
Pojat
32

kurikanryhtijalkapallomiehet Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Mikä siinä on, että me pelataan kutosdivaria, mistä ei voi alaspäin tippua ja vaihtopenkillä istuu innokkaita miehiä, jotka ei pääse pelaamaan? Tuntuu pahalta aina pelin jälkeen ku huomaa, ettei taaskaa saanu pelata edes sitä 45 minuuttia. Mun mielestä tällä sarjatasolla kaikkien pitäis saada pel... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kurikka
Miehet
32

Kurikan Ryhti pojat-06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Olemme järjestämässä pojille yhteistä reissua OmaSp Stadionille la 23.9 klo:17 alkavaan SJK-HJK peliin. Poikien osuus maksetaan joukkueenrahastosta. Mukaan saa ilmoittautua aikuiset omakustanteisesti. HUOM!! Sitovat ilmoittautumiset ke 6.9 klo 18 mennessä. Poikien osalta täällä nimenhuudossa... (20 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Kurikka
Pojat
30

Kurikan Ryhti P-08 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Kurikka
Pojat
28

Kurikan ryhti 07 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Jalkapallo
Kurikka
Pojat
4

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.