Jalkapall Kurkimäki (etelä-kuopio)

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kurkimäki (etelä-kuopio) ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Kurkimäki (Etelä-Kuopio)

Jalkapall - Kurkimäki (Etelä-Kuopio)

Kups Kurjet 07-08 Nimenhuuto.com

Kups Kurjet 07-08 on. ko. vuosina syntyneille pojille tarkoitettu liikunnan iloa ja jalkapallon harjoittelua tarjoava ryhmä. Kups Kurjet on Juniori Kupsin kaupunginosajoukkue, joka toimii Kurkimäessä. Tervetuloa mukaan!

Antti kirjoitti: Huomio huomio 07 kurjet Onko halukkuuta lähteä reenaamaan neulamäkeen sunnuntaina (2.4) pikaisesti ilmottautumisia torstaihin mennessä!!! joko minulle tai jarille/ jopoxiin merkkntä in sunnuntain kohdalle. Asialla on sen verran kiire koska jos ei tule tarpeeksi vähintään 5 poikaa niin kotkat reen... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kurkimäki (Etelä Kuopio)
Pojat
35

KuKiTiikerit 2006-2010 Nimenhuuto.com

KuKi Tiikerit 2006 - 2010 on ko. vuosina syntyneille tytöille tarkoitettu liikunnan iloa ja jalkapallon harjoittelua tarjoava ryhmä. KuKi Tiikereiden kotistadion sijaitsee Kuopion Kurkimäessä. Tervetuloa mukaan!

Timo kirjoitti: Hei! Vuosi vaihtuu ja täytyy suunnata jo katsetta vuoden 2018 asioihin. Pelaajalla pitää olla ensi vuonna jalkapallourheilun kattava tapaturmavakuutus. Viime vuonna pelaajat ottivat palloliiton lisenssin (40€) ja sen päälle palloliiton vakuutuksen (4€). Tuo satsi täytyy ottaa ensi vuodelle uudest... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Kurkimäki (Etelä Kuopio)
Tytöt
24