Jalkapall Lemu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lemu ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Lemu

Jalkapall - Lemu

Lemun Visa FC-11 Nimenhuuto.com

Joukkueenjohtaja: Iina Saarelainen puh. 040-5300292 iina.saarelainen@gmail.com Valmentajat: Toni Haapolahti puh. 040 302 1825 toni.haapolahti@gmail.com Esa Kiviniemi puh. 044 752 6293 esa.kiviniemi16@gmail.com Tom Vorselman puh. 040 096 2308 tom.vorselman@diabeteskauppa.fi Tomas Tuijula puh: 044 555 5958 tomas.tuijula@gmail.com

Toni kirjoitti: Moi! Sunnuntaina on sitten ensimmäiset pelit edessä. kokoontuminen Maskun Taponkedon hallilla on 9.30 jossain siinä hallin edessä ulko-oven edustalla ja ensimmäinen peli alkaa klo 10.00 ja vastassa Maps Vihreät. Olen katsonut listaa vähän huonosti ja sunnuntaina onkin kolme peliä. Eli klo 11.00 v... (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jalkapallo
Lemu
Sekajoukkue
30

Lemun Visa FC-09 Nimenhuuto.com

Joukkue aktiivisena, tervetuloa mukaan kaikki halukkaat!! www.lemunvisa.fi

Rami kirjoitti: Moro! Tiedoksi vanhemmille, pidetään lokakuun alusta vanhempainilta koskien joukkuetta sekä joukkueenjohtajan valitsemista. (katsotaan tarkempi pvm myöhemmin) Tällä hetkellähän meillä ei ole JoJoa ollenkaan joukkueella! Tällainen tarvitaan sekä voitte jo alkaa sulatella asiaa josko sinusta tulisi... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Jalkapallo
Lemu
Sekajoukkue
24

LEMUNVISAFc07 Nimenhuuto.com

Emmi kirjoitti: Heippa :-) Emmillä on havaittavissa motivaation puutetta jalkapallon suhteen... haluaa keskittyä tanssiharrastukseen ;) Seuraillaan tilannetta ja palataan asiaan vuoden vaihteen jälkeen. Terv. Maiju Enlund (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Lemu
Ei asetettu
14

FC Pirkot Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Onko harkat Askaisten koulun kentäl? Tulisin paikal vaikka 4 mukana (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Lemu
Naiset
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.